Петък - без тренировка.
Събота - плуване.
Неделя - ОФП.
Днес - без тренировка.
Предната седмица не тренирах. Нещо ми се беше схванал гърба, така че почивах.
В събота леко се раздвижих.
Днес - ОФП.
Събота - плуване.
Неделя и понеделник - без тренировка. Опитвам се да се сборя с някакъв грип, засега с неясен резултат.
Днес все пак потренирах леко - ОФП.
Да видим как ще е следващите дни.
Вчера - без тренировка.
Днес - ОФП.
От утре - в отпуск, ще го бича айляк :)
Добро утро. Биченето на айляк свърши. Back to normal.
За 11 дена - 8 тренировки, теглото все още е 83 кг.
Вчера - без тренировка.
Днес - ОФП.
В какво точно се изразява ОФП, която ти конкретно правиш :-) Защото за едни е едно, за други съвсем друго.
Здравей Дидо,
Аз го бях обяснил накъде в дневника си. Тъй като не виждам смисъл да пиша точните тренировки всеки път, то когато тренирам с тежести пиша ОФП.
В повечето случаи напоследък ОФП-то се изразява във вариации на cluster (що е то - в дневника на Вик има клипове. Грубо - clean & jerk, ама няма ножица с краката) + привеждане на скрипец + подскоци + лицеви опори. Протоколите може да са - кръгова тренировка, ЕМОМ или 21/15/9. По-рядко правя някакви базови упражнения или изолиращи. Даже съвсем рядко имам тренировки само за определена мускулна група.
Понякога тренирам и с дъмбели или пудовка вместо с лост.
Общо взето е това.
Днес беше по-лека тренировка, щото още не съм се нагласил съвсем от часовата разлика за ранно ставане. Аз тренирам сутрин преди работа и ставам обикновено в 0600 ч.
Та днес тренировката беше кръгова - 3 кръга от: обръщане + раменна преса, подскоци, привеждане на скрипец и повдигане на краката на висилка от вис до лоста.
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 13.04.23 14:40.
Днес - ОФП.
ЕМОМ - 10 минути
clean, power clean+push press, cluster, thruster
(обръщане+клек, силово обръщане+клек+пуш преса, обръщане+клек+пуш преса, клек+пуш преса).
Събота - набирания+подкоци+кофички на халки
Неделя - ОФП
3 кръга от 20 х (силово обръщане@40 кг+подскоци+лицеви опори+привеждане на скрипец@40кг)
Днес - разтягане
Събота - ОФП. След това на лодката, почнах да я подготвям за сезона, че времето взе да се оправя.
Неделя - без тренировка. Открихме мото сезона. Цял ден каране.
Понеделник - лостове. Открих и сезона на лостовете. Спря да вали и температурата се вдигна над 10-12 градуса. Тази година, нещо топлото време не ще да дойде. Надявам се оттук насетне да се оправи.
Днес - без тренировка.