Где твой пресс ? Его убили шоколадки :D

Темата е заключена.
Прескочи до:

Със закъснение и форумният трол да се включи :D За дупето ти или хубаво, или нищо! :P Който не го харесва, няма вкус :P

казано от Херцог Трън на 20.07.16, 23:29:

Със закъснение и форумният трол да се включи :D За дупето ти или хубаво, или нищо! :P Който не го харесва, няма вкус :P

Хахха благодаряя , и аз така викам :D
Че е голям , голям е , ама с времето все повече осъзнавам , че това ми е чара и трябва да го използвам правилно ( както и да звучи това ) , а и мъжката част е много доволна също . (giggle)
Така че го имам като предимство, в никакъв случай като недостатък . В крайна сметка не мога да си променя генетиката и да си смаля таза :) 

Днес по-късно ще си напиша отчета , че вчера без да искам се запилях и не ми остана време :)

Така ..  вчера се получи едно 20-минутно приятно раздвижване , а храната беше прилична с изключение на 2 вафли и сладолед (giggle)

Днес : 21/07
Храна:

-кисело мляко 100г , праскова , лимонови корички , есенция ром , 2 слепени бисквитки
-праскова със сусамов тахан и мед /крадната идейка от Санчето :P / мноого вкусно
-спагети болонезе с дива кайма - предстои

Тренировка 1 :
-бърпи - 50,40,30,20,10 сек
-поп клек -50,40,30,30,10 сек
-планк + коляно - 10,20,30,40,30,20,10 сек
-скок звезда - 10,20,30,40,30,20,10 сек

lateral jump - 2x20сек
-лицеви опори -2x20сек
-сумо клек + прав крак настрани - 2x20сек
-джъмпинг джак - 2x20сек
-скачащи напади -2x20сек
-подскоци встрани - 2x20сек
-страничен планк + крак/ръка - 2x20сек
-високи колене - 2x20сек
-фронт джак - 2x20сек
-rocket squat - 2x20сек

35 минути със загрявката , тая пирамида в началото ми взе акъла (whew)

корем:
-планк - 30 сек
-планк с повдигане и редуване крак нагоре - 30сек
-страничен планк ляво/дясно - 60сек /в двете страни/
-планк -30сек
-планк + коляно - 30сек 
Без докосване до земята

Тренировка 2:
тичане - 3,42км за 21:23минути 
И повече можех,ама пак се обади левия крак и реших да спра , явно няма да го бъде с бягането това лято , ама няма да се откажа пък ! |-)
обща активност с тичането - 8,18км
Важното е , че и след това сме усмихнати ! :P

И така , спокойна вечер :)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 21.07.16 21:40.

22/07 - закъснял отчет

Храна:
-две диви кюфтета , малко домат , малко ориз с гъби , 1 яйце
-1 яйце
-няма основно , само опитванки от /калмари,скариди,миди,цаца,луканка,домат,краставица,1 диво кюфте , 2 бири/

Тренировка:
10 упражнения , 5 рунда x 10 повторения = 500 повторения общо
-бърпи
-обратни екстензии
-планински катерач
-фалшиво набиране от лег
-скачащи напади
-лицеви опори
-високи колене
-планк / коляно
-скок звезда
-jackknife crunches

С една почивка от 20 секунди между 3-ти и 4-ти рунд . (whew)
Общо 17 минути .
Умишлено правих по-лека тренировка , защото от предния ден ставите супер много ме боляха , а и не съм почивала от доста време.
Отделна активност - 8,45км

Вчера ми донесоха ластиците от Пловдив , та днес си мисля за една тренировка за горна част , ама ще видим , че ми дойдоха гости и не знам дали ще остане изобщо някакво време .

Мога да ви пожелая прекрасен уикенд (sun)

23/07 Днес раничко , че ме очаква излизанка :)

Храна:
-2 яйца на очи , 2 палачинки със сладко , малко кашкавал , малко салам
-мохито , фрапе
-предстои - или праскова с тахан или нещо солено

Тренировка :
горна част + корем

горна част с ластици
5 серии x 4 упражнения x 10 повторения
-ръце настрани
-ръце напред
-повдигане на ръце със свити лакти към брадичка
-двустранно гребане

корем : 12 минути

Днес също реших и да поплувам по-сериозно , та и него го отбелязвам като активност :) , отделно и като вървене за сега 5.11км като ме очакват поне още толкова .. + танци (party)

Edit:сладолед , праскова , тахан и мед /като естествено прекалих с тахана сигурно ометох набързо 100г/

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 23.07.16 19:03.

Бърз отчет от телефона , че пак няма време .
Снощи се убих до 8 часа лудувах , отдавна не ми се беше случвало да посрешна изгрева и да не искам да си тръгвам.Любимото ми заведение в Лозенец - самър мууд , толкова усмихнати и позитивни хора :)
Днес цял ден лежерно , плажче , биричка ...
След дискотеката в 8ч всички ядоха закуски и аз ядох разбира се един бюрек и половина ,цял ден ме държа сита , на плажа опитах едно малко парче пица с ананас и пиле , а вкъщи вечерях със свинска печена пържола , салата , узо с таратор и диня . Ням ням много вкусно хапнах , а сега съм на водичка и се надявам днес по-скромничко и раничко , че определено съм изморена.
Имам мускулна от ластиците вчера , готино ми еее :)

25.07.16
21:49

Явно тук са по-яките снимки от Инста.. ама като няма време да се влиза и да се следи... :D По-здрави!!!

казано от Paulo Nacheff на 25.07.16, 21:49:

Явно тук са по-яките снимки от Инста.. ама като няма време да се влиза и да се следи... :D По-здрави!!!

Ооо там определено прекалявам :D , тук са по - малко , но гледам да не се натрапвам прекалено хахаха , затова малко , но от (nlove9) :) :)

Такааа пак нямам време за отчет от компютъра ...
Вчера тренирах , но набързо 20тина минутки ХИИТ , храната джънк .
Днес сутринта 30мин кардио + 4x4 набирания и 4те с бутане отдолу :D Цял ден плаж и след това тренирах горна част с ластиците . Днес храната е оскъдна , миди с ориз и сега хапвам калмари и пия винце . И така наздраве (beer) Пост без снимка , но с усмивка :)

Вчера 27/07

Храна :
-повече от нужното , ям всичко в последно време
Усещам , че започвам да се позакръглям , което изобщо не ми харесва .

Тренировка:
HIIT + Abs 20/10
37 минути със загрявката в началото

Радвам се , че поне намирам време да се раздвижвам по мъничко.
Днес все още имам мускулна треска от лостовете онзи ден , а мислих да тренирам с ластиците и малко корем , но ще видим . Може и вечерта да го направя това . Вчера бягах по плажната ивица и не се обади нищо уж , та днес може и един крос да направя .

За сега това ... ще хапна от баницата , която направих преди малко и отивам на плаж  :)
Сий ю (hug)

28.07.16
11:50

Здравей аз имам същия проблем като теб. Напоследък ям много, без да имам нужда. И много се дразня, защото се закръглям. :( Има ли причина поради, която ти се яде повече? Искам да намеря моята, затова те разпитвам така. Според мен трябва да има някаква причина, която те кара да ядеш повече от колкото е необходимо.

казано от Лидия Ганчова на 28.07.16, 11:50:

Здравей аз имам същия проблем като теб. Напоследък ям много, без да имам нужда. И много се дразня, защото се закръглям. :( Има ли причина поради, която ти се яде повече? Искам да намеря моята, затова те разпитвам така. Според мен трябва да има някаква причина, която те кара да ядеш повече от колкото е необходимо.

здравей :)
По принцип обичам храната , винаги съм обичала да ям с изключение на тийнейджърския ми период,когато не обичах повечето от продуктите.След това обаче започнах да готвя , да приготвям храна за себе си и семейството ми и се превърнах в чревоугодник.Не мога да се контролирам , докато се храня . Често срещан проблем при много хора . Също така не мога да се храня бавно , като има храна пред мен гледам да я изям и да мирясам . Принципно огладнявам много рядко , мога да се храня веднъж на ден и ще се чувствам добре.Останалата храна не ми е нужна , но просто я приемам - факт.
Надявам се един ден да открия някакво решение на проблема и всичко да си дойде на мястото . Та това е моята причина за яденето .
Успех на теб :)

казано от Plamena Polihronova на 28.07.16, 13:13:

казано от Лидия Ганчова на 28.07.16, 11:50:

здравей :)
По принцип обичам храната , винаги съм обичала да ям с изключение на тийнейджърския ми период,когато не обичах повечето от продуктите.След това обаче започнах да готвя , да приготвям храна за себе си и семейството ми и се превърнах в чревоугодник.Не мога да се контролирам , докато се храня . Често срещан проблем при много хора . Също така не мога да се храня бавно , като има храна пред мен гледам да я изям и да мирясам . Принципно огладнявам много рядко , мога да се храня веднъж на ден и ще се чувствам добре.Останалата храна не ми е нужна , но просто я приемам - факт.
Надявам се един ден да открия някакво решение на проблема и всичко да си дойде на мястото . Та това е моята причина за яденето .
Успех на теб :)

Хе,хе,момичета и аз съм с вас :) сега  ще ви кажа аз как се лъжа,защото контрол особено когато става дума за джънк е почти невъзможно за мен,та аз гледам да се позаобиколя с храната дето трябва аз да си я ям /месо,яйца,млечни всякакви,плодове,зеленчуци в суров вид и ядки/ и като знам,че ще има джън :P гледам хуубаво да си хапна предварително от моята заделена,така,че да не огладнявам,лошото е,че аз дори преяждам,но по-добре да ми е минал адският глад,така мога да мина само с проба на джунка :) и в същото време не се нерва и не съм гузна  :D .Също така съм забелязала,че ако ям  постоянно,в смсл не защото съм гладна,а защото така трябва по програма дето съм си определила от сутринта - не се сещам за сладко :o ,а там ми е най-трудно.
Съответно аз готвя сега вкъщи каквото са си заръчали,те неискат моето меню,ама и аз гледам да избягвам тяхното пак по същият начин.Важното е да няма засечка с глада ми и джънка,защото край  :D

Аз почти навсяко ядене преяждам предимно вечер и когато няма да излизам никъде.Почти винаги ми става тежко и забелязвам , че когато всеки ден ям сладко още повече ми се яде . Ако не ям няколко дни ми е по-лесно . Странни навици , но логични :) .
А в момента съм на почивка и определено ми е трудно да спазвам какъвто и да бил хранителен режим , но и това ще мине , няма да се затормозявам излишно.

За вчера нищо съществено , без тренировка , само планк 3 минути . Храната пак зле ..

Днес 29/07
Цял ден едва гледам .. много ме мързи .

Храна:
-палачинка с шоколад
-сладолед
-зрънчо , 1/2 бира
-диви кюфтета , домашни домати и краставици, пъпеш и ще има още нещо - предстои

Изобщо даже и не знам защо си описвам храната .
Съвсем възможно е и от нея да се чувствам толкова замаляла и ленива . До когаа ли ??!!

Тренировка:
корем + горна част

корем - 20 минути различни упражнения

горна част с ластици - 3 серии , 5 упражнения , 10 повторения
-повдигане на ръце встрани
-повдигане на ръце напред
-повдигане на ръце към брадичка
-двустранно гребане
-чукчета с ластиците

Мнооого слаби ръце ... едва едва избутвах до 10 на първото упражнение . Исках и да направя поне 5 серии , но нямах сила и се отказах.
Исках и да тичам , но пак няма време ... В неделя  изпращам всички гости и започвам по - сериозно особено в тренировките , че в момента тренирам колкото да не изгубя навика . Искам прогрес и ще дойде , но не и тук на морето .
До утре (wave)

P.S И ето на какво попаднах днес на плажа , докато си лежахме :)
Тройка поляци , които не се притесняваха да показват близост един към друг , двама от тях правиха корем и реших да ги снимам ... неиздържах просто .

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 29.07.16 19:55.

Нещо не ми идва от вътре да напиша каквото и да било , но ще нахвърля нещо набързо ...

Храната ми в момента не е била толкова зле с години , вчера имахме домашни прекрасни пилешки гърди , а те ги направиха на пържени хапки .. направо ми се скъса сърцето :( , днес уж печени чушки с доматен сос щяхме да ядем , а те освен че бяха печени минаха и през горещ тиган с олио и брашно , сутринта топли сандвичи със салам и кашкавал , предния ден пица , пържени филийки , палачинки и пр .
Ако реша да не ям баща ми започва да ми се сърди , че не им харесвам гозбите , но наистина взе да ми писва ... чувствам се зле .
Да не казвам голяма дума , но от утре мисля да го давам по-спокойно , пък те нека се сърдят . Не искам да ставам 100 кила ... Имаме домашни краставици и домати , ще си хапвам яйца и без това ми липсват , и ще видим в последствие .. Мисля да постоя поне още 2 седмици тука , така че трябва да се стегна .
Отделно нямам никаква мотивация за тренировки с тая храна ... от 2 дни не съм тренирала.Утре пък се пада хем понеделник , хем първи август ( не че някога съм се влияла от това да започна диета от понеделник , но все пак ) .
Планирам две тренировки на ден - сутрин HIIT , вечер тичане (стига ставите ми да са ок)

Утре с нови сили (sun)

Анелия Бинева

31.07.16
21:02

Хей, горе главата! Щом си си решила нещо другите нямат право да те контролират, камо ли за храна. Все пак всеки има правото да си яде каквото поиска. Пожелавам ти късмет с плана (sun)
Хубава вечер !

01.08.16
05:57

Аз пък наложих в къщи да се готви със зехтин или разни масла, а не да се пържи всичко с олио както майка ми е свикнала, е нормално от време на време си готвят нещо подобно, примерно пържени картофи и тн., но е рядко. Когато майка ми прави салата ми отделя в купичка за мен от години, защото не ям оцет например, същото беше и с таратора, преди да сложи чесъна ми отделяше...ама майка ми предпочита да ям от това,което е сготвила, отколкото да ровя в хладилника и да се чудя,какво да ям, затова се съобразява с мен, винаги съм била злояда и ме е питала от дете,какво ми се яде хаха. Просто представи приоритетите си пред родителите ти, вместо да изпържат целите гърди, да ти бяха оставили 200гр. да си ги сготвиш както искаш например, ще свикнат ;)

Ани , благодаря ти за думите :)
Дени , родителите ми са разведени . Баща ми живее на морето , майка ми в Ямбол , аз пък съм в Пловдив .
По - често се виждам с майка ми , а и там нямам проблеми с храната . Жената долу горе има финансова стабилност и е на “ти” със здравословното хранене и е винаги “за” да си забъркаме някаква щуротия.
Баща ми обаче го виждам единствено кажи речи , когато дойда на почивка лятото при него и жена му . Месец - два максимум .. и не си позволявам да изисквам някакви претенции,опитвам се , но те трябва да стоят гладни общо взето хаха. Той е със по-старческо разбиране от майка ми и не са свикнали да се хранят правилно.Гледат все да има тесто , все да мине през тигана .. за него това е глезотийка . Естествено , ако имаха и те пари всеки знае какво да си купи . Вчера ходихме до магазина за оцет , принципно аз използвам само балсамико - вкусен ми е , а той даже и не беше чувал за него . Човека си го кара по старо  му и няма лошо , така си е свикнал ... аз ще се нагаждам някак си . То и не остана де ... още 1-2 седмици и ще се прибирам , така че ще изтрая.
:) Благодаря ти за мнението

01.08.16
13:08

Плами, щом човека няма възможност да се храни здравословно, не трябва да му се сърдиш. Всеки разполага с различни средсва и живее според тях, не го забравяй. А ти щом искаш да се храниш здравословно и да не ги ядеш тези теста, спокойно можеш да си вариш яйца / те поне не са много скъпи/ (wasntme) Можеш да караш на салати, млека и сирена. Дори и дини и пъпеши включи, ако начина ти на хранене го позволява. Не мисля че трябва да се оправдаваш с това, че те се хранят по този начин. Ти не разполагаш ли с джобни пари, за да си купуваш това, което на теб ти се яде, за да се храниш както трябва?  Винаги има варианти, стига да имаш желание. Парите са най - неточното оправдание, защото можеш да живееш с малко, можеш да живееш и с много и пак да се храниш както “трябва”

казано от Green на 01.08.16, 13:08:

Плами, щом човека няма възможност да се храни здравословно, не трябва да му се сърдиш. Всеки разполага с различни средсва и живее според тях, не го забравяй. А ти щом искаш да се храниш здравословно и да не ги ядеш тези теста, спокойно можеш да си вариш яйца / те поне не са много скъпи/ (wasntme) Можеш да караш на салати, млека и сирена. Дори и дини и пъпеши включи, ако начина ти на хранене го позволява. Не мисля че трябва да се оправдаваш с това, че те се хранят по този начин. Ти не разполагаш ли с джобни пари, за да си купуваш това, което на теб ти се яде, за да се храниш както трябва?  Винаги има варианти, стига да имаш желание. Парите са най - неточното оправдание, защото можеш да живееш с малко, можеш да живееш и с много и пак да се храниш както “трябва”

Не съм казала нито , че му се сърдя , нито пък се оправдавам с това , че те се хранят така :) . Даже съм  написала , че се съобразявам с тяхното меню и не се опитвам да бъда претенциозна , защото не е редно.
Снощи си заредих с неща , които на мен ми се хапват и си продължавам по план ;)

01/08 - най - накрая да напиша свестен отчет (party)
Стартирам според неточния кантар на баща ми с тегло 61кг , след седмица ще се изтегля отново.

Храна:
-2 малки варени яйца , 1 домат , извара 50г
-смокини 400г с кората
-агнешко месо 50г
-1 яйце , домат, краставица , агнешко месо , извара
——————————————————————————————————————————————
Белтъчини: 79 гр.
Мазнини: 37 гр.
Въглехидрати: 105 гр

За сега според един от калкулаторите в интернет тотала на калориите ми е 1015ккал , т.е мога да хапна още нещо преди лягане - май ще е плод с тахан или оризовки с банан ...

Тренировка 1:
горна част + кардио + корем

горна част с ластици в супер серии по 10 повторения всяко 
4сс  -опъване на ластик пред гърди
      -вдигане на ръце напред
3сс  -повдигане към брадичка
5сс -гръдни преси с ластик ???? как се казва това?  тук
    -дърпане на ластик при поза клек и тук

10 лицеви опори , които 5 от колене
За първи път усещам толкова силно напрежение в рамената и съм много доволна :)

кардио - понеже нямах интернет да гледам нещо , си направих една стара тренировка , която съм публикувала тук
тази :)

корем - 3 минути (напоследък я правя постоянно)
-планк 30сек
-планк с редуване на крака нагоре - 30сек
-страничен планк ляво/дясно - 60 сек общо
-планк 30сек
-планк с крака настрани - 30 сек
без докосване до земята :)

Всичко ми отне около час .

Тренировка 2:
-тичане 1,5 км - усетих как отново започна да се обажда страничната връзка на лявото коляно и си казах “мам*а му”! , много се ядосах , докога ще е това , не съм тичала от 10дни ....... та реших да направя :
-5 спринта по дължината на стадиона
-1 обиколка тичане
-1 спринт

+
-планк 30сек
-планк 30сек

И хуууубаво разтягане на тревичката .

Много , много хубав ден (sun)
PS - снимка на бицепса (giggle) , корема си го омазних , ама ще го оправя :)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 01.08.16 22:02.

казано от Plamena Polihronova на 01.08.16, 22:01:

01/08 - най - накрая да напиша свестен отчет (party)
Стартирам според неточния кантар на баща ми с тегло 61кг , след седмица ще се изтегля отново.

Храна:
-2 малки варени яйца , 1 домат , извара 50г
-смокини 400г с кората
-агнешко месо 50г
-1 яйце , домат, краставица , агнешко месо , извара
——————————————————————————————————————————————
Белтъчини: 79 гр.
Мазнини: 37 гр.
Въглехидрати: 105 гр

За сега според един от калкулаторите в интернет тотала на калориите ми е 1015ккал , т.е мога да хапна още нещо преди лягане - май ще е плод с тахан или оризовки с банан ...

Тренировка 1:
горна част + кардио + корем

горна част с ластици в супер серии по 10 повторения всяко 
4сс  -опъване на ластик пред гърди
      -вдигане на ръце напред
3сс  -повдигане към брадичка
5сс -гръдни преси с ластик ???? как се казва това?  тук
    -дърпане на ластик при поза клек и тук

10 лицеви опори , които 5 от колене
За първи път усещам толкова силно напрежение в рамената и съм много доволна :)

кардио - понеже нямах интернет да гледам нещо , си направих една стара тренировка , която съм публикувала тук
тази :)

корем - 3 минути (напоследък я правя постоянно)
-планк 30сек
-планк 30сек
без докосване до земята :)

Всичко ми отне около час .

Тренировка 2:
-тичане 1,5 км - усетих как отново започна да се обажда страничната връзка на лявото коляно и си казах “мам*а му”! , много се ядосах , докога ще е това , не съм тичала от 10дни ....... та реших да направя :
-5 спринта по дължината на стадиона
-1 обиколка тичане
-1 спринт

+
-планк 30сек
-планк 30сек

И хуууубаво разтягане на тревичката .

Много , много хубав ден (sun)
PS - снимка на бицепса (giggle) , корема си го омазних , ама ще го оправя :)

Значиии не само хубаво дупе имаш, ами и яки бицаги :P :*

01.08.16
22:58

Изглеждаш доста добре, това с омазняването относителна работа, зависи от гледната точка.

Благодаря ви момчетаааааа , безкрайно мили сте :* :)

02/08 - жегаааааа (whew)

Храна:
-банан , тахан , мед
-омлет /2 яйца , гъби в масло/, домат
-руски шоколадов бонбон ,  1/2 ябълка
-извара , мед , праскова
-домати , краставици , 300мл бира
————————————————————————————————————————————————————-
Белтъчини: 92 гр.
Мазнини: 41 гр.
Въглехидрати: 151 гр.

Според калкулатора 1416ккал  , като пиша най - високите стойности на грамажите , които съм поела (на око карам и с помощ от нета)
Изобщо не знам дали са ми добри Б М В , ама калориите ме устройват.Може да хапна оризовки или ябълка , ако ми се дояде .

Тренировка 1:
HIIT 20/10 ; 12 упражнения x 2 пъти
-поп клек
-високи колене
-walk downs с лицеви опори
-бърпи
-подскоци встрани
-скок звезда
-планк лакти/длани
-скачащи напади
-джъмпинг джак
-висок скок
-катерачи
-клек джак

корем:
-30 сек планк
-30 сек планк с крака настрани
-60 сек страничен планк Л/Д
-30 сек планк
-30 сек планк с крака нагоре

След това един хуууууубав дълъг 30 минутен стречинг

Тренировка 2:
Харесах си първоначално 800 rep challenge ,  но в последствие по време на тренировката се отказах .  Беше адксата жега , а и ме домързя честно казано , та :

-напади - 3x25,25,25
-лицеви опори - 3x25,15,15(първата серия на първите 7 цели , останалите от колене)
-суинг с 7литрова туба - 3x35,35,40
-бърпи - 3x15,15,15
-отпада - 3x25,25,25
-клек - 3x40,20,20
-катерача - 1x50
-дълги скока - 3x15,15,15
-планк с повдигане карака нагоре - 3x25,25,25
-велосипедни крънчове - 1x50
-V ups - 3x20,20,20

Ееееее сега ги сметнах  и се получават 720 повторения , още 80 ми остават от първите 4 упражнения :)
Това ми отне 28мин и 27сек (като пуснах таймера без да го спирам изобщо за почивки)

Ми много съм доволна от днешния ден (muscle)
Спи ми сеееееее (yawn) , лека нощ !

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 02.08.16 22:06.

03/08

Храна :
-палачинка /яйце,банан,кокосови стърготини,кисело мляко,чиа,мед/
-смокини
-бира 200мл
-омлет с плънка от извара /2 яйца/ , домат
-смокини
-домат , краставица

——————————————————————————————————————————————————————————————
Белтъчини:192г
Мазнини:30г
Въглехидрати:185г

Според myfitnesspal 1308ккал 
Може да хапна диня или оризовки , има мегдан още :D

Смокините бяха уникални , огромни и много сочни . Много ги обичам и си ги хапнах с кеф :)

Тренировка:
горна част с ластици

4ссx10  -повдигане към брадичка
4ссx10 -опъване на ластик пред гърди
    -вдигане на ръце напред
    -гребане едностранно с ластик  Л/Д x5 x 10 повторения
    -гребане от стоеж x5 x12 повторения тук

кардио HIIT 20/10 ; 12 упражнения x 2 пъти
-поп клек
-високи колене
-walk downs с лицеви опори
-бърпи
-подскоци встрани
-скок звезда
-планк лакти/длани
-скачащи напади
-джъмпинг джак
-висок скок
-катерачи
-клек джак

Мускулна треска е обзела цялото ми тяло , незнайно от какво ..... (wait) Във вчерашната тренировка нямаше нищо по-различно от предните освен суинга и ме съмнява от него точно да е. Но нищо приятно ми е , отдавна не съм я чувствала .. забравихме се :)
Чудех се дали да правя второ раздвижване днес , но реших , че ще почина . Утре мисля да е , че съм вечерта на бар и трябва да съм нацепена :D

Корема започва пак да влиза във форма (sun)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 03.08.16 21:56.

03.08.16
22:26

192г протеин...това сигурно е 3, и нещо грам х СТ. Как ги сметна толкова много?

казано от Боян Д. на 03.08.16, 22:26:

192г протеин...това сигурно е 3, и нещо грам х СТ. Как ги сметна толкова много?

Хахаха и аз се замислих докато го пишех ... :D
Ето скрийншот

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 03.08.16 22:33.

03.08.16
22:38

Този калкулатор или каквото и да е, може спокойно да го хвърлиш на боклука, освен ако ти не бъркаш при въвеждането, или при описването на храната.

П.С - макар че като се замисля повече, сигурно към 100 грама от протеина е дошъл от 200-тата милилитра бира :)

Мнението беше редактирано от kaloyan на 03.08.16 22:40.

03.08.16
22:56

И на мен ми е интересно как ги въвеждаш,защото мен малко ме.. нека го наречем затруднява,а не обърква примерно (headbang)
Опитах да въвеждам,но ми се вижда меко казано сложно,ако се търси точност

Анелия Бинева

03.08.16
23:18

казано от Веси на 03.08.16, 22:56:

И на мен ми е интересно как ги въвеждаш,защото мен малко ме.. нека го наречем затруднява,а не обърква примерно (headbang)
Опитах да въвеждам,но ми се вижда меко казано сложно,ако се търси точност

Променяш стойността на 1 г и после отгоре пишеш с точност грамажа. :)

03.08.16
23:24

казано от kaloyan на 03.08.16, 22:38:

Този калкулатор или каквото и да е, може спокойно да го хвърлиш на боклука, освен ако ти не бъркаш при въвеждането, или при описването на храната.

Калкулатора си е наред. Най-вероятно Пламена е вкарала нещо допълнително по погрешка или е яла омлети с по 15 яйца, но ги пише 3 :)

И за да не е офф:

казано от Plamena Polihronova на 03.08.16, 21:55:

Може да хапна диня или оризовки , има мегдан още :D

Има за още, но може да са мазнини, а не въглехидрати

Мнението беше редактирано от Fallen на 03.08.16 23:28.

Наистина ми е интересно какво е сбъркано , защото или аз съм кьорава и не виждам или калкулатора не е сметнал правилно стойностите  .. Хм |-)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 04.08.16 00:03.

Анелия Бинева

03.08.16
23:45

Понякога някои храни тук имат грешни стойности. Случвало ми се е да видя краставица с 90г протеин. Прегледай храните ако искаш.

03.08.16
23:56

Ей това си яла днес
~1250калории

03.08.16
23:59

Абсолютно възможно да има грешни стойности :)
Има опция като си килнеш телефона в хоризонтално положение да ти излязат за всяко нещо поотделно макротата; Ще ти изкара б. в, м за всичко, което си въвела и може да провериш, ако някое вади луд брой белтъци, пък реално не са толкова.

казано от Fallen на 03.08.16, 23:56:

Ей това си яла днес
~1250калории

Fallen , благодаря ти за помоща ! :) Стойностите са съвсем различни от моите (giggle)
Аз явно нещо съм объркала или не мога да мисля нормално по това време на денонощието ..
1250ккал + цял пакет оризовки , 1 ябълка и диня ... А не бях гладна (giggle)

04.08.16
02:36

Калкулатора си е наред, но Анелия Бинева е права, че има грешни стойности на някой продукти, затова преглеждай внимателно преди да вкараш нещо обикновено,ако използваш вкарването чрез сканиране на бар кода и го има в системата, рядко има грешки. Все пак стойностите са вкарвани от хора, не от роботи и при вкарването например не е отчело запетайката, та от 10,5гр. белтък е станало 105гр. например, вече е запаметено в системата,но с неправилни стойности и ти си попаднала точно на него.Много от нещата,които аз консумирам, също ги няма в системата или са сбъркани, но аз съм си ги вкарала и запаметила с точните стойности на етикетите, така си остават в моята база с данни и при търсене ми излизат най-отгоре.

Гледам също, че ти дава прием на 1900Ккал, интересно ми е каква цел си си сложила, да качваш кг. ли? Правилно ли си си вписала килограмите и активността? Питам защото на мен преко сили и с висока активност ми дава 1320Ккал, а съм вписала цел сваляне на има няма 2кг, по 0,75кг на седмица. Същност идеята ми не е, че не трябва да приемаш толкова калории,може да са ти ок, аз също не го спазвам, калориите могат да варират,спрямо съотношението на макронутриентите и пак целта да е една и съща. Та освен, че нещо си сбъркала при вкарването, да не се вържеш и на конкретната схема за прием, то това е базово, другото е платено все пак.

Сега се сетих от къде ти идва, виж краставицата 100гр. има 130гр. белтък, а реално на 100гр. са към 0,6гр.,затова гледай по-внимателно ;)

Мнението беше редактирано от Дени на 04.08.16 02:54.

Дени,здрастииии :)
Ще се наложи да следя по - внимателно стойностите на продуктите дамм,от вчера работя с това приложение и явно не мога да го схвана още :D
1900ккал не съм си и помисляла да изяждам при сваляне хаха , до 1300-1500 мисля , че е ок - средно 1400ккал по изчисление на на някакъв друг калкулатор . Всеки различно ми показва хм .. :)
Сега си оправих приема и се получиха 1200ккал , не мисля по принцип да се задълбавам чак до такава степен , но ми е интересно колко храна поемам на ден и на колко свалям, а и в момента имам време , така че ми се занимава . :)
Благодаря ви за съветите на всички .
:) :) :)

04.08.16
09:48

Аз бих ти предложила да си сметнеш с формулата сама дневния калорием прием + дефицита + макросите и просто с МФП да си следиш тези стойности, но не разчитай на неговите сметки ;) Въведи своите сметки в приложението и си действай така... Ако искаш разбира се :)

казано от Sanya на 04.08.16, 09:48:

Аз бих ти предложила да си сметнеш с формулата сама дневния калорием прием + дефицита + макросите и просто с МФП да си следиш тези стойности, но не разчитай на неговите сметки ;) Въведи своите сметки в приложението и си действай така... Ако искаш разбира се :)

Никога не са ми били силна страна сметките , но грубо сметнато се получиха тези стойности :
1,952ккал за потдържане , от тях извадих 400 , което е = 1.552ккал—-> въведох ги като 1500ккал
От там ще следвам РБД , но стойности намерих само за мъже , за жени нищо не видях , но се сетих онзи ден , че Carbohydrate беше направил таблица за сваляне на тегло и се ръководих по нея , та :
Белтък - 30% = 112г
Мазнини - 30% = 50г
Въглехидрат - 40% - 150г

Въведох си ги в приложението и ще видим какво ще стане .
Мерси Саня :*

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1