24.09.18
12:32
- рОмска тяга, лег, скрипец - всичко тегаво от първото повторение, а не бих казала, че съм ползвала нещо повече от лоста 🙂
- кафета с мед и кокосово масло
- две филии с домашно кьопоолу и бекон
- домати, краставици, сирене и оризовки
- мръвка с нещо зелено, евентуално
Напоследък съм луда за месо.
——————-
Сега следват 24 часа социолингвистика и утре по това време - хуц-хуц, на изпит.
иСпит, както пишат колегите на майка. 😄
25.09.18
15:54
Ставане рано, кафе и 15 минути суингове на интервали с 16-ката.
Покорих социлингвистичните върхове 😄, като преди това се качих поне 10 пъти до петия етаж на унито (от нерви), наядох се после навън с нещо супер вкусно - свинско бонфиле с мед и билки + нарязни на дребни кубчета челенчуци отстрани, печени + една малка бира (никога не бях виждала по-малка, 200мл сигурно беше тоя бонзай) и на прибиране срещнах една девойка, която от години не съм виждала - така ми се метна на врата и ме нацелува, пък и аз нея, и изобщо не знам от къде дойде тази емоция, защото не е нещо естествено в случая, но беше супер радостна среща. Поговорихме половин час, почувствах се стара поне колкото храста в на бабини двора и сега се пльосвам да работя... щот’ на тия години к’о да прая... Девойката пораснала, живее в Белгия, учи интересни неща (и доста сериозни), една красива, интелигентна, възпитана и свежа (напълни ми душата да видя в какво се е превърнала, малко се развиват толкова добре), а до оня ден беше едно мини детенце-хлапенце-гомненце...
Много е плашещо да видиш как бебетата вече са станали възрастни и да осъзнаеш ти къде си... Дървобрад, чвор античен. 😂
—————————
Май от Надето го отмъкнах:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.09.18 16:00.
27.09.18
12:13
вчера - почивен, цял ден на крак, а храната - врат на фурна, салатки, домашен чийзкейк и хляб; трябва да спра да ям хляб
- свърших работа след 12:00 през нощта и едвам додрапах до леглото, убих се, но поне се отървах от известно количество ангажименти
Днес:
- спане до 9 - преди това нито съм чула кучешки краци, нито аларми, нищо
- ягоди, сирена, зеленчукови сокове, салати, телешко
- без зала - зверски ме боли бъбрек (от него, та чак до долу), пих една шепа хапове против болки, но ако продължи така, ще ида на лекар тия дни; тая работа се комбинира и с предстоящия цикъл, заради който така тръпна в очакване, че ме боли от корема до глезените; аве, разкош 😃
—————————
Буба вече се храни със завиден апетит и опитва да бяга от клетката 😄
Малкият ми идеалистичен свят обаче се срина за 18-ти път в последните седмици, тъй като научих неща, които са за мен абсолютно несъвместими с понятието “нормален човек”, камо ли пък “лекар”. Жалко, че не мога да изкоментирам публично, но тая черна меркантилност ще затрие целия свят. Ша ги ***.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.09.18 12:14.
03.10.18
13:02
Идвам да кажа как нищо не правя.
Не ми било то бъбрек, сравнително бързо разбрах, щото с бъбречни болки няма наместване в немъчителна поза. Кръст, ужасно сецнат - на няколко пъти спрях да дишам за секунда от зор. Установих причинителя вчера (работната поза и глупавия стол в офиса, който все отлагам да сменя, щото “не е най-важното”) , но щетите са много сериозни. Тръгнах да правя “схемата”, която Камен следваше, преди да започне да ходи в зала - нье, нищичко не мога. И права не мога да стоя, и седнала - само в леглото на една страна. Левият крак напред не може да се повдигне.
Храната ми е окей, но пия бира пак. Връчиха ми днес един Кувингс машинък за сок и съм много доволна, щото ще направя един детокс с пестициди 😃, а.к.а. за известно време през по-голямата част от деня на зеленчукови сокове, щот’ всичко ми тежи и така или иначе нищо не ми се яде, а такива неща обичам.
