26.04.18
17:29
На 14 години съм висок съм 1,75 (без обувки) тежа 63 кг та въпроса ми е как мога да увелича хормона на растежа да порасна по-висок ?
Темата беше редактирана от Ц Цветанов на 26.04.18 17:30.
26.04.18
23:22
Пробвай - 3 серии висене по лост по 4 часа
мисля че ще стане.
27.04.18
09:43
Или това, което другите не успяват да ти кажат по нормален начин е, че за съжаление няма какво да направиш в случая и няма какво да го мислиш.
Нещата не опират просто до хормона на растежа, а и в този случай няма безопасен начин, по който да окажеш някакво влияние на хормоните си. Растежът, освен ако не го “спънеш” чрез недохранване, си е генетично заложен. Храни се добре, спи достатъчно и с времето ще порастеш толкова, колкото ти е било заложено.
27.04.18
14:51
Или това, което другите не успяват да ти кажат по нормален начин е, че за съжаление няма какво да направиш в случая и няма какво да го мислиш.
Нещата не опират просто до хормона на растежа, а и в този случай няма безопасен начин, по който да окажеш някакво влияние на хормоните си. Растежът, освен ако не го “спънеш” чрез недохранване, си е генетично заложен. Храни се добре, спи достатъчно и с времето ще порастеш толкова, колкото ти е било заложено.
Колко часа е нужно да спя (минимално) ?
27.04.18
15:15
Индивидуално е, но според мен, че за повечето хора минимумът е 6 часа, а оптимумът поне 8.