Моторетка

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.06.14
20:34

казано от Теди Илиева на 23.06.14, 08:28:

Понеделник 23/06 - разтоварващ, без тренировка
Движението: колело около 16км
Храната: до 15ч сока на 3 лимона, 15ч. сухари, следобед 10 бадема, вечеря микс сурови ядки 
Вода за деня: 2л.
Предната нощ явно се бях натровила и до 3ч връщах вечерята обратно в морето да плува.

Аз ако изпия сока от 3 лимона ще умра от болки после. Не знам как успяваш :x
Иначе браво за постоянството! (F)(sun)

Теди Илиева

24.06.14
10:05

Трите лимона, разредени във водичка ми дойдоха като балсам, защото това се оказа не натравяне, а лятно грипче. Грам сила нямам и всичко каквото хапна повръщам. Разби ми на пух и прах плановете за тази седмица.
Отивам за още лимони, сухари и някакво кисело мляко и дано ми мине по-скоро.

24.06.14
10:22

Да оздравяваш бързо (F)

Теди Илиева

25.06.14
18:55

Понеделник и вторник минаха тежко, без тренировка. Храната: сухари, вода, чай ... и малко кисело мляко

Днес Сряда 25/06
Движението: Нова кръгова тренировка 1
Храната (всичко след 12:30ч): 1 банан, шепа череши, 2-3 обикновени бисквити и малко сухари

Все още ми се повдига и не мога да се храня нормално, поне спря да ми се вие свят и силите ми се върнаха. Направих си тренировката, макар и не толкова бързо и интензивно и движа с колелото (към 16-17км за деня). Вигантола и рибеното масло ще опитам да ги изпия довечера. Алоето няма да мога. Вода за деня изпих към 2л, също сока на 2 лимона и имах прием на MSM.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 26.06.14 14:09.

Теди Илиева

26.06.14
14:08

Четвъртък 26/06, без тренировка
Храната: закуска нектарини, обяд бонбони от 5 фурми, 10 какаови зърна и 3 с.л. кокосови стърготини, следобед 5 какаови зърна, за вечеря съм си направила салата от грах, царевица, зехтин, копър и сол.
Добавки: сока на 2 лимона, 5 капки вигантол (намалих ги на половината от днес до края на лятото), 2гр рибено масло, МСМ
Движение: колело 16-17км в режим асистънс

Много по-добре съм. Утре очаквам да няма и помен от гадене.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 28.06.14 01:15.

Теди Илиева

28.06.14
01:12

Петък 27/06, Нова кръгова тренировка 2
Храната: късен обяд в 14ч от овесено мюсли 5-6 с.л., следобед 10 бадема и сладолед, вечеря свинско филе, картофи, моркови, бисквитена торта, чаша бяло вино
Вода: 1,5л
Добавки: мака, сока на 1 лимон, МСМ, 5 капки вигантол, 2гр рибено масло

Преди обед бях на фитнес. Излизам и гледам опашки пред поредната банка. В работата седях 4 часа, беше лудница, ще доработвам в неделя иначе в понеделник няма да смогна със сроковете. В 16ч потеглихме към Банско, пристигнахме в 18:30ч. Разходка из центъра, сладоледче, водичка. Вечерта блок масата в хотела беше адски безинтересна. Поне свинското беше хубаво и наснимах колегите в много компроматни ситуации. Безценен архив се получи!
Утре сутрин няма да има време за фитнес, а така ми се ходеше в тукашното спа. Отварят го чак в 9ч, а в 9:45ч трябва да сме в автобуса и да пътуваме към някаква полянка за ролеви игри. Този team buiding се очертава пълна скръб.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 28.06.14 01:14.

Теди Илиева

29.06.14
11:35

Събота 28/06, без тренировка
Движението: 3 часа ролеви игри в Банско с колегите. Строихме римска колесница.
Храната: закуска в 9ч пъпеш и овесено мюсли с чай, към 13ч малко солети, обяд в 14ч задушени зеленчуци, извара с печени чушки и картофени крокети, вечеря 150гр малини
Добавки: сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ, 2 гр. рибено масло и 5 капки вигантол
Вода: 2л

Неделя 29/06 кръгова 3 + сауна
Движението: Нова кръгова тренировка 3  + сауна и ниацин с флъш ефект
Храната: 10ч праскова, 12ч голям домат с босилек, зехтин и орехи, в 15ч ще изляза за тренировката, вечеря зелена салата и риба хек
Добавки: при ставане в чаша вода - сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ, с вечерята 2 гр. рибено масло и 5 капки вигантол
Вода за деня: 1,5л.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 29.06.14 11:35.

Теди Илиева

30.06.14
06:41

Резултати за изминалата 21-ва седмица
от 97,2 до 97кг 
Свалени:  0,2 кг
Свалени с натрупване от началото: - 17кг
Оставащи килограми за сваляне: 32кг
Оставащи седмици до края на годината: 26
Брой тренировки: 3
Допълнително движение: колело 43,5км. в режим асистънс (въртене на педали + допълнителна тяга от батерия)

Задържането е заради боледуване от понеделник до четвъртък. Допълнително в петък и събота ритъма ми се наруши с едно служебно пътуване до Банско и ядене в хотела.  С две думи храната не беше добре, но поне успях да направя кръговите тренировки.

Теди Илиева

30.06.14
19:52

Понеделник 30/06
Колело: 15,2км в режим асистънс
Храната: до 10ч - 4 праскови, 13ч зеленчуци на скара + мерлуза, следобед 30гр. бадеми, 17ч тренировката, 19:30ч вечеря от постно зеле на фурна с домати
Добавки: при ставане в чаша вода - сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ и 5 капки вигантол,  с вечерята 2 гр. рибено масло

Теди Илиева

01.07.14
20:35

Вторник 01/07 - кардио + млечни
Движението: Кардио 30мин на кростренажор с целеви пулс 140-150 + сауна и ниацин с флъш ефект
Колело: 15,1км в режим асистънс
Храната: 8ч капучино и кашкавалка, 13ч арабска питка със зеленчуци, кашкавал и сирене фета, 15ч 2 моркова, 17ч тренировката, 19:30ч вечеря от постно зеле на фурна с домати
Добавки: при ставане в чаша вода - сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ и 5 капки вигантол,  с вечерята 2 гр. рибено масло

Носих си моркови, обаче сутринта пристигнах в работата умряла от глад. Отидох в служебното кафе и си купих най-въглехидратната закуска, която предлагаха. Естествено, че не ми стигна и продължих серията на обяд със сандвича. Днес го пиша „мръсен“ ден. Забелязала съм, че когато съм си приготвила за закуска сладки плодове, не ми се случват подобни работи т.е. тестените храни не ме влекат.

01.07.14
21:37

казано от Теди Илиева на 01.07.14, 20:35:

Вторник 01/07 - кардио + млечни
Движението: Кардио 30мин на кростренажор с целеви пулс 140-150 + сауна и ниацин с флъш ефект
Колело: 15,1км в режим асистънс
Храната: 8ч капучино и кашкавалка, 13ч арабска питка със зеленчуци, кашкавал и сирене фета, 15ч 2 моркова, 17ч тренировката, 19:30ч вечеря от постно зеле на фурна с домати

Носих си моркови, обаче сутринта пристигнах в работата умряла от глад. Отидох в служебното кафе и си купих най-въглехидратната закуска, която предлагаха. Естествено, че не ми стигна и продължих серията на обяд със сандвича. Днес го пиша „мръсен“ ден. Забелязала съм, че когато съм си приготвила за закуска сладки плодове, не ми се случват подобни работи т.е. тестените храни не ме влекат.

Твърде рано “сдаде багажа”, но не се притеснявай чакат те още “по-приятни” изненади с този твой “режим” :)

Теди Илиева

01.07.14
22:41

Ми, от 01 февруари до 01 юли.... да, рано го сдадох багажа ;)

За утре сряда 02/07 – разтоварващ без тренировка
Храната: късен обяд в 15ч с овесено мюсли, 19ч краставици и хумус

Теди Илиева

01.07.14
23:20

Малко да оцветя дневника с приятна музика, въпреки че клипа наподобява повтарящ се мой кошмар :)

Теди Илиева

03.07.14
13:43

Хит диета с диня: 7 дни - 15 килограма по-малко. Вижте как става!

Автор: pik.bg
Share

Лятото вече пристигна, подготвяте се за почивка, но все още имате зимните килца, с които не изглеждате много добре на плажа. Нямайте грижа, с Динената диета, излишните килограми ще изчезнат експресно бързо. След като се чу за тази загадъчна диета, тя веднага се превърна в истински хит и все повече хора се насочват към нея, когато искат да се върнат във форма. Защо не биха опитали и вие.
Прочетете, отслабнете и споделете с други!

Понеделник
Закуска: Кажете “добро утро!” на домашните, уведомете ги, че от днес започвате с фантастичната Динена диета.
Обяд: Отидете пеша до пазара на другия край на града, купете две дини, поставете ги под мишници и се върнете пеша вкъщи.
Вечеря: Изпийте чаша топла вода.

Вторник
Закуска: Вземете аспирин, ако възпалението на мускулите е непоносимо, вземете два.
Обяд: Извадете си дини на разходка. Покажете им забележителностите в града, докато ги носите под мишница, и когато приключите с обиколката, върнете у дома, отново пеша.
Вечеря: Малка чаша неподсладен градински чай.

Сряда
Закуска: Вземете едната диня в ръка, изпънете пред себе си ръце с нея и направете 20 клякания.
Обяд: Застанете с дините в подножието на някоя околна планина и започнете да ги търкаля нагоре към върха. На връщане ги пуснете надолу и тичайте по тях. Можете да обядвате 2-3 пъти.
Вечеря: Застанете пред огледалото и се усмихнете. Положителната нагласа е най- добрата вечеря!

Четвъртък
Закуска: Легнете на пода, поставете ръце над главата държейки диня. Направете 5 серии по 20 коремни преси.
Обяд: Изведете вашите дини на следобеда разходка. Носете ги под ръка, докато им разказвате история.
Вечеря: Половин домат и прясна зелена маслина. Чаша вода и усмивка, разбира се!

Петък
Закуска: Качете се на кантара. Досега би трябвало да сте загубили около 9 кг. Споделете радостната вест с домашните, а сега вече е и добър моментът за първото селфи във Facebook с новата фигура.
Обяд: Ями, ямиии! Обядът в сряда ви харесва, нали? Текат ви лигите, докато си спомняте ... помечтайте си и повторете това невероятно гурме преживяване!
Вечеря: Мислете за храна около 15 минути.

Събота
Закуска: Хванете динята с крака, с ръце хванете се за хоризонтален прът и повдигайте крака така - направете 3 серии по 10 повдигания. Ако все още сте гладни, можете да направите още една серия.
Обяд: Нарежете първата диня и изжте 3 семена. Останалата хвърлете директно в контейнер на другия край на града. Движете се с подскоци.
Вечеря: Мислете си, че сте красиви и стройни. Ще помогне, ако си представяте своето стегнато тяло, оформени мускули и бронзов тен край морето.

Неделя
Закуска: Покажете своята линия на домашните.
Обяд: Нарежете втората диня и изяжте парче от средата. Останалата занесете в контейнер, отивайки на ръце до другия край на града.
Вечеря: Важно е вечерята да не се прескача. Затова вземете 3 бадеми и един лист от маруля. По желание свободно подправете с вода.

Ако сте спазили всички съвети и не сте се залъгвали( с пръжки, бира и сте се излежавали в креслото), би трябвало да сте стопили невероятните 15 кг чисти мазнини! Бъдете щастливи и горди, задължително публикувайте нов статус на Facebook. А когато стигнете до плажа, очаквайте и много погледи! :)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 03.07.14 13:45.

Хахахахахаха, е много са гадни авторите, намерили с какво да се бъзикат. :D:D
Айде поне любеници да бяха, по-бива. Ама дини....

03.07.14
14:38

Браво, Теди, не се отказвай, малко остана ;)

Теди Илиева

03.07.14
15:33

казано от Наталья Заболотная на 03.07.14, 14:38:

Браво, Теди, не се отказвай, малко остана ;)

Никакво отказване :)
Забеляза ли кросфитърските комплекси в диетата.... Пък аз мислех да си купувам пудовка, а то нямало нужда.

03.07.14
15:39

Видях да, на този етап не е нужни И според мен да работиш с големи тежести, при теб е важно да имаш аеробно натоварване :)

Теди Илиева

03.07.14
20:00

Четвъртък 03/07
Движението: Нова кръгова тренировка 2
Храната: закуска нектарини, 13ч голям домат със зехтин и орехи, следобед 30гр. лешници, 17ч тренировката, 19:30ч 4 варени яйца, купичка зелен фасул, 2 лъжици кълнове от слънчоглед. По-късно мисля да уважа едно парче диня.
Добавки: сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ и 5 капки вигантол,  с вечерята 2 гр. рибено масло

За утре - петък 04/07 – разтоварващ без тренировка
Храната: късен обяд в 15ч с овесено мюсли, 19ч краставици и хумус
Добавки: сока на 2 лимона, 1/2 ч.л. МСМ и 5 капки вигантол,  с вечерята 2 гр. рибено масло

Много ми е приятно карането на колело. Както си карам и се усмихвам, а хората ме зяпат и ми се чудят какво ми става :) За сега, да чукна на дърво, инциденти не съм имала. Най-рисково на пътя към велосипедистите се държат таксиметровите шофьори.
Почти през ден сменям маршрута. Още си търся добра настилка и слаб трафик. За сега такава комбинация не съм намерила....

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 03.07.14 20:06.

Теди Илиева

03.07.14
21:49

Понеже съм на тема хумус ........ в нета започнах да гледам доста клипове с бели денс в стил tribal fusion.
Поствам един линк да видите какво прави с корема си тази американка.

Теди Илиева

05.07.14
13:28

Събота 05/07
Движението:  кръгова тренировка 3
Колело: 5км почти без допълнителна тяга от батерията
Храната: закуска пъпеш, 10ч тренировката, 13ч пъпеш, за вечеря салата със слънчогледови кълнове, чушки и краставици + 3 варени яйца
Добавки: сока на 2 лимона, 1/2 ч.л. МСМ, 2 гр. рибено масло и 5 капки вигантол
Вода: 1,5л

Теди Илиева

06.07.14
15:00

Неделя 06/07
Колело: 5км (тяга от батерията - само по баирите)
Храната: 10ч праскови, 12ч салата от печени чушки, маслини, лук, магданоз и зехтин, в 15ч излизам за тренировката, 19:30ч салата като обедната + риба тон
Добавки: сока на 2 лимона, 1/2 ч.л. МСМ и 5 капки вигантол, с вечерята 2 гр. рибено масло

06.07.14
20:41

Теди, радваш ме и те следя с интерес. Изглеждаш толкова уравновесена!

/просто потупване по рамото :)

Теди Илиева

06.07.14
21:11

Благодаря ти Силве!
По-точни определения за мен са „вятър работа“ и „пълно хахо“ :D
Добре дошла във фен клуба ми :D

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 06.07.14 21:11.

Теди Илиева

07.07.14
07:25

Резултати за изминалата 22-ра седмица
от 97 до 96,6кг
Свалени: 0,4кг
Свалени с натрупване от началото: - 17,4кг
Оставащи килограми за сваляне: 31,6кг
Оставащи седмици до края на годината: 25
Брой тренировки: 5 (3 кръгови и 2 само кардио)
Допълнително движение: колело 86км. в режим асистънс (въртене на педали + допълнителна тяга от ел. батерията)

Тази седмица бях много активна – 5 тренировки и всеки ден колело, такова нещо не ми се е случвало никога. В резултат съм свалила още 3 см от талията, но съм качила 3 см на бедрото. И без това краката ми са несъразмерно слаби спрямо торса, за това съм доволна на тeзи +3см.

За да дръпнат надолу килограмите през новата седмица, вместо 2 ще направя 3 разтоварващи дни т.е. ще имам 3 закуски по-малко.
Логично е да го направя защото на този етап не ми се ще да увеличавам още физическата активност. Искам краката да ми позаякнат още малко преди да започна за изключвам моторчето на колелото на връщане от работа.

Теди Илиева

07.07.14
21:33

Понеделник 07/07  - кръгова 1 + млечни
Колело: 15,4 км в режим асистънс
Храната: в 8ч 2 праскови, 9:30ч тренировката, 13:30ч спагети от тиквички с доматен сос, следобед 30гр печени кайсиеви ядки + 1 сладолед (знам, излишен е), 19ч зеленчуков гювеч (зелен фасул, патладжан, тиквичка, лук, морков, домати) + плочка сирене
Добавки: сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ и 5 капки вигантол, с вечерята 2 гр. рибено масло
Вода за деня: 2,5л.

Ето как изглежда тениската ми след днешната тренировка.

Теди Илиева

08.07.14
21:42

Вторник 08/07 - кардио + яйца
Колело: 15,4км в режим асистънс
Храната: 8ч 2 праскови, 10ч тренировката, 14ч шопска салата и кюфтета от тиквички с колегите, следобед 30гр печени кайсиеви ядки, 18ч зеленчуков гювеч + 3 варени яйца
Добавки: сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ и 5 капки вигантол,  с вечерята 2 гр. рибено масло

Прибрах се в 21ч с колелото след жестоката градушка в София от късния следобед. На Съдебната палата паднах на трамвайните линии, заради многото клони и кал. Отървах се само с две синки и натъртени длани. Големината на ледените късове в ж.к. Сердика бeше като орех. Автомобилите на колегите ми са с изпотрошени стъкла и имат нужда от автотенекеджийски услуги. Ще ви покажа няколко снимки от центъра на София от 20:30ч. Вероятно ще трябва минимум седмица за да почистят улиците. От утре съм с градския транспорт, защото пътищата си опасни в този вид.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 08.07.14 22:24.

Теди Илиева

10.07.14
21:55

Сряда 09/07–разтоварващ без тренировка
Храната: късен обяд в 15ч с овесено мюсли, 18ч шепа годжи бери, 19ч зеленчуков гювеч на фурна
Добавки: сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ и 5 капки вигантол, с вечерята 2 гр. рибено масло

Четвъртък 10/07 –  кръгова 2, яйца
Движението: Нова кръгова тренировка 2
Храната: закуска фреш от грейпфрут, 9:30ч тренировката, 14ч тиквички с ориз, следобед 30гр. орехи, 19:30ч салата домати + 3 варени яйца с куркума
Вода за деня: 1,5л. (на чайчета)

за утре Петък 11/07 – разтоварващ без тренировка
Храната: късен обяд в 15ч с овесено мюсли, 19ч тиквички с ориз
Добавки: сока на 2 лимона, 1/2 ч.л. МСМ и 5 капки вигантол,  с вечерята 2 гр. рибено масло

Във вторник ме надуха климатика на фитнеса от тогава съм с настинка.

Теди Илиева

12.07.14
13:14

Събота 12/07 разтоварващ, без тренировка
Храната: обяд в 11:30ч с 2 пълнени чушки с ориз и телешка кайма, следва фаст до утре сутрин
Добавки: при ставане сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ, с обяда 2 гр. рибено масло и 5 капки вигантол
Вода: 1,5л (на чайчета)

Снощи се събудих в 3ч, не случайно. Една кръгла луна се беше облещила и ми светеше. Заспах към 6ч, но в 10ч ме събуди алармата на телефона да ставам, защото съм дежурна- отдалечено дежурство от вкъщи на компютъра..... и поради тази причина цял ден съм закотвена вкъщи. И без това хремата ми е все още много силна, гърлото боли и не съм за фитнес  т.е. идеално време за третия разтоварващ ден за седмицата.

Теди Илиева

13.07.14
16:43

Неделя 13/07 кардио
Колело: 5км в режим асистънс
Храната: закуска купичка боровинки, 12ч салата от чушки, кълнове, маслини и зехтин+ филия ръжен хляб, 15ч тренировката, за 19ч миш маш

Днес чистих, после малко колело, кардио и сауна. Въпреки, че сауната беше адски гореща (към 115 градуса) и издържах едва 2 пъти по 5 минути, си заслужаваше, защото ми облекчи хремата. Обикновено като влизам накапвам камъните с масло от евкалипт. Много е приятно. Утре ще замеря как се движа със свалянето на килограми.

Теди Илиева

14.07.14
06:32

Резултати за изминалата 23-та седмица
от 96,6 до 95,8кг
Свалени: 0,8кг
Свалени с натрупване от началото: - 18,2кг
Оставащи килограми за сваляне: 30,8кг
Оставащи седмици до края на годината: 24
Брой тренировки: 4 (2 кръгови и 2 кардио)
Разтоварващи дни: 3
Допълнително движение: колело 36км. в режим асистънс

Такаааа, втора седмица греда с боледуване. Получи се една кръгова и 50км по-малко движение с колелото от предначертаното. Още 2 дни съм на антибиотик заради развита ангина. В тази връзка търся да си купя пчелен прашец.

Да се похваля, видях наченки на талия и скули. Сестра ми онзи ден възкликна „....оооо какво е това?!? ти имаш талия!?!“. Как да не я обичам :)

14.07.14
11:37

Леле, Теди, всеки път, когато ми остане време да вляза - първо твоя дневник отварям.
Страхотен напредък, браво!!! (bow) Още толкова и си пушка! :)))

Придвижваш се с колело или аз не съм разбрала правилно?

Теди Илиева

14.07.14
11:48

:) Много мило!
Не знам дали съм пушка или гърмян заек.... Така и не съм наясно от коя страна на хладното оръжие съм :)

Колелото го карам по-сериозно от 3 седмици. Миналата седмица по-малко го карах, защото гърлото ме стегна. Иначе от вкъщи до работата и обратно разстоянието по сегашния ми маршрут е 15,4 км. Ако ходя всеки ден на работа с него + събота и неделя като ходя до фитнеса (който е по-близо), ми се връзват над 80км на седмица.

Електрифицирано е, само че е от тип педелек. Това означава, че като въртя педалите и тогава ми се подава допълнителна тяга от батерията. Горе-долу, като съм на батерия, усилието за мен е намалено наполовина.
Ако ти е интересно за технологията, можеш да почетеш повече тук.

Иначе, мога да го карам и без батерия, обаче не е добра идея все още. Не ми се идва вир вода в работата. Няма душове. Може би ще се пробвам на връщане от работа след седмица-две, че съм поотпаднала от боледувания напоследък.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 14.07.14 13:45.

14.07.14
13:16

Пушка си, пушка! : ))
Супер е това с кулолото!!! Хем приятно за теб и полезно за целта ти, хем полезно и за природата! И аз се придвижвам така от известно време и ми е супер - свежо и енергично. Малко ме е шубе по булевардите още - няма изградени навици да се пазят мотористи и велосипедисти в нашата родна земя, но се свиква :P

Неприятно е, да...особено щом няма душове там - най-добра е идеята на отиване с батерия, на връщане на педали ;)
Лека и безаварийна, Теди, оправиш ли се непременно го мятай колелото!

Теди Илиева

14.07.14
18:36

Седмица 24 от 48
(тук ще дописвам):

Понеделник 14/07 без тренировка, млечни
Храната: 7ч диня, 10ч капучино, 12ч зелена салата с кълнове и маслини + арабска питка със сирене фета и чушка, 15ч шепа годжи бери, 19ч салата като обедната + кашкавал

Вторник 15/07 Разтоварващ без тренировка
Колело: 7,5км в режим асистънс (Само отиване до работата с колелото. Остана там, защото следобед валеше.)
Храната: 15ч овесено мюсли, 19ч мексиканска салата
Кашлям лошо, а и поради чисто женски причини се наложи да пропусна тренировката. За това направих разтоварващ ден. Съответно поразместих плановете до края на седмицата за да вместя кръговите.

Сряда 16/07 Кръгова 1, яйца 
Колело: 12,5км в режим асистънс
Храната: пропуснах закуската, 12ч сурови бонбони (шоко топчета от тахан, мед, канела, мака, чия и какао оваляни в кокос), следобед шепа годжи бери и едно черно фрапе, 17ч печен пълнен патладжан със зеленчуци и 2 варени яйца, 20ч-21:30ч тренировката
Тренировката ми е станала лека. Следващия път ще увелича тежестта на гиричките от 5кг на 6кг.

Четвъртък 17/07 Разтоварващ, без тренировка
Колело: 15,4км в режим асистънс
Храната: 15ч пъпеш, 19ч мексиканска салата

Петък 18/07 Кръгова 2, яйца
Храната (зле): 8ч овесено мюсли, 13ч сирене по шопски с 2 яйца, светла бира и пържени картофи, 19ч купичка боровинки (за да компенсирам от обяда)
Сутринта задминах двама мургави братя и единия вика на другия: Малииии, глей, мотаретка канче-кеф ...... (бел.прев. изчистено от калта и лъскаво алуминиево колело).

Събота 19/07 Кардио 30мин+сауна
Колело: 5,3 км в режим асистънс
Храната: 8ч праскови, 10:30ч тренировката, 13ч тиквички и моркови на пара, следобед 10 какаови зърна, 19ч предвидила съм салата маслини, краставици, червен лук и риба тон
Към движението за деня добавям и една разходка от около 4км.

Неделя 20/07 Кръгова 3, риба
Колело: 5,3 км в режим асистънс (план)
Храната: като в събота (план)

Добавките: ежедневно сока на 1-2 лимона, 1/2 ч.л. МСМ и 5 капки вигантол, с вечерята 2 гр. рибено масло
Сока от алое от 2 седмици насам отпадна.
Водата: 1,5-2л
Спирам ниацина преди сауна до края на лятото за да избегна дехидратиране.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 19.07.14 16:45.

Теди Илиева

19.07.14
20:35

Намерих полезни видеоуроци как се правят японска торта, спагети и шоколадов мус.

https://www.youtube.com/watch?v=QP0shgq65F4
https://www.youtube.com/watch?v=Lfafno4HND4
https://www.youtube.com/watch?v=yAbWQFM4G24

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 20.07.14 20:50.

Теди Илиева

21.07.14
07:27

Резултати за изминалата 24-та седмица
Задържани 95,8
Свалени: 0
Свалени с натрупване от началото: - 18,2кг
Оставащи килограми за сваляне: 30,8кг
Оставащи седмици до края на годината: 23
Брой тренировки: 4 (3 кръгови и 1 кардио)
Разтоварващи дни: 2
Допълнително движение: колело 77км. в режим асистънс

Нещо темпото на сваляне съвсем се забави: килограми не съм свалила, а като сантиметри имам -1 на бедро и -1 на прасец. Това е неприятна тенденция предвид по масивния ми торс, спрямо краката. Най-много би ме зарадвало свалянето на сантиметри от талията. Желанието ми е да падна под 80см. Дано следващата седмица имам напредък.

Движението е екстра, храната е здравословна, не мисля, че съм задържала вода, остава единствено да съм прекалила с количествата храна.  За това ще добавя извънреден трети разтоварващ ден през следващите 2-3 седмици за да наваксам. Също ще изключа напълно млечните за този период.

Теди Илиева

21.07.14
07:30

Как се очертава седмица 25 от 48
(само набелязвам, не ми се пише подробно):

Понеделник 21/07 Кръгова 1
Вторник 22/07 Кардио
Сряда 23/07 Разтоварващ, без тренировка
Четвъртък 24/07 Кръгова 2
Петък 25/07 Разтоварващ, без тренировка
Събота 26/07 Кръгова 3
Неделя 27/07 Разтоварващ, кардио

В разтоварващите дни- късен обяд към 15ч от сезонен плод, за вечеря салата + бобови
В останалите дни: закуска плодове/фреш, лек обяд от салата, следобед какаови зърна/ядки, вечеря зеленчуци+яйца или риба
Колело ще има всеки ден без понеделник и вторник – на курс съм и ще пътувам с метрото.

Теди Илиева

24.07.14
23:20

Седмицата за сега върви по план. Изключение беше снощи с чаша жива бира и порция пилешки дробчета.

От понеделник започвам 3 нови тренировки + 2 кардио. Сега се оглеждам за читави маратонки, защото ще имам упражнения като планински катерач, хибридни отпади и напади, а гуменките ми се пързалят в залата.

Edit: по препоръка на инструктора, новите тренировки ще ги започна от началото на август.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 25.07.14 08:39.

Теди Илиева

26.07.14
16:09

Събота 26/07

Станах късно към 10ч. Изпих сока на 1 лимон с 1/2 ч.л. MSM, 2500 IU Вигантол (5 капки).
После излязох с колелото до фитнеса за Кръгова тренировка 3. Следваше обяд в 13:30ч от салата (зелени маслини, чушки, магданоз, салата айсберг, сусам, зехтин, чери доматчета).  За вечеря имам от същата салата, която ще допълня с омлет.

При търсенето на сусам за салатата отворих един кухненски шкаф и излетяха куп пеперуди. Това ми отвори страшна занимавка. Борих се с нападение върху отворените пакети с чиа, киноа, рожков.... с каквото се сетите. Те гадинките никак не са глупави - само био храните бяха нападнали. При чистенето и пресяването ми хрумна “гениалната” идея да оползотворя чиата - получиха се много вкусни шоко кремчета. Това, че са вкусни го знам без да съм ги яла. До скоро облизвах лъжиците, купичките и блендера и от тогава не съм спирала да пия вода :).

Който се интересува от домашен шоко крем, с който да си прецака ОКБ-то да преписва. За 4 порции калорийни бомби шоко крем:
2 с.л. мед
180 гр. лешников тахан
50гр. предварително смляна и накисната във вода чиа (гъсто желирана)
2 ч.л. мака на прах
4 ч.л. какао
бадемово мляко
блендер

Към движението за днес добавям и чистене + любимото ми гладене на купища тениски.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 26.07.14 21:17.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1