Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Боян на 24.01.22, 11:00:
казано от kaloyan на 24.01.22, 09:43:
Аз ходих до Швейцария. Вече го правя 3 пъти в пандемията. Този път те самите са си затегнали мерките и носят навсякъде маска. Там много стриктно се изпълняват всички заповеди. Нито един човек не видях да носи маската на брадичката или подобно. Просто нямам думи, хората са разумни и вместо да се псуват, изпълняват мерките и се пазят един друг. Имаше в мястото за хранене 3 деца, много малки. Само като влизаха вътре и баща им казваше “шшт” демек да говорят по тихо и те млъкваха и се хранеха тихо :) .. Обаче едното обичаше да пее много песни :)
Кажи честно...........да си тихичък и да си носиш маската - “Герой на Европейския съюз”.
Калояне, ти си стълб на посредствеността, човек, безумно дразниш, честно.
И защо да ги носят тия маски хората - в страни с васкини и мерки не е по-цветущо положението. Но явно някои хора просто искат да са послушни.
Пожелавам ти да си Служител на годината и да имаш табелка Образцов дом на къщата......
Младо момче, човекът просто изказа впечатление, не наложи свое мнение, а остави всеки сам да си направи изводи. Ти защо тръгна да обиждаш персонално? Ако не ти харесва написаното от този потребител, просто не чети негови постове. Но лични нападки само защото не ти харесва какво е написано е меко казано невъзпитано. Този форум и дискусиите в него биха били много по-приятни ако се избягват лични нападки и всеки поддържа възпитан и благоприличен тон.
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 24.01.22 13:08.
24.01.22
13:00
Калояне, аз пък като ходих в Швейцария никой не ми провери документите на влизане, нито ПиСиАрА нито МиСиАрА. Айде не изкарвай останалите по-велики и спазващи мерките от нас, че съм пътувал в пандемия поне шеснайсет хиляди пъти повече от теб и знам по-добре как е.
казано от Brown Bomber на 24.01.22, 13:00:
Калояне, аз пък като ходих в Швейцария никой не ми провери документите на влизане, нито ПиСиАрА нито МиСиАрА. Айде не изкарвай останалите по-велики и спазващи мерките от нас, че съм пътувал в пандемия поне шеснайсет хиляди пъти повече от теб и знам по-добре как е.
Ма чай ся малко. Може ти да си бил в “италианската” или “френската” част, а той в “немската”, т.е. дето са по-стриктни и дисциплинирани :-)))))))))))))))
24.01.22
13:11
Друже, обиколих ЦЯЛА Швейцария!
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 25.01.22 19:54.
Аз бях последно в Швейцария в началото на Ноември миналата година. Всичко си проверяват хората. Ако пътуваш с Швейцарските авиолинии те ти изискват всички необходими документи преди още да се качиш в самолета и след това на летището вече не те проверяват. В хотели и ресторанти обаче без зелен сертификат не те допускат.
Аз писах сега какво е положението. Допреди известно време, когато не беше задължително не проверяваха документи и тн .. маски не се носиха много. Говоря за в момента. Миналата година като ходих с автомобил, дори и нашите документи не провериха. Сега е различно. Моите впечатления са от градския транспорт и от Давос и околията. ПРедполагам ти си движил с автомобил. Не че има значение ... просто ми направи впечатление и го споделих.
24.01.22
16:13
Не, отидох на автостоп до Женева и оттам пътувах с колело под наем до Лугано, като през цялото време педалирах с маска на лицето.
25.01.22
02:18
казано от Illustrator Yovkov на 23.01.22, 21:35:
Ваксините само намаляват възможността за фатален край при един голям процент от населението за специфичен щам на вирус, но това никога не е 100%.
Тука съм написал голяма глупост. Ваксините рядко се правят само за специфичен щам, но в конкретния случай и те не са наясно какво точно блокират, въпреки че тръгнаха от определени щамове, които смятаха че са водещите и най-агресивни. Всички скочиха на шипчестия протеин и АСЕ-2 рецепторите, но явно вируса е по-изменчив и може би това не са водещите фактори за всички модификации на вируса.
