Keep running !

Прескочи до:

14.02.16
08:51

13/02

Добро утро (sun) Вчерашната събота премина така :

Движението:
Слънчеви поздрави + стойка на глава + заключителните - 30 мин.

Храната :
- овесени ядки със семена, мед и кокосово мляко
- филия с био лютеница и 3 яйца в масло
- ябълка
- шепа сушени сини сливи
- салата домати розови, краставица, лук и магданоз, маслини, 3 яйца и картофена салата, чаша (beer)

Днес не знам още ;) май хубаво и доста слънчево ще е, та най вероятно много време ще сме навън (sun) Включително и ще бягам.
Хубава неделя (F) и внимателно с виното днес :)
П.П. Забравих, още едно кило съм на минус (makeup)

Мнението беше редактирано от Vess на 14.02.16 10:26.

15.02.16
08:42

14/02

Добро утро (sun)
Бягах вчера, и много ходих (whew) Общо 14 км. навъртях в неделя ;) а за седмицата съм навъртяла 53К, от които 32К бягане, останалите ходене :)

Разходка 9К с бебето (sun)
Бягане 5К за 27:57 мин. :)

Храната :
- банан с тахан
- банан и шепа печени бадеми
- 1 войнишка курабийка, шепа сушени сини сливи
- ябълка
- 3 бонбона от суровите от горния пост
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, купичка варен нахут, филия квасен хляб
- още 2 от бонбоните и последното редче шоколад ;(

Хайде, хубав, слънчев понеделник (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 15.02.16 08:44.

16.02.16
09:16

15/02

Здравейте драги ми смехурковци :)
Вчера само се разхождах, щях да тренирам ама после...реших да почивам. Цяла сутрин чистих, после разходка и така (sun)
Нещо ме духна вятъра в неделя, а бях вир вода и усещам някакъв дискомфорт, не бих казала че съм болна, просто не ми е .... кеф...

Разходката беше 5,500К в Морската, лежерна :)

Храната :
- филия с мед и тахан, малка и 3 оризовки
- ябълка
- 2 войнишки курабийки
- 5 фурми с тахан
- салата зеле с домати розови, маслини, печено пил.бутче, варени сладки картофи
- 3 сурови бонбона и 1/2 чаша червено вино ( това след като заспа дребната ;) )

Ставам, че отиваме да бягаме с нея ;)

17.02.16
09:03

16/02

Добро утроооо :) Какво чудно лято си беше вчера само (sun) естествено цял ден бяхме навън :)
Първо ходихме да бягаме с бубка, после у дома за душ, хапване и пак на вън (sun)

Бягане 10К с количката и бебка на стадиона за 59:11 мин.
Разходка след това 6,700К :)

Храната :
- филия с мед и тахан
- 1 банан, 2 шепи сурови киснати орехи и бадеми, шепа сушени сини сливи
- 3 оризовки с мед и тахан
- ябълка
- зелена салата с лук, репички и краставица, пил.печено бутче, малко от нахута, малко от сладките картофи ( дояждах остатъци )
- кокосови стърготини с какао, мед и малко от теч.сметана ( умирах за нещо шоколадово )

Хубава и усмихната сряда от нас (sun)
Бубка на 5 мес. от днес и мама след бягането 8-)

Мнението беше редактирано от Vess на 17.02.16 09:04.

18.02.16
09:36

17/02

Здравейте хора :) Малко ще мрънкам сега, предупреждавам ....
Така, бягането се отлага до ... незнайно до кога, до второ нареждане....друго да тренирам, ще пробвам да видим дали ще се получи (dull)
На всичките километри пробягани и извървени, е бива ли да се контузя у дома, по домашни чехли, да стъпя на играчка на пода и да си изкривя глезена, е бива лиииииии ;( умирам от яд аааауууууу (punch)
Сега ... ще си почивам ;) тази седмица до края със сигурност, после ще видим ;)
Вчера иначе преди инцидента имах движение де ;)

Йога около 45 мин. (sun)
Разходка с количката 5,600К :)

Храната :
- филия с мед и тахан
- зелена салата с лук, краставица и репички, 1 домат и филия с био лютеница
- ябълка
- салата зеле с моркови, маслини, 2 кюфтета от мляно месо, варена елда със зеленчуци, чаша айрян
- домашен десерт ( кокосово мляко и кокосови стърготини, какао и мед )

Хубав четвъртък от мен (F)
Аз отивам да си страдам, че няма бягане скоро ;(

18.02.16
09:43

Веси, стискам палци бързо да минава и да се върнеш възможно най-скоро към бягането! (hug)
Малката е същинска кукла, а ти изглеждаш прекрасно! (F)

18.02.16
09:44

Имаш страхотна фигура. Пожелавам ти бързо оздравяване!

18.02.16
10:26

Веси, бързо оздравяване!
И в този тон, можеш да провериш за упражнения за раздвижване и заздравяване на глезени, което ще ти е полезно първо във връзка с възстановяването от настоящата контузия, а сетне и ще ти е доста по-трудно да я повториш, защото дори и да стъпиш накриво в голяма част от случаите кракът ти няма да претърпи поражение. :)

19.02.16
10:00

Благодаря Ви много, ще мине, няма начин 8-)
Поду се, боли, особено вчера....днес вече болката е доста по-слаба....но си трябва време ;)
Тренирах иначе вчера, как не ;)

18/02

Движението :
Набирания - 3, 5, 5, 4
Лицеви опори - 6, 10, 10, 10

1-2-3-4-5-6-6-5-4-3-2-1
Лицеви опори
Изхвърляния @ 16 кг. дясна ръка
Същото и с лява

Храната :
- банан с тахан
- 2 зелеви сърми, 1/2 филия хляб
- малко зелева салата, 1 кюфте
- ябълка
- салата Айзберг с лук и домати, маслини, 2 кюфтета, варена елда със зеленчуци
- от шоколадовия ми десерт с кокосово мляко и т.н.

Няма да тренирам до края на седмицата. Само домашните домакински неща и дечковците.
Имам нещо проблем с имунитета май....чувствам се добре, спортувам си, не се отразява на кърменето, а трети месец ми избива херпес на устната .... явно стрес ли, преумора ли, недоспиване .... има нещо бъгнато (shake) не ям уж боклуци .... не знам ....
Ще мине и това :)

Хайде, петък е :) усмихнете се (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 19.02.16 10:01.

19.02.16
10:22

[bg-mamma]Вес, и на сестра ми откато роди постоянно ѝ излиза херпес на устната и все се маже с фенистил и ходи с маска, че да не зарази малката. Сигурно имат нещо общо нещата.[/bg-mamma]
Бързо да ти минава глезена! :)

Мнението беше редактирано от Енев на 19.02.16 10:22.

19.02.16
10:27

казано от Енев на 19.02.16, 10:22:

[bg-mamma]Вес, и на сестра ми откато роди постоянно ѝ излиза херпес на устната и все се маже с фенистил и ходи с маска, че да не зарази малката. Сигурно имат нещо общо нещата.[/bg-mamma]
Бързо да ти минава глезена! :)

Благодаря Енев, дано мине....ама наистина ми е 3 месец подред да ми избива, а малката е на 5 мес. пппфффф.....с баткото нямах такъв проблем, но .... може наистина да има връзка с раждането ...

20.02.16
09:17

19/02

Добро утро :)
Тия дни ще са едни такива ... почивни ;)
Болката в глезена вече е поносима, вървя нормално, но отока е все още там ... Продължавам без тренировки, може нещо за ръчички, но ще видим....нещо нямам желание .
Вчера изцяло у дома, дъждовно беше цял ден, ама така хубаво си починах и си свърших домашна работа, и бабката си видях и си я посрещнах на гости :) абе хубав ден си беше (sun)

Храната :
- банан с тахан
- салата Айзберг с домати и лук, 3 бъркани яйца със сирене, 1/2 пфх
- 4-5 фурми с тахан
- тънко парче дом.кекс ( тя никога не идва с празни ръце, бабчето )
- пак салата като тази на обяд, маслини, скумрия печена, картофена салата към рибата, чаша (beer)

Днес има надежда да се покажем навън за кратка разходка. Дано не ни завали ;)
Хубава и слънчева събота от нас (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 20.02.16 09:17.

21.02.16
09:34

20/02

Привет в неделя сутрин (sun)
Вчера долу-горе имах активности разни, но ... абе искам си бягането да бъда честна :D

Разходка с количката 3,250К
Йога 35 мин., до колкото ми позволяваше мобилността на глезена :)
+ 3 пъти планк до отказ и още едно упражнения за корем

Храната :
- попара от овесени ядки, бучка масълце и натрошено сирене
- салата домати и краставица, 2 кюфтета и кафяв ориз басмати със зеленчуци
- 5 фурми с тахан
- салата зеле, червено цвекло и моркови, маслини, скумрия печена + малко от ориза, чаша (beer)
- около 50 гр. шоколад черен

И това беше :)
Глезена със всеки изминал ден е все по-добре, бяга ми се пусто .... и точно, когато не можеш да бягаш си заобиколен с най-много мотивация и бегачи (punch)
Мързелива неделя от мен имате (hug)

22.02.16
09:01

21/02

Добро утроооо (sun) Аххх, че ми е хубаво, топличко, слънчево (sun)
Неделята лежерна със семейството, разходихме се из Морската, после у дома готвене и така, мина.

Разходка 4,200К с дечковците :)

Храната :
- филия с мед и тахан
- шепа печени бадеми
- 1 банан, 1 ябълка
- салата розови домати, краставица, лук и магданоз, 1 варено яйце, маслини, купичка леща, 1 фпх
- около 40 гр. шоколад

Направих и сурови енердийни блокчета и нямам търпение да почна да бягам и да ги ползвам ;) От фурми, ядки и сушени плодове :)
Днес май пак ще се размина само с разходка (dull) Иначе се регистрирах за един полумаратон ама да видим....какво ще стане до тогава :)
Чудна, слънчева седмица Ви пожелавам :)
Моята ще е такава, поне ще се постарая (sun)

23.02.16
08:49

22/02

Добро утро :) Отчет за вчера.
Активности имаше първо у дома, после дълга разходка :)

Слънчеви поздрави А+Б х 5 повторения
5 кръга :
10 лицеви опори
20 суинга @ 16 кг.
Разходка 7,800К с бебка и количката
, като на баира пазаруване естествено (dull)

Храната :
- попара от овесени ядки, кр.масло и сирене
- 1 банан, 1 енергийно сурово блокче от моите, малко кокосови кубченца
- ябълка, 2 оризовки с мед и тахан
- зелена салата с лук, краставица и репички, маслини, купичка леща, 2 яйца, филия пх
- кремче шоколадово домашно ( кокосови стърг.и кокосово мляко, какао и мед )

Глезена не ме боли, отока също спадна. Днес пак ще направя дълга разходка и евентуално утре бягане, но ще гледам да не е дълго, ще видим. Искам хубаво да мине, защото ми трябва тоя глезен ;) не искам да го скопосам пак и после пак сума и време в бокса .....
И така :)
Слънчев и топъл вторник 8-)

24.02.16
08:51

23/02

Привет драги ми смехурковци :) Походих си вчера :) Друго не съм спортувала, ако не броим у дома с парцала и прахосмукачката :D

Разходката 10К малко градско и после Морска градина (sun) Лицето ми и ръцете изгоряха, вече съм с тен 8-)

Храната :
- попара от овес, кр.масло и сиренце
- 1 ябълка, 1 енергийно сурово десертче
- банан, слънчогледов тахан с мед ( също халва, обожавааааам (inlove) )
- 3 - 4 домашни бисквитки ( банан, овесени ядки и кокосово стърготини, печени на хартия )
- зелена салата с лук и розови домати, маслини, пил.печ.бутче, кисело зеле с ориз на фурна, чаша безалкохолна (beer)
- 40 гр. черен шоколад и мирясах с яденето (blush)

Днес го пишем дъждовен от към разходки, но пък най обичам да бягам на (rain) Лекичко ще е, ще видим как ще се държи глезена .... ще сложа глезенка за по-голяма стабилност, да видим.
Хубава и мокра сряда :P

25.02.16
08:57

24/02

Добро утроооо (sun)
Вчера мокро следобед, но преди обед успяхме да излезем с малката Мария. Платих си участие за първия ми полумаратон май месец (sun) дано всичко е наред и успея да отида.
А надвечер си потичах. Еххх колко хубаво ми беше. Бях доста предпазлива обаче, бягах бавно, заради глезена ;)

Разходка около 4км. по обяд :)
Бягане 7К за 43:33 мин.
Бавничко, но пък доволна на баирите, не спирам изобщо за ход вече 8-)

Храната :
- парче дом.кекс със слънчогледов тахан с мед и какао, 2 бисквити от домашните от овес и банан
- 3 яйца бъркани със сирене, 1 розов домат, филия препечен хляб от лимец и елда
- ябълка
- още 2 от дом.бисквити
- салата домати, краставица, лук и магданоз, маслини, печ.пил.бутче, готвено кис.зеле с ориз на фурна
- 40 гр. черен шоколад

Днес няма да е така топло, но ще е много слънчево, обещавам (sun)
Хубав четвъртък (F)

25.02.16
09:50

“Честито” за полумаратона! Ще ги мачкаш!

25.02.16
10:10

казано от cocobutt на 25.02.16, 09:50:

“Честито” за полумаратона! Ще ги мачкаш!

Благодаря Даре :) Настройвам се и искам да финиширам, пък с какво време .... важното е да се побера в контролното, а аз знам че ще успея :)
Има време до май месец, дано сме здрави и ще отидем :)

25.02.16
11:36

Браво за позитивизма и резултатите!

И само да споделя че от скоро бягам и аз вчера се записах за първия си полумаратон. Моят е маратон Пловдив, но е в края на април. Кой е твоят?

25.02.16
12:26

http://runbg.net/календар

marathonvarna.com

Мнението беше редактирано от Juls на 25.02.16 12:27.

25.02.16
14:17

казано от Juls на 25.02.16, 12:26:

marathonvarna.com

Не, не позна Юле ;) Полумаратона го отмениха, ще има стандартен маратон във Варна, но аз го бойкотирам....
Ще бягам в Плевен :)

25.02.16
14:21

казано от Vess на 25.02.16, 14:17:

marathonvarna.com

Не, не позна Юле ;) Полумаратона го отмениха, ще има стандартен маратон във Варна, но аз го бойкотирам....

Защо са го отменило?

Дай линк за Плевен. :)

25.02.16
14:59

казано от Juls на 25.02.16, 14:21:

казано от Vess на 25.02.16, 14:17:

marathonvarna.com

Защо са го отменило?

Дай линк за Плевен. :)

www.plevenmaraton.com

А защо го отминиха ... не ми се говори...да не сгафя нещо. Мое мнение е, че го отмениха заради конфликт на интереси ... и пари разбира се ;)
Имаше и доста платили вече, абе думи нямам...

Мнението беше редактирано от Vess на 25.02.16 15:03.

25.02.16
15:08

Ще върнат ли парите на хората?

25.02.16
15:36

казано от Juls на 25.02.16, 15:08:

Ще върнат ли парите на хората?

Разбира се :)

26.02.16
08:22

25/02

Добро утрооо :) Бързо се наспахме тая нощ, от 6:50 е будна дребната ;)
Вчера иначе се разходихме добре, а и Мария докато си правеше сутрешната дрямка, аз се раздвижих :)

Слънчеви поздрави А+Б х 5 повторения
10 кръгчета
3 набирания
6 лицеви опори
12 ходещи напада

Разходка 6,200К, като този път слязохме доста надолу, съответно после качване яко (whew)

Храната :
- филия с мед и тахан ( хляба с брашно от лимец и елда с квас (inlove) )
- кокосови кубченца, 1 банан
- малко от кис.зеле с ориз, обирах остатъците, маслинки
- 2 оризовки с мед и тахан
- салата домат, краставица и лук, маслини, 4 яйца бъркани със сирене, филия пх

След час тръгваме към “педи” за детска консултация с дребната. Ще има мерки и теглилки и най-вероятно ваксини ...
Ако времето позволи ще сме навън и днес разбира се :)
Хубав петък драги ми смехурковци (F)

26.02.16
14:43

Веси, Плевен не е лек като профил.(колкото може да става дума за по-предизвикателно трасе на асфалт)
Но е приятно трасето,  желая ти успех в подготовката! :)

27.02.16
09:46

казано от EcreasAuthor на 26.02.16, 14:43:

Веси, Плевен не е лек като профил.(колкото може да става дума за по-предизвикателно трасе на асфалт)
Но е приятно трасето,  желая ти успех в подготовката! :)

Благодаря Дани, то ако беше лесно, нямаше да е интересно :)

26/02

Вчера ден за бягане :) Чудно беше, облачно, но пък приятно....около 10 градуса. Дребната заспа на 2-я км. и така до края ;)
10К бягане с количката и бебка в Морската градина за 65 мин. Можех и имам желание за още поне 3 - 5км. но само ако не ми се пишкаше толкова много (tmi)

Храната :
- овесени ядки с кокосово мляко, чиа, какао и фурми
- 1 банан и 1 сурово десертче домашно ( орехи, боровинки и фурми )
- филия с мед и тахан
- салата домати, краставица и лук, маслини, скумрия печена, салата варени картофи и лук, чаша (beer)
- 80 гр. шоколад черен

Днес нищо не ми се прави, мързелува ми се .... обаче, ще водя баткото на детски РД, после имам да си вземам новите очила ( т.е. рамките само са нови ), после до куриер да си взема новата ми книга  (inlove) и докато се приберем ще е ... следобед....голяма почивка, няма що :D
Хайде, на Вас да Ви е мързелива съботата :)

Мнението беше редактирано от Vess на 27.02.16 09:47.

Ти си си взела дажбата, за да можеш да си позволиш мързелуване. :)

Десертчето как го правиш? Смлени орехи, пасирани фурми и боровинки и всичко това смесваш?

27.02.16
13:57

казано от Вероника Налбатска на 27.02.16, 11:26:

Десертчето как го правиш? Смлени орехи, пасирани фурми и боровинки и всичко това смесваш?

Да, всичко смляно, смесено и оформям правоъгълниче, завивам във фолио и в хладилника.

28.02.16
09:45

27/02

Добро утрооо :) Малко късно ама ние спахме до 8:30 и чак не мога да повярвам 8-)
Хубаво си починах вчера, до 15 часа напред назад, но после само лежане, търкаляне с дребната, четох книжка и все такива хубави мързеливи неща :)И докато спеше малката си вдигнах краката на високо, лежах и четох, четох, четох....ауууу много хубаво :)  Починах си бих казала. Баткото на бабиндом, мъжо на фитнес и аз сама с книжката ;)

Храната :
- овесени ядки с кокосово мляко, какао, чиа и мед
- парче пица на детски РД
- домашно сурово десертче
- 5 фурми с тахан
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, скумрия печена, салата картофена
- шоколадово бъркало ( кокосови стърготини, кокосово мляко, какао и мед )

Днес мисля да потичам и още нещо може у дома :) Имам само да сготвя и разходка може да си спретнем, зависи от времето :)
Хубава неделя (F)

Мнението беше редактирано от Vess на 28.02.16 09:46.

29.02.16
08:59

28/02

Привет мили мои :) Тая нощ не беше добра от към сън (dull) моята малка дъщеря прави с мен каквото си иска .... употребяваме по неин вкус :D и глад ;) бляк ....
Иначе неделята премина у дома, времето не ме поблазни нещо, и не сме мърдали никъде. Само бягах обаче, за друго музата не дойде ...

Бягане 7,200К пресечен градски терен за 42:38 мин. Последните 2км яко качване....пак. Въздух и сила имах, но време не (dull)

Храната :
- филия с мед и тахан
- ябълка
- банан с тахан и 1 сурово десертче от моите ( орехи, фурми и боровинки )
- салата домат, краставица и лук, маслини, купичка бял боб, 1 варено яйце, 1 фпх

Днес още не знам....имам желание да се раздвижа, боли ме корема обаче и кръста, първи ден на МЦ и малко съм ей така (shake)
Хубав и усмихнат понеделник и седмица (F)

Мнението беше редактирано от Vess на 29.02.16 09:29.

01.03.16
09:05

Добро утрооо :)
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!!
РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ И ОТ ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ ОЗАРЕНИ (F)

Вчера забравих да споделя нещо, което ми направи впечатление. Трасето, по което бягам вечер, когато няма как да ида до Морската е в нашия квартал по тротоари, междублоково пространство и т.н. Та в неделя се засякох с още един бегач, най-вероятно съм дала пример на някой, който си е мислел, че ако не живееш до Морската градина и нямаш стадион на близо и край, с бягането е свършено :)
А миналата седмица, минавайки с колата на светофар до Морската градина, видях една мама запъхтяна и подскачайки на едно място с бебешка количка да чака да пресече, което веднага ме накара да си помисля, че е бягала с количката :) Има надежда ей ;)

