13.05.18
00:10
поне помагат за друго..да си хванеш.
XXL си е буквално XXL,незнам защо го пиша това,май не бива☺,ама и ти си много оригинален,няма що.Сега ще ти се посмеем и двамата с него.
Повече от две седмици пълен отбой , с цел да попремине натрупаната умора и сега отново пълен напред!
Тренировката тази вечер
Крака + Малко гръб
КЛЕК: 5х40кг/5х60кг/3х80кг/2х100кг/1х120кг/1х140кг/2х150кг
МЪРТВА ТЯГА: 3х120кг/1х160кг/1х190кг/1х200кг
Силата малко е спаднала съвсем логично...нищо , което да не мога да наваксам за няколко тренировки.
Тренировката тази вечер
бицепс/трицепс
СГЪВАНЕ ПРАВ ЛОСТ СТОЕЖ: 10х45кг/10х50кг/3х60кг
СГЪВАНЕ ДЪМБЕЛИ СТОЕЖ: 10х18кг/8х20кг на ръка
РАЗГЪВАНЕ Г. СКРИПЕЦ ТРИЦЕПС: 10х32кг/8,7,6х91кг/10х77кг/10х68кг/10х59кг
Тренировката тази вечер
Гръб
МЪРТВА ТЯГА: 2х160кг/5х6х160кг
Г.СКРИПЕЦ: 10х79кг/2х6х100кг
Д.СКРИПЕЦ: 2х8х100кг
...около 30 мин. бокс-кардио
Много зает на работата , затова последната седмица пълна несериозност и никакво постоянство...Та тази вечер отидох с цел да кълча ръцете , ама на влизане минавам покрай площадчицата за тяга и викам...чеки малко само да подръпам и отивам по плана бицепс/трицепс...и стана нещо хибрид работата.
Тренировката тази вечер
МЪРТВА ТЯГА: 3х90кг/3х110кг/1х170кг/1х200кг
БИЦЕПС СТОЕЖ ПРАВ ЛОСТ: 6х60кг/2х3х60кг
МЪРТВА ТЯГА: 10х100кг/15х100кг/Реших да се върна на тягата още малко , докато затвори залата , но там вече черния брат румънстваше и се присламчих към неговите 100 и така тези безмислени бройки , но поне там да е нещо , понеже така или иначе нямах време да слагам и вадя дискове за всяка серия...оставаха някъде 10 минути , преди Чича ми Англичанин да удари катанеца.
Тренировката от вчера вечер
Трапец
ПОВДИГАНЕ РАМЕНЕ С ЩАНГА
- 5х60/10х100/10х140/10х180/5х200/3х200/8х180/10х160/5х10х140кг
...бокс-кардио за 20 минути...малко да ми се посмеете)))
02.06.18
14:04
Левичар ли си?
Левичар ли си?
Да , откакто се помня , но по необходимост съм се научил да пиша с дясната и всичко останало като нормалните...хаха
А за снимката с, да кажем - алкохола 😀, защо няма пояснения 😄
Старая се от време на време да поствам и храната...гледам да ограничавам тлъстото и да се придържам към 4 хранения дневно)))
Тренировката тази вечер
Ръце
БИЦЕПС СТОЕЖ ПРАВ ЛОСТ: 5х50кг/5х60кг/4х60кг/8х50кг
ЧУКОВЕ СТОЕЖ ДЪМБЕЛИ ПО 22КГ(двете ръце едновременно)
- 8х22кг/2Х7Х22КГ
ГОРЕН СКРИПЕЦ ТРИЦЕПС СТОЕЖ В-ХВАТ
1.10х91кг
2. 9х91кг
3. 9х91кг
4.10х86кг
5.10х82кг
6.10х77кг
Тренировката тази вечер
Крака и малко гръб
КЛЕК: 10х20кг/5х60кг/3х80кг/2х100кг/2х110кг/1х120кг/1х130кг
МЪРТВА ТЯГА: 1х110кг/1х140кг/1х170кг/1х200кг
На клека , полека...на тягата толко без колана , че го забравих...големи дупки напоследък в тренировките и постепенно излизам от строя , заради куп битови ангажименти , които ми пречат да си подредя нещата.Но му виждам вече края и започвам да натегам пак в безпринципни и безпрограмни вдигания на железорак.
Основното меню...и количка без кофеин и захар...
Десерта , разбира се въображаем...
Мнението беше редактирано от XXL на 13.06.18 15:31.
Тренировката тази вечер
Крака и малко гръб
КЛЕК: 10х20кг/5х60кг/2х80кг/2х100кг/1х120кг/1х130кг/1х140кг
МЪРТВА ТЯГА: 1х140кг/1х170кг/2х210кг
Таа вечер дойде с мене един познат поляк хамалин за сефте да си проба късмета у залата и направо ми съсипа и настроение и сичко.Мани друго ма и беше попинал малко , щото понасмрадваше на винарки около него.190см на 100кг едър мъж на мойта възраст.Отидоаме заедно на клек ...там до 80 кила се справи добре що годе и 100 го затиснаа...съвсем егоистично ми стана кеф , че съм по-як.После на тягата тоа пустиняк дигна 140 без проблем , после и 170 дигна...е верно не можа да заключи и техниката му беше като куче кога оди по голема нужда , ма ги дигна сътвера му.Я се сдухах...викам си ...те са ако подигне и 210 , направо ше ми се доплаче от завист))))...е напиня ама неможа и милиметър.Тръгнах си много огорчен от залата...кък така некъв къде не е виждал щанга у живота си ше дигне на мъртва тяга 170 кила а я се напиням на 210 , че млатим от камара време.Извода за мене лично е , че всеки трениращ дори и начинаещ с тегло 90+ кг требва да може без проблем да дръпне да кажеме едни 180кг тяга , иначе напразно се залъгва че прай нещо.Излиза , че за да наречеш себе си наистина силен мъж , то трябва да си способен да дръпнеш поне 260-270 тяга...всичко под тези цифри е просто комерсиализъм и за съжаление ми става ясно , че и аз съм там и все още много далече от истината.Съжалявам , че не започнах с тягата още в самото начало , но каквото такова...
15.06.18
09:54
Излиза , че за да наречеш себе си наистина силен мъж , то трябва да си способен да дръпнеш поне 260-270 тяга...всичко под тези цифри е просто
Ха, добрутро!
Имаше една приказка - ако си най-якия в твойта зала, по-добре смени залата 🙂
15.06.18
10:10
Ха, добрутро!
Имаше една приказка - ако си най-якия в твойта зала, по-добре смени залата 🙂
Хохо, аз в моята, сравнено с тези, които са на около възрастта ми и на които съм попадал/засичал там, не виждам да вдигат повече от мен ......... колкото и странно да звучи, предвид моите тежести. Общо взето трениране на пътечки, скрипци и машини, на които се зорят с доста леки кила. Тук таме някое гребане с дъмбел макс 20-25 кг., лежанки с около 70-80 кг., пуфтене, съскане и това е. Явно просто такива засичам, но все пак. А пък повечето батки, нито клекове, нито тяги правят. Тук таме някоя румънска с около 80-100 кг., четвърт клекове със 120-130 кг. и това е. Има няколко яки, които правят стабилно всички тежки упражнения от трибоя, но до там. Стабилно, стабилно, ама никой не съм видял да клекне с над 180 кг., да дърпа тяга с над 200 и т.н. Общо взето клекове с около 150-ина за 1-ци и тяги с около 170-180. Обръщания, изтегляния от земя, изтласквания, изхвърляния - общо взето тц.
15.06.18
11:30
Струва ми се, че клякаш рядко, леко и с малък обем. Уж си фен на клека, а все говориш за тяга...
15.06.18
13:24
...кък така некъв къде не е виждал щанга у живота си ше дигне на мъртва тяга 170 кила а я се напиням на 210
Смятай...а аз съм виждал човек на първо пипане на щанга в живота си да дръпне 210 сравнително прилично 😄
...кък така некъв къде не е виждал щанга у живота си ше дигне на мъртва тяга 170 кила а я се напиням на 210
Смятай...а аз съм виждал човек на първо пипане на щанга в живота си да дръпне 210 сравнително прилично 😄
Смятайййй...те са вече ме фана яд)))
Мнението беше редактирано от XXL на 15.06.18 15:15.
