02.10.18
00:54
Добър вечер на всички.Бих искал да разбера по кое време и преди или след тренирова е хубаво да се вземат протеин и аминокиселини.Трябва ли да има врее между двете и също така ми попадна като подарък една добавка на Pure NUtrition USA CGT Blast-5г Креатин 3г Глутанин и 2г Таурин.Между кои хранения или тренировки мога да го комбинира всички тези неща и как.Благодаря предварително на отзовалите се.Целта ми е максимално изчистена качена мускулна маса и побижаване на мазнини
02.10.18
18:14
03.10.18
11:41
просто ме интересува как мога и 3те добавки да фи взема в един ден.разпределебието между тях като колко минути след като взема едното мога и другото и в почивните дни как да се вземат ама пак за пореден път не пилучих адекватен отговор.
03.10.18
12:12
За това ниво на грамотност - пак добре, че си получил отговор изобщо. В интерес на истината Вероника ти е дала информацията, която ти трябва... а и за тези неща сме говорили много пъти. От друга страна не си дал нужната информация и на никой не му се занимава да гадае, за да ти даде полезен съвет.