09.03.14
23:06
Всъщност в последствие се оказа, че това не е само мой дневник! Повечето тренировки, които ще публикувам са отборни с партньор, който ще нарека с кодовото име “Мимето” (тя е женският вариант на другото ми Аз и надявам се не плод са собственото ми въображение!). Направихме компромис и променям името на дневника по нейно желание!
За мен: Миналата година беше сблъсъкът ми с кросфита, след което оцелях и той ме завладя! За партньора мога да кажа само, че при нея сблъсъкът е бил от по-отдавна, което вече си е нелечимо състояние. За себе си, все си мислех, че мога да се откажа когато реша, но май съм се заблуждавал - просто тя няма да ме остави! Малко преди кросфита, положих основите и в бягането, точно след като напълно се преборих с никотиновата си зависимост (което е най-доброто което съм правил за себе си, между другото). Дълъг път ме чака, като се има предвид, че физическата ми активност винаги е била сред най-слабите ми страни (с други думи - няма спорт с който да съм се занимавал и да имам опит в него, което неминуемо се е отразило и на подготвеността ми като цяло). Смятам да продължа да развивам и двете паралелно, като мисля, че едното ще ми бъде от полза за другото и обратно. Като не чак толкова далечни цели засега мога да си поставя:
1. Време под 20мин на 5км
2. Участие в състезание на дистанция по-дълга от 5км (ИЗПЪЛНЕНО! 08.06.2014 3-то място на 7км Trail Побити камъни)
3. Muscle-Up
4. Да изпреваря Трифон на някой комплекс :D (шегувам се, ако това се случи, няма за какво повече да тренирам)
Миме, за пръв път говоря толкова много за себе си! Ти си...
Забравих да допълня, че съм изключително щастлив от факта, че съдбата ме събра с невероятни хора в лицето на Треньора и групата от Богоров, които се превърнаха в новото НИ семейство (мисля, че мога да го кажа и от името на Мимето)!
А сега комплекса тази седмица от неделя в Богоров:
6 рунда редуване на сериите със съотборник (Ивето)
6 скока на стена
12 лицеви опори
24 суинга руски (с 16кг в моя случай)
15м Ходещи напади
15м Бърпи + скок напред
24:32 - нашият резултат + бонус 2 скъсани пришки на безименните :)
Темата беше редактирана от Симо на 25.06.14 02:15.
10.03.14
10:18
Кажи кой си, какви са ти целите и се представи с две думи (за тези които не те познават). Успех с дневника ;)
Благодаря за препоръката, Радост, ще го редактирам когато реша какво да допълня. ;)
Тренировката днес с Мимито в залата ->
-> 15 минути AMRAP:
- 5 пуш преса @30кг
- 25 клека СТ
- 9 суинг до вертикала @16кг (както и вчера, предпочетох да не е с 24, заради особено усещане в лявата китка, временно струва ми се)
резултат: 9 рунда с компромис в техниката на клековете, за сметка на бързината. Още ми тежат тия 30кг мамка му!
- > “разгряващия” 20-минутен комплекс от следните компоненти:
- 10 бърпита;
- 15 лицеви опори;
- 20 коремни преси;
- 25 клека;
- 50 сек. планк
резултат: едвам покрих минимума от 5 рунда! Лицевите след бърпитата ме изтормозиха много. Може би ако разменя последователността, бих подобрил времето...
Извод: Не сме си давали много зор като цяло, че то тая седмица не бяха скокове, бягане, напади с тежест и други извращения, но клек с тежест ще трябва да се прави няма как! Ами аз мисля това да е за днес, макар да има още половин час... хмм
Мнението беше редактирано от Симо на 10.03.14 23:45.
казано от Симо на 10.03.14, 23:33:
[color=brown]
-> 15 минути AMRAP:
-5 пуш преса @30кг
- 25 клека СТ
- 9 суинг до вертикала @16кг
Щом искаш да наблегнеш на клека с тежест, другия път може да пробваш следното :
15 мин. АМРАП:
5 пуш преси
10 клека с щанга
15 суинга
Тежестта на пуш-а и клека според възможностите ти и според повторенията :)
Просто като идея ми се роди в главата докато ти четях поста :)
Мнението беше редактирано от Vess на 11.03.14 15:31.
Благодаря ти за предложението, Вес, ще се пробва следващият път (ако Вик разреши) ;)
А сега комплекса за деня (след почти седмично отлагане и скатаване от бягане в последно време):
5 rounds for time of:
Run 800 meters
25 burpees
Такаа, резултат: 31:12! Не успях да се вместя в 30-те минути, просто колкото и да ми се искаше - 25 бърпита за минута не бих могъл да направя дори и да започна с тях! Тъй като последните 800 бяха “почти” бягане... Първи рунд доста добре с 1:40 за 400м и естествено под 6 - за около 5:30 (целия), макар да ми се ще да гоня 5мин, но по-нататък. Бърпитата: първи 12-13, след втори 10-10-5, последните два - на 4 интервала. Сигурен съм, че мога и по-добре и пак ще се пробва, но май нямам желание да го повтарям този месец! Може би, когато Мимето успее да завърши обещаните 10 обиколки (за 20мин и са и останали сили за още...). Но със сигурност продължавам с останалите комплекси, включващи бягане, в това число и с 400м интервали!
Извод: Като цяло, мисля че ако го бях пробвал миналата година, бих се отказал още след първи рунд! :D
Death by Pushups with Mimi
10 рунда + 16 повторения = 126/11мин
Вечерта не можах да устоя на предложението за лостовете, но малко съжалявах, че не ми бяха останали крака за едно Синди (след първия клек идеята тотално ми изхвърча от главата), затова си направих само 6 рунда - не за време, както следва:
3 х набиране широк надхват (8-5-4)
3 х набиране тесен надхват (5-5-5)
6 х кофички (15-15-7-10-10-10)
+ смешен опит за кипинг
Закуска (към 12): 2 кафета, 100г кашу, 2 портокала
Обяд: 3 банана + 60г въглехидратен булшит
Вечеря: Омлет в кр.масло от 4 яйца с извара, лук, чушки, гъби и кашкавал + салата от червено цвекло
Абе тоя дневник ще дойде готина работа! Някак те стимулира да не скатаваш дни без тренировка!!!
Мнението беше редактирано от Симо на 11.03.14 22:31.
2 дена без Мими - най-дългата почивка тази година!
Такаа, загрявката с Мимето: преди бягането - 200м ходещи напади с 3 лицеви на всеки 60 секунди за около 9 минути и половина. Мими Машината ме изпревари с минута и половина!
Бягане: 5km за 21:19, няма подобрение, но поне не изоставам :)
До довечера има доста време, едва ли ще се задоволя само с това...
Мнението беше редактирано от Симо на 15.03.14 17:20.
загрявка + вработване:
2х15м борчески скокове
2х15м совалки
Комплексът тази неделя:
3 рунда, 12 минути, редуване с партньора (Ивето):
20сек Набиране
20сек Скачащи напади (ново любимо, имам предчувствие че Мимето ще иска да го правим за загрявка)
40сек същото партньора
20сек Суинг руски (с 24-ка)
20сек Лицеви
40сек същото партньора
40сек Бърпи + Колене до лакти
40сек същото партньора
обяд: 80г сурово кашу, 150г пилешка пържола от бут без кожа + няколко листа китайско зеле
вечеря: 3 бъркани яйца със зеленчуци и сирене
между тях: 3? портокала, кафе, 80г 60% шоколад със стевия без захар (ако може да се вярва на етикета)
ако изключим шоколада - 3-ти ден без прости въглехидрати.
сутринта: интервална с Мимето
изминато разстояние: 1км 850м | общо време: 9мин 47сек | скорост: 11.35 км/ч | темпо: 5 мин 17 сек за 1 км
+200м ходещи напади (100м от които с тежест 12кг) за 8мин (Мимето) и 9:14 (моето време). Ей, няма стигане тая шматка...
закуска: кафе, ябълка, 100г кашу (не минава и ден без да ги ям - сигурно съм пристрастен! Трябва да разнообразя - бразилски орех заради магнезия е добър вариант)
разходка от Левски до НОИ и обратно
обяд: Cheat meal - цяло парче пица (стана ми гадно и второто въобще не го започнах) - ще го изгоря следобяд, но не е в това проблема!
следобяд: Успях да се измъкна от Мимито и направих около 7км бягане с различна интензивност и интервали
след бягането: два банана, 5 супени лъжици варено жито със захар (Мимито е виновно!) + 3 с.л. тахан (сусамов пълнозърнест на Тръндеви, не белен на Balcho), защото ми е прекалено сладко, а аз обичам горчиво и 90г пил. пържола филе, кафе
вечерта: с Мими във фитнеса.
загрявка с лицеви 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 и малко Снач с 16-ката
основен комплекс: 50 тръстера (25кг) за време с три бърпита на всеки 60сек
резултат: 8:40 8-8-8-8-0-8-5-5
за разгряване: малко Dead Lift с техника под всякаква критика - 5х50, 10х60, 3х3х70, 1х75
след фитнеса: понеже на Мимито не му стигна, един разгряващ комплекс на игрището:
5 рунда:
30сек Суинг руски с 24кг
30сек Бърпи (което беше заменено с набирания след първи рунд)
30сек Скок напред
30сек Лицеви
30сек почивка
разгрявка след разгрявката!: малко Сумо тяга + Хай-пул и Пистолети х 4 на крак
след разгрявката - замъкване на 24-ката до вкъщи, малко почивка преди Мимито да звънне след 10 минути, че ме чака на игрището!!!
...заварих я да бяга (WTH!?!)
на детската площадка: малко кофички + трицепсови whatever… преди да реши, че ще ни е по-удобно ако издъним пързалката!!!
Тръгнах си. И си изключвам телефона...
вечеря: 50г тофу, зелени маслини, омлет с 4 яйца, извара, чушка и лук
Днес отново не ми остана време за учене и търсене на работа, но и утре е ден (надявам се).
Мнението беше редактирано от Симо на 17.03.14 22:49.
17.03.14
23:41
1. Има ли смисъл въобще да си водя някакъв дневник :D Така като гледам, ще оставя тази грижа на теб :D отдава ти се, но Вик после много ще ни бие, да знаеш .... и двамата сме в кюпа.
2. КАК МОЖА ДА БЯГАШ 7км БЕЗ МЕН!!!!!!!!! утре ще видиш ядосаното “мими”
3. Толкова много се смях, че чак сълзи ми потекоха, блягодаря ти за това “мишок”.
4. Казах ти, че ако не ти харесва винаги можеш да спреш да тренираш с мен :D или по-скоро да се трошиш с мен :D А защо не писа, торбата, която мимито носеше? Пропуснал си моите суинговете и сумо тяга + хай-пул, за разгрявка :D
С този дневник внимавай, че накрая ще ни изгонят :D
Ама шестото ти чувство е много добре развито :D разбирасе, че започваме да наблягаме на скачащите напади :D защо въобще си се съмнявал в това :D
Мнението беше редактирано от Мариела Димитрова на 17.03.14 23:43.
пак подмолни редакции...
...пък и да не съм си го измислил, я!
редактирах и заглавието! ;)
Мнението беше редактирано от Симо на 18.03.14 01:52.
18.03.14
06:35
Хахахаххах, напълни ми душата с тия излияния!
Направо сте като дългогодишно семейство с Мимито! :D
Ей, шматароци!
Мимето, че ще яде бой е ясно, ама и Симо ще го отнесе май...
За n-ти път повтарям - обърнете внимание на силата! По-тежки щанги, базови движения и относително нисък брой повторения когато имате достъп до зала. Метконите са само част от картинката, не се претрепвайте само с тях. Пък и аз достатъчно ви мъча на груповите тренировки, не е нужно да се доразмазвате, само защото ви е останала малко енергия...
Извинявай, Татко! :(
Усещам, че наистина си меко казано недоволен. Напълно съм съгласен с теб (пък и смея ли да ти противореча), но аз просто не знам какво да правя в залата (и се водя по акъла на Мимито съответно - но то не е виновно). Ще ти бъда благодарен ако дадеш някакъв пример като към кои упражнения да се насоча като начало. Ясно ми е, че тия билдъри не могат да ми помогнат с изолираните си упражнения и бицепсови сгъвания! Иска ми се да мога да ги правя твоите, ма то ще е с такава смешна тежест, че чак ще бъде жалко...
Ако не ти е минало до неделя, ще наказваш само Мимито...
Днес го пиша почивка. Никакво бягане, само ядене.
казано от Симо на 18.03.14, 16:37:
...
...Днес го пиша почивка. Никакво бягане, само ядене.
Това повече ми харесва :)
За останалото - ще коментираме в неделя, става ли?
само колкото вечерята да не е напразно:
хоризонтално набиране 10 9 8 7 6 5 4
негативното на силовото 5 х 10 (не до долу, не знам как се казва)
трицепсови кофички 5 х 15 (с 12кг)
индийски лицеви 1 х 10
Мнението беше редактирано от Симо на 31.03.14 11:20.
18.03.14
23:01
Абе, ей... изрод дребен :D Нали сме екип? Какво се подмазваш на Вик :D да не мислиш, че ще мине номера при него :D Много бързо ме предаваш, какво е това нещо. Изводът, аз съм капитана на кораба и потъвам заедно с него, а ти като “мишка” се спасяваш по най-безсрамния начин. Само да ти кажа, “If I am going down, you are going down with me!”. Няма отърване, няма спасение .... за теб. Много си затънал :D но поне сме двама :D
“Ако не ти е минало до неделя, ще наказваш само Мимито” ..... това да го бях видяла по-рано, щях да дойда и да те ритам от вас до нас и обратно! Щеше да правиш не бягащи, а летящи напади ... Сега няма да смея да се появя в неделя ... само да ми се мернеш пред очичките в четвъртък ... ще видиш какво означава тренировка ...
мда, еся си е*а м*йката!!! :( помощ?
EDIT: 19.03.2014
Планирана тренировка на Спартак (няма как - един ден за възстановяване, предостатъчно) - постижения трябва да се гонят!
Скоростно бягане 3 х 1000 с почивки между интервалите
времена: 04:00 03:54 03:56
Мнението беше редактирано от Симо на 19.03.14 09:50.
Тотално неуспешни опити за тренировка снощи и тази сутрин!
Пълна липса на желание и сили за тренировка. Много странно...
дори планираната тренировка по бягане отложих (днес трябваше да е 10км бавно, но краката просто ги няма)!
...и понеже Мимито е на същото дередже, го оставям неска да учи!
Мими, никой не ни подкрепя, да идвам ли с теб в неделя?
Мнението беше редактирано от Симо на 20.03.14 12:32.
казано от Симо на 20.03.14, 08:40:
Наистина ли смяташ, че е странно?
казано от Симо на 20.03.14, 08:40:
На мен пък всичко ми е ясно, нищо странно няма !!!
20.03.14
19:08
Мони, аз нямам сили за тренировка не от преумората от тренировките, а от липсата на сън. Не е възможно (поне при мен) за три да съм спала общо има няма 14 часа и после да мога да се скапя на тернировка. По цял ден едвам си държа очите отворени, а крайните срокове ме притискат отвсякъде ... а и другото е, че като не тренирам пестя време, което в момента ми е крайно необходимо за да си свърша работата ... Така, че мишок ... имаш късмет, че сега съм мн заета, но ще дойде лятото ;)
Сутринта - 2 х 100м Ходещи напади за време:
04:09 СТ
04:17 с 12кг
Вечерта - 150 BURPEES FOR TIME:
08:30 100reps
13:13 150 total
правих ги на серии по 25, като пукането в дясното рамо напълно изчезна едва последната серия след подобрение в техниката (считай прибиране на лактите към тялото)
Днес гледах да не се натоварвам много, поради причина, която ще споделя утре.
Мнението беше редактирано от Симо на 21.03.14 22:56.
Такаа, резултати от участието ми в първото истинско (и то Trail) състезание “Международен лекоатлетически крос Ивайло” @ Света гора, Велико Търново:
Меко казано разочарован! Не от резултата, а от организацията... Но им сипах във фейсбук, не ща да ги храня и тука! Толкова могат момчетата, все е нещо! Дано догодина да е по-добре. По принцип мразя хейтърите, ама тия просто НЯМАТ ПРАВО!
Както и да е,
| изминато разстояние: 5км | общо време: 23мин 42сек | скорост: 12.66 км/ч | темпо: 4 мин 44 сек за 1 км |
Нищо неочаквано, като за първо Trail бягане за време (макар и само с 20м денивелация). Дори се радвам, че не паднах на темпо под 5мин/км и го избягах до края (в смисъл, че не спирах за почивка да повървя, защото минах двама така, които бяха тръгнали бързо, ама след третата обиколка на баирчето окапаха). И тук е мястото да изразя благодарността си към треньорката ми Мимето, за мъченията с напади, както и бруталните скокове на Вик, благодарение на които успях да го кача и 5-те пъти без да спирам, макар последните 2 да видях бая зор! И Радост да не забрави да се обади следващия път за стъпалата! До втората поддържах 4:30/км, но денивелацията каза тежката си дума! Нищо общо няма с равното, изобщо отидох напълно неподготвен, но просто исках да го усетя за да знам с какво трябва да се боря!
Честит празник на всички боляри, от мен наздраве!
Аа, щях да забравя храната:
2 часа преди бягането 2 банана + 100г сурови ядки
след бягането кен студена бира (рядко пия, но почувствах странно желание)
следобяд кафе + фреш грейпфрут с ***
като се прибрах едва издържах от глад и просто литнаха 2-те пържоли и 100г гъби в масло + краставица на салата
Мнението беше редактирано от Симо на 23.03.14 00:11.
Кардио тренировката днес “на село” (хахаха, както казват хората, преместили се преди няколко месеца в града!) - Малко бутащи, повече дърпащи упражнения за коремния пояс с предимно уреди от земеделски произход. Не се сетих да засека брой повторения за време, но към 30 серии х 20сек (готина алтернатива на планка, стига да не е всеки ден). За разгрявка (най-сетне) 3 рунда х 8 набирания широк надхват. Май ще трябва да наблегна на предмишницата, ако искам да го усвоя тоя False Grip...
Бях забравил какво ми липсва във Варна, тишината, аромата и животните... Но, един ден стига!
Мимчо, днес ти си наред да запишеш комплекса...
Мнението беше редактирано от Симо на 23.03.14 14:30.
За днес само планираната по бягане:
около 2км бавно темпо до Пантеона
8 х 100м спринт срещу наклон
после пак около 2 обратно
Мнението беше редактирано от Симо на 31.03.14 11:14.
Една бърза с Мимиту, колкот да не е без хич:
2 рунда от:
24 Суинг руски @ 24кг
24 лицеви
15м ходещи напади @ 12кг
5 набиране + колене-до-лакти (изключително гадна комбинация лично за мен, дори не знам как щях да изкарам повече от 2 рунда)
15м ходещи напади СТ
Резултат: време - 9мин. мойто, нейното с няколко сек. по-добро.
Сутринта: Скоростна по план!
3 х 600м за време:
2:13
2:12
2:10
трябваше да са 5, но съм много далеч да падна под 2, затова реших да си запазя сили за утре
Мимито направи 200м за 36сек! Аз все не мога да сваля под 17 за 100 :( Късите дистанции по равното определено не са ми силата...
Вечерта:
8 х 20сек. Суинг руски @24 с почивка 10сек. между интервалите
Резултат: 8х12=96 суинга за 4мин.
Слаби са ми още раменете за Снач с 24! Все едно да мъча Пуш-преса с 50кг - Абсурд! Трябва да пробвам снач с 19-ката в неделя...
Мнението беше редактирано от Симо на 26.03.14 23:13.
27.03.14
09:11
Мишок, тук пропусна ходещите ми напади с торба (12кг) и после скачащите напади + скачане на въже три рунда; и..... хмм ... нз колко км навъртях :D Яко се получи :) имах сили за още :) но нека да не прекаляваме :D
Така, понеже ме упрекнаха, че отдавна не съм публукувал, ще опиша последните си (НИ) тренировки в един пост. Като категорично уточнявам, че не са правени в един и същ ден!
Като начало само ще спомена едно бягане тази седмица към 10км за около час в Морската, което пропуснах да отбележа. Беше със сравнително бавно темпо с леко прекъсване, затова не съм засичал и време. Само за 5-те си погледнах часовника - 27мин., темпото е над 5 :)
Другата седмица ми предстои участие в Студентското на 2000м, затова смятам да не пропускам 3-те бягания седмично по програмата която следвам, като не мисля да подлагам и Мимито на нея ;) Ще гледам в дните с по-натоварващи бягания да ограничавам силовите (по препоръка на треньора). Пък и аз сам го усетих колко е глупаво да се счупваш на макс без да си оставяш нужното време за почивка и възстановяване.
27 март 2014 година, 7ч. вечерта:
лека загрявка на въже + малко бърпита и совалки :)
Мини комплексче за време: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 СТХП @24, Колене-до-лакти
резултат: Мими - 7:49, аз - 7:43
коментар: много ме тормозят тия колене-до-лакти! Даже май са ми едно от най-омразните, щом предпочитам набиранията (смятай)... За СТХП-то много зле откъм техника, но както и при другите - просто ще се надявам да се оправи от само себе си с времето.
Тази сутрин:
Малко над километър бягане под дъжда + 15мин. скачане на въже (само Мимито, на мен ми стига натоварването на краката досега за тази седмица).
Следва интересната част... Просто няма как една публикация да мине без необходимия елемент на изненада! Не че в нашия случай изобщо е възможно да мине без! Та така, прибираме се ние към Роза, мокри след измислената тренировка, до момента в който моя загрижен за животните спътник, не съзря издъхваща новородена, все още неопределено какъв представител на земната фауна, животинка... Смело, с два убедителни оттренирани скока, тя се хвърли напред и изтръгна бедното същество от лапите на глутницата прегладнели, точещи лиги, безпризорни улични хиени! Докато аз успея изобщо да реагирам по какъвто и да е начин, вече беше взето решение за жовотоспасяваща операция! За най-кратко време нещастното животно беше затоплено, подсушено, масажирано и нахранено след консултация с един от най-добрите ветеринарни специалисти в областта (отскоро и с нов ултрамодерен отдаден изцяло на грижата на животните кабинет) - Д-р Цветан Цонев! Остана ни само да се надяваме на благоприятно развитие, след усилията които положи асистент Мимето за оцеляването на злочестото създание... И най-важното, новият член на семейството (whatever) се сдоби с подобаващото име Felix, което произлиза от латински и означава Щастливец!
Мими, надявам се да не се е получило прекалено лирично и прочувствено, но така го видях аз от позицията на страничен, обективен, безпристрастен наблюдател...
EDIT: Всъщност, току що научих, че животинката е започнала да мяука... :)
Мнението беше редактирано от Симо на 28.03.14 12:38.
29032014
5kmrun за 20:58 най-добро време за тази година и най-сетне под 21!
30032014
Тренировка: Кросфит с групата, в “Богоров” (Преписана от Vic)
1. Кръгово-интервална тренировка:
4 кръга - 20 сек макс усилие/20 сек почивка и смяна на поста :
1. Набирания
2. Лицеви опори на халки
3. Бой по гума с чук 8 кг
4. Редуващи се напади с 20 кг мешка с пясък
5. Руски суинг с пудовка 24 кг
6. Въртене на БГ торба 13 кг
7. Скок на кутия
8. Палоф преса с ластик
9. Battle Ropes
10. Скокове на въже
11. Почивка
2. Планк - интервално 20/10 сек.
Храна: Не е за описване! (с Мимиту се пооляхме на обяд... ноо нали Monday is tomorrow!)
По късно вечерта: Усещането в ръцете започна да ми напомня за днешното изпълнение, така че отхвърлих идеята за лостове!
Мнението беше редактирано от Симо на 31.03.14 11:36.
31032014 Running (с Алекс) @ Пантеона
7х100м срещу наклон (~24s/rep)
Силова: Не! Ръцете от неделята ги няма...
01042014 StreetFit
няколко серии широк надхват с кипинг + Кофи с мах и негативното на силовото
02042014 Running (с Алекс) @ стадион Спартак
Скоростно 5х600м (2:16; 2:09; 2:13; 2:16; 2:20) Бавно! Доста работа докато смъкна под 2…
03042014 Running (с Алекс) @ Морската
около 9км за около час
*интервю за работа в СТИМЕКС - казаха, че може да се обадят (необнадеждаващо).
04052014 Кросфит с Мими (най-сетне намери време)
Double tabata
8 x 20s Burpee (8x7)
8 x 20s KB Swing @ 24 (8x12)
Мимито направи 140 за 07:14
05062014
Днес не можах да участвам в Студентското по бягане, както бях планирал, понеже имах изпит (по Икономика), но поне го взех.
*интервю за работа с ВИВАКОМ (по телефона!?) - казаха, че пак ще се обадят.
06042014 @ Богоров
100 метра бягане
75 бг. скок на стена
100 метра бягане
и после 5 кръга:
1-2-3-4-5
- набиране (без пускане до долно положение, заради проблем с лявото рамо)
- лицева опора
- руски суинг @ 24 кг.
200 метра бягане
Време: над 34мин. доста зле, много почивах, въздух не ми стигна, физическите не ме измъчиха много.
07042014 Running (с Алекс) @ Пантеона
8х100м срещу наклон (26s 27s 24s 24s 23s 22s 24s 26s)
08042014 Кросфит с Мими
комплекса “Няма проблем!” за 14:47 + 120м ходещи напади (Мимито направи 150 +12кг доп. тежест)
*интервю за работа в ЕНЕРГО-ПРО - казаха, че може да се обадят (необнадеждаващо).
09042014 Running (с Алекс) @ стадион Спартак
Скоростно 6х400м (1:28; 1:25; 1:22; 1:21; 1:24; 1:22) Как да гоня 1:10 като не мога да падна под 1:20!
*интервю за работа в МАРТИНЕЛИ - казаха, че ще се обадят (по-обнадеждаващо).
Мнението беше редактирано от Симо на 10.04.14 18:15.
казано от Симо на 10.04.14, 00:50:
...
03042014 Running (с Алекс) @ Морската
около 9км за около час...
Това го видях!!! Следващият път може и за мен да се сетиш ;)
казано от Яница на 10.04.14, 14:36:
Това го видях!!! Следващият път може и за мен да се сетиш ;)
Стига да си свободна ;) Обикновено е четвъртък сутрин около 8 :)
...което ми напомни да впиша и днешните около 8км (facepalm)
засякох само на 5-те - 24 и нещо, и след това 1000м за 4:14
казано от Симо на 10.04.14, 18:06:
Стига да си свободна ;) Обикновено е четвъртък сутрин около 8 :)
Ето тук ме изгуби :D
казано от Симо на 28.03.14, 12:34:
... И най-важното, новият член на семейството (whatever) се сдоби с подобаващото име Felix, което произлиза от латински и означава Щастливец!
По редно би било да е Щастливка ,защото всъщност Феликс е момиче! ;)
казано от Яница на 10.04.14, 18:10:
:D ОК, в кой времеви диапазон да те намеря... :P
казано от sapuna на 10.04.14, 18:16:
По редно би било да е Щастливка ,защото всъщност Феликс е момиче! ;)
Сериозно? Макар че не оцеля... :(
Мнението беше редактирано от Симо на 11.04.14 14:06.
11042014 Петък (най-сетне D2) с Мими
10 rounds for time:
3 Pullups
6 Pushups
9 Air Squats
1 Swing @ 24 kg (до вертикала!)
....
3 Pullups
6 Pushups
9 Air Squats
10 Swing @ 24 kg (всеки рунд +1 swing)
време - 13:15 (лошото е, че лявото рамо още не се е оправило и пак пропусках негативната част на набирането, иначе не ме боли)
*Закуска: половин парче кекс (нямаше как, Мимито ме принуди!)
Обяд: 3 яйца на тефлон в пиперка без хляба (хляб не ям!)
Мнението беше редактирано от Симо на 11.04.14 17:57.
казано от Симо на 10.04.14, 18:17:
казано от Яница на 10.04.14, 18:10:
:D ОК, в кой времеви диапазон да те намеря... :P
Все едно не си ме виждал в ранния час 10 в Богоров колко съм заспала, а очакваш в 8 ч. да бягам. То по това време ми е по-лесно да си легна, отколкото да стана :D. Майтапа настрана, пиши следващия път, като ще бягаш, а аз ще си преценя дали времевия диапазон ме удовлетворява.
казано от Яница на 13.04.14, 11:11:
Все едно не си ме виждал в ранния час 10 в Богоров колко съм заспала, а очакваш в 8 ч. да бягам. То по това време ми е по-лесно да си легна, отколкото да стана :D. Майтапа настрана, пиши следващия път, като ще бягаш, а аз ще си преценя дали времевия диапазон ме удовлетворява.
:D Нямаш грижи, ще те събудя! Ама да беше дала контакт за връзка ли... :P
12042014
Бягането го пропуснах днес, но за сметка на това - лостовете не!
6-5-4-3-2 надхват с кипинг (не можах да направя много бройки, заради невъзстановеното си ляво рамо, но внимавах и пусках бавно)
няколко серии Кофички с мах (не можах да пробвам тия руските на Камил, неудобно ми е на тръбите)
Най-сетне успях да се изправя с отскок за Силовото на лост на нивото на очите, от което, признавам си, почувствах известна гордост, колкото и да е жалко... (предишните ми опити бяха неуспешни, много ми е слаба предмишницата - не зная с какво упражнение да я засиля, като са ми скучни тия билдърските сгъвания)
13042014 Преписано от Вик:
Кросфит с групата в “Богоров”
Основен комплекс:
1. Climbing Ladder in 15 mins (1-1-1-2-2-2-3-3-3-4-4-4-...):
- Box Jump
- KB Swing (Russian) @ 32 kg
- Pushup
Резултат: 13 рунда (без 2 лицеви) Благодарение на Трифон, който ме надъхваше през цялото време! Няма как да не съм доволен от този резултат, при положение, че за пръв път хванах 32-ката, а предишния ми резултат на този комплекс с 24 беше 11!
2. Планк - интервално 20/10
14042014 Бягане с Алекс в 13:30 (Съжалявам, Янче, дано да не го видиш)
8х100м сещу наклон @ Пантеона
Фитнес: Упражнения за гърди
няколко серии Push Press @ 40 kg (Миналия път с Мимито ми беше доста по-трудно с тая все още смешна тежест)
още серии от упражнения на които не им знам имената (с дъмбели, наклон, флайс, разгъвания някакви и т.н.)
...Доволен като цяло, след това не можах да направя и една кофичка! Авера ми тръгна с по-голяма тежест и го заболя рамото...
закуска: кекс + чашка ром
обяд: яйчица с кашкавал
вечеря: хумус + зелева салатка
през деня: кафе, 2 банана, фурми (не съм ги броил), купих си и пица ама не я ядох!
15042014
200 суинга руски @24кг за 13мин (25-25-25-25-12-13-12-13-12-13-12-13)
...първите 100 за 4:30, но не посмях да продължа - предмишницата ми ще гръмне в момента! Като ти се изпотят дланите става леко неудобна тази дръжка (което от друга страна обаче може би ще ми подобри хвата). За 300, другия път трябва да пробвам тройна табата 25х12! Миме, не те знам как ги направи тия 400 за 12мин!!!
Мнението беше редактирано от Симо на 15.04.14 16:34.