01.02.19
10:08
01/02/2019 (17)
Движение:
- 4-5-6к бързощък
- Малко горна част с лоста
- Малко мобилност за глезени
Храна, течности и добавки:
- кафе с оризово мляко
- чай с малко мед, с лимон и с прашец, вит. Ц
- смути от берита, конопен протеин, оризово-ванилово мляко, б комплекс
- костен бульон с малко подправки и две оризовки, клацид, вит. ц
- салата от цвекло, шепа кускус от лимец (незнайно как овкусен засега), някаква бяла риба, може би акула, може би не.., магнезий
- пробиотик преди лягане
- 2-3л вода, вода с лимон, чай
—————————————————————
Ух, една близка приятелка вчера роди близнаци, две гърли 😄 и вече официално е майка на три помпона. 😄 Толкова ми е нереално още (вече 9 месеца съм в шок 😄), че гледам снимките на двата бебока върху нея и не мога да повярвам.
Едно ми е обичливо. Искам да ги гушкааам! 😄❤
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.02.19 10:15.
01.02.19
20:09
Направо се чувствам in the spotlight 👑😃
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.02.19 20:12.
02.02.19
16:06
02/02/2019 (12)
Станах рано, поцъках из интернет, докато пиех кафе, малко ей такива неща и малко простотии за разведряване.
После цял ден обикаляне по задачи + до къщата (днес стават 7 месеца от смъртта на баба, а преди няколко дни бяха 9 от тази на дядо... как лети това време, просто е нечовешко, много ме плаши)..
После ходих да купя намордници на таласъмите - голям зор с размерите, аз си мислих, че за Острилката няма да намеря, щото той нали с по-нестандартни пропорции и красота 😄, а другият мелез се оказа по-крив. 😄
Борьо много тежко го понася, де, ни нам как ще свикне - има ли чалъм да се научи по-лесно да го търпи?
Аз, както винаги, като дете в сладкарница при Карагьоза - вътре пълно с овчарки, булита и разни симпатични мътнороди, малииии... Ако не ми беше неудобно да занимавам хората (много рядко някой ми е достатъчно симпатичен, за да не ми е неприятно да ми пипа кучетата😄, та гледам да не тормозя), щях да съм точно ей така , ама в козина, не в сняг. 😄
————————————————-
Храна:
- две кафета
- като снощното (в 15:30) - риба, цвекло, кускус от лимец (тая риба този път е ужасна и я хвърлих повече от половината - егати дънестата, мазна толстолоба
- чай с прашец, мед и клеева тинктура
- скир с плодове от лидъл, накупих си одеве няколко вида да ги пробвам, че чух, че хората ги снимали по групите, хехе, шепа орехи или кашу, ако мистър ми купи, щот не ми се излиза повече 😄
- водичка с лимон, вече в по-малки количества.. иначе да, след внезапните водни удари, камъчето се размърда и дано не тръгне преди да го види нефролог с нормален ехограф, за да определи с по-голяма точност размера.. вия вафли съм ги яла и изобщо не ми се иска да се случва пак
- вит. ц, магнезий, 4-ти ден клацид (днес вече съм съвсем човек и може би утре ще има трени-трениииииии 😄)
——————————————————
Прежалих се от днес да започна да смятам калории. Е, няма такава досада, де. Но практиката сочи, че има нужда. Слаба ракия, ама не ми се яде изобщо. Оризовото олио в салата абсурд да е 30мл, та мазното ми е по-малко.
03.02.19
13:15
03/02/2019 (13)
Тренировка:
10 минути пътека @5км/ч & 10% наклон
4 пъти @30кг
- тройка зерчер + тройка обръщане, 90 секунди почивка
4 пъти раменна + силово + 90 секунди почивка:
раменна @25кг: 8, 7, 6, 7
силово @17.5кг: 6, 6, 6, 6
Всичко в турбо режим
Разтяг
—————————————————-
Имали пркерасна оферта за нас, много изгодна, ако преподпишем. Оказа се, че всъщност ще ни излезе с 5-10лв по-скъпо даже за следващата абонаментна година. 😄
Преподписахме дневни карти, които са ни повече от достатъчни, тъй като обяд нататък никога не ходим - пак си включват групови, пак СПА и всички екстри, само че трябва да влезеш до 16:00 часа през седмицата, а събота и неделя достъпът е целодневен, а месечната такса е два пъти по-малка. Доволна съм.
Храната довечера, че сега излизам и не знам дали няма предъвчем нещо с кокошките. Само знам, че ме чака разходка на Гребната. Мързи ме, две не виждам. 😄 😄 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.02.19 14:02.
03.02.19
17:40
И останалата част от неделята:
2.5км щъкане за 19 минути
Разходката на Гребната се превърна в лаф в мола и изяждане на каквото има наоколо, та храната за днес е:
- кафе с 50мл оризово мляко
- бри, оризовки, печени чушки; скир ягода
- лате макиато с кокосово мляко от Старбъкс - не бях влизала от първото ходене до САЩ, продължавам да мисля, че веригата е смотана и неоправдано скъпа 🙂
- Събуей тортила с пилешко и много зеленчуци, без сосове
- един чийзкейк, който беше повече чийз, отколкото кейк, защото не усетих да има захар (?)
Сметката в скрийншота е завишена, защото кафето ми не беше с карамел, а сандвичът ми беше wrap, вместо голяма питка хляб. Чийзкейкът също смятам, че е бил с по-ниски стойности, но няма как да ги въведа коректно.
Сега ще се въобразявам на женичка, като се отдам на готвене и привеждане във вид от раменете нагоре. 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.02.19 17:40.
04.02.19
17:06
04/02/2019 (14)
Движение:
4к с песовете, на скорост
4к следобед по задачи, на скорост, с прекъсвания
Храна, течности, хапове:
- кафе
- печено сухо прасе, малко печен картоф
- вода с лимонов сок и чиа
- зелен фасул, сготвен с моркови, домати, чесън и подправки + малко кисело мляко
*** Ново 20 - цял живот ненавиждам зелен фасул, баба ми ме 25 години как вечно ще бъда красива, млада и здрава, ако го ям, майка ми и тя някакви усилия полага - не, Дуди дане чуе за зелен фасул. По-добре да се сбръчкам и да навиря петалата. 😄
Да, ама онзи ден като го видях в магазина и проточих ЕЙ ТАКАВА лига. (?!)
Взех го, сготвих го (много яко стана) и мисля, че това ми е новото любимо нещо.
- ще ходим на гости после, та скрийншота с останалите храни ще го метна по-късно
———————————————————————————
Бях днес да си взема кръвните, АСАТ & АЛАТ в норма, ГГТ съвсем леко завишено (35 горна граница, с резултат 45).
Не можах да се очаровам повторно от доктора - беше яхнал метлата нещо и гледаше да ме изшитка.
Каза да спазвам диета няколко месеца, като не е нужно да е съвсем драстична.
Като го питах каква точно (не, че не знам, ама нали все пак и лекар е хубаво да каже какво мисли), каза, да избягвам въглехидратната храна и тръгна да ми пожелава приятен ден. Джипито и то така - спазвай диета, малко по-драстична, ама не една седмица, малко повече време. Без уточнения, без обяснения. Баси откачалките. 😄
И като казах откачалки... Срещнах се днес с една жена в поликлиниката - чакахме пред кабинетите цял час заедно. Млада, хубава жена, симпатична и мила, на която добротата й прозира отвсякъде, която ми заразказва за живота си като част от бялото братство (искам и с по-малки букви да го напиша, ама няма вече опция за микроскопичен шрифт). Много мъчно ми стана, щото й личеше как просто крещи за помощ, без дори да го осъзнава съвсем. Помоли ме да й запиша телефона и да й се обадя да пием кафе някой път, щото е много самотна. Баси, не знам дали мога да се захвана с такъв “проект”.
А на тия ненормалници няма ли кой да им подпали шатрите?! От едно известно време само като ми спомене някой Дънов, ми иде да го ритна в лицето.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.02.19 17:14.
От едно известно време само като ми спомене някой Дънов, ми иде да го ритна в лицето.
Що? Не ти ли допадат тривиални очевидности, обвити в мистика и бяла доброта? 😄
05.02.19
16:05
Боби,
нещата, които си изредил, дори са част от хубавата до приемлива страна. Доколкото може да има такава, когато ти мият мозъка.
Наистина не знаех, че налагат такъв контрол и манипулират дотолкова, че да ти изсмучат собствената воля до последната капка. :/
Иначе имаме едно близко семейство дъновисти - жената е учителка на майка ми от основното училище, а синът е обща дружка. Нищо общо, дори не са ни говорили за тези неща, ако не попитаме нещо конкретно. Просто не ядат месо и са много добри хора (особено родителите). Другият им син пушеше, пиеше и ядеше на корем, без абсолютно никакви скруполи и никой не му се е бъркал в избора.
Та заради тях имах съвсем друга представа за степента на контрол. Майко мила.
05/02/2019 (15)
3-4к обикаляне по банки за ипотечен кредит. Призлява ми като си знам родата, щото е напълно възможно да го изям на три ката на финалната права. С извинение.
Поне си намерих банка, която ми допада.. доколкото е възможно да ти допада една банка. 🙂
От там дирекшън на тренировка:
10 минути пътека с променлив наклон (межу 8 и 15%) и 5км/ч
6 пъти тройка тяга 60кг + тройка обръщане 30кг, с между минута и 90 секунди между двойките
4 пъти лег и горен скрипец с подхват, с 90 секунди почивка между двойките:
Лег @30кг: 6, 7, 5, 5
Горен скрипец @47кг: 5, 5, 5, 5
—————————————————-
Храна:
- протеинов бар ХЛ Pure Nutrition тирамису нещо си (час преди трен)
- 150г скир с малини (по-скоро с “дъх на малини”, щот малини няма)
- 4 оризовки, 100г бри, малко лютеница
- вода с чиа и лимон - литър
- 3 телешки кюфтета (ранна вечеря е това), салата от моркови и пащърнак, зелени подправки и дресинг от тахан и лимон.. а, и сурови семки
- 2-3л вода и чай
- последен антибиотик, вит. ц, есенциале макс, пробиотик
—————————————-
Не вярвам тия лостове в залата да са 17кг, както ми твърдят там. Или са по-леки, или съм заякнала. Ама не може да съм заякнала за един месец толкоз, че да ми тръгне лежанката нагоре чак. 😄
Дори да са по-леки лостовете, много се кефя, че ми тръгна готино тренирането.
Съвсем друга работа е да не си на черешата я от пиене, я от пушене, я от плюскане или недоспиване.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.02.19 16:08.
05.02.19
19:36
Да добавя, че дресинг от лимонов сок, сусамов тахан, чесън, къри, мед, пресен копър и малко сол е... оу ем джи. 🌟
Аз съм голям левак с тия неща и много се впечатлявам 🤓
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.02.19 19:37.
06.02.19
16:11
06/02/2019 (16)
Тренировка:
40 минути пътека с наклон - 3-4 минути 3mph и 10% наклон, 1 минута на равно, без промяна в скоростта.
На 38-мата минута се изморих, поджитках до 41-вата и отидох да се разтягам. Прасците на кочан.
Довечера съм на курс в Алианса (най-накрая), та още 2х20 минути на скорост. Много бързо вървя, свикнах да трамбовам много и като се наложи да забавя темпо навън, имам чувството, че мога да си оплета краката и да се пребия. 😄
Фиууууууу 😄
Храната в скрийншот + гъци-гъци от далече 🙂 (какви прасци, какво чудо... дъги от женственост ми хвърчат от ушите..)
———————————————————-
Гледахме A star is born/Роди се звезда.
Много е яка тая Гага, жалко, че го разбрах след толкоз години комерс шитни, латекс, покер фейсове и т.н. Но хората се кефят на цигании и рокли от пържоли, какво да направиш...
И като казах цигании - рекордна посещаемост в Лувъра за 2018, след излизането на клипа на Бийонсе и Джей Зи. Тъжно, че това е работещият стимул за хората (най-вече за младите) да прекрачат прага на подобна съкровищница. Не, че не съм фен на госпожата, напротив, но тази продукция си беше гавра.
———————————————————-
Нещо не се харесвам и скоро ще си купя хартиена кесия.
Вчесвам се, мия се, трия се, гримирам се, а-у... В огледалото имам приемлива физиономия, ама като си направя селфи, за да покажа на Ленчето, примерно, и ... Хелоу, Шрек 😄
Ох, а на пътеката някой беше сменил от километри на мили (не намерих как да го променя) и първоначално не видях, та нацъках 5.5 и щеше да има I BELIEVEEE I CAN FLYYYY… backwards 😄, само дето I don’t. 😄 😄 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.02.19 22:48.
Нещо не се харесвам и скоро ще си купя хартиена кесия.
Вчесвам се, мия се, трия се, гримирам се, а-у... В огледалото имам приемлива физиономия, ама като си направя селфи, за да покажа на Ленчето, примерно, и ... Хелоу, Шрек 😄
Ти затова ли не пускаш свои снимки?? Аз мислех, че искаш да пазиш някакво прайвъси, анонимност в някаква степен 🙂 или нещо такова.
Абе ей, момиче! (карам ти се, демек 😄)
Другите да не сме по-убави! 😄
Мнението беше редактирано от Елена на 06.02.19 19:36.
06.02.19
21:36
Ти пък, колко са ми гледали физиономията тук - па с филтър, па с ушички, без филтър, изплезена, изцъклена 😃😃😃
Просто не съм на кеф да се снимам. Някои даже имат представа защо 😃
И да - убави сте, естествено. 🌟
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.02.19 21:37.
12.02.19
16:01
Минавам да изсипя един позитивен и много кратък пост.
Тренировките си бяха ок до преди няколко дни, вече не са.
Пак съм болна, К. също го отнася и този път май си е чист грип. Писна ми вече на т’ва, дето го нямам.
Освен това, нямам грам настроение и съм тотално в troll mode. Не пиша, щото не ми иде да правя друго, освен да се тръшкам, а реално няма смисъл да дудна на половината свят заради неща, които изцяло зависят от мен.
Иначе ме тегли да си купя кутия цигари и бутилка уотевър, и да се принеса в жертва на собствената си тъпота.
И така. 😃
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.02.19 08:48.
12.02.19
17:44
Нашепва тихо Сатаната с трънливия аватар 😃
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.02.19 20:45.
14.02.19
16:04
Една некомпетентна Точка с въпрос се задава...
Сложила съм прополис в една отровна ракия и се чудя, тъй като не намирам конкретната информация в гугъл, задължително ли е да го прецеждам или може да си седи там?
И друго - скапват ли му се качествата при загряване (без да ври)?
—————————————————-
Инак вече сме съвсем осмъртени вкъщи, особено мъжката половина, която по принцип го играе безсмъртна.
Дано мине, докато дойде време за следващия час по френски, хич не искам да пропускам, защото много ме кефи и искам да чопля. 🙂
Гладна бях сутринта като куче и закусих с манджа с кюфтета и две филии хляб. След тях - кафе. 😄
От днес не, но от утре продължавам да смятам и да се отчитам, че като не виждам черно на бяло и каручката върви право към реката.
Също така, днес се обади на К. сестра му, че почнали да ходят на пилатес с другата част от бойната група и като ми секне сополът, ще се присъединя и аз. Отдавна го мисля и сега, като ще имам компания, нямам причина да отлагам. Особено като знам кой го води. <3 <3 <3
—————————————————-
Зачетох разни неща из ФБ и пространството иначе, докато бездействах известно време тия дни - мммм... безполови деца, засегнати от всичко хора, няк’ъв дебил съди майка си и баща си, че го били родили без да го питат 😄, морбили, омраза на посоки (установих, че няма значение дали са кучета, мишки, бабички, политици, бамя, убийци, гофрети с боров мед или деца - всеки мрази каквото му попадне пред очите), изчезващи видове, затрити гори, инфлоенцар до инфлоенцар и изобщо ЕБАСИ ненормалната история.
Имам остра нужда от още едно-две хобита (или от още един-два хобита, щото средата ми от край време е една смарангясана..), щото много ме поглъща тая отрова. И честно, имам чувството, че ми се отразява и физически. Толкова болнава никога не съм била.
—————————————————-
Иначе много се радвам на животинки. В каквато и емоционална тиня да потъна, два ушака в ръката и светът изглежда по друг начин. Или нещо готино като ей т’ва:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.02.19 16:16.
Точи, един най-добронамерен съвет: спри да влизаш във ФБ и да четеш/гледаш новини поне за 2 седмици. Най-добре за повече. Нищо няма да изпуснеш.
14.02.19
16:11
Чакам да замине Бубата и ще го махна пак изцяло, никакви две седмици.
Като не съм на кеф и почвам да скролвам, щото ми е трудно да се фокусирам в нещо, искащо повече внимание ииии гррррр. Уж да видя какво се случва по света и у нас, пък то се оказва, че по-добре да не знам. 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.02.19 16:14.
Аз предлагам да обявим Точица за мацката с най-хубаво 85-90-килограмово тяло(сори, ако е по-малко вече!). Изобщо нищо не ти личи и не знам къде ги събираш тези теглила.
15.02.19
00:59
Не знам дали след толкоз години глупаво трениране и задръжка на ДОСТА килограми (че и качване), ще мога да си върна фината момичешка осанка, колкото и да сваля, но за тия килограми и аз мисля, че съм сравнително прибрана. Но пък съм като биче. 😃
Иначе, плийс, на живо не изглеждам като с черната тениска и си личи къде имам да крия каквото имам за криене. В корем, ръце и лице основно. Поне в задника да складирах...
Иначе мерси, де 🙂))
Аз продължавам да не знам как се реагира на добра дума и да съм socially awkward 😃
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.02.19 01:01.
15.02.19
02:23
Ам изчерви са кат една нормална девойка и те така.
Т., ако вярваше в себе си колкото аз вярвам в теб (......вярвам във тебе, не защото си ти, не защото обичам твойте сини очи.....) сега щеше в свободното време да снимаш за Вики-то, тайната.......
Ай със здраве и повече копане и по- малко захар в кафето.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.02.19 02:24.
15.02.19
15:13
Барт,
мерси. 🙂
По тоя повод получих страшен шут в гъза още със събуждането си тая сутрин. Ама страховит. 😄 Отворих уотсап и... почнах да дишам тежко, щото още след първото изречение знаех какви ще са ми ги накъдрили от швабския лагер. 😄
И хич не беше лошо, де.
《z.a》,
явно кой каквото си няма, но според меееен голямо дупе е винаги по-лицеприятно от мяхче. 🙂
———————————————————————
Сънувах, че работя за бившите си шефове в някакъв гараж-офис, с уговорката, че уж вече всичко е различно и докато си щъках из помещението до някакъв принтер, си мислих как си е все същото и хора никога няма да станат, к’ото и да лъжат-мажат. 😃
И тъкмо излизам през вратата, за да си ходя, гледам - Бийонсе излиза от гаража на кварталния тираджия-пияница. 😆 Както винаги, вее безупречна коса, мамицата й 😃, ама и един цвят.. лилаво-меден, много красив!
Извиках се след нея от някаква ниска тераса (гараж с тераса, втф): Ей, Бийонсе, грейт калър! 😆 😆 😆.. Tя “хи-хи-хи”....
———————————————————
Мда, спах до 10:30, малко разходка, малко пазаруване, малко мъкнене на котешки кенефи пак по стълбите - направо щях да сдохна, ама мина. Сега ще работя, готвя и така.
Храната на скрийншот.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.02.19 15:23.
Аз предлагам да обявим Точица за мацката с най-хубаво 85-90-килограмово тяло(сори, ако е по-малко вече!). Изобщо нищо не ти личи и не знам къде ги събираш тези теглила.
Точито е висока, зат’ва не й личат.
Аз искам да участвам във форумен конкурс “Най-хубаво женско 100+ кг тяло”. 😄
Мисля, че имам всички шансове да го спечеля, щот’ конкуренция нямам! 😄 😄 Или поне не знам да има друга жена тук да тежи 100 +. 🙂 😄
Точито, сори за спама.
Мнението беше редактирано от Елена на 15.02.19 15:35.
Точито е висока, зат’ва не й личат.
Аз искам да участвам във форумен конкурс “Най-хубаво женско 100+ кг тяло”. 😄
Мисля, че имам всички шансове да го спечеля, щот’ конкуренция нямам! 😄 😄 Или поне не знам да има друга жена тук да тежи 100 +. 🙂 😄
Точито, сори за спама.
Аз ще се включа в “най-зле изглеждаща бивша полу-професионална спортистка”.. и ще спечеля, не знам дали имам конкуренция нито във, нито извън форума : ) Може само някоя гюлетласкачка (и пак не е сигурно) да ме нацепи на най-много сланина в областта на корема, но не ми се вярва, те са високи.
15.02.19
16:36
Момичета @Точица, @Ели, @Блажка 😊Страхотни сте и трите!
Изключително харесвам чувството ви за хумор🍷 което съумявате да съхраните, в трудно за вас време и ситуации.
Минавам само да изкажа уважението си и към трите ви👍
15.02.19
23:31
Съгласна съм, че Блага се подценява и тая работа не ми харесва. 🙂))
Щях да продължа да пиша, ама няма, щот’ ме цъкат хормоните явно и ще се олея 😅
Мария,
по съвет на Барт - изчервявам се като нормална девойка 😊 и 😍🍷🌹
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.02.19 23:31.
16.02.19
14:35
Днес:
- кафенцИ с оризово-ванилово мляко
- 100г телешка наденица от Попов, питка, салата
- бяхме с майка да й изберем торта за РД и без да се усетим 😄 ометохме по едно парче... На излизане загледах сградата, то се оказа, че и цехът бил там, и тя: “Какво оглеждаш - къде е алармата ли? Искаш да го ЛОМИМ тоя цех като се стъмни ли?” 😃😃😃
Имах идея да си взема парче чийзкейк и да мирясам, но продаваха само цял и ако бях поддала на тая сделка, щях да съм изпукала 40 кинта под формата на въглен и калории за един час. 😃 Много обичам. 🐽
- салата от черита, айсберг, варено яйца, шунка и някакъв дресинг, който още не съм съчинила
- пилешка супа без застройка и мазно, 3 оризовки
Не знам как да ги смятам, напльокала съм някакви работи в мфп, навсякъде съм под зададените стойности. Трябваше да взема чийзкейка. 😃
Движение:
Без особено, пак се задъхвам, пак не вдигам температура, сигурно пак ще пия антибиотик, тоя път Зинат.
Много сериозно трябва да поработя над проблема с имунитета, не е работа това.
- вит Ц на прах от бълка
- магнезий
- синупрет форте, есенциале макс, натриев цитрат сироп
- ракия с мед и прополис (снощи също пих и ми отпуши всички чакри... никой не каза нужно ли е да се прецежда, ама ще го прецедя)
———————
Сийка Скумрийка с белите мустачки.. остарява туй животно, онзи ден ми просветна, че вече е на почти 7 години 👀
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.02.19 14:37.
17.02.19
13:10
8:00 филия с шунка, антибиотик, вит ц + още два часа и половина сън
После две кафета с оризово мляко, една оризовка, доза протеин с вода
Кюфтета оли пържола от Попов, задушени зеленчуци
Още антибиотик, пробиотик, магнезий, натриев цитрат, есенциале макс
—————
Движение - кучеразхождане само. Навън е прекрасно и бих обиколила целия град с животните, но се изморявкам.
—————
Ще се боядисам. Още се чудя дали да лилавее или да е нещо червеникакво. Или медено като на тая мацка. Или нещо с кичури. 😃
Лилавеещото долу вляво ме кефи най-много като че ли, ама като знам как цапат и каква занимавка са такива цветове... 🐽
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.02.19 13:11.
Тед,това като на мацката се постига много трудно,на твоята основа ще и трябва обезцветяване,което е много кофти за косъма.По-често ефекта е морков в самото начало докато се напласти 😆. Ако мислиш лилаво цъкни един шампоан оцветител първо да се видиш и не на снимка,че ако не ти хареса само ще си си изгорила косата нахалос 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 17.02.19 13:50.
17.02.19
13:55
Здравей 🙂 Заинтересува ме приложението/програма (извини невежеството ми )с което си направила колажа с изпробването на цветовете. Какво е?.
17.02.19
14:44
Веси, на моята коса нищо не работи за изсветляване. Ефектът винаги е морков и никога не става по-добре. Доста фризьори са в шок. 😃
Иначе много красиви медени нюанси има.
Експериментира ми се нещо, такова пролетно. После може да се боядисам пак с кестеняво, както винаги, ама да мацам там нещо. 😃
Здрасти, Мира.
Приложението за цветовете е YouCam MakeUp, а колажът е произволен колаж-мейкър.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.02.19 14:46.
Ами,ако не ти е мила косата има много препарати за обезцветяване-има как да стане ,ама после косата на допир е като русата метла,с която баба си метеше двора.
Вземи си шампоан 🙂
17.02.19
20:48
Мила ми е дотолкова, че искам да я поддържам в добра кондиция, докато порасне достатъчно, за да я даря.
Иначе не смятам да си я нося на оня свят и нямам против да я тормозя чат-пат, с изключение на въпросните обезцветители, с които СЪЩО не се получава желания резултат върху моята коса.
Имам нужда да ми е свежо и различно, и да правя нещо по себе си. 🙂
————————
Следват инхалации малко, лайка, евкалипт и после - нани-нани. Получих предложение за бягане в 6:00, викам - бич, плийз, ни сополите, ни кантарите ми позволяват, много искам, ма нямам ник’во желание и така нататък... 🙂))
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.02.19 20:49.
17.02.19
21:33
Лилаво ти отива, но може би нещо омбре ефект? Тъмна в корените и постепенно да става лилава...
Когато реших да направя нещо с моята, исках лилаво 😄, но фризьорката ме разубеди за червено и така вече почти 2 години се поддържам, и тъй като и моята коса беше трудна за обезцветяване и се притеснявах за състоянието й след това, искам да споделя, че е важно кой ти прави процедурата, какви неща използва и колко опит има.
Моята коса нямаше ефект на метла и в момента състоянието й е дори по-добро от преди да почна да я боядисвам така.
За 2 години сме обезцветявали само 2 пъти - в началото и после, когато кичурите израснаха много дълги, а аз исках червеното да почва от по-горе.
Тъй че, Точке, намирай добър фризьор и се наслаждавай 😁 и после обърни внимание за ежеседмичната грижа.
Глас за лилавото, но тази пролет ще е много актуално червено.
17.02.19
21:53
Бац, само ти можеш да си толкова изчерпателна 😄, благодаря за включването.
Твоето червено се получи много, много красиво тогава ❤, но на мен лилавото ми е тръпка в последните една-две години и където мога, слагам го. 🙂)
Фризьор имам, въпросът е да съм сигурна, че това искам, щото знаеш, когато някой способен ти прави нещо такова, си е инвестиция.. и да не се окаже, че съм изсипала една торба пари за стандартно кестеняво накрая. 😃
Ще го обмисля и може би другата седмица ще блесна с нещо шаренко и златен зъб 😃
Мила ми е дотолкова, че искам да я поддържам в добра кондиция, докато порасне достатъчно, за да я даря.
Ще взема да се включа тука непоканена 🙂 За да се дари коса, не трябва ли да е натурална, т.е. цялата дължина, която се реже, да не е боядисвана/ обезцветявана и прочие? Или аз съм разбрала грешно навремето ...
П.С. Лилавото е абсолютен фаворит от вариациите по-горе!
18.02.19
09:28
Добре дошла си, Ели. 🙂
Специално попитах за това, защото ако е така, трябваше и сега да чакам да израсте боядисаното. Нямало никакво значение в какъв цвят е - те си ги обработват после.
18.02.19
18:27
Днес:
3-4к разходка
Спаначена мусака с чесън и малко кисело мляко, филийка хляб.
1.5л вода + сок от 2 лимона
Литър чиста вода
Половин литър чай
Стандартната шепа хапове.
Спортува ми се, одеве бях до лабораторията за кръвни и изтърчах по стълбите вместо с асансьора. По принцип съм хипопотамче и обичам да се въргалям, обаче като се налага... мех. А и съм свикнала да съм в движение, и многодневното обездвижване ме убива просто.
————————
Ще помоля за коментар (тук или на лично) на тия изследвания. И двамата сме болни & на антибиотик, а аз друсам вит Ц, ако има значение за някой показател.
Знам, че референтните стойности варират от лаборатория до лаборатория, но кое е ок и кое не, нямам представа.
П.П. Откога е нормално да ти дупчат ръката без да дезинфекцират със спирт преди това?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.02.19 19:11.