25.08.20
18:39
На 15 години съм след 2 месеца правя 16. Храня се по режим за покачване на мускулна маса. Тренировъчния ми сплит е 5 дена тренирам и 2 почивам, като тренирам гърди, гръб, рамене, ръце и крака. 63 кг съм на 172 см. Целя се за релефно тяло. Добър гръб, добре оформена коремна преса и т.н. , но не съм сигурен дали да продължа да качвам мускулна маса или да почна да свалям килограми и след което да качвам. Не съм дебел но имам подкожни мазнини. Въпроса ми е дали съм на правилния път с качването на мускулна маса. Държа да имам добре оформена преса.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим25.08.20
20:13
Аз не виждам мускулна маса.
Най-добре свали до 50кг, таман ще се вижда и преса и вени.
25.08.20
22:48
казано от Светослав Захариев на 25.08.20, 20:13:
Аз не виждам мускулна маса.
Най-добре свали до 50кг, таман ще се вижда и преса и вени.
Ами почнах преди 1 седмица ква мускулна маса искаш да видиш :D
26.08.20
07:49
Точно затова съм съркастичен. Кое да чистиш по-точно? Тренирай здраво, уж качествено и не мисли за преси, дъски за гладене и фаянс отсега.
26.08.20
10:11
казано от Светослав Захариев на 26.08.20, 07:49:
....уж качествено ....
Да се разбира ЯЖ качествено.................да не вземе човека да си помисли нещо друго :-)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече