Дневен план за навициСвали сега 

Силови цикли за редукция на мазнини

По-малко мазнини за повече сила?

Това е интензивна програма с умерен до висок тренировъчен обем и ниска плътност. Програмата е предназначена за напреднали фитнес любители. Ако не си падате по обемните серии и продължителното кардио, но се чувствате комфортно след поредици от тежки напъни срещу гравитацията, хвърлете един поглед.

Искаш ли да тренираш по правилния за теб начин без повече лутане?

Методът на BB-Team е модерният начин да тренираш за резултати с правилните насоки спрямо твоите възможности, предпочитания и ежедневие.

  • Първи ден: Силов цикъл А
  • Втори ден: Силов цикъл D
  • Трети ден: Почивка
  • Четвърти ден: Силов цикъл В
  • Пети ден: Силов цикъл: C
  • Шести ден: Почивка
  • Седми ден: Почивка

Важно: програмата има ефективна продължителност между четири до шест седмици. Шестата седмица (двадесет и четвъртата тренировка) е пределната продължителност. Важно е след нея да се проведе период на възстановявяне в покой. Продължителността на почивката е между седмица и десет дни. В случай, че програмата се прилага при жени, то разпределението на тренировъчните седмици се регулира според периода за менструация, като ден по-рано и четири дни по-късно не се провеждат тренировки.

Програмата не се препоръчва на фитнес любители с травми по опорно двигателния апарат (хернии, ставни износвания, хронични възпаления на сухожилия, гръбначни изкривявания и др.) Схемата е абсолютно противопоказна за начинаещи, хора със сърдечно съдови заболявания, хипертоници и диабетици.

Последователност: 1; 2 - 3; 4 - 5, 6 - 7, 8; Упражненията се изпълняват в двойни серии с 30 секунди почивка помежду им. Почивката между двусет е между 2,5 до 4 минути.

Силов цикъл А

Силов цикъл В

Силов цикъл C

Силов цикъл D

Ако усетите световъртеж, внезапно чувство на съненост, киселo-метален вкус в устата или много силно сърцебиене, починете 5 минути. В случай, че неприятното чувство остане - прекратете тренировката и помислете за друг тип програма.

Още съдържание по темата
Тренировки-по-време-на-бременност-първи-триместър
Тренировки по време на бременност - първи триместър
Тренировки-по-време-на-бременност-втори-триместър
Тренировки по време на бременност - втори триместър
Тренировки-по-време-на-бременност-трети-триместър
Тренировки по време на бременност - трети триместър
Как-да-тренирам-след-като-родя
Как да тренирам след като родя?
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow