forever hungry

Темата е заключена.
Прескочи до:

17.06.14
18:58

Аа вярно, че имаше и малък лост ! Другия път с него значи:)) То мен с 20 не ми пречи, с 30 е проблема, ама ако падна все някой ще ми помогне :Д

Всъщност тая драма е, защото онзи ден гледах някакво видео на всякакви хора дето се обръщат и падат с щанги, иначе никога не бих се замислила, че е вероятно да ми се случи :Д

17.06.14
23:51

вода - 0.5л...
11-12.30 - 2 яйца*, песто*; 30гр овес, бадемово мляко*, протеин, 150гр ягоди*
15.00 - тренировка
18.00 - 30гр овес, бадемово мляко*, кокосова захар*(има нисък ГИ)
- след 30 мин суроватъчен протеин
21-22.00 - 2 яйца*, към 200гр пилешко, гъби, аспержи (nlove9), домат, краставица, тиквичка, зехтин*; протеин с бадемово мляко, ф.масло и кокос по малко, стана като кремче
- междинни през деня 6-7 бадема и 2 череши

тренировка крака:

5мин пътека бързо, ставни ротации, клек със собствено тегло
клек на смит машина 10@20,20,30,30 8@34,34 без да събирам коленете ! (sun)
тяга с дъмбели 12@12,16,20,20
лег преса 2х12@20,20 10@30,30,30 най-после тия 30 ! изобщо не беше толкова трудно всъщност
напади с дъмбели 10@10 12@10,10,14,14 (общо за двата крака)
бг клек с дъмбели 10@12 8@12,12,12
хип тръст с диск на корема (нз там ли трябваше да е, но е много неудобно) 3x10@10
стречинг 15 мин

Промених малко нещата този път за разнообразие. Увеличих сериите на клека, понеже нали е много основен. Уф мазало направих, ама много се надразних сутринта.

мерих обиколки:
53 и 52см бедра... преди ми бяха 51 |-)
корема реших да не го меря, но откакто почти спрях млечните и почнах да ям месо съм като балон - лоджик !!
+1.5кг, т.е. 48.5
Сигурно съм единствения човек във вселената, при който НВД, че и с дефицит даже, не дава никакъв резултат.

Мнението беше редактирано от maggie на 17.06.14 23:54.

18.06.14
15:01

И вчера ли ни намери лостове и кураж да се махнеш от глупавата машина?
п.с 500мл вода, няма да стане

18.06.14
15:08

Вчера като си писахме тук вече бях тренирала, в петък ще си клякам с лоста.
за водата съм съгласна и хич няма да се оправдавам.

18.06.14
15:12

Маги, в какъв часови интервал тренираш? Ако не с Крум, поне с мен да се засичаш, като ги правиш тези крака? Знам, че е гадно в началото и имаш чувството, че всички те гледат и чакат да сбъркаш, да изпуснеш лоста, да залитнеш и т.н. Повярвай ми, не е така, аз вече забелязвам, че има мъже, които видимо правят някои упражнения с доста по-лоша техника от моята (която не е перфектна в никакъв случай, но всички се учим!). Горе главата, да не ти пука от другите, гледаш себе си! (F)

18.06.14
15:21

едва ли техниката е причината да ви гледат вас двете точно (giggle)

18.06.14
18:43

Днес имах зареждащ ден и мисля, че мина добре.
вода - 2л (rain)

- суроватъчен протеин
10.30 - тренировка
12.30 - овес, бадемово мляко*, с.протеин, малка праскова
14.00 - 50гр пълн.паста, 1л.песто*, 20гр с.протеин, б.мляко*
17.30 - 100гр пълн.паста, ~250гр сос с домати и чиста кайма, сурова кисната елда* с банан, мед* и б.мляко*
20.30 - към 100гр пилешко, гъби, 1л.песто, 2-3лъжици сос с кайма, някаква бърканица протеин с кокос, какао и бадемова пулпа от млякото

тренировка корем+HIIT:

повдигане на краката(прави) от лег 5х12
коремни преси (редувах с горното с малка почивка) 4х12
хиперекстензии 12, 3х12@5kg диск
верт.повдигане на краката(прави) от стенд 5х12
планк на лакти, изправяне на ръцете, на лакти и тн. 3х10
махало с полуправи крака 3х16
без стречинг

30мин пътека: 5мин бързо ходне, 20мин бягане на интервали 30/90 (30сек - 10км/ч и 90сек - 8км/ч), 5мин бързо ходене

Броих само въгл. - 150-60гр. Не вярвам да съм на +с калориите, но и да съм все ми е тая, така или иначе не знам колко трябва да ям. Четох, четох и установих, че зареждащите дни са важни. Правя ги без чийт мийлс, затова в неделя пак ще имам такъв ден. Като без тях не стана, ще пробвам със.
Пастата е измерена сурова.

Мнението беше редактирано от maggie на 18.06.14 22:03.

18.06.14
19:07

Нати, най-често към 3, но понякога ходя сутрин към 10, за да е (почти) на гладно. Ще се радвам, когато и да се засечем. (F) И все пак ще го мъча клека без машина в петък, даже и сама да съм, че ме засрамихте ! :Д ама то вие сте прави де:))

19.06.14
19:25

сън - 8 часа
вода - 2.5 литра

- 1 яйце, 1б.
11.30 - тренировка
13.30 - 50гр паста, 200гр сос с кайма, 1/3 банан
15.30 - 150гр пилешко, 2 яйца, 4л.бадемова пулпа, кок.масло*
- 15гр бадеми
20.30 - 3 мини яйца*, малко сос с кайма, протеин с 2-3л.б.мляко*
- 20гр орехи

тренировка ръце:

5мин бързо на пътека, ставни ротации
dumbell bench press 12@5,6,6,7
seated high row 12@10 3x10@30
seated cable row 12@15 3x8@20
over head shoulder press с дъмбели 8@5 3x10@6
triceps cable pressdown 12@20 2x10@25 6@30
standing biceps curls 4x8@6
стречинг 15 мин

Яде ми се плод и тахан с мед.

Мнението беше редактирано от maggie на 19.06.14 22:54.

20.06.14
17:50

сън - 8 часа
вода - 1.5л засега, ще пия до 2.5

- 1 яйце
11.30 - тренировка
- 1 яйце, 2б., 1/2 банан, 10 лешника
15.30 - 200гр пилешко, ф. и кок.масло*, лешници, 2 какаови зърна
- 10-15гр орехи
20.30 - тиквичка със соса с кайма. направих си и крем от чия*, л.семе*, б.мляко* и какао - ще ям от него. и останалите лешници - днес общо 100гр
22.30 - тиквичка, 4гр кок.масло*, 1доза протеин, 3 какаови зърна*, 4 парченца орех (от тия работи си направих спагети и палачинки! много съм изобретателна нощем като огладнея :Д )

тренировка крака:

10мин бързо на пътека, ставни ротации, 2х12 клек със собствено тегло
клек (сама, без машини) 2х12@20, 4x8@30, 12@20
р.тяга 12@16, 3x12@20, 10@24
в.лег преса 2x12@20, 3х10@30
в СС:
- бедрено разгъване 4x12@15
- бедрено сгъване 2x12@10, 2x10@15
глутеус ритник на машина 12@15, 3x12@25
повдигане на пръсти на машина за клякане 2x12, 2x12@10, 12@20
стречинг по-леко пак
16мин пътека - 3мин бързо, 10мин бягане с 8.5км/ч (накрая с 10), 3мин бързо

Едно момче ме видя, че умувам нещо пред лоста и много любезно предложи да ми помогне.
Каза, че често ме вижда там и съм тренирала добре (wait) и ако имам нужда от нещо да го питам (sun)

пс. още 2 седмици и с НВД-то си казваме довиждане май май. подозирам, че и от тях няма смисъл, ама ще си го завърша, поне да знам, че не е бил във волята проблемът.

Мнението беше редактирано от maggie на 20.06.14 23:29.

