I workout because I love my body- NOT because I hate it

Темата е заключена.
Прескочи до:

09.02.14
19:24

Благодаря, Боби! Направих го по-светъл клипа и е една идея по-добре откъм видимост :Д

09.02 неделя
Храната  за деня:
- 4 с.л сусамов тахан с 1/2 с.л мед
- 3 варени яйца, кашкавал, 100гр сурови орехи, 15 маслини
две кафета, едно капучино, ментов чай, фреш от грейпфрут и по-късно насипен ментов чай ще си направя

Днес доста натоварващ ден. Следобед имах адско главоболие, втрисаше ме, корема ми се поду след капучиното /предполагам от прясното мляко/ и се прибрах изтощена.. Хапнах, полежах и сега съм по-добре. За тази седмица станаха три тренировки, да видим следващата :) .
Хубава вечер!

10.02.14
19:49

10.02 понеделник
За деня:
- един банан
- 10-15бр сурово кашу
- 4 с.л сусамов тахан с 1 с.л мед
- дебел резен кашкавал, 15 маслини иии обрах буркана таханец (към 2 с.л)
две кафета, ментов чай и още два насипни ментови

Днес следобед имах възможност да тренирам, но се отказах само при мисълта какво се случва в понеделник към 18:00 в залата. Вчерашното главоболие се повтори и това беше и другата причина да не тренирам. Всъщност мисля, че сама си го причинявам.. да кажем, че минавам през труден период и нямам желание за нищо.. Надявам се скоро да се поотърся :) .
Хубава вечер!

11.02.14
19:52

11.02 вторник
За деня /днес имах доста голям апетит :Д/:
- един банан
- 60гр сурово кашу + 35гр сурови бадемии
- 40гр Мюсли с вкус на ягода на Нестле
- 30гр сурово десертче на Роо’бар с кокос и чиа /мнооого ми допадна/
- препечен пълн. хляб със семена, домашна лютеничка, маслини 20-25, ементал иии едно малко парче домашна луканка, която очаквано не ми допадна.. ии по идея на сестра ми - 50гр Милка с цели лешнициии /бая дни станаха не бях яла сладко и днес попрекалих ми се струва/
три кафета и после насипен ментов чай и сигурно и зелен чай

Вместо тренировка с една приятелка си направихме разходка до Св.Димитър (над Асенова крепост е ~9км) . Утре измежду ученето ще отскоча до залата, че вчера и днес много отпуснато от към четене го раздавам също..
Хубава вечер!

12.02.14
16:55

12.02 сряда
Храната:
- 3с.л сусамов тахан с 1ч.л мед
- три мюсли барчета х35гр, 10-15бр сурови ядки и малко червени боровинки, три бисквити Белвита с шоколад (или по-скоро училищна скука, придружена от въглехидратна истерия ;) )
.. тук предстои още едно хапване, което възнамерявам да е - 225гр извара с домашни домати от буркан едит: + два дебели резена ементал и 10 маслини
четири кафета и по-късно насипен ментов чай, зелен чай, може и от жълт кантарион насипен да си направя

тренировката от преди малко:
20мин кростренажор
клек 10@20кг 10@30кг 8х10@40кг 15@20кг
тяга 10@20кг 2х8@40кг 5х6@50кг  /краката си ги чувствах вече смазани от клякането/
хиперекстензии 2х15 2х10@20кг
планк х1мин, х30сек, х40сек
3 СС х:
- лег-преса 1х20@60кг 2х20@50кг
- прасец на пресата 3х много@60кг
разтягах се малко, висях и толкоз

Та, мъчи ме нещо и ще се радвам на препоръки и съвети. Искам да намаля обема на бедрата си /последната седмица трима човека ми казаха, че изглеждам добре, но бедърите спрямо останалата част от тялото ми са “едри” и го казват в смисъл, че са прекалено мускулести, защото знаят, че тренирам, а аз съм далеч от тази мисъл, защото имам и достатъчно мазно../. Иначе и аз съм на мнение, че трябва да ги смаля, но не и да оставя тренировките с тежестите, за да стане това. Ясно ми е, че е добре да оставя настрана любимото ми ВМ-ВХ хранене, но каква стратегия да вкарам при тяга и клек в серии и повторения? Ще вкарвам и кардио по 20-30мин. Ако някой има идеи, да ги сподели.
Хубав следобед от мен!

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 12.02.14 19:07.

Според мен вземи и други мнения - на мен 2ма роднини са ми казали, че сегашните ми сравнително изчистени и мускулести крака са по-грозни от мазните, които бяха преди. Е, айде нема нужда ;)

Мое мнение разбира се :) Всеки има различно виждане за естетиката :)

казано от Danniii на 12.02.14, 16:55:

Та, мъчи ме нещо и ще се радвам на препоръки и съвети. Искам да намаля обема на бедрата си /последната седмица трима човека ми казаха, че изглеждам добре, но бедърите спрямо останалата част от тялото ми са “едри” и го казват в смисъл, че са прекалено мускулести, защото знаят, че тренирам, а аз съм далеч от тази мисъл, защото имам и достатъчно мазно../. Иначе и аз съм на мнение, че трябва да ги смаля, но не и да оставя тренировките с тежестите, за да стане това. Ясно ми е, че е добре да оставя настрана любимото ми ВМ-ВХ хранене...

Преди всичко избистри нещата в собствената си глава.
Важно е твоето чувство за естетика, не чуждото.

Помисли какви са хората, които са ти казали, че краката ти са прекалено мускулести. Най-вероятно те никога не са виждали наистина прекалено мускулести дамски крака и говорят наизуст. Ограничила си достъпа до профила си, съответно нямам идея колко мускулести са краката ти всъщност, но твърде малко хора са способни да дадат обективна преценка за тези неща.

От друга страна - ако приемем, че наистина краката ти са по-едри спрямо торса, да ги намалиш не е единствения възможен вариант... нали така? ;) Можеш да балансираш визията и като натрупаш още малко мръвки (не мазнинки) в торса. Прав ли съм или греша? Справки - Monica Brant и Bella Falconi (първите примери, за които се сещам).

Няма нужда да оставяш тежестите, нито пък добре работещия при теб принцип на хранене... :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.02.14 17:20.

Наталия

12.02.14
17:21

казано от Danniii :) на 12.02.14, 16:55:

12.02 сряда
Та, мъчи ме нещо и ще се радвам на препоръки и съвети. Искам да намаля обема на бедрата си /последната седмица трима човека ми казаха, че изглеждам добре, но бедърите спрямо останалата част от тялото ми са “едри” и го казват в смисъл, че са прекалено мускулести, защото знаят, че тренирам, а аз съм далеч от тази мисъл, защото имам и достатъчно мазно../. Иначе и аз съм на мнение, че трябва да ги смаля, но не и да оставя тренировките с тежестите, за да стане това. Ясно ми е, че е добре да оставя настрана любимото ми ВМ-ВХ хранене, но каква стратегия да вкарам при тяга и клек в серии и повторения? Ще вкарвам и кардио по 20-30мин. Ако някой има идеи, да ги сподели.
Хубав следобед от мен!

Дани :) рових в дневника ти за актуална снимка, защото съм останала с впечатлението, че си момиче с карасиво и хармонично тяло. На 30стр. в дневника ти видях тази снимка мнение #1176, която мисля е последната и смятам, че тези 3-ма човека грешат.

И все пак виждам, че не само тези трима човека са на мнение, че си с големи бедра, а и ти самата. Не знам как да те убедя в обратното, но ще кажа само, че първоначалното ми впечатление за теб си остава същото :)

Следя те с интерес :) Успех :)

12.02.14
17:21

Не си спряла още да ги мислиш тия бедра тц,тц.

Сега видях и снимката, за която говори Наталия.
Дани, филмираш се, категоричен съм.

12.02.14
17:42

Благодаря за хубавите ви мнения. Аз определено не съм на мнение, че краката ми са прекалено мускулести. Да, по-големи са ми от на нормалните момичета и на повечето момчета от моя клас например, но мен не ме тормози това, че са ми мускулести, ами че има достатъчно мазно. Просто искам да ги изчистя, за което всъщност трябва да направя повече промени в храненето или то поне да спра с въглехидратните си истерии, които съм намалила доста и не са толкова шокиращи, както преди. Иначе майка ми е една от тези трима, които ми казаха това и съм наясно, че тя не разбира много, много, въпреки че съм и показвала какво значи “мускулести крака”. Иначе, Кольо, Bella Falconi ми е любимка, ноо Michelle Lewin за мен бие всякакви класации - https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/946623_634196409925442_278773480_n.jpg .

12.02.14
18:13

:)
Тренираното  женско тяло не се вписва в стереотипите на много мъже и жени.Ако ти се харесваш така и смяташ да продължиш,свиквай с мисълта,че ще чуваш подобни изказвания доста често за напред.И аз получавам подобни коментари,почти всеки ден,предимно от 1.жени,които не са спортували никога 2.жени,които играят балет или ходят на йога,пилатес и други подобни 3.мъже,които не тренират  4.мъже,които тренират само горна част,а долната я пропускат ;)
5.мъже,от които вдигам повече :D

Обаче!! получавам и комплименти и те са в състояние да засенчат негативните коментари по 2 причини:
1.Аз харесвам тялото си,както и недостатъците му.
2.Комплиментите са направени от хора,които оценяват труда,усилията и постоянството,които аз съм вложила във времето.

От другата гледна точка.И аз омазнявам от време на време и не е приятно,особено в долната част,защото тя наистина изглежда по-обемна :)
От опит:
1.От бедра съм сваляла см най-бързо с кардио на велоергометър сутрин,на гладно,без да променям силовите тренировките.
2. Пресен пример-без кардио,само с допълнително ходене,без промяна в силовите тренировки, просто се храня на принципа на KETOGENIC DIET.

И двете са без калориен дефицит,но при 1. все пак като се включи кардиото се създавя някакъв допълнителен енергоразход,докато при 2. ходенето едва ли създава чак такъв,така че кетото си върши работата. За две седмици по 3см от бедро съм свалила.

Дано по някакъв начин да съм ти била от полза.Харесвай се каквато си и ще те харесват точните хора :) Не се променяй за никой.

12.02.14
18:17

Дани, не си внушавай ;)
Въпреки че и аз съм така, краката не мога да ги изчистя, не мърдат дори и при относително добре изчистена преса, даже ми се струва че не са се променили много откакто тренирам.

KA

13.02.14
18:09

Не се занимавайте с глупости. Това ти е ген да имаш такива крака, и да са ти по широки малко бедрата пак си хубава. Не можеш да вървиш срещу природата, най-много да заприличаш на нищо ако се пробваш.

13.02.14
18:35

казано от kaloyan на 13.02.14, 18:09:

Не се занимавайте с глупости. Това ти е ген да имаш такива крака, и да са ти по широки малко бедрата пак си хубава. Не можеш да вървиш срещу природата, най-много да заприличаш на нищо ако се пробваш.

Tова всъщност изобщо не е така. Бедрата ми не са генетично “широки” и не мога да обвинявам гена си за мазните си бедра в момента, които са резултат от неразумно хранене или по-скоро слаба воля. Предразположена съм да трупам на бедрата и корема най-вече,да /за щастие любовните дръжки поне те трудно прихващат/, но не смятам, че ми е отредено да си стоя с “широки” бедра. Ето снимки, на които съм близо минус 10кг и не мисля, че не приличам на нищо и поне се вижда, че генетично бедрата ми не са “широки”. Бързам да кажа, че не гоня за цел да изглеждам като на тези снимки, а просто да си изчистя мазните бедъри и корем, което ще стане най-вече с режим. Скоро го почвам, хаха
п.с Снимките не са толкова показателни, обаче нямам такива от периода, на които съм си снимала само бедрата... Тук също искам да кажа, че съм тренирала, но не толкова силово за мен, колкото в момента и съм се хранела изключително чисто.

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 13.02.14 18:35.

Предразположена си, правилно... но не към това, което си мислиш.
С тази конституция си предразположена към чудеса...
...сложи тежко на тренировка, хапвай силно и качествено - ето ти и заклинанието!

13.02.14
22:32

казано от Juls на 12.02.14, 18:13:

Дано по някакъв начин да съм ти била от полза.Харесвай се каквато си и ще те харесват точните хора :) Не се променяй за никой.

Има варианти, в които е добре да се промениш за някой. Мъжът ми и аз сме примери за това (най-вече той).

13.02.14
22:49

казано от Pollyanna на 13.02.14, 22:32:

Има варианти, в които е добре да се промениш за някой. Мъжът ми и аз сме примери за това (най-вече той).

Аз определено не съм тръгнала за никого да се променям. Казах, че трима човека са ми казали, че бедрата са ми по-едри, да, но уточних, че самата аз го мисля, а не защото някой ми го е казал. И също не съм на мнение, че някой трябва за някого да се променя, защото според мен впоследствие тези промени играят решаваща роля, когато единия туко-виж се почувствал лишен примерно, но това е за други работи. Тук говорим най-вече за външния вид, който не мисля да си променям /освен ако не засяга моите си интереси/ за никого.
п.с Всяко правило си има изключения и е възможно това да е било необходимата стъпка, за да потръгнат нещата с мъжа ти :)

п.с 2 Да използвам тук.. за днес няма да описвам, общо взето нищо не правих, бях на у-ще, прибрах се, учих, мотах се, учих и ядох повечко от необходимото. Хубава вечер!

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 13.02.14 22:53.

казано от Кольо Пияндето на 13.02.14, 18:41:

Предразположена си, правилно... но не към това, което си мислиш.
С тази конституция си предразположена към чудеса...
...сложи тежко на тренировка, хапвай силно и качествено - ето ти и заклинанието!

Кольо го е казал перИфектно :)

13.02.14
23:36

казано от Pollyanna на 13.02.14, 22:32:

Все едно да си купиш дреха или обувка,която не ти е по мярка или не ти харесва на 100% с идеята да я преправиш..еми никога няма да стане така,както ни се иска :) Ще я носиш известно време,защото вече си я “купила” и “преправила” ,докато един ден не намериш “точната” по размер и вкус и ...и :) нататъка е ясно.

13.02.14
23:38

казано от Danniii :) на 13.02.14, 22:49:

Аз определено не съм тръгнала за никого да се променям. Казах, че трима човека са ми казали, че бедрата са ми по-едри, да, но уточних, че самата аз го мисля, а не защото някой ми го е казал. И също не съм на мнение, че някой трябва за някого да се променя, защото според мен впоследствие тези промени играят решаваща роля, когато единия туко-виж се почувствал лишен примерно, но това е за други работи. Тук говорим най-вече за външния вид, който не мисля да си променям /освен ако не засяга моите си интереси/ за никого.
п.с Всяко правило си има изключения и е възможно това да е било необходимата стъпка, за да потръгнат нещата с мъжа ти :)

п.с 2 Да използвам тук.. за днес няма да описвам, общо взето нищо не правих, бях на у-ще, прибрах се, учих, мотах се, учих и ядох повечко от необходимото. Хубава вечер!

Външният вид е изключително важен. Години наред се чувствах потисната, заради това как изглеждам и се убедих, че наистина е най-важно как се чувстваш, как се виждаш, независимо от околните.
Когато обаче имаш някого до себе си, е важно и неговото мнение, не само твоето.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.02.14 11:19.

14.02.14
00:04

Дани,коментирате друго,но не мога да се сдържа.Много си хубава (wasntme)

Мнението беше редактирано от Валя С. на 14.02.14 00:05.

14.02.14
00:20

казано от Juls на 13.02.14, 23:36:

Все едно да си купиш дреха или обувка,която не ти е по мярка или не ти харесва на 100% с идеята да я преправиш..еми никога няма да стане така,както ни се иска :) Ще я носиш известно време,защото вече си я “купила” и “преправила” ,докато един ден не намериш “точната” по размер и вкус и ...и :) нататъка е ясно.

Пак има варианти. Винаги има варианти, понякога не са особено приятни, но ги има. :) Това е както в математиката - една задача може да има ЕДНО решение, но начините, по които може да се реши, са много...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.02.14 11:20.

14.02.14
09:15

казано от Pollyanna на 14.02.14, 00:20:

Пак има варианти. Винаги има варианти, понякога не са особено приятни, но ги има. :) Това е както в математиката - една задача може да има ЕДНО решение, но начините, по които може да се реши, са много...

Извинявам се, че се меся, но стане ли въпрос за математика, имам изкривяване :D Решенията доста често, да не кажа почти винаги, са повече от едно - просто ние приемаме някое от тях, с което ни е най-лесно да продължим нататък. ;)
И тъй като вече се намесих, ще си позволя да изкажа мнение. :)  Дани, много си хубава, чета ти редовно дневника, четях го и преди да започна моя, не се отказвай. (F) Сега за променянето - дълбоко вярвам, че ако не си готова да се промениш заради себе си, няма да го направиш само заради нечие мнение - то може да бъде само един от факторите :) Преди всичко, както Juls каза, важното е да обичаш себе си, да се чувстваш добре в кожата си и да имаш стремежа да вървиш напред и да се развиваш. :) Мнението на околните е хубаво да го има, но само като ориентир, не и като нещо водещо.
Малко разводнихме дневника :D, успех Дани! (F)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.02.14 11:20.

14.02.14
13:48

Благодаря за мненията/съветите! Още веднъж да кажа, че не се променям, заради някого, а защото знам как съм се чувствала като съм била еди-каква си и сега. Определено трябва да сваля едни 5-6 кг-ма, за да се чувствам наистина добре и никое мнение да не ми влияе.
Иначе последните три дни доста прекалих с въглехидртатите /вчера не описвах, но вечерта със сестра ми и и майка си правихме макарони и шоколад ядох ии.... цял ден у нас седяха/, та днес се чувствам като плондер вече и няма и кога да тренирам, ще уча, а довречера ще изляза. Събота вечерта и неделя по план ще тренирам. Та, да си стигна до мисълта.. от утре ще започна предложеното ми от Juls кето, като ще включа повече млечни и яйца, защото месо не обичам, а и напоследък забелязвам, че млечните пак си ме блазнят.
Иначе за днес:
- сутринта раноо - 4 с.л сусамов тахан с 1 с.л мед; 2 кафета; чай от жълт кантарион
- едно кафе; сега чай от жълт кантарион и фреш от лимон
довечера някаква салата и предполагам 1-2 маргарити, ако не си променя мнението за вино ииии това мисля да е, иначе заслужавам един дълъг фаст, ама по-нататък ще е, хах а

Хайде, хубав ден ии честит празник на който, каквото празнува!

14.02.14
17:25

АКо ще пробваш кетото,по-добре внимавай с млечните.Наблегни на мазни риби и яйца,масло,сметана.

14.02.14
17:27

казано от Juls на 14.02.14, 17:25:

масло,сметана.

И тези са млечни :P
Освен ако не ползва кокосово масло и кокосово мляко ;) но не знам те до колко се вписват в кетото?

Мнението беше редактирано от Vess на 14.02.14 17:28.

14.02.14
17:31

казано от Juls на 14.02.14, 17:25:

АКо ще пробваш кетото,по-добре внимавай с млечните.Наблегни на мазни риби и яйца,масло,сметана.

Риба не мога да ям, по-отвратителна ми е и от месото. Май ще наблегна на яйца :Д . Ще пробвам, защото преди се хранех предимно с яйца и млечни, зеленчуци и плодове и неголямо количество ядки и се чувствах добре и ми се отразяваше добре /единствено на цикъла НЕ, защото всичко беше в минимално количество :Д/. Сега, ако успея да се храня така /без плодовете, заради самия режим/, знам, че ще ми се отрази отново добре и ще ги сваля тези кг-ми. Благодаря за съветите!
п.с А един въпрос, над който размишлявах :Д 3с.л сусамов тахан със сок от лимон вписва ли се в режима? Защото прочетох, че до 50гр ядки/семена на ден може.

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 14.02.14 17:33.

15.02.14
16:34

15.02 събота (1)
тренировка 1, сутринта на гладно:
30мин велоергометър + 100 руски суинга @12кг (х30,20,20,15,15)

тренировка 2, 14:30 все още на гладно:
клек 10@20кг 10@30кг 5@40кг  3х5@55кг 3х5@50кг 2х8@40кг
тяга 10@20кг 10@40кг 6@50кг 5,5,4,4,4@60кг
хиперекстензии 1х15 3х10@10кг
придърпване на вертикален скрипец 3х8@35кг 1х10@30кг
3 СС х:
- раменна преса х10,8,8@10-12кг лост
- гребане с 10кг дъмбел х10 на ръка
12мин кростренажор /трябваше 20мин, но бях много гладна вече :Д/ + висене на лост, разтягане

Храната:
след втората тр - маруля с оцет, четири варени яйца
по-късно - пак маруля и варени яйца  едит: вместо това ядох 3с.л сусамов тахан, че нещо не ми се ядяха яйца ии нямах апетит
три кафета /май ще станат четири/; чай от насипен жълт кантарион, зелен чай и още такъв от жълт кантарион ще пия

И сега ако науча предвиденото за тази вечер, може и да съм доволна от живота :Д .
Хубава вечер!

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 15.02.14 21:01.

16.02.14
17:06

16.02 неделя (2)
тренировката, към 15:30 :
клек 10@20кг 10@30кг 8х10@40кг
хиперекстензии 1х15 3х10@10кг
5 СС х :
- лег-преса х20@50кг
- прасец на лег-пресата х30-35@60кг
разтягах се, висях на лост малко и толкоз
Лекичка и кратичка тренировка, но се чувствах много изморена и като се прибрах вкъщи от урок даже се чудих дали да ходя..

Храната:
05:30 - кафе, 2 варени яйца, 2 с.л сусамов тахан
по-късно пак едно кафе
16:30 - зелена салата с оцет и 10 маслини, сирене, две варени яйца и две с.л сусамов тахан
Не знам дали ще ми се яде после, но ще пия разни чайчета.
Хубава вечер!
едит /добавям за снощии/: шепа сурови орехии; зелена салатка с оцет и 6 маслини, сирене, резен кашкавал и едно варено яйце с два жълтъка, хохо

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 17.02.14 14:47.

17.02.14
14:54

17.02 понеделник (3)
тренировка, към 12:30 на стадиона:
3200м бягане (много слабо като време -20:27мин)
400м ходене+лекичко бягане за разпускане
разтягане
От много време не съм бягала и бях забравила колко хубаво е чувството след това ;) . Смятам по-честичко да ходя на стадиона.

Храната:
07:00 - кафе; 3 с.л сусамов тахан със сока от 1/2 лимон
по-късно още две кафета + един ментов чай
14:30 - зелена салатка със сока от 1/2 лимон, две варени яйца, сирене, тънък резен кашкавал, 7 маслини
по-късно - същото без маслиниии edit: + шепа-две сурови орехи
и до довечера чайчета

Днес се чувствам много добре, налегнало ме е някакво чувство на удовлетвореност (nod) .
Хубав ден!

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 17.02.14 19:05.

18.02.14
06:54

Добро утро! Аз да се похваля, научих се да се набирам.... в съня си :D . Правих 4х1 1х12 (wait) и пак 4х1.. хаха, няма такъв сън :D . По-добре е от изпити и история де...
Хубав ден! (sun)
п.с В съня ми след това имаше и течен шоколад намазан на питки, много течен шоколад :Д

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 18.02.14 06:55.

18.02.14
07:00

Херцогът не ти влияе добре :D :P

18.02.14
07:04

казано от Juls на 18.02.14, 07:00:

Херцогът не ти влияе добре :D :P

ахах, определено :D особено след снощната психическа атака.. то какво няма да сънувам шоколад :D

Ай сега, Херцогът пак виновен :D :D :D

18.02.14
09:42

казано от Херцог Трън на 18.02.14, 07:34:

Много ясно.То един виновен винаги трябва да има,а на Дани някакси не й ходи (wasntme)

казано от Juls на 18.02.14, 09:42:

Много ясно.То един виновен винаги трябва да има,а на Дани някакси не й ходи (wasntme)

Ти? (wasntme) :D

18.02.14
14:05

казано от Херцог Трън на 18.02.14, 13:38:

казано от Juls на 18.02.14, 09:42:

Ти? (wasntme) :D

Аааа много моля..мен не ме замесвайте във вашите шоколадови перверзии :D

Ти си замесена, щеш, не щеш :D

18.02.14
14:12

.

Мнението беше редактирано от Juls на 18.02.14 14:17.

18.02.14
14:13

казано от Херцог Трън на 18.02.14, 14:06:

щеш, не щеш :D

Аз обичам да ме подчиняват...ама все още ли става въпрос за ядене (wasntme)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1