Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимГледам тук картата с ваксинирани по държави и съм горд. 21 процента за България, абсолютен първенец, според мен и по света. На нас никой не може да ни каже нищо, ние сме номер едно :)))... Даже и румънците има много да ни гонят.
https://vaccinetracker.ecdc.europa.eu/public/extensions/COVID-19/vaccine-tracker.html#uptake-tab
Да, по много неща сме първенци. По нисък процент ваксинирани, по смъртност от ковид. По функционална неграмотност. Слочаенос? Не мисла!
Шегуват се че българите щели да са последните оцелели като измрат всички балъци надупчени с наноботските експериментални ваксини и след 2025-та (когато антиваксърите очакват да се задейства сатанинския план и всички ваксани да умрат) цялата земя щяла да бъде за богоизбрания български умен народ, който не се е ваксинирал.
казано от Димо на 14.09.21, 16:11:
Мангъра е палячо, който задоволява нуждите на определени слоеве от обществото ни да имат 1 сламка за която да се хванат и да оправдаят нежеланието си да носят маски, да спазват мерки, да се ваксинират и да се мислят за много умни. “Ето - и доцент мисли като мен, значи не съм идиот”.
Аз дори не мисля, че им трябва и сламка. Могат направо да си измислят за да подкрепят теориите си. Например това дето ти го писа, че доктор казал, че болницата била пълна с ваксинирани, аз го чух от още две други места от две различни болници в Сливен. Значи, или нацяло всички са полудели или си измислят.
Днеска пак една тръгнала да прави изчисления под една статия, колко процента тестове, пък колко положителни, пък Бла Бла. Ама какво има смяташ ма патко? В момента 7 милионна България има повече починали на ден от 67 милионна Великобритания.
Какво да направи Мангъров, че авторитета на останалите имащи медийна дума е равен на нула?
То и 21% ваксинирани са много... вероятно повлияни от чужди медии или задължени от работната си обстановка хора.
От 100 човека персонал на работа имаме само 3-ма ваксинирани!
Вашата фирма решихте ли какво ще правите с частта от света, която ще ви се падне като умрат всички ваксинирани?
15.09.21
08:20
Димас, ти ваксинира ли се?
За любителите на статистиката:
От 51 281 смъртни случая във Великобритания, близо 39 000 са на напълно неваксинирани след старта на ваксинационната кампания, съобщава Националният статистически офис на UK.
Едва 640 са умрели след втора доза, а други 11 677 са умрели след първата, като тези числа включват и хора, които са се заразили, преди да се ваксинират или да развият напълно имунитет.
Само 256 (0.5%) са смъртните случаи при хората, които са напълно ваксинирани и които са имали положителен PCR тест след поне 14 дни от втората доза.
Смъртни случаи след ваксинацията никога не са били неочаквани, тъй като ваксините не са 100% ефективни и са необходими няколко седмици след втората доза, за да се изгради най-добър имунитет.
Обикновено заразяването и смъртта на напълно ваксинирани настъпва при най-уязвимите, коморбидни хора, с отслабена имунна система, като средната възраст е 84 години. 75% от тях са крайни клинични случаи в тежко общо състояние. Това сочат статистиките във Великобритания.
Несъмнено е, че в 99.5% от случаите ваксините предпазват от смърт от Делта варианта. Само 0.5% от всички смъртни случаи от Covid-19 са на ваксинирани, покриващи условията за две дози и две седмици след тях. Те са настъпили при екстремни клинични случаи.
На практика няма медицинска дейност, нито ежедневна, която може да стане по-ефективна и безопасна.
Ако тези факти не са достатъчни за вас, проблемът не е във фактите.
Ваксинираните правят инфаркти . Не влезат в статистиката на умрели от ковид , защото умират от инфаркт .
казано от drakkar на 15.09.21, 11:10:
Ваксинираните правят инфаркти . Не влезат в статистиката на умрели от ковид , защото умират от инфаркт .
Ахахахахах ужас... Дай малко друга статистика.
15.09.21
11:32
Бая оптимист трябва да съм, за да наричам статистиките в днешно време - факти. То това оставаше, да си плюят статистически на собствената ваксина.
Има си начини да се проверява коя информация е достоверна и коя - не. И после си има всеки глава на раменете да си вади заключения. Ето например някои вярват че един благ брадат старец е направил жената от мъжко ребро и че говореща змия е определила съдбата на цялото човечество, защото са го прочели в най-издаваната книга на света. Какви статистики биха ги убедили в нещо различно от вярванията им? Или теб коя статистика би те убедила в нещо? Дай някакво изследване, статистика, каквото и да е, от което си вадиш заключенията ти лично. Защото като не вярваш на официалната статистика и даваш довод че тези правили статистиката са пристрастни, би трябвало на нещо друго да вярваш. Дай го да видим доколко изглежда достоверно.
15.09.21
12:03
Това, че не вярвам в едно нещо, не е необходимо и достатъчно условие, че вярвам в друго.
Като не вярвам в исуската, трябва да вярвам в аллахата ли? :Д
И защо беше това сравнение. Че на ваксърите не им трябват статистики, за да вярвят във ваксините ли? :Д
казано от Димо на 15.09.21, 02:30:
Вашата фирма решихте ли какво ще правите с частта от света, която ще ви се падне като умрат всички ваксинирани?
Не знам за какво говориш, човеко.
Дадох пример за процента ваксинирани при нас - работещи, образовани хора, със семейства, с деца, нямащи време да се “информират”, които просто си живеят живота ; )
казано от Gogo на 15.09.21, 12:03:
Това, че не вярвам в едно нещо, не е необходимо и достатъчно условие, че вярвам в друго.
Първо трябва да разделим значението на думата “вярвам”, защото ги използваш като взаимнозаменяеми, а те не са. Едното е религиозно вярване, което не изисква доказателства и не се влияе от доказателства. Другото е доверяване и е на базата на повторяеми, проверими и предвидими резултати, т.е. наука. В случая моето доверяване е “Ако са ти били на теб и твоите близки 30 или 50 ваксини досега в живота и сте живи и здрави, ако си учил светско образование и си внимавал и разбирал какво се преподава и защо науката работи, няма причина да се съмняваш в 51-вата ваксина” Ако не вярваш в религията, то това най-често е защото имаш по-добро обяснение за нещата от живота. Ако не се доверяваш на науката, то би трябвало да е защото имаш по-добро обяснение, от това, което науката дава, или можеш да обориш заключенията ѝ с факти и логика, т.е. да допринесеш за развитието на науката. Затова те помолих да кажеш на базата на какви данни и наблюдения не се доверяваш на статистиката и на науката.
казано от Gogo на 15.09.21, 12:03:
И защо беше това сравнение. Че на ваксърите не им трябват статистики, за да вярвят във ваксините ли? :Д
Напротив. Точно нормално разсъждаващите се доверяват на статистиката и науката и за тях това е достатъчно да се доверят. Антиваксърите и конспираторите не се доверяват на статистики. “Лъжат ни” Може. Кой знае...
казано от zvvsip на 15.09.21, 12:05:
казано от Димо на 15.09.21, 02:30:
Не знам за какво говориш, човеко.
Дадох пример за процента ваксинирани при нас - работещи, образовани хора, със семейства, с деца, нямащи време да се “информират”, които просто си живеят живота ; )
Мда, доста простичко си живеят живота явно.
15.09.21
12:43
При мен пък странно много хора се ваксинираха.
И то млади момчета и момичета.
казано от Димо на 15.09.21, 11:43:
Има си начини да се проверява коя информация е достоверна и коя - не. И после си има всеки глава на раменете да си вади заключения.
Ами не братле няма. Малко хора използват главата си за неща различни от пазене на равновесие :) .. ако беше нещо различно нямаше да виждам всеки ден изхвърлени боклуци на различн райски кътчета от природата. Но дори и това не е критерий :) Просто хората са глупави, не знам защо всеки се замозаблуждава че представлява нещо, при положение че ако се разгледат последствията от човешката дейност, ще се види че въпреки всичките “велики” постижения, резултата от цялата работа е основно надолу и той си личи по отпечатъка върху природата и околната среда. Това са крайните последстия, а не че някой олигофрен е направил електрическа кола или айфон 10-та серия.
Това с боклуците и неразумното експлоатиране на ресурсите е друго проявление на майндсета “не се информирам и просто си живея живота без много да се замислям”.
Има статистика (нали за който им вярва) че ако нямаш висше образование си по-склонен да не вярваш във ваксините. Аз все питам тези, които са срещу ваксините как си обясняват че точно най-бедната и най-корумпирана и с най-ниска здравна култура страна в Европа е с най-ниския процент ваксинирани и с най-високия процент антиваксъри и досега никой от противниците на ваксините не ми даде своето обяснение. Дали е случайност или има някаква зависимост и ако има - каква е тя?
Мнението беше редактирано от Димо на 15.09.21 13:36.
казано от Bart Simpson на 15.09.21, 12:43:
И то млади момчета и момичета.
Е може да сте в различни сфери и различно образовани хора да работят в двете фирми. Веднага се обзалагам, че в някое издателство процента ваксинирани ще е по-висок отколкото например в някоя фирма за хамали.
15.09.21
14:45
казано от Димо на 15.09.21, 13:34:
Това с боклуците и неразумното експлоатиране на ресурсите е друго проявление на майндсета “не се информирам и просто си живея живота без много да се замислям”.
Има статистика (нали за който им вярва) че ако нямаш висше образование си по-склонен да не вярваш във ваксините. Аз все питам тези, които са срещу ваксините как си обясняват че точно най-бедната и най-корумпирана и с най-ниска здравна култура страна в Европа е с най-ниския процент ваксинирани и с най-високия процент антиваксъри и досега никой от противниците на ваксините не ми даде своето обяснение. Дали е случайност или има някаква зависимост и ако има - каква е тя?
И с най-лошо здравеопазване,това защо го пропусна.
Аз нямам никакво доверие на лекарите превърнали се в бизнесмени и търгаши.
Мутро- доктор,чувал ли си го като определение.
Разбира се ,че има и свестни,но до тях се стига все с познати и приятели иначе гориш.
Пък за фармацефтичната индустрия няма смисъл да се говори.Опашките пред аптеките ми приличат на такива пред наркодилъри.
Преди ти бях дал пример с Норвегия.
Ми не е стандарта и образованието водещо.Медицината там се занимава с превенция,децата се закаляват от яслата и ако ти кажа как ще хлъцнеш.Там съм виждал най-много здрави, трениращи масово мъже и жени в напреднала пенсионна възраст.
А тука какво? Нашего брата яде пие,тъпче се с боклуци не спортува и го “лекуват”.
казано от doni dimitrov на 15.09.21, 14:45:
Медицината там се занимава с превенция
Ваксинациите са най-доброто превантивно медицинско средство.
Норвегия е отличен пример. В 5 милионна Норвегия, има поставени 7 милиона и половина ваксини срещу ковид (70% от населението ако всички са с по 2 дози, но те са примерно 90+ процента ваксинирани - някои с 2 дози, някои все още само с 1).
Друго първо място за България, което пропуснах е вярването в конспирации и неща, които са видели в социалните мрежи. По-лековерни за тъпотии от нашия народ няма.
п.с. Причините са комплексни разбира се. И лошо образование, и беднотия и те са свързани.
Мнението беше редактирано от Димо на 15.09.21 15:52.
Силният имунитет,здраво и калено тяло са най-доброта превенция срещу болести.
Ако перефразирам един виц от мутренското минало - и късмет, щото бая здрави си заминаха, щото нямаха късмет.
казано от ISB на 15.09.21, 15:47:
Силният имунитет,здраво и калено тяло са най-доброта превенция срещу болести.
Жалко че индианците не са знаели да са здрави и да се каляват и 55 000 000 от тях са умрели от шарка преди да изобретят първата ваксина.
казано от zvvsip на 15.09.21, 01:18:
Какво да направи Мангъров, че авторитета на останалите имащи медийна дума е равен на нула?
То за различните хора различни личности имат авторитет. И също е важно причината да имаш някой за авторитет. Бай Мангау е най-големия авторитет за малкия Асанчо, щото баща му има тежки шамари и не обича да го занимават с глупости. За антиваксърите е разбираемо Мангъров да е авторитет, защото им дава усещането, че не са чак толкова тъпи. Цял доцент мисли като тях. Нищо че всички други учени мислят иначе и че очевидно тоя човек има проблеми с консистентността и убежденията.
Мнението беше редактирано от Димо на 15.09.21 17:05.
Индианците все още ги има, но зивилизациите им са изчезнали, шарката не я ли вкарват мигрантите от Запад ? На един слаб и нездрав организъм и сто ваксини няма да му помогнат той вече е болен. Ваксината само удължава агонията на пътника, лодкаря си го чака.
Всеки решава за себе си или поне все още има избор,но скоро няма да има и ще станат задължителни.
Тогава ще спим спокойно и ще архивираме темата.
Според мен по-интересният въпрос е защо хора някои с изключително слаба имунна система (примерно раково болни, не всички, а някои, подчертавам) - изкарват вируса безсимптомно, свръхлеко или пък изобщо не ги хваща, въпреки упорити, дълготрайни контакти с болни.
Това естествено е въпрос за кадърни имунолози, а не за средностатистически надъхан специалист по всичкология, каквито сме повечето тук.
Или пък такива, които са здрави, прави, никога не боледуват, трениращи и за една две седмици финиш.
казано от Atom на 15.09.21, 19:00:
Според мен по-интересният въпрос е защо хора някои с изключително слаба имунна система (примерно раково болни, не всички, а някои, подчертавам) - изкарват вируса безсимптомно, свръхлеко или пък изобщо не ги хваща, въпреки упорити, дълготрайни контакти с болни.
Това естествено е въпрос за кадърни имунолози, а не за средностатистически надъхан специалист по всичкология, каквито сме повечето тук.
Този въпрос може би го задаваш от гледна точка на твои наблюдения. Но това по никакъв начин не го прави равнопоставен към голямата картина. Това все едно е аз да питам защо от 15-20 години не се разболявам от нищо. Някой дали ще може да ми отговори на този въпрос как е възможно ?
казано от Atom на 15.09.21, 19:00:
Като съм чела статистиките, смъртните случаи са основно на хора със сърдечно съдови проблеми, диабет и свръхтегло. Раково болните не са явно от най-умиращите от ковид.
Относно мнението на Дидо - това, че човек външно изглежда здрав и тренира, не означава непременно, че имунмата му система е в ред.
Скоро слушах един подкаст с един доктор, подчерта, че първата линия на защита са НК клетките и са ключови за това дали ще има симптоми или ще си замине за ден вируса (най-лаишки казано).
Абе така е, Марги. Но общо взето ако нито “настинки” те ловят, нито грипове /което си е същото в много случаи/ години наред, не знаеш какво е да се разкашляш и сополясваш, за температура да не говорим, се предполага, че именно имунната система ти е на ниво. Но явно въпреки това, срещу определена “атака” може да се окаже, че си беззащитен, на фона на много по-боледуващи и с хронични заболявания.
Иначе ясно, че на много спортуващи и нацепени, имунната им система е леш, поради един или друг фактор. Даже май много са точно така, баш когато са в пикова форма.
16.09.21
09:32
казано от Димо на 15.09.21, 13:36:
казано от Bart Simpson на 15.09.21, 12:43:
И то млади момчета и момичета.Е може да сте в различни сфери и различно образовани хора да работят в двете фирми. Веднага се обзалагам, че в някое издателство процента ваксинирани ще е по-висок отколкото например в някоя фирма за хамали.
То в издателствата са едни и телекти, просто в началото никой не искаше.
казано от ISB на 15.09.21, 17:58:
Индианците все още ги има, но зивилизациите им са изчезнали, шарката не я ли вкарват мигрантите от Запад ? На един слаб и нездрав организъм и сто ваксини няма да му помогнат той вече е болен. Ваксината само удължава агонията на пътника, лодкаря си го чака.
Всеки решава за себе си или поне все още има избор,но скоро няма да има и ще станат задължителни.
Тогава ще спим спокойно и ще архивираме темата.
Има ги, ама са една шепа хора, цялата им цивилизация както казваш е била изтрита от вирус, който нашите деца в детската градина го карат за 3 дена сополене, защото са ваксинирани. А точно индианците да не са били калени или да не са били силни...
То и чумата я вкарват търговците от Изток. Както и ковида в тая връзка.
И всички сме пътници - звезди сме били и пак звезди ще станем хаха.
Има един сайт https://www.sorryantivaxxer.com/ там всеки ден публикуват некролози на антиваксъри и конспиратори (там има и много от тея Qanon - понеже е америнаски сайта, добре че още тук не е дошла тая простотия), умрели от ковид, или историите на бивши антиваксъри, които след тежко преболедуване сменят лагера и проповядват за ваксините.
И да - генерално и аз не разбирам какво им се молят. Както задължителните мерки за безопасност - коланите в колата или каската на строежа. Ако не искаш да ги носиш - плащай глоби или ай бегай вкъщи. Държавата няма с претенциозните ви задници да се занимава - да ви лекува за хиляди и да заемат легла в болниците за да умират други хора които не могат да стигнат до медицинска помощ, при положение че е можело с ваксина за 10 лева да предотвратиш тежките последствия. Или моралната страна - както с дрехите - ако излезеш по пишка на улицата ще те приберат първо в полицията за неморално поведение, после може и в лудницата ако пак не се съобразяваш. Който иска да живее в общество му се налага да се съобразява с нормите в обществото. Има толкова гори - който иска да е пурист или де да знам какви са - да отива в гората и никой няма нищо да го кара. Ама си седят на топличко по градовете и се радват на удобствата на обществото и искат само привилегиите, без задълженията.
казано от Bart Simpson на 16.09.21, 09:32:
То в издателствата са едни интелекти, просто в началото никой не искаше.
Статистиката и тенденцията е ясна - поне в щатите щото за тях има повече статистики - нежелаещите да се ваксинират повечето спадат към нискообразованите, черните или латиносите. Също и много ясна тенденция има поддръжниците на Тръмп да са антивакс. Интересно е че има и една аномалия - разни много високо образовани - с докторати - при тях също процнта на антивакс настроените е по-висок. Като нашия Мангъров сигурно :)
В Европа - най-бедните, най-нещастните и най-корумпираните държави са и най-неваксинирани. Аз лично откривам абсолютна връзка между тези факти.
казано от Димо на 16.09.21, 09:37:
казано от ISB на 15.09.21, 17:58:
Тогава ще спим спокойно и ще архивираме темата.Има ги, ама са една шепа хора, цялата им цивилизация както казваш е била изтрита от вирус, който нашите деца в детската градина го карат за 3 дена сополене, защото са ваксинирани. А точно индианците да не са били калени или да не са били силни...
То и чумата я вкарват търговците от Изток. Както и ковида в тая връзка.
И всички сме пътници - звезди сме били и пак звезди ще станем хаха.
Има един сайт https://www.sorryantivaxxer.com/ там всеки ден публикуват некролози на антиваксъри и конспиратори (там има и много от тея Qanon - понеже е америнаски сайта, добре че още тук не е дошла тая простотия), умрели от ковид, или историите на бивши антиваксъри, които след тежко преболедуване сменят лагера и проповядват за ваксините.
И да - генерално и аз не разбирам какво им се молят. Както задължителните мерки за безопасност - коланите в колата или каската на строежа. Ако не искаш да ги носиш - плащай глоби или ай бегай вкъщи. Държавата няма с претенциозните ви задници да се занимава - да ви лекува за хиляди и да заемат легла в болниците за да умират други хора които не могат да стигнат до медицинска помощ, при положение че е можело с ваксина за 10 лева да предотвратиш тежките последствия. Или моралната страна - както с дрехите - ако излезеш по пишка на улицата ще те приберат първо в полицията за неморално поведение, после може и в лудницата ако пак не се съобразяваш. Който иска да живее в общество му се налага да се съобразява с нормите в обществото. Има толкова гори - който иска да е пурист или де да знам какви са - да отива в гората и никой няма нищо да го кара. Ама си седят на топличко по градовете и се радват на удобствата на обществото и искат само привилегиите, без задълженията.
Генерално съм съгласен и все пак остава въпросът къде е точката, която обществото не трябва да преминава в репресията над индивида, защото не вярвам твърде в колективният обществен разум. Щото това с ваксините е горе-долу лесно, но утре обществото може да поиска от теб да назначиш педал на работа например, а вдругиден- да избиваш евреи..
казано от Любомир на 16.09.21, 11:55:
Генерално съм съгласен и все пак остава въпросът къде е точката, която обществото не трябва да преминава в репресията над индивида, защото не вярвам твърде в колективният обществен разум. Щото това с ваксините е горе-долу лесно, но утре обществото може да поиска от теб да назначиш педал на работа например, а вдругиден- да избиваш евреи..
Има го това, така е. Винаги е въпрос на баланс. И затова обществата се развиват и според мен движението им е като синусоида нагоре и надолу. Ако станат много либерални - настава анархия и или се разпада обществото, или позицията се втвърдява. Ако пък са много твърди - хората се бунтуват срещу това и евентуално в даден момент се либерализира положението.
Чел съм показания и спомени на нормални германци, които са извършвали зверства в концлагерите, защото обществото го е смятало за нормално. И от позиция на времето се ужасяват сами как са могли да го правят. Също и за хунтата на Пиночет в Чили. Нормални хора със семейства и деца и които като младежи са писали любовна поезия, изтезват и убиват други хора заради идеали и защото това им е работата. После се прибират вкъщи, целуват жена си и децата си и пият просеко любувайки се на залеза.
Относно антиваксърството - аз мразя лицемерието и глупостта. Едни и същи хора са антиваксъри и не вярват на медицината, но същите тези ако нещо им се случи търчат в болниците и пищят как не им се предоставят най-модерните методи на лечение, които са продукт на същия този прогрес в медицинската наука.
казано от Димо на 16.09.21, 09:46:
казано от Bart Simpson на 16.09.21, 09:32:
То в издателствата са едни интелекти, просто в началото никой не искаше.
Статистиката и тенденцията е ясна - поне в щатите щото за тях има повече статистики - нежелаещите да се ваксинират повечето спадат към нискообразованите, черните или латиносите. Също и много ясна тенденция има поддръжниците на Тръмп да са антивакс. Интересно е че има и една аномалия - разни много високо образовани - с докторати - при тях също процнта на антивакс настроените е по-висок. Като нашия Мангъров сигурно :)
В Европа - най-бедните, най-нещастните и най-корумпираните държави са и най-неваксинирани. Аз лично откривам абсолютна връзка между тези факти.
Нещо в тази връзка за Нашите прости учители има ли? Те към кои спадат?
Димо, ти на много пъти сам го казваш, че най-бедните, нещастни и корумпирани държави са неваксинирани.... Е, аз виждам връзката в липса на доверие в държавността, а не нивото на образование и тн... Елементарно е. Не знам какво толкова има да му се гадае?
Който иска се ваксинира, който иска не се ваксинира... няма драма.
пс. Нямам време за предния цитат, който ми направи с Мангъров... Излишно е да се хаби време в безсмислени спорове.
16.09.21
12:57
казано от Димо на 16.09.21, 12:39:
Относно антиваксърството - аз мразя лицемерието и глупостта. Едни и същи хора са антиваксъри и не вярват на медицината, но същите тези ако нещо им се случи търчат в болниците и пищят как не им се предоставят най-модерните методи на лечение, които са продукт на същия този прогрес в медицинската наука.
Заради кои непоставени ваксини, антиваксърите търчат в болниците?
Надявам се на поставяш всички нежелаещи да си поставят конкретна ваксина под общ знаменател - антиваксър?
Димо, към антиваксърите ли бороиш тези, които нямат нищо против ковид ваксината, но са против задължителния и характер като условие за участие в социалния живот?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече