Не пиша напоследък, но си тренирам. Леко, ограничен набор от движения. Ключицата и лопатката все още не са съединени. Така както го виждам ще отиде поне до лятото възстановяването на връзките в акромиалната става.
Отслабването лека полека си върви. Дотук около 6 кг. Вече съм под 80 кг.
Последните няколко дни реших да си припомня как се ходи нависоко и на сняг. Красиво и за пореден път се убеждавам, че човек не може да вирее в подобни условия. Но си е тръпка.
Малко снимки как изглежда света от 3000 м. Поне уцелих слънчево време.
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 18.12.23 09:26.
За много години! Да сме живи и здрави всички!
От 24/12 до днес - + 2кг. Сега се надявам за седмица - две да ги сваля обратно и продължавам с отслабването.
Иначе спортуването си върви. Не спирам.
Бях малко в отпуск. На топло, че да скатая част от зимата. Вече, back to normal :)
Тренировките си вървят полека-лека.
Равносметката за последния месец - по празниците качих 2 кг, обратно до 81. След това отпуск. Днес съм си все още 81 кг. Но последната седмица взех да влизам обратно в режима, в който бях до преди Коледа, така че се надявам скоро да почна да свалям отново.
Тренирането си върви - основно скрипец и упражнения със собствено тегло. Последния месец - боди бластър: лицева опора, подскок, набиране, Т2В и разни подобни вариации.
За 15-тина минути се натоварва доста добре цялото тяло.
Чакам да се стопли времето още месец два, а и на ключицата и трябва още време. Надявам се до тогава да мога да правя и кофички и да пробвам дали ще успея и с коремно възлизане. Ако всичко е наред ще съм доволен.