Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от nervak на 05.01.18, 17:04:
Чакай и аз да кажа)))
Иван се опита да ме затрудни...ама ще нагодим нещата,
Нещата вървят,но с този лагер са необходими още поне 3 седмици...
А младежа с клека 200…. няма време,но човек с човека не остава несрещнат!
26.01.18
21:32
казано от nervak на 26.01.18, 19:51:
Ми наздраве...плочки нямам,но пък бира имам.
Иван дано му хареса.
Дааа, има много по-важни неща-да сме здрави (децата, жената и ние), да се обичаме, да се пръскаме от кефски работи, да има кинти, да понадуем ръките, гърдите, гърба, бедрата, трапЕцо и чак тогаз, ако е рекъл Господ, вследствие и усилията ни, да извадим и нЕкоя плочка. За мен поне, приоритетите са така😁
казано от nervak на 26.01.18, 19:51:
Ми наздраве...плочки нямам,но пък бира имам.
Иван дано му хареса.
Сетих се за лафа, че който дава шоколад, той явно има шоколад. А който дава акъл, очевидно няма шоколад 😄
03.06.18
21:16
Айде, още три седмици до лятото. Плочките КуГА?
казано от Gogo на 03.06.18, 21:16:
Айде, още три седмици до лятото. Плочките КуГА?
Няма плочки. Това лято ще мине под знака на закрилата на морските бозайници. Само тюлени и китове ще сме, тук-там - по някой морж.
Имам желание да възразя, но в момента съм си закрепил една чиния със свински котлети и кайсии на шкембето и ме е страх да не я обърна..
Д’ба как си минава времето. Сякаш вчера беше киша и студ навсякъде и се гласяхме за плажа и си викахме: само да дойде, ние ще сме готови по плочки 😄 Каква я мислихме, каква стана... Да перефразирам Столична Община: “Лятото ни изненада!”
03.06.18
23:22
казано от Димо на 03.06.18, 23:09:
Да перефразирам Столична Община: “Лятото ни изненада!”
То да бяха само сезоните, които да изненадат СО 😃
04.06.18
02:20
Чш,момчета, Кобрето каза,че съм атлетичен, а още не съм почнал да режа........
Владо, ти си кулинарно-ориентиран чоеек с култура в кухнята, как успя да събереш кайсии и котлети в една чиния, не ми го побира главата?????
В Ирландия лятото мнооого ни изненада, имам тен, заеби.
В тебе ни е надеждата. То с тоя КФ ако не направиш плочки, ше ти останат само ишиаса и болките в коленете от бърпитата като резултат. И старшия брат Джебедая, ще те отлъчи от сект..тва бокса да кажа. 🙂
Шегувам се. Май.
казано от Bart Simpson на 04.06.18, 02:20:
Владо, ти си кулинарно-ориентиран чоеек с култура в кухнята, как успя да събереш кайсии и котлети в една чиния,
Много добро. Само трябваше да ги карамелизирам под грила и да сложа горчица с мед да си топа в нея.
Когато осъзнаеш, че и тази година няма да се вадят плочки:Link
Мнението беше редактирано от Владо на 04.06.18 17:58.
04.06.18
20:00
Аз толкова умувах как ще се справя с обработването на гласуването, пък то финиширали участници изобщо ще има ли?
За една преателка питам :Р
05.06.18
11:31
То така или иначе, срокът беше до 1-ви юни. Прочетох го, след като повдигнах въпроса.
казано от Владо на 04.06.18, 17:58:
В тебе ни е надеждата. То с тоя КФ ако не направиш плочки, ше ти останат само ишиаса и болките в коленете от бърпитата като резултат.
хахаха 🙂
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече