Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

08.05.14
17:12

Така и предполжих защото са много кратки . Мога ли да си ги изтегля от някъде ?

Мнението беше редактирано от Nicole Martinova на 08.05.14 17:13.

09.05.14
20:07

Петък, 09.05
Движение:
Ащанга 2 - около час...някак бързо минах праз позите, не знам защо. Карнадавасана обаче спуснах до долу доста контролирано, не мога да върна обратно нагоре за сега, това е ясно. ;)
вечерта - час Виняса, фристайл
единственото ми присядване за деня беше 10 минути на апликатора (dull)

Добавки:
метил Б9, витамини, серапепатза
аминокиселини
вит А, Е, Д3
рибено масло
магнезий, МСМ, ГАБА

Храна:
08.00 - кафе* с кокосова захар*, мака* и жен шен*
08.30 - фъстъчено масло с мед*, какаови зърна*
12.00 - 3-4 лъжици жасминов ориз* с кълнове от броколи*, пресен кориандър и соев сос; 1 бисквитка* с рожков
14.00 - масала чай* с мед*
16.00 - сок* от ябълка, лимон, прясна куркума* и малко вода от зелен кокос*
19.15 - коктейл* (от мастика, лимон, кокосова захар); домати и краставици със зехтин; връзка магданоз; 3 варени яйца* с куркума; 3 бели шоко смокини*; шоколадово-ментово-спирулинов крем*; 2 редчета бял шоколад; 2 шепи печени фъстъци...отново чудовищен апетит на вечеря - ям, ям...и все не се чувствам сита... (dull)

ПП: Наистина не знам защо в последно време е “модерно” да се работи прав...след около два часа дейности изправена, се чувствам като Пинокио в таза и пречупена на две в кръста.

Мнението беше редактирано от Margi на 09.05.14 20:10.

10.05.14
13:19

Събота, 10.05
Движение:
Ащанга 2 - до Карнадавасана (повторих я два-три пъти...всичките се стоварих на земята); с доста подготвителни пози - около 70 минути. Почти всичко болеше и не се движеше както ми се иска. После малко фоумролер на гръб и крака - голямо пукане, голямо нещо.

Добавки:
метил Б9, витамини, серапептаза
аминокиселини
аспирин
магнезий, МСМ, ГАБА

Храна:
08.30 - таханово бъркало* с чиа*
11.00 - няколко ягоди
12.00 - парче от шоколадово-спирулиново-ментовия десерт* – 70-80 гр домашен суров течен шоколад*
16.30 - това от снимките + домашно винце*; 1 домат, половин краставица; 4 редчета бял шоколад; две шепи фъстъци
19.30 - ягоди, поръсени с малко кокосова захар*

Мнението беше редактирано от Margi на 10.05.14 19:27.

10.05.14
18:34

Ох, Марги, не знаеш какво ми причини с това суши (inlove) Уникално изглежда! Соев сос ползвате ли, или не обичате?

10.05.14
18:40

Ползваме соев сос, и уасаби, и джинджифил, както си му е реда...дори днес направих опит за домашното му мариноване, ще видим какво ще излезе. Иначе сушито е без риба, ако това ще успокои емоциите ти. ;) Все още съм в процес на разучаване и усъвършенстване на производството му. :)

10.05.14
19:24

Сушито без риба възбуди моите емоции :D
Всичко, което приготвяш, изглежда невероятно :)

11.05.14
19:23

Неделя, 11.05
Движение:
Ащанга 2 - колкото мога от всички пози; 70 минути. От това стоене права, Капотасана е станала абсолютно непосилна, Ека Пада Ширшасана е свързана с адски болки в  гърба и пак не е както преди...изобщо, трябва да намеря решение на проблема. (dull)
разходка до Априлци, разгледахме Тринити център - много хубаво и светло място в иначе безднадеждната ни действителност; следобед - плаж край реката (май Черни Осъм беше, не съм сигурна (blush) ) с книжка в ръка (inlove)

Добавки:
рибено масло
аспирин
магнезий, МСМ, ГАБА

Храна:
08.00 - таханово бъркало*
10.00 - кафе* с жен шен*, мака*, кокосова захар*
12.00 - останалото от вчерашните сушита* (около 5 бр); амлко кокосов “чипс”* с кокосова захар* и няколко какаови зърна*
15.00 - сок* от ябълки с хлорела*
18.30 - бяло вино; салата*; зелен боб* в кокосово мляко и др; басмати* със соев сос; шоколадово-ментово-спирулинов десерт* (стана ми любим в последно време); 60-тина гр бял шоколад

Мнението беше редактирано от Margi на 12.05.14 20:39.

12.05.14
16:12

Здравей! Интересен ми е изборът ти на добавки и по-точно защо приемаш серапептаза и каква е ролята на метила?

12.05.14
20:18

Привет. :) Най-общо казано - изборът на тези добавки (серапептаза, метил-фолиева киселина и аспирин) не е мой. ;) Консултиран е с по-знаещи лица и доктори, като цяло целя малко по-рядка кръв и компенсиране на някои генетично обусловени особености, които в определени случаи ми създават проблеми.

12.05.14
20:29

Понеделник, 12.05
Движение:
Ащанга 1 - когато всичко е лесно, 70 минути минават много бързо ;)
следобед - кратко мачкане на ролера,  малко стойки на ръце в баланс - между 15 и 30 секунди; леко измъчени ХСПУ-та, стойки на една ръка
после си водих и Винясата

Добавки:
метил–Б9, витамини, серапептаза
рибено масло
аспирин
магнезий, МСМ, ГАБА

Храна:
08.00 - таханово бъркало*
11.00 - джинджифилов чай* с мед*
12.00 - 4 оризовки с крем* от 1/2 авокадо с прясна куркума* и черен пипер; 1 бр домашен сникърс*
15.30 - вода от зелен кокос* със сок* от ябълка и прясна куркума*
19.15 - дом. вино*; салата домати, краставици, босилек, зехтин; зелен боб* в кокосово мляко и подправки; половин авокадо; сприулиново-ментово-шоколадов десерт*; 3 оризовки с домашно сладко от ягоди*; 1 квадратче бял шоколад; 1 сушена смокиня

Мнението беше редактирано от Margi на 12.05.14 20:41.

13.05.14
09:59

Комбинацията от рибено масло и аспирин, при мен удължава доста времето на кръвосъсирване, въпреки символичните дози. Порязвала ли си се скоро?

13.05.14
11:51

казано от Lasim Zeb на 13.05.14, 09:59:

Комбинацията от рибено масло и аспирин, при мен удължава доста времето на кръвосъсирване, въпреки символичните дози. Порязвала ли си се скоро?

Това е част от замисъла - да разредя малко кръвта. :)
Май не съм се порязвала, ама няма да пробвам целенасочено за да разбера дали действа. ;)

13.05.14
15:44

А случайно нещо да измислим, ако държиш:))))

13.05.14
17:46

Вторник, 13.05
Движение:
йога - почивка
тренировка в залата по акробатика - доста разтягане, малко лежерни силови стойки, защото от сутринта ме прерязваше лявата страна на кръста. Пак споменавам - явно работенето прав не е за всеки! Ще ми се да имах друг избор.

Добавки:
метил-Б9; витамини; серапептаза
аминокиселини
рибено масло
аспирин
магнезий, МСМ, ГАБА

Храна:
06.30 - кокосово кафе* с кокосова захар* и мака*
08.30 - таханово бъркало*
13.45 - вода от зелен кокос* със сок* от ябълка и прясна куркума*
15.00 - кокосов “чипс”* с годжи бери* и резенче кокосова захар* - общо количество - около шепа
17.00 - две чаши бяло вино (по принцип си пийвам виното докато приготвям вечерята, но днес готвенето се проточи ;) ); салата домати, краставици, пресен босилек и зехтин; хумус* от чана дал*; 5 джинджифилови спринг ролс*; домашно баунти*; 1 оризовка

Мнението беше редактирано от Margi на 13.05.14 17:56.

13.05.14
17:47

Ето я и една част от храната днес. ;)

14.05.14
15:45

Сряда, 14.05
Движение:
Ащанга 2 - 65 минути, подобрих си рекорда за стойка на ръце на 36 секунди...с 6 секунди повече от предишния. ;) Другото - както стане. Яд ме е че кръста ме реже постоянно и Лагу Ваджрасана и Капотасана останаха в сферата на научната фантастика...а си бяха ок...(dull)

Добавки:
метил Б9; витамини; серапептаза
аминокиселини
рибено масло
аспирин
магнезий, ГАБА

14.05.14
19:59

Храна:
08.30 - кафе* с чага*, рейши*, кокосово масло* и кокосова захар*
10.30 - пудинг* от кафяв ориз* (не неолющен, а кафяв на цвят) с кокосово масло и разтопена палмова захар*
13.00 - масала чай* с мед*
15.30 - таханово бъркало* с лен*
19.30 - половин чаша домашно вино*; домати, краставица, тиквичка със зехтин; 2 варени яйца*; 3 оризпвки с малко чили сос*; 100-тина грама домашно баунти*
малко по-късно - една оризовка с вчерашния хумус*

10-12 минути апликатор на гръб - бях толкова скапана, че бях задрямала, когато алармата изпищя. ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 14.05.14 20:24.

15.05.14
20:08

Четвъртък, 15.05
Движение:
сутринта
Ащанга 2 - мислех че няма да я завърша, но още в началото потръгна доста гладко, вероятно защото започнах практиката 3 часа по-късно от обичайното. ;) Лагу Ваджрасана се получи, Капотасана - не.
следобед
малко домашна тренировка: 4 кръгчета от:
пост-палачинкова тренировка ;) (4 кръга от това от видеото)
след това - 30 секунди китайско столче с пудовката над глава; по 1 минута на всяка страна страничен планк и 1 минута централен

Добавки:
рибено масло
магнезий, МСМ, ГАБА

Храна:
07.00 - таханово бъркало* с лен*
11.30 - шейк от ягоди и вода от зелен кокос*
13.45 - оризово-кокосова палачинка* с б.мед* и карамел от кафява захар*
18.30 - бяло вино; салата от тиквички, авокадо, магданоз, копър и зехтин; Нази Горенг (а.к.а. ориз на тиган в спец. сос)*; чашка доматена крем супа*; домашно баунти* (доста); 2 сушени смокини
20.30 - шепа кашу

Мнението беше редактирано от Margi на 15.05.14 21:32.

16.05.14
20:01

Петък, 16.05
Движение:
Ащанга 2 - 60 минути, до Карнадавасана, отделях доста време за подготовка за някои асани, но като цяло голям зор беше всичко днес. Накрая на практиката - малко изометрии - около 3 секунди (на страна) задържане във Вирабадрасана с пудовката над глава
вечерта - Виняса, 60 минути

Добавки:
метил Б9, витамини
рибено масло
аспирин
магнезий, МСМ, ГАБА

Храна:
08.30 - таханово бъркало* с лен*
11.30 - доматена супа*; половин авокадо с лимон и черен пипер; няколко лъжички домашен течен шоколад от кашу*
16.00 - ягоди
16.30 - 10-тина годжита* и 5-6 зърна какао*
19.30 - бяло вино; домат, краставица*; зелен боб на тиган в сос*; тофу* на тиган в малко кокосово масло*; домашен кекс* със сладко от ягоди*; домашни баунти*

17.05.14
17:07

Събота, 17.05
Движение:
Ащанга 2 - 65 минути, нищо специално за отбелязване - направих си всичко, което мога, докъдето го мога. Малко видео на малка част от практиката: по-долу.

Добавки:
метил Б9, витамини
аминокиселини
рибено масло
аспирин
магнезий, ГАБА

Храна:
07.00 - копи луак* с вода от зелен кокос*, кокосова захар* и мака*
09.00 - таханово бъркало* с пчелен прашец*
12.00 - джинджифилов чай*, че май се опитват да ме заразят с нещо и цял ден ми се гади и ми се вие свят (dull)
13.30 - задушен жасминов ориз* със сливов сос; 2-3 хапки останалото домашно баунти*
19.00 - по план: домашно суши*; зеленчуково-яйчни шишчета*; домат, краставица; бяло вино; парче веган гараш*

Много ми хареса видеото и музикалния аранжимент! Браво, Марги! (F)

17.05.14
21:49

Марги,дай рецептата за тортата във ФБ :)

17.05.14
22:17

казано от Juls на 17.05.14, 21:49:

Марги,дай рецептата за тортата във ФБ :)

Не мога - не е моя собствена. Можеш обаче да дойдеш в Хумус Хаус да и се насладиш на място. ;)

17.05.14
23:06

Да бе, колко ти е да ни погостуваш:)

17.05.14
23:09

казано от slavko на 17.05.14, 23:06:

Да бе, колко ти е да ни погостуваш:)

(wasntme) това покана ли е...

17.05.14
23:13

БА, какви неща се случват в нас, докато аз още спя.
А това на 0:33 от клипа вече е ЯКА работа...

18.05.14
18:22

Неделя, 18.05
Движение:
Събудих се рано, обаче цяла нощ спах зле, така че закусих и се върнах да спя. Събудих се в 11.00!!!...поспах си поне. ;)
Като цяло се чувствах скапана и доста зле, и нямах намерение да си правя практиката, обаче отидохме на импровизирания ни плаж и на шега и на майтап, си направих Втората серия, при това се получи доста по-добре отколкото някои от дните, в които се чувствам свежа...go figure…
Малко време отделих на влизането в баланс на ръце след Бакасана Б.

Добавки:
метил Б9, витамини
рибено масло
магнезий, ГАБА, МСМ

Храна:
08.00 - таханово бъркало* с пчелен прашец*
11.30 - кокосово луак лате* Марги стайл ;)
15.30 - ягоди
17.30 - една доста голяма краставица; 2 от зеленчуковите шишчета* от вчера*; жасминов ориз* със сливов сос и малко соев сос; доволно парче веган гараш*; 2 хапки домашен кекс*; малко бяло вино
18.30 - 2 шепи печени фъстъци

Мнението беше редактирано от Margi на 18.05.14 18:40.

18.05.14
19:29

Малко от Втора серия и малко freestyle arm balance fun. :)

19.05.14
20:46

Понеделник, 19.05
Движение:
По план трябваше да бъде Ащанга 1, обаче станах в 3:00ч, за да гледам на живо уеб-семинара на Дейвид Улф...обаче му бяха хакнали сървъра, та семинара се отложи за близките дни, и си легнах пак. Станах към 6:30, обаче практиката не портъгна - малко мускулна треска на гърба от вчера, много ПМС..та направих:
5 поздрава А
3 поздрава Б
пози от стоеж
2 х 40 секунди изометрия в напад с пудовката над глава
финални пози
вечерта си водих Винясата

Добавки:
метил Б9, витамини
магнезий, ГАБА, вит. А, Д3

Храна:
08.00 - таханово бъркало* с пчелен прашец*
11.00 - джинджифилов чай* с мед*
13.00 - вода от зелен кокос* с прясна куркума* и сок* от ябълка
15.00 - 2 лъжички емнтово-спирулинов крем*
16.00 - кокосово лате*
19.30 - бяло вино; 1/2 краставица; тофу* в кокосово масло*; нази горенг*; веган гараш*...и тук се запова с ПМС храненето: 75-80 гр шоколад; 6! вафли Ная...(dull) ...скоро не се бяха получавали подобни набези...ама сега се чувствам доволно сита... (wasntme)

Мнението беше редактирано от Margi на 20.05.14 17:33.

20.05.14
17:32

Вторник, 20.05
Движение:
сутринта
3 х 6 колелце за корем от колене
2 х 30 секунди задържане в напад с пудовката (8кг) над глава
после
тренировка в залата по акробатика
обръщане на рамене, доста шпагати, силови изправяния на ръце, задържане на ръце колкото мога
следобед
3 (на страна) ТГУ-уиндмил с пудовката хваната за дъното; последното изправяне беше с pistol grip
стойки на една ръка - по около 15 секунди на страна
изправяне с мах на паралетите

Добавки:
метил Б9, витамини
рибено масло
аспирин
МСМ, магнезий, ГАБА

Храна:
08.00 - кокосово кафе*
11.00 - таханово бъркало*
15.30 - ягоди
17.00 - домашно винце*; салата от тиквички, краставици, копър, магданоз, авокадо, дом. щ. оцет*, зехтин; омлет о 3 яйца* в масло* с тиквички; спирулиново-ментово-шоколадов крем*; половин парче веган гараш*; парче домашен кекс*; 30-тина грама шоколад...
18.45 - шепа кашу
20.00 - 3 малки препечени ръжени филийки с кашкавал, малко курабийки...ПМС си продължава, явно този месец не съм се заземявала достатъчно и не съм си пила маката... (dull) ...от около година не съм имала ПМС за повече от ден, и то не се е изразявало в ядене, а в общ дискомфорт...

Мнението беше редактирано от Margi на 20.05.14 20:19.

20.05.14
21:10

Да си го запиша тук, че да не забравям:
Значи, напънах се да си припомня кога беше последния път когато имах толкова чудовищни ПМС-та, и се оказа че това е било преди около 4 години, когато изкарах около два месеца на соеви продукти (основно тофу, много малко темпе...защото трудно се намира).

Не мога да твърдя със сигурност че има закономерност, просто го споменавам като наблюдение.

Друго мое наблюдение е, че ефекта на соята съвсем не беше такъв, когато консумацията беше основно на темпе, по цял ден слънце, морска вода и ходене боса. ;)

20.05.14
21:18

Кои са храните/екстрактите/билките, които се смята, че помагат за притъпяване на симптомите на ПМС? Само мака ли? Бързо отшумяване на дискомфорта и желанието за тъпкане, иначе. :)

20.05.14
21:34

казано от Nickie на 20.05.14, 21:18:

Кои са храните/екстрактите/билките, които се смята, че помагат за притъпяване на симптомите на ПМС? Само мака ли? Бързо отшумяване на дискомфорта и желанието за тъпкане, иначе. :)

Всичко, което понижава естрогена в тялото върши работа. Големи дози от витамин Б6 също.

ПП: Отивам да изпия всичкия Б6 и да дъвча лимон с корите...боса, в градинката пред вкъщи...:D

ПП2: Д-р Меркола току-що потвърди всичките ми горни подозрения. ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 20.05.14 21:37.

21.05.14
07:58

Сряда, 21.05
Движение:
Ащанга 2 - каквото мога до Пинча Маюрасана, после 37 сек стойка на ръце. След два дни изобилно вечерно хранене е ясно че Пашасана не беше никак лесна. Бакасана Б - от четвърти опит. ;) Гръбнака ми просто не иска да се огъва назад  това е! (dull)

Добавки:
метил Б9, витамини, Б-50
МСМ с лимон
довечера - рибено масло
магнезий, ниацин, евентуално още Б витамини

Мнението беше редактирано от Margi на 21.05.14 19:56.

21.05.14
19:55

Още:
апликатор - 15-20 минути; докато бях на него ми звънна телефона, и не знам колко точно откарах така ;)
Виняса - час

Храна:
08.30 - кафе с много мака*, кокосово масло* и кокосова захар*
10.30 - 2 с.л. фъстъчено масло с мед*, какаови зърна*, чага* и канела*
13.00 - фреш* от ягоди и годжи бери* с малко мед*
15.30 - ягоди, годжи бери*; малко по-късно - спирулиново-ментово-шоколадово кремче*
19.30 - вкъщи ме чакаше омлет* с куркума, който напълних с настъргана тиквичка с магданоз и копър; малко домат; жасминов ориз* с чили; 1 бял шоколад...реших че е по-добре да си изям целия шоколад, вместо пакет Фафли след това...
20.00 - шепа печени фъстъци

Мнението беше редактирано от Margi на 21.05.14 20:04.

22.05.14
18:15

Четвъртък, 22.05
Движение:
сутринта:
Ащанга 2 - около час, без седемте стойки на глава, защото имах мускулна треска на трицепсите, а по-късно през деня отново щяха да ми трябват, така че ги скатах. Иначе, останалото беше горе-долу ок, никаква Капотасана, естествено и наклоните назад също ги скатавам.
15 минути апликатор
половин час след това:
тренировка в залата по акробатика: загрявка, доста стабилни изправяния, накрая китките ми се измориха и приключих
после, докато чаках клиентка в залата:
50 повдигания на прави крака на шведска стена, разделени на серии докато хип флексорите ми отказаха, още малко махови стойки на ръце в почивките

Добавки:
вит. Д3, А, Е
аминокиселини
метил Б9, Б-50, Б3
рибено масло
мазане и пиене на магнезий, МСМ, ГАБА

Храна:
07.00 - кафе с мака*, кокосово масло*, кокосова захар*
08.30 - фъстъчено масло с чага*, какаови зърна*, мед*
14.30 - конопен протеин* с кокосово мляко; мед*, ментово брашно*
17.00 - малко бяло вино; салата домати, краставици, пшеничен зародиш, зехтин; задушен жасминов ориз* с чили; 3 оризово-ленено-кокосови палачинки* с мед*; редче бял шоколад (имам прогрес с количествата...или по-скоро регрес ;) )
18.30 - 10-тина печени фъстъка, редче бял шоколад и половин спирулиново-ментово-шоколадово кремче*
19.30 - още 2 хапки от палачинките* + 1 вафла Ная (dull)

Мнението беше редактирано от Margi на 22.05.14 20:28.

23.05.14
20:26

Петък, 23.05
Движение:
сутринта:
Ащанга 2 - колкото мога от всички пози в серията - около и малко над час
следобед си водих Винясата
после 50 повдигания на изправени крака от шведска стена, с почивки

Добавки:
аминокиселини
метил Б9, Б-50, Б3
Д3, А, Е
рибено масло
магнезий, ГАБА, МСМ

Храна:
06.30 - кафе с мака*, кокосово масло*, кокосова захар*
08.30 - таханово бъркало*
12.30 - червен ориз* с кокосово мляко и палмова захар*
14.00 - масала чай* с мед*
19.30 - домашно вино; салата домати, краставици, пресен лук*, пшеничен зародиш, зехтин; задушен жасминов ориз* със сливов сос, куркума и черен пипер; половин черен шоколад; 3 вафли Ная, 2 хапки сладолед и 2-3 дребни курабийки

27.05.14
20:14

Събота, 24.05
Движение:
Ащанга 2 в 5 часа сутринта...от години не ми се беше случвало да си правя практиката толкова рано и се получи учудващо добре
следобед на Локомотив: доста стойки на ръце, махови и силови

Добавки:
метил Б9, Б50, Б3, аминокиселини
рибено масло
магнезий, аспирин

Храна:
04.30 - кафе* с кокосово масло*, кокосова захар* и мака*
06.30 - фъстъчено масло с мед*, какаови зърна*, чага*
10.30 - червен ориз* с кокосово масло, кокосов крем*, кокосов “чипс”*; палмова захар*, годжи бери*, стафиди
13.30 - зелен чай*
17.00 - бяло вино; домат; кълнове от мунг дал; домашно суши*, арменски сладки, 2 фафли роден край; малко шоколад

Неделя, 25.05
Движение:
Ащанга 2 - до Карнадавасана
после докато останалите се потиха в Богоров, аз си направих няколко серийки обръщане и тласкане с 16-ката пудовка, колкото да се уверя, че все още мога, малко изометрия във Воин, пак с пудовката и две-три изптавяния на ръце
плаж (истински, не плевенския вариант ;) )

Добавки:
метил Б9, Б50, Б3
АК
аспирин
рибено масло

Храна:
07.30 - зелен чай*
08.30 - шейк* от авокадо, куркума, джинджифил, индийско орехче, канела, мед*, карамфил
12.00 - остатъка от червения ориз* от предния ден
17.00 - бяло вино; домат, пиперка, басмати* с авокадо, кълнове от мунг дал и галангал; 6 обикновени бисквити РК с течен шоколад, 2 вафли РК
20.00 - 2-3 резена краставица и домат; 2-3 маслини; половин шепа фъстъци; тънко парче кекс

Мнението беше редактирано от Margi на 27.05.14 20:25.

27.05.14
20:24

Понеделник, 26.05
Движение:
Ащанга 1
после, на стадиона до вкъщи - малко силови изправяния, стойка на ръце - 36 секунди (явно за сега това ми е лимита)
разходка от катедралата до вкъщи (кв. Левски)...боса (inlove)

Добавки:
метил Б9, Б50, Б3
АК
рибено масло, аспирин

Храна:
06.00 - зелен чай*
07.30 - крем* от 1 авокадо, джинджифил, куркума, какао, карамфил, индийско орехче, канела
08.30 - половин авокадо с черен пипер и тибетска езерна сол (много вкусна се оказа, добавям си я и във водата вече)
15.00 - зелен чай*
17.00 - бяло вино; салата от тиквичка, корнишон, пресен кориандър, прясна мента, шарлан*, я.оцет; басмати* с кълнове от мунг дал; бонбони, които открих в един био магазин - 4 вида; течен шоколад

Вторник, 27.05
Движение:
малко по-лежерна практика
5 поздрава А
3 поздрава Б
малко фристайл поздрави, някои от позите от стоеж
доста силови изправяния + две-три задържания за по около 25-30 секунди
2 минути планк
по 1 минута страничен планк на длан
30 секунди заден планк
много тазоотварящи
Карнадавасана
финални пози

Добавки:
метил Б9, Б50
рибено масло
аспирин
магнезий, МСМ, ГАБА

Храна:
07.00 - зелен чай*
09.30 - ягоди
10.00 - таханово бъркало*
12.30 - басмати * с прясна мента и черен пипер; 4 квадратчета шоколад
16.00 - ягоди
17.30 - малка лъжичка масло от бразилски орех*
19.15 - домашно вино*; салата от токвичка, краставица, копър, магданоз, зехтин, домашен я.оцет*; доамт; домашно маринован джинджифил*; жасминов ориз* с прясна мента, нигела и кокосово масло*; 2 овесени бисквитки и 2 вафли с дом. сладко от вишни*

Мнението беше редактирано от Margi на 27.05.14 21:49.

27.05.14
21:43

Слънчева практика рано сутринта. (sun)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1