Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим16.04.20
00:55
Когато решиш да заразиш със смъртоносен вирус целия свят, колкото и добре да го планираш е малко вероятно да остане без следи и изтичане на информация. Колко голяма би била тази група от военни, които биха се захванали с подобна гадост, 10-20 души? Твърде конспиративно ми звучи да заразиш цялата човешка раса, някак различно от това да атакуваш една конкретна държава, да речем с ядрено или биологично оръжие.
16.04.20
01:01
Ако ще го правиш, ттябва да е с нещо по-”чистещо”.
16.04.20
01:17
казано от Bart Simpson на 16.04.20, 01:01:
Ако ще го правиш, ттябва да е с нещо по-”чистещо”.
e чакай де, едва месец Април сме.
казано от Brown Bomber на 16.04.20, 00:55:
Твърде конспиративно ми звучи да заразиш цялата човешка раса, някак различно от това да атакуваш една конкретна държава, да речем с ядрено или биологично оръжие.
Именно. Кой иска да зарази врага си и месец по-късно да се зарази и неговите си граждани и войници?
Примера с антракса е много показателен. Неслучайно него конкретно го използват за биологично оръжие, защото е много смъртоносен и в същото време не се предава от човек на човек. Т.е. където им трябва да убият войници/работници - използват го и не се притесняват че после ще умрат и техните.
казано от Bart Simpson на 16.04.20, 00:24:
Явно не сме на една вълна в хумора.
Какво разбрах аз след и по време на корона вируса...... Разбрах, колко дълбоко в битието ни е вкоренен виртуалния свят, чак сега ми стана ясно колко огромна част от него е виртуална.
Онзи ден четох нещо - хем смешно, хем вярно.
“Значи хората почнаха да купуват само каквото реално им трябва и икономиката ще умре?”
Капитализма като концепция разчита на вечно разширяващото се потребление за да работи.
Както Римската империя е разчитала на постоянно разширение и нови завоевания.
16.04.20
10:16
казано от Brown Bomber на 16.04.20, 00:55:
Когато решиш да заразиш със смъртоносен вирус целия свят, колкото и добре да го планираш е малко вероятно да остане без следи и изтичане на информация.
Казах, че не твърдя такова нещо, а просто вирусът има всички възможни характеристики на такова оръжие. А за феновете на конспирациите - те тия неща стават и при грешки в работата по време на разработването...
16.04.20
13:13
Ето:
https://www.foxnews.com/politics/coronavirus-wuhan-lab-china-compete-us-sources
https://www.foxnews.com/world/timeline-of-chinas-coronavirus-coverup
16.04.20
15:07
Юрна се бай ви Ганя... да се прибира на село за празника.
Ама карантина било... ‘сичките са маскари, те ли ще му кажат?!
Маска да носи... прошепва на ухото: „Разбира ли ти свиня от кладенчева вода!“ - той нали е здрав, за какво да я слага?
Пише “работа” на декларацията, излизайки от града, като причина за пътуването... нищо, че е регистриран на борсата за безработни и следват 4 официални неработни дни.
” - Булгар! Булга-а-ар! – и още по-силно се удари в гърдите.”
16.04.20
21:41
Конспиративната теория, че китайците са изтървали духа от бутилката, ми се струва най-вероятна. За подобна лаборатория в Ухан се говори от първия ден на епидемията и е възможно да са допуснали технологична или човешка грешка, а сега целия свят го отнася. Има големи издънки, които рано или късно излизат наяве, но с тая не вярвам да се случи.
Бай Ганя и по църквите ближе и смуче лъжици преди 5-6 дена....резултата го видяхме днес,утре предполагам ще е троен.
Да не забравяме че Фокс Нюс за Тръмп са като Атака ТВ за Волен Сидеров.
Тая лаборатория в Ухан наистина я приказват от самото начало и аз за себе си съм раздвоен. Хем вярвам че още никой не може да прави вируси все още, хем и знам че ако изглежда като патка, кряка като патка и плува като патка - най-вероятно това е точно патка.
16.04.20
23:32
Айдеее, затварят Софето.....до кога не разбрах.
Ох, ох, ох- тези пък които са били регнати като безработни и са декларирали, че са на работа, ако ги резнат с обезщетенията-медец. Ми така де, няма нужда от друго-декларирал си, че работиш, ок. Признаваме ти, че е така и спираме обезщетението. Пък ако кажеш, че си излъгал, ти образуват едно хубаво досъдебно производство за декларация с невярно съдържание, подадена пред орган на власт и така. Дано им стиска на управляващите, ама то няма и казус за обсъждане- НК си го казва. Но пак ще им се размине на повечето мекерета.
А и сега много от СФ не си казват, че ще трябва да спазят забраната, а сигурно си мислят, как да минат и да не ги хванат. Щото агнето ги чака някъде 😎
16.04.20
23:44
До второ нареждане.
Докато тъпаците не усетят как подскачат камъчета около веригите на Т-72
И докато не видят военни в пълно химическо-бойно снаражение няма а им уврат главите.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.04.20 00:00.
17.04.20
00:08
Дидо, тея безработните, дето пресичат по работа са на първо място гласоподаватели и на второ хора, нещо като пенсионерите за БКП, сори за лапсуса - БСП-ту.
17.04.20
00:24
казано от Brown Bomber на 17.04.20, 00:08:
Дидо, тея безработните, дето пресичат по работа са на първо място гласоподаватели и на второ хора, нещо като пенсионерите за БКП, сори за лапсуса - БСП-ту.
Е аз затова казах, че повечето ще се измъкнат. Днес пак дечурлигата си ритат футбол в даскалато, т.е. както всеки ден.
На мен ми е тъпа тая цялата ситуация. Ще санкционират трима гладни, дето си треперят на борсата, а свиньете с големите гуши няма да ги дадат по тв. Момент, те техните коли са със специален режим на движение и могат така или иначе да си ходят където решат. Адекватност? Зеро! Това много прилича на онова другото, дето се случва всяка година със снега. Три дни гледаме безучастно как Софето се празни, и на четвъртия ни идва просветлението.
При нас се наблюдава абсолютно същото поведение като при италианците. Буквално е 1:1. Мисълта ми е, да се подготвим психически за последствията, защото за съжаление те няма да закъснеят или да се разминат.
Мнението беше редактирано от Splash на 17.04.20 09:56.
Всички питат защо не бе затворена София вчера,а чак сега.Ами то още вчера си личеше,че Бойко го е страх.Само като го чух да казва,че не е пъдар и ми стана ясно.Сега пък...можело да се затвори.Гледам из нета хилядите коментари,че сега “селяните” нямало как да се върнат :D Нищо подобно няма да се случи,всичко е една пародия.
17.04.20
13:00
Смъртните случаи в Китай мистериозно скочиха с ~1300 за едно денонощие!?
17.04.20
13:20
Те не са спаднали, а просто не са ги оповестявали
Да пусна и аз нещо по темата
Мнението беше редактирано от CottageCheese на 17.04.20 13:27.
Както и нашите новозаразени не са скочили, просто нашите почнаха да тестват повече.
17.04.20
13:29
казано от Иван на 17.04.20, 10:07:
Как мога да направя тази тема да не ми излиза в дясно, отваряйки форума? Благодаря
През телефон ли пишеш. Ако да, в настройки за нета като цяло имаш отметка за настолен сайт. Ако е изключена, форумън няма да ти отваря по начин, на който да се виждат вдясно на екрана последните теми. Включително и тази. Дори да цъкнеш под нея, като махнеш абонамента, пак си стои вдясно. Пробвах.
Всъщност на мен от лаптопа в работата пак не се виждат темите вдясно. Сигурно и там съм както през телефона. Но пък другите сайтове си отварят като за настолен компютър.
Мнението беше редактирано от Деян на 17.04.20 13:31.
17.04.20
14:02
Тиролските фермери си докараха работници от Румъния, защото са по-евтини и им работят робски, но единият от тях е позитивен за ковид и е имал контакт с още 19 други работника.
Сега няма кой да бере аспержи...
Това е продължение на снимката от Клуж, която пуснах тук преди време
Мнението беше редактирано от CottageCheese на 17.04.20 14:03.
17.04.20
14:52
казано от CottageCheese на 17.04.20, 14:02:
Тиролските фермери си докараха работници от Румъния, защото са по-евтини и им работят робски, но единият от тях е позитивен за ковид и е имал контакт с още 19 други работника.
Сега няма кой да бере аспержи...
Това е продължение на снимката от Клуж, която пуснах тук преди време
Да ти кажа, аз за това не съчувствам на италианците - от 20 години вкарват китайци да им работят в текстилната промишленост, но не и източноевропейци. Имат 300 хил. посточнно пребиваващи китайци и още толкова циркулиращи между тях и Китай, основно през летището в Бергамо. Тая криза извади доста кирливи ризи. Сега някои може да реват за европейска солидарност и да целуват руското и китайското знаме, но на всички е ясно че проблемът е в алчността. Същата алчност, която спомогна за деиндустриализацията на Запада и възхода на Китай. Май е време да се преосмислят бая неща, особено за веригите на доставки и колко може да се вярва на тоталитарни държави.
До второ нареждане.
Докато тъпаците не усетят как подскачат камъчета около веригите на Т-72
И докато не видят военни в пълно химическо-бойно снаражение няма а им уврат главите.
Аз тогава ще знам, че е съвсем изпусната работата. Въпреки, че ЯХБЗ се предполага да ни е една от сферите на специализация в НАТО, сегашната администрация в МО направи всичко възможно да ограничи развитието на съвместните програми. В Горна Баня се предполага да има специализарано подразделение...май имаше и в Мусачево. Останалата част от армията ще може да се изтупа в снаряжение отпреди 40 години със съмнителни качества - от ония мушамени костюми, дето ги раздават на болниците. Но поне пътищата може да затворят - за толкова имат капацитет. Интересно е колко от машините ще могат да подкарат и дали изобщо има нещо с ГСМ-ите. Скоро имах една среща с представители на това ведомство и се изненадах колко малко неща са се променили откакто служих.
А, да - гледах и аз за драмата с любимите аспержи на швабите. Трябвали им 40 000 сезонни работника тоя месец. Отначало като обявили пандемията и правителството казало - “ааа, не - няма да зимаме потенциално заразени източноевропейци, ше разчитаме на доброволци - ейго колко е - едни аспержи да се оберат, а ние сме 83 милиона, все ще се намери кой да ги обере” Но след седмица се оказало че мераклии да си цапат ръцете няма и все пак разрешили 40 000 гастарбайтери от по-бедните части на ЕУ да дойдат. И за да не изглеждат тъпо че никой не му се занимава в богата Германия с аспержи вместо да лежи на щедри държавни помощи излезнали с извинението “ами то се оказа че е доста специфична работа и се иска човек да има сериозни умения и предишен опит за да бере аспержи” :D
17.04.20
15:06
Същата работа е и тук, но доброволци имаше. Обаче дядо Фриц не иска студенти, а иска румънци, които не могат да се оплакват. На много доброволци дори не е било отговорено на запитванията.
Това с фабриките за дрехи е ясно на всички. Плащат 80% по-малко заплата, въртят работниците през 6 месеца и праскат яко меид ин итали на всякакви боклуци.,продаващи се за три пъти повече от меид им кина
казано от CottageCheese на 17.04.20, 15:06:
Същата работа е и тук, но доброволци имаше. Обаче дядо Фриц не иска студенти, а иска румънци, които не могат да се оплакват. На много доброволци дори не е било отговорено на запитванията.
Поразително...
казано от CottageCheese на 17.04.20, 15:06:
Това с фабриките за дрехи е ясно на всички. Плащат 80% по-малко заплата, въртят работниците през 6 месеца и праскат яко меид ин итали на всякакви боклуци.,продаващи се за три пъти повече от меид им кина
Гледай ти, гледай ти... А аз се чудех защо половината ми клиенти за които снимам мода и дрехи си ги внасят от Италия и разправят че им идва по-евтино, отколкото да шият тук. Аз знам че са със силна индустрия, но се чудех как им идва евтино от Италия, а то си имало номер...
казано от Solomon Kane на 17.04.20, 14:52:
В Горна Баня се предполага да има специализарано подразделение...май имаше и в Мусачево.
Малиии,ако това в Мусачево е някакъв връх на армията в снаряжението,сме много зле да знаете...
Януари бях на прием там с техни отпадъци,жалка картина е всичко,което видях...
Само офиса на главния им там(не им разбирам пагоните) беше подреден и нов.
Аз съм бачкал по английските кърища и съм бил много доволен от парите а и за мен няма лошо да работиш с ръцете си. Хем на нас ни плащаха наполовина като на местните, и също и изискванията им бяха двойни и тройни към нас. Някой път ние като не можем да смогнем, събираха местните пияници и отрепки да берат ягоди и им плащаха ден за ден на ръка, и знаехме колко им плащат за същата работа - почти двойно. А техните купички с ягоди бяха наполовина на нашите пълни и нашите ако имаш една не съвсем идеална ти връщат цялата щайга, а онея всякакви боклуци бухаха вътре и им ги взимаха - изгнили, зелени, чак камъни и бучки пръст слагаха :D Наркоманска им работа...
И въпреки всичко поне едно време си беше ИБАСИ ДАЛАВЕРАТА! Имал съм дни, в които за деня изкарвах повече, отколкото майка ми и сестра ми взети заедно месечно - в Жанвиденовия глад... Първия път с парите от 6-7-8 месеца бачкане като се върнах можех да си купя апартамент.
Разбира се изядох и изпих парите, но това е отделна тема :D
В Пловдив навсякъде има партулки и моторизирани полицаи и разтурват сбирки и седенки.
А одеве жена ми видяла една клошарка до кръста в кофата за боклук, със запретнати ръкави рови в боклуците, но иначе с маска на устата :D
17.04.20
18:49
Тук си цъкат хората.
С призив в България нищичко не може да даде резултат, продължавам да настоявам за БТР-и и да се свършва, м@йка му дееба.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.04.20 18:51.
17.04.20
18:59
казано от Димо на 17.04.20, 17:20:
Разбира се изядох и изпих парите, но това е отделна тема :D
Както се казва: парите похарчих за пиене и жени, а останалите профуках 😀
6-7% от населението на столичните цигански махали са болни от коронавирус. И още толкова имат антитела, явно са го прекарали. И това са от тези, които ходят и си обикалят. Предполагам че тези в по-напреднал стадий си лежат и пъшкат вкъщи.
В Банско 8% общо са преболедували.
17.04.20
21:15
Ако пуснат Великденските туристи си заминавам за Ирландия, мамицата им.
17.04.20
21:49
Аз също си въобразявам, че го изкарах на крак и ми е все тая за циганите, така или иначе няма сила, която да ги възпре. Между другото циганската махала в Пловдив ми се струва по-гнусна от столичната и тукашната. Не съм минавал оттам от 10-15 год, но не вярвам положението да се е променило.
казано от Brown Bomber на 17.04.20, 21:49:
Аз също си въобразявам, че го изкарах на крак и ми е все тая за циганите, така или иначе няма сила, която да ги възпре. Между другото циганската махала в Пловдив ми се струва по-гнусна от столичната и тукашната. Не съм минавал оттам от 10-15 год, но не вярвам положението да се е променило.
Влошило се е по мои наблюдения. Кофти тръпка е там. Последно като се наложи да ходя до КАТ ми надраха с някакъв ключ или не знам какво цялата лява страна на новозакупената кола,която регистрирах...
17.04.20
22:10
Във Факултето не съм ходил 😀, ама като гледам по новините снимано очевидно от дрон, това което е щракнато са си къщи, като къщи. Неизмазани, ама ако не знам, че е Факултето, ще си кажа, че е някакво село. Но иначе до колкото знам, имат и тако и вако-от луксозни къщи, през нормални такива, до пълна мизерия и гнас.
казано от Brown Bomber на 17.04.20, 21:49:
Не съм минавал оттам от 10-15 год, но не вярвам положението да се е променило.
Ехо...гадна ,гадна ама 90% от заведенията(онези винтидж в Капана)си купуват мебелите от там...КООПа-оня полусъборения,с охраната на входа)))
Едно време Пианото,Конюшните,Петното, и още 2-3 заведения им взех мебелите от там)))
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече