Lifting The Dream *Intuitive eating & Girly Gains**

Прескочи до:

24.02.16
19:07

Днес се Р-А-З-П-А-Д-А-М. Рамото ме наболява (или е треска?), коляното и то да не види нещо, мускулната треска в the glutes е толкова силна, че стълбите между 3тия и 4тия етаж на работа ми се струват като мъчение от филма Saw. Общо взето, да, доволна съм, че съм потренирала добре вчера :D
Почивен от тренировка, поне успях да  обърна внимание на себе си преди работа.
Утре може да спретна едно измерване на гладно, че нещо се усещам олекнала. Ако го почувствам!

ХРАНА - ден на каймата Vol.2
1. 2 пълн.филии с тахан и 1/2 банан; 1/2 нар
2. от същото ядене с каймата, нахута, чушки и моркови; зелена салата с червена чушка, марин.домати и 1 яйце
3. 60г протеин Impact diet whey
4. 3 кюфтета, 1 морков; кис.краставички
ТЕЧНОСТИ: 3л вода; 1 еспресо; 1 нес със суха сметана

От вчера добавям някви милилитри вино и вместо протеин - кис.мляко, извара, какао, стърготини и стевия (бъркоч)
За утре ми попадна един ластик и ще боря набиранията.
Въпреки пълнолунието спах прекрасно (in your face Moon!) Ми туй то, днес нищо специално...
Aurevoir!

Мнението беше редактирано от Sanya на 24.02.16 22:30.

25.02.16
09:04

25.02.2016 Мерки и теглилки на гладно:

- моя любимец кантарът- 54.0кг
- раменен пояс - 95см
- гръдна обиколка (под бюст) - 73см
- талия - 62.5см
- корем - 73см
- ханш - 89см
- бедро (в най-шивоката част) ляво/дясно - 51.5/52.5 см
- бедро (среда) - 45/45 см
- ръце лява/дясна - 25/25.5 см
- прасец - 32/32.5 см

Който се интересува от предните измервания мисля че са публични. Не знам до колко съм се измерила правилно, но имам +2см рамо, -2см гръден кош, -0.5см талия, -1см ханш, +1см на бедрата. За рамото и гръдния кош малко ме съмнява това, може би не съм се измерила добре предния път. Въпреки че е възможно да не съм ги и мерила и да съм ги преписала от предния път... whatever…
Ами доволна съм. Миналата година при тегло 55кг талията, корема и ханша ми бяха с по 3см отгоре и със сигурност изглеждах по-подута. Сега са по-фит нещата :)
Цел от тук нататък е да сваля около 2см от корема и да изчистя още малко бедрата (което не значи непременно по-малко сантиметри).
Прилагам и “пресни” снимки и мисля това отчетче да го повтарям веднъж на месец като за първи път почнах да включвам корем и среда на бедрото.
See ya (muscle)

Туй нЯщо на дясното коляно... ко прай там? :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.02.16 09:16.

25.02.16
09:24

Аз снощи като писах, че ме боли коляното не се шегувах :( Само не си спомням ударих ли се или нещо съм се разкачила от самосебе си...

Аз с контузии не се шегувам, да знаеш... :) Няма как да се разкачиш от самосебе си - болежките си имат причина. Много неща могат да бъдат причина, но в общия случай с тази наколенка не си решаваш проблемите. Ако болката остане в следващите дни, правилният подход е да търсиш (и съответно да премахнеш) причината, а не начин да тушираш симптомите. Спортен лекар или кинезитерапевт...

25.02.16
10:02

Той проблема е едва от вчера и със сигурност ако не се подобдри скоро ще потърся лекар ;) Наколенката е временно (дори не мога да го нарека решение). След малко отивам да тренирам и ще се постарая по никакъв начин да не товаря ставата!

25.02.16
19:17

Първо да кажа, че коляното започна да се оправя, почти не усещам дискомфорт. Коле, дано си си отдъхнал :D (hug). Намазах го два пъти с Индометацин, но още след тренировка го усещах много по-добре. Както казах щадих го по време на тренировка, не скачах и не се мятах :)

ХРАНА
1. 1 пр.филия с масло и малко сирене, малко суджук; 200г кис.мляко с доза протеин и малко семки
2. 30г Impact diet whey преди тренировка
3. 40г пълнозърнести макарони (сс) с 60г пилешко бяло месо и задушени зеленчуци
4. 200г кис. мляко с какао, канела, стърготини и стевия
5. 150г пилешко бяло месо със задушени зеленчуци с масло; домати с плочка сирене
Wait for it…ще има и 6. :)
ТЕЧНОСТИ: ~3л вода; 2 кафета

ТРЕНИРОВКА - Горна част (дърпащи)
Загрявка: с 2кг гирички + стави
1. Набирания с ластик - първите няколко с подскок, след това 3х6 само негативни
2. Гребане с щанга - 15х15кг/ 10х20кг/ 10х20кг/ 10х22,5кг
3. Тяга с прави крака - 12х22,5кг/ 3х10х25кг
4. Гребане с 12.5кг дъмбел - 3х8
5. Бицепсово сгъване с крив лост - 4х8х12.5кг
6. Суинг с 7,5кг - 25/ 25/ 25/ 20 през 30 сек.

Набиранията...просто няма сила в тая гърбина. Или още не съм я открила :) Ще стане де, търпелива съм.
Към края дойдоха обичайните хорица, които играят тенис на маса, разпънаха масата, свиха ме в един ъгъл да си правя суинга и аз от дискомфорт забравих да разтегна. Накрая си разтегнах набързо в съблекалнята (dull)
(F)

25.02.16
20:36

Еха- секси миньонче! Много добре изглеждаш и коремните мускули  се очертават приятно.
Сигурна ли си, че си 15% мазнини - не го приемай като негатив , но не мисля, че си толкова изчистена.

25.02.16
20:51

Оооо абсолютно не! Това е останало от едни стари пресмятания на % мазнини, които в последствие осъзнах, че нямат нищо общо с действителността :) Даже добре, че ми обърна внимание да ги затрия. Миналата година някъде се бях мерила на онези машинки в моловете и там беше ме изкарало към 16% , но и това е доста ненадежно...

П.П. Благодаря иначе (sun)

Мнението беше редактирано от Sanya на 25.02.16 20:52.

26.02.16
07:13

Еднакъв процент телесни мазнини може да стои по различен начин на различни индивиди. Мазнините по тялото не са разпределени еднакво при всички нас. Всеки от нас задържа различно количество вода подкожно. Жена с 40кг активно тегло и 15% мазнини  и жена с 50кг активно тегло и пак 15% мазнини няма да изглеждат еднакво “чисти”. Цветът на кожата,светлината на снимката могат да повлияят на преценката ви също.
Докато нямаш точно измерване с калипер, никой не е прав,че си 15% и никой не греши,че не си 15%. :)

26.02.16
07:51

Между другото аз си поръчах калипер :D Чакам само да ми го шипнат... След като струваше 1€ си викам що пък да не. Остава само да пристигне, че понякога китайците са бързи, но друг път ги чакам по 2 месеца :)

Мнението беше редактирано от Sanya на 26.02.16 07:52.

26.02.16
08:45

казано от Sanya на 26.02.16, 07:51:

Между другото аз си поръчах калипер :D Чакам само да ми го шипнат... След като струваше 1€ си викам що пък да не. Остава само да пристигне, че понякога китайците са бързи, но друг път ги чакам по 2 месеца :)

Тези се чупят средно на второто защипване - изпробвано точно два пъти. :) Безплатен обяд няма.

Саня, много е важно с какъв калипер ще бъдат премерени мазнините, както и опитът на човека, който ще го направи.
Не е случайна високата цена на качествените калипери. :)

Впрочееееем, като сме заговорили на темата...
Митко има калипер като този на снимката. А цената за приятели е 0.0099 лв. :D
Можеш да се свържеш с него, ако желаеш да имаш точно замерване на процента си мазнини.

26.02.16
09:38

ВеРони :) Благодаря ти отново за hint-а дето ми даваш, Митко ще го потърся ( с баница в ръка :D ) когато му дойде времето...Мисля първо да си изпълня целта, която си поставих в по-горния пост ;)

Ще ги постигнеш и още как. :)
Развиваш се с прекрасни темпове.

Можем заедно да отидем, когато дойде моментът - и аз имам нужда от мерене. Но баници не давам, баце, не. :D :D :D

26.02.16
10:38

Ууу да, с най-голямо удоволствие :) Баници ли, какви баници (wasntme)

26.02.16
19:02

Аз пак съм тук :D
Днес като за Петък имам толкова много работа, че не знам дали да се раздвоя, разтроя или да взема да си ходя направо :) Шегата настрана, но днес ми скъсаха (mooning) ...
Иначе така петъчно като се прибера мисля да си сипя една чашка червено вино и let the weekend begin!
Бележка:От снощи имам да добавям 4 царевични крекера - 3 с тахан и мед и 1 със сирене и сушен домат
ХРАНА
1. 2 пълн. пр.филии с масло; малко сирене; суджук; 2 моркова
2. 2 бразилски ореха преди тренировка, а след нея 30гр протеин Impact diet whey
3. омлет от 2 яйца със сирене, завит със задушен в масло спанак; малко сварен нахут; таратор; 2 хапки от една погача и 1 еклер
4. пил.бутче+крилце с моркови на фурна; салата от чери, червена чушка и моцарела с балсамико и зехтин
5. малко кис.мляко с извара, шепа микс ядки и стевия
ТЕЧНОСТИ: до тук 1.5л вода (ще наваксам); 2 кафета

ТРЕНИРОВКА - Долна част (дърпащи)
Загрявка: Jumping Jacks + High knees + Butt kicks + загрявка стави
Извън програмата: няколко набирания широк надхват с ластик и отскок; два пъти по 1 полувинчато с тесен подхват
1. Бедрено сгъване с 5кг дъмбел + 5кг общо тежести за крака - 7 / 12 / 12 / 12
2. Глутеус мост на един крак с 2.5кг тежест на глезена - 3х15 (всеки крак)
3. Добро утро с 15кг - 3х15
4. Суперсерии за корем
- Къси коремни с изтласкване на 5кг дъмбел - 3х20
- Туистове с 5кг дъмбел - 3х20
- Повдигане на крака от лег с 2х2.5кг тежести - 3х15
5. ”От планк към лицева” - 3х отказ

HIIT: 2 кръга с 1 мин почивка помежду - време 8мин
30 Jumping Jacks
30 High knees
8 berpees (без лицева)
30 bicycle crunches
10 jump squats
30 Jumping Jacks
25 High knees
1min wall sit

Реших пак да пробвам набиранията в началото, докато съм някаква жизнена. Това, което забелязах е, че като се хвана широко с надхват и се изтласкам усещам всичко в рамото и ръцете. Може би не мога да включа пустия му гръб. След това пробвах по-тесен подхват и след като отскоча първоначално при следващото повторение успявам да се набера, с тази подробност, че преди това не съм пуснала до край.
От интервалното на втория кръг столчето на стена не го докарах до една минута, защото краката ми се бяха подпалили. Исках да направя трети кръг, но беше абсурдно, щях да умра :D
Tози път успях да разтегна достатъчно добре, отделих си нужното време въпреки всичко.
Правих някви клипове на бедреното сгъване и на добро утро, но май мисля евентуално утре да ги пусна тук за корекции ;)
Пускам снимки на залата, за да видите аджеба с какво разполагам и да видите какво въображение трябва да вкарвам в тренировките :) И да, това на последната снимка е единственото “огледало” :D

Мнението беше редактирано от Sanya на 26.02.16 19:05.

26.02.16
20:21

Рядко толкова усмихнат човек да има. Радваш много :)

26.02.16
20:51

Радост е да радваш хората :)

26.02.16
21:47

Това твоята лична зала ли е?
BTW изглеждаш страхотно! :)))

26.02.16
21:54

казано от Симона на 26.02.16, 21:47:

Това твоята лична зала ли е?
BTW изглеждаш страхотно! :)))

Това е служебната зала :) Но иначе супер добрата идея :D
:*

27.02.16
18:16

Първо - за вчера си добавям 3 чаши вино, на които не знам милилитри, защото чашите ми са огромни и може да си мислиш, че си изпил 200мл, а всъщност да съм си опаткала половин бутилка :D

Много приятна Събота ( тя не е свършила де), мноого се разхождах, общо взето излязох в 10 и се прибрах в 5. На фона на това, че сънят ми хич го няма съм свежа...Пак легнах късно и се оцъклих в 8 без 10 (dull) Спи бе жена! Може би се бях развълнувала, че трябва да ходя до пощата да си взема една пратка... А на въпросната пратка служителките от пощата бяха написали името ми СанИА :D
Малко храната днес...
ХРАНА
1. палачинки (2 яйца, 1 банан, канела и джинджифил); шепа микс ядки; чаша мляко
2. скумрия на скара (300г); гръцка салата
3. няколко парчета суджук; салата чери домати, чушка, морков, 60г моцарела, сушени домати; още 2 моркова
ТЕЧНОСТИ: вода литър и нещо (малко!); 1 кафе; 1 капучино

Предстои ми излизанка, ще пийна (wasntme)

Прикачам две видеа.
Едното на бедреното сгъване с дъмбел... Иска ми се да разбера дали не пускам дъмбела твърде надолу? В първата част ми се струва, че не трябва да разгъвам толкова, а във втората явно се усетих и съм скъсила амплитудата. (Предполагам кой ще ми помогне :) )
Второто е с Добро утро с акцент върху задно бедро. Тук колебанието ми е дали не правя твърде голяма извивка в гърба, виждам че главата ми е нагоре.
Ще оцена някакво мнение и корекции, защото от известно време ги включвам в тренировката за задната верига. На пръв поглед не изглеждат сложни за изпълнение, но може да има момент, в който бъркам и да не извличам максимума от упражнението...

Мнението беше редактирано от Sanya на 27.02.16 18:59.

27.02.16
20:08

А защо умишлено скъсяваш амплитудата? Според мен използвай възможно най-голяма траектория на дъмбела, дори ако имаш пейка под наклон ще е още по-ефикасно. Всичко друго ми изглежда идеално. :)

27.02.16
20:40

казано от Queen Cobra на 27.02.16, 20:08:

А защо умишлено скъсяваш амплитудата? Според мен използвай възможно най-голяма траектория на дъмбела, дори ако имаш пейка под наклон ще е още по-ефикасно. Всичко друго ми изглежда идеално. :)

Гледах статията в сайта и забелязах, че  е отбелязано да не се разгъва докрай :)

По-точно, да се спре малко преди пълното разгъване на коленете. :)
Мисля, че твоето разгъване е съвсем ОК, вероятно можеш още малко да сгънеш, но тук идва и личното усещане - сгъваш до там, докъдето усещаш мускулът да работи.

Не мога да преценя дали вдигаш таза нагоре, когато сгъваш, но аз бих се старала да не го правя или да е съвсем минимално.

Изглежда ми ОК.

С пейка под наклон ще е по-голямо натоварване. :)

ПП: във видеото под статията аз бих могла да пусна още при разгъването, но смятам, че и с непълно разгъване има приложение. А и на земята и в зависимост от големината на дъмбела, не винаги е възможно пълно отпускане. :)
Ако бях на пейка, щях да пусна повече - както ти.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 27.02.16 20:58.

27.02.16
21:40

Йей, радвам се че е ок :)
П. П. Не отлепям таза въобще, може би зависи от това, колко е тежък дъмбела..

28.02.16
19:35

Този уикенд явно не ми е писано да си почина качествено... Сънят от снощи е 5 часа. Бях на едно събитие снощи, след това на пиано бар, легнах си късно, а трябваше да ставам рано (разни занимавки от блока). Снощи имаше доста моркови с лимонов сок, доста хапки чери+моцарела, сурови ядки, печени ядки, малко анорексично парче торта, чаша вино, 2 малки уискита... Днес го раздавах малко високовъглехидратно, че като не съм се наспала и като съм пила алкохол съм гладна за въглени нон стоп. Бях решила да си правя някакъв хубав здравословен обяд, но съседите ме поканиха на баница... Oh well :D Днес прекалих и с кафетата... Правих и сурови бонбони (трюфели). Мешена скара много, затова и стомаха ми ме мразни днес! Поне раздвижих по обяд, че да освежа малко :)

ХРАНА
1. 2 сурови бонбона; кис.мляко 300гр с овесени ядки, шепа микс ядки, 1/2 банан, канела, стевия
2. 1 парче баница; айрян
3. мъфин (1 яйце, овесени ядки, ленено брашно, прясно мляко, извара, подправки, семена); чери домати; няколко парченца суджук
4. 2 сурови бонбона*; 3 парчета портокал
5. средно бутче + крилце на фурна; салата пресен спанак, чери домати, червена чушка, 40гр сирене
- Имам и един протеин с прясно мляко след раздвижването.
*Суровите бонбони съдържат авокадо, извара, какао, кокосови стърготини, ленено брашно, стевия.

ТЕЧНОСТИ: по сметки около 3л вода; 3 кафета

Раздвижване: 1% Тренировка за Елитни :P
15 клека
12 лицеви опори
45 сек планк
25 Джъмпинг джакс
11 отпада на крак
15 глутеус мост (от 2 до 4 кръг с крака на стол)

4 кръга; 30сек почивка м/у упражненията, 90сек м/у кръговете

15 бърпита без лицева
3х20 V-преси на стол с изпънати крака

Нещо ми беше леко и са ми дълги сякаш почивките между упражненията, затова докато чаках да минат 30 сек / 90сек танцувах възможно най-откачено :D Но иначе пък накрая като завърших с бърпитата почувствах как всичко си дойде на мястото. С почивките го докарах по около 5мин на кръг, значи към 20мин общо. Късно се сетих, че можеше да заменя отпадите с бг клек, но поне на 2 кръг се усетих да усложня малко глутеус моста.
Утре ми се пада тренировъчен, но имам да свърша толкова много неща след работа, че ще е чудо, ако успея да се добера до зала. Все пак остава и да спретна пак нещо в къщи стига да не съм прекалено изморена. Идва 1 март и трябва да се купуват мартеници, а как  мразя пазаруването за мартеници. Отделно майка ми има рожден ден и трябва да й купя подарък, плюс да свърша още някои неща за себе си...Вторник задължително ще се тренира, а Сряда заминавам за Сливен! Там мисля да тренирам също, но ще реша пак ли ще правя нещо в къщи или ще се замъкна до някоя Слиенска зала :D
Хайде успешна нова седмица 8-)

28.02.16
22:17

казано от Sanya на 28.02.16, 19:35:

Идва 1 март и трябва да се купуват мартеници, а как  мразя пазаруването за мартеници.
/quote]

Две сме :D

29.02.16
23:40

Не се и съмнявам, че са ти били дълги почивките, аз правих почти същата тренировка наскоро и ми бяха дълги- дето съм като слонче в стъкларски магазин. Пък представям си ти!

П.П. аз пък мразя да нося мартеници! умират да ме кичат!

01.03.16
07:50

Вчера доста задачи след работа, късно прибиране и слава богу рано лягане (whew) Свърших поне всичко, което трябваше плос мартениците, които избрах за 5мин! Не тренирах, което ми е най-голямата болка вчера... Кръста ме боля цял ден, което предвещаваше едно лошо предсказание, което по-късно се оказа вярно :D The most “wonderful"time of the month, ох...

ХРАНА
1. кис.мляко 200г с 1/2 банан, семена, канела, ствеия; 1/2 портокал; 5 сурови бонбона
2. 200г (готово съст) киноа със спанак, грах и царевица; 2 сварени яйца; зелева салата
3. 2 сурови бонбона; 1 банан
4. салата с риба тон, царевица, чушка, айсберг и зелена салата, с лимон и зехтин; 100гр фурми
* Малко ми е храната, не съм доволна
ТЕЧНОСТИ: вода доста; 2 кафета

Днес ще е тренировъчен на 100%, но се чудя дали да е пропуснатата тренировка от вчера за горна част или да поклякам ... Ще го измисля. Всичко зависи от това как ще се държи кръста и някои органи :D
Женски размисли: Последните два пъти нямам никакви признаци преди цикъл, ПМС хич го няма, може би съвсем лек глад за въглехидрати. Ако изчезнат и мъчителните болки в първия ден, цена няма да има!

Честит 1 март, мое любимо фит общество! Много румени и засмени, мнооого засмени, здрави и безкрайно щастиливи!!! :*

01.03.16
21:31

Чудно, но днес няма нищо специфично от деня за отбелязване... Освен еуфорията на околните с размяната на мартеници. Никой да не ме разбира погрешно, ценя и уважавам българските традиции, но това накичване до ушите ми е ужасно! Накрая оставям няколко малки и лесно свалящи се мартенички и чакам щъркелите :D Миналата година видях няколко още на 3ти март, а с това пролетно време нищо чудно да ме споходи късмета и тая година хах. Иначе съм хепи, че най-сетне си купих лещи след като скъсах предните. 3 седмици се мъкнех с очилата и ми беше адски досадно. Може да приличам на учителка от филмите за големи с тях (blush) , но само който не му се налага да носи очила не знае колко неприятна история е това... Лично мнение ;) Да продължим с отчета...

ХРАНА
1. 200г кис.мляко с доза протеин банан, канела, семена,1/2 с.л. тахан и  малко стевия
2. 250г? скумрия на скара; към 50г от вчерашната киноа; зеле (сурово)
3. 2 сурови бонбона; 60г Impact diet whey с 200мл прясно мляко
4. задушен език с доматен сос; няколко варени картофа; доза протеин банан с 200мл мляко, канела и какао
5. 80г микс сурови ядки и сушени плодове
ТЕЧНОСТИ: близо 3л вода; 2 кафета

ТРЕНИРОВКА - Горна част (бутащи)
1. Повдигане на щанга от тилен лег - 1х12х20кг; 3х8х25кг
2. Избутване на дъмбел пред гърди (пейка с наклон) - 3х8х7.5кг (на ръка)
3. Повдигане на ръце напред и над глава - 1х10х10кг; 2х10х7.5кг
4. Повдигане на ръце в страни - 3х10х4кг
5. Кик бек - 3х12х5кг редуване на ръцете
Преди и след силовата част няколко серии в опити за негативни набирания и работа по хвата.
6. 3х
- Джъмпинг джак - 20 / 30/ 30
- Подскоци с високо коляно - 30/ 30/ 30
- Катерач с двата крака едновременно - 20/ 20/ 20
- Бърпи с лицева - 6/ 6/ 6
7. Суинг с 7.5кг дъмбел - 25/ 25/ 25

Първи ден от МъЦъ и силата ми хич я няма, а мислих че днес ще взривя залата :D Наистина бях надъхана до последно и дадох всичко от себе си, но много добре знам дни като този как протичат. При избутването пред гърди в последните бройки виждам как леко ми се гънат ръцете, но въпрос на време е да свикна с тази тежест. Повдигането в страни за рамото все още е с много смешни килограми, но това ми е макса в момента...Въпреки това виждам голям прогрес в оформянето на рамената (като набарам светлина ще показвам ;) ). Упорито си работя за набиранията, решила съм да отделям почти при всяка тренировка време за заздравяването на хвата и да разуча как се работи с гърба. Мисля си и като отлетя тия дни към родния край да използвам кварталните лостове и да си поиграя :)

Толкова за днес! (wave)

02.03.16
08:27

Кой би предположил, че ще реша да стана в 6ч днес, за да си направя тренировката, която щях да изпусна :D Раздвижих на гладно за долна част и корем, като ползвах единствено ластик. Въпреки, че тренировките в къщи не могат да ме натоварят толкова, колкото тези  в залата, гледам поне да ги правя на по-бързи обороти  и хубаво да се загрея. Доволна съм!

1. Суперсерии
- клек СТ -  30 / 30 / 30
- Бг клек СТ -  15 / 15 /15
2. Суперсерии с ластик ( без почивка)  -  ляво десен /ляв-десен
- абдуктор -  20 /20 / 20
- аддуктор- 20 / 20 / 20
3. Трисет за корем
- V-преси на стол с изпънати краката - 20 / 20 / 20
- страничен планк с пулсации -  15 / 15 / 15 на всяка страна
- повдигане на крака от тилен лег с изтласкване на таза нагоре -  15 / 15 / 15

На пръв поглед доста кратка, но много добре я почувствах, със сигурност по-добре от нищо. Просто не можех да чакам до утре :)

Храната за днес - късно вечерта, понеже ще  пътувам. Не очаквам да е най-качествената, особено над вечер, но ще дам всичко от себе си :)
Спорен ден (sun)

П. П. Използвам поста, за да кажа че днес моята майка има рожден ден! И при това юбилей, 50 годишнина (cake) (party) Искам да е най-вече здрава,  винаги усмихната и все така младолика :D

Мнението беше редактирано от Sanya на 02.03.16 11:30.

02.03.16
12:52

Ластиците ти като моите ли са от късите, непрекъснати? Аз така на шега ги взех, а сега съм тотално пристрастена :D Винаги ми е било трудно да активирам глутеуси успешно, но с ластиците ГОРЯТ на изолиращите. Едва съм се прибрала вчера :D
Иначе е много похвално това със 6 сутринта. Ще ми се да бях по-дисциплинирана да го правя по-редовно, най-много ми се случва да отида на боди пъмп в 6.30, много рядко.

02.03.16
13:04

казано от BGDN. на 02.03.16, 12:52:

Ластиците ти като моите ли са от късите, непрекъснати? Аз така на шега ги взех, а сега съм тотално пристрастена :D Винаги ми е било трудно да активирам глутеуси успешно, но с ластиците ГОРЯТ на изолиращите. Едва съм се прибрала вчера :D
Иначе е много похвално това със 6 сутринта. Ще ми се да бях по-дисциплинирана да го правя по-редовно, най-много ми се случва да отида на боди пъмп в 6.30, много рядко.

Единият ластик, който ползвам е с ръкохватки, но ми върши работа не само за ръцете. Другият, който имам е непрекъснат, но съм го взела назаем :D И не знам какво му е съпротивлението точно.Мисля, че твоите са малко по-различен тип, доколкото съм виждала от клиповете. Но определено и аз съм много доволна, помагат ми много и при домашните тренировки.
Това за 6 сутринта ми се случва за първи път, чак не мога да се нарадвам на ентусиазма си :D При положение, че после веднага след това бях на работа хаха

Мнението беше редактирано от Sanya на 03.03.16 08:17.

02.03.16
13:25

Sanya, много е красива майка ти, а ти приличаш много на нея! И моята майка днес има рожден ден. Да са ни живи и здрави.

02.03.16
21:47

Пътувам си аз, навън вали, а аз ставам все по-нетърпелива :)  Не ми  остава друго поне да опиша и храната и да приключа с днешният отчет.

1. Мъфин (яйце, ленено брашно, овес, протеин, стафиди, мед, какао); портокал; шепа ядки
2. 1 бонбон; 2 пил.шишчета (120-130г); салата зеле
3. Банан
4.25г протеин Impact diet whey; няколко бадема
5. Чабата с бекон, кашкавал, крема сирене, домати и айсберг
ТЕЧНОСТИ: над 3л вода; 2 кафе еспресо; нес кафе със суха сметана

Вечерята беше избор между сандвич от бензиностанция или МакДоналдс. Мисля че  избрах правилното :) По-малкото зло.
На пръв поглед съм си хапнала, но май ще имам нужда от още нещо...
Охх хубаво е като дойде малко по-голяма почивка. 5 дни са си напълно достатъчни да свежна ;)
П. П. Бананът ми е във формата на телефонна слушалка :D
П. П. 2 Имам зверска мускулна треска на гърба, гърдите и вече се разпространи и по ръцете :x

Мнението беше редактирано от Sanya на 03.03.16 08:16.

03.03.16
21:03

Пролет пукна! В Сливен дърветата са нацъфтели, времето си е просто чудесно. Днес съм абсолютен лентяй. Боли ме кръст и корем цял ден и активността  е занижена. Само малка разходка да уважа хубавото време. Надявах се да ме размине малко и да изляза за активизация, но уви...утре ще е. Майка ми добре ме нагощава, за закуска гюзлеми, вечеря печен заек - преродих се :)
Храната...
1. 2 гюзлеми; фреш от цвекло, морков, ябълка, грейпфрут
2. 100г св.пържола; айсберг с чери домати, 1 слайс кашкавал, тиквени семки; 1 блокче шоколад и 1 бонбон
3. 300г (може би) домашно кис.мляко с 2 лъжици котидж, 3 сушени сливи, годжи бери, шепа ядки, 1/2 с.л. тахан
4. Дооста заешко месо, ориз ок. 150г, салата
Водата май ми е малко, 1 кафе и 1 капучино имам.

Продължавам да си лентяйствам и от утре се активирам пак ;)

Мнението беше редактирано от Sanya на 03.03.16 21:09.

03.03.16
21:37

Извинявай, че така невежо, но какво са гюзлемите?

03.03.16
21:39

казано от BGDN. на 03.03.16, 21:37:

Нещо като банички на тиган, правят се с кори  на сач, вътре има единствено сирене и малко мас...  Много  е вкусно, но си е чийт...

03.03.16
21:42

казано от Sanya на 03.03.16, 21:39:

казано от BGDN. на 03.03.16, 21:37:

Нещо като банички на тиган, правят се с кори  на сач, вътре има единствено сирене и малко мас...  Много  е вкусно, но си е чийт...

За мен чийтове няма :D ако влиза в макросите... знаеш :D
Само за маста не съм убедена, но ще разуча рецепти.
*започва да крои*
Мерси.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1