Струва ми се, че клякаш рядко, леко и с малък обем. Уж си фен на клека, а все говориш за тяга...
Има нещо такова...обичайно клякам веднъж до два пъти седмично , а от месец някъде , изобщо не бях клякал и силата е паднала , затова сега полека го карам нагоре и с намерение да клякам по-често от преди.За леко , колко да е леко...на мене не ми е леко... не ми е толкова важно да клекна с големи кила , колкото да ги клекна по начина , по който искам.Относно обема , да умишлено не достигам голям обем на тежки многоставни движения , поради мои си две причини , които намирам за основателни.Тягата я харесвам , защото е супер силово движение и ми се получават добре нещата там за сега , но не може да се сравнява със страха преди тежък опит на клек , затова респекта ми към него е сериозен.Те това можах да кажа.
15.06.18
15:14
Започваш да звучиш като форумния клекач, да не му споменавам името, че ще се разпени.
Не се обяснявай и КЛЯКАЙ! 🙂
Започваш да звучиш като форумния клекач, да не му споменавам името, че ще се разпени.
Не се обяснявай и КЛЯКАЙ! 🙂
Слушам и изпълнявам....а кой е тоа форумен клекач...кък така Учителя по клек не го знае?Немам го тука по ведомост...да се яви незабавно!
Мнението беше редактирано от XXL на 15.06.18 15:19.
Ако е борец 120+ не се брои 😄
Интересно ми стана, тренирал ли е нещо/тоест какво е тренирал/ преди да опъне 210 тягата?
15.06.18
17:37
Не се обяснявай и КЛЯКАЙ! 🙂Слушам и изпълнявам....а кой е тоа форумен клекач...кък така Учителя по клек не го знае?Немам го тука по ведомост...да се яви незабавно!
Сигурно мен има предвид, дето коментирах проблемите си там, ама пък аз никога не съм се пенил, та знам ли ..... може друг клекач да е 😎
Ако е борец 120+ не се брои 😄
Интересно ми стана, тренирал ли е нещо/тоест какво е тренирал/ преди да опъне 210 тягата?
Бояне...Бояне , чети между редовете )))
Иначе си има яки хора , но те са изключение и не могат да бъдат отправна точка за нормалните несуперчовеци.
15.06.18
20:12
Не беше 120+, нито пък борец. Тренирал беше известно време Муай Тай преди това.
xxl ти не си ли вече голям, че да се мериш ? Това какво значение има. Ти тренираш за да си в по добро здраве или за да се мериш. Щото и да дигнеш тяга 2 пъти по 250 и да клекнеш 2 пъти по 200 кг, общо взето не значи нищо. Нито значи че ще си по добре здравословно и общо физически от тези дето правят нещо на машини, не се заблуждавай излишно 🙂 ако има такава заблуда в тебе де.
15.06.18
20:24
Ти тренираш за да си в по добро здраве или за да се мериш. Щото и да дигнеш тяга 2 пъти по 250 и да клекнеш 2 пъти по 200 кг, общо взето не значи нищо. Нито значи че ще си по добре здравословно и общо физически от тези дето правят нещо на машини, не се заблуждавай излишно 🙂 ако има такава заблуда в тебе де.
Това не е съвсем вярно. Физиологичните промени по сърдечно-съдовата система, настъпващи в следствие на системните силови тренировки, с които ще стигнеш 250 кила тяга и 200 кила клек (които съвсем не са некви сериозни тежести) имат много по-добър “здравословен”ефект от тва да си дърпаш там скрипците и да разцъкваш там некви машини.
Ти тренираш за да си в по добро здраве или за да се мериш. Щото и да дигнеш тяга 2 пъти по 250 и да клекнеш 2 пъти по 200 кг, общо взето не значи нищо. Нито значи че ще си по добре здравословно и общо физически от тези дето правят нещо на машини, не се заблуждавай излишно 🙂 ако има такава заблуда в тебе де.
Това не е съвсем вярно. Физиологичните промени по сърдечно-съдовата система, настъпващи в следствие на системните силови тренировки, с които ще стигнеш 250 кила тяга и 200 кила клек (които съвсем не са некви сериозни тежести) имат много по-добър “здравословен”ефект от тва да си дърпаш там скрипците и да разцъкваш там некви машини.
