Моторетка

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.06.14
12:37

Здрасти Теди :)
Нямам много време, но се включвам основно да ти пожелая успех с новия режим. Искам да те питам все пак, ти месо не ядеш ли? Според мен спокойно можеш да включиш вечер към салатата месо, дробчета, сърчица и подобни, ако обичаш разбира се. Преди време постигнах добри резултати с нещо като разделно хранене. Сутрин тогава бях на плодове и кафе с  пр мл. На обяд постни ястия със салата. Вечер ядях белтъчини със салата, като към салатата имаше и сирене понякога. Даже се случваше и да пийвам, рядко разбира се, малка ракийка или чаша червено вино. Не те подстрекавам да пиеш разбира се, само споделям как беше при мен тогава. Ходех два-три пъти седмично на фитнес + обичайните ми разходки. За сладкото мисля, че трябва да го хапваш, когато ти е кеф. Нали идеята е да бъде рядко и да се хапне с удоволствие. Иначе има различни теории кога е по-добре да се яде, сутрин, следобед, вечер. За мен е най-подходящо вечер, иначе може през целия ден да продължа със сладкото. Как е най-добре за теб, ти си знаеш. Важното е колко често ще се случва, а не по кое време на деня. А това разтоварване на мюсли и бобови ми звучи доста странно, но предполагам че ги обичаш много и затова така си решила.
Извинявам се ако съм прекалила. Много се чудих дали да пиша всичко това, но наистина много искам да успеем и двете да се справим с наднормените кг. Затова споделям мнение и личен опит.
Още веднъж ти пожелавам успех и с нетърпение чакам, като се върна другата седмица да прочета една цифра под 100. Сигурна съм, че ще стане (F)

Теди Илиева

02.06.14
22:34

Месо обичах, докато не гледах разни филми за кланици, птицеферми, производство на колбаси, антибиотици... в този ред на мисли. Това стана някъде след Дюканската диета, при която направо прекалих с месните продукти. Така, че ефекта беше двоен.

Сега се насилвам дори с рибата, защото не я знам от къде е хваната и с какво е гледана, ако е от рибарници. Прочутата пангасиус направо ми се повдига като се сетя за един филм в youtube как се гледа във Виетнам, а вноса е придимно от там. Такова нещо не купувам. Препоръчана ми е соленоводната.

Поне с яйцата нямам притеснения, продава ми ги един колега, родителите му са пенсионери и на вилата гледат кокошчици.

Теди Илиева

02.06.14
22:42

Всъщност хранителния режим не е нов, а е леко променен по мой вкус.

Странното :) разтоварване на овесени ядки и бобови.... да обясня.
Всъщност разтоварването или фаст-а е до 15ч на въпросния ден. Ако предната вечер съм вечеряла в 18ч, то до 15ч на следващия ден се събират 21 часа без прием на храна. Това е един добър прозорец без прием на калории, а реално се пропуска само закуската.

Избрах си в този ден за вечеря бобови и салата, защото ги обичам и защото внасят белтък от растителен произход, който се усвоява по-добре от организма и е по-лек отколкото месо и яйца, например. Поне такива работи съм чела. Така си имам два дни без прием на всякакви животински продукти, което ми харесва много като идея.

Теди Илиева

02.06.14
22:51

Понеделник 02/06 - кръгова тренировка 1
8ч - фреш от портокал, 1/2 ч.л. мака
9:45ч- кръгова тренировка 1 с гирички от 5кг
12ч - патладжан на скара с доматен сос, пълнозърнеста багета (салатите от моркови, целина и червено цвекло свършиха пред мен магазина?!?)
16ч шепа микс от какаови зърна, годжи бери, орехи
18ч розови домати, риба тон

Добавки:
при ставане в чаша вода- сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ, 2 с.л. сок от алое
с вечерята 2 гр. рибено масло, 10 капки вигантол
Вода 1,5л

Теди Илиева

03.06.14
22:44

Вторник 03/06 - разтоварващ, без тренировка
до 15ч на вода
15ч - 5 с.л. овесено мюсли залято с вода (овесени ядки и трици, сусам, слънчоглед, кокосови стърготини, канела, годжи бери, орехи)
18ч зелена салата с тиквички и леща

Добавки:
сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ, 2 с.л. сок от алое
2 гр. рибено масло, 10 капки вигантол
Вода 1,5л

03.06.14
23:11

падна ли под 100кг? аз на твое място бих се мерил много често :D не че има значение естествено

Теди Илиева

03.06.14
23:40

казано от Pavel D на 03.06.14, 23:11:

падна ли под 100кг? аз на твое място бих се мерил много често :D не че има значение естествено

ц, не още. заветната цифра все ми се изплъзва... не, че има значение, де :)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 03.06.14 23:42.

Теди Илиева

04.06.14
22:31

Сряда 04/06 - кардио+сауна
8ч - ябълка
10ч- кардио 30 мин на кростренажор с целеви пулс 140-150, сауна и ниацин
14ч - задушени гъби, царевица с копър
16ч 30гр. бразилски орехи
18ч ябълка
20ч тиквички и извара

Добавки:
Вода 2л

05.06.14
20:19

Здравей, Теди!

Виждам, че имаш зверска воля. Поздравявам те за упоритостта. Решила си да приемаш много малко храна - ок - и това е начин. Искаш да свалиш близо 50 кг. за по-малко от година. Възможно е. Искам само да те посъветвам нещо, което се базира на моя опит: прави нещата, които са прекалено далече от зоната ти на комфорт постепенно . Не пресилвай нещата. В противен случай човек се обезкуражава или в един момент му писва и се връща към старите си навици. Постепенно, момиче :) Ще успееш. Стискам ти палци и те следя.

Мнението беше редактирано от Елена на 05.06.14 20:21.

05.06.14
20:22

Теди, наиситина ти свалям шапка за волята и стремежа. Много малко хора биха го направили, уникална си :)

Мнението беше редактирано от nadezhda zlateva на 05.06.14 20:22.

Теди Илиева

05.06.14
22:55

Е, стига де :) Не ми е малко храната и нямам зверска воля. По-горе съм направила едни сметки в дневника. За моя начин на живот е добре. По цял ден на работа на бюро и после градски транспорт и вкъщи. Добре, че са тренировките, че да размърдам стрелката на кантара.

Известно време беше малко като количество, но по-калорична. Сега пак връщам по-големите салати за сметка на меда, тахана и фурмите, чисто поради психо причини. Не успях да свикна с малките концентрирани количества.

Благодаря за куража и добрите пожелания!

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 05.06.14 22:55.

Теди Илиева

05.06.14
22:57

Четвъртък 05/06 – без тренировка
Закуската я пропуснах, станах късно и не ми се ядеше. Пих кафе.
12ч салата и ръжена багета
19ч 3 варени яйца  и зелена салата с авокадо, изкиснати тиквени семки, краставица, магданоз, зехтин

Добавки:
Вода 1,5л с 1 лимон

Преди да нарежа зеленчуците на салата ги приготвям като боба т.е. сменям им 2-3 води. Това го практикувам на приливи и отливи от години. Ето тук има статия http://www.bb-team.org/articles/4516_kak-da-se-predpazim-ot-nitratite

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 05.06.14 22:58.

Теди Илиева

06.06.14
22:16

Петък 06/06 - кръгова тренировка 2

8ч - 1 грейпфрут
10ч кръгова тренировка 2 с гири от 5 кг.
12ч малка салата (като тази долу)
16ч ягоди
18ч шепа микс какаови зърна, орехи, годжи бери
21:00ч риба и зелена салата с авокадо, чушки, изкиснати тиквени семки, краставица, магданоз, зехтин

Добавки:
Вода 1,5л с 1 лимон

Теди Илиева

07.06.14
15:44

Събота 07/06 - разтоварващ, без тренировка
Сутрешни обиколки с колелото 5 км. без батерия и още 5 с батерия
до 15ч на вода
15ч - 5 с.л. овесено мюсли залято с вода (овесени ядки и трици, сусам, слънчоглед, кокосови стърготини, рожков, годжи бери, орехи)
17ч малко череши
18ч зелена салата с тиквички и леща

Добавки:
сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ, 2 с.л. сок от алое
2 гр. рибено масло, 10 капки вигантол
Вода 2 л

В квартала сутринта се състезавахме с едно цигане`. Казах му, че му е много грозно колелото и като започна да ме гони, той изпреварва, аз изпреварвам, после пак той изпреварва... и накрая спечели.
После ходих до кв.Гео Милев до майстора да оправи електрото на колелото и от там на връщане към нас, вече моторизирана, на Румънското посолство се разминах с Лазар. За малко да го сгазя защото криволичех по тротоара. На живо е по-висок :)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 07.06.14 20:38.

07.06.14
16:03

Абе тоя чичо Гошо много изневерява, бе! (от задачата на профила ти) :D Според моите сметки е изневерил 127 пъти. Е*аси! :D

Теди Илиева

07.06.14
16:27

Чичо Гошо е бохем и велик любовник! :)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 07.06.14 16:27.

Теди Илиева

08.06.14
17:22

Неделя 08/06 - кардио+сауна
9ч грейпфрут
11ч кардио 30 мин на кростренажор с целеви пулс 140-150, сауна и ниацин
13ч зелена салата и купичка картофена яхния
17ч ягоди
20ч зелена салата и 3 варени яйца

Добавки:
при ставане в чаша вода - сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ, 2 с.л. сок от алое
Вода 2 л.

Посинях от гладене на дрехи. Подготвих колелото за утре. Следва киновечер.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 08.06.14 18:17.

Теди Илиева

09.06.14
06:31

Резултати за изминалата 18-та седмица
от 100,8кг до 99,6кг  (party)
Свалени:  - 1,2кг
Свалени с натрупване от началото: - 14,4кг
Оставащи килограми за сваляне: 34,6кг
Оставащи седмици до края на годината: 29
Брой тренировки: 4

09.06.14
06:34

Браво, Теди! Психологическата граница е мината! :)

Мнението беше редактирано от Елена на 09.06.14 06:34.

Теди Илиева

09.06.14
06:34

Как протече седмицата:
Понеделник 09/06 - кръгова тренировка 1
Храната: закуска череши, 4 шоко бонбона (колеги с поводи), обяд салата, следобед ягоди, след 2 часа беше тренировката, за вечеря салата и 4 варени яйца

Вторник - разтоварващ, без тренировка
Храната: до 15ч на две кафета и нерви в работата за глупости, 15ч овесено мюсли, следобед 150мл фреш от портокал и морков, за вечеря амарант с куркума и чубрица и зеленчуци на скара
На колелото му дефектираха новите конектори за втори път и остана в работата.

Сряда – кардио+сауна
Храната: закуска ягоди, за обяд шопска салата и миш маш, следобед беше кардио тренировката - 30 мин и сауна + прием на ниацин с флъш ефект, за вечеря към 20ч зелена салата и 3 варени яйца

Четвъртък – без тренировка
Храната: закуска череши, за обяд салата, следобед шепа микс орехи и годжи бери, ранна вечеря от зелена салата плочка сирене

Петък - кръгова тренировка 2 с гири от 5кг
Храната: Фреш от портокал, грейпфрут и лимон, обяд салата и сандвич с кашкавал (напълно излишен), следобед 10 какаови зърна, след 2 часа беше тренировката, за вечеря салата от краставици, червен лук и риба тон. С оправеното колело успях да се върна до нас.

Събота - разтоварващ, без тренировка
Храната: до 15ч на вода с лимон, 15ч овесено мюсли (овесени ядки, слънчоглед, овесени трици, кокосови стърготини, рожков, 1 ч.л. мед), за  вечеря амарант с куркума и чубрица и сурови чушки.
Движението - чистене.

Неделя- кардио+сауна
закуска череши, сутрешно кардио 30 мин с целеви пулс 140-150 + сауна и ниацин с флъш ефект, обяд салата от чушки, краставици, копър, зехтин и смлян сусам, за вечеря от същата салата и риба тон

Допълнително движение: плана беше от пон-пет да е ходене до работата с колелото - общо 16 км. на ден в режим асистънс т.е. въртене на педалите и допълнителна тяга от батерията. Реално навъртени едва 31 км. заради поредния ремонт.

Добавките не са променени:
При ставане в чаша вода- сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ, 2 с.л. сок от алое (само в понеделник добавям и 1/2 ч.л. мака).
С вечерята 2 гр. рибено масло, 10 капки вигантол (равняват се на 5000 IU витамин D3).
Вода 1,5 - 2л

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 15.06.14 15:39.

Теди Илиева

16.06.14
01:36

един клип в тон с времето навън....

Теди Илиева

16.06.14
08:32

Резултати за изминалата 19-та седмица
от 99,6кг до 98,7кг
Свалени:  - 0,9кг
Свалени с натрупване от началото: - 15,3кг
Оставащи килограми за сваляне: 33,7 кг
Оставащи седмици до края на годината: 28
Допълнително движение: колело 31км. в режим асистънс

Съвсем накратко за кожата – за сега няма отпускане и всичко се събира много добре. Грижата е ежедневна – ексфолиране, кокосово масло, разнообразяване с крем с арганово масло и по-рядко самомасаж с вендузи.

През новата 20-та седмица продължавам с нов тренировъчен режим, 4 пъти седмично – 3 кръгови и 1 кардио. Всъщност са ми дадени 5 тренировки седмично (вместо досегашните 4), но няма да го бъде още от началото, защото наскоро включих в сметките колелото и ще ми дойде в повече. Досегашните тренировки (2 кръгови и 2 кардио) ги правих общо 7 седмици - от 28 април до 15 юни.

Теди Илиева

16.06.14
08:33

Плана за седмица 20 е:
Понеделник 16/06 - разтоварващ, без тренировка
Вторник -  кръгова 1, яйца
Сряда – без тренировка, млечни
Четвъртък – кръгова 2, риба
Петък - разтоварващ, без тренировка
Събота - кръгова 3, яйца
Неделя – кардио+сауна, риба

16.06.14
09:26

казано от Теди Илиева на 16.06.14, 08:32:

Съвсем накратко за кожата – за сега няма отпускане и всичко се събира много добре. Грижата е ежедневна – ексфолиране, кокосово масло, разнообразяване с крем с арганово масло и по-рядко самомасаж с вендузи.

Може ли да ми кажеш марката на кремовете, които ползваш (и повече за кокосовото масло), и откъде си ги купила?

Теди Илиева

16.06.14
10:24

Да, разбира се. Ето ги тайните съставки, които ми помагат за кожата :)

Кокосово масло, вендузи за самомасаж, MSM на прах, лосион за тяло Leocrema с арганово масло, сауна 1-2 пъти седмично с прием на ниацин с флъш ефект.

Според мен ключова е диетата: редовно пиене на вода 1,5-2л, сока на 1-2 лимона ежедневно, всеки ден свежи зеленчуци и редовно сурови ядки, от края на април рибено масло 2 гр. на ден, да не забравя и зехтина в салатите по 1-2 с.л. на салата, както и 2 с.л. всяка сутрин сок от алое вера.

..... мерките са комплексни.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 16.06.14 11:48.

16.06.14
10:28

Ексфолирането не е нужно да е всеки ден, дори след един момент ще усетиш че съвсем не е и препоръчително. ;)

През новата 20-та седмица продължавам с нов тренировъчен режим, 4 пъти седмично – 3 кръгови и 1 кардио. Всъщност са ми дадени 5 тренировки седмично (вместо досегашните 4), но няма да го бъде още от началото, защото наскоро включих в сметките колелото и ще ми дойде в повече. Досегашните тренировки (2 кръгови и 2 кардио) ги правих общо 7 седмици - от 28 април до 15 юни.

Кардиото е активна почивка - нито е интервално, нито е продължително като времетраене. ;) Тренировките са три.

16.06.14
10:39

Страхотна си, Теди! (clap)

Теди Илиева

16.06.14
11:00

казано от Маргарита Манева на 16.06.14, 10:28:

Ексфолирането не е нужно да е всеки ден, дори след един момент ще усетиш че съвсем не е и препоръчително. ;)

Да, усетих преди известно време засушаване на кожата, за това разредих по-хард ексфолирането. С гъбата от луфа вече го правя 4 пъти седмично, в останалите дни по-щадящо го давам с хавлиена ръкавица. Още не съм нацелила свестен сапун.

казано от Маргарита Манева на 16.06.14, 10:28:

Кардиото е активна почивка - нито е интервално, нито е продължително като времетраене. ;) Тренировките са три.

Абе не знам колко е почивка кардиото, обаче като се развъртя във фитнеса и ставам точно като мишката от аватара ми.
Тази седмица освен, че са нови тренировките, съм и в МЦ от вчера. По-кротко ще го давам. Ако не съм стегната сериозно от мускулна треска, още следващата седмица ще вкарам изпуснатото кардио.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 16.06.14 11:01.

Теди Илиева

16.06.14
13:45

Понеделник 16/06, разтоварващ, без тренировка
Храната: До 15ч на вода, в 15ч 3-4 ябълки, късния следобед – шепа череши, за вечеря приготвям зеленчуков гювеч на фурна (тиквички, грах, патладжан, гъби, домати, чесън, копър)
Добавки: сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ, 2 с.л. сок от алое, ½ ч.л. мака, 2 гр. рибено масло и 10 капки вигантол
Вода за деня: 1,5л.
Движение: от стаята до кухнята и обратно.

Теди Илиева

16.06.14
21:10

Стига толкова четене по дневници днес. Отивам да търся този филм:

Теди Илиева

17.06.14
22:01

Вторник 17/06
Движението: Нова кръгова тренировка 1
Загрявка: ходене на пътека под наклон 5-10 мин; ставна загрявка
Кръга с упражнения от 1 до 3 се повтаря 4 пъти:
1: клек + тяга с дъмбели от 5 кг х 10 повторения
2: вземане на дъмбели от земя + тласкане над глава + оставяне на дъмбели х 10
3: степер 1-2 минути
Кръга с упражнения от 4 до 6 се повтаря 4 пъти:
4: напад на място х 10 на крак
5: коремни преси х 10
6: коремни преси (лакът-коляно) х 10 на страна
Завършвам с ходене на пътека под наклон 15-20 мин с променливо темпо + 10 мин разпускане.

Храната: закуска ягоди, обяд салата от моркови и зеле, следобед шепа микс от орехи, годжи бери и какаови зърна, вечеря от зеленчуковия гювеч от вчера + 3 варени яйца, в 21:30ч един студен домат от хладилника

Добавки: при ставане в чаша вода - сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ, 2 с.л. сок от алое, с вечерята 2 гр. рибено масло и 10 капки вигантол

Тази тренировка ми е по-тежка от предишните. Загрявката на пътеката я пропуснах, бях загряла предостатъчно с колелото. Само ставната направих. Така се зарадвах на студения душ като приключи целия комплекс (whew).
Фитнеса беше фрашкан от нови хора, които се мотаеха насам натам. Без да искам уцелих час пик.

Теди Илиева

18.06.14
14:22

Сряда 18/06, без тренировка, уж...
Храната: закуска череши, обяд домати със зехтин, босилек и орехи, следобед череши, за вечеря ще правя пълнени чушки със сирене и извара + салата като обедната
Добавки: сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ, 2 с.л. сок от алое, 2 гр. рибено масло и 10 капки вигантол
Движение: пеша до кварталния пазар и обратно, общо 4км.
Идеята беше само да се разходя до пазара, защото от вчера съм с мускулна треска предимно на д-то и най-много мислех да купя 1-2 кг. сезонен плод. Тук кило, там две, да закръглиме три.... и накрая 2км. фермерска разходка с две пълни торби до нас. Това упражнение по програма ми е утре. Прецаках се.
Ако не заспя, ще си дочета книжката. В блажена отпуска съм до идния понеделник.

Теди Илиева

19.06.14
15:49

Четвъртък 19/06
Движението: Нова кръгова тренировка 2

Загрявка: ходене на пътека под наклон 5-10 мин; ставна загрявка
Кръга с упражнения от 1 до 4 се повтаря 4 пъти с гирички минимум 6 кг
1: степ ъп + клек + сгъване бицепс х 10
2: повдигане на дъмбели от земя с тласкане над глава х 10
3: лицеви опори с ръце на повдигната опора (на нивото на корема) х10
4: степер 2 минути (не работи за това правих велоергометър 2 мин. с относително интензивно темпо)

Кръга с упражнения от 5 до 8 се повтаря 3-4 пъти (направих 4)
5: лег преса х 10 (правих я без допълнителни тежести)
6: фермерска разходка – 20-30 метра с тежести не по-малко от 12-15 кг във всяка ръка (успях с дъмбели от 14кг. всеки)
7: тръстер с дъмбели от 6 кг всеки х 10
8: степер – 1 мин (замених с бързо слизане и качване по стълбите на фитнеса от/до 2-ри етаж)

Разпускане на пътека 5-10 минути, с умерена скорост

Храната: закуска 2 ябълки, обяд зеленчуци на скара, за следобед шепа годжи бери, за вечеря ще пека пъстърва на скара + зелена салата (марула, чушки, краставици, лук, маслини)
Добавки: при ставане в чаша вода - сока на 1 лимон, 1/2 ч.л. МСМ, 2 с.л. сок от алое, с вечерята 2 гр. рибено масло и 10 капки вигантол

Като трудност този комплекс ми беше 1,5 до 2 пъти по-тежък от Кръгова тренировка 1. Не вярвах, че може и пот от ушите да ми  потече. При последните серии, оставащите 3-4 повторения с гирите бяха на почивки. В тези моменти се сетих за нещо, което бях чела от форума от рода на...ако мислиш, че не можеш повече, направи още едно повторение.... :)  и взе, че стана. Определено излязох от зоната на комфорта, но съм доста доволна от себе си.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 19.06.14 15:51.

20.06.14
15:31

казано от Теди Илиева на 19.06.14, 15:49:

Четвъртък 19/06
Не вярвах, че може и пот от ушите да ми  потече. При последните серии, оставащите 3-4 повторения с гирите бяха на почивки. В тези моменти се сетих за нещо, което бях чела от форума от рода на...ако мислиш, че не можеш повече, направи още едно повторение.... :)  и взе, че стана. Определено излязох от зоната на комфорта, но съм доста доволна от себе си.

Точно тези последни повторения са изключително важни. Когато решаваш, че не можеш повече, но успяваш да се изправиш срещу себе си и да ги направиш. Те имат огромно значение. :)

Теди Илиева

20.06.14
15:53

казано от Elise Ray на 20.06.14, 15:31:

Точно тези последни повторения са изключително важни. Когато решаваш, че не можеш повече, но успяваш да се изправиш срещу себе си и да ги направиш. Те имат огромно значение. :)

Да, получих невероятното усещане, че съм победител, без значение от дисциплината. Сега разбирам какво мотивира толкова много хора да се “мъчат” по залите.

Петък 20/06, разтоварващ, без тренировка
Храната: До 15ч на вода, в 15ч овесено мюсли (овесени ядки и трици, кокосови стърготини, рожков, канела, стафиди, орехи, сусам, 1ч.л. мед), късния следобед 2 нектарини, за вечеря готвя зелен фасул
Добавки: сока на 2 лимона, 1/2 ч.л. МСМ, 2 с.л. сок от алое, 2 гр. рибено масло и 10 капки вигантол
Вода за деня: 2 л.

Теди Илиева

21.06.14
17:42

Събота 21/06

Движението: Нова кръгова тренировка 3
Загрявка: ходене на пътека под наклон 10 минути; ставна загрявка
Всяка двойка упражнения се повтаря по 3 пъти
А1: страничен степ ъп с тежест пред гърди х 10 на крак (с 1х8кг дъмбел)
А2: степер 2 мин (замених с кростренажор)
В1: придърпване на вертикален скрипец, тесен подхват х 10 с 30 кг
В2: планк до отказ
С1: избутване на дъмбели (2х8кг) от лег х 10
С2: придърпване на хоризонтален скрипец х 10 (успях с 25кг)
D1: раменна преса с къс лост (8 кг) от стоеж х 10
D2: наклони с 1х12кг дъмбел встрани х 20 повторения на страна
Завърших с 20 мин интервално ходене: 1 минута бързо ходене, 1 минута бавно ходене под наклон + 5 мин разпускане

Храната: закуска нектарини, обяд зеленчуков гювеч на фурна, следобед правих тренировката, за вечеря омлет от 4 яйца и от гювеча
Добавки: сока на 2 лимона, 1/2 ч.л. МСМ, 2 с.л. сок от алое, с вечерята 2 гр. рибено масло и 10 капки вигантол. Вода за деня: 2л.

Много приятна тренировка. Направих я без почивка.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 21.06.14 19:02.

Теди Илиева

22.06.14
13:01

Неделя 22/06
Движението: 30 мин кростренажор с целеви пулс 140-150 + сауна и ниацин с флъш ефект
Храната: закуска кайсии, за обяд голям домат с босилек, зехтин и орехи, към 14ч ще изляза до фитнеса за кардио, за вечеря съм предвидила салата от риба тон, краставици, червен лук и маслини
Вода за деня: 2л.

Утре ще постна седмични резултати.

Edit: добавям една снимка от днес

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 22.06.14 17:54.

Теди Илиева

23.06.14
08:21

Резултати за изминалата 20-та седмица
от 98,7кг до 97,2 кг
Свалени:  - 1,5 кг
Свалени с натрупване от началото: - 16,8 кг
Оставащи килограми за сваляне: 32,2 кг
Оставащи седмици до края на годината: 27
Допълнително движение: колело 17км. в режим асистънс

Теди Илиева

23.06.14
08:24

Седмица 21 се очертава така:
Понеделник 23/06 - разтоварващ, без тренировка
Вторник кръгова 1, млечни
Сряда – разтоварващ, без тренировка 
Четвъртък кръгова 2, яйца
Петък - без тренировка, яйца/месо
Събота - кръгова 3, риба/месо
Неделя – кардио+сауна, риба/месо

През новата седмица, ако не ми мине котка път, ще имам към 80 км изминати с колелото само от ходене до работата.
В петък вечер и събота през деня сме с колегите на team building в Банско. Вечерта ще се напием, а на следващия ден махмурлии ще ни карат да тичаме през гората.

Edit: не се осъществи, заради боледуване

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 30.06.14 00:11.

Теди Илиева

23.06.14
08:28

Понеделник 23/06 - разтоварващ, без тренировка
Движението: колело около 16км
Храната: до 15ч сока на 3 лимона, 15ч. сухари, следобед 10 бадема, вечеря микс сурови ядки 
Вода за деня: 2л.
Предната нощ явно се бях натровила и до 3ч връщах вечерята обратно в морето да плува.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 23.06.14 08:29.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1