Протеин

Здравейте, мисля да поръчам “Muscle Tech Nitrotech Performance Series”
Ако може да изкажете мнения.

И нескуйк върши работа.

Помолих за мнения, а не за неуместни коментари!

казано от Иво Тодоров на 01.10.19, 14:30:

Ние пък се надяваме на въпроси, ама...

казано от Кольо Пияндето на 01.10.19, 14:55:

казано от Иво Тодоров на 01.10.19, 14:30:

Ние пък се надяваме на въпроси, ама...

Ами аз въпроси нямам, интересувам се от мнения и впечатления за дадения продукт. След като не можете да изкажете мнение защо коментирате поста?

Какво мнение можеш да имаш за един протеин?
Усещаш след тренировка как ти изпълва вените и се възтановяваш?
Усещаш как замества 250кг паржолка и ти втечнява акото?
Усещаш как докато спиш възстановва накъсаните мускулни влакна от тренировката за бицепс.
По-добре, 1 кило фъстъчено масло..  или нескуик - по-евтин и пак вкусен.

казано от Светослав Захариев на 01.10.19, 16:10:

Какво мнение можеш да имаш за един протеин?
Усещаш след тренировка как ти изпълва вените и се възтановяваш?
Усещаш как замества 250кг паржолка и ти втечнява акото?
Усещаш как докато спиш възстановва накъсаните мускулни влакна от тренировката за бицепс.
По-добре, 1 кило фъстъчено масло..  или нескуик - по-евтин и пак вкусен.

Да ясно ми е. Но конкретно за този не намерих отзиви и реших да пиша в този форум.

Чукча е писател, той не е читател... дори когато му дадеш на готово.

Каква е целта ти... каква е цялостната картинка на режима... по какви критерии избираш... все “незначителни” детайли (има още такива), които биха направили отговорите полезни за теб. Опитах се да ти подскажа, но... без особен успех.

Та... протеинът става.
Според това, което знам по случая - това е мнението ми.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.10.19 16:31.

казано от Кольо Пияндето на 01.10.19, 16:28:

Чукча е писател, той не е читател... дори когато му дадеш на готово.

Каква е целта ти... каква е цялостната картинка на режима... по какви критерии избираш... все “незначителни” детайли (има още такива), които биха направили отговорите полезни за теб. Опитах се да ти подскажа, но... без особен успех.

Та... протеинът става.
Според това, което знам по случая - това е мнението ми.

Напълно разбрах какво ми намекна, но смятам за ненужно да споделям хранителния и тренировъчния ми режим както и целите ми... поне на този етап.
За момента ме интересува просто впечетлението на хора използвали този продукт.
Благодаря все пак за написаното по горе.

Деян

01.10.19
16:50

В БГ форумите, най-вече специализираните напълно си е актуален вица, какви са реакциите на съфорумниците, когато влезеш в американски, руски и български форум. И затова много новодошли се чувстват обидени, нападнати и т.н., само защото са питали нещо. Тук е поредният пример: влиза някой, пита нещо конкретно и веднага му се дават съвети, нямащи нищо общо с въпроса. Ако въпроса беше: пичове, решил съм да взимам протеин-нужен ли ми е или мога да набавя нещата и от качествено хранене, тогава ок. Обаче човека посочва конкретен продукт с въпрос-става или не става. Не пита нужно ли е да го взима, има ли полза от него и каква, при какви условия и т.н.
Казвам го не за друго, а защото ми прави впечатление, че много хора тамън регистрирани, си бият шута набързо. То е ясно, че на никой не му пука за тях, ама все пак.

Мнението беше редактирано от Деян на 01.10.19 16:50.

казано от Деян на 01.10.19, 16:50:

...влиза някой, пита нещо конкретно...

Ми... аз нищо конкретно не виждам в случая.
Може аз да съм изчаткал, изплискал и изперкал окончателно вече, естествено.

казано от Деян на 01.10.19, 16:50:

...човека посочва конкретен продукт с въпрос - става или не става.

Да става за какво?

Нека се върнем на конкретиката.
Какво значи ‘дали става’?
Дали е вкусен?
Разтваря ли се лесно във вода?
Подпомага ли възстановяването?
Засища ли?
Подобрява ли покачването на мускулната маса?
А в режим на намаляване на телесните мазнини подходящ ли е?
Знаеш колко много безумни въпроси могат да се зададат то-о-очно за протеин.

Кръстосан разпит ли да проведа, за да разбера за какво се очаква да става този протеин?
Да си пусна по-дълго кафе и да гледам на утайката?
Да хвърля боб?

Аз конкретно мнение при така поднесена дискусия не мога да му дам, освен общообразователното - еми става. Щом като можеш да бъдеш по-конкретен (съответно - полезен) - моля, бъди така добър. Форумът ще се обогати и мрънкалото Кольо ще трябва да подвие опашка.

Деян

01.10.19
20:33

Кольо, разбирам те, но говоря по принцип. Ако някой е пил, може да даде мнение, като например дали се разтваря добре, дали за цената и качеството си е ок и т.н. и т.н. А то се почва, как нямало нужда от протеин, как по-добре да си вземе храна и др. Дори така да е, въпросът поставен от питащия е друг. Това е само повод за горното ми мнение. Ако влезе някой и каже как си е харесал немския обемен тренинг с цел покачване единствено на обемите и например конкретно попита, дали да набляга и на въглени освен на протеина, маса народ няма да му отговорят на въпроса, а ще кажат, че програмата не струва, че по-добре да започне 5х5 с базови и др. Ок, разбирам, че се гледа да се помогне, но някой си пита друго, а отговор не получава, започват едни ебавки, бъзици и човека духне.
Ясно е, че ги разбирате нещата в детайли, не укорявам никой за мненията му. Просто си коментирам разни случки с форумни запитвания.

Ако ни беше все тая за въпроса на питащия, при така формулиран въпрос, щяхме да подминем.

Обаче не ни е все тая. И за да сме по-полезни, е необходимо отсреща да се даде повече информация.

Това не означава, че нападаме човека.
Говоря в множествено число, защото слагам себе си при Кольо, тъй като и аз бих реагирала като него.

При така зададен въпрос, може само да се каже “ок е” и да продължим напред.
Обаче  всъщност, ако се задълбае в конкретика, може да се окаже, че има по-добри варианти.
А може да се окаже, че човекът няма нужда да си дава парите за протеин на прах.

02.10.19
17:52

В тоя форум почти всички гледат да се направят на максимално компетентни с един тон глупости и тъпи критики към останалите, че почва да ти се гади!

По темата: Протеина не е лош, но аз лично предпочитам animal whey на universal.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1