Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

19.12.16
22:22

казано от Mariya Peeva на 19.12.16, 17:06:

...
На 20, 42 или 60 години, явно няма никакво значение. По-важното е, човек да вземе решение и да направи Нещо.
...

(handshake)

20.12.16
20:05

Днес направих последната тренировка от 10 седмичната програма. Е, при мен се получи най-малко 12-14 седмична, но то беше ясно със започването, че с мойта работа и работни смени, нямаше друг начин.
Много съм доволна, че успях да я приключа преди празниците. Изобщо съм доволна от това, че изобщо я завърших и то с по-добър от очакваният от мен резултат.
За пръв път тренирах по четиридневен сплит ( до сега бях тренирала в повечето случаи с кръгови тренировки цяло тяло, като в повечето случаи наблягах всъщност на долна и пропуснах горната част) и определено го намирам за доста подходящ начин на трениране.
При всички положения, последните три месеца, напредъкът ми е в пъти по-голям от последните три години трениране взети накуп и силово и визуално. Вярно е и че толкова ЕДРА :D никога не съм била през живота си, но като че ли така ми по-харесва.

Няма да правя опити за максове сама, те са почти ясни, щом като мога да направя тройки на предишните си максове.
Смятам след Нова Година да завъртя същата програма още веднъж с новите килограми и след това ще поработя вурху малко по-чиста визия :D

Тъй, днес лежанка 100 % от 1 RM
Седмица 10 Ден 4

1. Лег : 3,3,3 х 40 кг последните едваааам

2. Лег : 6,6,6,5,4,3 х 35 кг

3. Бицепс : 100 с  2 х 3 кг

Едит:  в много случаи пропускам да записвам помощните движения:
между 2 и 3: 4 x 20 повдигане на краката от вис с усукване
6. Хиптръст : 4 х 12 х 60 кг

Сега спокойно мога да се прибера и с чиста съвест да опуцам една бутилка Просеко.
След като взема гореща вана, че нещо ми е схванат врата втори ден.

Те така и аз can’t stop :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 20.12.16 23:43.

27.12.16
20:57

Весели Празници, драги ми съфорумци!
Желая на всички ви, преди всичко да сте много здрави, много щастливи, влюбени, обичани и от късмет да не се отървете!

При мен нещата малко излязаха извън релси.
Точно когато бях най-натоварена и нямаше начин да не отида на работа, изстинах зверски и бях в такава болка и толкова обездвижена, че ми идеше да ревна с все глас, да си изкопая дупка и да се заровя.
Нямам идея как и какво ми се случи, но вечерта, след последната описана тренировка ( която беше след тежка двойна смяна) шията започна да ме боли към 6 вечерта, в 8 вече не можех да си въртя врата встрани, нито да се навеждам, да вдигам или нося чаша, чиния или какъвто и да било предмет. Прогресивно болката се усили и към 10 вечерта си тръгнах от работа. Когато се прибрах, добре че Хари си беше у дома, намазва ме с обезболяващо, направи ми масаж и чай, даде ми упсарин, така че леко ме отпусна и успях да поспя.
Следващите два дена не беше натоварено на работа и успях да уредя колега да ме замества, иначе изобщо не можех да си представя да стана от леглото, камо ли да работя.Обаче в четвъртък вече нямаше как да не отида, добре че беше ок и не се натоварихме много, но това което се случи в петък.....и после в събота.....
В петък, когато смяната ми приключи към 5 часа, просто седнах на една маса, обърнах се към стената и заплаках така, както не бях плакала от 11 ти клас..от болка и изтощение и от това, че за пръв път се чувствах, слаба и без никаква представа как стигнах до тук, какво се случи, как изстинах Толкова силно и защо не ми минава след толкова дни. Колегите ми ме усетиха и така ме обгрижиха, че ревнах с все глас, тоя път от емоции....Една ми носи чаша просеко, друга възглавничка да се подпра, трета мокри кърпи да си обърша грима тип Алис Куупър хаха..
Познавате ме, за да се разплача значи ме е боляло МНОГО...нищо не ми помагаше, уви просто трябваше да го обездвижа, но нямаше никакъв начин.
И така последно работих на 24ти през деня. Избутах го на обезболяващи и пиене. В края на смяната ми се появи James McAvoy, та поне ми оправи настроението с целувка по дЕсната буза и хубави пожелания. Пихме с колегите по некой шот, взех си пиене за из път и се прибрах.
25ти и 26ти, буквално ги изкарах в леглото. Да ми е жив и здрав мъжа.. готвене, миене, оправяне...всичко сам, до днес.
На 24ти ме чакаше с камината запалена, чашата с просеко напълнена...после чай с коняк. Ша му вдигам паметник на тоя моя добрия и хубавия...
Като изключа силната болка, мога да кажа че изкарахме прекрасна Коледа с момчетата. Два дни подред гледах “Най-силният мъж на планетата”, а и този път без българска телевизия, но пък се нагледахме на хубави комедии и криминалета.
Тъй, днес продължава да ме боли, като болката около шийните прешлени вече е само като от много силна мускулна треска. Явно по-силно е засегната лявата ми страна, защото при определени движения ме стрелка и между левия лакът и трицепсът, както и надолу, вляво от опашната кост.

Сега естествено, най-големият ми проблем е как и с какво да започна да тренирам, като си мисля, че предния клек, тягата и пуш пресата са аут, поне за седмица-две и ми става лошо, защото аз всъщност основно това тренирам.
Всякакви идеи и съвети са добре дошли. Познавате ме, няма да стоя без да тренирам, така че помагайте, колкото може по-бързо да се възстановя и да вляза в предния ритъм.

Малко пуйка с бекон и разни пред и следпразнични :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 28.12.16 03:14.

27.12.16
21:00

Я опиши по-подробно болката като локализация, тип и интензивност. Казваш, че предният клек е изключен, а той е най-щадащият гърба и кръста вариант на клека.

27.12.16
21:06

казано от Mariya Peeva на 27.12.16, 20:57:

Избутах го на обезболяващи и пиене.

Знам аз, че заради това комбо си се направила, че ти е лошо, нашата Мара Крофт няма счупване, така съм чувала ;)
Шегата настрана! - Пази се и се оправяй, защото това си е деликатна зона, важното е да му дадеш време да мине болката, но и да се възстанови след това, за да си сигурна, че си good to go… Лекари по това ангИлийско няма ли?! :Д
Трудно ми е точно аз да го кажа, но ако се налага взимай цялостна почивка от залата и я остави замалко :( Не давам да боледуваш, ей, и пращам виртуално рамо - понякога човек е добре да си поплаче, иначе ставаш чак прекалена машина! :*

А някакви други упражнения ще се намерят все - гоблет келкове, машина за задно бедро, дето кърлиш... лег екстензии, лег преса.... а и every day is arm day :D (muscle)

Мнението беше редактирано от RogueOne на 27.12.16 21:07.

27.12.16
21:24

(hug)

:D

27.12.16
21:28

Магнезиево олио или гел за врата!Супер отпуска.

27.12.16
21:46

казано от Boby_ на 27.12.16, 21:00:

Я опиши по-подробно болката като локализация, тип и интензивност. Казваш, че предният клек е изключен, а той е най-щадащият гърба и кръста вариант на клека.

Първото, което си си спомням като отчетлива болка е , когато се наведох над една маса да запаля свещта, тогава усетих как нещо се опъна и ме заболя силно. Помислих, че започвам да се разболявам и едновременно с това ме удря мускулна треска, нали понякога симптомите са много подобни. После разбрах, че е по-различно, защото ми беше трудно да нося по една чиния в ръка, камо ли повече. Затова и казвам, че предният клек е аут, защото когато държа нещо в ръцете си и ги изнеса напред ми опъва и ме заболява вратната област.
В петък беше изключително натоварено на работа, цял ден от 9 сутринта, затова и така се сринах, защото през цялото време повдигах или държах и носих нещо пред себе си, накрая болката беше неописуема, (а аз търпя много, прагът ми на болка е похвален, според баща ми) . Буквално не можех да завъртам главата си нито в дясно нито в ляво. Обръщах се с цяло тяло. Боли ме и самата кост, както и мускулите наоколо, но самата кост ме боли като силно натъртено, след удар . Хари каза,че първите 2-3 дена, мястото е било видимо отекло и надуто. Не можех да спя по гръб или обърната в ляво.
Сега като пипам все още усещам болка, но по-скоро, като силна мускулна треска. Като повдигам нещо с лявата ръка ме боли мястото между трицепса и лакътя, има и лека болка, както писах в поста по-горе вляво от опашната кост, но тя се появи днес по време на разходката, изцяло имам като леко постоянно главоболие в тила и още ми е много запушена лявата ноздра :D ...
Направо лявата ми страна е като изгнила...
Това е мястото:

ДЕ

27.12.16
21:48

Дано се възстановиш възможно най-бързо. А за Харито ........ освен, че е готин, очевидно е и мъж един път 8-) Най-важното е, че си обичана и щастлива жена, и майка, а тЕгите, клЯковете и т.н. ще почакат. Нищо няма да ти стане за седмица две-даже може да се завърнеш още по-силна (muscle)

Иван

27.12.16
21:52

Аз съм на мнение, че предния клек изисква много от гърба и “кръста”. Почини за седмица-две, защо не. Приеми го, като засилка за по-дълъг скок. Не съм по пожеланията, от които лъха на комсомолски патос. Ти си знаеш, какво си знаем ;)

27.12.16
21:53

Почивка ти трябва. Леко размачкване с топка за тенис, локално НСПВС, апликатор също ще помогнат.

27.12.16
21:55

Благодаря ви мнооооого, мили хора, за подкрепата и загрижеността!

(bow)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 28.12.16 03:38.

27.12.16
22:05

Всъщност не писах как се лекувам :D
имам инфраред масажор, но първите дни като че ли от леките вибрации, костта ме заболяваше повече, затова го спрях.
Мажа по три пъти на ден с Диклак и Тигрово масло, пия магнезий 600 мг, цинк 50, олио от риган и вит С 3000 мг.
Няколко бутилки Просеко,червено вино, черен ром и чай :D
Но да, почивка му е майката, най-добре ми беше двата дни в леглото.

#Обичамвивсичкитеей

01.01.17
21:49

Честита Нова Година, BB тиймъри!
Надявам се всички сте имали хубави празнични преживявания, които да си спомняте.
Няма да правя обобщения, защото знаете, че за мен всеки ден е празник :D , както и че и без това обичам превизвикателствата и си ги причинявам така или иначе, че да нямам нужда от това да си ги поставям като нови цели за новодошлата година.
Единственото, което бих искала и си пожелала е, да не ми се случват повече контузии, които да ме изхвърлят от пътя за неизвестно време.
На всички вас ви желая да сте най-вече мноооооого здрави, от щастие, любов и късмет да не се отървете, все по-тежко да вдигате и все на по-дълги разстояния, за по-кратко време да тичате!

Аз поработих и на Нова Година. Като изключим това, че семейството ми не беше с мен, вечерта ми мина чудесно, с прекрасни клиенти, без инциденти, в
такава атмосфера
Изпи се много просеко, В52, имаше много музика, танци, даже и награди за клиентите. Отброихме на обратно последните 30 секунди от 2016, всички в ресторанта станаха и се поздравиха с останалите маси, абе различна култура...
и ето така посрещнах 2017 и изпратих 2016

Иначе, не съм тренирала от последната описана тук тренировка. Направих два опита да отида до залата. И двата пъти не работеше. Приех то като знак за това,че ми е рано да започна да тренирам и имам нужда от по-дълга почивка. При положение,че вратът продължава доста да ме боли и повечето движения с ръце ми разказват играта. Ще почина още няколко дни и после ще видим.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 01.01.17 21:56.

04.01.17
19:45

Oi…
Did you miss me enough to drink
or did you drink enough to miss me :D

Голямото алкохолно омазване продължава, обаче с бейбито взехме съдбовното решение от понеделник ....хахаха, знам...знам...ма понеже малкият става на 16 в неделя,та от понеделник си избираме два сухи дни в седмицата. Той иска да мине и на Вм НВХ, та на Марчето и олеква от към готвене. :D

Тъй, днес първа тренировка, след двуседмичен застой. Болката в шийните прешлени и мускулите около тях си продължава, но е много по-поносима от това, което беше преди 10 дена.
Измъдрих някакви движения, които най-малко засягат шията и гърба и отскочих до залата. Изобщо не се изкуших да сляза при рамката за клек и големите тежести и съм много горда със себе си хаха.

Не мога да кажа обаче, че се гордея с първата тренировка за годината, ама тя (годината) и без това не ми тръгна по вода, а по просеко и В52, така че няма какво да се оплаквам...

Тренировка:

1. Гоблет клек+ Bulgarian goat bag swing:
1 клек , следван веднага от 1 BGBS, следвани веднага от по  2,3,4,5,6,7,8,9,10 от двете движения с 12 кг пудовка уфффф и умр

2. Кръгова:

Пул тру: 15, 15, 15, 15
Бицепс легнала на земята с кабелите: 10,10,10,10
Степ ъп: 10,10,10,10 на крак
Лег с дъмбели: 10,10,10,10

Пробвах да скачам на кутия- боли ме.

Храна:

1. Кафе с тъмен ром- преди тренировка
2. Банан
3. Ще бъде от мусаката на децата, без заливката

И тъй, позамазала съм за две седмици, но поне съм качила там, където е най- красиво :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 05.01.17 14:13.

04.01.17
19:53

Последните месеци с тренировките фигурата ти се оформи много красиво, като пясъчен часовник. Рамената са супер :)

04.01.17
21:07

казано от Queen Cobra на 04.01.17, 19:53:

Последните месеци с тренировките фигурата ти се оформи много красиво, като пясъчен часовник. Рамената са супер :)

Благодаря ти Мира!
В интерес на истината, последните два месеца тренировки изцяло ме промениха. Предполагаше се че трябва да правя по 4 тренировки седмично, аз грубо съм правила по 2 и въпреки всичко, това е най-големият ми силов и визуален напредък, в тренировъчната ми кариера досега.
Малкият ми син ме гледа оня ден и ми разправя: - ” Мамо, ти си един голям, ходещ мускул” хаха
Точно затова съм решила да продължавам по същия протокол , след като се оправя разбира се. Най-много се радвам,че горната ми част дръпна така добре и най-вече разбрах, че не толкова важно е , колко често тренираш, а самото постоянство в тренировките. Като и с всичко друго де..:D

Наздраве !

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 04.01.17 21:09.

04.01.17
21:11

Кажи кога ще се видим групово, че да пускам отпуската :)

04.01.17
21:28

казано от Queen Cobra на 04.01.17, 21:11:

Кажи кога ще се видим групово, че да пускам отпуската :)

Хаха, добър въпрос :D

Февруари отпада - на австралийката майка и още не се е стабилизирала и ще се върне в Лондон началото на март. Така че най-вероятно ще мога да си дойда края на март, още по-вероятно, началото на април.
Надявам се да си дойдай за 20 дена, за да имам време да постоя в София, както и да мога да събера бандата на Паволче за един уикенд.
Разбира се всички ще са добре дошли ( стига да носят пиене) :D , но всичко ще уточним предварително през март :* (d)

04.01.17
21:45

О дааа! Йебаньйееееееее;) Специално ще запаля мойто червено Мицубиши Лансър , за да има с кво да закарам Кобриту87 до тях после ;)

06.01.17
20:44

Болката вече е значително по-лека и концентрирана само около прешлена, така че и се вижда края на принудителната ми почивка от любимите тежки тренировки.

Втората ми тренировка за годината протече изключително добре. Без почивки между движенията и с минимални почивки между сериите. Определено ми харесва и такъв подход на трениране. Никаква умора (то не че и съм се претоварила де). Мога за разнообразие и по нататък да включвам нещо подобно веднъж седмично.
Мислех, че след такава пауза ядрото ми ще дава заето, обаче пробвах негативната половина драконов флаг и се получи.

Тренировка:

1. Четири кръга:

1.Пул тру: 20,20,20,20
2.Бицепс легнала на земята с кабелите: 20,20,20,20
3. Клек с подскок с дъмбели: 20,20,20,20

2. Лег преса : 20,20,20,20 в СС Сгъване за задно бедро седнала: 12,12,12,12

3. Три кръга:

1.Избутване от Лег с дъмбели: 12,12,12
2. Преса от наклонена 90° лежанка: 12,12,12
3. Пулоувър: 12,12,12
4. Драконов флаг негативната фаза: 2,2,2
5. Разгъване от поза за планк с краката върху топка: 10,10,10

4. Ритници на боксовата круша: 50, 50, 50 на крак
Малко бой сянка и припомняне на лакти и колена.

Храна:

1. Кафе с тъмен ром - преди тренировка
2. Чоризо, салата, авокадо, чаша червено вино
3. Бейбито ми е опекло пица без глутен

Днес скъпият ми татко коментира във фейса, на снимката ми с черната рокля от по-горният пост. Буквално каза, че приличам на щангист. Тааа вече може да ми викате Мара Щангата. :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 06.01.17 21:22.

08.01.17
19:36

Днес малкото ми момче става на 16 :)
Аз почивам, но Хари не успя да се освободи от работа за вечерта. Момчетата излязаха, Сава да купи подарък на Ивайло, а аз отскочих да потренирам.
В един момент, след тренировката се оказа, че имам два часа, в които съм напълно сама. И понеже хич не съм свикнала да имам толкова много свободно време само за себе си, се чудих, чудих какво да направя, и накрая зех та отскочих до кръчмата....:D

Да са ни живи и здрави децата!
Тренировката ше я пиша по-късно...или няма...

Наздраве!!!

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.01.17 19:49.

08.01.17
19:45

Честито на синът ти. :) Жив и здрав да е.

08.01.17
20:12

Жив и здрав да ти е малкия, пораснал син !
На днешния ден имам доста познати дечица, родени :) Хубава дата :)

08.01.17
20:38

Честито и на теб !!
Винаги съм смятал, че майката има по-голям празник от детето :)

08.01.17
22:37

Честитка и от мен! Само това, че си имала свободно време и си го запълнила в кръчмата ме стопли в студения зимен ден! (h)
Да ти е здраво момчето и щастливо - друго няма какво да ти пожелавам, той, като гледам, (поне засега, де) доста добре се справя с всичко друго! (F)
Наздравееее! (d)

09.01.17
19:11

Благодаря ви хубави хора за прекрасните думи! Да ви се връща на всички поне стократно!

Чуден рожден ден изкарахме със синковците. Май няма много смисъл да ви описвам точно колко и какво съм погълнала. То е ясно. :D

Болката леко продължава да ми напомня, че все още има проблем. Мисля да пропусна щангите поне още една седмица.
Днес даже на драконовия флаг усетих дискомфорт и преминах към по-лека фаза, с контролирано спускане. Бг клека плюс HIP hinge, не ми изпържи не само задната верига, ми и мозъка...супер, мега, ултра гот движение.
Гоблет клека с подскок пък ми изпива жизнените сокове.
Бе харесват ми и тия тренировки. По-потна от това съм била изключително рядко и то в други ситуации.
Залата с боксовите чували беше празна. Отделих малко повече време на бокс сянка и обикалях доста из залата, защото свободното движение ми е най-слабо като цяло.

Тренировка:

I. Без почивка Пет кръга:

1. Бг клек + hip hinge : 10,10,10,10,10 на крак с 12 кг пудовка.
2. Повдигане на краката + таза. На пейка, с контролирано спускане - подготовка за драконовски флаг ..уж: 12,12,12,10,10
3. Лег с дъмбели: 15,15,15,12,12
4.Степ ъп встрани, не напред: 10,10,10,10,10 на крак с 12 кг пудовка
5. Гоблет клек с подскок : 10,10,10,6,6 с 10 кг пудовка

II. Лег преса : 3 х 20 - и бутовете ми станаха гипс.

III. Бокс сянка, лакти, колена.

Храна:
1. Кафе с последния тъмен ром.
2. Телешко, домати, авокадо.
3. За вечеря ще е пак мръвка със салата и чаша червено вино.

Махам просекото и минавам изцяло само на червено вино, с два сухи дни седмично.
Позамазала съм стабилно. Всъщност толкоз омазано положението май в последната година не е било. Иначе пък като пропорции ми харесва, а и сичко си имам. :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 09.01.17 20:25.

09.01.17
22:17

КЕЕП ЦАЛМ & по-добре свали тоз камуфлаж :D

Поздрав за всички вегани-трезвеници !

09.01.17
22:48

казано от ME4O_TURIST на 09.01.17, 22:17:

КЕЕП ЦАЛМ & по-добре свали тоз камуфлаж :D

Поздрав за всички вегани-трезвеници !

НалЕеее хаха....

Тати ше да ме е правил за момче....мани. :D
И без тва мъжките работи май По ми се отдават хаха, се пак съм отгледана с оръжия.
НСБОП не спи :D 8-)
Иначе винаги съм си падала само по мЪже ...:D ъъъ това уточнение за  да не мъ разберете неправилно от по-горното. Минаване под дъгата, никога не съм обмисляла.
Ай пак наздраве!

П.П. Свалям го камуфлажа, ама културно..само у дома, във ваната :D ;)

П.П.1. Трябваше ли да кажа нещо за веганите-трезвеници?!? Те си знаят

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 09.01.17 23:40.

12.01.17
16:53

Вчера почивахме заедно с Хари и разглеждахме стари снимки.

Начииии.... може хубаво да се посмеете, с мойто Аз, отпреди 10-13 и 22 години.
Снимката с кученцето е от периода, в който съм била най-щастлива в живота си.
Верно, може да нямахме пари, ама като гледам и аз и децата как сме се ухилили, просто ни личи колко сме щастливи.
На снимката, където танцувам с Полковника съм на 33. Това е от годината, когато заминахме за Лондон и аз се върнах след 3 месеца да си взема и малкия син. Тогава празнувахме и 33 годишнината ми. Е по-сплескан задник виждали ли сте Хахаха.
Всички други снимки са от едно и също лято. Другата жена е мама, която на снимките е на 55-56.
Снимката, където Хари е разперил ръце, е от подписването ни. Нямам никаква идея как го излъгах тоя хубав мъж. Ама сега пък той казва, че не знае с какво ме е заслужил и че сигурно е бил много добър в миналия си живот....
Пускам снимки с къщата, както я купихме преди 17 тодини, една как Сава полива поляната и знаете какъв рай е сега...
Абе като не мога да тренирам качествено и май ме удря носталгията ....

Иначе ходих на Муай Тай. Отново много ми се зарадваха. Даже тренера каза, че му липсвам, което е голям комплимент, щото той освен да ми вика в ухото, за да ме нахъсва и да ме удря по корема докато ритам...друго не прави обикновенно...
Както и да е. Казах му, че имам контузия на врата и той ми каза да не удрям ламерската, както обикновено, а да дам повече зор на другото. Така и направих. Най-малко 300 ритника, а аз тренирам босА..... маани...
Сега отивам на среща и не знам какво да обуя, защото палците са ми изранени от завъртането за толкова ритници. Махнах кожата и сега си имам две оголени рани...

Днес напивателен ден го пиша.
:D
Айде наздраве!

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 12.01.17 16:54.

12.01.17
17:25

Този Хари наистина е страхотен, ама и ти не му отстъпваш!
Напивателен ден, казваш :) Първо прочетох “наспивателен”, ама като видях “наздраве”-то и ми светна. :D

ДЕ

12.01.17
19:25

А една от снимките ти е на любимият ми плаж Атлиман в Китен. На моите деца си е като втори дом, него най си го харесват.
А Хари си е един път, ти също, но пък това е хубаво защото все може да отваряте тема, кой кого е “излъгал” ......и ехххх, как успях да завъртя този мъж/ тази жена :)

12.01.17
20:34

казано от Елена на 12.01.17, 17:25:

Този Хари наистина е страхотен, ама и ти не му отстъпваш!
Напивателен ден, казваш :) Първо прочетох “наспивателен”, ама като видях “наздраве”-то и ми светна. :D

Хахаха Еленкааа, много ми липсваше, момиче!!! (nlove5)
Попих...сега ше трябва и да поспя :D

12.01.17
20:40

казано от Daffy Duck на 12.01.17, 19:25:

А една от снимките ти е на любимият ми плаж Атлиман в Китен. На моите деца си е като втори дом, него най си го харесват.
А Хари си е един път, ти също, но пък това е хубаво защото все може да отваряте тема, кой кого е “излъгал” ......и ехххх, как успях да завъртя този мъж/ тази жена :)

Нали имаше база на полицията в Китен :D
А ти Ducky, къде се губиш?!?!? иначе

А честит първи Лондонски сняг ! ВалИ на парцали :D

@ Иван #тойсизнае# толкова хубаво не съм се напивала с жена, много отдавна ! :D 8-)

ДЕ

12.01.17
21:27

Аз съм си тук. Чета си редовно ..... ежедневно, но по-малко влизам и пиша. Но си лайквам де ☺

12.01.17
21:32

Нека си вАли, вино има !

12.01.17
22:43

казано от ME4O_TURIST на 12.01.17, 21:32:

Нека си вАли, вино има !

Тооо, ако не е виното...до сега да съм мръкясъла ....поне от студ...малеее...с кожено якенце...just kill me
Слизам от метрото и заварвам обстановка като у Врачанско..:D
Честно, почувствах се като Истинска Българка :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 12.01.17 23:24.

19.01.17
20:32

След точно месец от “травмата”, реших да опипам почвата.
30 дни без сериозна тренировка, са си бая дълго време...
Сила и издръжливост имам, само дето мускулите ми са под длибоко прикритие. :D , което пък не е фатално, щото таман съм заприличала на Жена - бузи, ц**и и дупе съм си отгледала леееко в излишък...
Екстра, тъкмо ще мога да вдигам по-тежко, нищо че започвам с леко.
Тъй, пробвах Зерчер клек-супер движение. Изключително добре натоварва ядрото, като изобщо не усетих дърпане, нито в шийната област, трапеца или рамената. Хареса ми. Задължително го включвам в тренировките си.
Военна преса- не съвсем лек дискомфорт. Още поне една седмица аут.
Заден клек- ок. Има и там още кофти усещане, от самата щанга, на мястото, което на-много ме болеше, но я свалих по-надолу и с леки кг беше добре.
Румънска тяга-става, също с леки кг.
Лег-ок. С неутрален хват и дъмбели. Съвсем прилично, без никаква болка, където и да е. Отново с леко, разбира се.
Започнах с кръгова тренировка днес. Лека-осмички на клека и румънската. Без почивки нито между движенията, нито между кръговете.
Правих различни коремни също. Решила съм да потренирам ядрото малко изолирано.

Пиша я първа тренировка за годината, независимо,че и тя не заслужава внимание, все пак е някакво завръщане.

Тренировка 1-лека
Загрявка, ротации на ставите, клек с експлозивен скок.

Зерчер клек: 3 х 10 с лост 20 кг

5 кръга:

1. Клек : 8,8,8,8,8 х 40 кг
2. Румънска тяга: 8,8,8,8,8 х 40 кг
3. Лег неутрален хват: 12,12,12,12,12 с 2 х 8 кг
4. Landmine тяга на един крак: 10,10,10,10,10 на крак, с лост 20 кг

3 кръга:

1.Умираща буболечка, с ръце бутащи стената хахаха: 10,10,10 на крак

2.Сгъване задно бедро на топка, с балансиране на един крак: 10,10,10 на крак, с 5 сек задържане

3.Разбъркай тигана :D : 5,5,5 на страна

4. Палоф преса: 10,10,10

Храната я поддържам с нисък въглехидрати, не ги броя. Каквото дойде от авокадо, сладки картофи банан или алкохол. Зеленчуците изобщо не ги броя за въглен.

Физиономиите са ми един път. И както казва един мой много добър прЕятел- и аз имам шарен клин :D мое да е милитари ама Е шарен, верно е.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.01.17 20:34.

19.01.17
20:42

Е, ти си тренира през този месец, така че не си пропуснала кой знае колко.
Каквото и да си си отгледала, ти стои много добре. :)
А мъжът ти ... ех, мъжът ти е ЧУДЕН! 
(прилича на младия Лоренцо Ламас, даже по-хубав)

19.01.17
20:51

Баси, два дни не съм кифльосвал пред огледалото в залата и ми изземвате функциите :D Каква е ролята на шишето ? :D :D :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1