Хранителен режим

18.06.18
14:00

Здравейте, тъй като съм нова тук имам нужда от помощ относно тренировки и хранене. Целта ми е да имам слаби, но мускулести крака и стегнат корем и тънка талия. Не ходя на фитнес, правя упражнения вкъщи. Коремни преси и клякания с тежести. Ще съм благодарна за примерен хранителен режим с малко калории. Благодаря за отделеното време

Как да ти се помогн,като ти на нас не ни помагаш? Дай малко инфо за себе си

21.06.18
13:33

На 27години съм, 164см висока, 48кг. От 2 месеца правя коремни преси вкъщи, тичам от време на време. Гледам да се храня здравословно, но ми е трудно 😂. Целта ми е да постигна стегнати и слаб крака и тънка талия. Упражнения, които правя за корем ми показаха плочки, но като че ли нямам талия

21.06.18
14:28

Структурата ти е такава, много момичета и жени биха убили за структура като твоята, но уви всекиму неговото си 🙂

За по- женствена фигура (талия и ханш да имаш отчетливи) трябва да качиш малко килограми и да тренираш с тежести за да вържеш някоя мръвка. Трябва да си сметнеш калорийния баланс, да смяташ всичко каквото ядеш и да си на около 20% излишък. Потърси тук във форума как се прави, има много подробни статии. Хубава и пригодена за теб готова диета и програма едва ли някой ще ти направи безплатно, а и да ти направи, пак няма гаранция че ще ти е лесно да я спазваш. Може да нямаш продуктите, които днес трябва да ядеш, може да не ги обичаш изобщо или пък да не са подходящи за носене/поръчване на работа или на път и т.н. Трябва да се научиш да знаеш хранителните стойности на различните храни и да си напипаш кое и как работи за теб.

За тренирането, общо взето крака се правят с клякане, дупе се прави с хип-тръстъри, тяга и ритници, гръб се прави с дърпане - дали набирания или скрипци или свободни тежести, гърди се правят с бутане, ръце се правят с упражнения които включват ръцете, колкото и очевидно да звучи.

Можеш да си направиш и дневник в раздела с женски дневници на сайта и да пишеш какво ядеш и какво тренираш, ще получаваш доста идеи и отзиви и ако се налага корекции.

Успех.

21.06.18
18:56

казано от Димо на 21.06.18, 14:28:

Структурата ти е такава, много момичета и жени биха убили за структура като твоята, но уви всекиму неговото си 🙂

За по- женствена фигура (талия и ханш да имаш отчетливи) трябва да качиш малко килограми и да тренираш с тежести за да вържеш някоя мръвка. Трябва да си сметнеш калорийния баланс, да смяташ всичко каквото ядеш и да си на около 20% излишък. Потърси тук във форума как се прави, има много подробни статии. Хубава и пригодена за теб готова диета и програма едва ли някой ще ти направи безплатно, а и да ти направи, пак няма гаранция че ще ти е лесно да я спазваш. Може да нямаш продуктите, които днес трябва да ядеш, може да не ги обичаш изобщо или пък да не са подходящи за носене/поръчване на работа или на път и т.н. Трябва да се научиш да знаеш хранителните стойности на различните храни и да си напипаш кое и как работи за теб.

За тренирането, общо взето крака се правят с клякане, дупе се прави с хип-тръстъри, тяга и ритници, гръб се прави с дърпане - дали набирания или скрипци или свободни тежести, гърди се правят с бутане, ръце се правят с упражнения които включват ръцете, колкото и очевидно да звучи.

Можеш да си направиш и дневник в раздела с женски дневници на сайта и да пишеш какво ядеш и какво тренираш, ще получаваш доста идеи и отзиви и ако се налага корекции.

Успех.

Много благодаря за отговора, четох тук в сайта какви ли не мнения. Явно струттората на корема ми е такава, и тънка талия без да качвам в таза или гърдите няма как да стане. Още веднъж благодаря

21.06.18
19:01

Ето как изглеждам в момента, корема не ми е женствен според мен 🙂

21.06.18
19:05

Това за мен е красиво тяло

21.06.18
19:08

Виж колко по- широка в ханша и бедрата е тази на картинката, която си показала.

Най- вероятно ако човек ви премери кръстчетата ще са ви еднакво, но на фона на нейните наляти (сравнени с твоите) бедра и хамш, талията изглежда тънка.

Тренирай си, хапвай си, всичко ще си дойде на мястото.

21.06.18
19:13

И така се харесвам, но мислех че има определени коремни преси за талия. Благодаря
P.s мацката е трепач и няма шанс да изглеждам аз така

21.06.18
19:30

Е няма как да си свиеш таза или мускулите на корема повече 🙂

А тази втората е на фотошоп, и теб мога да те направя така 🙂

23.06.18
14:49

Ще продължа да правя упражниния за корем и крака път ще видя до къде ще стигна 🙂

Колко по-”тънка талия” да имаш?
Според мен дори е чудесно да качиш малко активно тегло.
И изглеждаш по-добре и по-“fit” от двата примера, които си дала. 🙂

Колкото до храненето, прочети това ръководство.

25.06.18
10:13

казано от Вероника Налбатска на 24.06.18, 10:33:

Колко по-”тънка талия” да имаш?
Според мен дори е чудесно да качиш малко активно тегло.
И изглеждаш по-добре и по-“fit” от двата примера, които си дала. 🙂

Колкото до храненето, прочети това ръководство.

Благодаря

Здравейте, моля помогнете ми със идеи за нискокалорично закуска. Сега съм на 3 варени яйца, но взеха да ми омръзват. Предварително благодаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1