31.03.21
18:37
Има едно момче тук, което стана барета, той също не е крил, като е взимал, а този който съм уличил ?съм го питал публично и ми отрече по най-гейския възможен начин.
казано от Alexander Krastev на 31.03.21, 18:30:
Всеизвестно е, че има един универсален критерий дали някой зоби - ако някой е по-силен от мен, начи зоби. Ако е по-слаб, начи не тренира достатъчно усилено :D
Обаче ако е по-слаб и по-нацепен също зоби, макар че не тренира :D :D
31.03.21
20:46
Не ми е много удобно от телефона да се включа в темата, но като цяло винаги ми е радост да видя, че успявам да вкарам живец малко ?
Хора, на каквото мога ще напъна колкото и когато мога. Това е. Имах потенциал в тия неща. Не знам защо, не знам как, но първите щанги ми бяха 85кг тяга, 63 клек, като тягата беше от страшен дефицит, просто не съм знаел, че и това има значение. На 14г съм бил тогава и съм тежал 53-54кг, като преди това имах крив лост с 32 или 35кг тежести и съм правил с него някакви неща няколко месеца.
Още 9 клас на 70-73кг тегло имах 103 лег, 135 клек и близо 160 тяга, след реално под година трениране, като преди това още няколко месеца е имало с въпросния крив лост.
Реално ми се получаваше това, докато не е дошъл някъде там момента, когато явно е имало нужда някой да ми даде насоки, защото очевидно не съм виждал всичко сам и не съм бил максимално прав и тн, правил съм само едно и също, не съм засилвал тялото цялостно. И се контузих няколко пъти, което е логично.
Китката ми е 17см, не съм правен да съм голям и респектиращ или нещо такова, но ми беше лесно да вдигна някоя тежка щанга, предвид годините и килограмите ми. Къде защото съм към 172 висок, къде и защото има много злоба в мен и просто това също ми помага да стигам откази, които някои хора не опитват дори. Или защото просто съм поредния комплексиран селяк, не знам.
Та тежестите, които вдигам сега, дали изглеждат добре, предвид това, че при първия ми опит за макс на тяга съм бил близо до 2хСТ и съм бил на 14? По-скоро съм направил всичко възможно да си прееба потенциала, отколкото да стана як. Ама монетата има две страни, дето се вика. Имах добри постижения, докато бях в залата при Роби. Теди Ваклинов беше от другата паралелка в моя клас, един набор сме с него. И вдигахме абсолютно еднакво с него до 16г, като ни делеше 100гр и тегло. Иван Илиев беше под двама ни даже не малко време, после взе набухвател и буквално скочи с 15тина кг и мноого пред нас. И двамата тренират много силно и не дават задна доста години вече, и аз много ги уважавам. Не искам да се разбере погрешно това, но просто в един момент оставаш много назад в играта и действа демотивиращо това, защото виждаш, че тренирате еднакво, ама при теб липсва нещо ? А и визията далеч не е същата, разбира се. И там някъде загубих желание за тренировки, което съвпадна и с контузия, и всичко приключи за мен.
Идеята ми е, че целта ми е да стане дискусия, да си пишем. Забавно ми е, интересно ми е, иначе мога и на хартия да си пиша нещата. Нали затова е форум :)) Ама какво пък толкова казах реално? Естествено, че ще искам да се пусна някога на състезание, ако съм добре. То си ми е краста.
ПП: Това с лоста и бетонните тежести не го разбрах каква връзка има с военната преса, но е факт, че във фитнес я усещам странна, а и използвам тогава достъпа до дъмбели, за да разнообразя. Усещам го някак
казано от ‘satisfaction на 31.03.21, 20:46:
Естествено, че ще искам да се пусна някога на състезание, ако съм добре. То си ми е краста.
Ами то май почти всички в БГ са така, като се има предвид, че тези “почти всички” сигурно от това и 1 стотинка не изкарват. Може да има някакви супер малки изключения.
Младежите дето го играят билдъри по ги разбирам, ама тия които зобят за да вдигат повече на трибойските състезания в БГ-не. Там сигурно не е его, ами не знам какво. И на какви силови резултати вследствие предизвикателство на тялото се радваш, при положение, че не са истински. Какво доказваш и на кого. Да те има в списъка на призовите места от състезание в Джонито.
Апропо закриха ли се тези. Нещо май ги изгониха или те си тръгнаха от култовата им зала в някакво училище май беше. Не чета напоследък нищо за тях.
Мнението беше редактирано от D_M на 31.03.21 21:15.
казано от Dydo на 31.03.21, 21:13:
И на какви силови резултати вследствие предизвикателство на тялото се радваш, при положение, че не са истински.
Дидо, няма такова нещо като неистински. Досега не съм видял някой да е заякнал от химия без да тренира. Нека не отричаме химията напълно, щото е част от спорта. Само че химията трябва първо да е качествена, второ да се взема по правилна схема и да е дозирана правилно и трето и най-важно - трябва зверско трениране. Химията ти дава възможност да се възстановиш по-добре след зверските тренировки. Иначе просто не можеш да издържиш и да стигнеш до нужните резултати.
Не защитавам химията. Не ме разбирайте погрешно. Не съм и привърженик. Но и да се мисли, че само с химия без много сериозно трениране се става як, си е чиста заблуда. Мит някакъв.
Светльо, определено не си ме разбрал. Говоря за зобещи, които най-много да се явят на държавно първенство и като цяло на някакви аматьорски състезания, организирани от тоя или оня, с я има няма мижав награден фонд. Не съм наясно, ама май е повече за престиж. Знаещите и участвали да кажат.
Ок, зоба е част от спорта, спор няма, ама ако говорим за европейски, световни и олимпиади......или турнири където се изкарват пари. Независимо от спорта. Аз не знам какво постигаш, ако се зобиш и ходиш по турнири в БГ по трибой, дето най-много да вземеш медал и да те качат на някоя таблица с класиране. Освен его и кеф да се виждаш колко си вдигнал със зоб, друго няма. А ако си и като свиня, смисълът само състезаващият си го знае.
31.03.21
21:44
Е то по-смешни са екипировките. Там вече нещата не са истински. Това не е его даже, а чиста идиотщина. Не виждам смисъл и там, но го разбирам де. Гони се просто макс, независимо по кскъв начин. Ако може и крик ще добавят в екипа, за да вдига. Но е факт, че и там е много тегаво и изисква доста сериозна отдаденост.
Другото пак ти си го правиш, пак ти си го постигаш. Просто в единия случай тренираш здраво, но вдигаш определени кила и изглеждаш по определен начин, а в другия правиш горе-долу същото, но крайният резултат е друг.
Абе като цяло е дълга тема и всеки тълкува както му е добре. По принцип е факт, че е все тая дали лежанката ти е 140, 170, 190 и тн. И за всяко упражнение, разбира се. Просто всички, които ходим в залата, вече по начало с нещо сме извратени, различни и ни радват тия неща. Като цяло ние сме различни още със самия факт, че ходим на фитнес, а там се разделяме на още десетки групи ? Ама тука отиваме по-скоро към друга тема. Не че знам каква е темата и в момента де ??
Да разбирам, че единия култ е “изглеждам супер”, а другия е “дигам еди колко си”, нищо че не “изглеждам супер”? Т.е. втория автоматично отпада, като оправдание за кофти ситуация с нотка на безпомощност и желание за доказване, въпреки всичко :) Дам - живота е сложен. Bart Simpson ми каза да не пиша в това състояние, ама ...
казано от Boby_ на 31.03.21, 15:56:
казано от nervak на 31.03.21, 15:48:
казано от Svetoslav на 31.03.21, 15:41:
Аз пак мога да ти кажа, че ако нямаш сериозни амбиции за състезателна кариера, не си заслужава амортизацията на организма.
.Защо пък 250-80 тяга и 170лег примерно да е нещо амортизиращо организма?-щот 95% от нас не можем ?
Да допълня. 250 тяга и (малко повече от) 170 лег съм ги правил, сега не мога и едва ли някога пак ще мога. Е, и? Какво ми носят?
Ти кажи,какво ти носят.
За мен лично е пълен кеф,че съм дърпал 270 на трап бара...и 145 лег...и пак ще ги направя.
01.04.21
09:20
Да драсна и неква тренировка викам ?
През 45-60сек:
Набиране - 3х8хСТ, 3х5х15кг, 3х3х30кг, 3х5х15кг
Без почивка:
Набиране широко 3х5 бавни
Горен скрипец подхват 3х8
Долен скрипец 3х12
Горен скрипец подхват 3х4
Долен скрипец 3х8
Хиперекстензии 3х12
Ренегатско 3х5х27кг
Молитва 3х10
Лекинко и добре стана. Като изключим това, че вкарам ли широко набиране и всичко приключва за гърба ми. Не знам защо такава разлика има в силата.
Иначе дясното рамо нещо ме заболя, особено на подхвата, ама предполагам не съм загрял добре.
01.04.21
11:49
казано от MotoRRhead на 31.03.21, 16:31:
малко по-напреднали са 2, 3, 4 и 5
Не точно, но горе-долу такива трябва да са съотношенията между тези четири движения при балансирано развит човек, а 1 се извежда като точно определен % от личното тегло.
казано от Dymag на 31.03.21, 21:57:
Да разбирам, че единия култ е “изглеждам супер”, а другия е “дигам еди колко си”, нищо че не “изглеждам супер”? Т.е. втория автоматично отпада, като оправдание за кофти ситуация с нотка на безпомощност и желание за доказване, въпреки всичко :)
Еднакво безсмислени са и двата, ако не вървят заедно с други качества.
02.04.21
18:23
А1: Лег 5х2х125кг, 6х125кг
Б1: Кофички 2х10х17,34кг, 3х50,60,50кг
Без почивка:
В1: Кофички 2х8х34кг, 2х10хСТ
В2: Драг сгъване 4х10х40кг
В3: Тесен лег 10,10,10,7х70кг
Подцених това, че са 2-ки и последната серия малко злоба вкарах, защото се ядосах колко ми тежат. Кофите сравнително добре, но като за мен. Слаби са ми. Другото помпане. Там някъде и моят приятел трицепсът умря.
Пускам кофите, че нещо май не е ок с тях и да кажете, защото ги усещам странно някак.
Мнението беше редактирано от 'satisfaction на 02.04.21 18:26.
02.04.21
18:38
Я дайте мнение за тези уреди за готвене, направени за мързеливци. Прочетох доста неща, ама реално навсякъде някои са много доволни, а други - въобще. Не че ми е нещо, без което не мога, но не бих отказал нещо, което да ми готви ориз с месо, примерно. Понеже имам проблем с печката в София и отнема над 2 часа това нещо ?
Ясно е, че говорим за към 100 и нещо лева, не за уредите от 500лв. Интересува ме дали е наистина толкова лесно и дали има капацитет да събере примерно 300гр ориз с 500гр месо и подправките, защото не смятам да взимам, ако готви една шепа храна. Вкусът не е от особено значение, аз ям всичко.
Мултикукърите са оферта за разни манджи, имат голяма вместимост. Удобно е, че можеш да го пуснеш, като тръгваш за работа например и да се прибиреш при топла и прясна храна. Един колега от университета имаше и беше доволен.
Air fryer-ите си имат различни приставки, но не събират много повече от 1-2 порции. Ял съм само “пържени картофи” от такъв уред. Не бяха кой знае какво, ама не бяха и толкова зле. За ориз май няма как там да стане.
Всеки мултикукър е различен, в смисъл, рецептите за един и да стават за друг, времето на готвене може да е различно. Повечето хора го вземат, защото мислят че готви сам, но на практика си иска разучаване, проби и грешки. За мен е супер удобен, ако може да държи висока температура - примерно 140 градуса или повече, готви под налягане и “кофа”-та му е с добро покритие. Много е удобен, но пак казвам, трябва разучаване и проба-грешка.
Малко встрани от темата, или по-скоро алтернатива, но не трябва да ти отнема 2 часа да сготвиш месо с ориз. Нещо неоптимално го правиш според мен. И не ти трябва мултикукър за това. Трябва ти само тенджера и 1 котлон, има бързонагряващи по 30-40 лева ако не ти е ОК настоящата готварска печка.
Ето ти моя алгоритъм за бързо месо с ориз, дано ти е полезен:
Слагаш тенджерата на котлона да се загрява, котлона на макс. През това време нарязваш месото на някакви приемливо големи парчета. Слагаш месото в тенджерата. Ако е сухо - пиле или нещо такова, слагаш и малко олио или олио и вода да не залепва. До тук 5 минути. Нарязваш лук и морков, слагаш ги при запържващото се / задушаващо се месо. Ако е сухо в тенджерата, слагаш още малко вода да не загорят зеленчуците. Бъркаш чат-пат да не загори. След още 3-4-5 минути всичко е поомекнало и слагаш ориза. Мери се в чаши. 1 чаша ориз иска 3 чаши вода после и увеличава обема си респективно 3 пъти (да се ориентираш какво количество ориз ще получиш накрая). Въртиш се около котлона докато водата заври леко - това става на десетата минута след слагането на ориза и водата примерно, разбъркваш всичко и включваш на 1/3 или 1/4 от мощността на котлона за да ври лекичко. Слагаш сол/пипер/чубрица/мащерка/босилек или каквото обичаш за подправка на вкус. Слагаш таймер 10 минути и като звънне вече гледаш. Ако ориза е сварен, манджата е готова, изключваш котлона и махаш тенджерата. Ако иска още малко, оставяш още малко, но седиш там и гледаш и разбъркваш да не прецакаш манджата накрая. Сваля се от котлона една идея преди да е готово, защото продължава да се готви малко след това от температурата си. 30 минути целата разправия ако си организиран и сръчен и уцелиш градусите на котлона, 40 ако не толкова.
Успех и да ти е сладко.
03.04.21
18:13
Мога да готвя по принцип, а и оризът е прекалено лесен за правене, за да ми е нужна рецепта. Просто печката в апартамента е с изгорели котлони от предния наемател и наргилето му, а фурната загрява до 120-130 градуса и то й е нужно мноого време. Пък е доста нова иначе, а и съм много на оферта, за да моля да я сменят и така. Както и да е, ето днес какво правих ?
А1: Тяга до 2х190кг, след това през 60-90сек 8х3х150кг
През 90-120сек:
Б1: Гребане трап бар 2х5х85кг, 5х95кг + дроп 5х75кг
Б2: Обръщане 2х5х82кг, 5+5х72кг
Б3: Набиране 3х10хСТ
Докато се чудех колко асистиращи да вкарам и с какъв обем, се оказа, че тая тренировка далеч не е лека и това ми беше достатъчно. Даже ме домързя за корем и разтягане...
Да видим как ще е кръстът утре. Уж всичко беше с добра техника, но като обем не го усетих малко.
Мнението беше редактирано от 'satisfaction на 03.04.21 18:14.
04.04.21
16:08
А1: Лег 6х3х125кг
През 90сек:
Б1: Лег пауза 3х5х105кг
Б2: Военна 5,5,3х70кг
Б3: Средно рамо 3х12
Без почивка:
В1: Рамо зад врат 2х12
В2: Средно рамо 2х12
В3: Въртене с диск 2х10 на страна
Днес лежанката много чиста и лека. Хареса ми. Трицепсът обаче отказа до военната. Много ми натежа там.
Пускам 6-тата серия на лежанката да кажете дали минава за пауза това ?
Мнението беше редактирано от 'satisfaction на 04.04.21 16:11.
04.04.21
20:58
казано от Гордан на 02.04.21, 19:59:
Мултикукърите са оферта за разни манджи, имат голяма вместимост. Удобно е, че можеш да го пуснеш, като тръгваш за работа например и да се прибиреш при топла и прясна храна..
05.04.21
08:52
През 90сек:
А1: Набиране 3х4х30кг
А2: Гребане т щанга 3х8х60-70кг
А3: Горен скрипец надхват 3х12
През 45сек:
Б1: Горен скрипец подхват 3х10 2120
Б2: Долен скрипец 3х10 2120
Без почивка:
В1: Чуково 2х6
В2: Сгъване от полулег 2х8
В3: Ренегатско 3х4
В4: Молитва 3х10
Добре влезе гърба, без да стигам някакви тежки серии. Даже всичкото го приключих за под 40мин, а уж нарочно пуснах дълги почивки. Набирането само тегне, но се оказа, че съм 3.5кг горница за 20 дни...
Ренегатското с 32кг е по-леко, отколкото с 24кг, а размерът на дъмбелите е най-много с 2-3см разлика, което е странно. Кот доди в крайна сметка.
06.04.21
10:15
А1: Лег пауза 6х2х110кг
Б1: Полулег дъмбели 3х8х45кг + дроп
В1: Клек с пауза на пейка пирамида без почивка до 3х5х120кг през 60сек
Без почивка:
Г1: Напади 8х70кг, 2х10х50кг 2010
Г2: Разгъване 3х12
Г3: Румънска тяга с пауза под коленете 3х8-10х100кг
Г4: Сгъване 3х12
Лежанката е странна. Получава се не лош мост, движението е добро, ама пустото вадене ме мъчи много. Леки бяха тези, но не достатъчно леки, защото скоро ще трябва да са на 125-130, което е невъзможно мисля.
Клекът е ясно, че е с недостатъчно дълбочина, но не пречи да се радвам като малко дете. За първи път от толкова много време усещам напрежение в мускулите на кръста, а не просто напрежение и болка. Килограмите не са много, но с паузата ми товари и корема добре, а и определено се усети различно напрежение в долната част веднага. Доволен съм. Сега просто трябва да не сложа още другия път 150-160, защото и днес отиваха натам нещата ?
казано от ‘satisfaction на 06.04.21, 10:15:
В1: Клек с пауза на пейка пирамида без почивка до 3х5х120кг през 60сек
Като в стил Westside barbell на Луи Симънс. Те така клякат на пейки /кутии/, но с бая широк разкрач. Височината на кутията е общо взето тамън да е хваната дълбочината, изисквана за състезанието. Много ми стана интересно, тъй като повечето време прекарват да клякат само на кутия и едва ли не истинският клек им е чак на състезанието, много малко правят истински клек. Поне това, което четох като статии и гледайки програмите им......както и лични коментари на Симънс.
Мнението беше редактирано от D_M на 06.04.21 10:48.
06.04.21
10:56
Брад, я раздуй за стоманобетонните дискове.
Тръгнах да си прая зала. Имам бая гуми с джанти. Мислих да ги напълня с бетон, ама трудно ще нацеля да ги направя що-годе еднакви. Освен да ги тъпча на кантар. :>
Тия твоите с колко се разминават един от друг? Предполагам си ползвал стриктни пропорции. Има и една течна гума, дето се ползва за хидроизолация. Има си и хастар. Може да станат много секси. Чак да ти дойде да им обърнеш хастара. :ДДД
Та, я кажи, кво съотношение цимент/пясък ползваше и само с почукване ли се оправи по кофража или изкара и вибратора. :Д
06.04.21
11:06
Докато лежанката ми е 1/1 с трибойските, защото това беше и целта, то при дисковете историята е малко смешна, но са в момента точно по 45см, колкото са и във фитнесите.
Извихме една шина 4 или 5см дебела около варел. Да, около варел. В края се хвана със шпилка и с гайки, за да може да я затварям и отварям. Отдолу използвах плоскост, около самата шина дъски сложих, за да я застопоря и в средата съм пробил дупка, където слагам праченце Ф35 тръба, за да не се налага после да дупча. Става добре. Лятото може и по 2-3 на ден да се правят, като е топло времето. Мажа предварително с масло, за да се отдели лесно и наливам.
Със желязо пресича бетона и стават слаби, а с пясък и по-леки. Аз правя 1 към 1 цимент с мозайка. Така идват по около 18кг и малко, после са около 17кг, когато изсъхнат. Не съм ги мерил сега, може и още надолу да са, аз ги смятам 17 иначе. И са доста здрави без да са вибрирани. Реално по 220-230кг съм удрял в пода, пък счупена нямам за сега.
Ще снимам петък, ако някой ме подсети. Чувал цимент е към 4-5лв, мозайката тя и под 3 може да се намери, но да кажем, че и тя е 5лв. И спокойно си излизат 50кг тежести за под 10лв.
06.04.21
11:10
Ееее, евала мейн. Аз щях ги правя с желязо. Мерси за насоките! ..., че туй желязо стана златно. Иначе и аз ще си направя един крив лост, да седи все едно се огъва от тежестта :ДД
казано от Gogo на 06.04.21, 11:10:
Ееее, евала мейн. Аз щях ги правя с желязо. Мерси за насоките! ..., че туй желязо стана златно. Иначе и аз ще си направя един крив лост, да седи все едно се огъва от тежестта :ДД
Е ти нали не си влогър, пред кой да показваш. Или си решил да започнеш да качваш по някой клип :-)
Скоро гледах едни пичове, дето го разкрили тоя Кавалер ли, Кавалиер ли се казва-фитнес “гуру” с милиони последователи. Хванаха го дето лъже с дисковете и го играе, че вдига тежко.
06.04.21
11:16
Ами реално тръбите нямам идея колко струват. Близо е до акъла, че съм ги гепил без пари, но да го еба - не искат да се чупят вече 10г близо, а всичките са криви на куче. Та за 20лв човек може да получи 100кг щанга и да си вдига колкото душа му иска.
На мен ми е всичко нереално удобно. Като дойде някой приятел и му е кофти, предпочита си щангите във фитнеса, но аз съм си свикнал и няма база за сравнение. А и ми е под спалнята ??
06.04.21
11:30
Не е лошо да измериш и тръбата и дисковете, за да не се окаже, че вдигаш повече или по-малко, което е по-вероятно.
06.04.21
11:35
Така е, шефе.
казано от Dydo на 06.04.21, 11:14:
Скоро гледах едни пичове, дето го разкрили тоя Кавалер ли, Кавалиер ли се казва-фитнес “гуру” с милиони последователи. Хванаха го дето лъже с дисковете и го играе, че вдига тежко.
Тоя Кавалиер е голям шмекер, който просто е на зоб, надран е и има як бицепс/преса и всички тийнове им дай да гледат “4 прости начина да ви порастнат ръцете”. Милиони гледания на клип, включил е монетизацията и парите валят.
Само за сравнение-на КАВАЛиера абонатите са 11.5 милиона, а на Starting Strength едва 209 хиляди. То на неизброимо повече “гурута” положението също е така, сравнено с Рипетоу. Даже и на хептен неизвестни. Като се има предвид, че него го знаят в световен мащаб, а дори в БГ има канали в тубата, които са само 3-4 пъти с по-малко абонати, като се отчете, че тях само хора от БГ си ги гледаме.
Очевидно е важно как продаваш и как лъжеш-безспорен факт. А и какво да го следват Рипетоу, като на почти всички клипове повечето вдигачи въобще не им личи, че нещо тренират. Друго си е да покажеш преса и бицепс, както казваш.
Мнението беше редактирано от D_M на 06.04.21 12:01.
06.04.21
12:02
казано от ‘satisfaction на 06.04.21, 11:16:
Близо е до акъла, че съм ги гепил без пари, но да го еба - не искат да се чупят вече 10г близо, а всичките са криви на куче.
Много мъка има по този свят.
06.04.21
12:11
Аз съм голям киселяк, ама ти буквално ме удряш в земята, честно. И предния път те питах каква ти е драмата, но явно злобата няма логично обяснение, а просто кълвеш така постоянно и те зарежда с енергия това.
казано от Dydo на 06.04.21, 11:56:
Само за сравнение-на КАВАЛиера абонатите са 11.5 милиона, а на Starting Strength едва 209 хиляди. То на неизброимо повече “гурута” положението също е така, сравнено с Рипетоу. Даже и на хептен неизвестни. Като се има предвид, че него го знаят в световен мащаб, а дори в БГ има канали в тубата, които са само 3-4 пъти с по-малко абонати, като се отчете, че тях само хора от БГ си ги гледаме.
Очевидно е важно как продаваш и как лъжеш-безспорен факт. А и какво да го следват Рипетоу, като на почти всички клипове повечето вдигачи въобще не им личи, че нещо тренират. Друго си е да покажеш преса и бицепс, както казваш.
Не е нужно да е само Рипетоу - има много фитнес/силово-ореантирани канали, чийто “водещи” изглеждат естетично И са силни И са натурални.. А и Рипетоу не го мисли - кара тунинговано БМВ М6 и Порше 911s и не на лизинг/кредит :).
казано от Боян на 06.04.21, 12:14:
Не е нужно да е само Рипетоу - има много фитнес/силово-ореантирани канали, чийто “водещи” изглеждат естетично И са силни И са натурални.. А и Рипетоу не го мисли - кара тунинговано БМВ М6 и Порше 911s и не на лизинг/кредит :).
Така де, спор няма. Просто това е показателно масата какво я влече, много много не се интересува да чете и да се образова. Напоследък даже гледам в доста БГ канали открито си говорят за зоб. Реакциите са: евала; браво, че си толкова открит; супер клип си направил; какво като си на зоб, нали тренираш сериозно и резултата е налице; няма друг начин, това е истината и т.н.
Извинявам се на Сатиса, че малко разводнихме, ама е защото той самият си каза, че е но проблемо да си пишем, та да живнат нещата в дневника и форума като цяло.
06.04.21
12:22
Абе въртим-сучем, все до зоба опираме дейба :D
06.04.21
12:30
казано от ‘satisfaction на 06.04.21, 12:11:
Аз съм голям киселяк, ама ти буквално ме удряш в земята, честно. И предния път те питах каква ти е драмата, но явно злобата няма логично обяснение, а просто кълвеш така постоянно и те зарежда с енергия това.
Една позната ми сподели наскоро, че всички останали жени я мразят, та и твоята работа е сходна.
06.04.21
12:32
А и Рипетоу не го мисли - кара тунинговано БМВ М6 и Порше 911s и не на лизинг/кредит :).
В САЩ това не е някакво мерило за успех или благосъстояние.
казано от Alexander Krastev на 06.04.21, 12:22:
Абе въртим-сучем, все до зоба опираме дейба :D
Ами Боян пръв каза, че Кавала зобел, не съм аз :-)))))))))
Бъзик.
Обобщено казвам, че масата ги интересува само това, как ще изглеждат. Дори пътят до целта да минава през тежки тренировки, водещото им е визията, пък от към сила каквото и колкото стане. Ако има начин да заобиколят тежките движения, за да постигнат резултат, ще го направят-още повече ако не тренират чисто. А не обратното-да се стремиш постоянно да си по-силен, пък като визия каквото дойде. Ей това е разликата в мисленето. Правилно, не правилно, в главите им е това.
На последния трен в залата, в помещението дето бях дойдоха двама пича, малко по-млади от мен, т.е. около 35-40 г. някъде. Започнаха си с лег на смит, раменна на смит, разгъвания на скрипци, обаче визуално много напред. Съмнително е да са чисти, ама де да знам, щото бяха и поомазани, но никой не говори за това. Влизат разни младежи, наблюдават кой как тренира и как изглежда и почват и те.
казано от James Hinks на 06.04.21, 12:32:
А и Рипетоу не го мисли - кара тунинговано БМВ М6 и Порше 911s и не на лизинг/кредит :).
В САЩ това не е някакво мерило за успех или благосъстояние.
Горе-долу съм запознат със соц.мерило за успех в САЩ и да си ти е твоя къщата, колите, залата, а не на кредит лошо ли е? Ако не това, кое е мерило за благосъстояние - 6 коли в четворния гараж, къща картонена барака за 1.2млн, зъби за 100к., ризи за 200$ и членска карта на голфа 4к. на месец и всичко това на кредит ли? :D :D