Anything is possible!

Прескочи до:

04.05.16
12:27

04.05.16
13:41

Не са ти високи калориите, напротив - опасно ниски са. Та това е под БМР. Съмнявам се да можеш дълго да си на такъв прием. Все в един момент организмът ще избие и ще си поиска това, от което си го лишавала.
Но... всеки си носи кръста.

04.05.16
15:42

Хей, проблемът не едностранчиво малкото калории, а това че тялото ти привиква на това количество и металобизмът ти се забавя ако го поддържаш известно време така. Ако целта ти е да сваляш килограми общо взето имаш три опции:
a) - режеш количество калории (като в този случай няма накъде повече)
b) - правиш още кардио (което ти и без това вече правиш)
c) - reverse diet

Reverse diet е процесът както подсказва и името на плавно увеличаване на калориите без излишен стрес върху организма.
Пример: тялото ти е свикнало да функционира на 850 кал на ден защото е лесно адаптивно, но стигаш застой тъй като метаболизмът ти се забавя. Какво трябва да направиш -  да забързаш метаболизма чрез промяна на калориите. За да не качиш твърде бързо и да му отпуснеш края тази промяна става бавно. Тоест с 10-15гр въглехидрат и 2-3 грама мазнина ги увеличаваш. Или общо между 60-90 калории макс на всяка седмица-две, според зависимост кога достигнеш застой - чувстваш се слаба, подпухнала, по-мека, метаболизмът ти е бавен, тогава ги увеличаваш. По този начин можеш да сваляш мазнини и увеличаваш количеството храна, като прогресираш.

04.05.16
16:20

казано от Arlin Ivanova на 04.05.16, 15:42:

Хей, проблемът не едностранчиво малкото калории, а това че тялото ти привиква на това количество и металобизмът ти се забавя ако го поддържаш известно време така. Ако целта ти е да сваляш килограми общо взето имаш три опции:
a) - режеш количество калории (като в този случай няма накъде повече)
b) - правиш още кардио (което ти и без това вече правиш)
c) - reverse diet

Reverse diet е процесът както подсказва и името на плавно увеличаване на калориите без излишен стрес върху организма.
Пример: тялото ти е свикнало да функционира на 850 кал на ден защото е лесно адаптивно, но стигаш застой тъй като метаболизмът ти се забавя. Какво трябва да направиш -  да забързаш метаболизма чрез промяна на калориите. За да не качиш твърде бързо и да му отпуснеш края тази промяна става бавно. Тоест с 10-15гр въглехидрат и 2-3 грама мазнина ги увеличаваш. Или общо между 60-90 калории макс на всяка седмица-две, според зависимост кога достигнеш застой - чувстваш се слаба, подпухнала, по-мека, метаболизмът ти е бавен, тогава ги увеличаваш. По този начин можеш да сваляш мазнини и увеличаваш количеството храна, като прогресираш.

Аз не се храня постоянно с 850 kcal. Това ми се е случило веднъж на няколко дни или дори на седмици. Ако се зачетеш в дневника ми, ще видиш, че далеч не се храня с толкова малко количество храна.
Не знам защо всички нападате начина ми на хранене и трениране преди да сте прочели от къде съм тръгнала и по какъв път съм минала.  За да съм приела 850 калории във въпросния ден, наистина не съм изпитвала глад.

За справка давам малко данни от последните ми отчети:
03.05.2016г.: 853 kcal
29.04.2016г.: 1596 kcal
28.04.2016г.: 1397 kcal
27.04.2016Г.: 1362 kcal

А днес само от обяда ми са 741 kcal.
Това не ми се струва малко храна. Дори изобщо.

Пак казвам, че това не се случва постоянно. И аз не разбирам как има толкова жени, които се хранят с козунаци, питки, семки,  шоколади, сладоледи, ориз, картофи, бисквити и прочие и приемат около и над 2000 kcal. Аз ако се храня така ще съм вечно подута.
Ето, че всеки си намира своя начин на хранене. На мен ми понася една храна, на други - друга. Не нападам и съдя никого.

Мнението беше редактирано от Green на 04.05.16 16:24.

04.05.16
16:35

А защо трябва да са подпухнали и вечно подути от тази храна? Тези странични ефекти се дължат на нарушения в собствения оргазнизъм -лошо храносмилане, лошо усвояване на храната, хормонални проблеми и пр. , не на самата храна.
А количеството на калориите е относително и формулата е само ориентир, около който да правиш своите експерименти, за да установиш баланса си.

05.05.16
08:14

отчет за 04.05.2016г.

Тренировка:
25 минути HIIT от Т25
20 коремни преси
30 минути кростренажор: 8.8 км

Храна:
Белтъчини: 68 грама
Мазнини: 113 грама
Въглехидрати: 56 грама
1471 kcal
Б 28.7 % М 47.7 % В 23.6 %

06.05.16
09:06

Отчет за 05.06.2016 г.

Тренировка:
25 минути HIIT от Т25
20 коремни преси под наклон
20 клека с широк разкрач с щанга 20 кг
30 минути кростренажор: 8.8 км

Храна:
Белтъчини: 67 грама
Мазнини: 106 грама
Въглехидрати: 41 грама

1606 kcal

Б 31,3 % М 49,5 % В 19,2 %

10.05.16
14:46

Не съм се отчитала от петък, но то нямаше и смисъл де. В петък и неделя беше добре, но събота попрекалих с въглените. Бях на екскурзия и мястото бъкаше от сладки вкусотийки.

Отчет за 09.05.2016г.

Тренировка:
25 минути HIIT с Т25
40 коремни преси под наклон
40 клека с широк разкрач с щанга 20 кг
повдигане на крак настрани с тежест 2 кг - 20 повторения за всеки крак: 40 повторения
повдигане на крак напред с тежест 2 кг - 20 повторения за всеки крак: 40 повторения

Храната не съм я смятала, но е около 1500 калории по наблюденията ми. Поне долу горе започнах да си давам сметка кое колко калории е. Ще продължа може би да смятам, а може би не. Свикнах вече.
Реших, че през ден ще тренирам с повече кардио насоченост. Засега искам да поизчистя корема и ще търся упражнения за корем.

Хубав ден!

11.05.16
13:27

10.05.2016г.

Тренировка:
25 минути HIIT с Т25
40 коремни преси
60 минути кростренажор: над 17 км

Храната и водата няма да ги описвам. Всичко е 6+.

Мнението беше редактирано от Green на 12.05.16 15:07.

11.05.16
15:38

Какво е това HIIT с Т25?..
Ах.. отговорих си сама.. Едно негро :) Та къде има негови клипчета, че нещо не можах да намеря.. (или явно грешно търся) :)

Мнението беше редактирано от Sis` на 11.05.16 15:45.

11.05.16
16:39

казано от Sis` на 11.05.16, 15:38:

Ах.. отговорих си сама.. Едно негро :) Та къде има негови клипчета, че нещо не можах да намеря.. (или явно грешно търся) :)

Бяха ми го пратили. Иначе не знам къде в нета може да се изтегли свободно.
Това е програма, разделена на 3 нива - алфа, бета и гама.
Всяка тренировка е с продължителност 25 минути.
Всяко едно ниво е с продължителност 5 седмици.
Програмата на всяко ниво е съсредоточена в 5 тренировки на седмица, като два дни се почива.
Всеки пети ден се правят по две тренировки.
Всяко ниво има по 4 различни тренировки.
Примерно: The Piramide, The Extreme, The Rip, Speed.
Високоинтензивни тренировки в домашни условия.

Аз тази седмица приключвам. Изкарах 15 седмици.

12.05.16
13:11

казано от Green на 11.05.16, 16:39:

казано от Sis` на 11.05.16, 15:38:

Бяха ми го пратили. Иначе не знам къде в нета може да се изтегли свободно.
Това е програма, разделена на 3 нива - алфа, бета и гама.
Всяка тренировка е с продължителност 25 минути.
Всяко едно ниво е с продължителност 5 седмици.
Програмата на всяко ниво е съсредоточена в 5 тренировки на седмица, като два дни се почива.
Всеки пети ден се правят по две тренировки.
Всяко ниво има по 4 различни тренировки.
Примерно: The Piramide, The Extreme, The Rip, Speed.
Високоинтензивни тренировки в домашни условия.

Аз тази седмица приключвам. Изкарах 15 седмици.

Ок. Благодаря. Ще се опитам да ги намеря и да ги разгледам, че ми стана интересно. Ако ми харесат, може и да ги включа :)

Т. Тодорова

12.05.16
14:03

Има приятни серийки от тая програма. (y) Не като оная лудост “Insanity”...
Ако някога пак реша да тренирам с видео, бих си избрала това, P90X или HIIT-овете от TurboFire на Chalene Johnson.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.05.16 14:04.

