Дневникът на BusyMan

Темата е заключена.
Прескочи до:
BusyMan

21.02.18
23:38

Здравейте,

104кг, 179-180см
28 години

Едно време тренирах силово. Сега съм обездвижен и загубил всякаква форма след 5 последователни години работа на компютър. Не съм красива гледка вече, като чичко се чувствам , а съм само на 28 години.

Да видим дали мога да заприличам на годините си. Какво има отдолу 20кг мазнини? Stay tuned and find out.

Темата беше редактирана от BusyMan на 17.03.21 11:17.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Хайдеееееееее!!! 🙂))

05.03.18
11:25

Давай, Мартине, значи сме на една и съща вълна. Започнах тренировки отново преди няма и месец. Не само ти си се върнал в предучилищната. Тренирай цялото тяло 2-3 пъти седмично и нещата ще потръгнат от само себе си.

05.03.18
12:10

Deadmanwalking ? 🙂

BusyMan

03.08.18
00:07

Ще водя лог какво се случва, ако единственото, което консумирам, е вода и месо.
Надявам се да ви е интересно.
Inspired by: https://www.youtube.com/results?search_query=peterson+meat+diet
[Day 1/90 03.08.2018]

1.5л вода Хисаря
3 свински пържоли

Мнението беше редактирано от BusyMan на 03.08.18 00:38.

03.08.18
08:31

казано от Martin Kondov на 03.08.18, 00:07:

[Day 1/90 03.08.2018]

1.5л вода Хисаря
3 свински пържоли

Кое да е интересно ? Ти не си писал никакви цели, колко време и тн ... отделно това е некъв абсурден експеримент.

03.08.18
10:35

https://www.popsci.com/carnivore-all-meat-diet
Интересни статии излизат...

03.08.18
10:54

Направи го поне вода + месо + кълнове 🙂 да не се увредиш нещо.

03.08.18
14:38

По скоро да вкара и други източници на протеин и мазнини...сирене, кашкавал,яйца.....инак ще си е някакво кето ама само на мазни мръвки...

03.08.18
15:04

казано от kaloyan на 03.08.18, 08:31:

[Day 1/90 03.08.2018]

1.5л вода Хисаря
3 свински пържоли

Кое да е интересно ? Ти не си писал никакви цели, колко време и тн ... отделно това е некъв абсурден експеримент.

На теб като не ти е интересно , говори само от свое име , аз искам да видя какво ще стане. Макар че в клипа човека говори за meat and greens, което предполага някакви броколи, салати и тн.

03.08.18
15:12

казано от overkill на 03.08.18, 14:38:

По скоро да вкара и други източници на протеин и мазнини...сирене, кашкавал,яйца.....инак ще си е някакво кето ама само на мазни мръвки...

Режими има милиони...

Той иска да яде месо и да пие вода, а аз го съветвам да дъвче и трева, за да не пукне.

BusyMan

03.08.18
21:58

[ Day 2/90 ]

Тъжно ми е. Изглежда досега съм ял тестени и сладки неща, за да замажа емоционална тягостност.

Днес 20 минути бягах на пътека
500мл вода
2 свински пържоли и 3 пилешки копънчета.

Никаква енергия, трудно се концентрирам, тягосно ми е.

Но пък стомахът ми не е надут и ми е леко.

Не чувствам глад и не ми се яде.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 03.08.18 22:02.

03.08.18
22:37

Много се радвам, че правиш този експеримент! Ще следя с удоволствие!
Към форумните специалисти- информирайте се, има много форуми по темата и стотици хора, които са излекували най-различни болести чрез ядене само на месо!

BusyMan

03.08.18
22:40

За това пък мога да кажа, че е в пъти по-лесно да следваш този режим. Не броя макронутриенти, нито калории. Не правя списък какви храни да купувам, няма нужда от дълго приготвяне, не мия много чинии, няма нужда от предварително готвене за идните дни.
Няма значение кога ям, не мога да преям, и т.н.

Напомня ми Мляко и Клек режима на тренировки, колко беше семпъл.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 03.08.18 22:47.

03.08.18
22:55

Клек и мляко, не значи че се консумира сямо мляко, така че каква е връзката?

Въпрос от незнаещите към Форумната специалистка. От какви болести са се излекували? Или комбинацията е чудотворна, но като добавиш зеленчуци и вече не лекува.

BusyMan

03.08.18
23:02

казано от Brown Bomber на 03.08.18, 22:55:

Клек и мляко, не значи че се консумира сямо мляко, така че каква е връзката?

Въпрос от незнаещите към Форумната специалистка. От какви болести са се излекували? Или комбинацията е чудотворна, но като добавиш зеленчуци и вече не лекува.

Абе мирувай сега и чети докрая какво ще стане, хората преди научните изследвания как са добивали нова информация? Проба-грешка.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.08.18 00:27.

04.08.18
12:39

Brown Bomber,
всички тези хора, които ядат месо само идват от ниско въглехидратните диети, които не са решили проблемите им, научи английски и чети, има тонове информация, не съм длъжна да си губя времето с теб!

http://meatheals.com/2018/02/04/charlene-andersen/

Мнението беше редактирано от Joyplovdiv на 04.08.18 12:44.

BusyMan

04.08.18
14:30

[ Day 3/90]

Нямам никакъв апетит. Вчера се чувствах ужасно, като пълен провал. Чудя се дали захарта не е като sedative и свга съм woke.

Но да, никакво желание за нищо, никаква енергия, коремът не е подут, но се усещам дебел, докато преди не ми правеше впечатление.

Не ми се тренира.

Но е вярно, че сладко и други храни не ми се ядат.

Храната няма нужда сякаш да я описвам, пия вода и ям свинско, луканка, пилешко.
Малки порции ме засищат за дълго.

04.08.18
14:31

казано от Joe Musashi на 03.08.18, 15:04:

[Day 1/90 03.08.2018]

1.5л вода Хисаря
3 свински пържоли

На теб като не ти е интересно , говори само от свое име , аз искам да видя какво ще стане. Макар че в клипа човека говори за meat and greens, което предполага някакви броколи, салати и тн.

Ти явно не четеш добре. Задал съм въпрос, а не констатация, първо и второ, на чужд гръб и 100 тояги са малко. 🙂

04.08.18
14:33

казано от Joyplovdiv на 03.08.18, 22:37:

Много се радвам, че правиш този експеримент! Ще следя с удоволствие!
Към форумните специалисти- информирайте се, има много форуми по темата и стотици хора, които са излекували най-различни болести чрез ядене само на месо!

Ами като си толкова запалена, вземи и ти да пишеш дневник тук, за да гледаме, а не да разчитаме на анонимни сведения, на които лично нямам вяра.

04.08.18
14:38

Иначе Мартине аз имам познат който е правел подобни неща, но тук е много важен периода и цялостната програма, както и целите и как се развиват нещата във времето като план. Затова ти писах че много постно започваш и това не е ок. Сеирджиите не ги бърка особено.

Carbohydrate

04.08.18
14:39

казано от Martin Kondov на 04.08.18, 14:30:

[ Day 3/90]

Нямам никакъв апетит. Вчера се чувствах ужасно, като пълен провал.

Не ми се тренира. .

почакай, това е само началото на края))))

Прегледах набързо твоето “inspired by”.
В едно интервю бащата споделя, че се е хранел с meat and greens.
Защо ти реши да нямаш greens?

С каква цел го правиш и колко време смяташ да се придържаш към това нещо?
Някакви маркери взел ли си, по които да следиш здравословното си състояние или ще разчиташ на субективни усещания?

04.08.18
15:36

казано от Joyplovdiv на 04.08.18, 12:39:

Brown Bomber,
всички тези хора, които ядат месо само идват от ниско въглехидратните диети, които не са решили проблемите им, научи английски и чети, има тонове информация, не съм длъжна да си губя времето с теб!

http://meatheals.com/2018/02/04/charlene-andersen/

Като науча английЗки тогава. Във Форума е пълно с тъпунгери и тъпунгерки.

04.08.18
15:49

казано от kaloyan на 04.08.18, 14:31:

[Day 1/90 03.08.2018]

1.5л вода Хисаря
3 свински пържоли

Ти явно не четеш добре. Задал съм въпрос, а не констатация, първо и второ, на чужд гръб и 100 тояги са малко. 🙂

Въпроса ти е с риторичен уклон, а второто ти изречение е констатация в духа на първото. Относно чуждия гръб, форума до голяма степен е на принципа на споделен  опит, така че стига генерира излишно съдържание и остави човека да си действа.

BusyMan

04.08.18
17:56

Аминокиселини
Мултивитамин
Една цяла луканка

Тегло - 101.9кг (от 103.5 преди седмица)

Главата ме болеше, сега е по-добре. Трябва да суплементирам.

При всички случаи моето не е правилен fatloss процесс и програма/диета. Просто аз не съм достатъчно дисциплиниран и търпелив да планирам в детайли неща и ми харесва този подход. Писна ми да съм с корем.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.08.18 20:32.

04.08.18
22:09

казано от Joe Musashi на 04.08.18, 15:49:

казано от kaloyan на 04.08.18, 14:31:

[Day 1/90 03.08.2018]

1.5л вода Хисаря
3 свински пържоли

Въпроса ти е с риторичен уклон, а второто ти изречение е констатация в духа на първото. Относно чуждия гръб, форума до голяма степен е на принципа на споделен  опит, така че стига генерира излишно съдържание и остави човека да си действа.

Разбира се, аз съм писал какво липсва, но това което ти си ми написал е голямо ала бала. “Риторичен уклон” “второ изречение в констатация на първо” съвсем се обърках 🙂 Както и да е, оставям човека да си пише неговите неща.

BusyMan

05.08.18
03:41

2 пакета М&Ms
2 red bull-a

Трябва да поработя върху селф-контрола си.
Продължаваме напред.

Чувствам се СТРАХОТНО след сладкото и редбула. Коремът ми е подут, но душата е в рая.
I feel the guilt.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 05.08.18 05:31.

BusyMan

05.08.18
17:38

[ Day 1/90 ]

Започваме отначало.
По-добре се чувствам сутрин като съм ял предния ден въглехидрати.

Забелязах, че само на месо и вода ми се вие свят и ме боли главата.
Ще опитам да добавя зеленчуци, за да не е нула въглени.

Закуска:

2 пържоли
Вода

BusyMan

05.08.18
20:24

Мисля, че безвкусното свинско също ме тласна към сладкото. Купих пастърма и луканки още, те вървят по-добре.

05.08.18
20:40

Аз ще си трая, само искам да науча какви болести лекува настоящата комбинация от вода, месо с М&М и редбул 🙂

BusyMan

05.08.18
20:47

Аве ей, фитнес снобари. 😄 Като култ е тука, ако някой глътне бонбон, грабвате вилите и факлите.

Всичко ще си дойде на мястото, само гледайте. 🙂

Днес фитнес - 2 минути бягане на пътека, 2х10 минути
Овча пастърма (много по-вкусно от луканка и пържоли) - за 7лв, не знам колко е точно.

05.08.18
21:39

казано от Brown Bomber на 05.08.18, 20:40:

Аз ще си трая, само искам да науча какви болести лекува настоящата комбинация от вода, месо с М&М и редбул 🙂

хаххахаха 🙂)))) ..., важното е да има проба доколкото разбрах 🙂 няма значение от резултатите, тук целта е пробата 🙂

05.08.18
21:44

казано от Martin Kondov на 05.08.18, 17:38:

[ Day 1/90 ]

Това е още по култово 🙂 Мартине, извинявай, не ти се присмивам, ама просто стана супер забавно...

BusyMan

06.08.18
02:38

[ Day 2/90 ]

Пак се чувствам отвратително!!! Като провал, все едно съм си пропипял живота, съм стар, недоразвит. Тази диета е самоубийствена.
Ще пробвам да изкарам пак 3-4 дни и ще хапна нещо въглехидратно.

Обаче работи - 101.0кг съм (-2.5кг)

Половин луканка
2 краставици

Струва ми се с краставички е по-добре.

Още пастърма (било овчи бут) - за 5лв  (като на снимката по-горе)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 06.08.18 09:09.

BusyMan

06.08.18
07:10

Важно да отбележа - отявлен косопад- по възглавница, легло, бюро. Не бях забелязал преди започването на диетата. Не знам дали е related.

06.08.18
11:18

Това е моно диета. Ако щеш яж само шоколад цял ден -ще сваляш. Принципът е, че от едно нещо цял ден и вече 2-3 ден като ядеш ти се отшява и съответно количеството и да искаш не може да е голямо, както и калориите. И си в калориен дефицит. Просто

казано от Radost на 06.08.18, 11:18:

Това е моно диета. Ако щеш яж само шоколад цял ден -ще сваляш. Принципът е, че от едно нещо цял ден и вече 2-3 ден като ядеш ти се отшява и съответно количеството и да искаш не може да е голямо, както и калориите. И си в калориен дефицит. Просто

Да ядеш само шоколад цял ден и само месо цял ден са коренно различни неща.

Пърото е пълна глупост, другото също, ако е за повече от 10-на дни, но принципно за 10 дни, ако издържиш психически, само на сухо месо и зеленчук с минимално съдържание на скорбяла и захари, а основно фибри, може да свалиш доста мазно.

10-на дни на по 7-800 ккал за 100 килограмов мъж правят около 20 000 ккал дефицит само за BMR, ако се добави и някакъв тип тренировка - тичане, баскетбол, катерене на баири, щанга и т.н. още 10 000 ккал дефицит и стават поне около 4-5 кила мазно.

Най-вероятно резултата ще е запек, яко крашване на имунитета и тотално изчезване на либидото, но пък 4-5 кила мазно ще изчезнат.

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 06.08.18 11:48.

п.с. разликата с шоколада е, че при ядене само на сухо месо ще приемаш поне 2 гр протеин / кг телесно тегло и това донякъде ще предотврати загуба на мускулна маса, плюс инсулиновите нива ще са изключително ниски за тези 10 дни. С шоколада ще стане обратното - много нисък прием на протеин и яки инсулинови пикове.

06.08.18
13:54

Най-стария въпрос винаги е бил дали депресията води към крайни диети или крайните диети предизвикват депресия. 🙂 Това в кръга на шегата. Май.

Най-вероятно резултата ще е запек, яко крашване на имунитета и тотално изчезване на либидото, но пък 4-5 кила мазно ще изчезнат.

Сашо, при ‘месо със салатка’ схемата нищо такова не се случва освен последното. Тествано и от мен и от други хора и то за по 3+ месеца. Сега..ако човек много държи да се самоубеди, че се чувства ужасно и му е паднало либидото само защото му липсват всякакви там вафли-торти е друга тема. Че те вади от зоната на комфорта, вади те..ама то затова му викат диета, а не гастрономически фестивал общо взето.

Владо, аз имам предвид много краен вариант на “месо+салатка” - сухо месо, без мазнини и зеленчук без скорбяла.

Демек най-много телешки филета, пилешки/пуешки гърди, риба тон, протеин изолат. А като зеленчук - зеле, марули, спанак, някоя зелена чушка или пък допълнително псилиум/други фибри.

Това за 8-10-на дни най-много, щото без мазнини ендокринната и имунната система ще сдадат багажа 🙂

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1