Ооо, фривилна грухталност…

Темата е заключена.
Прескочи до:
Bart Simpson

10.06.18
13:48

Щом е смешно, да се повеселим тогава.

10.06.18
14:09

Клекни ги за 20-30 повторения и ела да се веселим.

Bart Simpson

10.06.18
14:10

На мен и така ми е весело.
😉

Bart, без значение колко тежи щангата от видеото, според мен е добре не само да не ги пробваш скоро пак, ами и да намалиш малко тежестта. Виж си техниката. Не те ли притеснява това кривене?

Bart Simpson

11.06.18
00:00

То няма техника, аз съм като кула от карти, ама нещата бяха следните- аз мислех, че съм сложил 110.
Затова вообще не исках да го качвам видеото.
105 кг е последната тежест, с която изглежда поносим клека.
Аз около 4 часа по- късно проброих дисковете гледайки клипа.
П.п. Затова и съм от вътрешната страна на клетката защото мислех, че вообще няма да се изправя.
Хубавото е че щом я откачих щангата и усетих цялата тежест не ме отказа да опитам да клекна.
П.п.2 Абе, Рони, ти помниш ли като качвах видеа преди година в хола ми клек със собствено тегло и ти ми викаше “..... Не се притеснявай, ще го научиш клека.....”
Сега обсъждаме техника на 120 кила преден клек.
Аз никога пък не съм вярвал, че това ще се случи.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 11.06.18 02:11.

Bart Simpson

11.06.18
02:13

казано от James Hinks на 10.06.18, 14:09:

Мн добре знаеш, че и това време ще дойде.
Да не ме разбереш погрешно, не.че ще дойда с теб да се веселя, ами че ще ги клекна.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 11.06.18 02:14.

11.06.18
08:54

казано от Bart Simpson на 11.06.18, 02:13:

120 кила преден за 20-30 бройки? Аз не вярвам да дойде 🙂

11.06.18
09:39

Да не ме разбереш погрешно, не.че ще дойда с теб да се веселя, ами че ще ги клекна.

Барти и да дойде и да не дойде - все тая, ако продължаваш да подскачаш като ощипана мома, всеки пък като някой те клъвне. И да  - подскачаш - Гогата ти подсказа, че личи. Аз в момента не мога да ги клекна товите тежести - и?

Bart Simpson

11.06.18
10:28

Пичове и пички, ще си подскачам колкото ми е на сърце, клекайге си колкото както и където искате.
Ай малко пространство да ми оставите и да си гледате себе си.
Мен,  как не ви писна да ме насочвате и нравоучите не знам.
На никой на вратата не съм почукал та да ме заливате толкова с мнения.
Утре 130

Bart Simpson

11.06.18
10:37

казано от Мартин на 11.06.18, 09:39:

Барти и да дойде и да не дойде - все тая, ако продължаваш да подскачаш като ощипана мома, всеки пък като някой те клъвне. И да  - подскачаш - Гогата ти подсказа, че личи. Аз в момента не мога да ги клекна товите тежести - и?

Ми как-и?
Пускам ти Боянка веднага.

GG

11.06.18
10:42

казано от Bart Simpson на 11.06.18, 10:28:

Ай малко пространство да ми оставите и да си гледате себе си.
Мен,  как не ви писна да ме насочвате и нравоучите не знам.
На никой на вратата не съм почукал та да ме заливате толкова с мнения.

Едно магаре, колкото повече тегли, толкова повече го товарят.
Един вид, сам предизвикваш всичко.
Сори, ако съм сипал някой непоискан съвет. Имал съм грешна представа за дневника ти.
Няма да се повтори. За следващия ти дневник, ще видим. : )

Bart Simpson

11.06.18
10:43

Гого, ти си веселяк и винаги добре дошъл.

11.06.18
11:08

Споко Барти, поне аз няма да пиша повече нравоучения, ако нямам какво хубаво да кажа - ще си мълча. 🙂

Bart Simpson

11.06.18
12:25

След драмата, малко трениране:
Преден клек-6#85, 3#95, 2#100, 2 х 1#110
( дисковете добре преброени).
АMRAP-20 мин:
10# заден клек-45 кг
5# T2B
5# пуш преса-45 кг
12 рунда направих.
За 13- я не ми се побра пуш пресата в двайсетте минути.
Те ти кросфит.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 11.06.18 14:50.

11.06.18
14:52

Джеймс едва ли омаловажава постижението ти , а по-скоро ти намеква , че е твърде рано да биеш тъпана на 120-130 кила клек , та ако ще и преден.Вместо да се заричаш за сериозни постижения , първо работи върху техниката на 120.А и по-добре да е максималната тежест , с която можеш да клекнеш прилично , а не да се гънеш , като вита баница , в опит да се пребиеш...бързай бавно , за да стигнеш далеч!А и как така бъркате тежестите...това невнимание може да коства многооо!

Мнението беше редактирано от XXL на 11.06.18 14:55.

Bart Simpson

11.06.18
15:08

Next, pls….

Bart Simpson

12.06.18
00:52

Тея черти по гърбът ми ребра ли са това?

12.06.18
07:20

казано от Bart Simpson на 12.06.18, 00:52:

Тея черти по гърбът ми ребра ли са това?

Да

12.06.18
08:36

Не се праи,досега си лежал на пейката и са ти от това 😁

Bart Simpson

12.06.18
12:30

Преден клек:
6#80, 3#90, 2#100, 2 х 1#110
И десния бицепс изпуши.
7 рунда:
10 набирания
100 скока на въже
10 бърпи
100 скока на въже
Трябваше да са десет рунда, но ако исках да мога да се преоблека трябваше да спра, десния бицепс не е хич добре.

Bart Simpson

13.06.18
12:27

Най-тежкото изтръпване на ръката тази нощ.
Само три часа успях да спя заради ръката.
Тренировката днес:
Клек до 110
Тяга ГД до 170, 0#175 кг
Тяга BW
Box jump
21-15-9
Време-6.15
Бицепса ужасно зле след клека.
На 15-те теги нещо ме удари в тила отзад, ужасна болка едвам завърших.
Тягата трябваше да е BW аз си мислех, че съм 90, а се оказа,  че съм 77,7.
Това не може да е спорт, това е мъчение, съпругата ми разбърка протеина още не мога да се опомня, но ми писна да фейлвам.
Те ти кросфит, братъ.

13.06.18
12:35

казано от Bart Simpson на 13.06.18, 12:27:

... Бицепса ужасно зле след клека.
Това не може да е спорт, това е мъчение, съпругата ми разбърка протеина още не мога да се опомня, но ми писна да фейлвам.
Те ти кросфит, братъ.

Може би не е лоша идея, малко да си преосмислиш приоритетите.

ДЕ

13.06.18
12:36

Бицепса ужасно зле след клека.

Това от свиването на ръката при държане на щангата за предния клек ли. Аз имах малък проблем при ваденето и слагането за раменна преса на проблемната ръка, ама общо взето отмина. Но ти при предния клек държиш доста по-тежко-двойно и нагоре.

Мнението беше редактирано от Деян на 13.06.18 12:45.

казано от Splash на 13.06.18, 12:35:

... Бицепса ужасно зле след клека.
Те ти кросфит, братъ.

Може би не е лоша идея, малко да си преосмислиш приоритетите.

Важното е първо да покаже, че може да качва рязко тежестите, дори да е на цената на потрошаване. Инатът е хубаво нещо, но когато е съчетан с разум и добро планиране 🙂

13.06.18
12:44

Не искам по никакъв начин да те обиждам, обаче това което правиш е несериозно. Може ли да се оплакваш от тази ръка и да продължаваш ? Какво мислиш че ще стане, имай предвид като блокираш, колкото и корав да си ще клекнеш, ама тогава е късно. И това с този онлайн трениор е ок, ако вече те е наблюдавал, изчистили сте протоколите и техниката ... но май това не е така.

Bart Simpson

13.06.18
12:58

Искрено съм благодарен за загрижеността ви и я ценя на много високо ниво.
Разбирам, че искате да ме предпазите от грешки и потрошавания, от които повечето от вас са страдали.
Благодаря.
Всички неблагоприятни влияния от начина ми на трениране ще бъдат взети предвид, обсъдени и обработени във вариянт, който ще бъде подходящ за възможностите ми и моментно състояние.
Вече съм по- добре.
Не искам нищо на никого да показвам.

13.06.18
13:22

Кросфитът в 80% от случаите е едно пребиване. При начинаещите “кросфитъри” процентът скача на 99,999%.
А в твоя случай може да добавим и изключително перфектната ти техника...Да е пълна трагедията.

Bart Simpson

13.06.18
14:07

Ти в 99.999% от случаите си прав, в 80% от случеите споделяш мнението си и като сложим супер благия ти нрав, “ща послушам”.
Но благодаря за мнението все пак

13.06.18
14:12

Аз пък да взема да му честитя на Барти РД-то и тук 🙂

Жив и здрав и яко нацепен да си!

13.06.18
14:13

През кура ми е дали ще ме послушаш или не. То си е за твоето здраве, не за моето.

И честит ти рожден ден! Здрав и прав да си!

Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.06.18 14:41.

Bart Simpson

13.06.18
14:20

Тъй като на модераторите им е явно писнало да трият от моите дневници ще ви помоля да не пишете повече.
Като ви оставям правото после да кажете-аз ти казах.
Казвам ви -моля, най-учтиво и с добри чувства.
Хубав ден ви желая и късмет.
Аз ако не исках да се пребивам, нямаше нито да катеря, нито с парашут да скачам, нито с парапланер да летя, ни по пещери да се вра, нито сноуборд да карам, нито на мотори да тествам добре ли са хакнали компютрите.
Така че, това съм  аз, не ви харесвам, deal.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 13.06.18 23:31.

Bart Simpson

13.06.18
22:30

Б@х, чак ей сега ми мина главата.
Хахахахахах, чак си се чудя на себе си, ама то като ти го иска сърцето......

Барт,преди време ти заключиха дневника заради нецивилизовано поведение ,и ти реши да пишеш щуротиите си в деневника на XXL,беше доста нагло,но той нищо не ти каза,дори те подкрепи.Сега като гледам не е трябвало изобщо да си прави труда за теб.Триеш дневници,мнения,раздаваш го много чуствителен,а всъщност май си  женчо.Стига си плакал!
То и аз съм твърдоглава,ама ти живееш в някакъв измислен филм.Хората тук се редят да ти дават съвети,в което май няма смисъл.
Ти изобщо знаеш ли за какво си тук,да пълниш форума с трагични дневници ли?

14.06.18
10:20

казано от Оля Петрова на 14.06.18, 10:17:

Барт,преди време ти заключиха дневника заради нецивилизовано поведение ,и ти реши да пишеш щуротиите си в деневника на XXL,беше доста нагло,но той нищо не ти каза,дори те подкрепи.Сега като гледам не е трябвало изобщо да си прави труда за теб.Триеш дневници,мнения,раздаваш го много чуствителен,а всъщност май си  женчо.Стига си плакал!
То и аз съм твърдоглава,ама ти живееш в някакъв измислен филм.Хората тук се редят да ти дават съвети,в което май няма смисъл.
Ти изобщо знаеш ли за какво си тук,да пълниш форума с трагични дневници ли?

Май по скоро му тежи нещо в Ирландия и му е време да се прибира, че там ще загние от тая влага 🙂 Има нужда от подкрепа и лайкове, а не от постоянно хранене.

Deadeye

14.06.18
10:40

Дали пък няма нужда да си пише и прави каквото му е кеф, без да получава непоискани съвети, критики и мнения? Всеки мине през дневника и изсере лайно, а после - що се дразниш.

Bart Simpson

14.06.18
10:41

Абе, то на мен че ми е скучно в Ирландия, вярно е.
То на всички ни е скучно, ама такъв е жиеота тук.
Обаче не вися аз по вашите дневници по цял ден и да пиша обиди и дълбоки проникновения за вашите духовни особенности.
😉
Както и да е, днес почивка и от работа и от трениране.
Още вообще не съм се адаптирал към новия режим на трениране, но усещам че процеса тече.
Констатирах точно кога в тренировката ми бицепса поддава и затова сменихме временно предния, със заден клек.
Нормално е да не става от днес за утре.
Имам доверие и в треньора си и в мен, продължаваме по план.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 14.06.18 12:23.

14.06.18
12:30

казано от Deadeye на 14.06.18, 10:40:

Дали пък няма нужда да си пише и прави каквото му е кеф, без да получава непоискани съвети, критики и мнения? Всеки мине през дневника и изсере лайно, а после - що се дразниш.

A откога съвета и критиката е изсиране на лайно? За един приятел питам.
Пък и на него точно писането насам-натам хич не му беше чуждо до скоро.

Bart Simpson

14.06.18
12:35

Като се замислиш, Джеимс, много рвдко съм писъл по други теми защото вихрушката винаги се вие из моя си дневник.
Съветите не са изсиране на лайно, както по-горе казах- благодаря за тях и съм сигурен, че Дедай нямаше предвид тях.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 14.06.18 12:37.

14.06.18
12:42

Всъщност даже не е нужно да се замислям. С търсачката всеки може да види кой е правият, стига само да помни всичките ти акаунти.

Bart Simpson

14.06.18
12:44

James, there is no spoon.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1