Днес закусвах замразен банан, вода и протеин 😃 (бръм-бръм в булета). Много вкусен, cookies & cream, не бях взимала. Чух, че майка ще пълни чушки 😄 и ще се възползвам. Много яко напоследък с манджите се получава, защото се оказа, че й харесва на жената да готви и за нас, и просто купувам продукти за двете къщи и й ги връчвам. 😃 Нито имам време, нито имам условия да готвя с кеф.
———————————————————-
Кучинка е по-добре! Яде много, по голяма нужда ходи самичка вече (но я изпишкват ръчно все още, за съжаление), леко мърда с опашка, когато види Камен или милата дама, която се грижи за нея в стационара, което е супер знак по принцип, но не искам да се превъзбуждам прекалено, за да не ми увисне носа, ако се окаже, че само опашка ще може да движи... И така. Извеждат я извън клиниката, правят някакви леки рехабилитации. Сметката до момента е почти покрита, обаче тия типчета си позволяват разни неща, за които ще си ударим рогата, въпреки че ми гледат животното.
Покрай тая история излязох виновна за всички онкоболни деца, за всички сираци и бедни семейства (честно, почти директно обвинение получих.. и то от приятел). Щот’ помагам на кучета, а не на тях (и това правя, когато мога, макар, че е много по-рядко, защото е съвсем различна отговорност, но не считам за нужно да го тръбя и да си правя селфита с окаяни хора за лайкове във фейсбук).
Ако всеки сурляк, дето се опитва да държи сметка на парите, времето и вълненията на хората, които нещо правят за някого, си прилагаше на практика лаладжийстванията и беше помогнал поне на едно дете и едно семейство по какъвто и да е начин, сигурно щеше да има много по-малко нуждаещи се. След първоначалния шок и последвалото усмиряване от леля ви Иленъ, почти спокойно игнорирам и си джиткам както си знам.
Не тренирам мОсколите много, ама нервите ми почват да стават много фит. 😃
Нямам търпение вече да мога да си правя нещата в залата. Ходи ми се и на групови, и ми се вдига, и пудовки ми се мятат, страхотни пориви за активност имам напоследък, а то какво стана̀.
**** поне храната ще си описвам, че нещо изгубих идея какво точно правя
Много ме кефи този пич. 💕
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.10.18 20:50.
04.10.18
11:31
Днес закусих кафе... с пълнени чушки. 😃
За остатъка от деня - протеин с кисело мляко, сокове от цвекло, морков, ябълка, магданоз в различни комбинации. Трябва да видя рецепти за зеленчукови сокове. Ъм... ядки, салата.
Правих планкове преди малко, както и разни повдигания на крака, и гъзеници - малко по-добре е положението в първите минути след напъна. Утре ще ида в залата и ще видя какво мога да правя там без да се осакатя - не ме свърта, т’ва е луда работа. От мързел мога много неща да не направя, обаче като усетя, че НЕ МОГА, ей тогава идва голямата драма. 😄
Тая работа от всичко може да е, не само от лошата работна поза. Възглавници, обувки (с едните домашни чехли е едно, с другите - съвсем друго.. жалко, че чак ей сега пробвах), матраци, дивани, сигурно и от килата..
Сега изпращам някой да ми купи нещо за мазане и се залавям за работа.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.10.18 11:46.
04.10.18
12:17
Кафе с пълнени чушки........
Т., понякога се чудя да дарбата ти да превръщаш обикновенна сутрин в страница от творба на Уди Алън.
Направи ми деня с теа чушки, да знаеш.
😉
05.10.18
10:07
Направи ми деня с теа чушки, да знаеш.😉
Хихи, и моя ден си направих с тоя старт. 😃 Също говорихме с една приятелка, че и с мусака е много classy. 😃
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.10.18 10:49.
05.10.18
12:26
Classy?????
It’ll be royal.
👑
05.10.18
14:04
Кръст - почти безболезнен.
Ще раздвижа малко с пудовки, ама без да размятам - сумо клек, леки раменни, нещо такова.
Манджичка:
- кафе с малко мляко
- протеин с кисело мляко (двупроцентово елби)
- шепа накиснати бадеми и сок от зелени ябълки, моркови, цвекло, спанак, краставица, стръкове целина и магданоз (машината е уникално добра, мисля, че съм влюбена 😃- без значение какво й пуснеш, от едната страна тече сок, а от другата - сухи трици)
- телешки кифтьенца, салата, 2-3 оризовки
06.10.18
12:45
- клек, румънска тяга - с 20-ката & лег с 20кг лост
- кисело мляко, банан, протеин
- яйца, масло, домат, оризовки, сирене от коза
- зеленчуков сок (спанак, целина, цвекло, магданоз), бадемки
- вечерята навън, не знам каква ще е, но компанията ще е повече от приятна 💕
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.10.18 14:10.
08.10.18
13:44
За събота си добавям една бира, кафе и кола.
Вечерта си прекарах със Санчо и Гипса, и едни други приятни хора, и на следващия ден - пак. Голяма радост, голямо чудо, хехе. 😃
Вчера задачи до обяд, после кеф, после работа, после спане (много).
Храната ми е ок, всичко ми е ок, време не ми остава за тук обаче.
Пуешки кълки със зеле и ориз днес, за закуска - протеин с банан.. за вечеря не знам, но нещо леко.
——————-
Ново 20 - Буба се оказа напреднало бременна след три седмици престой и преглед на ехограф още първата вечер. Камен дори го попита онзи неприятен съсел, който ще насера и публично, и пред ръководството на клиниката, след като си взема животното от там - заради некадърността, арогантността, грубиянщината и простотията му: “Абе, това куче може ли да е бременно..?” (демек, имаше вид, а сега казват, че ако е било при приемането, можело да не си личи... зад надутия корем и цицки).
Следва кастрация, удължаване на възстановителния период и още триста разправии. Горкото хайванче, добре че мацката в стационара е по-луда и от мен, та със сигурност не й липсват грижи и гушкане.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.10.18 13:50.
15.10.18
13:49
(ц 05)
Тренирам в нас - планкове, клекове и раменни с лоста, железни мостОве, пулоувъри. Пак се сецнах и се отнасям много нежно. Докато тренирах редовно и упорито, нямах такъв проблем, ама изобщо. Ни кръст, ни колене - нищо не се обаждаше.
С храната избухнах за известно време, ама мина.
Ич не ми се пише тук, предпочитам друг тип социални контакти, когато изобщо изпитам нужда от някакви. 🙂
——————————————————-
За кучака имам почти обещана грижа в Германия или Австрия (на кое от двете места ще отиде, зависи от това дали ще проходи). Продължават да я изпишкват мануално, което мен лично много ме притеснява, но развявала опашка. Не получих и една точка помощ от която и да е БГ организация. От днес започваме да ходим да я раздвижваме всеки ден.
*** пиша тук, защото Буба получи помощ от съфорумец, с когото това ми е единственият канал за комуникация, а на лс не мога да изпратя снимки.
21.10.18
14:58
21/10/2018 (11)
- кафе с кокосово масло
- буба от протеин, овес, фъстъчено масло и банан
- варени кокоши и пъдпъдъчи яйца + салата от цвекло, кисели краставички, царевица, маслини и не помня още какво слагах, но ще се сетя 🙂; зехтин, лимон
- задушено броколи, задушен карфиол, масло, сирене
*** снощи си правихме домашна пица у на К. сестра му - еми, няма такова яко нещо в нито едно заведение, ако ще и 30лв да те сурвакат. Въвеждаме пица найт всяка седмица в събота. 🐽
- 5 минути пътека с 12% наклон и 5.5км/ч
- 3х3 зерчер @ 25кг
- 1х5 зерчер @25кг
- 4х3 обръщане & тласкане @25 кг
Тотално унижение.
Добавките - магнезий, б комплекс, папая ензими, крилово масло и мелатонин.. и мултивитамин.
До ден днешен не разбирам как хората успяват да си пият системно и организирано добавките. На мен трябва някой да ми ги бута фостата.
————————————
Дуди се е превърнала в сърдита лелка - мрънкам постоянно, всичко ме дразни и се карам с хората. 😃
Така, де, не без причина и не, че буквално се карам, но все по-малко изтърпявам простотии от сорта на хвърляне на фасове и опаковки по улицата, оставяне на кучешки лайна по тротоарите, грубо и просташко отношение към незаслужили такова хора (примерно, касиерката в магазина, дето по цял ден се разправя с аграрни мутри срещу 500лв) иии така нататък. 😃Капитан Планета се върна от отпуск. 😃
Или аз съм зла, или народът страшно изпростява.
Утре ще ходя да меря Бубата за количка. 🌈
Жената, която ще я задомява, ще ми изпрати от Германия, щото там струва между 50 и 200 евро, а тук ми говорят за 700 до 2-3 хиляди лева. Вече дори спря да ми пада ченето.
Утре тяга.... с 30 кила сигурно. 😃 30 не, но повече от 45 няма да сложа, защото ме е страх да не се сецна пак, трябва добре да опипам почвата. 🙂
Оф, писах и ми се затри.. Абе има някакви дни с голямо натрупване на гадост 😁😁
И аз съм в подобно настроение, но да погледнем трезво - какво да очакваме от народ, който се информира от медии като блиц и уикенд?
Добре, че не ходя с мачете по улиците, щото... така 😁
Ето нещо интересно 💗
https://instagram.com/jam_and_germs?utm_source=ig_profile_share&igshid=yyrapxwga0
П. П. Много се радвам за кученцето 😊
21.10.18
18:01
Освен, че е интересно, е и очарователно по някакъв начин. 😃
Инак, да, има и такива дни, но аз съвсем баталясах покрай кучето - от там задълбах и да, добре, че и аз “не ходя с мачете, щото така” 😄. Как да е, ще мине и тоя зор. Надявам се ежедневното трениране да ми донесе малко мир и покой...и телешкото, което готвя сега, също. 😃
Няма как да се изолирате от народа, събиращ своите знания от блиц, уикенд и тям подобни. Агресията спрямо този народ също няма да ви донесе положителни емоции.
И не на последно място - когато си мислите как определена група хора са по-нисшестоящи в развитието си от вас, не забравяйте, че винаги има такава група хора, която има същото отношение спрямо вас.
И аз искам някак да не споделям една планета с хора, които не живеят според моите разбирания, но в този живот ситуацията ни е тази. 🙂 Може би в някой следващ, ще си заслужим(те) някое по-добро място. 😏
21.10.18
18:42
Ние не искаме да се изолираме, а да ги заличим с един замах. 😃
Шегувам се, да подчертая.
Не съм агресивна в буквалния смисъл на думата, просто не смятам, че трябва да си стоя на устата (и никога няма да си седна) в дадени ситуации, само за да не излезе, че съм се взела насериозно. И всъщност, по никакъв начин не мисля кой къде и как стои - това някой да демонстрира целенасочено колко над останалите хора е, винаги е било крайно отблъскващо за мен.
Има неща обаче, които са недопустими - не само в моя малък свят, а във всички книжки за възпитание и правила за поведение в едно общество. Не говорим за кой знае каква възвишеност, все пак, а за елементарно възпитание, култура и отношение към заобикалящия ни свят, препоръчителни за този етап от еволюцията.
А равнодушието към такива недопустими ситуации е по-лошо от всяка проява на простотия и неоправдана агресия.
Иначе съм толерантна към абсолютно всякакви разбирания и предпочитания, докато всеки си живее така, че да не пречи на околните. 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.10.18 18:47.
Не говорим за кой знае каква възвишеност, все пак, а за елементарно възпитание, култура и отношение към заобикалящия ни свят, препоръчителни за този етап от еволюцията.
А равнодушието към такива недопустими ситуации е по-лошо от всяка проява на простотия и неоправдана агресия.
Етапът на еволюция, в който се намираме, съответства на филма Idiocracy. И на мен много ми се иска да е различно, да не отивам в гората и да се връщам с три торби пластмасови отпадъци, които не с оставени от мен. Не съм равнодушна, много ме дразни дори, но всички имаче вина за ситуацията. И да, ако видя някой да хвърля отпадъци в гората, бих му крещяла доста, но като цяло, в останалите ситуации, държа тези си чувства в мен, от добро възпитание, а и за да си спестя неприятни емоции.
21.10.18
20:19
Имаме, разбира се, защото и да ни пречи нещо, не настояваме за друго.
Аз не успявам да се сдържам. Винаги съм безкрайно възпитана, дори да ми се иска друго в конкретния момент 😃, но не мога да си замълча.
Целият ни квартал, примерно, е изпочупен и осран от група пропаднали дечица, защото никой никога не им направи забележка, освен една-две лелички, безпомощни пред тяхната агресия и глупост. Може би нямаше да има надупчени гуми, надрани коли (рисунки отгоре върху капаците), заринати в отпадък и телесни течности стълби зад блоковете, раздробени циментови пейки и натрошени стъкла в градинката, ако имаше хора на място, които да покажат ясно, че това не ги устройва, вместо да цъкат с език и да коментират възмутено у тях си вечерта, докато си сърбат мастиката. Тия неща са на първо място отговорност на обществото, според мен.
Иначе те разбирам, де. 🙂
Напълно те разбирам...що задници ,и малки, и големи съм оритал ,поради точно такива проблеми.Що боклук съм изринал ,разхождайки кучето...
Не трябва да има търпимост,щот видите ли си докарваме неприятни емоции.
21.10.18
23:41
Ако има неприиятни емоции, значи не е търпимост.
22.10.18
13:02
Мдаа.. доброто възпитание е супер, но понякога трябват и шутове.
22/10/2018 (12)
- кафе с кокосово масло
- кафе без кокосово масло
- доза протеин с вода
- 2.5 кюфтета от Попов и две филии някакъв хляб с моркови и чушки
- (план) салата от леко задушени морков и цвекло, царевичка, кисели краставички, зехтин, лимон, 6 пъдпъдъчи яйца и 50г сирене
- (план) телешко варено (телешки гърди (мазнината я махнах после от тенджерата, че доста беше), картоф, морков, чушка, целина, лук, чесън, люта чушка и подправки);
Тъкмо миналия ден си мислих, че Попов не праи промоции по разни причини и бам - телешко. Не, че му правя реклама, но много му е добро, особено в сравнение с това от големите вериги. 🍺
В залата до нас бях.. мацката ме пита дали не съм се объркала нещо 😃, щото там не съм стъпвала от една година сигурно.
- 6х3 тяга @50кг
- СС петици лег @25кг и петици горен скрипец @40кг
- разтяг
*** почти без почивка беше тренировката, щото, забележете, мързеше ме да чакам да изтича някакво време между сериите 😃
30 минути бързощък с кучетата + още 2х20 минути след това на висока скорост
- креатин, б комплекс, магнезий, мултивитамин, крилово масло, мелатонин, ензими папая
————-
Законно произведен салам, баси. 😃 Това е от интернет снимка, но тези дни се зачетох от любопитство в състава на продукти, които по принцип или заобикалям от 30 метра, ии изобщо не знам, че съществуват и... о, шок. 🙂
Ти пък, има “1% месо”, повече ли искаш?! Ама че нахално. Кофтито е, че “опаковката е негодна за консумация”.
Хм, ти да не си в Столипоново? Без майтап, но там изкарахме 2 месеца при едни българи, защото чакахме основната квартира. Беше ужасно, така както го описваш :(
Иначе останалата част от Пловдив си е добре и като цялото хората са свестни. Не знам дали младежта не пропада, но явно трябва физическа и възпитателна намеса.
