Keep walking..

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.03.14
23:49

20.03.2014

Спрях го режима, както казах. Иии пак съм като бременна :D Постоянно гладна..

09:00 - кафе
11:00- тренировка - 40мин. пътека и маааалко упражнения за цяло тяло
14:30 - 2 парчета пица (малки, не от стандртните); 250мл. айран
18:30-  банан
22:00 - 2 яйца без мазнина + 250гр. кис. мляко 2 % (по панагюрски); 1/2 краставица и айсберг; филийка някакъв хляб за диабетици
23:30 - 3 филии бял хляб със сладко от ягоди

- От тичането сутринта така ме боляяят краката... аз попринцип не тичам и сега ми дойде малко в повече, но се почувствах супер готино. Пулса ми на първия спринт стигна 230.
- Установих, че мнооооого обичам хляб и тестено. Даже баницата ме блазни напоследък, дето попринцип не обичам много много. Според спортните натури около мен, тялото ми наистина се нуждае от въглехидрати и за това в главата ми са нон-стоп пици и спагети и ако не ги получи налитам на шоколадите. Не мисля да ограничавам хляба и тестото в близко бъдеще. Прекалено ми е хубаво като ги похапвам, а и се чувствам сита по-дълго (inlove)
- Претеглих се тази сутрин. Реших, че зачестелите огромни блюда са ми се отразили (не че огледалото и дрехите нещо са показали, ама аз да си проверя), та не е мръднал кантара. Пак съм си същите кила.
- Само ми се карат, че пия много вода. Мииии пие ми се... знам, че прекаленото не е хубаво, но става мноооого лошо като не пия. Днес не пих много де, може би към 6-7 литра. Нооо вчера и предишните дни минах 15л. Нз добре ли е, зле ли е... ама не ми и пука (tmi)

Мнението беше редактирано от Fighter на 21.03.14 00:13.

21.03.14
07:46

казано от moon light на 19.03.14, 23:06:

Ще полудея за сладко... така ми се иска да унищожа един, ама йок... Охх не се спрях отново. Намерих и някакви захаросани желирани бонбони. Знаех си, че трябва да ям пица, а не филе. Така ми се ядеше пицааа или спагети.. умирам за въглехидрати и това е. Говорих и с ендкриноложката за храненето ми. Тя каза, че просто съм въглехидратен тип метаболизъм и реално дори и да искам да отслабвам, пак трябва да ги ям, защото организма ми ги усвоява по-добре и някакви други теории, които много ми допаднаха (giggle)

Да ти кажа и аз съм стигнала до някакви наблюдения, че някои хора просто не бива да орязват напълно въглехидратите от менюто си. Справка- моя милост :) Имам много хубави резултати като мина на НВД или Аткинс, но си е издевателство над съществото ми. Това, че преработваш добре въглехидратите не значи,че трябва да минеш на ВВД (поне според мен). По-скоро не бива да си ги забраняваш насила.Демек ако ти се яде въглехидрат - намираш подходящ източник и си го набавяш.:)
Чувала съм,че като ти се яде много сладко , най-вероятно не си си набавила достатъчно калории или нещо ти липсва в менюто( я въглехидрат, я мазнинка). Обърни си внимание на тези нещица.
Изглеждаш страхотно! (F) Не мисля, че ти е необходимо да се вхърляш в някакви сериозни режими:)

22.03.14
01:35

Благодаря, Джун! (F)

Храната:
08:00 - кафе с т.см
09:00 - ябълка
13:00 - 70гр. ПХ с 50гр. пушена сьомга, листо маруля, маслинка и 2 шайби лимон + горичица
17:00 - бяло фрапе
20:00 - печено бутче без кожата; огретен с картофи
21:30 - 300гр. сладолед “Mr. Sweet” с 0 % захар и много аспартам :Д няколко хапки поничка
00:00 - още един сладолед “Mr. Sweet”, този път със захар

- Мда, вчера успях да заспя гладна. Въпреки, че си изядох 3 филий малко преди лягане, аз пак си бях гладна, но както никога успях да си легна. И естествено през ноща се будих 4-5 пъти, поглеждах часовника и се молех да дойде по-бързо сутринта за да хапна нещо....много вечери ми се е случвало де. Сега ми е тежко от толкова сладолед, но усещам глад. Никак не съм сита... но отново ще се преборя и ще си легна!

- От подсладителите още повече ми се дояжда сладко. Повече никакъв заместител няма да използвам, освен в дъвките! “Като ще е гарга - да е рошава” са казали старите хора...

- Имам страховита мускулна треска. Имам чувството, че тазобедрената кост ми е откачена. Знаех си, че не е добра идея да преигравам с тичането по тоя начин от първия път.

- Най-големия ми проблем е, че знам, че трябва да напълнея и ще е по-добре за мен и от здравословна и от естетическа гледна точка, но просто като видя 1кг+ на кантара нещо се случва вътре в мен и напълно несъзнателно правя неща, чрез които на следващия ден просто да го няма този кг! Порочен кръг...[size=3][/size]

- Вече 2 седмици пия Инофолик. Ендокриноложката каза, че няма смисъл да ми дава Дуфастон преди да стана поне 47кг. Дали само от Инофолик ще стане нещо??? Лекарите казват, че няма да стане, но аз пък съм оптимист и вярвам в чудеса 8-)

Мнението беше редактирано от Fighter на 22.03.14 03:07.

22.03.14
09:52

казано от moon light на 22.03.14, 01:35:

- Мда, вчера успях да заспя гладна. Въпреки, че си изядох 3 филий малко преди лягане, аз пак си бях гладна, но както никога успях да си легна. И естествено през ноща се будих 4-5 пъти, поглеждах часовника и се молех да дойде по-бързо сутринта за да хапна нещо....много вечери ми се е случвало де. Сега ми е тежко от толкова сладолед, но усещам глад. Никак не съм сита... но отново ще се преборя и ще си легна!

Това в никакъв случай не е похвално!

казано от moon light на 22.03.14, 01:35:

- Най-големия ми проблем е, че знам, че трябва да напълнея и ще е по-добре за мен и от здравословна и от естетическа гледна точка, но просто като видя 1кг+ на кантара нещо се случва вътре в мен и напълно несъзнателно правя неща, чрез които на следващия ден просто да го няма този кг! Порочен кръг...[size=3][/size]

- Вече 2 седмици пия Инофолик. Ендокриноложката каза, че няма смисъл да ми дава Дуфастон преди да стана поне 47кг. Дали само от Инофолик ще стане нещо??? Лекарите казват, че няма да стане, но аз пък съм оптимист и вярвам в чудеса 8-)

Действието ти определено не е несъзнателно, а целеустремено и разшушително. Съжалявам,че ще трябва да бъде лоша и да ти го кажа, но на мен изказването ти ми бие на анорексично. Хем явно здравослоно не си добре, щом трябва да внасяш отвън хормони, хем  ако кантара покаже 1+ едва ли не света ще свърши. Мисля, че не оценяваш сериозността на ситуацията.
Съжалявам! Не съм по острите изказвания ,но в този случай не можах да се сдържа. Казвам ти го с добър умисъл!

22.03.14
10:11

Джун, изказването ти не е грубо, а напълно реално.

Преди бях на ръба на анорексията и уж се изкарах от това състояние, но имам чувството, че се завръща и ме е страх, че този път ще има още по-тежки последствия. Ходих по психолози, хипнози ми правиха и какво ли не. Е няма оправия! Просто ме е страх от думите “напълняла си”, дори и да е в хубавия смисъл. Не мога да уча, не мога да спя. Една книга не мога да прочета.. имам толкова задачи в работата, в университета... а аз не правя нищо. Хах, даже не седя в къщи, дори когато нямам никаква работа навън от страх, че ще ям каквото не трябва. Но вечер ... не мога всяка вечер да съм навън... мисля за храна нон-стоп под някаква форма. Дали ще е какво да ям или защо съм яла еди какво си... напълно обсебена съм.
Имам подкрепата на близките ми, но те не разбират. Лесно е да кажеш “яж и да не ти пука”, но те просто не разбират. Аз знам обаче и какво е да си 8ми клас, 96кг... всички да ти се подиграват, да гледаш красивите си, слаби приятелки и да мечтаеш да си като тях. Лятото да ходиш с яке от срам да се съблечеш, че ще ти се смеят.
... Понякога просто си мисля... да бях пила ш*****я Сиофор и да не му бях мислила.. но аз неееее, ще пробвам с диета. Ето ти сега диета!
Както и да е спирам, че много се увлякох... не задължавам никой да чете поста ми. Просто си споделям.. :)

Teddy

22.03.14
11:40

Все едно чета нещо,написано от себе си преди 2 години... единственото изключение е че се разминах с психолозите,защото съм инат и исках сама да се справя и че не съм била 86кг. но пак бях пухкава за един период и ми се повтаряше непрекъснато.
И наистина най-тъпото е, че хората не го приемат за сериозен проблем, просто си яж каквото ти е на сърце и това е.Ами не става така. Другото което е това непрекъснато ядене и мислене за храна тоооолкова много натоварва психически,че независимо дали имаш нужда от 10кг. за качване,пак не е опция.
Бих те посъветвала да не се ограничаваш, да се отпуснеш и да не го мислиш и т.н. Но няма да те посъветвам това,защото знам перфектно колко трудно постижими са тези на пръв поглед лесни неща.
Това което ще ти кажа само и което помогна на мен е че трябва да си помислиш колко си силна,как не искаш това нещо да управлява живота ти и как няма да се дадеш. Да си намериш нещо,което обичаш толкова много че да започнеш да мислиш в тази посока и да си кажеш ‘’за това го правя и ще успея’‘.
От личен опит ти казвам,че и с купища храна няма да стане за жалост. Изяждала съм буквално цели торти вечер и пак не качих грам. Нещата се оправиха,когато психически се оправих,започнах лечение за цикъла,приех че аз трябва да съм женствена,секси,да дам живот на дете след време! А не да ходя като болна и да съм.. Първият ми качен килограм беше шок за менн,въпреки че кантара показа едва 35кг. Стиснах зъби и си казах че това е за мен. Сега вярно че прекалих,защото с това ядете като свикнеш трудно се спира после,но пак се радвам. По-добре пухкава и здрава,отколкото болно слаба. Дори момче не ме поглеждаше.
Знам че не ти е лесно,но и ти ще се справиш :) Не се предавай на нещо,което ти му даваш силата да е така (hug) (F)

Мнението беше редактирано от Teddy на 09.04.14 20:29.

Теди аз лично се много радвам да чуя такива думи от теб. Дано наистина да си ги осъзнала и да си даваш сила. Когато изпаднеш в такива състояния, в които да съжаляваш, че си “пухкава” върни се тук и прочети какво си написала! 
Заради детските години,в които сме прекали безбройно гадни подигравки за това, че сме били дебели ето то там е корена на проблема. Много е трудно да прекрачиш този праг, да те е страх че ще се върнеш там от където си тръгнал. Но това са нещата, които те правят силен. Просто се замисли къде си била, как си стигнала там и какво да промениш сега за да не се върнеш. Няма смисъл да ти казват хората “хапни си и да не ти пука”, защото това по този начин значи че не разбирам сериозността на проблема ти и ако не се окажат в сходно положение няма да разберат никога как се чувстваш сега. Както Тедито каза е много важна психическата ти нагласа.  Просто  колкото и да искат хората да те разберат и да променят начина  ти на мислене, няма как да се случи защото сама не си го пожелала достатъчно силно. Това не е хич хубаво, за това трябва да помислиш как да промениш нещата и ако е необходимо наистина потърси помощ, защото това не е шега работа.  Трябва да бъдеш силна и да знаеш, да умееш да преценяваш къде е границата. Дано се справиш с положението на време :)

22.03.14
12:31

moon light , искам да кажа първо, че ти си една стъпка напред  :) Ти знаеш къде се крие проблема, ти си го осъзнала и знаеш,че трябва да водиш някакъв вид битка! Това е много добре, защото има момичета/ жени ,които въобще не го осъзнават. Всяко едно хранително разстройство крие  огромни рискове за здравето и вреди по някакъв начин на организма. Да си слаб не е вариант, да си пълен-също!
Аз няма да ти кажа ” яж, тъпчи се и качвай килограми!” Бих те посъветвала да тренираш умерено и с тежести, да правиш каквото ти се прави, да ядеш каквото ти се яде (като се стремиш обаче да е качествено). Според мен организмът ти иска да качиш. Не може да си 47кг и да си 171-2см. Аз съм 45-46 ,а съм 164 и смея да твърдя,че не съм дебела :) И аз съм минала през подобни състояния.Миналото лято бях стигнала 42кг. От 2012г. (откогато много започнах да се вглеждам какво ям и се впрегнах много да тренирам) започна да ми се удължава МЦ. И аз се светнах,че нещо не е наред. Чак когато си позволих да стана 45-46кг МЦ започна полека да се оправя, но според мен имам още работа по въпроса.
Килограми се качват постепенно.Никой не ти казва сега да започнеш да се тъпчеш. И това не е хубаво.
Аз лично имам една теория за проблемите с МЦ. Не казвам,че съм права, просто ще я споделя. Смятам,че ако вече имаш някакви проблеми с МЦ (или е забавен или е спрял) , значи нещо си си изтормозил организма. При нас жените , както знаеш, мазнините са особено важни, защото спомагат за синтеза на хормоните ни. Та проблема се оправя постепенно и ТРЯБВА да се качат килограми (искаш или не). След като видиш ,че си качила и нещата влизат в правилния път можеш да започнеш ПОЛЕКА, БАВНО да редуцираш мазнините. Защо трябва да е бавно? - за да не стресираш отново своята система и това пак да те върне в изходна позиция. Не бива да се правят някакви ужасно ограничаващи и нездравословни диети. Трябва да се поемат достатъчно хранителни вещества, витамини и минерали, за да може организма да се адаптира към ситуацията.
Мисля си, че твоята схема в момента трябва да е покачване на теглото в комбинация с хубави тренировки, но не изтощителни, а такива, които да ти дават тонус и да оформяш хубаво тяло. Идеята е да не качваш само мазнини, а и мускули,тялото ти да е готино и стегнато. После ,когато вече си видяла плюса от този начин на действие, но искаш да си една идея по-изчистена (ако искаш изобщо) можеш бавничко да постигнеш желаното. Трябва да се въоръжиш с много търпение, МНОГО! :)
Споделяй, мисли, действай! Имаш подкрепа и това е много ценно! (F) Можеш да постигнеш всичко.Покажи волята си :)

22.03.14
12:32

Дебела не съм била, но като съвсем малка бях окръглена и имам спомен от детството на село, една съседска баба беше на гости на моята баба и аз се промушвам между масата и стената и тая другата баба ме гледа и ми дума: “Ний с тебе май няма да отслабнем”.
Бахти. От къде на къде пък, нито съм се имала тогаз за дебела нито пък и бях на годините и габаритите на тая, че откъде го измисли тоя бисер не знам. На 8 години да съм била. От тогаз я намразих и почнах да мисля за отслабване. Такива, дето се подиграват с хората и най-вече с децата, са за убиване.
Като се замисля, всички душевни терзания по отслабване са карма, която носим, насадена ни от дебели и груби, незадоволени селянки (finger)
Така че, замисли сe, ти такава ли искаш да си и да си носиш кармата и да я предаваш на поколенията или искаш да си лъчезарен модерен човек, който носи душа, сърце, излъчване и вдъхновение за всички хубави неща в живота.  В тоя ред на мисли—можеш да наблюдаваш на улицата, колкото по-показно слаба и наконтена е една жена, толкова повече това означава, че тя се опитва да компенсира фактът, че е клоунинг на оная тъпата и празна селянка.

Или, най-малкото, че същата тъпа и гадна селянка я е посетила и тя е отреагирала по същия начин, както е видялa от мнозинството други клоунинги, безмълвни жертви на дебелата баба. :D

Зловещо си е (wasntme)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 22.03.14 12:45.

22.03.14
13:19

Все пак, малко по-сериозно, я сА стягай, кво да кажат мъжете—като пораснат им пада косата, появява им се шкембе, жените клечести, искат им пари, ужас ужас, зловещ свят ... (tmi)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 22.03.14 13:19.

22.03.14
13:25

:D :D (wasntme)

22.03.14
14:07

Благодаря ви момичета! Радвам се, че в този форум, срещам хора, които ме разбират и помагат (hug)

Наистина се моля да ми дойде цикъла. Всеки път, когато ме заболи корем се надявам да е МЦ. Вярвам, че ще се преборя със себе си ОТНОВО! Искам да спра да се смея насила, защото съкращенията в мускулите биха ми стегнали корема. Искам да спра да ходя на дискотека, само защото гледам на танците като вид кардио и да започна да се забавлявам от сърце, защото обожавам да танцувам. Да спра да закъснявам за срещи, лекции и т.н., само и само за да стигна до въпросното място пеша. Когато излезна с приятели на кафе, да не тичам през 10 мин. в тоалетната за да направя няколко клека и да ги слушам, докато говорим, а не да изчислявам калориите и съставките на напитката, която съм си поръчала. Но АЗ МОГА! Знам, че ще успея. Веднъж го направих, ще го направя отново.Имах волята и силата да сваля 50кг. Сега трябва да покажа воля,хъс и желание за живот. Истински, пълноценен и щастлив живот!

Кико, напомни ми за едната ми прабаба, която ми викаше “Слона - мой приятел”. Сега пък само мрънка и реве, че съм много слаба. Съседките са същите. Зарежи, оправия няма. На хората не може да се угоди (fubar)

Мнението беше редактирано от Fighter на 22.03.14 14:08.

22.03.14
22:14

Айде да опиша и днешния ден... пак се поизложих (dull)

Хапнах чак към 16ч 1 ябълка и една круша и след това:
20:30 - многооо гладна си взех парче пица, но не ми стигна та си взех от тия грабчетата.. реших, че почти съм се нахранила и си взех една мини круша, уж да приключа някак с яденето, ама йок... купих си после още едно грабче, че умиииирах от глад ;х Може би всичко това се равнява на една голяма пица?! Все 1… преди малко (22ч.) изядох 1 Морена Макс, а докато ядох сигурно изпих 5литра вода и корема ми сега е яко подут ... надявам се да не едитвам :D

Успяяяях! Усещах, че съм още гладна, но реших, че вече храната е too much. Отидох в другия ми апартамент, където в момента има само дрехи и успях да устоя на изкушението да си купя нещо от магазина. Надявах се, глада да не надделее над мързела и да почна да бъркам разни кексове и кремове., че имаше материал в шкафа. В крайна сметка бях твърде изморена и просто заспах.

Мнението беше редактирано от Fighter на 23.03.14 09:19.

Ако си хапваш качествена храна, а не боклуци ще се наяждаш повече. От моя гледна точна пицата, вафлите и такива храни са един вид празни калории  имаш в менюто си 500 ккал, а не си се наял и грам с тях. Пак си си гладен и това си е и трябва да ядеш още неща за да се нараниш и тогава стават ужасно много ккал и дали пак се се наял не е гаранция. За това ако се храниш добре и не си позволяваш такава храна няма да изпитваш такъв вълчи глад и то най-вече като си гладен ти се яде сладко.  Понякога си мисля, как живеят другите хора, които не мислят какво ядат, колко ядат, как го ядат и защо го ядат. А ние само го мислим обмисляме не можеш да му теглиш една и да не ти пука какво си причиняваш. В един момент всички ти казват ама “Ти си луд да го мислиш това, какво ти пука един път се живее”, да един път и имаш само един дом и това е тялото ти, а никои не иска да живее в мръсен и неподдържан дом. Да, ама явно на тях им е все едно дебели, слаби, важното е да се яде.
Малко се отклоних. Та, пробвай да ядеш качествено, защо да дадеш пари за боклуци, а не си хапнеш нещо качествено и свежо, с което ще се нахраниш  добре и няма да излезе толкова скъпо както за теб така и за тялото ти :)

23.03.14
20:27

Ивче, това ми се яде... а и съм пробвала. Много качествена храна и т.н. и накрая пак сладкооо и омазване. Даже като ям повечко такива храни се чувствам по-щастлива, че съм яла каквото искам,а не каквото трябва. Иначе ми се е случвало дори да питам приятели, които никога не са спазвали режими и не им пука какво ядът, какво е нормалното хранене, защото вече съм забравила (tmi) Иска ми се и аз да мога да си върна свободата от храната.

И така за днес:
10:00 - инстантно капучино
11:00 - банан
12:00 - смазваща тренировка. След нея - половин доза протеин
14:30 - спагети с оскъдно к-во моцарела и дом. сос с босилек. И понеже бях освирепяла от глад, докато чаках изядох 1 краставица и дебел резен кашкавал
16:00 - банан
19:30 - огромна купа салата - маруля,айсберг, репички, краствица; 100гр. хлебче с чесън и 50гр. пълнозърнест земел; 100гр. пражка шунка (от тази здравословната :Д); 50-60гр. пил. филенце с малко сметанка; резенче кашкавал иии май е това :D

Все повече се обеждавам, че без тестено НЕ МОГА!

ЕДИТ: Изядох 2 малки зелени ябълки в опит да залъжа глада за сладко, ама неее... просто не ме свърташе на едно място, пуших цигара след цигара и обикалях из нас. Даже неможех да седна да уча иииии абе виждали сте жена без шоколад! :Д Та купих си един, предадох се. Хапнах си го доста набързо и се успокоих... И си обещавам да спра да се опитвам да се залъжа с плодове. За пореден път се убеждавам, че вече не мога да се надцаквам по тоя начин. Тялото ми явно вече ми е научило номерцата :D

2100 Кал; В: 256 М: 92 Б: 62 - Според тоя калкулатор, въглехидратите са ми недостатъчни?!?!

Мнението беше редактирано от Fighter на 23.03.14 23:57.

24.03.14
13:38

24.03.2014

08:30 - кафе, 2 кивита, половин ябълка
10:00 - кроасан с шоколад
иии после като почнах с едни бонбониии - към 100гр. целия пакет (wasntme)
Мисля да не ям нищо през деня и вечерта да хапна нещо леко. Но няма да се заричам! От сутринта омазах работата :D
Тренировка не се предвижда - цял ден в университета. Ще дописвам ...

Защо дебелеем?
В началото Бог сътвори небето и земята. Земята бе покрита с броколи, карфиол и спанак, и плодове най-различни: червени, жълти, оранжеви и всякакви, и животът на Адам и Ева бе здрав и дълъг.
И сътвори Сатаната сладоледа „Делта” и кашкавала.
И попита Сатаната Адам: „Искаш ли да си хапнеш?”
И Адам му отговори: „Да!”
И добави Ева: „И аз искам! Два сладоледа!”
И наддадоха Адам и Ева всеки по 3 килограма.
И сътвори Бог киселото мляко, за да съхрани Ева фигурата си такава, каквато я харесва Адам.
И сътвори Сатаната бялото брашно, маята и захарта, и ги смеси.
И Ева мина от размер 42 на 50.
И каза Бог: „ Яж с апетит тази зелена салата от моята райска градина!”
И каза Сатаната: „ И добави дресинг с майонеза и синьо сирене, хапвай чеснови питки и пий Coca-Cola.”
И след вечерята Адам и Ева отпуснаха коланите.
И каза Бог: „Давам ви свежи зеленчуци за здраво сърце и зехтин студено пресован.”
И сложи Сатаната на масата капама, печено прасе и панирано пиле.
И подскочи холестерина на Адам и Ева до небесата.
И сътвори Бог картофи, запечени без масло, с повишено съдържание на калий и други полезни ингредиенти.
И обели Сатаната картофи, наряза ги на тънки резенчета, изпържи ги в маслена баня, посоли ги щедро и ги нарече „чипс”.
И качи още килограми Адам, а Ева получи целулит.
И сътвори Бог маратонките и ги даде на децата си, за да стопят излишните килограми.
И даде Сатаната на Адам и Ева кабелна телевизия с дистанционно, за да не се напрягат като превключват програмите.
И Адам и Ева се смееха и плачеха срещу светещият екран, и си обуха анцузи с ластик на корема.
И даде Бог на Адам и Ева постното месо, диетичните продукти, и кълновете, за да не приемат много калории.
И сътвори Сатаната McDonald’s, и бургери Big Mac.
И попита Сатаната Адам: „ Искаш ли и пържени картофи, и бира?”
„Да ! – отговори Адам – Голяма порция! И няколко бири!”
И получиха Адам и Ева инфаркт!
И въздъхна Бог, и създаде байпаса.
И усмихна се Сатаната, и създаде здравната каса.

:D :D :D

Мнението беше редактирано от Fighter на 24.03.14 16:34.

24.03.14
16:39

Ще преустановя писането в дневника за известно време... то се е видяло, че ще трябва да премина през доста етапи, докато се взема в ръце. Имам си някои лични проблеми, отделно здравословните и съм сигурна, че от там идва цялата ми история с храненето. Както и да е. Не искам да натоварвам никого със своите лични проблеми и терзания. Това все пак не е вестник “Лична драма”, а сайт за спорт и хранене. Аз тренирам от дъжд на вятър, тъпча се с боклуци нон-стоп и се оплаквам. Не е това мястото, нито начина! Отделно мисля, че ако не пиша тук, по-малко ще обмислям храната и може би ще намеря баланса. Искрено благодаря за съветите и отделеното време. Пожелавам успех на всички. Не спирайте да гоните целите си и да се борите за това, което желаете! :)

Мнението беше редактирано от Fighter на 24.03.14 17:16.

24.03.14
17:05

е**си,беше ми интересно и ся кво...(dull)

Мнението беше редактирано от Ronaldinho на 24.03.14 17:06.

24.03.14
22:27

Ееее, ся кво, с пари ли ша става сайта ... вестника? Ми не е честно. ;(

Teddy

24.03.14
23:07

Ronaldinho,кое по-точно му е интересното? Момичето си има проблеми,които повярвай ми не са лесни за преодоляване и това че ги споделя и търси съвет и подкрепа значи, че има нужда от тях! Но не,ние типично по български вместо това дай ‘’да гледаме сеира’’ .. ;) Странно ми е как са ти толкова интересни клюкарските работи само,иди си пусни филм ако искаш.
Дари, успех (hug) Пиши когато се пооправиш да сме спокойни :)

24.03.14
23:13

не говори преди да ме познаваш и чети добре..не сами интересни проблемите и а тя самата и дневника и.....както и воденето му....казах всичко на шега,и ако искаш да знаеш аз съм роден и израснал в чужбина не че не съм българин но съм далеч от българските глупости за клюки,завист и други типични както ги наричаш......и не смятам че всички са такива.... Късмет и дано всичко ти се нареди в най-скоро време и да си здрава :) :) УСПЕХ

Teddy

24.03.14
23:17

Аз много добре схванах сърказма,но исках да кажа,че далееч не беше подходящ в случая ;) Благодаря.
П.С. Дари,сори за спама (F) Просто знам какво ти е и подобни глупави шеги са малко не на място..

Мнението беше редактирано от Teddy на 24.03.14 23:18.

24.03.14
23:19

явно нищо не си схванала и там е проблема...айде не ми се занимава повече лека вечер.

27.03.14
23:53

Не мога без дневника! Връщам се да си драскам и да се изповядвам :D

Такааа...като бременна съм, нон-стоп гладна. Яде ми се ВСИЧКО! Не спирам да ям, къде здравословно, къде пълни боклуци. Умирам за въглехидрати.Даже баниците, дето попринцип хич не ги обичам ме блазнят. Не съм се теглила, но като гледам по дрехите може малко да съм свалила?! Да не говорим колко ми е неудобно да седя или да се облягам. Дори не мога да спя на твърд матрак (dull)

Отчет за днес:
09:00 - 200мл. фреш грейпфрут и портокал
10:30 - разтворимо капучино с вкус на ванилия; 2 банана
13:00 - леща яхния; 200гр. айсберг с 1 чери домат
15:30 - ябълка
18:00 - половин вафла; кафе с т.сметана
20:00 - повече от 1/2 пиле на грил - бялото месо + 1/2 бутче без кожата; домат и краставица (гледаха ме изумени, след като заявих, че съм все още МНОГО гладна).
22:00 - е не издържах... то не бе борба, не бяха мъки... главата чак ме заболя и се предадох - 60гр. Своге екстра какао и лешници + половин LZ
23:00 - ябълка

Все още съм супер гладна! :D Ако не успея да заспя отново ще изям и другата ябълка. Вчера пак нещо не се чувствах сита,  нищо че вечерях няколко пъти и се будих няколко пъти, гледайки часовника и мислейки си “Ехх.. да дойде сутринта да си хапна”... не знам мъжа ми как ще ме изхранва.

Тренировка: Не. Цял ден тичам нагоре-надолу по стълбите и по улиците...наваля ме, издуха ме. Имаше и йога под дъжда (inlove)

Водата пак мина 15л. Пих и някакви 2 измислени чая от машина.

И най-важното - днес започнах да пия Дуфастон. 5 дни х2. Да видим какво ще стане...

Мнението беше редактирано от Fighter на 28.03.14 00:00.

28.03.14
07:45

казано от moon light на 27.03.14, 23:53:

Не мога без дневника! Връщам се да си драскам и да се изповядвам :D

Такааа...като бременна съм, нон-стоп гладна. Яде ми се ВСИЧКО! Не спирам да ям, къде здравословно, къде пълни боклуци. Умирам за въглехидрати.Даже баниците, дето попринцип хич не ги обичам ме блазнят..[/color][/size]

Ей, колко се радвам, че реши пак да водиш дневника! (sun)
И аз последните дни съм така с въглехидратите. Ако ми предложат месо и питка - ще избера питката! :D Има си такива моменти :) Тялото си търси въглехидрати.
Стискам палци всичко с хормоните да се нареди , като правилно подредените ноти на на някой звучен френски шансон (F) (hug)
С теб съм :)

28.03.14
08:30

Благодаря, Джун! Явно нашите изнемощели тела си търсят енергията и това е.

Едит от вчера: Събуждане в 3 от глад. Опит за заспиване - неуспешен. Залъгване с ябълка - абсолютно неуспешно. Хапнах 300гр. кис. мляко 0,1%, 2ф. диабетичен хляб от немския, малко сиренце и 2 ф. бял хляб със сладко от ягоди. Заспах в 5.

Малко размисли...

Тази сутрин с кантара сме 1:0 ЗА МЕН. Седях си пред него и си казах “Нима тази глупава машинка ще ти контролира живота?” и се отказах да се претегля. Отделно за момент някакви мисли за стабилна тренировка и разтоварващ ден ми се завъртя в главата, но си казах “Ок, ще се опиташ да не ядеш цял ден, ще си скъсаш д-то от трениране и после вечерта пак ще изядеш хладилника. И пак самообвинения, глад, тренировки и преяждане.  Докато не спреш с тези глупости няма да влезеш в час, защото тялото ти си иска неговото и е ясно, че няма да я бъде анорексичната визия...” и се отказах ... Сега съм супер положително настроена. Дано до края на деня не ми хрумне някоя простотия.

Прекрасен, слънчев и усмихнат ден на всички! :) (sun)

Мнението беше редактирано от Fighter на 28.03.14 08:30.

28.03.14
09:24

Понеже беше писала, че искаш да знаеш какво е да се храниш нормално, и аз си го задавах тоя въпрос като бях анорексична—истината е, че няма такова нещо като нормално хранене, освен ако не си дете да ти готвят вкъщи или женена с дете, на което да готвиш и да се храниш с него и мъжа си редовно.  Иначе за мен нормално хранене е според натоварването и ежедневието си да се храниш така, че да имаш нужната енергия, концентрация и вечер да можеш да си осигуряваш нужния сън—разбирай да си заспала между 02:00 и 04:00 без да виеш от глад—и в същото време, ако можеш покрай всичкото това да спестиш и пари за дрехи, примерно, а не да се отнасяш със скъпи изгъзици и супер храни внесенеи от Тимбукту, изработени на гърба и издутите от глад стомаси на малки негърчета, експлоатирани от фармаиндустрията и медиите, които промиват мозъка на хората да си купуват тия неща. Те ако бяха умни и свястни хора журналистите, те щяха да са космонавти и да се хранят от тубички в космоса, а не да пишат глупости за супер храни и да си вярвата, ама се отнесох ... разбра кво имах предвид

28.03.14
20:05

Кико, сравненията ти са уникални :D

28.03.2014

- кафе с т.см; 3 кивита
- капучино от машина
- картофена крем супа с крутони (вода с наличието на картоф, сиг. бяха сложили 3 картофа за огромна тенджера, ама айде)
- ябълка
- 2 кроасана с шоколад ( 120гр. общо)
- 5 белтъка с кетчуп
- 75гр. солети (с хим. сол (wait))
- вафла Хипер
- нещо като кексче с шоколад
- някаква бисквита тип холидейка

Тренировка: с отварянето на очите - 100 коремни и разни подскоци и разтяжки + ходене пеш. Доста

Това е за днес. :)

Мнението беше редактирано от Fighter на 28.03.14 20:11.

29.03.14
17:05

казано от moon light на 28.03.14, 20:05:

28.03.2014

- 5 белтъка с кетчуп

Това просто ме уби :D Не си бях представяла дори такава комбинация :)

Много се радвам, че започна пак да си водиш дневника :) Стискам палци да се пребориш със себе си !

29.03.14
20:31

- кафе с т.см; 3 кивита
- капучино от машина
- картофена крем супа с крутони (вода с наличието на картоф, сиг. бяха сложили 3 картофа за огромна тенджера, ама айде)
- ябълка
- 2 кроасана с шоколад ( 120гр. общо)
- 5 белтъка с кетчуп
- 75гр. солети (с хим. сол (wait))
- вафла Хипер
- нещо като кексче с шоколад
- някаква бисквита тип холидейка

Защо се храниш така?!
Какво искаш да си причиниш?

29.03.14
20:56

- 5 белтъка с кетчуп

(puke)

29.03.14
20:58

казано от Кико Сан на 28.03.14, 09:24:

скъпи изгъзици и супер храни внесенеи от Тимбукту, изработени на гърба и издутите от глад стомаси на малки негърчета, експлоатирани от фармаиндустрията и медиите, които промиват мозъка на хората да си купуват тия неща. Те ако бяха умни и свястни хора журналистите, те щяха да са космонавти и да се хранят от тубички в космоса, а не да пишат глупости за супер храни...

Разбирам да имаш подобно отношение към суперхраните, ако беше пробвала да се изхранваш с тях и да си установила че не работят, ама така на всеки дневник да цвъкаш глупостите си е някак несериозно.
Между другото храната, с която ТИ се изхранваш е произведена на гърба на негърчетата с издути стомаси, а не скъпите суперхрани, защото истинската храна не струва левче за шоколад...но ако четеше малко повече или поне да гледаш научно-популярни филми, щеше да го знаеш.
Понякога се чудя наистина ли ги мислиш всичките тези безумици?!

Мнението беше редактирано от Margi на 29.03.14 21:02.

30.03.14
00:02

Марги, ям каквото ми се яде на момента, като се замисля - преяждам. Казвам си “Айде ще хапна 2 риби и няма да искам сладко”,, ама не се получава... за това докато открия баланса май ще е така..
Джун, много обичам кетчуп и домати, но сега са още гадни доматите, тааа компенсирах с кетчуп (giggle)

Днес се поолях. Имаше кроасани, хляб, сирене, кюфтета (домашни). Не съм спряла да ям от 20:00ч. и съм все още гладна. Току-що изядох 1 яйце и шунка. Но съм все още гладнаааааа, а ядох от всичко по много. Офф какво ли не пробвах - е нямам наяждане. То, че имам да наваксвам имам, ама чак пък толкова... А ми става лошо, боли ме глава ужасно много и съм изключително гладна ;х Искам да разбера колко ми е калорииния баланс. Имам чувството, че не стигна ли МИНИМУМ 2500, няма абсолютно никакъв шанс да заспя или каквото и да е било, по-различно от ядене! Преди търпях глад, ама сега - НИКАКЪВ ШАНС!

Мнението беше редактирано от Fighter на 30.03.14 00:05.

30.03.14
21:39

казано от Маргарита Манева на 29.03.14, 20:58:

Между другото храната, с която ТИ се изхранваш

Аз? Светила ли си ми :)

30.03.14
21:41

казано от Кико Сан на 30.03.14, 21:39:

казано от Маргарита Манева на 29.03.14, 20:58:

Между другото храната, с която ТИ се изхранваш

Аз? Светила ли си ми :)

Не, чета какво си писала.

30.03.14
21:45

Маргитче да не се караме сега, вкусна си ми е храницата, купувам си я, ям си я, пиша си мнението, живея си живота, пиша си глупостите, има и таквиз, дето защищават каузата на здравословното хранене, аз съм черната овца, ужасът на твойте нощи и те предизвиквам хахаха
С глупостите си взех да се повторям, не винаги ги мисля, но в повечето случаи, зависи от ежедневието и обстоятелствата на самия човек до какви изводи ще стигне.

30.03.14
22:00

казано от Кико Сан на 30.03.14, 21:45:

Маргитче да не се караме сега, вкусна си ми е храницата, купувам си я, ям си я, пиша си мнението, живея си живота, пиша си глупостите, има и таквиз, дето защищават каузата на здравословното хранене, аз съм черната овца, ужасът на твойте нощи и те предизвиквам хахаха
С глупостите си взех да се повторям, не винаги ги мисля, но в повечето случаи, зависи от ежедневието и обстоятелствата на самия човек до какви изводи ще стигне.

Като ти е вкусна, си я яж и си трай. Не коментрай неща, които очевАдно не разбираш.

30.03.14
22:04

казано от Маргарита Манева на 30.03.14, 22:00:

казано от Кико Сан на 30.03.14, 21:45:

Като ти е вкусна, си я яж и си трай. Не коментрай неща, които очевАдно не разбираш.

Трая си очевадно и се шибам с камшика. Нека бъде волята ти, господарке. (bow)
Как ми го наби с това “яж и си трай”, аз съм садо-мазо, бих ти дала с кеф камшика да ме нашибаш  :D

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 30.03.14 22:06.

31.03.14
04:14

казано от moon light на 20.03.14, 23:49:

Само ми се карат, че пия много вода. Мииии пие ми се... знам, че прекаленото не е хубаво, но става мноооого лошо като не пия. Днес не пих много де, може би към 6-7 литра. Нооо вчера и предишните дни минах 15л.

Над 15 литра вода на ден? Наистина ли?

Мнението беше редактирано от maria на 31.03.14 04:15.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1