09.05.14
14:02
казано от slavko на 09.05.14, 11:33:
Всичко звучи много добре като идея, ама направо ти се радвам!!!
Само за бягането с тежести е глупост и като се видим другата седмица, ще ти обясня защо.
В младите си години :D тренирах 6 години лека атлетика и едно от беговите упражнени беше точно това - да бягаме с тежести и то ги държахме в ръцете/малки гирички /.....аз тогава даже не знаех, че съществуват такива за крака. :)
Ще ми е изключително интересно, ако обясниш наистина защо това е глупост ? :)
Мнението беше редактирано от Наталия на 09.05.14 14:06.
Бягането с гири в ръцете е още по-голяма глупост, но 6 години все пак си е сериозен стаж.
Има стационарни упражнения за раменния пояс, имитиращи маховете с ръце при спринтовите бягания. Рони Корчемни спуква спринтьорите и препятсвеници от тях, Дан Пфаф ги осмива тежко и отрича. И двамата са треньори на олимпийски шампиони и рекордьори.
Едно е когато си максимално технически подготвен и як, и утежненията почват да ти помагат да преодоляваш някакво достигнато плато. Аз също ползвам тежести, не мисля че ми е баш времето, но така си усещам после по-добре загребването. Може да си въобразявам, но го правя според горното усещане.
Идеята ми, с която написах коментара си, по-скоро в обърнат към Вито, а не е общо валиден. Има достатъчно тежки бегови протоколи и комбинации от упраженения, които да те товарят достатъчно и ПРЕ. После слагане на тежести на глезените добавя допълнително напрежение върху ставите на глезена, такива върху гърдите пък мачкат колене и таз. Трябва да си много подготвен, близко до оптималното състезателно тегло, за да работиш с такъв резистънс.
Тежести слагат хората, които бягат над 70% от максималната си скорост. Да бягаш примерно 3-4км.(или пък историите от криптата за бягания от по 10км. с тежести) са...нещо, което не коментирам:)))) Но съм го И правил:)
казано от slavko на 09.05.14, 13:48:
казано от Иван П. на 09.05.14, 13:08:
маслото
Това защо...?
Защото хората, от които купувам сиренето и кашкавала, не произвеждат масло :) А на тези по магазините ми е много трудно да им повярвам.
казано от Наталия на 09.05.14, 14:02:
6 години лека атлетика и едно от беговите упражнени беше точно това - да бягаме с тежести и то ги държахме в ръцете/малки гирички
За да бягаш ефективно и да си използваш ръцете, трябва те да се свободни, все едно държиш рохко яйце. Гирите ги стискаш и си блокираш свободата на раменния пояс.
Явно някой си мисли, че така ще го заздрави. Правил съм и така, но много се бърка ритъма между ръце и крака, при големите скорости...а на ниски, защо да ги слагаш...??!?!?1
Та, 6 години викаш, а...бах...
казано от Иван П. на 09.05.14, 14:11:
казано от slavko на 09.05.14, 13:48:
казано от Иван П. на 09.05.14, 13:08:
маслото
Това защо...?
Защото хората, от които купувам сиренето и кашкавала, не произвеждат масло :) А на тези по магазините ми е много трудно да им повярвам.
Във Войводиново има едно деденце, прави страшно масло! Но не го продава, от време на време успявам да се снабдя от него, но прави малки количества и ми дава колкото му е възможно.Бая блъскане си трябва за да се направи. А каква мътеница правииии...!
09.05.14
14:48
казано от slavko на 09.05.14, 14:15:
казано от Наталия на 09.05.14, 14:02:
6 години лека атлетика и едно от беговите упражнени беше точно това - да бягаме с тежести и то ги държахме в ръцете/малки гирички
За да бягаш ефективно и да си използваш ръцете, трябва те да се свободни, все едно държиш рохко яйце. Гирите ги стискаш и си блокираш свободата на раменния пояс.
Явно някой си мисли, че така ще го заздрави. Правил съм и така, но много се бърка ритъма между ръце и крака, при големите скорости...а на ниски, защо да ги слагаш...??!?!?1
Та, 6 години викаш, а...бах...
:) Ние го правихме това в 3 случая - част от загряването, разгряването и за наказание :D Беше със сравнително бавно темпо в което трябваше да сме със свити ръце в лактите и движението беше все едно караш ски.....ии трябваше да навъртим около 2км :) Аз и до днес има неща които не знам защо правехме....но ги правехме. Това е причината поради която попитах, евентуално да разбера каква е идеята на тичането с тежести. :) Иначе основно правехме: подскоци на място, на пясък, на пътека, прескоци на препятствия с различна височина, патешко ходене ?!?!/без майтап/, спринтове с блъскане в мека стена и оттласкване/това примерно ми беше странно, защо го правим ама беше яко ?!?!?1/, малко успоредка, халки, прескачане на коза, ходене на летва, бягане и скачане с високо вдигнати колене, овчарски скок .....това се сещам за сега :) Това с гирите....Дали има нещо общо с това, че участвах главно в щафети....отборно :) Може би за по-добър хват на щафетата при тичане и подаване :D ....че ако я изпуснеш и не е яко....
Извинявам се за спама :)
Мнението беше редактирано от Наталия на 09.05.14 14:51.
Все още не е спам, но ако тръгна да ти отговарям, ще ми трябват няколко дни.
Не е нужно да правиш всичко, а необходимото. Едно е сега като гледам на тренировките, друго е преди 20 години(защото май тогава съм почнал да тренирам).
Схвана ми мисълта по-горе. Радвам се за което и оставяме Витко на спокойствие.
казано от Наталия на 09.05.14, 14:48:
за наказание :
Отживелица, която само те хаби и изнервя.
То ако си мек и тъп, ще си останеш такъв и след 300 наказания.
Едно е да имаш 20 атлета в група и да накажеш един, че айлячи. Друго е както сега, да имаш един дето става за нещо и да трепериш да не се откаже или да се пропие. Остава пък и да го наказваш...какво, възпитаваш ли го, или го надъхваш...
Абе тъпня, ТЪПНЯ!!!
09.05.14
15:05
казано от slavko на 09.05.14, 14:56:
за наказание :
Отживелица, която само те хаби и изнервя.
То ако си мек и тъп, ще си останеш такъв и след 300 наказания.
Едно е да имаш 20 атлета в група и да накажеш един, че айлячи. Друго е както сега, да имаш един дето става за нещо и да трепериш да не се откаже или да се пропие. Остава пък и да го наказваш...какво, възпитаваш ли го, или го надъхваш...
Абе тъпня, ТЪПНЯ!!!
Да, при нас беше така имаше наказания и то за всички.....един сгафи ли, после всички го отнасяхме. :) Ооо и зимата ни даваше по едни торбички/найлонови/ слагахме ги върху чорапите, после обувките и тичахме навън по шорти и тениски :D .... и аз всеки път питах дали има някой болен и все нямаше :D ...спирам аз, че се отплеснах :)
09.05.14
15:11
Аз и до днес има неща които не знам защо правехме....но ги правехме.
Винаги е имало и винаги ще има такива “треньор”, които откровено не знаят какво правят с трениращи и то буквално не знаят и нямат и дея - видяли са някъде, чули са отнякъде, тях са ги тренирали така...но понякога им се получават нещата. Точно такъв пример наблюдавам редовно в нашата зала...жалко за децата, ама съдба...
Това е причината поради която попитах, евентуално да разбера каква е идеята на тичането с тежести. :)
Никаква, бърз начин или по-точно ефективен начин да си съсипеш пасивните структури. За съжаление и аз от опит на своя глава го казвам.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 09.05.14 15:11.
Винаги ми е приятно, когато има дискусия в дневника ми. Ще си поговорим, Славко, нямам търпение да се видим :)
Иначе просто трябва да (и ще!) седна да си направя плана и да си готвя малко повече. Мога да съкратя апетита с тренировки, без друго си е голям. Пък и с моя метаболизъм ще взема и да нацепя бедрата и задника накрая ;)
09/05/14
Rumble-roller
Buy-in. Набиране подхват: 3, 2х +55 кг (последните повторения до носа);
3 суперсерии от:
A.1. Набиране подхват: 3х 3х +35 кг;
A.2. Набиране успореден хват: 3х 3х + 35 кг;
А.3. Суинг: 3х 12х 50 кг;
5 суперсерии от:
Б.1. Лицеви опори: 4х 8х +20 кг, 10х + 20 кг;
Б.2. Стойка на стената: 5х 30 сек;
С лицевите нямам проблем с рамото. Лактите са плътно до тялото и така е ок, но стойката за кофи във фитнеса е по-широка и там ме боли. На военната преса също.
Храна
(11:30-12:00) Тренировка
(13:30) 2 свински вратни пържоли, ориз, шопска салата;
(18:30) чабата сандвич (песто, моцарела, домат, марула), пилешка пържола от бут, свинска пържола от бут;
(00:30) 4 яйца, малко салата от моркови, зехтин, орехи, сирене БДС, червено вино, 100 гр пастърма от телешко сърце :X;
Чудя се какво да споделя и не се сещам май... Нещо среднощно:
По-здрави!!!
Мнението беше редактирано от Витан на 10.05.14 01:49.
10.05.14
02:11
Ходи ли някъде да ти видят рамото?
Ходих и то се подобри, но е далеч от здраво. Ще ходя пак. Тъпото е, че усещам как го възприемам като травма, към която съм се нагодил и ще си стои така завинаги (както кръста). По-тъпо от това няма накъде :))
11/05/14
Rumble-roller
А. Протяжка в разножка: 8, 8, 8х 45 кг;
3 кръга от:
Б.1. Обръщане от вис: 3х 2х 105 кг;
Б.2. Обръщане в подклек: 3х 2х 105 кг;
Б.3. Високо изтегляне: 3х 2х 105 кг;
В. Преден клек: 2x 3x 135 кг, 3х 120 кг;
Брей, никак не беше зле! На клека накрая сдадох багажа и краката и кръстът ми станаха локумени... Иначе на обръщанията много добре, днес ме сковава трапецът, явно съм го вкарал в действие. Храната е добра, но трябва да я намаля като количество, защото тренировките ми на този етап не са въобще енергоемки. Възобнових приема на рибено масло.
Взех си second-skin клин и тениски. Тениските са L, клинът - XL. Тениските ми стоят добре (виждат ми се вените по рамената през тях :))), ама клинът ми е малко тесничък :D :D. Дебел гъз и крака (makeup)
По-здрави!!!
12/05/14
Тренировка
Rumble-roller
4 кръга от:
В.1. Щангистка тяга: 4х 3х 165 кг;
В.2. Коремни преси с изпънати ръце: 4х 8х 20 кг;
В.3. Ренегадско гребане: 4х 5х 45 кг (на ръка);
В.4. СЯВ: 4х 5х +50 кг (5 секунди пауза долу и 5 сек пауза горе);
В.5. Гребане с дъмбел: 4х 5х 55 кг (на ръка);
Ще ми се откъснат палците от щангисткия хват... Иначе всичко си е ок :)
Храна
(11:30-12:30) Тренировка
(13:30) мусака с кайма от месо, 50 гр овче сирене БДС, половин домат;
(18:30) чабата сандвич с разни зеленчуци, 3 дом. яйца, 1-2 бисквити, 20-30 гр фъстъци;
(00:30) шопска салата с 5 дом. яйца, овче сирене БДС;
Тренираме със съквартиранта ми на обяд и няма никой друг в залата. Мацката, която взима парите, влиза, включва плазмите на Animal planet и си заминава. Ние се споглеждаме -> и двамата знаем, че сме животни, не е необходимо да ни се показва така, може просто да го каже :D
По-здрави!!!
Мнението беше редактирано от Витан на 15.05.14 01:50.
14/05/14
Rumble-roller
Buy-in. Набиране подхват: 3х +55 кг;
6 кръга от:
A.1. Набиране подхват: 5, 5, 5, 3, 3, 3х +35 кг;
A.2. Повдигане от лег, раменен хват: 6х 8х 60 кг;
А.3. Изхвърляне с двупудовка: 6х 5 повт (на ръка);
А.4. Гребане на тренажор: 5х 500 м (нямах време за 6-ти кръг);
Не исках да натоварвам излишно рамото с повече набирания. Добре беше, но то и тренировката не е нищо особено :)
В офиса искат да закачат лост за набирания - да има какво да направим, като изпушим, което се случва всеки ден по 5-6 пъти най-малко :D. Мисля да взема едни халки към него - да пускам по 1-2 серии през няколко часа. Ще стана като Лординов с по 4-5 тренировки на ден :D, само че без голите снимки на задника ми. Не за друго, ами няма да ви понесе гледката, не е толкова нежен :D
Стига толкова простотия, поне знам, че Ванката няма да се сърди, че е на негов гръб... или задник :D
Нещо се присетих за тази песен в късния час...
По-здрави!!
19.05.14
12:41
Ари ари като стане дума за задници във форума (напоследък често се случва) жените и мъжете точат лиги по твоя :D
казано от Кристиянчо на 19.05.14, 12:41:
Ари ари като стане дума за задници във форума (напоследък често се случва) жените и мъжете точат лиги по твоя :D
Не мога, Кристиянчо, летвата е вдигната много, публиката иска зрелища и хляб, аз съм много постен :D :D
Та...
Тези дни бях извън София и висях по лостовете. Рамото е добре при тесни кофи, тесни лицеви опори, лег тесен хват. Явно, когато трицепсът помага, нещата са горе-долу ок. Храната е много месо и зеленчуци, крем-карамел с домашни продукти, домашни баници със същите продукти, ягоди, череши :)). Исках и да посетя на Ефо мероприятието, но късно се върнах в София и не сварих...
19/05/14
Rumble-roller
А. Протяжка в разножка: 8, 8, 8х 45 кг;
3 кръга от:
Б.1. Обръщане от вис: 2х 105, 2х2х 100 кг;
Б.2. Обръщане в подклек: 2х 105, 2х2х 100 кг;
Б.3. Високо изтегляне: 2х 105, 2х2х 100 кг;
В. Преден клек: 5, 4х 120 кг;
Слаба тренировка, всичко тежеше яко. Нещо трябва да разкърша единия глезен, че е доста дървен. Предният клек го минах протоколно. Тренирам все по-рано и ми е все по-заспало. Преди пиех кафе преди тренировка и на работа. Сега пия само на работа, но май трябва да направя рокада и да пия преди тренировка, че ще заспя сутринта докато лежа върху ролера...
Храна
(10:30-11:30) Тренировка
(12:30) 300-400 гр свинско в масло и зеленчуци, 1 домат, баница с домашно сирене и яйца;
(18:30) чабата сандвич (песто, моцарела, домат, марула), пилешка пържола от бут;
(??:??) 6 яйца от свободни кокошки, голяма шопска салата с овче сирене БДС;
Ще вкарам една борцова кондиция с разни неща, които ми идват на ум. Мисля, че ще е доста добре :)
За малките часове:
С по-здрави!!!
21/05/14
Rumble-roller
3 кръга от:
A.1. Набиране подхват: 3x 5х +32 кг;
A.2. Лицеви опори с тежест: 3х 8х +15 кг;
А.3. Набиране надхват: 3х 8 повт;
А.4. Лицеви опори: 3х 10 повт;
А.5. Изхвърляне с двупудовка: 3х 5 повт (на ръка);
А.6. Обръщане с две двупудовки: 3х 5 повт;
А.7. Високо изтегляне с трипудовка: 3х 5 повт;
А.8. Суинг с трипудовка: 3х 10 повт;
А.9. Борцови подскоци: 3х 15 повт;
А.10. Американски подскоци: 3х 15 повт;
А.11. Гребане на тренажор: 3х 100 м;
Размазах се, не е истина просто... Исках 4 кръга, но трудна работа. След средата на втория кръг, тренировката наподоби табата с протокол 30 сек почивка, 10 сек работа... Перфектната борцова кондиция си я представям със сталкер, кофи на халки, катерене на въже и тръстъри с пудовките. И все пак се почувствах добре. Тренирах малко повече от лечебната гимнастика за пенсионирани спортни коне :))))))))
Хранене
(11:00-12:00) Тренировка
(12:30) 6 яйца, шопска салата с овче сирене БДС, айрян с био кисело мляко, 4 гр рибено масло, 3 шок. бонбона;
(18:30) Чабата сандвич с пилешко (200 гр пилешко);
(??:??) таратор с орехи, био кисело мляко, 6 яйца със сладко от ягоди;
Хайде, гмуркане в нощта.
По-здрави!!!
Мнението беше редактирано от Витан на 22.05.14 01:11.
23/05/14
Тренировка
Rumble-roller
4 кръга от:
A.1. Щангистка тяга: 4х 3х 165 кг;
A.2. Коремни преси с изпънати ръце: 4х 8х 20 кг;
A.3. Ренегадско гребане: 4х 5х 45 кг (на ръка);
A.4. СЯВ: 4х 5х +50 кг (5 секунди пауза долу и 5 сек пауза горе);
A.5. Гребане с дъмбел: 4х 5х 55 кг (на ръка);
Протоколно. Малко ще я усложня следващия път.
25/05/14
А. Преден клек: 3х3х 130 кг;
Б.1. Повдигане от лег, раменен хват: 5х5х 70 кг;
Б.2. Набиране раменен надхват: 5х5х +30 кг;
Не ме кефи да тренирам в друга зала, още повече пълна с машини...
Орязах калориите, честотата на хранене и въглехидратите. Да видим до кога...
Не съм разбрал, че имало земетресение, че беше 24 май вчера и че има гласуване... Damn, аз съм в някаква паралелна вселена явно.
По-здрави!
26/05/14
Rumble-roller
3 кръга от:
А.1. Сталкер: 3х 5х 15 кг (единият дъмбел);
A.2. Набиране подхват: 3x 5х +35 кг;
A.3. Лицеви опори: 3х 20 повт;
А.4. Набиране надхват: 3х 8 повт;
А.5. Обръщане с две двупудовки: 3х 5 повт;
А.6. Изхвърляне с двупудовка: 3х 5 повт (на ръка);
А.7. Високо изтегляне с трипудовка: 3х 10 повт;
А.8. Суинг с трипудовка: 3х 10 повт;
Тренировката е след 16 часа фаст... Направо омекнах като варена спагета. Ще е хубаво да не ми се случва толкова често :)
Правих сталкер! С 15 кг, но си е сталкер... Останаха халките и въжето ;)
Ще взема да вляза пак във форма. Смятай....
Хранене
(15:00-16:00) Тренировка
(17:30) 8 яйца, 150 гр сирене БДС, лютеница БДС;
(18:30) 700 мл фреш от портокал и лимон, 4 гр рибено масло;
(01:00) 2 свински котлета, 100 гр сирене БДС, ориз в масло и лук;
От 3 дни съм пак на ЦХ с 2 основни яденета. Свалих 2 кг вода... 93 кг съм сега. Има вени, има си преса, даже и квадрицепсът се нацепва леко. Ще взема и плажен да стана :D
Пак нещо силно среднощно, защото си трябва!
По-здрави!!!!
Мнението беше редактирано от Витан на 27.05.14 00:32.
казано от slavko на 27.05.14, 11:09:
Че ти кога си излизал извън форма бре:)))
Тайната му мечта на Вито е да стане един тюфлек, да си яде каквото си иска и да спре да тренира завинаги.
Ама ей такива изказвания като това му пречат на момчето... Как може така?!?
27.05.14
11:12
Еми нали миналата година го оперираха, по време на упойката е бил извън форма :)
казано от James Hinks на 27.05.14, 11:12:
Еми нали миналата година го оперираха, по време на упойката е бил извън форма :)
Тогава е бил без мускулен тонус и извън този свят, но не и извън форма според мен. :)
Излязъл си бях, Славко, последните няколко месеца практикувам жива аеробика.. Чувствам, че рамото се подобрява и мога да засиля упражненията.
Иначе на операцията си бях със спинална упойка и съответно на този свят. Оперираха ме 2 докторки, 2 сестри и 1 анестезиолог. Анестезиолога през цялото време ми говореше неща тип: “ако трябва да избираш между жените и тренировките - давай с тренировките!”. И ми намига :D
Пък то май тренировки с жени е най-добрия вариант :D
казано от Boby_ на 27.05.14, 11:11:
Тайната му мечта на Вито е да стане един тюфлек, да си яде каквото си иска и да спре да тренира завинаги.
Ама ей такива изказвания като това му пречат на момчето... Как може така?!?
И да ми викат “Мечо”, Боби :D
Мнението беше редактирано от Витан на 27.05.14 13:02.
28/05/14
Тренировка
Rumble-roller
3 кръга от:
A.1. Обръщане от вис: 3х 2х 100 кг;
A.2. Обръщане в подклек: 3х 2х 100 кг;
A.3. Високо изтегляне: 3х 2х 100 кг;
3 кръга от:
Б.1. Щангистка тяга тясна тяга: 3х 3х 145 кг;
Б.2. Широка тяга: 3х 3х 105 кг
3 кръга от:
В.1. Коремни преси с изпънати ръце: 3х 8х 20 кг;
В.2. Ренегадско гребане: 3х 5х 45 кг (на ръка);
В.3. СЯВ: 3х 5х +50 кг (5 секунди пауза долу и 5 сек пауза горе);
Добра тренировка. Бързах доста, но си направих всичко, което си наумих. Намалих кг на тягата, за да стане, както искам. Кръстът пострада малко, но не прекалено. Доволен съм.
Храна
(14:30) 2 свински пържоли, зелена салата, млечна салата;
(00:00) 1 Somersby;
(01:30) 6 яйца от свободни кокошки, 100 гр сирене БДС, сладко от ягоди, 4 гр рибено масло;
Калориите са малко, утре ще наваксам. Май ми се отваря ходене до Варна, но не е сигурно още :)))
П.П. Нека не забравяме, че това е моят дневник:
[vimeo]96114194[/vimeo]
С по-здрави!!!
Мнението беше редактирано от Витан на 29.05.14 01:48.
30/05/14
Rumble-roller
3 кръга от:
А.1. Преден клек: 3х 135, 2х3х 130 кг;
А.2. Повдигане от лег, раменен хват: 3х5х 70 кг;
А.3. Набиране раменен надхват: 3х3х +40 кг;
2 кръга от:
Б.1. Повдигане от лег, раменен хват: 2х5х 70 кг;
Б.2. Набиране, раменен надхват: 2х3х +30 кг;
Малко гребане на тренажор и си изчезнах, защото закъснявах.
Храна
(13:30) 2 свински пържоли, печени чушлки, ориз, хлебче, 4 гр рибено масло;
(18:30) свинска пържола, салата;
(00:00-04:00) алкохол под всевъзможни форми;
(05:00) 4 яйца от свободни кокошки, 50 гр сирене БДС, сладко от ягоди;
По-здрави!!!
Последните 2 дни бях извън София и го карах на кофи, набирания и лицеви опори. Храната беше брутална: крем-карамел, миш-маш, салати, таратор, баници - всичко с домашни продукти. От днес съм на линия пак.
Возих се на Nissan GTR 2012 година, видях кола с 1200 коня, пистов мотор с азот........
По-здрави!!!
И след месеци търсене на най-добрата светлина, най-после успях да хвана бегъл релеф на бедрата. По-добре от това няма да стане :D
03.06.14
10:53
Ей луда работа..
Трябваше да оставиш и адската усмивка. Виждали сме те, ен се крий! :Д
Много крива ще излезе, Гого, като знам, че след малко идва борцова кондиция :))))
03/06/14
Rumble-roller
3 кръга от:
А.1. Сталкер: 3х 5х 16 кг (единият дъмбел);
A.2. Набиране подхват: 3x 5х +35 кг;
A.3. Лицеви опори: 3х 20 повт;
А.4. Набиране надхват: 3х 8 повт;
А.5. Изхвърляне с двупудовка: 3х 5 повт (на ръка)
А.6. Обръщане на трипудовката: 5, 5, 4 повт (на ръка);
А.7. Високо изтегляне с трипудовка: 10, 10, 8 повт;
А.8. Суинг с трипудовка: 10, 10, 8 повт;
Ето я и борцовата, която съумява да изтрие иначе вечната усмивка на лицето ми... Обръщането на трипудовката ми разказа играта. На 3-тия кръг ми стана лошо и ми се догади, но реших да завърша кръга криво-ляво. Още 1 кг на сталкера. Доволен съм! Храната беше много. Просто апетитът ми скочи до небето!
Днес беше много важен ден за мен в професионално отношение. Чувствам, че наистина звездите не са толкова високо и всичко зависи от мен. Преди изгрев наистина е най-тъмно. Да видим...
По-здрави всички!!!
Завиждам ти...за GTR-а...
Аз като бачках в Америка и все се примолвах на някои от неграта, дето бяха по звезди в отбора да ме качат малко на баш тупалките...Супра май беше най-якото от тия дръпнатите марки.
Иначе GTO имаше и като се качиш, просто усещаш как ти идва да литнеш...
05.06.14
12:52
казано от Витан на 03.06.14, 10:48:
И след месеци търсене на най-добрата светлина, най-после успях да хвана бегъл релеф на бедрата. По-добре от това няма да стане :D
Малко да им намалиш обема и си готов за фитнес модел. (grin)
Уникално беше, Славко. Такива неща ме карат да натискам още повече в нещата, които върша. Само нагоре!
казано от Debel Lebed на 05.06.14, 12:52:
казано от Витан на 03.06.14, 10:48:
Малко да им намалиш обема и си готов за фитнес модел. (grin)
Или примерно да станат още по-големи, в комплект с още по-голям гъз? Ей така, грозни да са. ;)
Мнението беше редактирано от Витан на 05.06.14 19:37.
05/06/14
Тренировка
Rumble-roller
3 кръга от:
A.1. Обръщане от вис: 3х 2х 100 кг;
A.2. Обръщане в подклек: 3х 2х 100 кг;
A.3. Високо изтегляне: 3х 2х 100 кг;
3 кръга от:
Б.1. Щангистка тяга тясна тяга: 3х 3х 140 кг;
Б.2. Широка тяга: 3х 3х 100 кг
3 кръга от:
В.1. Коремни преси с изпънати ръце: 3х 8х 20 кг;
В.2. Ренегадско гребане: 3х 5х 45 кг (на ръка);
В.3. СЯВ: 3х 5х +50 кг (5 секунди пауза долу и 5 сек пауза горе);
Добра тренировка, но го усетих кръста пострадал накрая... Като възпаление. Утре ще е ок, но все пак... Много дърпания ми идват в тази тренировка.
Храна
(15:30) Миш-маш (домашни яйца и сирене), половин черен шоколад;
(00:00) миш-маш;
(01:30) свинско месо от бут, череши, малко баница, 4 гр рибено масло;
Бях на концерт на Massive attack…..... Май само няколко пъти съм имал такива усещания, както на събитието..
По-здрави!
06.06.14
08:18
казано от Витан на 06.06.14, 00:56:
05/06/14Бях на концерт на Massive attack…..... Май само няколко пъти съм имал такива усещания, както на събитието..
Обожавам ги :)) (h)