Влиание на клека върху моето тяло

14.06.18
16:04

Като човек аз съм ендоморф, бях напътстван да правя много тежък клек и тяга и диета и съм щял да изглеждам атлетично, правих това нещо около 2 години и ужасно много ми се развиха мускулите в областта на кръста и изглеждах смешно честно казано, от около 4 месеца правя само Клековете/набирания/Кофички във една тренировка, да си призная може да не съм мъжкар като не правя тяга ама тялото ми заприлича на атлет, което за мен е доволно, хорското мнение не ме интересува.

Тренировката е Понеделник/Четвъртък - Клек/Кофи/Набирания

Въпроса ми е какво толкова активира клека защото винаги след тежкия клек, правя много много набирания и кофички и следващите 2 дни се чувствам напомпан много здраво.
А ако правя например само набирания и кофички тялото ми се спарва и се чувствам уморен на другия ден, какво се случва в тоя клек?

14.06.18
16:22

Абонирам се за темата!!!

14.06.18
17:23

казано от Hristo Biserov на 14.06.18, 16:04:

А ако правя например само набирания и кофички тялото ми се спарва и се чувствам уморен на другия ден, какво се случва в тоя клек?

Активира мозъчната дейност и доста други. Не си ли обърнал внимание че си станал по умен и помниш по добре ?

Деян

14.06.18
17:29

Аз мисля, че човекът пита сериозно, а вие.....😃
Към автора: клекът е тежко базово упражнение, ангажира много мускули по цялото тяло, кръвообращение и т.н., и нищо чудно да си по тонизиран и подготвен за останалите упражнения.
Има още много качества, които няма да изброяваме.
Е, някой сигурно ще каже, че ако си клякал наистина тежко, може да нямаш сили за нищо друго.

15.06.18
03:13

за да е по-забавно

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1