Вчера - лостове.
Снощи не можах да спя - около 3 часа само, така че днес - без тренировка.
Събота - лостове, след това на лодката.
Неделя - градинарствах, след това карах колело - 20-тина километра.
Днес - без тренировка.
От сряда до вчера - пътувах, без тренировка.
Днес - лостове.
Пътешествах малко около и над полярния кръг.
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 30.05.23 09:41.
Днес - леко ОФП сутринта.
Сега съм на работа с колелото и довечера ще мина през лостовете за още една лека тренировка. Така че ще ми се съберат 2 леки тренировки и 22 км каране на колело.
Днес - програмата от вторник.
Сутринта - ОФП. С колело на работа и вечерта - лостове.
В събота - лостове, след това на лодката.
Вчера имах инцидент и следствието е - дислокация на ключицата в акромиоклавикуларната става. Така че следващите един-два месеца ще са без тренировки общо взето.
Не съм писал от месец. Рамото полека-лека се възстановява. Надявам се до месец да се е оправило. Тренирам, но много леко. Всъщност още на 8-я ден започнах да се развижвам с 2,5 кг. Иначе кростренажор, тичане по-стълби, подскоци.
Днес минах и на 7,5 кг дъмбели. Другата седмица ще пробвам с 10 и 12,5 кг. Засега движенията са все още ограничени, няма пълна амплитуда, а някои движения като раменна преса все още не са възможни. Пробвах лицеви опори на пейка. Още е рано за земя, но може би другата седмица и това ще стане.
Обличането и събличането поне вече са почти нормални :).
Така че засега възстановяването върви.
Още един месец мина. Възстановяването върви по-бавно отколкото ми се иска, но нищо не мога да направя по въпроса. Тренирам леко, с медицински тежести. От време на време пробвам с нещо по-тежко, но засега е рано. Подбирам си движения, в които да няма ограничение, така че да мога да тренирам почти цялото тяло. За крака - крос тренажор, подскоци и български клек.
Промених си и режима на хранене. Пробвам интермитънт фастинг. Храненето в прозорец от 3-4 часа привечер. Първите 2 седмици с колеблив резултат. Явно организмът си иска време да се настрои. Но теглото полека върви надолу. За 3-4 седмици съм свалил 3 кг. Така че засега нещата се получават. Целта ми е да сваля около 10 кг и да сляза до около 75 кг тегло.
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 30.08.23 12:57.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече