Keep running !

Прескочи до:

09.03.16
09:01

08/03

Привет драги ми смехурковци (sun)
Вчера ден с домашна тренировка :) Намерих едни 30 мин. из между чистенето, бебето и разходката ;)

Тренировката :
Загрявката на Вик @ 16 кг. пудовка

За който не я знае, описвам :
Въртене около торса на пудовка х 10 във всяка посока
10 Руски суинг
10 Американски
5 Суинга с дясна ръка
Същото с лява
5 хай пул с дясна ръка
Същото с лява
5 Снача с дясна ръка
Същото с лява
5 Обръщане и преса с дясна
Същото с лява
5 Снача с дясна и напад с десен крак
Същото с лява ръка и крак
Иииии се уморих още на загрявката (tmi) 16-ката ми е тежка за загрявка, но като нямам друга ;)

После 3 кръга от :
10 бърпи/лег на гръб и високо изтегляне на таза
10 Суинг руски + клек @ 16 кг. - суинга + клека 1 повторение
10 ръка към противоположен крак, завъртане и лицева опора

Движенията не знам дали ме разбрахте, но Вик и Диддлина ще ме разберат, защото Дени ни ги показва в събота в залата. Направих и клип, но нещо не мога да го сваля от апарата ... Само мога да кажа, че...каталясах.....изтекох на постелката абе.....хареса ми :P

После разходка около 5,5К с бебка, пазаруване и такива неща :)

Храната :
- филия с мед и тахан
- 1 банан
- малко печени картофки, ябълка
- портокал
- зелена салата с лук, краставица, репички и риба тон, маслини, 2 кюфтета от мляно месо с готвено кисело зеле с ориз на фурна
- шоколад ( нямаше как да мина без него, след толкова активен ден ;) )

Днес още не знам какви ще ги къдря, но разходка няма да има май....че времето кофти, ще се бяга БЕЗ количката тоя път и после .... не знам :)
Хубава и усмихната сряда 8-)

Мнението беше редактирано от Vess на 09.03.16 09:02.

09.03.16
09:21

Страхотна си, Веси, страхотна!Не разбрах само това
10 бърпи/лег на гръб и високо изтегляне на таза?

09.03.16
09:25

казано от Queen Cobra на 09.03.16, 09:21:

Падаш за бърпи с лицева опора, изправяш се, лягаш по гръб и високо изтегляш таза, после изправяш се със скок и пак наново .... бърпи, по гръб и т.н.
Когато мога ще кача клип.

09.03.16
09:59

казано от Vess на 09.03.16, 09:25:

Падаш за бърпи с лицева опора, изправяш се, лягаш по гръб и високо изтегляш таза, после изправяш се със скок и пак наново .... бърпи, по гръб и т.н.

Сещам се за поне 5 начина да се контузя,ако това трябва да го правя за време. .... :D

10.03.16
08:56

казано от Juls на 09.03.16, 09:59:

казано от Vess на 09.03.16, 09:25:

Сещам се за поне 5 начина да се контузя,ако това трябва да го правя за време. .... :D

Е, то аз у дома на играчка стъпих и си изкълчих глезена, така че....риск има винаги ;)

Ето тук го има упражнението при 5-те минутки на Зузана, второто, след това с топката :)

09/03

Ха добро утро :) Вчера тичах. Заведох дребната у баба й да се гледат и беж към Морската :)

12К бягане за 1 час и 16 мин. ( (sun)

Обаче днес пълен релакс мисля.....Тъй като съня ми е малко и накъсан, тренировките тежки ( поне за мен ) от към храна го докарвам, че трябва да се възстановява.....не е като да се наспя хубаво, но.....някой ден :)

Храната :
- попара от овес, кр.масло и сирене
- банан
- супа от охлюви, 1 кюфте от мляно месо
- 6 фурми с тахан
- зелена салата с лук и домат розов, маслини, 2 кюфтета и готвено кис.зеле, 1 фпх
- 1 фпх намазана с мед и тахан ( наяждане нямам )

Хайде, до утре 8-) Хубав и не толкова дъждовен четвъртък (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 10.03.16 08:57.

10.03.16
10:18

И на мен ми се бягаааа!!! Само се дразня като те чета...:D

11.03.16
08:50

казано от Juls на 10.03.16, 10:18:

И на мен ми се бягаааа!!! Само се дразня като те чета...:D

Дано бързо мине крачето Юле и да тичаш и ти (sun)

10/03

Привет :) Както си обещах, вчера мързелувах основно ;) По обяд само разходка от около 4 км. с количката, хем да вземем въздух, хем да напазаруваме и така :) Хапнах си добре също, даже дремнах около 40 мин. следобед с дребната ;) направо си е за хвалене :D

Храната :
- овес с кокосово мляко, какао, стафиди и малко мед
- 1 домат и 2 филии препечени с кашкавал (inlove) ( много ми се дояде кашкавал и си купих )
- 1 банан
- 1 ябълка
- зелена салата с риба тон, маслини, чиния леща и 1 кюфте за разкош ;) чаша (beer)
- домашно десертче ( кокосово мляко, стърготини, какао и мед (inlove) )

Хубав петък от мен (F)

Най-скъпото ми (inlove)

Мнението беше редактирано от Vess на 11.03.16 20:43.

казано от Vess на 11.03.16, 08:50:

разходка от около 4 км. с коликата

Тя добре, че коликата ви е само една! :P :D
Че ако са в множествено число - голям рев, голямо нещо! ;)

11.03.16
20:42

казано от Златина Цонева на 11.03.16, 18:21:

казано от Vess на 11.03.16, 08:50:

разходка от около 4 км. с коликата

Тя добре, че коликата ви е само една! :P :D
Че ако са в множествено число - голям рев, голямо нещо! ;)

Хахахахаха, ейййй опасна си ;) веднага ми спипа правописната грешка :D
Слава Богу нямахме ни една колика пу пу ;)

12.03.16

11/03

Добро утро :)
Вчера ден пак с активности разни (sun) Първо у дома докато дребната си правеше първия дневен сън, после излязохме за разходка и надвечер бягане (sun)

Загрявка на Вик с 16-ката
10 кръга :
3 набирания ( надхват с ластик )
6 лицеви опори на един крак, другия във въздуха 3/3
12 ходещи напада

3 кръга :
5 тройни коремни преси
( V преса + пръсти към глезени + коремна с разтваряне на крака )
10 колене към гърди ( краката на швейцарска топка )

Бягане 5К за 28:38 мин. :)

Храната :
- 1 банан и 3 фурми с тахан
- остатъци от зелената салата с риба тон, 1 домат, маслини, 1 фпх с кашкавал
- 5 фурми с тахан
- ябълка
- салата зеле, маслини, 2 яйца в масло, чиния леща, 1/2 пфх, чаша бира

Това мисля беше за вчера :) Днес малечка-палечка ме е събудила от 7 часа и пее ли пее (dull) Станах де, имам ли избор .... сложих хляба да се прави, прибрах едно пране, прострях друго, нахраних я, пия кафето и после не знам през деня какви ще ги свършим. Но определено няма да тренирам, не искам :D

Макар и работна, хубава и лека събота от мен (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 12.03.16 09:02.

14.03.16
09:05

Добро утрооо :) Пак не ми е добро на мен ама .... тая дребната мишчица ми се буди на 2 часа снощи.....(dull) не реве, но и не заспива ако не цокне малко (dull)
Ще се отчитам за два дни, нещо съм се замотала и си мислех, че съм писала вчера :D

12/03

Събота - мързел !!! Само из нас, занимания с бебка и готвих. Баткото на бабиндом. Толкоз от активности :D
Храната - подобна на тази, която ще опиша за неделя :)

13/03

Неделя пак основно у дома, валя цял ден. Приготвихме се с бубка да ходим да бягаме сутринта в Морската, качихме се в колата и на 2-я км. почна да вали, обърнах и се прибрахме. Бягах следобед де, сама. в дъжда.  Излязох за 5К, ама....станаха 7К ;)

Бягане 7К за 41:28 мин. :)
И приключих седмицата с 34 км. бягане и около 15-16 км. ходене пеш :)

Храната :
- банан с тахан
- пилешка домашна супа с тиквички и оризови макарони
- портокал и ябълка
- 4 оризовки с тахан и мен
- зелена салата с лук и краставица, маслини, пиле с кафяв ориз и тиквичка на фурна, бира

Днес мисля малко йога :)
Спорна седмица и усмихнат понеделник (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 14.03.16 09:07.

15.03.16
08:59

Привет банда 8-)
Няма да Ви се оплаквам днес....спала не спалаааа, това е положението :D С бебе съм, какво искам аз ;)
Вчера иначе нищо особено, раздвижих сутринта, после пазаруване и обратно в нас, че много студено и духаше зверски (dull) Тия дни няма как и да бягам, довечера съм на тържество за мама в градината (inlove) Най-рано утре ще тичам и то ще е надвечер и така :)

14/03

Йога около 50 мин. (sun)

Храната :
- попара от овес, кр.масло и сиренце
- супа пилешка, 3 био сладки с рожков ( превъзходни бяха просто )
- 3 фурми с тахан
- ябълка
- салата червено цвекло, моркови и ябълка, маслини, скумрия печена и доядох ориза с тиквички
- 6 какаови зърна с мед

Днес имам чистене, чакам я да заспи дребната и се мятам. Ако случайно ми остане време може и нещо кратко да спретна, но не знам.....ще видим :)

До скоро (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 15.03.16 09:00.

16.03.16
08:48

Бързо се отчитам, че днешния ден ще е труден (dull) Ще мрънкам малко, предупреждавам ....
Първо, сън.....липсва ми нощния сън :( а още не са почнали зъбите, после не знам как ще я карам.....
Второ, баткото ми е сополив, почна и да кашля....веселба. Трябва да ходим по доктори, трябва да мъкна и дребната навсякъде с нас, трябва и да я опазя да не се зарази :( абе....реве ми се ;( Шест месеца го опазихме от както се е родила Мария, баш сега на това гнусно време се вкисна .... пппффффф ..... Днес имах планове и голямо желание за йога, но .... сили и време няма да имам :(
Спирам с мрънкането, отчета за вчера :

15/03

Тренирах бързичко след като изчистих с прахосмукачката, идеална загрявка си е това, ей ;)

6 кръга :
5 Бърпи с претъркулване
5 Снач с дясна ръка 16 кг. и напад с десен крак
5 същото с лява ръка и крак

3 кръга :
5 от планк на длани, коляно към едноименен лакът, скок в страни, скок горе като на бърпи/същото в ляво = това 1 повторение
10 планк длани/лакти

Храната :
- попара от овес, кр.масло и сиренце
- пил.супа с тиквички и оризови макарони, малко салата цвекло и морков, маслини
- 6 фурми с тахан
- зелена салата с краставица, репички и лук, маслини, скумрия печена, картофи варени
- шоколад домашен (inlove)

Хайде, хубава сряда от мен :)
И снимка на домашното ми творение ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 16.03.16 15:38.

16.03.16
08:55

Лелееее, как изглежда само този домашен шоколад  - направо ми разби сърцето (u) (u) - я сподели да видим дали можем да го впишем някъде в менюто....(blush)
И моите адмирации - аз с едно дете казвам, че е трудно, а  с две не знам сигурно ще полудея :D - с две думи има ли желание има и начин - тренираш си ти с бебе и това е  - СУПЕР :) (F)

Мнението беше редактирано от Ани123 на 16.03.16 09:01.

16.03.16
08:57

казано от Ани123 на 16.03.16, 08:55:

Лелееее, как изглежда само този домашен шоколад  - направо ми разби сърцето (u) (u) - я сподели да видим дали можем да го впишем някъде в менюто....(blush)

По рецептата на Марги : какаова паста, краве масло, мед и лешници ;) Воала :)
Разтопява се на водна баня пастата с маслото, после се добавя меда, лешниците накрая.

16.03.16
09:03

Ох, мерси - истинска бомба си е , но е положително по-добре от тези в магазините :) - ще го пробвам задължително някой пък, когато реша да се поглезя (blush)

17.03.16
08:59

Добро утро драги ми смехурковци :) Май се наспах тази нощ, тихо да не чуе Мимка :D
Вчера до поликлиниката за баткото, после през аптеката за едно ново спрейче за нос ( лечебна минерална вода, само такова не бях виждала ) и основно у дома цял ден. След обед малко се и раздвижих :)

16/03

Ащанга йога 45 мин. (sun)
Бягане 5К вечерта за 28:36 мин.

Храната :
- попара от овес, кр.малко и сирене
- пил.супа и салата зелена с репички, няколко маслини
- 4 оризовки с мед и тахан
- салата цвекло и зеле, маслини, 4 яйца в масло, филия лимецов квасен хляб
- шоколад

Ставам, че ме зоват от другата стая :D
Любимия ми четвъртък, днес моята хубавица става на цяла половин годинка (inlove) 6 месеца двойно щастие (inlove)
Хубав и усмихнат ден (F)

Мнението беше редактирано от Vess на 17.03.16 20:29.

18.03.16
08:41

Добро утро :) Вчера като се похвалих, че се наспах, Мимка ме е чула :D и тая нощ не беше от спящите (dull)
Иначе вчера ден без спортни активности, малко задачки имах в единия мол, после до нас да хапва дребната, че от вчера се и захранихме. После на площадка да играе баткото, пазаруване, да сготвя и деня мина (dull)
Днес пак не знам дали ще успея да спортувам нещо, имах желание за йога сутринта, после да тичам, но....когато и баткото е в нас не успявам някак....докато спи Мимка, се занимавам с него, иска си грижи детето и така :) Здраве да е, ще си почина повечко тази седмица и готово :)

17/03

Храната :
- 3 био курабийки в мола по обяд чак....не остана ред да закуся
- филия с кашкавал препечена, салата цвекло и зеле, маслини, 1 яйце
- 5 фурми с тахан сусамов
- салата домат, краставица и лук, маслини, тиквички на фурна с кис.мляко с чесън, 1 филия от дом.ми хляб
- малко парче шоколад ( застрашително свършваааа, трябва и на мъжо да оставя все пак (blush) )

Малката буба чукна половин годинка (inlove) Ей, времето лети страшно бързо, страшно  :)
Жива и здрава да ми е, все така сладка, усмихната, лъчезарна :)
Хубав петък от мен, хайде до утре (sun)

18.03.16
09:06

казано от Vess на 18.03.16, 08:41:

Малката буба чукна половин годинка (inlove) Ей, времето лети страшно бързо, страшно  :)

Бързо, бързо...лети, докато се усетиш и идва време за още едно :D :D :D
Да е жива и здрава малката Мимона! (F)

18.03.16
09:29

казано от karfi4ka на 18.03.16, 09:06:

казано от Vess на 18.03.16, 08:41:

Бързо, бързо...лети, докато се усетиш и идва време за още едно :D :D :D
Да е жива и здрава малката Мимона! (F)

Оооооо, ще ме извинявате ама за още едно ще си поговорим с Вас, ние се отчетохме :D

19.03.16
08:35

Привет хора :)
Вчера успях да си направя желаното и заплануваното. Днес ще направя последни 5К за седмицата, утре съм на йога ( за първи път ще ида на организирана практика с учител, дано ми се получи ) и възнамерявам другата седмица пълна почивка от спорт. Една седмица ще си почина от домашните тренировки и бягане, може би само йога у дома. Чувствам се супер недоспала и уморена физически (dull)

18/03

Йога около 35 мин. ( поздрави, обърнати и заключителни )
Бягане 5К с количката едва за 31:21 мин.
Разходка общо за деня 6К :)

Храната :
- банан с тахан
- филия с мед и тахан
- пак филия с мед и тахан
- салата шопска ама без сирене, маслини, малко от тиквичките с кис.мляко и чесън, 4 яйца в масло, 1 фпх

Туй то.....
Хубава и слънчева събота на всички (sun)

20.03.16
08:06

Добро утро |-)  Както разбирате от емотиконката, искам да спяяяяя (dull)
Както и да е :) Здрави да сме, ще спим, има време :)
Вчера тичах в Морската с количката и бебка. Мисля както споменах в горния пост, една седмица да не бягам.

19/03

Бягане 5К за 29:47 мин. (sun)

Храната :
- банан и 3 фурми с тахан
- 3 оризовки с мед и тахан, овес с кис.мляко и стафиди
- ябълка
- зелена салата с лук и краставица, маслини, пил.бутче печено с картофки на фурна
- домашен шоколааааад :P

Днес йогата няма да има, отлага се практиката (dull) То човек като се кани много, много и накрая....греда. Иначе килата вече са -4 от тези, на които забременях.....
Хубава неделя от мен (F)

Мнението беше редактирано от Vess на 20.03.16 08:07.

20.03.16
22:17

Привет хора :) Да се отчитам и за днес и да приключвам с тази седмица. Мисля другата седмица да не пиша, само храна ще е и без това, ще си почина активно от спорт, да видим дали ще ми се отрази и как :)

20/03

Тъй като часа по ащанга се отложи, у дома но съкратена ...
Йога 45 мин. (sun)

Храната:
- варено жито с кокос.стърготини и мед
- банан с тахан
- 1 домат и 1/2 краставица, бъркани яйца със сирене, пак от житото
- зелена салата с риба тон, маслини, пиле с картофки печени, чаша бира
- шоколад разбира се (blush)

Хубава и спорна нова седмица Ви желая (F)
Тук съм и ще Ви наблюдавам 8-)

28.03.16
09:06

Привет драги ми съфорумци :)
Липсвахте ми ей (sun) Не че не Ви наглеждах, но все пак ....
През изминалата седмица ....казах ли, че няма да бягам :P е, не се получи точно така, излъгах :) По скоро си починах от писане, не от бягане (blush) И по скоро заради лошо време си починах от разходки ;)
Храната си е все както преди, плодове, зеленчуци, яйца, ядки, тахан и мед много и шоколад разбира се :)

От 21.03. до 27.03. имам 25 км. бягане и 3 пъти йога средно около 45 мин. (blush)
Бяганията :
7,130К за 42:47 мин.
7К за 41:31 мин.
11К за 65 мин.и 51 сек.

И така :) Тази седмица синоптиците обещават слънце, а дано познаят, че .... ми липсва много (sun)
И малко фото от по-миналата събота от Морската градина и новата ми стара прическа (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 28.03.16 09:06.

29.03.16
09:34

Добро утрооо :)
Вчера ден без спортни активности :) само домашни задължения и разходка 4 км. с бебка с пазаруване :)

28/03

Храната :
- сварено жито с мед и тахан
- банан и 5 фурми с тахан, 3 оризовки с мед и тахан
- ябълка
- салата домати розови, краставица, лук и магданоз, маслини, купичка бял боб, филия хляб
- 50 гр. шоколад

Днес имаме ходене поне 5 км. и ще бягам вечерта и малко Поздрави ще правя след малко (sun)
Хубав и усмихнат вторник (F)

30.03.16

Добро утро :) От сутринта днес е приятно топло и слънчево (sun) Ей така обичам :)
Вчера иначе имаше спорт, доста активен ден си беше. Първо у дома раздвижване, после по обед разходка с Мимка до докторката за консултация ( мерки и теглилки ) и надвечер бягах (sun)

29/03

Движението :
Слънчеви поздрави 20 мин.
5 кръга :
8 лицеви опори
10 скачащи напада
Разходка с количката 5 км.
Бягане 7К за 40:41 мин.
:)

Храната :
- банан и 5 фурми с тахан
- купичка бял боб с филия хлаб
- банан
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, 2 кюфтенца мляно месо и готвен кафяв ориз
- 40 гр. шоколад и малко варен лимец с мед и кокос.стърготини

Днес почивка от спорт, но имам толкова задачки, че .....
Хубаво и слънчево настроение (sun)

31.03.16
10:56

Привет :) Нямам никакво време....пппфффф....чак съм пропуснала да се отчитам за вчера....

30/03

Ден без спорт, само доста разходка с количката с двете деца, малко задачки, после до свеки да оставя дребната, вършихме някой неща с баткото, после пак до свеки.....у дома, вечеря, къпане, лягане на децата и бам 23 часа стана.....бляк. Аз кога ще почивам, когааааа ???

Храната :
- варен лимец с кокосови стърготини и мед
- банан
- ориз със спанак и пилешко
- ябълка
- салата домати, краставици и лук, маслини, малко останал от боба, 2 кюфтета
- 40 гр. шоколад

И днес едно слънце, едно чудно навън....до сега съм оправяла у дома дрехи, пранета, чистене, не остана ред за йога :( след малко излизаме и като се приберем, ако имам сили .... евентуално нещо за 10-20 мин. може да спретна....но хич няма се напъвам (dull)
Ще бягам утре :)

Хубава и слънчева сряда (sun)

01.04.16
09:09

Добро утрооо (sun) Бързам, че времето не ми стига ей.....да се отчитам и да я мятам у дома, че и баткото пак е с мен днес, обещах му Морска градина, игра, забавления, но преди това домашни задачки и така :) Дребната и тя си иска своето, абе.....лудница  :P

31/03

Вчера успях следобед малко да се раздвижа, щяхме да излизаме пак на слънце с Мария, но тя така сладко си заспа и реших да не я разбутвам а да си направя йогата :) Реших да направя и едни 5К като се прибра мъжо, че ако бягах днес вечерта, утре ми се ще да идем с бебка и на старта в Морската, в неделя искам по дълго бягане да направя абе.....бягах вчера, точка :D

Йога 45 мин. (sun) ( Поздрави, пози от стоеж, обърнати и финални )
Бягане 5К за 29:03 мин.

Храната :
- варен лимец с мед и кокос.стърготини
- 1 кюфте с малко готвен ориз, 5 оризовки с мед и тахан
- зелена салата с лук, краставица и репички, маслини, 2 кюфтета, картофена салата със зелен лук, бира
- 50 гр. шоколад

И пак 100 пъти се буди дребната нощеска.....не ме питайте как съм.....карам на батерии, да видим и те кога ще сдадат багажа (tmi)
Мрън не мрън, това е положението :) хууууубав петък (sun)

02.04.16
08:16

Добро утроооо :) Рано, рано сме скокнали ние, Вие ?
Вчера не съм тренирала, но пък цял ден навън с децата, като излязохме в 11:30 та в 18:30 се прибрах.....Бая ходене :)
И такова лято беше във Варна, то май в цялата страна, не само тук (sun)

01/04

Храната :
- варен лимец с кокос и мед
- Овчарска салата на заведение
- геврек от спелта
- пак малко от житото
- салата домати, краставица, лук и магданоз, маслини, 3 яйца и картофена салата с пресен лук, бира

Не се сещам друго за вчера :) Събрахме хубаво слънце (sun)
Отивам сега да бягаме с Мимка в Морската (sun) Приятен и слънчев ден (F)

03.04.16
09:22

Добро утро (sun)

Събота активна :) бягах, после разходка с бебка и тати, баткото на бабиндом, после у дома и така :)

02/04

Бягане 7К с бебето и количката за 41:55 мин. :)

Храната :
- варено жито с мед и кокос
- салата домати, 3 яйца в масло, 4 оризовки с мед и тахан
- салата домат, краставица и лук, маслини, порция Рататуй ( Злати ме подскороса да го наготвя това чудо, а то било безкрайно вкуснооооо ), бира
- пак малко от вареното жито с какао и мед

Такава беше моята събота :)
Ето и малко картинки от бягането с Мимка и тавата с вкусен Рататуй :)

Мнението беше редактирано от Vess на 03.04.16 09:22.

03.04.16
18:35

Това с рататуито някакъв варненски заговор ли е? :)

03.04.16
21:10

казано от Vess на 03.04.16, 09:22:

Добро утро (sun)

Ето и малко картинки от бягането с Мимка и тавата с вкусен Рататуй :)

Ха ха баш на пъпа на морската....представям си физиономиите на недоумаващи, възмутени граждани как тормозиш горкото дете. Браво Веси!

03.04.16
21:57

Боби, за Рататуя Злати е виновна разбира се, преписах от нея ;)
Дени, за възмутените граждани на Варна честно казано въобще не ме интересува, а и да ти кажа виждам в учите им по често одобрение и поздрави от колкото възмущение :) Много от тях ми казват Браво ! като се разминавам с тях :) За мен тичането с количка си е 2в1, разходка и сън за бебето и спорт за майката, който каквото иска да си мисли ;)
Наскоро участвах в една дискусия във фейсбук как като се тичало с количката щяло да се нанесат микротравми на детето и т.н. и това разбира се от жена, която няма деца. Но аз такива аргументи си ги подминавам, за мен разходката на детето по тротоарите на Варна си е по-сериозно друсане и предизвикателство от колкото тичането по новите алеи в Морската градина ;) Гумите на автомобила са ни идеални, помпещи се, имаме си и амортисьори .... абе кеф за бебка и за мен :D

Мнението беше редактирано от Vess на 03.04.16 21:59.

04.04.16
09:39

Честита нова седмица :) Пожелавам Ви да е усмихната, здрава и много успешна (F)

Неделя активен ден отново, днес вече нищичко няма да правя, ама нищичкооооо :) Е, домашните задължения, пазаруване и грижи с бебка не се броят ;)

03/04

Йога около 40 мин.
Бягане 9К за 54:35 мин.

Супер уморена се чувствах, едвам ги издрапах.....доста пресечен ми е терена, постоянно качване и спускания, като на финала разбира се качване пак (dull) Ще си почина два дни най вероятно, ще видим де....според спортните активности и на мъжо ;)

Храната :
- варено жито с мед и тахан
- порция Рататуй
- пак от житото
- зелена салата с лук, краставица и репички, маслини, пил.дробчета в масло и задушени броколи, карфиол и морков, бира

Ставам, че деня ми не стига :)

05.04.16
11:04

Привет банда :) Нямам хич време за много приказки затова днес на бързо ;)

04/04

Не съм тренирала, само разходка :)

Разходка 7,400К с бебка (sun)

Храната :
- 1 банан и някакви фурнети (tmi)
- зелена салата останала от предната вечер, маслини, пак малко от житото
- салата домат, краставица, лук, пил.дробчета, задушени зеленчуци, бира
- 5 фурми с какаови зърна

Туй то :)
Извинете ме ама наистина.....кът ми е времето тая седмица нещо (wasntme)
Хубав вторник от мен и най-малката бегачка на форума ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 05.04.16 11:05.

06.04.16
08:47

Добро утроооо (sun)
Много ми е хубаво така яко като пече, чудно ми е (makeup) поне за сега де, после лятото ще търсим сенките ;)
Активен ден беше вчерашния :) Не знам, поне за мен си е доста активен, за някой сигурно са смешни неща, но аз с това недоспиване и кърмене си ми е доста :)

05/04

Разходка с количката и бебка 6,2К
Набиранки - 1-2-3-4-5-5-4-3-2-1
Лицеви опори - 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Редувах ги набиранията и лицевите опори
Бягане надвечер 7К за 40:54 мин.

Храната :
- варено жито с мед и тахан ( заради кърменето го ям, ако се чудете )
- банан
- 100 гр. сурови орехи и бадеми общо
- 4 яйца полети с мед
- зелена салата с лук, краставица и репички, маслини, скумрия печена, картофена салата, бира
- шоколад

Днес плана е много хойкане пак, запланувала съм си далечна дистанция, гледам времето ще е с мен, по обед паля подметките и газ :D
Хубава и слънчева сряда (sun)

06.04.16
09:26

Яйца с мед? Варени? Вкусно ли е, много ми е любопитно :)

06.04.16
09:49

казано от Sanya на 06.04.16, 09:26:

Яйца с мед? Варени? Вкусно ли е, много ми е любопитно :)

За втори път ме питат за яйца с мед ;) Да, на мен са ми вкусни. И варени съм ги мазала с мед, но в случая бяха на тиган и пак намазани с мед :)

07.04.16
10:25

Привет драги ми смехурковци :) Развихрих се у дома и съм пропуснала отчет ;)

06/04

Активен ден пак :) Днес обаче съм пас ... щях да бягам с Мимка сега сутринта с количката, но....отказах се :D
Първо у дома преди обед, после цял ден навън (sun) Изгорях на тениска (dull)

Движението :
Слънчеви поздрави А + Б х 5 повторения
7 кръгчета :
8 лицеви опори
12 скачащи напада
Планк 3 х 1 мин. с 30 сек. почивка по между им
Разходка 13 км.
(sun) е как да ми се бяга днес ;) то силно казано разходка, активно ходене си беше ;)

Храната :
- 1 банан
- 2 ореховки
- остатъка от житото, свърши
- 1/2 портокал
- салата домат, краставица и лук, маслини, скумрия печена, картофена салата, бира
- 5 фурми с тахан

Днес шетам цяла сутрин, после по обед излизаме на вън (sun) Хубав четвъртък (F)

Мнението беше редактирано от Vess на 07.04.16 10:26.

08.04.16
09:09

Добро утро хора :)
Тая седмица я пиша дъждовна от към бягане....и без това преди време като мислех да почивам от бягане не го направих.....е, сега е момента ;) Бягах само вторник и не се очертава до края на седмицата бягане....евентуално неделя, но ..... по вероятно е да не мога и тогава.
Вчера си почивах от спорт, само разходка (sun)

07/04

Разходка около 5 - 6 км. само, не засякох че нещо не можах да подкарам GPS-a ...

Храната :
- овесени ядки с кокосово мляко, банан и малко мед
- 4 соленки от лимец, спелта и сиренце
- 1 банан и 5 фурми с тахан
- портокал
- салата шопска без сирене, маслини,, 3 яйца в масло и варен ориз със зеленчуци
- около 50 гр. шоколад и малко варено жито с мед и какао

Довечера ще пътуваме към село, ще си мързелувам, ще се видим с баща ми, с бабчето ми, със сестра ми и семейството й, абе .... готино :) На двора, на зелено, домашна баница....все хубави неща, които ме връщат назад в детството ми (blush)

Хубав петък от мен и приятен уикенд (sun)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1