ॐ Zen Point ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:

18.02.19
21:38

Идеални сте и двамата. Нормално е при инфекция да има някой и друг тромбоцит в повече и единични в урината.

Т. Тодорова

19.02.19
13:29

Боби, мерси.
Така изглежда като цяло, но ме притесниха еритротиците в урината. Една червена боровинка профилактично мисля да взема като че ли.

19/02/2019 (01)

- парче торта, дребничко - да подложа за антибиотика, че нали не бивало на гладно 😄
- кафе с оризово мляко
- 100мл фреш от нар и зелена ябълка <3
- задушено броколи с козе сирене, 2-3 оризовки
- сок от ябълка и селъри
- задушени зеленчуци, пресни чери доматки, малко кускус от лимец

Движение:
- обикаляне доста, първи стъпки към ипотеката (облещени от ужас очи), със завършек мъкнене на пазарски чанти (броя го винаги за активност, щото винаги е тежко и гадно, има стълби и Дуди не харесва това 😄)
- още час бързощък с кучетата, да видят малко слънце, па и аз
———————————————
Тъй като непрекъснато си развалям настроението с идеи какво могат да измислят милите роднини по повод къщата, реших днес да се разсея като си накупя и подредя цветя, и да си пресея тези, които вече имам. Наистина ми действа добре и имам съмнения, че след малко ще изприпкам по слънчевата алея до пазара/магазина и ще си взема още - за терасата. Зима едва ли ще има тая година, не е лошо да извлека каквито позитиви има това ненормално време и да си освежа гледката. 🙂

Ако и утре съм такава свежарка, ще направя едно пилатесче. ❤

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.02.19 13:34.

Т. Тодорова

21.02.19
09:18

20/02/2019 (02)

40 минути домашен пилатес (уж лесно, ама като не правиш конкретно това, хич не е песен)

кафета, бейкролс с домат и риган, две оризовки с кашкавал и черита, 2л вода

21/02/2019 (03)

Ще размятам пудовките по някое време - клек, суинг, раменна, тяги на един крак, плиета - леки, в повече бройки, за раздвижване.

Да ме наплюете поне мислено сега 🙂
Точа лиги по сайта на Зузана пак и се чудя дали да не се абонирам. Много ми е симпатична тая жена, като изключим вечно изложените й на показ (*)(*). Малко ми идва вулгарно, ама пък тренировките й ми бяха приятни и ми се отразяваха добре някога.

Храната:
- фрешове, води, протеин, кокосова вода, орехи, зеленчуци с козе сирене, оризовки

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.02.19 09:20.

21.02.19
09:26

казано от Т. Тодорова на 21.02.19, 09:18:

като изключим вечно изложените й на показ (*)(*). Малко ми идва вулгарно,

To са някакви навици от предишната и работа)))

Т. Тодорова

21.02.19
09:31

По-скоро т’ва продава. Глей, че всички са по бозки. 😄

Аз пък я уважавам, че е успяла да се измъкне от онзи и да постигне този живот. 🙂

Т. Тодорова

21.02.19
10:43

Ох, направих си акаунт! Много се развълнувах 😄

Ще й ползвам засега мобилити и йога клиповете.
Тъй като в Пловдив има само едно свястно йога място и то е... дъновистки храм 😄, Зузка е добър вариант. Със сигурност много по-добър от всеки инструктор в залата и.. от всяка секта. 😄

Даже в офиса мога да се занимавам с тия неща... И даже мисля да си сваля едната 12-ка тука и да се чекна. Йей. Казах ли, че се вълнувкам? 😄

21.02.19
10:46

Еййй като каза Дънов та....вече може да се почва житната диета...според гурУто.

Т. Тодорова

21.02.19
10:49

Аз мисля на 23-ти да я почна, не се майтапя. 😄 Леко префасониран вариант, ама леко.

Режимът никак не е лош. Аз просто съм зле настроена към въпросното гуру 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.02.19 10:52.

21.02.19
11:03

казано от Т. Тодорова на 21.02.19, 10:49:

.
Режимът никак не е лош.

А стига бе...

21.02.19
11:07

Коя е Зузана?!