12.05.16
15:05

Ако не можеш да ги откриеш мога да ти ги изпратя по имейл.
Относно тренировките -  като приключа утре с Т25, ще си почина от видео упражненията до края на май, а на 1ви юни мисля да започна БР + 90 дневното предизвикателство на румяна. Ще го обмисля до края на месеца. Ще имам да мисля 2 седмици.
През останалото време от май ще заложа на по интензивно кардио.

Вчера тренировката ми  се състоеше в следното:

25 минути The Extreme с Т25
40 коремни преси
40 минути интензивно каране на кростренажор

По сметките ми храната се движи около 1400-1600 kcal.

13.05.16
15:24

12.05.2016г.

25 минути Тhe Piramide от Т25
40 коремни преси
40 руски суинга с 7 кг
60 минути кростренажор

14.05.16
08:23

петък 13-ти :D

25 минути The Extreme с Т25
40 коремни преси
руски суинг с 7 кг: 50 броя

Това беше с Т25. Подействаха ми добре тези 15 седмици. Догодина пак, може би. Имам добри резултати откакто тренирам с Шон, но и това като всяко нещо има край.
Хубава работна събота!

17.05.16
11:25

16.05.2016г.

30 минути кростренажор
40 коремни преси

Тази седмица ми е супер ленива и мързелива. Много ми е изморено и изобщо не ми е до тренировки и до нищо като цяло.
Храната е супер. (y)
Нямам никакви залитания, намалих калориите драстично тази седмица, за да се поизчистя.

Мнението беше редактирано от Green на 17.05.16 11:25.

18.05.16
08:19

17.05.2016г.

30 минути кростренажор
40 коремни преси

20.05.16
10:13

Продължавам да си тренирам както съм го правила последните 3 години.
Не виждам смисъл от воденето на дневник, а и от това да чета и да се натоварвам с проблемите на останалите пишещи.
Дразни ме това, че някой тук се правят на всезнаещи и дават непоискани съвети. :x
Сега разбирам защо толкова хора са се отказвали, отказаха се и най - вероятно ще продължат да се отказват да водят дневник тук.
Успех на трениращите... и на ядящите! :D

25.05.16
17:58

казано от Green на 20.05.16, 10:13:

Продължавам да си тренирам както съм го правила последните 3 години.
Не виждам смисъл от воденето на дневник, а и от това да чета и да се натоварвам с проблемите на останалите пишещи.
Дразни ме това, че някой тук се правят на всезнаещи и дават непоискани съвети. :x
Сега разбирам защо толкова хора са се отказвали, отказаха се и най - вероятно ще продължат да се отказват да водят дневник тук.
Успех на трениращите... и на ядящите! :D

И аз съм една от отказалите се и то не веднъж, имах и стар дневник. Винаги ще има непоискани съвети,от различна гледна точка на твоята,които няма да са добри за теб или някой друг, защото всеки има различно ежедневие, ценности, мечти.
В началото си ядях,каквото ми се хапва и вписвах всичко. Разбира се веднага получих критики, че така няма да се получат нещата и, че нямам идея,какво правя. Е сега освен,когато не съм на строг режим,също си позволявам да ям всичко, но не го вписвам, вписвам важното за мен, а това е прогреса и по-този начин се следя. Тук всичко се запазва, докато ако вписваш в тетрадка може и да я изгубиш след време,ако разчиташ на спомени, още по-трудно. Определено е плюс воденето на дневник, защото като върнеш назад и то след година, две и повече ще ти е забавно. Яд ме е, че изтрих първия си дневник. Началото на тренировки и режим беше безумно и агресивно, но резултатно хаха. Та искам да ти кажа да се абстрахираш от останалите, защото си чешат пръстите и някой живеят пред монитора и в залата разбира се. Ако продължиш след известно време да пишеш тук е добре дошло, но за теб самата, стига да не обръщаш внимание,толкова на негативните за теб коментари,иначе няма смисъл само да се тормозиш. 
Успех и на теб с тренировките ;)

26.05.16
09:21

казано от Дени на 25.05.16, 17:58:

И аз съм една от отказалите се и то не веднъж, имах и стар дневник. Винаги ще има непоискани съвети,от различна гледна точка на твоята,които няма да са добри за теб или някой друг, защото всеки има различно ежедневие, ценности, мечти.
В началото си ядях,каквото ми се хапва и вписвах всичко. Разбира се веднага получих критики, че така няма да се получат нещата и, че нямам идея,какво правя. Е сега освен,когато не съм на строг режим,също си позволявам да ям всичко, но не го вписвам, вписвам важното за мен, а това е прогреса и по-този начин се следя. Тук всичко се запазва, докато ако вписваш в тетрадка може и да я изгубиш след време,ако разчиташ на спомени, още по-трудно. Определено е плюс воденето на дневник, защото като върнеш назад и то след година, две и повече ще ти е забавно. Яд ме е, че изтрих първия си дневник. Началото на тренировки и режим беше безумно и агресивно, но резултатно хаха. Та искам да ти кажа да се абстрахираш от останалите, защото си чешат пръстите и някой живеят пред монитора и в залата разбира се. Ако продължиш след известно време да пишеш тук е добре дошло, но за теб самата, стига да не обръщаш внимание,толкова на негативните за теб коментари,иначе няма смисъл само да се тормозиш. 
Успех и на теб с тренировките ;)

Водя си дневник на компютъра вече една година и всичките ми тренировки са записани там. Този дневник го започнах с намерението да си водя и храната, но след определени коментари на определени хора тук спирам.
Според няой хора, това което правя е все едно нищо, но само аз знам развитието ми от тренировките в домашни условия и всичко, което постигнах за времето прекарано в тренировки, макар и с минимални тежести. За себе си стигнах до извода, че не тежестта е важна, а постоянството. Различни тела, следователно се влияят от различни начини на натоварване.
Нека всеки намери начина за себе си, а не да бъде “на всяка манджа мерудия”. Защото това, което работи при един, може да се окаже неработещо при друг. Чудя се как толкова хора се оказват компетентни... Да бяхте станали инструктори ли?!

Дени, пожелавам ти успех с тренирането и добри резултати! (F)

08.09.16
09:34

Реших да продължа дневника си след почти 4 месеца /без малко/.
Не съм спирала да тренирам през това време, намалих от мерките си за това време, което означава, че върша нещата правилно и в моя полза. Ще записвам предимно храната си, защото искам да намаля калориите на 1000 - 1200 на ден.  Ще използвам дневника си за водене на сметките за тази цел. Тренировките продължават да са в домашни условия.

08.09.2016г.

сън: 7 часа

закуска:
1 банан

обяд:
2 сварени яйца

вечеря:

150 гр. св. месо печено
500 гр. таратор
1 толумбичка

Белтъчини: 65 гр.
Мазнини: 42 гр.
Въглехидрати: 64 гр.

Б 38% М 24,6% В 37.4%

906 kcal

2л вода + 2 чая + 1 кафе

Мнението беше редактирано от Green на 09.09.16 09:21.

09.09.16
09:23

Добро утро,

9,9,2016

Сън: 7 часа

Закуска:

100 гр. кисело мляко домашно
100 гр. боровинки
1 банан

Обяд:

300 гр. Смути от праскови и боровинки
300 гр. пилешко по азиатски / пилешко месо, тиквички, червена чушка и зеле - изглеждат на бланширани и запържени/
Ще дописвам.

Вечеря:
пилешко по азиатски

1121 kCal

Белтъчини 38 гр
Въглехидрати 114 гр
Мазнини 60 гр

Б 17,9% М 28,3% В 53,8%

1 л вода + 200 мл чай + 2 кафета

Мнението беше редактирано от Green на 10.09.16 09:23.

10.09.16
09:25

10,09,2016

закуска:
1 банан

обяд:
1 наденичка с топено сирене

вечеря:

печени гъби, печен лук, печено сирене, 1 препечен сухар с песто, 3 шоколадови бонбона

/Страшно глаадна съм, какво ще правя до обяд незнам?! Ядох само банан, защото ми е подуто и тежко от азитската храна. Втори път няма да ям такова готово чудо./

Мнението беше редактирано от Green на 12.09.16 16:15.

12.09.16
16:18

12.09.2016г.

сън: 6 часа

закуска:

300 милилитра прясно мляко

обяд:

липсва

Ще дописвам

19.09.16
12:44

Започнах уж да водя дневника с храна, ама не ми се получават много нещата. Някак непълно ми е ако не си пиша тренировките.
Днес започвам да ги вписвам, надявам се по - сериозно.

19.09.2016

сън: 7.30 часа

тренировка:
коремни преси: 50 броя
повдигане на краката нагоре от легнало положение: 50брх1кг десен, 50х1кг ляв
повдигане на краката настрани от легнало положение: 50брх1кг десен, 50х1кг ляв
повдигане на торса с тежест: 50брх5кг
тяга с прави крака с тежести в двете ръце х5кг: 50бр
глутеус ритник с 1кг тежест на крак: 50бр
ножици с по 1кг тежест на крак: 50бр
имитиране на изкачване на стъпала: 50бр

храна:
200 мл прясно мляко, 400 гр кисело мляко, 1 шоколадов бонбон, 1 шоколадова бисквита, 1 порция пълн.спагети болонез

Мнението беше редактирано от Green на 20.09.16 06:09.

20.09.16
10:42

20.09.2016г.

тренировка:
повдигане на дъмбели за задно рамо от стоеж, по 5кг в ръка: 2х10 бр
мъртва тяга с 20 кг: 5х10 бр
гребане с два дъмбела х5кг с опора на гърдите: 5х10 бр
изнасяне на ръцете в страни с х 5кг в ръка: 2х10 бр
чуково сгъване с 5 кг в ръка: 3х10 бр
арнолд преси с х 5кг в ръка: 3х10 бр
храна: 200 мл прясно мляко /засега/, 1 наденичка, пролетна салата, кашкавал, 200 мл прясно мляко + 1 ч.л. какао

Мнението беше редактирано от Green на 21.09.16 09:15.

21.09.16
09:25

21.09.2016г.

тренировка:
коремни преси: 50 броя
повдигане на краката нагоре от легнало положение: 50брх1кг десен, 50х1кг ляв
повдигане на краката настрани от легнало положение: 50брх1кг десен, 50х1кг ляв
вдигане на тежести х5кг в ръка от легнало положение: 5х10бр

Днес се чувствах доста изморена и тренировката, макар и с малко упражнения ми беше трудна. Имам чувството, че мъртвата тяга не я изпълних вчера добре и сега ме боли кръста.
Ще си почина почивните дни, за да може да отшуми болката.

Храна:
100 мл лимецова био боза /не ми хареса и изхвърлих останалото/, 3 кебапчета, салата от зеле и моркови.

Мнението беше редактирано от Green на 24.09.16 08:38.

26.09.16
15:00

26.09.2016г.

Сън:
8 часа и половина

Тренировка:
коремни преси: 60 броя
повдигане на краката нагоре от легнало положение: 60брх1кг десен, 60х1кг ляв
повдигане на краката настрани от легнало положение: 60брх1кг десен, 60х1кг ляв
тяга с прави крака с тежести в двете ръце х5кг: 30бр
ножици с по 1кг тежест на крак: 60бр.
френски разгъвания с гира 5кг: 60 броя

Храна:
1 пълнена пиперка със сирене, 1 парче питка / не трябваше да я хапвам /, кренвирш с кашкавал, супа леща, таратор

Мнението беше редактирано от Green на 27.09.16 06:28.

27.09.16
06:36

Добро утро на ранобудните!

27.09.2016 година

Сън: около 8 часа, накъсан, защото постоянно се въртя, уж сънувам, а не е точно - емоциите са ми в повече

Тренировка:
1. коремни преси: 60 броя
2. повдигане на краката нагоре от легнало положение: 60брх1кг десен, 60х1кг ляв
3. повдигане на краката настрани от легнало положение: 60брх1кг десен, 60х1кг ляв
4. ножици с по 1кг тежест на крак: 60бр.
5. мъртва тяга с 20кг тежест: 50 броя
6. имитиране изкачване на стъпала: 120 броя / следващия път смятам да ги направя с тежести на краката /
7. гребане с два дъмбела х5кг с опора на гърдите: 120 броя

Доволна съм от днешната тренировка. Кардиото започна леко да ми липсва, но ще го включа едва другата седмица, че цял септември имам страшно много ангажименти. С края на месеца се освобождавам от тях.
Попадам във фейсбук на много хубави тренировъчни клипчета на една мадама. Като попадна пак, ще ги споделя, за да са ми под ръка.

Храна:
кренвирш с кашкавал, пълнена чушка с яйца и сирене, кърначе, родопска салата, супа леща, маслини

Мнението беше редактирано от Green на 28.09.16 08:16.

28.09.16
08:20

28.09.2016

Сън: 7.30 минути

Тренировка:
2. трицепсово сгъване зад врат с 5 кг в ръка: 3х10 броя
3. арнолд преси с х 5кг в ръка: 3х10 броя
4. сгъване на крака с х1кг тежест на крак /легнала по корем/: х60 броя на крак = 120 броя
5. имитиране на изкачване на стълби с х1кг тежест на крак: 120 броя
6. вдигане на 5кг гира от легнало положение назад към главата: 60 броя /незнам как се казва това упражнение/

Храна:
90 грама пържен бекон + 2 яйца в зехтин, ябълка, печени гъби, печено кърначе, родопска салата, маслини

ПП: Днес ми е изключително отпаднало и неприятно. Започвам да се разболявам, а точно сега не мога да си го позволя.
Вчера усетих нещо и изпих около 10 чая - без резултат. Днес продължавам с чайовете, но довечера след работа ще си купя лекарства.

Закуската от бекон и яйца ме държат сита, което е много добре. Смятам и утре да закуся същото, но да увелича броя на яйцата.
Ако издържа до довечера ще ми се получи 12 часа фаст. Ниски въглехидрати и високи мазнини в съчетание с фаст си мисля, че ще се окаже моя начин на хранене.
Последните дни не бях много на ниски въглехидрати, но това беше от депресираното ми състояние. Днес си обещавам, че ще удържа фронта. Няма да им се дам на въглените.

Мнението беше редактирано от Green на 29.09.16 08:40.

29.09.16
08:47

29.09.2016г.

Сън: 8 часа

Тренировка:
2. трицепсово сгъване зад врат с 7 кг в ръце: 15 броя
3. сгъване на крака с х1кг тежест на крак /легнала по корем/: х60 броя на крак = 120 броя
4. имитиране на изкачване на стълби с х1кг тежест на крак: 120 броя
5. повдигане на краката настрани от легнало положение: 60брх1кг десен, 60брх1кг ляв = 120 броя
6. ножици с по 1кг тежест на крак: 60броя
7. повдигане на крака с х1кг тежест на крак: 120 броя общо /прикачвам снимка на това упражнение/

Храна: две парчета ябълка засега / страшно много ме боли стомаха, зле ми е, хрема, кихане - не ми е до ядене/ , кисело мляко 4.5%, пилешки хапки, млечна салата, бекон, маслини

Мнението беше редактирано от Green на 30.09.16 09:43.

04.10.16
08:58

Здравейте,
Не съм водила дневника от петък насам, защото нямах време да тренирам.
Днес си взех мерки за сравнение с миналият месец. Виждам доста голяма промяна, което ме радва.

тегло: 56 / 55 кг ***** - 1кг
ханш: 93,5 / 93 см ***** - 0.5 см
талия: 65 / 63 см ***** - 2 см
корем: 79,5 / 79 см ***** - 0.5 см
ляв крак: 52,5 / 50 см ***** - 2.5 см
десен крак: 51,5 / 50 см ***** - 1.5 см
гръдна обиколка: 89 / 88 см ***** - 1 см

Много съм доволна най - вече, защото имам намаление на талията и бедрата. Тях искам да намаля максимално. Това са ми целите. Радвам се, че започвам малко по малко да постигам цифричките, които желая.

Днес: 04.10.2016г.

Сън: 7 часа разпокъсан

Тренировка:
1. коремни преси: 50 броя
2. сгъване на крака с х1кг тежест на крак /легнала по корем/: х60 броя на крак = 120 броя
3. повдигане на краката настрани от легнало положение: 60брх1кг десен, 60брх1кг ляв = 120 брояпов
4. повдигане на крака нагоре, от легнало положение с 1кг тежест на крак: 120 броя
5. вдигане на 5кг гира от легнало положение назад към главата: 60 броя /незнам как се казва това упражнение/
6. гребане с два дъмбела х5кг с опора на гърдите: 120 броя общо за двете ръце

Храна:
100 грама филе елена, 1 кюфте с кашкавал, 50 грама кашкавал, 3-4 парчета луканка, 1 и 1/2 кюфте с кашкавал, млечна салата, европейска салата, 2 парчета шпек салам

Мнението беше редактирано от Green на 05.10.16 06:25.

05.10.16
06:34

5.10.2016

сън: почти 9 часа*

тренировка:**
2. лицеви опори от колене: 10 броя
3. трицепсово сгъване зад врат с 5 кг в ръце: 30 броя
4. имитиране на изкачване на стълби с х1 кг на крак: 120 броя
5. арнолд преси с х5кг в ръка: 2х10 бр = 20 броя
6. преден суинг с 5кг: 2х15 бр = 30 броя
7. повдигане на крака нагоре, от легнало положение с 1кг тежест на крак: 120 броя

Храна:
3 пържени яйца в зехтин, 40 гр солети със сусам, 5 бисквити орео, 1 парче пица, 1 бонбон мерси

*Заспах в 9 ч. Страшно изморена бях, а не съм правила нищо, за да съм. Сутринта едва станах. Вчера цял ден ми се виеше свят, а днес като гледам от сутринта продължава да е същото положението. Стомаха също ме срязва и нямам абсолютно никакъв апетит. Храната ми е добре - все режимна, но се храня насила, защото липсва апетит. Миналата седмица боледувах, пих лекарства и уж се излекувах, а сега тези признаци. Не знам на какво се дължат.

**Изморих се доста бързо, но съм забелязала, че когато тренирам ръцете си, точно това се случва - бърза умора. Гледам да ги тренирам по - малко, защото не те са ми “болното” място. Но все пак не трябва да изглеждат по - малко тренирани от останалата част.
Целта ми сега е да падна под 50 см при бедрата и талията да я сваля поне до 60-61. Това значи по 2 см и от двете места.
Ще наблягам повече на упражнения за корем и бедра. Ако някой има нещо интересно като упражнение - нека сподели.

Мнението беше редактирано от Green на 06.10.16 08:20.

06.10.16
08:23

6.10.2016

тренировка:
2. сгъване на крака с х1кг тежест на крак /легнала по корем/: х60 броя на крак = 120 броя
3. повдигане на краката настрани от легнало положение: 60брх1кг десен, 60брх1кг ляв = 120 броя
4. повдигане на крака нагоре, от легнало положение с 1кг тежест на крак: 120 броя
5. вдигане на 5кг гира от легнало положение назад към главата: 60 броя /незнам как се казва това упражнение/
6. мъртва тяга с 20кг: 30 броя

храна:
малка хлебче със заквасена сметана, прясно зеле в кукър сготвено, 1 кюфте с кашкавал, пастърма

Мнението беше редактирано от Green на 07.10.16 08:10.

19.10.16
06:17

Завърнах се след 2 седмици в чужбина. Изкарахме си прекрасно, но свърши :)
Не съм тренирала от 5ти този месец, което значи 14 дни. Липсват ми тренировките и днес тренирах с голям кеф.
Храната не беше режимна, но пък вкусна. Сега е наред да се върна към режимната храна и тренировките.

19.10.2016г.

сън:
7 часа*
*Сънят беше нещото, което ми липсваше най - най- много, защото от обикаляне не можахме да спим. Излизахме в 8 сутринта и се прибирахме в 10 вечерта. Сега ще са ми нужни поне две седмици, за да се наспя добре, че може и повече. Забелязала съм, че от началото на октомври ми се спи, спи, спи... като никога досега. Явно есента ми оказва влияние.

Тренировка:
1. коремни преси: 60бр
2. повдигане на краката нагоре от легнало положение: 60брх1кг десен, 60х1кг ляв
3. повдигане на краката настрани от легнало положение: 60брх1кг десен, 60х1кг ляв
4. сгъване на краката от легнало положение по корем: 60х1кг десен, 60х1кг ляв
5. имитиране на изкачване на стъпала: 120бр
6. поза воин с 1кг тежест на всеки крак: 40бр
7. вдигане на 5кг гира от легнало положение назад към главата: 60 броя

Това последното упражнение не знам дали точно така се нарича, но поне така го срещнах в интернет. Прикачам и снимка, но аз го правя както писах с по 1кг тежест на крак и ръцете са ми изведени напред.

Храна:
4 бисквити с овесени ядки,  120 грама крема сирене, 2 кюфтета с кашкавал, салата от зеле, моркови и цвекло, чаша розе

Мнението беше редактирано от Green на 20.10.16 08:28.

20.10.16
08:35

Днес се събудих с ужасна болка в гърлото и хрема. Незнам какво се случва, но са минали едва две седмици от последното ми боледуване. Ще си взема нещо за имунната система довечера, но незнам какво?! Ако някой има нещо предвид - моля да сподели.

20.10.2016г

сън:
6 часа

тренировка:
1. коремни преси: 100 бр
2. трицепсово сгъване зад врат с 7 кг в ръце: 40 бр
3. клек с щанга 20кг: 40 бр
4. хибридни арнолд преси с 5кг във всяка ръка: 60 бр

Отдавна не съм тренирала ръцете си и доста трудно ми беше. Отделно ме мъчеше и гърлобола. Отпаднала съм, но ще тренирам и утре, за да мога да си почина събота и неделя, а и почивката преди това ми беше доста. Не съм от хората, които се оправдават и си намират причини да не тренират. Последно време осъзнах, че организма ми има почивка отвреме навреме и че не трябва да издевателствам над него. Преди тренирах- болна/здрава.. Сега мисля различно.

храна:
4 овесени бисквити, 2 кюфтета с кашкавал, порция кисело зеле със свинско месо, 2 маслини + многоооо, многоооо чайове с мед и лимон

Мнението беше редактирано от Green на 21.10.16 08:35.

21.10.16
08:46

Днес продължава да ми е зле, даже мисля, че е повече от вчера. Нямах много сила  за тренировката, но я направих, криво - ляво!!! Два дни ще се лекувам и ще си почивам максимално, за да мога да се оправя, че иначе не виждам вариант.
Криво ми е от сутринта, заради болестта, а после на работа се изнервих още повече заради едни наши работници.
Тръгвам да паркирам на едно място, дала съм мигач. Пристига един от нашите работници и се вмъкна най- нагло на мястото на което аз исках да паркирам - наглост до небесата. През очите ми!!! Тръгвам аз да паркирам на втора линия, защото вече на първата линия с коли е паркирана на шосето и аз заедно с други, започваме втора линия. Паркирам, изгасям колата и хоп - един до мен ми свири - гледам - ръкомаха ми, че нямал място да си слезе от колата - а място - бол!!! Аз никога не паркирам близо да друг, нито пък минавам близо да друга кола - винаги имам място поне един метър!!! Винаги! Паля колата и се махам с пълна газ от там! Работниците стоят на портала на фирмата и гледат! Станаха свидетели на цялата сцена! Реших да не ги поздравявам повече, когато минавам покрай тях! Не заслужават нито добро утро, нито лека вечер! Такива нискоинтелигентни хора наистина не заслужават да бъдат поздравявани! Най- малкото, което трябва да имат е човешко отношение, след това колегиално! Досега аз бях единствената от офиса, която ги поздравява като минава покрай тях- вече не!

Стига съм писала за това, че ще ме държи цял ден тая сценка, нервна.

21.10.2016г.

тренировка:
1. коремни преси: 60 бр
2. повдигане на краката нагоре от легнало положение: 30брх1кг десен, 30х1кг ляв
3. повдигане на краката настрани от легнало положение: 30брх1кг десен, 30х1кг ляв
4. сгъване на краката от легнало положение по корем: 30х1кг десен, 30х1кг ляв
5. имитиране на изкачване на стъпала: 60 бр
6. поза воин с 1кг тежест на всеки крак: 40бр
7. вдигане на 7кг гира от легнало положение назад към главата: 40 броя

храна:
1 корни, шепичка фъстъци, 300 мл прясно мляко, порция кисело зеле със свинско

Мнението беше редактирано от Green на 21.10.16 16:37.

21.10.16
09:57

Леко шеговито, според едно изследване 2 пъти секс седмично повишава имунитета при жените. Иначе може да пробваш едни сиропи имуностимуланти - AdLiquid се казва фирмата, давахме ги на децата с успех. Също и приятели, които имаха проблеми с имунитета и те ги пробваха и според тях помагали.

А е хубаво че разказваш за неприятната случка на паркинга. Това е част от процеса на обработка и превъзмогване. (Вчера имахме лекция за емоционалната интелигентност :) )

Закрит Акаунт

21.10.16
10:04

Грийн, ти на каква длъжност си там-в администрацията на съответната фирма или по-нагоре, т.е. съдружник, управител и т.н.. Питам, след като казваш “работниците НИ”. Защото ако е нещо от последните изброени, наглостта е голяма. Та ако се е случило нещо подобно и не е някакъв ценен кадър, такъв наглик въобще няма и да го търпя - направо ще го уволня още на другия ден.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1