Това не го отричам, но този дето дърпа скрипци не знаеш с какво друго се занимава, това имах предвид. Докато този който дърпа 250 и кляка с толкова не съм сигурен.
xxl ти не си ли вече голям, че да се мериш ? Това какво значение има. Ти тренираш за да си в по добро здраве или за да се мериш. Щото и да дигнеш тяга 2 пъти по 250 и да клекнеш 2 пъти по 200 кг, общо взето не значи нищо. Нито значи че ще си по добре здравословно и общо физически от тези дето правят нещо на машини, не се заблуждавай излишно 🙂 ако има такава заблуда в тебе де.
Не се меря , а просто написах на шега...ти си възприел буквално.Но така или иначе вчерашния случай ми беше полезен , дотолкова че да разбера къде съм по веригата.А и не съм съгласен да поставяш машини и свободни тежести под общ знаменател , като здравословни ползи.
Тренировката от преди малко
Крака
ЛЕГ ЗАДНО БЕДРО: 8х23кг/8х77кг/8х73кг/8х68кг
РУМЪНСКА М. ТЯГА: 5х125кг/2х6х125кг
КАЛФ МАШИНА СЕДЕЖ: 20х42кг/20х72кг/20х92кг
ХАКЕН НА ПРЪСТИ: 20х110кг/20х140кг/20х160кг
Мнението беше редактирано от XXL на 15.06.18 22:32.
15.06.18
22:51
Не се обяснявай и КЛЯКАЙ! 🙂Слушам и изпълнявам....а кой е тоа форумен клекач...кък така Учителя по клек не го знае?Немам го тука по ведомост...да се яви незабавно!
Сигурно мен има предвид, дето коментирах проблемите си там, ама пък аз никога не съм се пенил, та знам ли ..... може друг клекач да е 😎
Той в момента брои дискове насън, една 10ка + две 5ци = най-малко 220кг
Да е жив и здрав човека , нека си се труди.
А ти между другото си забравил да ма лайкнеш на тренировката...ни мъ травмирай мноо тъ молаа )))
Мнението беше редактирано от XXL на 15.06.18 22:55.
Втората тренировка тази вечер
Ръце и рамо
ВОЕННА ПРЕСА: 8х40кг/10х40кг/5х40кг
БИЦЕПС ПРАВ ЛОСТ:8х40кг/2х10х40кг
ТРИЦЕПС ГОРЕН СКРИПЕЦ:8х82кг/10х82кг/5х82кг
...и трите упражнения в 10 мин. троен трисет- бицепс/рамо/трицепс
Чак сега забелязвам , че съм правил румънска тяга на фона на някакъв ремикс от палавата румънка Инна...и то в британски фитнес...те тва ако не е съвпадение...
Тренировката тази вечер
Крака и малко гръб
КЛЕК: 15х20кг/5х60/2х80/2х100/1х120/1х140кг
МЪРТВА ТЯГА: 1х140кг/1х215кг
...кратка тренировка с личен рекорд на тягата , което не е нищо особенно.Много стари приятели видях тази вечер в залата и приказки , майтапи и накрая не остана време да си направя нормална тренировка...на клека на почивката преди 140 се позабавих в приказки и неусетно минаха 7-8 минути , което не трябваше да става...вече бях поохладил...това се отрази доста отрицателно...нещо съм несериозен напоследък , което не е в мой стил определено!
Мнението беше редактирано от XXL на 20.06.18 02:44.
21.06.18
08:43
Да мъйняш тия ръкавици ей 😄 И тоя кръстосан хват ... Иначе горе-доле добре, като за макс.
А като гледам с тебе горе-доле едни и същи тумбаци сме отпрале 😄
Да мъйняш тия ръкавици ей 😄 И тоя кръстосан хват ... Иначе горе-доле добре, като за макс.
А като гледам с тебе горе-доле едни и същи тумбаци сме отпрале 😄
Абе ръкавиците все пак придават известна изисканост, друг е въпроса дали точно ние с тумбаците имаме нужда от нея 😄