20.06.14
21:46

ма не се сдържах просто ! не че не ям достатъчно де, ама то не пречи. :Д
утре ще търся да си купя единична доза протеин “с банан”.... много ми се ядат плодове :( голяма драма с тия плодове ей!

20.06.14
21:55

Като приключиш с НВД -то мини на РБД...отпускай си душата с некое плодче редовно и без да прекаляваш за да не ти липсват такива работи които хем обичаш пък и не са джънк фууд....

Иначе храненето като цяло ти е екстра ,тренираш си хубаво ....надграждай и резултатите ще дойдат ...(muscle) :)

Казвам ти го като фен на плодовете който  открито прекаляваше с тях .....но това  води единствено до стомашен дискомфорт и никакви реални ползи ....освен за небцето...:D

Мнението беше редактирано от overkill на 20.06.14 21:58.

21.06.14
23:52

Такъв е планът, да. Че в момента с тия химически прахчета не съм на много здравословна вълна.
КАНТ УЕЙТ честно казано, няма да погледна краставици после дълго време :Д това НВД винаги ме оставя с големи травми и никакви резултати, направо срамота !

21.06.14
23:57

Значи нещо не е наред :D На 0 въглехидрат ли си, или така ми се струва?

22.06.14
00:09

сън - 8 часа
фаст - 15 часа и малко ! бързо ми мина глада, но правих 3 вида скоунс за приятеля ми и много ми се ядеше. ама не си опитах де 8-) чак следобяда
вода - 1л и ще пия още малко сега

- по време на фастинга на 1 път домат, краставица и тиквичка
14.00 - 200гр пилешко, 2 яйца*, л.брашно, 30гр протеин, 2-3 кашута и орехчета
- 4 какови зърна* и 4-5 вишни (крадох от едно дърво (tmi) ), няколко черни бобчета и 2-3 малки хапки скоунс със сирене/с лимонова кора и мак* (пълн.брашно*)
21.00 - 2 купички супа от тиквички с 2л.сметана, 130гр черни бобчета от консерва, 30гр протеин, какао и л.семе* и отделно 2 парчета протеиново брауни от черни бобчета (cake)

Ккал не ми се смятат, ама би трябвало да съм около 1000, въглехидратите под 40гр.
На консервата пише, че има 8гр въгл. на 100грама, което ми звучи приказно, защото обожавам такъв боб под всякаква форма. Дано не послъгват. Но на крем с протеин, какао и б.мляко е страхотно и супер засищащо.

Днес беше почивен ден с разходка. Трябваше да тичам, но ме боли дясното коляно и реших да не рискувам. Утре също почивка.

22.06.14
00:12

Оо далеч съм от 0 въглехидрати. Гледам да са 40-50грама на ден, винаги след тренировка на един път. И по 1-2-3 грама там от какао и разни такива странични работи в другите яденета. Последните 2 дни ги намалих още с цел да проимам някакъв напредък, но ми се струва напълно безсмислено това НВД. Сигурно аз бъркам някъде, но изчетох всяка тема за тоя режим във форума... и уж всичко правя правилно...

22.06.14
15:37

Незнам от колко време си на НВД ,но за мен тоя режим работи само в кратки срокове 2-3 седмици месец най много ....преди организма да се е усетил и да почне да забавя метаболизма !!!!

22.06.14
21:31

Може би просто не ти трябва НВД? Ако съдя по снимките ти, нямаш изобщо какво да сваляш, така че не знам защо се мъчиш. :Д

23.06.14
09:48

Ами не се харесвам особено така. Не съм вкъщи да пусна снимка, но имам малко мазно около ханша и вътрешната част на бедрата, което е откровено дразнещо. :Д
НВД спазвам последните 2 седмици стриктно. Преди това пак, но от време на време чийтвах. За 2 месеца съм +2кг почти...

И обиколката на бедрата ми се е увеличила с 1-2см, а това НЕ ми допада. Трябва ли да ги тренирам само веднъж седмично? (сега са 2) И ако бягам монотонно ще спаднат ли?

Наистина мислех, че с различно хранене и балансирани тренировки ще се променям към хубаво, а вървя точно в обратната посока - преди се харесвах повече...

23.06.14
10:25

Еее, ти нали тренираш фитнес с уреди и тежести?
Това предразполага трупането на малко мускули и води и до малко по-голям обем на тези места, където вече правиш мускули.
Ако не искаш мускули, а само стягане, можеш да си бягаш, да си правиш гимнастика, лицеви, коремни други хубави работи със собствено тегло.

23.06.14
10:27

Може би НВД не е оптималният режим за твоето тяло просто. Аз примерно с НВД никога не свалям, не знам защо, просто не се получава. Може би е хубаво да се храниш по усет, а не да мислиш кога трябва да заредиш, кога трябва да ядеш въглехидрати и т.н. Излишно затормозяване е. Не става въпрос да караш само на въглени, разбира се, въпреки че има хора с добри резултати и на ВВД, но не и да бягаш от тях:Д.
Според мен ключът е балансирано хранене без изключване на който и да е макронутриент (без джънк, разбира се, ама то това не е храна), добри тренировки, спокоен сън (нещо, което повечето хора пренебрегваме) и вода. Ефект от тренировките ще има, разбира се, но трябва и време. :р
Това за монотонното бягане и аз съм го чела, ама не съм го прилагала достатъчно дълго време, че да ти кажа дали има ефект.

23.06.14
13:31

Подозирам, че пак нещо съм се объркала на тема тренировки. Може ли някой да ми разясни, моля?

Да кажем, храня се с дефицит от 300 ккал (с цел да сваля мазнини?).
В единия случай ходя на фитнес и тренирам с максимално тежко по 8-12 повторения (както досега).
В другия случай правя тренировки на Зузана или 4-5 упражнения (15-20 повторения всяко) в няколко кръга с много малка почивка между кръговете. И бягам няколко пъти седмично монотонно или интервално.

Каква ще бъде разликата в резултата за 2-3 месеца примерно?
Понеже не мога много да обясня, ще пусна една снимка как бих искала да изглеждам. Като съм напълно наясно, че няма как да изглеждам точно така, защото съм с различна структура, гени, височина и тн. Но как мога максимално да се доближда до такъв вид? Без покачване на ММ, просто да са ми по-”изпънати” и стегнати сегашните налични мускули?

Мнението беше редактирано от maggie на 23.06.14 13:32.

Kenny

23.06.14
13:35

Пиши ми лично като изглеждаш така.

23.06.14
13:42

Повече повторения с малки тежести, гимнастика, упражнения със собствено тегло и бягане...

23.06.14
13:45

Просто в първия  случай ще пазиш мускулатурата повече даже може и да добавиш мускул ако си наистина на такъв малък дефицит !!!!
Което значи че ще сваляш по бавно така ....
Докато при втория вариант ще сваляш по повечко от всичко = по бърза загуба на тегло (не само на мазнини).....

Дали се сваля, поддържа или качва не зависи толкова от това дали си на НВД, РБД, ВВД и т.н., а от съотношението между приетите и изразходените калории. Стигам да извода, че от 2 седмици насам си на стриктно НВД с 300 калории дефицит, а преди това не са били съвсем ясни калориите (може би?). Качените 2 кг и 1-2 см в последните 2 седмици ли са или по принцип? Предполагам знаеш, че и формулите, по които се определят необходимите калории, в най-добрия случай са приблизителни... тези 300 калории, с които си в минус, може и да не са достатъчни. Много трудно е да качваш килограми в дефицит, в твоя случай ми се вижда направо невъзможно. Та така, определяш си едни калории, държиш ги да кажем седмица две и ако не сваляш килограми, намаляш калориите още малко, докато започнеш да сваляш...
За тренировките - тежкото трениране само по себе си не значи качване на мускули, особено ако си в дефицит (като изключим евентуално в началото визуалния ефект от мускулния тонус). Според мен по-добре някакви по-интензивни тренировки, с по-голям енергоразход, стимулиращи повишен енергоразход и във времето след тренировката. Някакви кръгове е добър вариант, не е казано, че трябва да са с кой знае какви тежести, те кръговете все пак предполагат използване на тежести под максималните...

Визията, към която се стремиш, смятам, че е напълно постижима, взимайки предвид индивидуалните особености на всеки, разбира се.

П.П. 300 калории изобщо не е малък дефицит, предвид общите калории в случая представляват немалък процент. Въпросът е колко от тях наистина са дефицит и в дефицит ли е изобщо по-скоро...

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 23.06.14 13:59.

23.06.14
14:02

казано от Мартин Томов на 23.06.14, 13:57:

...намаляш калориите още малко, докато започнеш да сваляш...

П.П. 300 калории изобщо не е малък дефицит, предвид общите калории в случая представляват немалък процент. Въпросът е колко от тях наистина са дефицит и в дефицит ли е изобщо по-скоро...

Маги яде по 1000 калории на ден, накъде да намалява повече? Със послеписа съм съгласна.

Признавам, не съм в детайли запознат с менюто й и приеманите от нея калории и това с намалянето ако не сваля беше по-скоро по принцип. Но ако си в дефицит и не сваляш - най-вероятно или дефицитът е прекалено малък, или е прекалено голям...

23.06.14
14:29

От 2 седмици ям около или малко под 1700ккал на ден (на НВД). :) Това според формулата (коефициент за трен. 3-5пъти седмично) е с 300ккал дефицит за мен. Тренировки 5 пъти седмично в зала с тежести.
Преди това ядях средно 1400, но и тренировките ми бяха вкъщи по 30 минутки тип Зузана.

Тези 2кг ги качих последните 2-3 седмици, което ме кара да мисля, че калориите са ми много? Ще опитам да ги намаля например на 1300 и вместо тренировки с много тежко, ще правя такива кръгови. С каква продължителност е добре да са? Например, ако една тренировка е 30 минути с малка почивка само между кръговете и това го правя 5 пъти седмично, достатъчно ли ще бъде? И може да включа бягане 1-2 пъти.

Иначе от днес минавам на по-балансиращ режим като РБД, защото НВД много ме натоварва психически и апетита ми е до небето.

Ами в моя случай, използвайки предполагам същата формула, също с коефициент за 3-5 тренировки, ми се получават 2900-3000 калории. Аз тренирах 6 пъти + 1-2 пъти футбол и поддържах тегло с около 2700 калории... това по отношение точността на формулата... то си има разлика и от тренировка до тренировка де. После ги намалих до около 2500 и започнах да свалям (бавно).

Това, че откакто си на тези калории си качила 2 кг говори, че са ти много, да... Моят съвет обаче е да не ги намаляваш прекалено много, да не отидеш в другата крайност в желанието си да компенсираш... По-добре е да тръгнеш от малко по-високи от необходимото калории и да намаляш постепенно, отколкото да скочиш от самото начало на много ниски и бързо да стигнеш застой... За РБД подкрепям, най-добре е да си намериш режим, който не ти е проблем да спазваш и целогодишно, варирайки само калориите, ако не ти понася НВД, насила нищо хубаво няма да стане...

За тренировките - няма “най-верен” отговор, реално (почти) всички са верни, въпросът е да намериш вариант, който работи за теб и самата тренировка да ти доставя удоволствие. Дали ще са 30 минути, дали малко повече, дали с почивки между упражненията или без (не е нужно да нямаш почивки, ако имаш ще можеш да работиш и с малко по-големи тежести ако все пак си ти харесва да тренираш с такива) - не е от първостепенно значение. Бягането - ако си ти харесва бягай, не пречи, чисто като постигнат енергоразход - с тренировка може и повече да се изразходи по принцип. 5 пъти седмично ако правиш един и същ кръг може да е доста еднообразно иначе, но не пречи да редуваш примерно 2-3 различни кръга в различните дни...

23.06.14
16:41

С тренировката на Зузана ще постигнеш някакъв тонус в сравнение със заседнал начин на живот.. Нито едно от момичетата, които поствате не тренират с подобни кръгчета вкъщи. Ако има момиче тук във форума и е постигнало поне половината от целите с тези тренировки искам да го видя:) 10-12 повторения са си леките тренировки с тежест всъщност.

Мнението беше редактирано от cantimagineit на 23.06.14 16:42.

23.06.14
19:12

Е значи според теб, ако си продължа със сегашните тренировки, ще добия подобен вид? (доколкото тялото ми го позволява - надявам се да го)
Не искам краката ми да стават по-големи, всъщност искам да са 50-51см като преди. А където и да отворих да чета, пише, че с клекове с тежести (примерно) няма да им намалее обиколката? Затова се насочих към кръговите..

В главата ми е ле-ща . А мненията ви са ми много полезни и много мерси, че ми отговаряте.

23.06.14
20:49

Ти в момента си на см от постигането на последното тяло, което постна. Не ми казвай не е така, защото съм те виждал не веднъж и мога да преценя. Това тяло можеш да го постигнеш с кръгчета и тичане навън и добра диета. Не е нищо особено, че да изисква по-сериозни усилия. Щом не искаш да увеличиш с няколко см бедрата си за сметка на по-добър цялостен вид на краката и дупето това е твоя работа и няма нужда да клякаш тежко.

Мнението беше редактирано от cantimagineit на 23.06.14 20:49.

23.06.14
22:38

Не искам големи бедра, да... не ми допада нито върху мен, нито върху други хора просто визуално. Дупето ми се е променило днес забелязах, сега ми харесва повече, но не знам дали бих жертвала бедрата заради него.
Може би ще опитам някаква комбинация между сегашните тренировки във фитнеса и кръгови. Ако не ми хареса накъде върви, ще променям пак и така:)

Мерси ви много на всички за коментарите! (F)

23.06.14
23:18

22.06 - по план - зареждащ. Нежната ми психика не издържа и не мина много добре. (makeup) Ядох червена леща,  пълнозърнести скоунс, пълнозърнести палачинки, много сезонни плодове, спагети от тиквички с риба тон, правих домашно песто с бяло сирене и кашу, правих и хумус (h) все неща, които обожавам и не намирам за вредни, а бяха в черния списък. Много ми беше подуто коремчето после от всичката тая обемна храна. Отказах се от НВД, защото ми сбърква психиката и целите ми дни минават в мислене за храна, какво може и какво не може.
Движение - цял ден навън с много ходене.

23.06
И този ден мина сбъркано, но и не си бях вкъщи и беше сложно. ккал - 1700.
вода - 1.5л

9.00 - ягоди, праскова; 1 яйце, 1б, хумус*; бананово кремче с конопени семена*
- пъпеш, ягоди, мини банан
13.00 риба тон с песто
- домат с 50гр сирене
17.00 - тренировка
18.30 - 1л. тахан със стафиди, малко хумус*, 2 лъжички каков протеинов крем
22.00 - 150гр(варена) киноа с 1л.песто, домат, 1 купичка таратор, малка праскова и 5-6 сушени плода
- през деня към 20-30гр кашута

тренировка корем:

7 минути въртя 1-ви кръг:
- 40 коляно-лакът от лег
- 15 V-ъпс с не особено прави крака
- 15 коремни преси с прави крака повдигнати на 50см
- 20 коремни преси със свити крака и ръце напред
почивка 1 минута
7 минути 2-ри кръг:
- 40 планински катерач
- 30 повдигане на краката от лег
- 20 toe touches
- 30 сек. планк

тренировка 2 след малко (с малки почивки накрая):
7 минути повтарям:
- 8 лицеви опори (до половина) с ръце на височина 50-см
- 12 полукофички
почивка 1 минута
7 минути:
- 30 сек. планк (краката на 50см височина, ръцете прави)
- 12 супермени

Коляното продължава да ме наболява в рендъм моменти през деня, затова бях много ограничена откъм упражнения, не исках изобщо да натоварвам краката. От петък ме наболява по-често, преди това рядко и много не го отчитах... Може и да не тренирам крака тая седмица и ако не мине - лекар. Кой знае каква глупост съм направила (dull)
Лягам си и си поставям за цел утре да не надвишавам 1500ккал. (F)

24.06.14
17:47

Здравей Маги, искам да те попитам това в чашката някакъв крем ли е?

Поздравления за упоритостта, която имаш :-)

24.06.14
19:15

Ами кремче ще да е :Д по равно банан+заквасена сметана, много сурово какао и конопени семенца:)
———————
Днес отидох на фитнес и после цял ден в кухнята ном ном :Д забърках 3 неща и съм хепи маги !
вода - 2л

- хапка скоунс* с лъжица тахан и сладко* без захар (плодове и пектин)
11.00 - тренировка
12.30 - 1 яйце 1б., сирене, салата
15.00 - 100гр бананово-овесен хляб, кисело мляко, банан, 85% шоколад (снимка 1)
- междинни: 500гр пъпеш, праскова, 2-3 сушени плода, оризова бисквитка (снимка 2), бананов хляб к.мляко, половин домашен шоколадов бонбон с кок.масло* и джинджифил*
20.30 - 2 яйца, сирене, кисело мляко с бананов хляб
22.30 - 2 печени чушки* и домат, че много изгладнях
ОБЩО: 1500ккал

тренировка ръце:
пътека 5 мин
забравих ставните ротации от разсеяност (глад)
dumbell bench press 12@6,6,7,7
seated high row 12@10 3x10@30
seated cable row 12@10,15 2x8@20
over head shoulder press 2x12@6 2x10@7
tricep press down 12@15 2x10@25 8@30
bicep curls 3x10@6 5@7 с големи мъки накрая

4 кръга:
50 планински катерачи
12 суинг с пудовка 8кг
10 бърпита без подскок

накрая стречинг

Приключих за по-малко от час и ми се стори, че трябва да понаправя още нещо. Сутринта четох за кросфит комплекси и много се надъхах да пробвам, но повечето имаха набирания/спринтове и не си харесах. Нямах телефон да си засека време, но се стремях да съм бърза. Почти без почивки.

Мнението беше редактирано от maggie на 24.06.14 22:33.

25.06.14
19:01

течности - 1 зелен чай, 1.5л вода

10.30 - 1 яйце 1б, сирене, салата; кисело мляко, банан, 30гр овесен хляб
- 3 сухара, 2чл сладко* (без захар) и 1 бонбон* от вчерашните
15.00 - салата, 300гр крем (извара, банани, сметана), 6 череши
18.30 - 2 мини яйца*, 1л. сирене, 2р.сухара със сладко*, банан, 3 череши
21.00 - супа от печени чушки и домати, броколи, 100гр крем и пъпеш
1500 ккал без да броя от зеленчуците
и някакво тъпо среднощно ядене, което всичко развали (dull) 200гр к.мляко 2.9% и парче ябълка

тренировка в 17.30:

15 минути:
10 бърпита
10 повдигания на краката от лег
10 коремни на пода

Успях да направя точно 8 кръга. Най-бързия за 1:35мин, най-бавния за 2:11мин, защото си починах малко и бях бавна.

Мнението беше редактирано от maggie на 25.06.14 23:17.

26.06.14
18:22

Тези 2кг, които си качила как ти изглеждат в огледалото - не е задължително да са дебелина и по-скоро може да влизаш във форма с тях, макар и да не ти харесва - мускули на краката и дупето. Монотонно бягане и т.н. с цел да ти стопи мускулите мисля, че е излишно и не може да се практикува постоянно, така че за намаляване на размери този начин не е дълготрайно решение. Ако се стягаш и оформяш не мисля, че може да изглеждат зле бедрата ти, макар и малко по-големи...

26.06.14
22:47

Виждат се и в огледалото малко - краката ми например се докосват, а преди не се. Всъщност това е само. Иначе пък дупето ми е някак по-стегнато, което е хубаво. Едното е добре, но другото не е общо взето. Не знам как да ги балансирам.
Очаквах, че с тренировките започва да се изгражда мускул, но мазнината отгоре малко намалява и така обиколката пирмерно е същата, но цялостният вид е друг. Явно просто не съм разбрала правилно и не работят така нещата или не знам...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1