29/02

Вчера ден без разходка ПАК .... ааааааааа, мразя мъгла, да кажа (shake) Преди обед се раздвижих у дома иначе, с Швейцарската топка ;)

Слънчеви поздрави 5А + 3Б
3 кръга :

10 Колене към гърди с вдигнати крака на топката, ръце на пода
10 Усуквания дясно/ляво на колена върху топката

3 кръга :
10 Лицева опора/колене към гърди
8 От поза ръце на пода, крака на топката, коляно към едноименен лакът, с редуване на краката
30 сек. изометричен мост

3 кръга :
10 Колене към гърди пак с топката
10 Kоремни V преси с подаване на топката от ръце към крака и обратно

И от снощи още МТ в коремната област ;) бляк....

Храната :
- попара от овес, кр.масло и сирене
- 2 варени яйца, 1 домат, маслини, 1 фпх
- 5 фурми с тахан
- ябълка
- салата червено цвекло, моркови и магданоз, маслини, елда с грах и моркови, 2 варени яйца, чаша (beer)

Ако и днес мъглата не се вдигне и няма разходка, вадя автомата вече (punch)
Весел празник и най-хубавите мартенички да получите :P

Мнението беше редактирано от Vess на 01.03.16 10:42.

02.03.16
07:50

Добро утро (dull) За мен хич не е добро като е почнало от 5:50 часа ама ...
Бърз отчет за вчера, че хич не ми е приказливо като ми е спящо и криво (shake)

01/03

Бягане 12К с количката в Морската градина за 1:16:36

Храната :
- 1 банан и 1 сурово десертче от моите
- 2 варени яйца, салата червено цвекло и моркови, маслини, 2 мини филии със сирене
- 1 портокал
- 2 оризовки с мед и тахан
- зелена салата с лук и чери доматки, маслини, пъстърва печена
- 80 гр. шоколад

Бая вода хвърлих от себе си с бягането, че ми бе 2 ден на МЦ и малко подуто такова....
Хубава и слънчева сряда от мен (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 02.03.16 07:50.

03.03.16
09:35

03.03.2016
Честит празник България !

02/03

Вчера ден без тренировка, имам нужда малко да си почина май ... само се разхождахме с дребната и толкова. Обаче си имам нова рокля и ще се контя (makeup) И нов потник розов ;) за бягане и ще две парцалчета ама....съм хепи, колко му трябва на човек (blush)

Разходката 6,700К с дребната (sun) Времето беше чудно, вир вода бях. Не съм спирала, само в Морската да я накърмя и пак беж да ме няма :)

Храната :
- бъркани 3 яйца с банан
- 1 банан и 1 сурово десертче ( орехи, фурми и боровинки )
- филия с мед и тахан
- портокал
- зелена салата с лук и черита, маслини, пъстърва печена, елда с грах и моркови, чаша (beer)
- 40 гр. шоколад с лешници

Голям апетит, голямо нещо (tmi) Днес излизаме извън града да се видим с любими наши приятели, после на село и ще се върнем събота или неделя. Мисля тия дни да не тренирам, имам нужда от малко почивка, ама малко ;) Ще стегна маратонките и клина, че на Долен имаме чисто нов стадион с прекрасна писта, та ... може да се разтъпча де ;)

Прекрасен празник Ви желая! Нека бъдем горди с историята си и успеем да предадем това на децата си!

Мнението беше редактирано от Vess на 03.03.16 09:36.

05.03.16
09:28

Добро утрооо (sun)

03/03

Празника премина в разходка до крепостта Овеч в Провадия семейно. Супер беше и времето и разходката и дечковците мнооооого послушни :P
После с приятели на среща да се видим, хапнахме, пак разходка и после вечеря :)

Храната :
- попара от овес, кр.масло и сиренце
- 1/2 филия с мед и тахан
- салата зеле с моркови, гъбена чорба
- 1 банан
- Овчарска салата, свинско със зеленчуци, 1 бира, 1/3 пърленка

04/03

Вчера трябваше да останем на Долен да се видим и със сестра ми и семейството й, но малкото им момченце кашляло много и решихме да не рискуваме да се заразят баткото и малката Мимка :(
Минахме само за 2 часа да се видим с баща ми и после обратно към Варна .... Не можахме да изпробваме новия стадион, но пък бягах като се прибрахме ;)

Бягане 7,300К за 42:54 мин. :)

Храната :
- някаква милинка с айрян
- домашна туршия, запеканка с коприва и ориз
- ябълка
- 3 оризовки със слънчогледов тахан и мед
- салата зеле с краставица, маслини, 3 яйца в масло, филия пх
- 40 гр. шоколад

Туй то :) Сега отивам на кросфит тренировка, не знам дали ще успея да се вкл. че ще съм с дребната и да се видя с най-силната и готина мадама на Пловдив ;)

06.03.16
09:19

05/03

Привет хора (sun) Напекло е хубаво от сутринта и ми е едно пролетно такова :) нищо, че съня ми пак е мираж (dull)
Вчера деня започна прекрасно :) Първо успях да тренирам в залата на Вик (rock) със супер готини хора :) Вик, Diddlina, Владо, Ивето абе...много хубаво ми беше :) А и дребната като я накърмих, заспа и ни остави спокойно да си тренираме :)
Естествено още вчера следобед бях робокоп, но то се очакваше....омекнала съм яко от към сила, но то няма как да е, като не тренирам тежко :) Но пък Дени ми даде чудни идеи за движения у дома с пудовката и със СТ :) Чакам и времето да стане трайно хубаво и топло за да мога да ходя неделите на тренировките на Вик (sun)

Комплекса 16.1 скалиран :
AMRAP за 20 мин.

6 ОН напада @ 20 кг. ( оригинала е с 30 кг. за жените )
8 бърпита с прескок на щангата
6 ОН напада @ 20 кг. ( вторите напади, щангата в рак позиция я държах )
8 набирания ( на всеки от рундовете имаше по някое кип, но повечето с подскок )
6 рунда + 6 напада  - общо 174 повторения

Храната :
- овес с банан, мед и какао ( това чак на обед, тренирах на гладно )
- супа от коприва и лапад с 1 фпх
- ябълка, мини банан с тахан
- салата домат розов, краставица и лук, маслини, печени картофки със свинско, чаша (beer)
- 50 гр. някакъв ръчно правен шоколад ( хубав беше )

Днес ще си помисля дали да бягам....може би ще оставя за утре, първо защото не съм спала хубаво а трябва да се възстановя и отпочина и второ ... тая МТ (tmi)

Хубаво и слънчево настроение днес (sun) и малко картинки от разходката ни до Крепост Овеч и съботната яка тренировка (muscle)

Мнението беше редактирано от Vess на 06.03.16 09:20.

07.03.16
08:57

06/03

Добро утро :) Крива съм и недоспала от сутринта (dull) Много ми тежи това неспане, много ... ходя вече като .... цапната с мокър парцал из нас (dull) Добре, че не бягах вчера....оставих за днес, ама как ще се получи и днес идея си нямам .....

Храната :
- попара от овес, кр.масло и сирене
- 1 био бисквита с лешник и шоколад
- салата домат, 3 яйца в масло
- 1/2 портокал
- зелена салата с риба тон, маслини, печени картофки със свинско

Ставам, че задачки разни имам и дребната мрънка абе.....веселба ;)

08.03.16
09:12

07/03

Добро утро :)
Вчера спала, недоспала отидох да тичам, че днес мъжо ще тича ( зариби се нещо и той покрай мен ;) ) а ако бях оставила за сряда .... то седмицата мина, та така :) Уморена се чувствах още от първите километри, но то няма как ... с толкова малко сън (dull) После и бая ходене с моята дружка с бебетата и .... краченцата ми са на салатка ;)

Бягане 10К за 62 мин. и 24 сек. (sun)
Разходка 6,100К :)

Храната :
- филия с мед и тахан
- банан и 1 енергийно сурово десертче, домашно
- 1 банан с тахан и 5 фурми с тахан
- 1/2 портокал
- салата домати, краставица, лук, маслини, готвено кис.зеле с ориз и свинско
- шоколадово бъркало ( кокос, какао, тахан и мед )

Опитах да си направя селфи на стадиона с количката и бебка, понеже с нея тичах, ама не успях :D Хич ме няма в тия нови техники на снимане .... хахахахаха, дърта съм вече :D

Сега ставам, че ще чистя цялата къща, после ако остане време малко движение със СТ, може и пудовката, че и на разходка ще трябва да се излиза ;)

Честит празник на всички спортни дами (F)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1