.

SG

11.05.20
00:24

.

Темата беше редактирана от Stefan Georgiev на 30.07.20 01:04.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

11.05.20
02:05

И аз съм генетично обременен в прасеца, а освен това ми е и най-скучната за трениране мускулна група. Правил съм опити с повдигания на пръсти, но ми писва супер бързо.
Това, което работи при мен е тичането : )) Ти щом си 190см предполагам, че изобщо не тичаш ? но има файда за прасеца.... да знаеш! Интересното е, че когато се тича по-бавно натоварването е по-голямо. Най-подходящ е свинския тръс :D Изборът на обувки също има значение. Идеята е да стъпваш на пръсти, а не да набиваш на пети. Ако забележиш по улиците, почти всички, които стъпват първо с петата си имат неактивни прасци... освен родените с крака-дънери... Трудно е да набиваш пети в бавно тичане ; )
За мен оптималното време е 12-18 минути, но си зависи и от възможностите ти де.

Пък ти пак си тренирай прасеца с тежести ;) те не си пречат нещата... Само дето след тичането, 1 седмица е трудно ходенето :D

Успех майна : ))

11.05.20
07:43

Прави клек всяка тренировка...тези изолираните ги остави.

SG

11.05.20
13:09

казано от nervak на 11.05.20, 07:43:

Правя клек всяка тренировка,но не виждам голям резултат,откъм прасеца.

11.05.20
22:11

казано от Stefan Georgiev на 11.05.20, 13:09:

Ами прави в почивните от тренировки дни повдигане на пръсти. Можеш да започнеш отначало без тежест. 2 серии по 50 повторения. Сетне като започнеш с допълнителна тежест ще намалиш бройката според използваната тежест. Ефектът е доста добър. Наистина имаш доста слаби прасци. Поне 36-37 см на първо време е добре да ги докараш. А ако можеш сетне и над 38 см.

Мнението беше редактирано от Миро на 11.05.20 22:19.

SG

11.05.20
22:57

казано от Миро на 11.05.20, 22:11:

Ами прави в почивните от тренировки дни повдигане на пръсти. Можеш да започнеш отначало без тежест. 2 серии по 50 повторения. Сетне като започнеш с допълнителна тежест ще намалиш бройката според използваната тежест. Ефектът е доста добър. Наистина имаш доста слаби прасци. Поне 36-37 см на първо време е добре да ги докараш. А ако можеш сетне и над 38 см.

Добре ще започна без тежест за да го загрея след това ще го тренирам на един ктак с дъмбел в ръка.Ще правя около 7-8 серии на тренировка.Доколкото знам да претренирам предците е почти невъзможно,защото са много малка мускулна група.

SG

11.05.20
22:57

казано от Stefan Georgiev на 11.05.20, 22:57:

Добре ще започна без тежест за да го загрея след това ще го тренирам на един крак с дъмбел в ръка.Ще правя около 7-8 серии на тренировка.Доколкото знам да претренирам прасците е почти невъзможно,защото са много малка мускулна група.

Ангел

11.05.20
23:49

Можеш да вкараш и скачане на въже с два, а като задобрееш с редуване по един крак... + упражнения които казаха горе. Внимавай с мускулната треска на прасците. Преди много години направих в домашни условия 4х 50… После една седмица едвам ходех хаха

12.05.20
06:49

Доколкото знам да претренирам предците е почти невъзможно,защото са много малка мускулна група.

Не защото са малка, а защото са много издръжлива. Те са свикнали всеки ден да работят хиляди и десетки хиляди пъти, нали ходиш с тях. Затова и трудно им се повлиява.

Освен бягането на пръсти или на възглавничките на краката по-правилно, и разбира се колоезденето с крака на педалите на пръсти, пробвай да скачаш на 1 крак на въже. Може и без реално въже, просто прави движенията все едно скачаш на въже. И редувай краката в колкото можеш дълги серии и после пак сменяш и така.

Упорство, това се иска при тези, които си нямат прасци натурално.

Аз дори и да се сцепвам от клек, прасците са ми като вейки.

12.05.20
08:27

казано от Светослав Захариев на 12.05.20, 08:20:

Аз дори и да се сцепвам от клек, прасците са ми като вейки.

Ако може и аз така-вейки...с 200 и кусур клек.

Bart Simpson

12.05.20
08:29

Аз мисля, че прасеца е най-трудно поддаващия мускул и най-генно обременен.
Моя, ако се изключи естествения чорап(не във всички индивиди), си беше като даамски.
Четири години, клякане, ставане, премятане, та да заприлича на нещо, от коетода не ме е срам.
А наскоро писах някъде, имам приятел, който не знае как изглежда зала отвътре и му е като осо буко прасеца.

12.05.20
10:25

Различни видове подскоци също ще имат ефект, но къде сте виждали културист да скача.

Не е приятно и когато обиколката на прасеца изпреварва ръцете, но много хора са така.

SG

12.05.20
10:50

Добре ще започна без тежест за да го загрея след това ще го тренирам на един крак с дъмбел в ръка.Ще правя около 7-8 серии на тренировка.Доколкото знам да претренирам прасците е почти невъзможно,защото са много малка мускулна група.

SG

12.05.20
10:52

Мерси за съветите,ще гледам да го измъчвам поне 3-4 пъти седмично.

21.05.20
14:15

Един господин във фитнеса ми каза преди време: “Прасец, предмишница и х*й се не тренират - или ги имаш, или не.” :D

SG

23.05.20
13:44

Ами,ако не започна да ги тренирам,ще изглеждат потресаващо,когато налея още нагоре.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1