Т. Тодорова

21.02.19
11:14

Сашо, не разбирам..?
Мислиш, че е лош ли? Мен ме кефи, че разтоварва, храната е опростена на макс, продължителността е кратка и е съвсем поносимо, особено ако постъпиш като мен и си увеличиш дажбите с 50%, щот все пак тренираш, вършиш работа, стрес, мрес..
Не се заигравам с лунни фази, обикаляне в бяла роба и търкане на душата с четка за зъби. 😄

Блаже,
зузка - цък

Хайде сега, житен режим.
Точкеее, не ти трябва това нещо,не се занимавай с глупости.

С каква цел искаш да го направиш, за да можем аргументирано да те спрем 😄

Т. Тодорова

21.02.19
22:55

Какво му е на режимът? Съвсем сериозно питам какви толкова поражения може да ми нанесе за няколкото дни, които продължава?

Правила съм го, съвсем айляшката ми се отразява - просто нещо дефинирано, за разтоварване 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.02.19 23:01.

22.02.19
07:35

А протеин, кУга? 😂

Задай си въпроса от какво се разтоварваш и ако намериш достатъчен отговор за себе си - давай! То това е важното, да си убеден в това, което ще правиш.

Иначе, ако е за детоксикация.. Бъбреците, черния ти дроб, ако са здрави, би трябвало да вършат тази работа успешно.

Лов ю!

Т. Тодорова

22.02.19
10:28

Санче, разбрахме се с теб. 🙂
Аз не падам от Луната, все пак.

Да речем, че минавам на десетдневен опростен режим, няма да го наричаме житен. 😃

П.П. ❤ back

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.02.19 10:35.

22.02.19
10:46

казано от Т. Тодорова на 21.02.19, 22:55:

Какво му е на режимът?

Несериозно е да се храниш само с киснато жито две седмици. Като тоооолкова много се чувстваш натоварена от храна, просто яж сурови зеленчуци на воля + малко месо, яйца и ядки.

Саня и Сашо са ти казали основните неща.

Много често хората почват някакъв силно ограничен режим с идея “разтоварване”, а наистина - ако имаш здрави и добре функциониращи органи, и ако целогодишно все пак се грижиш какво влиза в тялото ти, не виждам причина да се залита по “детоксикиращи режими” (сокове и прочее чудеса).

Отделно, че ти все пак се стремиш и да се движиш, да спортуваш... Десет дни (а с подготовка и захранване отива на месец, нали?) само на жито ми се струва, че не само, че няма да те разтовари, а напротив.

И да, предложението на Сашо е по-добро, със сигурност ще имаш повече енергичност.

За протокола да кажа, че преди 10-11 години съм го пробвала този житен режим.

22.02.19
12:36

По-добре някакъв период без никаква храна (адекватно изпълнен), отколкото на житния режим.
Житото е 100г, айде и 150 да е - това е една шепа. Два ореха не оправят положението.

Бях го пробвала преди време, няма такива ужасни хипогликемии и претрепервания.

Т. Тодорова

22.02.19
13:54

Това с никаквата храна, Силве, засега не го мога. Иначе ми се иска да опитам, но знам, че съм обречена на провал. 🙂 Може и да опитам някой ден, но трябва да разгледам как се подготвя човек за такива фастове и как се започва. Не ми е понятно.

За режима споменах няколко пъти, че го прилагам префасониран, вие се хванахте за думата житен режим, шепа жито и два ореха, квантовия преход, фазите на Луната, мемоарите на Алена, а скоро чакам някой да викне попа и да забие клепалото. 😄
Като знаете каква ламя съм (с навита опашка), дали мога да си причиня такова нещо? 😄

Майка има рожден ден днес и ще ходя да й помогна да приготвим с каквото ще храним мъжете, та не ми се пише сега повече, нямам и време.

Храната днес:
- кафе с оризово мляко
- еклер от кейк кълекшън
- вода, вода, вода, вода, вода с лимон
- много тънки прасешки пържолки, завити и напълнени с кашкавал и кисели краставички; зелена салата
- торта от колекцията пак

Движение:
- няколко к обикаляне, пазаруване (абе, оказа се, че мога да нося големи 4 туби вода, по две в ръка... без особени затруднения), мъкнене после по стълбите на торби, като се довърших със 17кг кашон за псите
- 30мин мобилити със Зузката ми <3
————————————————

Най-разкошното животно на света 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.02.19 13:57.

Т. Тодорова

23.02.19
16:56

23/02/2019 (05)

Лепна ме снощи нервата или каквото там има, и пих хапче, съответно съм спала като заклана - имам смътен спомен само как К. нещо се гневеше, че ще падне от леглото, щот нали спи до морска звезда, ама не го отразих прекалено. Сутринта си отмъсти като ми разкри бодро снежната гледка, пък аз, слънчицето, само казах “ооо, неееееее” и се завих през глава. 😄

Поработих доста фокусирано, поразходих се доволно и научих, че парченце кренвирш в намордника изцяло променя отношението към него. 😄 Вече и оранжевата има такова устройство 🙂, много е грозно, ама е необходимост. Само се моля да не зарови зурла в  нещо, което не бих искала да мия от тия кожени сиджимки... 😄

Сега ще поработя още няколко часа и после ще изгледам “В името на спорта”, ако се надъха господинът.

Храна:
- 200г жито
- 60г мед
- 2 зелени ябълки
- 60г орехи
- доза конопен протеин
- 2л вода с лимончИ

Сметнато в МФП, т’ва е повече храна, отколкото по принцип ям. 😄

Движение:
Само разходките (2х30-40мин)

Утре на зала. Йееееейййй!
Сега ще си избера някакви загряващи неща и разтяжки от Зуза.

Като си препрочетох поста от вчера, проверявайки за грешки, прочетох, че съм правила морбили със Зузка, вместо мобилити. 😄

И като казах морбили - някой беше шернал днес статия, чието заглавие гласеше, че стопани не искат да си ваксинират кучетата, за да не “хванат” аутизъм. 😃
Shoot me now.
—————————————-

Изпрала съм на песовете възглавниците и съм сложила една олекотена завивка, облечена в чаршаф (техни са си), която сгъвам на две върху палетите. Прибираме се одеве с Борьо и какво да заварим - свинята разпънала на пода всичко, главата на палета като на възглавница и...

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.02.19 17:42.

Т. Тодорова

23.02.19
19:00

Начи.. излиза ми от известно време реклама на хранителни режими от Л.А. и одеве викам - ай, дай да видим к’ва хава. Отворих.
Попълваш един въпросник от 5-6 въпроса (какво си, колко тежиш, какви храни обичаш и колко си активно), една врътка се върти 5 секунди и вади съобщение, че ИНДИВИДУАЛНИЯТ ти хранителен режим е готов и можеш да го закупиш срещу 19.99лв с пейпал, ипей, банков превод или кредитна карта.

Ако не ми беше толкова неприятна идеята за подобна търговия, от чисто любопитство щях да платя двайсе кинта, ама такова нещо не мога да подкрепя и с половин стотинка. 😄

Честно, мислих, че поне разговор се провежда, макар и онлайн. Егати. 😄

23.02.19
19:19

*онлайн консултация по скайп се заплаща допълнителна такса от 59,99лв.

Т. Тодорова

23.02.19
19:31

Ми то хубаво, ама не би ли трябвало ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има такава, ако ще ти изготвят нещо ИНДИВИДУАЛНО?

Аз явно живея в някакъв специален свят и нито вярвам, че може да си толкова зле, че да продаваш така, нито, че може да си толкоз зле, за да купуваш така. 😄

Тя и цената сама по себе си говори за качеството на услугата. Ох, както и да е. Не ги разбирам някои работи и т’ва е. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.02.19 19:33.

Т. Тодорова

24.02.19
13:38

24/02/2019 (06)

Тренировка:

- 5 минути пътека с наклон (исках повече, ама кардио зоната беше фул и се разнасяше миризма, която не можах да понеса физически...)
- ластик пред гърди, ротации с ластик, клекове с ластик около бедрата - 2х10

Нямаше къде да се кляка, та отидох в кокошарника и нарамих пудовките:

10х2 гоблети @20кг
5х3 на ръка обръщане @14кг (усещам, че ако се напъна, ще мога да обърна и 20-ка вече... бря!)
- тези двете през 10 секунди

Вече се беше освободила една клетка и:

Раменна преса @27кг:
5, 5, 2
Силово гребане @17.5кг
5, 5, 5

Много старателно разтягане.

*** привечер един стреч & тоун със Зуза:
1. Cat / Cow / Pointer leg lift x 10 alt.
2. Pointer leg lift x 20/20
3. Plank Arm Switch x 20
4.  chatturanga / up dog / down dog – one leg dog heel lifts x 10 (repeat and switch legs)
5.  chatturanga / up dog / down dog – plank side knee tuck / one legged dog x 10 (repeat and switch legs)
6. Plow to push up / plow to seated forward bend x 4
7. Weighted hip thrust with abduction x 20 / Weighted Sit up x 10 / x 2 sets
8. Table lift x 10 / dancer’s stretch to one side x 6 (alternating sides)
9. Laying spine twist
———————————————————————-

Храна:
160г жито (леко сварено)
120г берита
50-60г мед
50-60г орехи
1 ябълка
1 доза конопен протеин

2л вода
чай

от добавките:
- магнезий, пробиотик, есенциале макс
—————————————————
Който не е виждал Ханибал и леля му...

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.02.19 13:39.

Т. Тодорова

24.02.19
19:14

Мира, пробвай го, идеално е. Ечемик не съм докосвала от дете, нямам представа колко е твърд, мек, лесно ли, трудно ли се вари, но с жито е лудница това. 🙂))

Протестирам!
Много гадно се разпльокват новите снимки, които се опитвам да си сложа за аватар. Старата също.
—————————
Ох, набарах някакви архиви и реших да ви покажа една точка преди милион години, когато беше свалила някакви килограми с кростренажор и обикаляне по всички уреди в залата на Лаута 😄, но!!!! си мислила, че е нещата, разбира се, стоят съвсем по друг начин.

Понякога ми се иска да се върна до крехка възраст, на 16, примерно, и да си вкарам невъобразими шутове. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.02.19 09:34.

24.02.19
21:55

казано от Queen Cobra на 24.02.19, 17:30:

житото да е покълнало? В кълновете има къде повече полезни ензими и .

Точно така...ама вие тези кълнове ги ползвате за глупости...
Дай ги на мен да видиш кво мога да измагера от тях...

Мнението беше редактирано от nervak на 24.02.19 21:55.

Т. Тодорова

24.02.19
22:33

казано от nervak на 24.02.19, 21:55:

казано от Queen Cobra на 24.02.19, 17:30:

житото да е покълнало? В кълновете има къде повече полезни ензими и .

Точно така...ама вие тези кълнове ги ползвате за глупости...
Дай ги на мен да видиш кво мога да измагера от тях...

Тихо, че съм крехка още 😃

Bart Simpson

25.02.19
02:22

“......да измагера..” е велик израз, Нерва.

Т. Тодорова

25.02.19
14:33

25/02/2019 (07)

Гладна съм на умиране. Проклехте ме тука, урочасахте ме. Ш’ са оплача в братството.

Храна:
- жито с мед и орехи
- жито с чери доматки
- жито с мед, орехи и берита
- 500мл кокосова вода
- 500мл вода с лимонов сок
- 1л чиста вода
- 1л чай

Ще изкарам до петък/събота и приключвам - да стане една седмица и бай-бай.

Тренировка:

Малко загрявка - стави, къчове, клекове и после:

50 броя встъпителни руски свинки @12кг

2 пъти:
10х на всяка страна: обръщане и страничен напад @12кг
20х редуващи едноръки суингове @12кг
10х редуващи обръщане+преса+3 хип ротации навън с разноименния крак, докато пудовката е още в изпънатата нагоре ръка @12кг (във втория кръг направих само 8, не можах)
20х редуващи едноръки суингове @12кг
10х лицеви от колене (лицеви.. силно казано)
10х на всяка странични навеждания @20кг (малко се изсилих тука с 20-ката като че ли, ама к’о пък)

10 минутки разтяг

До края на деня и вечерта ще съм на компа, тъй че си планирам на всеки час по 5 минути да раздвижвам по някакъв начин, че ‘сичко ме боли иначе.

————————————————————————-
Нова порция визуални материали от Бари и Аника. Чорлавият си попадна точно на мястото. Много съм доволна, въпреки че цял Прослав ме мисли за крадла на кучета. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.02.19 14:35.

25.02.19
14:43

Ей ,това беше онова клето животинче,което не искаше да върви на повод ли?

Т. Тодорова

25.02.19
14:47

Същото. 🙂

Т’ва е най-интелигентното, най-възпитаното, най-емоционалното и най-съвършеното, уникалното куче, което съм срещала (и не само аз) и сигурно никога повече няма да срещна такова. 🙂

Освен, когато ще срещна лично него, живот и здраве, ако се замъкна при Ленчето през април-май. 😄

Много голям късмет изкара Барьо - стопанката му е млада, работи по 20-25 часа седмично и през другото време се занимава само с него. Обикалят гори и езера - я бягат, я с колело, я просто на разходка... Падна си на пухената опашка. 🙂))))))

Т. Тодорова

26.02.19
12:22

26/02/2019 (08)

Снощи пак няк’ви чертежи на леглото - в просъница нещо чух-недочух: Ей т’ва е леглото, ти си тука, тва е еди к’во си, за мен остава ей толкова място... 😄 Не го отразих прекалено, викам си: да, да, знам, че обичаш да чертаеш и смяташ... захъъърррккк 😄
Другите момичета спят като принцески, аз слагам по крайник във всеки ъгъл на матрака. 😄

Храна:
- жито с берита и мед
- кокосова вода
- жито с берита и мед
- орехи, колкото си искам

Само ми размятат пържоли под носа и нещо много тежко го понасям, а по принцип не съм няк’ва, дето да умира за месища нонстоп. Лара върти едни сочни кълки наоколо - още някой друг ден на жито и ще я свитна. Ima li car-par, malko ko4e…

Движение:
Днес без тренировка. Поканиха ме на пилатес, ама не, боли ме всичко от нищо и никаквата тренировка вчера. Как съм маала по два часа във Въй Спорта (както го нарече една дружка оня ден, хаха) с тия пудовки, не знам. Явно наистина колкото го тренираш, толкова го можеш.
Но ме кефи много и се чудя дали да не си оставя двата по-тежки интервала само и през другото време да си цъкам пудовки, щото не мога да правя и четирите интервала, и т’ва...

Та днес цял ден усърден труд 😄, на крак, без много щъкане. Няколко раздвижвания със СТ и 12-ката.
————————————————————————————————
Малко по-свеж вид имам като че ли, в сравнение с алкохолните периоди. Ако се поспретна още малко, съвсем ще се почувствам човек (за сравнение две снимки качвам).
Проблемът е, че не търпя грим - основи, контури, фон дьо тени, ружове, ала-бала - кожата ми не ги търпи и имам чувството, че съм си закачила 2кг отпред на лицето.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.02.19 12:29.

Т. Тодорова

26.02.19
14:55

Какво ви е мнението за тази добавка?

26.02.19
16:33

Само спирала и някое от ярките ти чурвила и си топ ковър! :*

Bart Simpson

26.02.19
16:40

Квот да сложите, нема ли усмивка, нищо не става.
Бай Спас, от Широка лъка, преподавател по гайда едно време викаше:
Бира се пие с пяна,
Жена се люби засмяна.

Т. Тодорова

26.02.19
17:01

Наде ❤
И мен най ме кефи по-лек грим. От архивите миналия ден изрових някакви снимки - те пъстри, та пъстри - гримирала съм се като паун с психични отклонения 😃

Васѐ,
Не съм тука да ме любят, все пак. 😃 А кат се ухиля и съм е тъй, кат’ на снимката долу. 😃

За релаксофитола питам иначе... Да не ми потъне въпросът 🙂

26.02.19
20:24

Здрасти! Като човек, който е изпробвал  почти всичко, което се продава без рецепта в тази област, си позволявам  да си
кажа  мнението-  не  очаквай реална полза  от нещо, което се предлага в лъскава опаковка и активно се рекламира, освен някакъв краткотраен плацебо ефект. За съжаление няма откъде да си купим душевно спокойствие и равновесие. Ще цитирам един познат ендокринолог, според който балансът ни  се
дава един път и загубим ли го, вече е почти невъзможно да се постигне. По- конкретно по въпроса-  всички съставки на релаксофитола съм ги приемал и поотделно, и в някаква комбинация, така че
аз лично не очаквам чудеса. Въпреки песимизма ми, сигурно   
и аз ще го пробвам по навик. Дано да не съм прав и при теб да действа по-добре.

Т. Тодорова

27.02.19
13:21

Стефанов,
благодаря ти за коментара. 🙂

27/02/2019 (09)

Тренировка:

5 минути пътека само пак, тоя път ми доскуча 🙂

През 10 секунди:
12х1 тяга@60кг
12х2 обръщане @27кг

СС през 90 секунди:
Лег @30кг:
5, 5, 5, 5
Горен скрипец с подхват @47кг
5, 5, 4 ,4

В кокошарника:
4 пъти планк до отказ
3х10 коремни с 8кг пудовка пред гърди и изнасяне на пудовката над глава при изправянето (има ли си име това?)

Разтягане:
15 минути

Има един секси-чичка-тренер (разгеле - преди него само манекенки с оскубани вежди) с’я в залата и тъкмо разтягаше една женичка в споменатия кокошарник...  Такова пъшкане и специализиран филм не може да се чуе, хехе.
Аааа-ооооо, ау-ау-АУУУУУУУ! Той й вика “браво, браво, браавооо”, тя ААААА-ААААА! 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Два пъти си изтървах планка в отчаян опит да не се изсмея с глас, ама втория път не успях да преглътна всичко и изгрухтях скришом на постелката. 😄 😄 😄

Между другото, планковете ми бяха с прилична продължителност, особено за човек, който не е планквал от една година 😄, a и легът беше много добре - за първи път толкова стриктен, контролиран и без нужда някой да ме пази след първата-втората серия. Хем си намерих и от старите лостове, дето са по 20кг.

*** режимът, освен че не ми се комбинира добре с тренировките, не ми пасва и на откачалщините - все едно ми е малко, че ми се качва сърцето в гърлото и ми омекват краката през няколко часа, ами и да злобея, че не мога да си изплюскам една оризовка със сирене, егати 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.02.19 13:23.

Т. Тодорова

28.02.19
15:15

28/02/2019 (10)

1. Прекърших режима, просто не мога. Moга, ама какъв е смисълът от допълнителни филми? Никакъв. Като плюс отбелязвам, че май ми се е отприщил апетитът за фибрести неща.
2. Бях пак на кардиограма - нищо. Ако няма ефект от точка 3 - холтер.
3. Купих си релаксофитол - ако не повлияе, ще го мисля. Да видим. Препоръчаха ми го изпробвали го човеци + доки.
4. Имунитетът ми е леща, и започвам да взимам мерки, че... Само не знам как да се дисциплинирам да пия добавки редовно. Купувам ги, слагам ги на рафта, няк’ва схема уж, нещо - забравям. Единствено за магнезия имам навик. Другите са до него - виждам и ги не ми хрумва, че трябва да ги изпия. 😄

Движение:
Без тренировка.
2х20 минути бързощък до курса и обратно. Броя го за нещо, щото наистина много бързо вървя и винаги имам багаж. Като хлебарка с раница един вид... Тъкъ-тъкъ-тъкъ-тъкъ-тъкъ-тъкъ... 😄
Преди това още някакво щъкане, ама нищо особено.

Храна:
- 1 кафе
- 150г шилешко-телешки шишкебап (мноу яко... жито лииии 😄), 350-400г задушени зеленчуци (броколи, моркови, грах, царевица)
- сурови ядки и доза протеин (нямам търпение да свърши, за да си взема бисквитката с крем, която до момента е единствената суроватка, която сетивата ми толерират напълно.. доколкото могат да са толерабъл прахоляците)
- 300-400г зеленчуци

Не, нямам нужда от специално захранване - първо, щото беше за много кратко, второ, щото не съм се хранила съвсем оскъдно. Айляк съм.

Добавки и течности:
- 1.5л вода
- 0.5л чай
- магнезий бисглицинат (2х500), витамин ц, есенциале макс, релаксофитол
- 25г ракия с прополис

Сега пиша домашна и следва жу-блю-бля-блеее, дефуф 😄
Ох, имаме едно-единствено момче в групата и то е бетер Джоуи в това отношение. 😄 Весело е, хихи. 📚 ❤

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.02.19 15:21.

Т. Тодорова

01.03.19
12:31

29/02/2019 (11)

Тренировка:

Загряване:
стави, клекове с ластици на бедрата, раменни ротации с ластик

През 10 секунди:
12х1 зерчер @30кг
12х1 обръщане @30кг

После:
Раменна @30кг:
2, 2, 3, 3
Силово @17.5кг:
5, 5, 5, 5

10-12 минути разтягане
———————————————
Някакви дълги разходки с добитъка малко по-късно.

Храна:
- омлет със сирене, доста зелении, оризовки
- джолан на фурна с лук и гъби, и картофи (повече джолан, по-малко от другото) + пак много зелении
- между другото - ябълка или две, зелени
- 1.5л вода, 0.5л чай

Добавки:
- пчелно млечице, пчелен прашец, ракия с прополис, ехинацея, магнезий, вит. Ц + мсм, РФ, есенциалето

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.03.19 12:50.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1