Западната наука е базирана в голяма част на статистиката, за да се избегнат някои груби грешки от миналото. Проблемът е, че те започнаха да си замитат грешките по много груб начин, и понеже новите технологии са и по-скъпи, потребителите взеха да скачат на нисилственото налагане на брандове. На практиката руската ваксина би трябвало да е по-добра от Астрата, но те пък са малко по-консервативни по въвеждане на новости, което понякога и ги предпазва от залитания. Помним Дерягин със “поливодата” и нейните свръх свойства, който накрая сам си опроверга откритията.
Но за Тръмп набързо му приготвиха моноклиални тела специално за него, които бяха извънредно одобрени без време. Така, че както се казваше в “История на света”: “Бедните да го д.....!”
Честити 132 регистрирани починали с ковид!
казано от Illustrator Yovkov на 25.01.22, 02:18:
казано от Illustrator Yovkov на 23.01.22, 21:35:
Ваксините само намаляват възможността за фатален край при един голям процент от населението за специфичен щам на вирус, но това никога не е 100%.
Тука съм написал голяма глупост. Ваксините рядко се правят само за специфичен щам, но в конкретния случай и те не са наясно какво точно блокират, въпреки че тръгнаха от определени щамове, които смятаха че са водещите и най-агресивни. Всички скочиха на шипчестия протеин и АСЕ-2 рецепторите, но явно вируса е по-изменчив и може би това не са водещите фактори за всички модификации на вируса.
Западната наука е базирана в голяма част на статистиката, за да се избегнат някои груби грешки от миналото. Проблемът е, че те започнаха да си замитат грешките по много груб начин, и понеже новите технологии са и по-скъпи, потребителите взеха да скачат на нисилственото налагане на брандове. На практиката руската ваксина би трябвало да е по-добра от Астрата, но те пък са малко по-консервативни по въвеждане на новости, което понякога и ги предпазва от залитания. Помним Дерягин със “поливодата” и нейните свръх свойства, който накрая сам си опроверга откритията.
Но за Тръмп набързо му приготвиха моноклиални тела специално за него, които бяха извънредно одобрени без време. Така, че както се казваше в “История на света”: “Бедните да го д.....!”
Честити 132 регистрирани починали с ковид!
Да започнем с това, че няма западна и източна наука, има само наука.
На практика руската ваксина няма и едно читаво нефалшифицирано проучване (данните ми са от първа ръка) и никой на този свят, дори собствените ѝ автори, не е наясно дали действа или не.
И накрая няма как да не отбележа, че като казваш “моноклиални”, сигурно имаш предвид “моноклонални” - лапсус, който показва колко си наясно с материята.
Така и така сме на тази тема. За бустерна доза, трябва ли да се записваш предварително или ходиш и чакаш като гламав. Някой знае ли дали през his.bg може да се запишеш за бустер. Защото аз съм ползвал сайта за първоначалната ваксинация , а сега регистрацията ми изглежда същата. ?
Ако някой има опит за София да пише как е най-лесно според него :)
Аз отидох в болница Света Анна ,без записване и за 10 мин си ударих буустера ,това беше преди 2-3 месеца обаче.
26.01.22
14:07
казано от Boby_ на 26.01.22, 01:09:
На практика руската ваксина няма и едно читаво нефалшифицирано проучване (данните ми са от първа ръка) и никой на този свят, дори собствените ѝ автори, не е наясно дали действа или не.
На практика пишеш в бб-тийм.
казано от Brown Bomber на 26.01.22, 14:07:
На практика пишеш в бб-тийм.
Да, хубаво е да има отвреме на време и някой да казва нещо смислено, а не безмислени подхвърляния :) основани на сутрешното настроение.
26.01.22
22:24
И затова едните не вярват на другите в много сфери и си цитират приоритетно учени близки до тях. До колкото знам фулерените са били предсказани от японски теоретици още през 70-те. И изведнъж през 80-те Хари Крото “ги открива”.
За фитнеса не ми се ровят изследванията за хром пиколината - “бизнес за няколко милиона годишно”. Канадците тръгват от това да създадат стабилно координационно съединение и ГТФ (глюкозо-толерансния фактор) на база Cr3+ и лиганди отива в историята. Помня преди 20-тина години препарати със съединения на Cr3+ с ниацин, глицин и други аминокиселини , в опит да се пресъздадат първите извлеци от бирената мая. Но комерсиализацията, или “интереса клати феса” си каза думата.
И магнезиевият аспарат е много по-ефективен от магнезиевия глицинат, но всеки го завърта цена/количество магнезий.
Надявам се скоро във форума да започнем да дискутираме константи на Hammett, Hansch и Free-Wilson анализ, фармакофорно моделиране и protein docking ...., а защо не и ADMET, естествено с CADD методи. И след това ще се върнем към сериите от контролни групи in vivo от zebrafish до макаци и как не пасват моделите за тях.
И накрая няма как да не отбележа, че като казваш “моноклиални”, сигурно имаш предвид “моноклонални” - лапсус, който показва колко си наясно с материята.
Пробвай да спиш по 3-4 часа на денонощие, но не когато искаш, а когато ти остане време, за период поне от половин година.
Мнението беше редактирано от Illustrator Yovkov на 26.01.22 22:25.
казано от Illustrator Yovkov на 26.01.22, 22:24:
И затова едните не вярват на другите в много сфери и си цитират приоритетно учени близки до тях. .
Да, това се нарича псевдонаука :) и то има и доста псевдоучени псевдонедоучени.
27.01.22
16:01
казано от kaloyan на 27.01.22, 10:41:
Да, това се нарича псевдонаука :) и то има и доста псевдоучени псевдонедоучени.
Само дето и патентите вече се пишат по начин по който няма да стане или ще стане, но няма да е икономически изгодно. Единствено университетски учени и разни ентусиасти от време на време прокарват теории, които не им е напълно ясно как да ги комерсиализират.
казано от nervak на 26.01.22, 10:22:
Аз отидох в болница Света Анна ,без записване и за 10 мин си ударих буустера ,това беше преди 2-3 месеца обаче.
Същата работа е и на Пирогов - отиваш и те бодат, няма записване, не проверяват лични документи, ти ли си, не си ли ти, пола да съвпада с този от личната карта и си ок. Аз съм пресен - ноемрви ми беше втората игла на файзер ... то на сина ми беше на 9 декември втората, но тази събота му изтича карантината след положителен резултат. Чакам да ме фане и мен, но за сега нищо. Лошото е че покрай лекото прекарване започва да се неглежира, вкл. и от мен като се замисля, а все още циркулира и делтата. Това е малко като да те уцелят, ама с гумен или истински куршум, разбираш след уцелването ... сещам се за Брандън Лий ...
28.01.22
18:29
Днес на рецепция в нов хотел ми поискаха бърз тест, защото съм бил “само с две дози ” нищо, че е минал само месец от втората.
казано от Brown Bomber на 28.01.22, 18:29:
Днес на рецепция в нов хотел ми поискаха бърз тест, защото съм бил “само с две дози ” нищо, че е минал само месец от втората.
Науката става все по-солидна. ?
30.01.22
16:19
казано от Margi на 28.01.22, 18:38:
казано от Brown Bomber на 28.01.22, 18:29:
Науката става все по-солидна. ?
И солидарна.
Понеже пътувам много из България, в малките населени места никой нищо не спазва. И повечето смятат че са го карали няколко пъти и страшно нЕма. Умрял някой, ама той бил голям пияница или му било време. Ако видя някой с маска е турист или идва проверка от РЗИ, което се знае “от далече”. Нищо не се е променило от началото на пандемията - БГ
09.02.22
08:12
2 000 умрели за малко над 20 дни си е друга приказка, но сме само над 34 000. Утре или в други ден ще сме на 0,5% починали с ковид, с което се доближаваме все повече до “Кой сега е номер едно!”
Илюстраторе, нещата май започнаха леко полеко да поотшумяват, това не ти дава мира и вземеш да възобновиш темата ?
Мнението беше редактирано от D_M на 09.02.22 08:38.
Аз още не съм сложил бустер, все ходя от място на място и не оставам никъде за повече от 2-3 дни. Може би ще пробвам следващата седмица.
То и аз пътувам къде ли не, ваксиниран съм, нямам бустер, но едва ли ще сложа, ако ситуацията не се промени към лошо. Всъщност очаквам всичко да свърши напролет или поне се надявам
09.02.22
18:41
казано от Dydo на 09.02.22, 08:37:
... нещата май започнаха леко полеко да поотшумяват..... ?
.
А на бас!
На българинът коронавируса му е най-малкия проблем, но поне лъснаха всички проблеми в здравеопазването. Понеже всеки тарикат го раздава, един познат лекар ми каза, че от край време нямало млади доктори, които да покриват нощните и съботно-неделните смени. Всеки иска понеделник до петък 8 до 17часа. А отделно и населението вече се “извиси интелектуално” та си прави свои статистически трактовки кога и как да си пие лекарствата. Щом го заболи нещо и почва да наваксва с лекарствата, които си е купил, но явно “не е на зор”.
Гледам колко пари дават на учителите, не че им е лесно с едеоти без ММА тренировки, но липсата на медицински кадри не се оправя за година. Освен чрез внос, но още не сте попадали на индийски лекари с тригодишна диплома - само “най-важното синтезирано”.
09.02.22
19:49
Аз пък не разбирам защо админите не я разкарат тая тема.
Свобода на словото :) То няма как да няма свидетели (вируса е най-ужасното нещо), негационисти (няма такова нещо и всичко е фалш) и екстремисти (аре на доматите), но това се отнася за всяка тема, включително и спортна.
12.02.22
11:44
Вече 0,5% са починали с ковид и то при население от 6,8 милиона. Сега ни остават само да детронираме тъпите перуанци.
МНЗ обаче не спи и вече започна кампания:
В интересн на истината според статиската , продължаваме да сме номер едно ...
29,5 процента са ваксинираните, толкова стигнахме ... ДАже румъния гони 45 ... Тук за бустери дори не споменавам :) .. то няма и смисък.
Така като гледам това ще е. ..
Ние сме най-великите, устояхме и на тази провокация :) без да се подлъжем.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 15.02.22 13:09.
Ами хората все по-малко вярват. Чуят тоя, чуят оня. Ей го, тъста преди дни се е разболял и лекарят от Бърза помощ /който му е и познат/ му казал, че след две дози е карал Ковида два пъти, а след бустерната още веднъж. И то се е разболял в периоди, в които уж е трябвало да е вече защитен, поради най-силно изграден имунитет. След втората доза, втория път когато се е разболял и след бустерната, когато се е разболял, то и двата пъти е бил в болница, като третия път, т.е. след бустерната е бил доста зле.
Иначе и тъста и тъщата са с по две дози.
Мнението беше редактирано от D_M на 15.02.22 13:22.
15.02.22
14:41
казано от kaloyan на 15.02.22, 13:08:
В интересн на истината според статиската , продължаваме да сме номер едно ...
29,5 процента са ваксинираните, толкова стигнахме ... ДАже румъния гони 45 ... Тук за бустери дори не споменавам :) .. то няма и смисък.
Така като гледам това ще е. ..
Ние сме най-великите, устояхме и на тази провокация :) без да се подлъжем.
Липсата на доверие в институциите, отделно яхването на антивакс вълната с цел политически дивиденти и воала.
Като погледнем кои са държавите с ниски нива на ваксиниране и ситуацията започва са придобива смисъл.
21.02.22
08:42
Честити 35 000 умрели с ковид и 5,1 промила. Сега остава само да чакаме като военен пенсия и после да стъпваме гордо като станем номер едно по умрели на глава от населението.
27.02.22
00:07
Удряйте кепенците на темата!
Путин сложи край на шестата и седмата вълна.
Хаха , Дееба и КоВидя , Ко Не Видя !!
Закривай !!
Мнението беше редактирано от ISB на 27.02.22 07:06.
03.03.22
00:18
Короната не ни дистанцира много, ама нафтата ще успее
След руски ботуш освен мизерия и срамни въшки,друго няма.
Няма по изопачаване от руски...каквото и да било.
Какво се случи с ковида там никой не знае...100,% са измрели маса народ...но няма как...щот Спутник е оувърдътоп
Мнението беше редактирано от nervak на 03.03.22 21:05.
03.03.22
21:32
Даром никой нищо не дава в тоя живот.
Значи западните ваксини са хубави, а източните са лоши, ако това не е евтина демагогия е наивитет.
Ще триеш не, ами пушек ще се вдига :)
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 03.03.22 21:32.
Не източните,казах руските.
Една кола или телефон не са направили....ти за ваксини си се хванал .
nervak, не знам, ама познавам един руснак дет ме кефи много, два пъти у нас е идвал и му е много хубав алкохола ... пък дали е руснак не зная - той така ми е казвал :)
Като се замисля, исторически, всичко е логично да е такова, каквото е ... пък после историята е минало и трябвало да се гледа в бъдещето. Прочетете ”С огън и меч” на Сенкевич.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече