TonsOfDamage - подготовка за силов трибой и стронгмен(в бъдеще)

Прескочи до:

14.06.14
21:41

Храната днес:
3 принцеси с филе и пушен кашкавал, 2 яйца
4 кюфтета, таратор, 1ф.пх., 1 сладолед сникърс, 1 чаша бира радлер, фреш от 2 портокала
2 свински шишчета(не мн големи) 2 кебапчета, 2 шок.бонбона, салата
сега отивам на купон, ще пия много бира (ще играем на флипкъп и бира понг)

Да ви разкажа една случка от преди малко. Отидох с един приятел в едно близко село, защото преди месец се запознах с едно момиче от там и един път ходихме на купон там и аз отидох да се видя с нея, а и моя приятел също харесва една(приятелки са ) та отиваме нали и сядаме на едно заведение*ресторант и кръчма едновременно. И гледам някви пияни бадки на съседната маса и един от тях 2 пъти идваше да гледа мача на телевизора(той беше почти до нас) и по едно време сяда до мене, прегърна ме и почна да ми говори някакви простотии. И момичетата гледаха ужасено и се смееха на простотиите му, моя приятел се изпоти от притеснение(беше срещу мен) а аз само гледах да не ми се вдигне адреналина и както съм ухилен да се намръщя,бях си измислил една тактика, ако почне да се заяжда, както ме беше прегърнал беше открит за един лакът в брадичката ама не исках да правя такива неща изобщо, щото приятелите му бяха 2 метра високи и 150кг.. та слушах го приказвахме си ама ти не можеш да си приказваш с него, той е къор кютюк пиян.. даже ме целуна по челото :D ама не ми пролича изобщо, държах си се спокойно, приказвах си, а един от неговите приятели дойде и вика айде остави младите и взе да го дърпа и тоя вика неее махай са от тука да не ти зашлевя 2 шамара, аз няма да се заяждам с тях, после и на  мен ми каза че не е тук да се заяжда, а да си поговорим... та накрая ми каза ако някой та закача аз съм човека обаждай са и отиде на другата маса. А другото нещо, което много ме отврати, беше че тези пияндурници и един трезвен татко ДАДОХА НА 2 ГОДИШНОТО СИ БЕБЕ ДА ПИЕ УИСКИ ! И то разбира се се разплака и избяга.. Надявам се поне момичето да е останало с добро впечатление от мен, щото тя е срамежлива, пък и аз съм срамежлив.. все на срамежливи попадам :D Но ще видим какво ще стане в крайна сметка, другата седмица смятаме пак да ходим. А и момичетата казаха, че за пръв път виждат такава случка в това заведение, въпреки че беше 7 часа и почти нямаше хора, а те са били в заведението когато е било препълнено с 200 човека и пак е нямало такава случка... каквото това :D

15.06.14
10:48

Малко в стил на случката:

казано от TonsOfDamage на 14.06.14, 21:41:

Надявам се поне момичето да е останало с добро впечатление от мен, щото тя е срамежлива, пък и аз съм срамежлив.. все на срамежливи попадам :D

Определено си прав, че попадаш все на срамежливи - и аз съм срамежлив. :D И аз се надявам да си останал с добро впечатление от мен. (blush)

15.06.14
11:56

казано от Debel Lebed на 15.06.14, 10:48:

Малко в стил на случката:

казано от TonsOfDamage на 14.06.14, 21:41:

Надявам се поне момичето да е останало с добро впечатление от мен, щото тя е срамежлива, пък и аз съм срамежлив.. все на срамежливи попадам :D

Определено си прав, че попадаш все на срамежливи - и аз съм срамежлив. :D И аз се надявам да си останал с добро впечатление от мен. (blush)

Ама много те обичам бе, сладур ! :* ШТСКСМ :) :D

15.06.14
12:08

Успех с мацката и помни, че доброто отношение, подплатено с реална безкористност, оказва голямо положително въздействие.

16.06.14
15:32

Week 2 Day 1
Мъртва тяга: 3х3 с 125кг
Набиране с тежест(чин ъпс) : 3,5+25кг ; 5,5+15кг ; със широк хват 10СТ
Сгъване с 45кг щанга за бицепс в дроп серия със сгъване с 7кг дъмбели : 6 - 10 ; 5 - 10; сгъване с 40кг щанга - 6 - 10
Днес един ми даде 2 дози енимъл рейдж, защото той не искал да ги пие, та аз дадох едната на моя приятел, те бяха малко повече от по 1 доза, но съвсем малко. Та добре ми се отрази, не ми се спеше, не бях уморен, бях концентриран, като цяло много по-добър ефект от кафето или енергийната напитка. На тягата ми беше много леко(сигурно защото Ронката е болен и няма да тренира днес, та ми е дал от неговите супер сили), а набиранията ги пиша с половинки, защото не можах да се вдигна до брадата, а първите ги правя чак до гърлото.
Храната вчера:
3 яйца със доста сирене и кашкавал
2 големи свински шишчета, половин малко пилешко и 2 кебапчета, крем карамел със сладка питка(отдолу е питката, отгоре крем карамела, много вкусно става)
1 голяма чиния с мусака, към 100гр. пушен кашкавал, 1ф.п.х., креатин
1 кисело мляко
Храната днес:
чаша овес, 2 яйца, креатин
малко над 1 доза Animal Rage
3 яйца със 200-250гр. сирене и голямо парче кашкавал, крем карамел със сладка питка ...
1/2 чиния мусака, 3 кюфтета, 1ф,б.х., салата
1 кисело мляко

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 16.06.14 21:23.

16.06.14
15:59

казано от TonsOfDamage на 16.06.14, 15:32:

(сигурно защото Ронката е болен и няма да тренира днес, та ми е дал от неговите супер сили)

:D (y) (bow)

18.06.14
14:11

Week 2 Day 2
Лежанка: 3х3 с 85кг
Кофички: 6+25кг ; 6+15кг ; 18СТ
Лицеви опори: 3х10 с 20кг диск
Супер мощна тренировка днес. Много съм доволен. Подобрих си постиженията на всичките упражнения. На кофите имам и 20 повторения, но много се разлюлях и ми падна силата. Говорим за последна серия на предпоследно упражнение, иначе ако не съм правил нищо преди тях и пробвам СТ трябва да направя много повече. Също така, отидох по-рано на фитнес, вместо да карам 3 и 4 час(оформен съм) отидохме на фитнес. Преди изходно ниво по история - отидете на фитнес! Дава енергия и ободрява. И една случка - госпожата ме премести на бюрото и да не преписвам, а от началото на годината до сега съм научил 2 урока и накрая се оказа, че тестовете на другата паралелка са там и бяха проверени, та успях да препиша. Ако съм успял за 4 - ще съм най-щастливия на света. :D

18.06.14
21:50

Храната:
чаша овес, 2 яйца
310гр. пилешко с 1 и половина ф.п.х. и 1 чиния шопска салата
4 кюфтета, 1 свинска пържола(малка) , 1 ф.б.х., салата
1 чиния череши, 1 банан, 1 кисело мляко

19.06.14
20:11

Храната:
чаша овес, 2 яйца
3 яйца, към 150гр. сирене, доста кашкавал, 1 сладолед
1 купа боб, 1ф.б.х. , някакъв салам, кашкавал
1 кисело мляко с 1 банан

20.06.14
14:02

Week 2 Day 3
Клек: 3х3 с 110кг
Раменна преса: 3х3 с 55кг
Лег преса:3х6 с 250кг
2 суперсерии за корем : повдигане на краката от вис - 15 ; молитва на скрипец - 15 с 60кг ; сгъване на краката от лег едновременно с тялото(не знам дали го обясних както трябва) - 15 и вдигане от вис за странична преса - 6
МНООГО мощно днес. Тройките ми бяха супер леки, на раменната преса не толкова и вече като не ходя на даскало тренировките ми са супер. С помощта на креатина и на неограниченото време, ще си ги направя по-добри. :) Сега се чудя как да врътна някоя тренировка по бойни изкуства , но съм сам, нямам боксова круша или нещо подобно, имам само дърва- понякога удрям по тях, а когато сме с приятели вече тренираме и в стил крав мага - освен отработване на техники за контра атака, тренираме и самозащита от пистолет, нож, палка и т.н.

20.06.14
22:19

Храната:
чаша овес, 1 яйце, кашкавал
6 кюфтета, 1ф.б.х., 1 чаша бира
сладолед
омлет от 3 яйца, сирене и кашкавал, салата, 1 чаша бира
1 кисело мляко с 1 банан

22.06.14
21:03

Храната:
1 чиния макарони с мляко, 3 яйца
пиле с картофи голяма порция, 1 чаша прясно мляко
1 сладолед
пиле с ориз(голяма порция) 1 чиния картофено пюре, 1 чиния шопска салата, 3-4 лъжици домашен сладолед, креатин
1 кисело мляко
Абе все забравям да го вписвам този креатин в храната.. :D

23.06.14
14:24

Week 3 Day 1
Мъртва тяга: 5х120кг ; 3х125кг ; 1х140кг
Набиране с тежест: 4+22,5кг ; 6+15 ; 12СТ
Сгъване с щанга за бицепс в супер серия със сгъване с дъмбели по 8кг : 50кг - 6 - 10 ; 45кг - 6 - 10 ; 40кг - 7 - 10
2 суперсерии за корем : лег рейзис на лост, молитва с 65кг ; сгъване едновременно на краката и тялото на пейка, странични лег рейзис на лост - 15 - 10 - 30 - 5 и втората - 10 - 10 - 25 - 4
Днес пак ми беше замаяно и малко ми се спеше, но се справих по-добре отколкото си мислех. След 5ца и 3ка мислех, че няма да взема 140 за 1ца, но уви. :) Другото бива.

23.06.14
18:56

Храната:
чаша овес, 2 яйца
пиле с ориз(голяма порция) и шопска салата с около 150-200гр. сирене
ще допиша после
1 кисело мляко + банан
Ето малко снимки на плочиците от днес.

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 23.06.14 18:56.

24.06.14
21:55

Храната:
чаша овес, 2 яйца
пиле с ориз(голяма порция) , 1 домат с 150гр. сирене и 2 яйца
3 яйца с 100-150гр. сирене, към 100гр. кашкавал, 1 сладолед
Отидох в града с колелото за да излезна и то какво се оказа, че за 2 мин настъпи супер огромната буря, много силен вятър, даже и кошове имаше бутнати, но успях да се прибера преди да започне да вали. :D

25.06.14
14:15

Week 3 Day 2
Лежанка: 5х75 ; 3х85 ; 1х100
Кофички: 5+30кг; 6+20кг; 18СТ
Лицеви опори: 3х10 с 25кг
2 суперсерии за корем : лег рейзис на лост, молитва с 65кг ; сгъване едновременно на краката и тялото на пейка, странични лег рейзис на лост - 15 - 15 - 30 - 5 и втората - 10 - 10 - 25 - 3
Много съм доволен днес. Нещо преди тренировка ме болеше корема и ми се повръщаше, още от сутринта, откакто се събудих, но по време на тренировката ми мина за около 1 час и последните 10 минути пак се появи. Майната му. Иначе на лежанката се справих супер, лекички ми бяха всичките серии освен стотака, там малко се понапънах, но пак ми бяха лесни. На кофичките се бях надъхал да вдигна на 30 и там много добре се справих, почти ми бяха леки, освен последните 2 повторения. И съответно, реших да си вдигна килограмите и на лицевите упори и беше успешно. Супер! :)

25.06.14
21:53

Храната:
3 яйца със 150гр. сирене и кашкавал
330гр. пилешко месо с 2ф.п.х., креатин
1 и 1.2 скумрии, 1 чиния салата, 1ф.б.х. , фреш от 2 портокала, домашен сладолед
Вчера гледах в джобс.бг една обява за промоутъри, че даже и в моя град. И обявата беше пусната в същия ден. И какво се оказа - звъня, само казах добър ден, за обявата се обаждам и оня ми вика тя е невалидна -_- *****. И днес писах едни СВ-та и снимки пращах за едни фирми в Пловдив, ама силно се съмнявам да ме приемат, изобщо не се и надявам но все пак си струва да опитам, поне за таш@кa :D И ако нищо не ми пишат, смятам да се обадя на един, който наема хора още от сега, за подготовка на ябълковите дръвчета.

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 25.06.14 21:53.

26.06.14
20:59

Храна:
креатин, чаша овес, 2 яйца
5 кюфтета(малки), 1ф.б.х., 1 чиния салата с 100-150гр. сирене, 2 яйца, чаша ариана с лимон
към 300-350гр. пил.бутче, 1ф.б.х., салата, 5-6 хапки от едно руло
1 кисело мляко
Днес се обадих на човека и се разбрахме да се видим утре, да ми каже какво може да ни предложи да работим, колко време ще работим и т.н.  Дано да ни наеме. :)

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 26.06.14 21:06.

27.06.14
14:16

Week 3 Day 3
Клек: 5х100кг ; 3х110кг ; ?х125
Раменна преса: 5х45кг ; 3х50 ; 0х60
Изобщо не ми беше хас днеска. На моя авер също. Не знам заради мрачното време, заради недостатъчно възстановяване, ама изобщо не ми беше добре. Като сложим и лошата психическа нагласа, ужас! Единствено повторенията ми бяха добре. На клека при 125-те кг, понеже пуснах повече от колкото ми се искаше, моя спотър помисли че няма да го взема и си сложи краката под задника ми и ме избута. Затова съм написал “?” защото не се знае дали щях да ги взема или не. От друга страна, аз не усетих умора след тази единица и мисля че си ги взимам, но не го броя това повторение. На раменната 60-те ги вдигнах до половината и се отказах. Друго изобщо не ми се правеше, защото първо че изобщо не бях надъхан и бях слаб, второ, че бързах. Сега тръгвам да говоря с бригадира и да видим какво ще стане.

27.06.14
14:23

Тва с помагането с краката под задника ти на клек даже не мога да си го представя как ще изглежда... :D

Добре, че не те е подритнал по-силно, да не стане клек с подскок :D

27.06.14
15:18

казано от James Hinks на 27.06.14, 14:23:

Тва с помагането с краката под задника ти на клек даже не мога да си го представя как ще изглежда... :D

Абе да ти кажа, не ми беше много приятно... :D

27.06.14
15:41

Иначе говорих с този човек, разбрахме се, че ще почна от вторник, защото в понеделник сме на училище за бележници, апък да не прекъсвам... Иначе ще работя като общ работник, 15 лв надница, плащането закъснява и е на месец, обаче не съм чул никой да се оплаче, че е останал без пари. От 6 до 14:30 работно време. Иначе работата не знам какво точно представлява, всеки път ще е различно, или ще събираме кутийки от цигари и някакви други боклуци, или ще косим, или ще режем физили и т.н.

27.06.14
21:53

Храната:
палачинки(малко над чаша овес, 3 яйца, 1 кисело мляко, 1 бакпулвер, 2 ванилии, канела), креатин
350гр. пилешко месо, 1ф.п.х., 1 шок.бонбон, кашкавал
към 300гр. пил.бутче, салата с 100гр. сирене, малко шоколад, малко домашен сладолед
1 кисело мляко
хахах, за пръв път успях да обърна протеинова палачинка(разбира се, не перфектно, НО УСПЯХ ! ) това е напредък наистина, никога не ми се беше случвало, може би бакпулвера беше магически, защото доста се надуха и това олесни обръщането... :D

28.06.14
20:47

Храната днес:
омлет от 3 яйца, 150-200гр. сирене, малко пушено филе, малко зърнена закуска с прясно мляко
към 300гр. пил.бутче, 1 голяма чиния салата, 2 глътки бита сметана, 1 сладолед нескуик
6 кюфтета, 1ф.б.х., салата, малко кола
и сега отивам да пия, ще се събираме на покрива на един блок, надявам се да вземат и наргилето, а иначе все още не знам какво ще пия. Последна свободна събота преди работата. :D

29.06.14
20:46

Храната:
3 яйца, към 150гр. сирене и към 80гр. кашкавал
1 голяма чиния мусака, 400мл. прясно мляко, 2 бисквитки
1 и 1/2 гювечета + 1ф.б.х. и креатин
1 кисело мляко

30.06.14
14:16

Week 4 Day 1 (DELOAD)
Мъртва тяга с дефицит(колкото най-високия диск в залата) - 5х40%(55кг) ; 5х50%(70кг) ; 5х60%(85кг)
Набиране с тежест: 4+25кг ; 6+15кг ; 13СТ
Сгъване с щанга за бицепс в супер серия със сгъване с дъмбели по 8кг : 50кг - 6 - 10 ; 45кг - 6 - 10 ; 40кг -6 - 10
2 суперсерии за корем : лег рейзис на лост, молитва с 70кг ; сгъване едновременно на краката и тялото на пейка, странични лег рейзис на лост - 15 - 10 - 35 - 5 и втората - 15 - 10 - 25 - 4
коремни преси с 20кг диск 1х20
лег рейзис от земя с удар в корема 1х10 (колкото да изчакам единия авер, а втория ме удряше в корема ) :D
Нищо особено, делоуд седмица, затова включих и дефицит на тягата, да поработя малко върху старта и върху техниката.

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 30.06.14 14:17.

01.07.14
19:53

Храната:
чаша овес, 2 яйца
1 банан
1 сандвич с филе и кашкавал
2 гювечета и 20гр. шоколад
4 и 1/2 кебапчета, 1ф.б.х. салата(ще допиша ако има нещо друго)
1 кисело мляко
И така - първият работен ден днес. Станах в 04:00 (имах 5 часа сън) чаках автобуса 1 час заради жандармерии... От цялата група има 3 българчета(без нас) но циганите са си пичове. И разбира се, понеже имам голям късмет, днес работата беше много тежка. Но аз се изморих чак 30 мин преди да приключим и тогава хората ми казаха че попринцип не е толкова много и толкова тежка. Първо запълвахме едни коловози с нещо като кал и пясък едновременно, после рязахме издънките до дърветата и накрая пренасяхме дървени колове(цели дървета си бяха, ама наострени) и даже някои хора ни похвалиха с моя приятел, че пренасяме най-тежките колове без проблем, все пак деъдлифт трейнинг... ама накрая взеха да се тарикатят едни тъпанарчета, като видях, че изкарват лек кол и веднага се втурват да го взимат, или пък стоят и нищо не правят. Накрая и ние ей така си стояхме, ама бригадира нищо не ни казваше, той е пич и знае че циганите се скатават :D иии да трябва да издържа още поне 29 дена(работи се всеки ден, без почивка). Та след като се прибрах и изкъпах тогава почувствах яката умора и ми се спи супер много, но ще потърпя до 9 и тогава ще спя.

02.07.14
13:22

казано от TonsOfDamage на 01.07.14, 19:53:

и накрая пренасяхме дървени колове(цели дървета си бяха, ама наострени) и даже някои хора ни похвалиха с моя приятел, че пренасяме най-тежките колове без проблем, все пак деъдлифт трейнинг...

Трябва между бачкането да правите лицеви и да вдигате камъни, както в един филм (забравих му името) за едни бойни турнири със залагания в един затвор, в който главните герои ги караха на една кариера през деня, а те си тренираха между хамалското бачкане, въпреки палещото слънце и оскъдната храна, за да са във форма за битките. ;)

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 02.07.14 13:23.

02.07.14
20:12

Храната:
чаша овес, 2 яйца
2 сандвича с пълнозърнест хляб, филе и кашкавал
1 гювече, бял хляб, 1 чиния салата с 200гр. сирене
към 100-150гр. пил.бутче, 1 купа фасул, салата
1 кисело мляко
Днес работата беше по-лека, но пък бях изморен от вчера. Първо започнахме с колове, после със сортиране, пълнене и пренасяне на чували(много леки) после с пренасяне на макари(тука вече си беше тежичко), после търсене на сухи дървета из редовете и накрая с мятане на тел на ремарке. Най-много се изкефих на търсенето на ябълковите дръвчета, защото ако на 10 реда има 1, то това е голямо чудо. А един ред е най-малко 500м, да не кажа доста повече, тоест работата ни беше само ходене, а аз съм издръжлив там и изобщо не ми дава зор. Ходили сме поне час и половина нон стоп, единствено жаждата ме мъчеше ама после си наваксах с един галон вода :D обаче гадното е, че вратът ми яко изгоря днес... от вчера съм изгорял, но не толкова силно, ама това днес направо ме съсипа, постоянно пари... мазах се 2 пъти, до утре трябва да се поуспокои и от утре с шапка. Айде аз лягам, че утре пак ме чака работа.
П.П - на фитнес не съм ходил днес и изобщо не знам дали ще ида този месец. Просто работата много ме натоварва и като се прибера и изкъпя ми иде да се просна като брашнян чувал и да заспя... Очевидно е, че съм увеличил калориите с това ядене там, но просто тялото ми иска яко да се наяде и не мога да му попреча :D дано само да не се отпусна много ако не ходя на фитнес, макар че с тази работа не ми се вярва, но все пак дано да не спадна...

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 02.07.14 20:14.

03.07.14
20:42

Храната:
чаша овес, 2 яйца
350гр. пил.бутче+ 1 чиния салата с 150гр сирене
4 кюфтета, към 150гр. пилешко месо, малко бял хляб, салата, чаша бира
Днес само малко тел метнахме и малко колове качихме и от там нататък цял ден ходене и мъкнене на колчета. Ходил съм 5:30 часа без почивките, което като прочетох в интернет се оказа, че изгаря около 1000 калории. Не знам, но съм много уморен и си лягам. Лека !

04.07.14
21:35

Храната:
чаша овес, 2 яйца
към 260гр. пилешко месо, 2 кюфтета, 2ф.б.х., чаша ариана радлер, салата с 150гр. сирене, сладолед (малко, като за след работа ..)
към 260гр. пил.бутче, 1ф.п.х., овчарска салата
1 кисело мляко
Днес като цяло нямаше тежка работа, освен че един смотан бригадир се върна. Първо - пълен тъпак е. Работниците ми разказваха колко тъп бил, карал ги да вадят трактор на ръце, а след като затънал още повече, започнал да загребва калта с ръцете и съответно трактора затънал още :D и се прави на някакво шефче, на моменти ми дойде да го смачкам от бой, ама толкова яко да го бия, че на пихтия да го направя.. пълен олигофрен, докато другите двама бригадири се държат с нас като с приятели и ние така се държим с тях, не се правят на шефчета, помагат ни и не се правят на интересни, а този боклук е точно обратното.. Днес не бях толкова изморен и затова отидох до града да излезна, най - накрая... И да, омръзва ми да си лягам рано и да ставам рано и едно и също всеки ден - на работа, но ще потърпя. Най ме е яд за фитнеса, дано другата седмица да мога да ходя, макар че разбрах че имаме да внасяме 250 кубика пясък..

04.07.14
22:14

Нека тази случка и като цяло първата ти работа да те научат на 2 неща:

1 - Учи повече, за да работиш хубава работа, а не да ринеш пясък по цяло ден. Казвам ти го, защото виждам, че не харесваш училището много. Аз съм същият, но във висшето си образование се промених кореннот защото уча това, което ми харесва.

2 - Шефа ти винаги ще е идиот, а ти ще си неудоценен :D

05.07.14
15:11

Аз съм си казал, че ще стана военен и ще уча за това. Освен ако до 12ти клас не ми се промени пак мнението, но не се знае. И смисълът на това, което написах е точно там, че бригадир не означава шеф и всъщност не ми е шеф. Шефа ми е друг, който рядко идва на градината и е пич. И днес този шеф се скара на един бригадир много яко, даже го наричаше “хуйо” и доста други обидни думи, иначе с мене се държи добре. А целта на бригадирите е да те насочват и ДА РАБОТЯТ С ТЕБ, а не да гледат отстрани и да се правят на шефчета, разбираш ли? Ето затова се ядосвам, ако шефа ми се кара окей, шеф ми е все пак, ама този **** бригадир няма абсолютно никакво право да го прави. Даже заплашва, че ще реже надници и ще гони, но разбира се си мисли, че като сме малки (аз и 2ма приятеля ) не разбираме, много добре знаем, че единствено и само шефа може да реже надници и да гони !

06.07.14
20:50

Храната вчера:
чаша овес, 2 яйца
пилешко бутче 250гр. малко пилешка пържола, 2ф.п.х. с масло и мед, малко млечна салата с домат
пил.пържола с 2 кюфтета
към литър и нещо бира, малко уиски, малко джънк

Днес:
омлет от 3 яйца, филе, сирене и кашкавал
3 наденици и 1 кюфте + 1ф.п.х. и 40гр. шоколад
агнешко с ориз и дробчета(средна порция) 1ф.п.х., чаша бира, 1 кисело мляко, малко диня
Днес почивах, защото трябваше фирмата да си поправи тракторите и нямаше работа за нас, затова реших да се съберем у нас с приятели и да пийнем, понеже нашите ги нямаше. Утре ни чакат 250 кубика от онова(забравих му името, като пясък е, само че когато се намокри става твърдо като камък) цял ден ще товарим, пренасяме и разтоварваме, даже може би 2-3-4 дена само това ще правим... яка тренировка ще е :D

09.07.14
20:13

Храната:
чаша овес, 2 яйца
2 сандвича с бял хляб, филе и кашкавал
пилешко бутче, 1 наденица, малко свинско, 2ф.б.х., малко лютеница, голяма салата с 200гр. сирене, 30-40гр. шоколад
4 принцеси с п.х., филе, кашкавал и 1 яйце, чаша бира
1 кисело мляко
Днес работата си беше тежка. Но имах късмет, че ме преместиха. Трябваше да пълня ремаркета, обаче тъкмо започнах и ме извикаха за разтварянето и разстилането. Не че там е много лека, постоянно бях залят с пот, тениската ми беше чисто мокра и даже усещах как по едно време ръцете отказваха все едно съм правил 20 повторения на лежанка и как коремните мускули участваха яко в дърпането на мотика :D За съжаление, някои момчета не издържаха при товаренето, едно момче с година по-голям от мен припадна, а друг имаше проблеми с кръста, но неговото беше повече от това, че решил да прави задни салта и да скача на една ръка. Утре аз ще пълня. Сега лягам да се наспя, защото днес станах в 4:30, отидох на спирката обаче автобуса не дойде, звъннах на един приятел и той ми каза че  и на неговата спирка нямаше никой, след което се прибрах и се върнах в 7:30 на спирката, чаках до и 50 и ме взеха. Трябваше да работим до 16:30, но заради инцидентите съкратиха времето до 14:30, и писаха 6 работни часа..

13.07.14
21:47

Не съм писал от доста време, но да обновя малко - напоследък работата ми натоварва изключително много кръста и още ме боли, от тягата дори и максове да правя не ме боли толкова ... Днес не бях на работа, понеже вчера бях на купонче, а и да си почина малко. Тренировки не съм правил, освен малко лицеви и набирания, но наистина малко и усещам, че нямам сила. В лицето съм много зле, очите ми са червени и подути и физиономията ми е една такава, все едно съм напушен. Мъча се да се наспивам колкото мога, но то си се отразява... Утре може да ида след работа у 1 приятел да направя тренировка, ако направя, ще я запиша по-късно утре.

15.07.14
19:11

Храната:
чаша овес, 2 яйца
2 сандвича с бял хляб, филе и кашкавал
омлет от 4 яйца, филе, сирене, 1ф.б.х. 500мл кисело мляко
.... не знам какво ще е, но със сигурност алкохол и джънк, понеже отивам на рожден ден и утре няма да ходя на работа. Помъчих се да се наспя одеве, понеже от 5 дни спя по 5-6 часа, но пак не подминах 2то часа.

18.07.14
23:27

Днес цял ден краката ми бяха мокри. Нищо че съм с ботуши и че почивахме 2 дена заради дъжда. Още като влезнах в реда, обувките ми жвакаха. И после и като нагазя в една кал и ... ужас. После яко ми бяха гъбичасали :D Утре пак почивка, че днес яко наваля. От 4-5 дена правим една и съща, разкарваме се с едни стълби и се качваме да връзваме върховете на дръвчетата. Но днес най-накрая ги свършихме. А и също така, имам чувството, че скоро ще пребия бригадира, апък да ме гонят - тъй или иначе ми омръзна, а и имам над 200лв изкарани. Само да посмее малко повече да ми се заяжда отколкото сега, ще му нацепя тиквата и ще си тръгна.

20.07.14
13:37

Тренировката днес:
Чин ъпс: 5х10 с кратки почивки
С широк хват : 5х6
Това е, набързо реших да поразцъкам на двора. Утре може да идим у един приятел, с домашната щанга и домашната боксова круша и т.н. :D Също така, тези 2 седмици много купони се насъбраха, тоест повече алкохол и пушене... Ама все пак ще си простя, лято е :D За радост, поради големите валежи, работните дни също се намалиха. Днес и утре не съм на работа, а утре съм на имен ден, тоест и другия ден почивам. Да свършва този месец и да приключвам, че ми омръзна вече. Ии да идва лагера - ето там вече ще става яко мазало. :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1