Мнението беше редактирано от Radost на 22.10.18 13:33.
22.10.18
13:43
Не, не е Столипиново. Живея в триъгълника: Евмолпия - Авеню - 4-то РПУ. Баш центъра на културната столица. 🙂То стана Централни-писоари-бунище-вертеп.
И гонки с коли има на Кап. Райчо, ако някой е фен. 😃
Неприятни времена. Преди беше много айляшки квартал. Не ми се мисли какво ще е след още 20 години. 😃
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.10.18 13:44.
23.10.18
12:29
Добавям си една бира и няколко оризовки с домат за вчера.
23/10/2018 (13)
Ден само за задачи - работа и раздвижване на Бубата. Е, малко разтяжки и масажи с топка тук-таме, довечера апликатор.
Храната:
- кафе с кокосово масло
- сок от райска ябълка и тиква, доза протеин
- 1/2 доза протеин (да опитам, че нов вкус някакъв и ми беше любопитно); знам, че са тъпи протеиновите пудри, но много ме спасяват, когато искам нещо сладко и когато не ми се дъвче 🙂
- 80г вратна пържола
- оризовки, сирене, кисели краставички, сок то цвекло, целина и ябълка
- (план) печена тиква с малко кокосово масло и 30г сурови бадеми
- (план) ще си вечерям с телешкото, много ме кефи
————————————
креатин, магнезий, б комплекс, ензими, мултивитамин, крил, мелатонин
24.10.18
11:45
24/10/2018 (14)
- кафета с кокосово, шейк от протеин, райска ябълка и оризово мляко, сокове, бобена манджа, оризовки с домат и моцарела, кисели краставички, печена тиква с мед и кокосово - в тоя дух
- същите добавки
Тренировка (от 11:10 до 11:35 - загряване, серии, разтягане 😄)
3 кръга петици на скорост от:
- зерчер @25кг
- обръщане и тласкане @25кг
- гребане @ 17.5кг
4-ти кръг:
- тройки от същото
Изморих се. 🙂
25.10.18
15:30
25/10/2018 (15)
- отвратително кафе-капсула “долче густо”
- протеин
- 1 грейпфрут ?! (не обичам изобщо грейпфрути и ги пия само на сок веднъж в годината, а днес така ми потекоха лигите и ми беше тоооооолкова безумно вкусно.. необяснима работа)
- 15г кашкавал, купичка бобец 😄
- сок от цвекло и морков, и ябълка
- за вечеря - задушени карфиол & броколи (или зелева салата), толстолоб на тиган
- креатин, б комплекс, мултивитамин, крил, магнезий, мелатонин
Тренировка:
6х3 @60кг тяга (прекърших ги днес - в началото мислено ги подканих да се вдигнат с псувня 😄, ама после хуц-хуц, опраих се)
лег:
7х25кг, 3х30, 4х30, 4х30кг
горен скрипец с подхват @47кг:
3, 4, 4, 3
——————————————————-
Поздрави от най-пръдливия гоблин на планетата:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.10.18 15:31.
28.10.18
12:23
26/10/2018 (16)
Много работа и активност до ранния следобед, после - димитровденско плющене, което продължи в един закъснял рожден ден на близък, който стартирахме към 22:00 в нас и приключи в 1-2 май.
Храната беше пържола със салата у майка, не пожелах друго. После нещата ескалираха в известно количество вино и ужасна торта “Чочко”. Така, де, ужасна от към количество захар.
27/10/2018 (17)
Пилешка пържола, бира, бонбони и ядки. 😃
Зерчер @30кг:
3, 4, 5, 4
Раменна @25кг
5, 6, 4, 4
Силово @17.5кг
4х5
Обръщане
10х3 през 10 стриктни секунди, щот трябваше да чакам К.
+20мин до нас
Вчера ме обзеха разни настроения и си поревах. Майка ме среща във входа и:
Тя: Що си ревала, бе, я ела тука веднага!
Аз: Щот съм стара, и грозна, и животът ми отиде заради тия тъпи избори, дето правя все.
