Аз леко се включвам с предложения.. :)
1)Защо не замениш захарта с мед? Или по-добре с банан както го комбинираш друг път.
2)Все си мисля, че трябва да вкараш малко повече протеин в междинното хранене към 16:00ч.
3)Фидето го изключи направо... сам знаеш защо.
казано от martinski на 08.09.10, 09:59:
Кво ше те е срам да ги пишеш?Пиши за да се вижда прогреса с времето.
В момента в който килограмите станат толкова, че да се доближават до нормалните ще започна да ги пиша. За момента възможностите са скромни...
казано от libra на 08.09.10, 11:02:
Аз леко се включвам с предложения.. :)
1)Защо не замениш захарта с мед? Или по-добре с банан както го комбинираш друг път.
2)Все си мисля, че трябва да вкараш малко повече протеин в междинното хранене към 16:00ч.
3)Фидето го изключи направо... сам знаеш защо.
1)Не мога да си намеря начин да пренасям меда до залата. Бананите станаха 2.50. Захарта е най-лесното и практично решение. Усвоява се по-бавно в сравнение с чиста фруктозата, но както казва Кольо: Образно казано - глюкозата е Bugatti Veyron, а захарозата - Porsche Carrera GT - много яки машини, едната е една мисъл по-бърза, на практика няма значение коя ще караш, защото няма да стигнеш до края на скоростомера, където те се различават
2)Освен извара за друг по тънък вариант не се сещам. Тя пък е бавно усвояема и полза много няма. Яйца мога да сложа, но и без друго има дни в които драстично съм завишил приема им(10 и нагоре).
3) Знам, че не трябваше, но следвах чужди заповеди.
Та така.
казано от gips на 08.09.10, 11:29:
В момента в който килограмите станат толкова, че да се доближават до нормалните ще започна да ги пиша. За момента възможностите са скромни...
Тогава значи и аз да не пиша моите ;)
Сетих се за нещо весело. Това е все едно да идеш във фитнес залата, когато изглеждаш страхотно, а не да ходиш на фитнес, ЗАЩОТО СЕ СТРЕМИШ да изглеждаш така :) .
казано от Петко К на 08.09.10, 11:31:
Тогава значи и аз да не пиша моите ;)
Перифразираш думите ми. Твойте се нормално високи, е така като ги видиш и да се изкефиш. Като ги види някои друг и да се надъха. пък мойте - ненормално ниски. Да ти кажа не познавам друг който минава 20г и не може да се набира като хората.
казано от Мария Никифорова на 08.09.10, 13:09:
Сетих се за нещо весело. Това е все едно да идеш във фитнес залата, когато изглеждаш страхотно, а не да ходиш на фитнес, ЗАЩОТО СЕ СТРЕМИШ да изглеждаш така :) .
Отклонихме ли се от темата, защото да си призная не можах да го разбера.
Гипсе, аз на 19 се набирах веднъж само, а не е било да съм бил тежък под 70кг бях тогава и уж тренирах... там вдигах некви тежести и толкоз... та почнах от някви изнасилени половинки та до 1 2 и тн...
08.09.10
14:49
Няма абсолютно нищо срамно от работните ти тежести-за някои са непосилни,а други тренират с повече-какво толкова?Днес ще те е срам от тежестите,утре ще се комплексиращ,ако стоиш до по-добре изглеждащ от теб и т.н.Трябва да го преодолееш това,защото ако човек иска,винаги има от какво да се срамува.Ако си стабилен психически,ще си “стабилен” и физически-перифразирам една статия на Лазар Радков.Не е лошо да изгледаш или прочетеш нещо за позитивното мислене-например филма “Тайната”.
:)
08.09.10
15:28
За клека е хубаво да загряваш със повече от една серия. Ако са ти 70 кг работните серий една примерна загрявка която бих направил аз е 20х5, 30х5, 40х3, 50 или 60 х3 и вече почваш 5х5 70кг. За следващите упражнения няма нужда от толкова голяма загрявка, но за първото не е лошо да има. И наистина пиши работните тежести. Винаги съм се кефел като отворя началото на някой дневник и гледам нещо от рода на клек 50кг 5х5, а на последната страница 150кг 5х5.
Мнението беше редактирано от huckleberry на 08.09.10 15:30.
казано от everytime we touch на 08.09.10, 15:28:
За клека е хубаво да загряваш със повече от една серия. Ако са ти 70 кг работните серий една примерна загрявка която бих направил аз е 20х5, 30х5, 40х3, 50 или 60 х3 и вече почваш 5х5 70кг. За следващите упражнения няма нужда от толкова голяма загрявка, но за първото не е лошо да има. И наистина пиши работните тежести. Винаги съм се кефел като отворя началото на някой дневник и гледам нещо от рода на клек 50кг 5х5, а на последната страница 150кг 5х5.
х2 и за загрявката и за тежестите. Въпреки, че аз бих скачал през 20 кг на загрявката, за да не си играя с 5ици.
09.09.10
04:44
Здравей. Четох 1-2-3 страници назад дневника ти и едно момиче (Аtom мисля че) беше написало един вид поведение: Синдрома на дебелото дете го е кръстила тя. Всъщност такъв тип поведение не е измислено. Четох статия подобна и това е вид болест (не се стряскай). Среща се при момичетата, които като малки не са били кой знай колко хубави и с времето се разхубавяват. Въпреки промяната те си мислят, че не изглеждат различно и че не са хубави и поради тази причина не променят характера си. Остават си същите: не стават надути и не придобиват качества, които някои по-хубави момичета имат...Този коментар е насочен повече към момичето, което писа, за да и кажа, че това, което е писала е реално срещан синдром, но реших да го разясня в дневника ти, а не на лично (извинявай ако се получава флууд). Този синдром/болест се среща основно при момичетата, но е възможно и при момчетата. И този синдром само е кръстен болест иначе въобще няма лоши последици - какво по-хубаво от красиво момиче, което не е надуто и можете да си говорите доста неща.
В статията беше съвсем подробно обяснено, но не можах да я намеря и се пробвах аз да обясня. Не се получи много, но сте ме разбрали поне:)
09.09.2010
Храна
08:20 - 3 яйца + 100гр овесени ядки с чаена лъжица ленено семе + грозде(около 20 зърна)
11:00 - 30гр протеин + 50гр овесени ядки
13:00 - печено пилешко месо с кожата + маслен боб от консерва + 1 яйце + салата зеле
16:00 - 500гр кисело мляко 2.9% + 2 филии ръжен хляб + 100гр сирене + 1 яйце
19:00 - печено пилешко месо с кожата + 1 яйце + салата зеле + маслен боб от консерва
22:30 - 200гр извара с малко сурови орехи
Течности - 3 литра вода + 1 кафе
Тренировка
не
Както си очаквах кръста ме боли. Хубаво си мислех да направя някоя друга загряваща серия. Хубаво си мислех да правя с по-малко килограми. Ама повлиян от хорското мнение - навсякъде всеки разправя тежка тяга т’ва, тежка тяга онова. Сам съм си виновен. Не е толкова зле колкото го описвам и се надявам до утре да е отшумяло.
Храна: Днеска е по-добре в сравнение с вчера. Едно гълъб си сготвих и цял ден ще си го ям.
казано от CKOTA на 08.09.10, 14:31:
Гипсе, аз на 19 се набирах веднъж само, а не е било да съм бил тежък под 70кг бях тогава и уж тренирах... там вдигах некви тежести и толкоз... та почнах от някви изнасилени половинки та до 1 2 и тн...
Пак си бил по-малък от мен. Много ме е яд и съжелявам сега, че не съм започнал от по рано с фитнеса. Ако бях започнал на 16 сега нещата щяха да са други.
казано от az100yan на 08.09.10, 14:49:
Няма абсолютно нищо срамно от работните ти тежести-за някои са непосилни,а други тренират с повече-какво толкова? Не е лошо да изгледаш или прочетеш нещо за позитивното мислене-например филма “Тайната”.
:)
Добре думата “срам” не беше най-удачната май. Имаше се в предвид, че са незначителни. Всеки се товари от различни тежести.
Аз колко статии и книги съм прочел идея си нямаш. Временно променят начина на мислене, но нищо не е успяло да ме промени за по-голям период от ден, два. Всичко изглежда нереално. Все едно да вярваш в Дядо Коледа. Може и аз да не съм ги разбрал.
А за да препоръчваш филма “Тайната” на някой трябва много да го мразиш. Възможно най-глупавото нещо което някога съм гледал. Има много по-добри начини да се запознаеш с приложната психология.
казано от everytime we touch на 08.09.10, 15:28:
3 пъти седмично клякам, а не искам да растат краката. Затова клякам с по-малки тежести. Клека е нещо като загрявка за останалата част от тренировката. Опитвам се да обръщам голямо внимание само на предния клек, щото много му се кефя.
Покачването на тежестите при мен става доста бавно. Съмнявам се да дочакаш времето когато ще го видиш.
казано от inspect на 08.09.10, 22:17:
х2 и за загрявката и за тежестите. Въпреки, че аз бих скачал през 20 кг на загрявката, за да не си играя с 5ици.
Ще видя утре как ще го бъде.
казано от anxiety на 09.09.10, 04:44:
извинявай ако се получава флууд и.....
Мисля, че ще мога да го преживея, но не съм сигурен :)
10.09.2010
Храна
07:20 - 100гр овесени ядки с чаена лъжица ленено семе + 3 яйца + праскова
08:50 - Тренировка
10:55 - 30гр протеин + 2 чаени лъжици мед
11:00 - 1/4 печено пиле + 200гр маслен боб от консерва + 1 яйце
15:30 - 2 филии ръжен хляб + 1 яйце + 500гр кисело мляко 2.9%
18:45 - 1/4 пиле + салата домати/краставици + ???
22:30 - 200гр извара и малко сурови фъстъци
Течности - 4 литра вода + 1/2 кафе
Тренировка С (03)
1.Прогресивни набирания - 12х2 (последните 2 серии с помощ от краката)
2.Клек - 5х5 + 3х10 с 20,40,60
3.Лег - 5х5
4.Гребане с щанга - 5х5
5.Изтласкване на щанга от лег с тесен хват - 4х8
6.Молитва на скрипец с повдигане на карата от вис(първо молитвата, после на виса) - 3х10-12
Времетраене - 1 час и малко
Днеска разочароващи набирания. Последните 2 серии трябваше да се избутвам с краката. Кръста още леко ме пари от срядата. Това помогна доста при клека. Никога не съм правил по изчистени повторения
Храната: Нещо ми липсват идеи, а имам чувството, че след вечерята ще съм още гладен, но ще видим...
Едит1: За времето от 11 до 4 навъртях голям километраж. Напред-назад. Прибрах се и умрях. Снощи спях и малко, не че искам да се оправдавам. Седнах, уж нещо да чета и си останах с четенето...
Мнението беше редактирано от Fallen на 20.09.10 09:20.
11.09.2010
Храна
09:10 - 100гр овесени ядки с чаена лъжица ленено семе + 3 яйца + 30гр шоколад(десертче подобно на мура трио)
11:30 - 30гр протеин + 30-40гр(на дъното на кутията) овесени ядки + 1 нектарина
14:00 - 3 яйца + 100гр сирене + 2 филии зърнен хляб
17:00 - 3 яйца + 100гр сирене + 2 филии зърнен хляб + 400гр кисело мляко 2.9%
22:30 - 200гр извара с малко печени фъстъци
Течности - 3 литра вода + 2 кафета
Тренировка
не
Снощи се чудех в Понеделник как да процедирам. Тренировка А или В? 2 пъти седмично тяга удачно ли е?
Също имам и други размишления. Отвориха тука до нас нова зала. На 5 мин път ми е. По-скъпо е от мойта, но ако извадя карта за 16 посещения излиза по 2.5 на тренировка(аз в момента давам 3лв). Аз обаче в месеца тренирам 13-14 пъти, а картата е за 30 дни.
Яденето: много, много ЗЛЕ.
пп: Вчера си осъществих една от скромните детски мечти: брадата да ми е по-дълга от косата.
Мнението беше редактирано от Fallen на 11.09.10 14:21.
12.09.2010
Храна
09:30 - 3 яйца с 50-100гр сирене и 10-20гр сушеница(или подобие на сушеница) + 3 бисквити
12:30 - 30гр протеин + 150гр овесени ядки с 2 чаени лъжици ленено семе
15:00 - 300гр пангасиус на скара + купа “руен” боб(не съм сигурен дали така се казва)
18:30 - 250-300гр(сготвено състояние) кафяв ориз с пилешко месо(200-250гр) + 2 яйца
22:30 - 200гр извара с малко печен фъстък
Течности - 2.5 - 3 литра вода + 1 кафе
Тренировка
не
Снощи пак не можах да заспя. Заспах когато беше време за ставане и затова закуската закъсня толкова.
Чудя се как става това, че се чувствам смазан въпреки, че вчера не съм тренирал. Тренировките вместо да ме изморяват ме зареждат с повече енергия.
казано от gips на 12.09.10, 12:57:
Снощи пак не можах да заспя. Заспах когато беше време за ставане и затова закуската закъсня толкова.
Чудя се как става това, че се чувствам смазан въпреки, че вчера не съм тренирал. Тренировките вместо да ме изморяват ме зареждат с повече енергия.
Ти на това ли му викаш закъсняване . :D Случвало ми се е да закусвам в 14:00 часа.Аз също се чувстам ‘’ зле ‘’ в нетренировъчни дни.Друго си е да ‘’захапеш’’ железата.
Мнението беше редактирано от Любо на 12.09.10 13:24.
12.09.10
13:36
казано от Draken на 04.02.10, 17:47:
До каде ни докараха тез жени... :D хехе
Успех ти пожелавам. И не забравяй да спазваш правилно хранене :)
жените са необходимо зло Наборе :D
13.09.2010
Храна
08:10 - 3 яйца + 100гр овесени ядки и чаена лъжица ленено семе + смокиня и 1 синя слива
09:30 - Тренировка
10:40 - 30гр протеин + 2 чаени лъжици мед
12:00 - 300гр кафяв ориз + 200гр пилешко месо (готово състояние) + 1 яйце + салата зеле/моркови
15:00 - 500гр кисело мляко 2% + яйце + 100гр сирене + 2 филии ръжен хляб
18:30 - пиле с картофи и зеленчуци(мое дело) + салата зеле/моркови
Течности - 4 литра вода + 1/2 кафе
Тренировка А (04)
1.Прогресивни набирания - 12х2 (последните 2 серии с чийт)
2.Клек - 5х5 (+2х10 с 40 и 60кг)
3.Лег - 5х5
4.Гребане с щанга - 5х5
5.Френско разгъване - 3х8
6.Повдигане на краката към тялото под наклон - 3х15
7.Обратни коремни преси - 3х10
Времетраене - 1 час и 10 минути
Днеска се разсъних бързо. Прилично настроение. Хубаво време, само за тренировка
Тренировката: Не съм доволен от набиранията. Накрая почват да ми се изплъзват ръцете. Спукаха ми се няколко мазола и чувството е много дразнещо
Храна: Ще сложа 2 снимки на вечерята, за да видите какво се вика професионализъм(сарказъм) в кухнята. Преди и след термичната обработка.
Мнението беше редактирано от Fallen на 20.09.10 09:21.
казано от martinski на 13.09.10, 09:33:
Много треволяци, много нещо.Нищо се не види :D
Е как ще се вижда като той предварително е изял месото,като за да прикрие липсата му е оскубал саксиите на комшийката :D :D :D
казано от martinski на 13.09.10, 09:33:
Много треволяци, много нещо.Нищо се не види :D
казано от a.k.a The Boss на 13.09.10, 09:44:
Е как ще се вижда като той предварително е изял месото,като за да прикрие липсата му е оскубал саксиите на комшийката :D :D :D
Магданоз и пресен джоджен (50/50). Яденето придобива съвсем друг вкус когато има “зеления”.
А т’ва за съседките при мене е практически невъзможно. Отвсякъде съм обграден от набити лелки на средна възраст, които си пазят цветята повече от децата.
Мнението беше редактирано от Fallen на 14.09.10 06:02.
14.09.2010
Храна
08:15 - 3 яйца + 100гр овесени ядки и чаена лъжица ленено семе + 1 ябълка
11:00 - 30гр протеин + 50гр овесени ядки + малко грозде
13:30 - кафяв ориз с пилешко месо(400гр всичко) + 1 яйце + малко сирене + салта зеле/моркови
16:30 - 500гр кисело мляко 2% + 1 яйце + 2 филии ръжен хляб и малко сирене
19:00 - картофи с пилешко месо и зеленчуци(400гр всичко) + салата зеле/моркови
22:30 - 200гр извара и малко печени фъстъци
Течности - 3 литра вода + 2 кафета
Тренировка
няма
едит1: Вчера и днеска съм/ще изям 2-3 смокини и 2-3 сини сливи
Мнението беше редактирано от Fallen на 14.09.10 06:03.
15.09.2010
Храна
07:50 - 100гр овесени ядки с 2 чаени лъжици ленено семе + 3 яйца + 1 ябълка
09:30 - Тренировка
10:40 - 30гр протеин + 2 чаени лъжици мед
12:00 - кафяв ориз с пилешко месо(350гр общо, но повечето беше ориз) + 3 яйца
15:00 - 500гр кисело мляко + 2 филии ръжен хляб + 100гр сирене
18:00 - картофи с пилешко месо и зеленчуци(голяма порция) + салата
Течности - 4-4,5 литра вода + 1 кафе
Тренировка В (05)
1.Преден клек - 5х5 (+1х20 с 40кг)
2.Военна преса - 5х5
3.Мъртва тяга - 5х5 (+1х10 с 50кг)
4.Набирания с тесен подхват - 3х5, 2х4 (+1х3 за наказание)
5.Бицепсово сгъване с щанга - 3х8,7,7
6.Повдигане на пръсти на лег преса - 3х10
7.Повдигане на краката от вис - 3х12
Тренировка: Много добра тренировка. Тягата все повече ми харесва. Докато тренирах и в главата ми беше клипчето което Вик беше дал, където Славко дърпа 200, а отзад женски глас го нахъсва като му крещи : Стягай корема! Та и аз така стягам и дърпам. При пускането малко губя контрол над тежеста. При набиранията слаба работа. Последните 2 серии не можах да ги направя пълни и затова реших да направя още 1 допълнителна серия. Чудя си се... нито съм професионалист, нито ще ставам. Не ми трябва силен хват. Защо не започна да правя упражненията с фитили? Военната преса днес за първи път с 50кг. Накрая много се озорих
Храната: Сутринта се събудих с мисълта за храна. Гладен, гладен, все едно не съм ял 3 дни.
Два странни разговора днес. Сутринта на път за залата и минавам през двора на едно спортно училище и някаква жена ме попита - Защо не съм при останалите? Аз се засмях, но остана едно такова кофти усещане, че все още хората продължават да ме мислят за малък. Още ли имам тялото на третокласник? Ясно е, че акъла не е повече от седми клас(втория срок).
Като се прибирах и минах покрай стадион Локомотив. Там покрай едно кафе някакъв “чичка” ме заговаря:
- Мараба младеж. Как е?
- Добре.
- Тука тренираш а? Волейбол? Баскетбол?
- Не, не аз съм вече голям!(2 пъти за 1 ден и вече леко се подразних)
- Абе голям... кажи иначе как си? Какво тренираш?
- Извинете познаваме ли се?(вече почвам да си мисля, че тоя е от тия леко мръдналите)
- Споко де, не ти мисля лошо. Аз съм тука треньор, та затова те питам.
- Ааа, ами добре. Аз от фитнес се връщам. Треньор по какво си?(започвам да се съмнявам, щото на вид изглежда като пропаднал алкохолик, който търси някой да го почерпи с бира)
- По вдигане на тежко. Ей тука в залата за щанги тренирам.(и сочи зад стадиона)
- Там пък къде има зала?(живея тука от скоро и не знаех).
- Има, има. Ама е само за мъже. Няма никакви глезотии, като това подобие на фитнес горе (от другата страна на стадиона има фитнес зала с уреди). Ако искаш ела някой път да тренираш.
- Може.
- Ще те чакам да знаеш! Кучето ми викат. Като дойдеш питай за мене(тука ми стана смешно, но за да не ме види, че се смея му махнах за довиждане и се обърнах).
Интересна работа.
Мнението беше редактирано от Fallen на 20.09.10 09:21.
16.09.10
06:10
Да не си от Варна?
16.09.2010
Храна
08:20 - 3 яйца + 100гр овесени ядки със супена лъжица ленено семе + 1 филия ръжен хляб с чаена лъжица мед + 1 ябълка
11:00 - 30гр протеин + 50гр овесени ядки + ябълка и смокиня
13:00 - 200гр кренвирши(уж от месо) + 2 големи печени картофа + 1 яйце
16:00 - 500гр кисели мляко 2.9% + 2 филии пълнозърнест хляб + 100гр сирене + 2 яйца
19:00 - купа “руен” боб + 3 яйца + 200гр кренвирши
22:30 - 200гр извара и малко сурови орехи
Тренировка
няма
Нищо ми няма днеска. Очаквах отново да ме стяга кръста и да не мога да си изпъна ръцете нагоре, но се чувствам учудващо добре.
Храна: реших днес да пробвам кренвирши, които са от месо(поне според етикета). Ще ги видим колко са читави “Стара планина”
Направиха ми забележка вчера, че пия много кафе. Замислих се: кафемашината ми е супер проста и обикновенна(не е като тия кучетата за по 200лева). Пълня там цедката с кафе и каничката се пълни. За мен една цедка = 1 кафе, независимо колко течност ще напълня в каничката. На каничката има начертана линия, но вместо мерителни единици и грамажи са нарисувани чашки(1,2,3,4). Аз обаче си изсипвам цялата кана в 1 голяма чаша. Едно дълго кафе се води нали?
казано от a.k.a The Boss на 15.09.10, 10:29:
Къде живееш,че ми стана интересно ?
казано от anxiety на 16.09.10, 06:10:
Да не си от Варна?
София.
Щом слагаш доза като за едно кафе, няма значение колко е водата, просто го правиш по-дълго и по-слабо концентрирано ;)
16.09.10
08:26
Интересен разговор с дядката от миналата страница :Д Гледам на 5х5 караш !? Някфи резултати имаш ли, че да ми кажеш. Извинявай, че не следя дневника ти, но дано ми отговориш.
казано от korpusito на 16.09.10, 07:44:
Щом слагаш доза като за едно кафе, няма значение колко е водата, просто го правиш по-дълго и по-слабо концентрирано ;)
А точно затова говоря. На мен ми дават глупавия пример с кафеварката: Като изпиеш 1 кафеварка, не си изпил едно кафе и го сравняват това с кафемашината.
казано от Калоян Цонев на 16.09.10, 08:26:
Интересен разговор с дядката от миналата страница :Д Гледам на 5х5 караш !? Някфи резултати имаш ли, че да ми кажеш. Извинявай, че не следя дневника ти
Глупаво е да се извиняваш за такива неща. Няма човек, който да следи тоя дневник(аз съм изключение, но не се причислявам към хората). В момента съм на леко модифициран класически вариант 5х5. От съвсем скоро тренирам по този метод и никаква обективна оценка не мога да дам. Нека мине малко време. Мога само да ти кажа, че ми доставя изключително голямо удоволствие да тренирам така.
А колкото до разговора - днес цяла сутрин се чудех дали да не ида да я видя тази зала. Имах малко работа и се провали плана, но може би в Събота...
Мнението беше редактирано от Fallen на 16.09.10 10:32.
17.09.2010
Храна
08:30 - 3 яйца + 100гр овесени ядки с супена лъжица ленено семе + 1 зелена ябълка
10:20 - Тренировка
11:30 - 30гр протеин с 2 чаени лъжици мед
12:30 - филе от пангасиус(300гр) + 300-400гр(сварен) бял ориз с зеленчуци(грах, царевица, зелена чушка) + салата зеле/моркови
15:30 - 2 филии пълнозърнест хляб + 100гр сирене + 2 яйца + 500гр кисели мляко 2.9%
18:30 - купа руен боб + 5 яйца + зеле/моркови
Течности - 4 литра вода + кафе
Тренировка С (06)
1.Прогресивни набирания - 12х2 (последните 2 много слаби)
2.Клек 5х5 (2х5 с 60, 1х5 с 70, 2х5 с 80), +2х20 с 20,40(загрявка)
3.Лег - 5х5
4.Гребане с щанга(надхват) - 5х5
5.Изтласкване на щанга от лег с тесен хват - 5x5
6.Молитва на портален скрипец - 3х10
7.Повдигане на краката от успоредка - 3х12
Сутринта не ми се ставаше въобще. Едвам се реших да се надигна към 8. Разсъних се бързо и посъбрах енергия.
Тренировка: Набиранията - много, много зле. А уж добре тръгнаха. Даже първите няколко серии имах повторения при които лоста ми упираше в гърдите(по принцип ги правя до брадата). Накрая последните 3 серии никаква сила. Не мога да се дръпна, изплъзва ми се лоста и резултата е някакви половинчати работи. Другите упражнения по програмата. Мислех един пулоувър да сложа след клека, но нещо не бях съвсем сигурен, яд ме беше за набиранията и се в крайна сметка се отказах.
Храна: Отивам да си ям отровната риба, с надеждата да ме тръшне.
Мнението беше редактирано от Fallen на 20.09.10 09:22.
18.09.2010
Храна
07:40 - 3 яйца + 100гр овесени ядки със супена лъжица ленено семе + 1 ябълка и 1 хапка халва
11:00 - 30гр протеин + 100гр овесени ядки с супена лъжица ленено семе
13:00 - 300гр печени пилешки крила + 1 яйце + варен бял ориз с зеленчуци + салата зеле/моркови
16:00 - 500гр кисели мляко 2% + 1 яйце + 2 филии пълнозърнест хляб + малко сирене
19:00 - 300гр печени пилешки крила + 1 яйце + варен бял ориз с зеленчуци + салата зеле/моркови
Тренировка
няма
Пак ме мъчи глад. По-лошото е, че е глад за захар. Сутринта минах с малко халва, която за момента го притъпи.
Забелязвам, че много хора се оплакват, как задържат вода. Аз пък се оплаквам, че не мога да я задържа. Вчера съм ходил 8-9 пъти до тоалетната(напоследък това е ежедневно). Приблизително 5 литра течности изпивам, а връщам 6.
Мнението беше редактирано от Fallen на 18.09.10 06:48.
Аз съм така от месеци- особено вечер зачестява може би повече се наливам- пия и аз по 3-4 литра вода + 1литър мляко...
19.09.2010
Храна
09:30 - 3 яйца + 100гр овесени ядки със супена лъжица ленено семе + 1 ябълка + 10гр халва
12:30 - 2 чушки пълнени с кайма(от гадната) и ориз + 2 яйца + 370гр кисели мляко 2%
14:45 - зелена ябълка
15:30 - 500гр кисели мляко 2% + 2 филии пълнозърнест хляб + 50-100гр сирене
18:30 - печен кафяв ориз с пилешко месо + 1 яйце + салата зеле/моркови
22:30 - 200гр извара и малко сурови орехи
Течности - 3 литра вода
Тренировка
не
казано от CKOTA на 18.09.10, 08:21:
Аз съм така от месеци- особено вечер зачестява може би повече се наливам
Аз вечер умишлено намалявам водата, че не искам да ставам през ноща. Трябва да мисля нещо. Може би ще увелича малко приема на сол.
19.09.10
14:19
Аз като пия креатин съм забелязал, че ходя по малка нужда по-често. Май и ти беше споменал, че пиеш креатин?
20.09.2010
Храна
08:15 - 3 яйца + 100гр овесени ядки с чаена лъжица ленено семе + 1 ябълка + 10гр халва
10:05 - Тренировка
11:00 - 30гр протеин + 2 чаени лъжички мед
12:30 - печено пилешко бутче с кафяв ориз + салата зеле/моркови + 1 яйце
15:30 - 500гр кисело мляко + сирене + 2 филии пълнозърнест хляб
18:30 - печено пилешко бутче с кафяв ориз + салата зеле/моркови + 1 яйце
22:30 - 200гр извара с малко сурови орехи
Течности - 4 литра вода + 1 кафе
Тренировка А (07)
1.Прогресивни набирания - 12х2 (последната серия с помощ от краката)
2.Клек - 5х5 (+2х10 с 40/60)
3.Лег - 5х5
4.Гребане с щанга подхват - 5х5
5.Френско разгъване - 3х8
6.Обратни коремни преси - 3х12
7.Повдигане на крата от успоредка - 3х12
Времетраене - 1 час (малко по-малко)
Снощи загледах филм по телевизията. Не, че не го бях гледал, но пак ми беше интересен. Докато се усетя 1 минаваше, а на мен не ми се спеше. Сутринта никаквъв шанс да стана преди 8. Особено и като забравих да си навия телефона.
Тренировка: Скапани набирания. втора седмица и никакъв прогрес. Като пускам долу и рамото ми зе да пука. Дърпам си почти само с ръцете, без никакво участие на гърба.
От гребането с подхват ме боли китката. Нормално ли е?
Храна: Вчера 2кг ориз - сварен/печен/с месо/ без месо. За цяла седмица ще има.
казано от everytime we touch на 19.09.10, 14:19:
Аз като пия креатин съм забелязал, че ходя по малка нужда по-често. Май и ти беше споменал, че пиеш креатин?
Минаха се 20 дена от както приключих с цикъла. Едва ли е от него.
Мнението беше редактирано от Fallen на 20.09.10 09:23.
21.09.2010
Храна
07:55 - 30гр протеин + 150гр овесени ядки с 1 лъжица ленено семе + зелена ябълка
11:00 - кафяв ориз с пилешко месо + салата зеле/моркови + 1 яйце
14:30 - 6 течни пилета
17:30 - кафяв ориз с пилешко месо + салата зеле/моркови + 1 яйце
21:30 - 200гр извара с малко сурови орехи
Течности - 3 литра вода
Тренировка
не
Скапан ден е днеска. Почва зле още от сутринта
храната: сурово 300гр ориза / 600гр пилешкото
Мнението беше редактирано от Fallen на 21.09.10 05:41.
Я малко да поизтупаме прахта от дневника и да попитаме, защо си зарязахте дневника господине. Много рано се отказахте от него :). Дано и тренировките да не сте зарязал;). Хайде връщай се в играта отново.
По-здрави!
26.09.10
07:01
gips, не търси причина да спреш - лесно ще намериш, защото броят им е безкраен.
Винаги се намира вариант...
казано от karpi на 26.09.10, 06:20:
Я малко да поизтупаме прахта от дневника и да попитаме, защо си зарязахте дневника господине.
Като цяло не виждам смисъл да го водя. Веднага казвам защо:
- дневника не е с цел да се хваля какви килограми съм вдигнал(има такива дневници в които можеш да видиш впечатляващи работни килограми). Аз мъча там нещо.
- храненето не е за пример. Много често ‘’чийтвам’’ със прости въглени(може да прочетете последната седмица за справка), белтъчините са малко...
- тренировката не представлява нищо особено, нищо ново.
- като цяло се получава така, че си пиша глупости безцелно и само отнемам от времето на човека, който се нагъби да ми ги чете. Осъзнах се, че форуа не е Teenproblem.
- давам лош пример
- и то накрая какво стана?Каква е ползата аз да пиша? Каква ви е ползата на вас да четете(ако някои чете де)?
казано от Кольо Пияндето на 26.09.10, 07:01:
gips, не търси причина да спреш - лесно ще намериш, защото броят им е безкраен.
Винаги се намира вариант...
Аз не съм спрял с тренировките. Ще се откажа в деня в който ме сложат в кашон.
казано от inspect на 26.09.10, 09:07:
Брато, да не си налял гипсО :D
Принципо имам само един ник, който ми е и прякор. В началото когато се регистрира исках да не ме знае никой(имам доста познати, които четат и пишат в сайта).Когато си правих акаунта бях с шина и това ми дойде първо на акъла.
Дори и с гипс да съм... пак ще тренирам.
Мнението беше редактирано от Fallen на 26.09.10 15:35.