Опасно ли е, или да не се влия на хорското мнение?

От 5 години насам тренирам така, и много хора които ме виждат как започвам, постоянно ми казват че ще скъсам мускул и такива, аз нямам никакви болежки наистина ли е опасно?

Така изглежда тренировкатаю
Тренировка 1
10 минути бързо ходене + 500мл вода пиене (защото през деня пия малко)
1.Мъртва тяга първа серия 80кг 5-ца  2ра серия 90кг 5ца и така реда до 180кг.
(упражненията натам са набиране/чукове и такива)

Тренировка 2
10 минути бързо ходене + 500мл
1.Лег - 70/90/90/100/110кг
2.Кофи
3.Френско

Всички нормални хора започват със лоста после слагат 20/40/80кг на упражненията, но на мен така ми е много гадно и се се чувствам супер некомфорно, обичам да започна тежко  и бавно.

26.01.19
17:15

Нормално си загряваш...не виждам причини за притеснение.

26.01.19
17:31

И хич да не загряваш, пак няма нищо страшно.

Благодаря много момчета, живи и здрави, повече няма да обръщам внимание на излишни коментари на хора, които коментират в фитенса че тягата е най безсмисленото нещо. за мен тяга и набиране друго не виждам по добро...

Аз това с ходенето го правя защото, след работа като се прибера и хапна почивам на леглото 1ч и после като стана ми е много отпаднало но като походя 5-10 минути и изпия 500мл вода се освежавам, пробвах да тичам но не ми се получи същото нещо, може би ако тичам пак 5мин

Мнението беше редактирано от Христиан Павлов на 26.01.19 18:10.

Мен загрявката за клек и тяга ми е 3-4 1чки хахаха 🙂

Благодаря ви за съветите.

Мнението беше редактирано от Христиан Павлов на 04.02.19 14:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1