Тя: Трябва да ревеш, щот си дебела, мамо, нищо друго ти няма!
* И последва зловещ смях с физиономийка и телесна стойка на анимационен герой. 😄
#мамарулз
А непосредствено след като ми минаха тия настроения, с такава сила си шибнах централно коляното в ръба на касата на една врата, че пак ревнах. 😃 Баси, ако можех да ритам така умишлено, оня Емилианенко щеше да трепери като чуе за Дуди. 😃
28/10/2018 (18)
Кафе с кокосово, протеин, банан, омлет с катък отстрани, кисели краставички, телешко варено, оризовки, сокове, хумус
6х3 тяга @60кг
4х5 лег @30кг
2х5 + 2х3 горен скрипец с подхват @47кг
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.10.18 12:29.
29.10.18
11:29
29/10/2018 (19)
- кафе
- 4 оризовки - с хумус, с кашкавал, с кисели краставички
- сок от ябълка, морков, лимон, джинджифил
- супа
- протеин с банан при порив за сладко
- конска наденица и салата за вечеря
Движението - без особено, щото имам много работа, както и нужда да почивам - не мога да свикна още съвсем и след тренировка съм като прекарана през центрофуга. Не знам дали няма отношение и към настроенията, които ме обземат.
————————————————————-
Архив 2014… Джизъс...:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.10.18 11:33.
30.10.18
10:15
30/10/2018 (20)
Днес го пишем дъждовен. Съквартирантката ми от бригадата (и в последствие - страхотна приятелка) е тук за днес и ще се отдам на радостно общувкане, ядене и простотии. 😃
———————-
Между другото, конската наденица не можахме изобщо да я ядем - така ли трябва да смърди т’ва чудо? Никога повече няма да купя такова нещо.
Балки и Лари нямаха проблеми с вкуса, изгълтаха всичко.
01.11.18
16:41
30/10/2018 (20)
Дабъл на датата малко 🙂
Голяма веселба с девойките, отдавна не се бях хилила до сълзи и затруднено дишане. С някои хора като не се виждам известно време, после няма какво да си кажем и е някак странно, но с туй чудо всичко си е все едно не сме спирали да живеем заедно. 🙂
Изядохме каквото имаше в Паваж (силно го препоръчвам, особено на фона на каквото друго се предлага - много приятен персонал и вкусна храна). Не оставихме Капана без развлекателна програма - все пак, трима клоуни на едно място.. whoop-whoop 🙂))
Все пак си поръчах конски суджук и там, и не, нямаше нищо общо с оная гняс от предната вечер.
Вечерта бяхме в Йегерхоф, че чехкинчето много го харесва - мех. Отдавна не бях попадала на такъв персонал, братче. Затвориха час преди края на работното време и сервитьорката каза, че се надява скоро да си ходим. 😄 Мързи ме да пресъздавам целия диалог, ама да. БГ сървисът е покъртителен почти навсякъде, направо се чудя как оцеляват всякакви търговски обекти. Особено женичките са от гьон сурат нагоре. 😄
Страхотно обикаляне цял ден, умрях от умора накрая.
31/10/2018 (21)
Реанимация и обяд в заведението до стария офис - пак изяждане на пполовината свят и смях до задъхване и рев, изтрещяла работа. 😄 Ама свърши.
01/11/2018 (22)
Разболявам се и си взех Авирон Рапид - едно приятелско семейство силно го препоръча, много мощно било - дано пропусна фазата с антибиотика тоя път, че ми писна на шушоните.
Зерчер, раменна и гребане + дълга разходка.
- на втория кръг клекът адски ми олекна и вече на 8-мото повторение си викам: брей, успокой са, ма 😄 и то се оказа, че не съм си сложила дисковете след раменната и клякам с 25. 😄
Храната е ок като цяло, ама 100г шоколад ометох.
02.11.18
20:54
02/11/2018 (23)
Без тренировка, яко обикаляне, сополи и болезнено гърло.
Пия си Авирона и атакувам допълнително с хрян, люти чушки, лимони, мед, прашец, тинктури, косъм от гърдите на хобит (да се разбира - Борис), почесване с перо от Феникс, чай, бульони, сокове и много, ама много се надявам - сън.
- кафе (грешка) с кокосово масло
- 2 филии с домашен пастет и люта чушка
- част от гореспоменатите бъркочи
- телешко, салата, филия, люта чушка
- част от гореспоменатите бъркочи
- 3 мандарини
- език, домат, оризовки + част от гореспоменатите бъркочи
От хряна, джинджифила и чушките ми се отпушиха всички чакри, пръсна ми се дисплеят и всякакви такива модерни подобрения. Добре се усещат. Да видим дали ще прескоча.
Щях да се натъпча и с чесън, но имах една уговорка, която така и не се случи.
Ако не оздравея от липса на чесън с’я, кой ще е виновен... 😪 👻
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.11.18 20:59.
Паваж (силно го препоръчвам, особено на фона на каквото друго се предлага - много приятен персонал и вкусна храна)
Честно?!-само, ако са сменили персонала и готвача от лятото.
Едно от най-грозните изпълнения,които са ми правили е там.
На никого не го препоръчвам.
02.11.18
23:25
Възможно, четох и такива отзиви, но съвсем не актуални.
Много приятни и весели бяха сервитьорите, а готвачът със сигурност е там от скоро и най-вероятно не е същият.
Не знам какви са били изпълненията, но оня гоблин в йегерхоф уби змея просто. 😃
Смокини чувам, че е много добре - все възпитани чревоугодници ми го препоръчват. 🐽
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.11.18 23:30.
Да,Смокини е добре...Амстердам,кухнята е супер,но сервитьорите(една част) се мислят за велики...и сте миропомазани,че ви обслужват....а и 2 пъти са се опитвали да ме хлъзнат със сметката)))баси,аз на 8 такива съм следил и бар,и кухня цяла вечер,а той с една сметка ше ме лизга)))
А Паважа честно не знам ,защо го славят толкова-порциите са малки,не се справят с поръчките навреме,тоя неглиже стил отива малко на мърлящина за мен.
03.11.18
11:36
Порциите са малки, да. При нас всичко друго беше повече от наред. Единствено столовете им са неудобни.
03/11/2018 (24)
Същите отвари като вчера, салати, пържоли, оризовки.
Качване на 4 чувала по над 20 кила по стълбите, няколко серии тръстери с лоста в нас, разтяжки и т’ва е.
Довечера ще гледаме Бохемска рапсодия 💕, а сега се захващам за работа.
03.11.18
16:53
Добавям си и едни интервали суинг с 20-ката, ама щях да си изплюя дробовете.
И две бири с отдавна невиждан приятел (9 години..10), който ми унищожи плана за целия ден, но си струваше 💕
04.11.18
10:55
Бохемската рапсодия беше “мех”. Да не говорим, че я гледахме и на 4Д, та ми разбиха бъбреците от неадекватно лашкане на седалките (нищо общо с пулсациите на филма, само лангър-лангър, бам, тряс, гиш), а за капак ни намокри и после ни издуха вятър. 😄 Не е моето преживяване т’ва.
Но разбрах, че A star is born с Лейди Гага бил много добър и ще отмия мъката с него следващата седмица. 🙂
04/11/2018 (25)
Движението днес ще се сведе до офисите, че онази девойка е оперирана и трябва да я сменя. А те, офисите, са вече с 1/3 по-големи. Бльокс.
Храната - отвари, сокове, тинктури, витамини, люти чушки, хрян, чесън, език, салати.
Предположих, че твърде масовото хвалене на филма не е добър знак ☺ Саундтракът от оригиналите ли е, или Рами Малик пее?
04.11.18
19:55
Оригиналите са.
Бе чак ужасно не беше, не съжалявам, че го видях, но като цяло предпочитам да си пусна някой готин лайв на Куийн, отколкото да го гледам пак. 🙂