казано от Момчил Ганев на 09.07.14, 13:59:
казано от Boby_ на 09.07.14, 09:06:
Ще видим довечера какво ще стане. Аржентина, както и Бразилия, е отбор, разчитащ на един играч и ако холандците успеят да се справят с Меси, мачът може много да заприлича на снощния. Нещо обаче ми подсказва, че няма да е толкова лесно. :) Това му е интересното на футбола все пак. :)
Почти съм убеден, че ще има европейски финал тази година. Не виждам как Аржентина ще се справи с Холандия. Винаги го има и това, че на Меси “може да му е ден”, но като цяло Аржентина са плачевни и е много трудно да разчиташ на един играч. Ще се нагледаме на глупави центрирания на Мария и няколко красиви гола на Робен ;)
Марийка (разбирай Ди Мария) е контузена. Само Иванчо (т. е. Меси) ще играе. :)
09.07.14
21:56
Интересна работа :) за какво са ви тези места да се грижите, при положение че най-дългите полети в европа не надвишават 3-4 часа. За това време можеш спокойно да станеш и да се разхождаш, никой няма да те спре. Аз съм пътувал директен полет 11 часа и наистина тогава е добре да си на аварийния, там просто стюардите ти казват че ако падне самолета трябва да се отворят аварийните изходи :))) много яко като идея :)) все едно сме като котките след първия живот да се погрижим всички да напуснат самолета :)
Днес все пак имаше някаква физическа активност - ходене.
Идвам в Цюрих вече десетки пъти и все не успявам да сляза до центъра и да го разгледам. Оправдания разни - липса на време (понякога наистина нямам, но поне 1-2 пъти съм имал възможност при добро желание), мързел, студ, дъжд... Днес обаче реших, че след като приключваме в 4 следобед, а аз съм вързан тук до утре сутрин, дъжд-не дъжд слизам и разглеждам. Така и направих. :)
Оказа се доста приятно градче. Поразмърдах се покрай реката, която изтича от езерото, минах покрай трите по-известни църкви (Грьосмюнстер, Васеркирхе и Фраумюнстер) и накрая излязох на самото езеро. Много е живописно - лебеди, лодки, прекрасна гледка на планините на другия бряг, макар че последното днес беше гледка на мъглата и облаците, както се вижда и на снимките. Водата е чиста и прозрачна и въпреки лошото време, се вижда всеки детайл по дъното в близост до брега.
Ръждивият кран на третата снимка пък е “арт инсталация” - първоначално е бил в пристанището на германския град Рощок, но през май тази година е преместен в Цюрих от... естетически съображения като част от международе арт-проект. Преместването е струвало на града 600 000 швейцарски франка. Предвидено е да остане там до 2015-та, когато ще бъде нарязан за скрап, като междувременно сирената му за мъгла огласява града веднъж седмично.
Накрая се наложи да прекратя разходката си малко преждевременно, защото дъждът се засили и дори вездесъщите никони на безбройните японски туристи изчезнаха под дъждобраните.
Утре обратно към София - от 15 градуса на 35… Този преход повече го обичам от обратния. :)
казано от Boby_ на 09.07.14, 22:04:
Днес все пак имаше някаква физическа активност - ходене.
Идвам в Цюрих вече десетки пъти и все не успявам да сляза до центъра и да го разгледам. Оправдания разни - липса на време (понякога наистина нямам, но поне 1-2 пъти съм имал възможност при добро желание), мързел, студ, дъжд...
Следващият път ме взимаш и ще ти е доста по-приятно (party)
От снимките които виждам не си изпуснал много,че не си го разгледал по рано :D.Вероятно има и красиви неща,но мен това ще ме отекчи да го разглеждам :)
казано от kaloyan на 09.07.14, 21:56:
Интересна работа :) за какво са ви тези места да се грижите, при положение че най-дългите полети в европа не надвишават 3-4 часа. За това време можеш спокойно да станеш и да се разхождаш, никой няма да те спре. Аз съм пътувал директен полет 11 часа и наистина тогава е добре да си на аварийния, там просто стюардите ти казват че ако падне самолета трябва да се отворят аварийните изходи :))) много яко като идея :)) все едно сме като котките след първия живот да се погрижим всички да напуснат самолета :)
Казваш го, сякаш летиш всеки ден или поне през ден с презокеански полети. :) Аз съм висок метър и деветдесет и дори час на тясна седалка ми се отразяват доста неприятно.
казано от Васил на 10.07.14, 09:24:
От снимките които виждам не си изпуснал много,че не си го разгледал по рано :D.Вероятно има и красиви неща,но мен това ще ме отекчи да го разглеждам :)
Приятно е, има една такава спокойна атмосфера - не като в голям град. Освен това природата е много красива - езерото и планината на другия бряг. Не си личи на снимките заради времето.
Иначе със сигурност и аз не бих отишъл там за туризъм, но след като така или иначе пътувам до Цюрих през месец, една разходка в свободна вечер беше просто задължителна. :)
10.07.2014 г.
Тренировка 45 - Бутащи (силова)
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 20х20, 10x70 кг.
Преден клек - 8х20, 8х50 кг.
Раменна преса от стоеж с прав лост - 10х20, 6x50 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Преден клек - 4х70 кг.
Раменна преса от стоеж с прав лост - 3х70 кг.
Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 3х150, 3х150, 2+1х150, 1+1x150 кг.
1.2. Преден клек - 6х90, 6х90, 5х90, 5х90 кг.
1.3. Раменна преса от стоеж с прав лост - 2х80, 3х75, 2х75, 2х75 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.
Обобщение за тренировката:
Много слабо и става все по-зле с всяка следваща тренировка! Нищо де, килограмите вървят надолу, а жегата мори. На есен ще се поразчупи този модел. :)
Добавки:
1. Към 8 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 доза Animal Flex,1 капсула хром пиколанат (200 мкг) на Now, 1 капсула (40 000 IU) серапептаза на Doctor’s Best
2. Към 12 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 капсула (40 000 IU) серапептаза на Doctor’s Best.
3. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulkpowders, 3 грама L-arginine на Bulkpowders, 4 капсули AminoComplete на Now. 4 грама L-Carnitine.
4. След тренировка - ~60 грама Matrix на Syntrax, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 3 капсули ZMA на PrimaForce, 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 капсула (40 000 IU) серапептаза на Doctor’s Best.
Днес започнах насипния L-arginine на Бълк. Рядко гадна смес става с бета аланина, но ще си го изпия.
Обобщение за деня:
Наложи се да стана рано, полет, после от летището директно на рожден ден на шефката в Хепи, след това телеконференции и хиляди поизостанали неща. В крайна сметка успях да се домъкна до залата уморен и недоспал и да спретна някаква тренировка. Тази вечер ранно лягане и никакво пиене, за да мога да си почина качествено!
Реших малко да изменя на традицията и на тази командировка вместо малцово уиски, си взех бутилка арманяк - да има малко разнообразие в барчето. :)
Храна:
Калориите са към 2600, което е добре за днес.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 10.07.14 21:10.
11.07.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 8 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 1 капсула хром пиколанат (200 мкг) на Now, 1 доза Animal Flex, 2 таблетки (20 mg) Omax, 1 таблетка Магнерич.
2. Към 12 - 1 таблетка (400 мг) SAMe, 2 таблетки (20 mg) Omax.
3. Към 20 (план) - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 1 таблетка (400 мг) SAMe, 2 таблетки (20 mg) Omax.
4. Преди лягане (план) - 3 капсули ZMA на PrimaForce.
Обобщение за деня:
Цял ден “offsite management team meeting” в едно гадно хотелче. Посвърших и малко истинска работа в паузите.
Храна:
Както обикновено при ядене навън, калориите са доста неопределени, но направих всичко възможно горе-долу да ги разпиша поне горе-долу. Излизат към 3000 ккал за деня, което е малко повече от желаното, но все още не е зле.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 11.07.14 21:28.
12.07.2014 г.
Тренировка 46 - Дърпащи (силова)
Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 8x70, 6х120 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Мъртва тяга - 3х170 кг.
Набирания с раменен надхват - 4.
Работни серии:
1.1. Мъртва тяга в надхват - 3х190, 3x190, 3х190, 3х190 кг.
1.2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 3х38, 3х38, 3х38, 2х38 кг.
1.3. Гребане с дъмбел - 5х82, 4х82, 4х82, 3х82 кг.
2. Суингове до вертикала - 16х50, 10х50 кг.
Тренировка в трисети.
Доволен съм днес. На тягата четири стабилни тройки в надхват без изобщо да ми отваря пръстите. Има резерв на хвата, а кръстът се държи добре. Коленете пукат много, но не болят, така че ще се увеличава внимателно.
Набиранията и гребането слабички, но пък на суинговете избухнах - 16 с 50-тицата ми е мини личен рекорд. :)
Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколанат (200 мкг) на Now.
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulkpowders, 3 грама L-arginine на Bulkpowders, 4 капсули AminoComplete на Now, 1 шотче (2 грама) L-Carnitine на Now.
3. След тренировка - ~60 грама Matrix на Syntrax, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
4. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 3 капсули ZMA на PrimaForce.
Сератиопептидазата, SAMe-то и Animal Flex-a повече няма да ги пиша - само утежняват дневника, а са с лечебна, а не пряко спортна цел и нямат директно отношение към целите на дневника ми.
Обобщение за деня:
Сутринта се понаспах, после чистих филтри и малкия аквариум и като се огледах, то станало време за тренировка. :)
Сега мисля да метна едни котлети на скарата и да пийна едно-две ердингерчета. :) Чудя се дали да вися до късно довечера, за да гледам най-безсмисления мач на първенството, но май ще се прежаля - този и още един и после чак след четири години. :( Не знам за вас, но мен в края на световно обикновено ме друсва депресия.
Храна:
Калориите днес са малко над 3100, което не е малко, но е в рамките на планираното.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 12.07.14 22:27.
12.07.14
21:24
При мен момента с депресията се получава при края на олимпиадите. :( Тъпо някво!
13.07.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
2. Към 20 (план) - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
3. Преди лягане (план) - 3 капсули ZMA на PrimaForce.
Обобщение за деня:
Мързелива неделя без нищо за разказване. Мина ми през ума за втори пореден ден тренировка, но вчерашната тяга не се отрази никак добре на кръста и решиш, че е по-добрео да не пресилвам нещата за пореден път.
Довечера ми е все едно кой ще бие, стига да е европейски отбор. 8-)
Храна:
Калориите за деня са към 3200, като голяма част от тях са от бира. Е, финал гледаме все пак. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.07.14 23:54.
Втори ден кръстът е зле. Не е нетърпимо, но е доста неприятно. Явно заради почивката от тягата ми е омекнал и поясът, а планковете и колелцето не са достатъчни, за да поддържат нивото. Трябваше да задържа нещата на 160-170 кг, докато усетя накъде духа вятърът. Нищо, следващият път след принудителна почивка вече ще знам. :)
“Бутащата” тренировка довечера остава същата, но утрешната дърпаща с два вида тяга май ще претърпи някои “редакции”...
Я за да не е само празно мрънкане цялото мнение, едно поздравче с малко мазна жица:
Малко утежнени хиперекстензии вместо тягата доде се нормализират нещата и толкоз .....;)
казано от overkill на 14.07.14, 13:14:
Малко утежнени хиперекстензии вместо тягата доде се нормализират нещата и толкоз .....;)
Колкото и странно да звучи, от хиперекстензии с тежест кръстът ме боли много повече, отколкото от тяга. Избягвам ги много активно. :)
14.07.2014 г.
Тренировка 47 - Бутащи (обемна)
Загрявка:
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 10х10, 10х12 кг.
Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 8х20, 8х60 кг.
Лег-преса - 8х90, 8х90 кг.
Адаптация:
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 6x20 кг.
Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 4х90 кг.
Лег-преса - 6х140 кг.
Работни серии:
1.1. Раменни преси с двупудовки от стоеж - 8х64, 6х64 кг. (тежестта е за двете)
1.2. Лег-преса - 8х190, 8х190, 8х190, 8х190 кг.
2.1. Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 6х120, 6х120 кг.
2.2. Бедрени екстензии на машина - 8х39, 8х48, 8х48, 8х48 кг.
3.1. Повдигане на дъмбели от лег - 6х104, 5х104 кг. (тежестта е за двата дъмбела)
3.2. Бедрени сгъвания на машина - 7х34,5, 7х34,5, 7х34,5 кг.
4.1. Кофички с доп. тежест (на широка успоредка) - 8х40, 6х40 кг.
4.2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 5х40, 4х40 кг.
5. Трицепсови разгъвания на портален скрипец с въженце - 6 х всички плочки.
Упражненията с еднаква първа цифра - в двусети.
Върнах упражненията за крака от днес. Засега по-изолирани и с леко, за по-натам ще видим как ще са коленете. Спеше ми се и нямах много сила, но като цяло прилично.
Добавки:
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulkpowders, 3 грама L-arginine на Bulkpowders, 4 капсули AminoComplete на Now, 2 грама L-Carnitine на Now.
3. След тренировка - ~60 грама Matrix на Syntrax, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
4. Преди лягане - 10 грама рибено масло, 3 капсули ZMA на PrimaForce.
Обобщение за деня:
Днес не свърших кой знае колко работа - отидох късно в офиса, размотавах се и си тръгнах рано. Общо взето като за преди отпуска... :)
Храна:
Калориите са доста днес - похапнах и на обяд, и на вечеря, а полях всичко и с три бири. В зависимост от това дали ги смятам оптимистично или с капчица реализъм варират между 3100 и 3200, което все пак е стотина в дефицит.
15.07.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
2. Към 20 (план) - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
Обобщение за деня:
Наложи се с хиляда неща да се занимавам - от утре излизам за малко в отпуска и трябваше да изчистя някои неща. Покрай лудницата предвидената за привечер тренировка се отложи за утре.
Храна:
Калориите за пръв път от доста време са в категоричен излишък - над 3400. Ще трябва да взимам мерки, че нещо поспрях да свалям, а имам още 3 кила и нещо до следващата цел.
16.07.2014 г.
Тренировка 48- Дърпащи (обемна)
Загрявка:
Тясна тяга - 8х50, 6х90 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Тясна тяга - 6х130 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 4x70 кг.
Работни серии:
1.1. Набирания с раменен надхват - 16+1, 12 бр.
1.2. Тясна тяга - 7х160, 7х160 кг.
2.1. Борчески обръщания с прав лост - 7х75, 7х75 кг.
2.2. Мъртва тяга с широк надхват - 4х140, 4х140 кг.
3.1. Високо изтегляне от земя - 5х100, 4х100 кг.
3.2. Набирания с широк надхват - 8, 8 бр.
4.1. Скотово сгъване с дъмбели - 5х24, 5х24 кг.
4.2. Коремни преси на римско столче с доп. тежест - 11х15, 9х15 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в двусети.
Поради форсмажорни обстоятелства тренировчицата беше в заличката на бай Стоян в Черноморец, вместо в Царево. Бях се затъжил за приказките с него и за половинчасовите почивки между сериите. :) Разкази за това как са събирали железа, откъдето сварят през 1976-та, за да започнат да трупат оборудване в залата, как са тренирали група момчета, “откривали топлата вода”, контузвали се и започвали отначало. Много история има тук и много носталгия. Днешната тренировка вероятно ще ми е последната тук, освен ако не дойда специално.
Иначе като тренировка посредствено - подът е дървен, етажът е втори и щангата на тяга задължително се задържа и оставя внимателно на земята. Все пак раздвижих дебелия гъз, а кръстът и коленете се държаха добре (с изключение, разбира се, на вече станалото постоянно хрущене).
Добавки:
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulkpowders, 3 грама L-arginine на Bulkpowders, 4 капсули AminoComplete на Now.
4. Преди лягане - 10 грама рибено масло, 3 капсули ZMA на PrimaForce.
Обобщение за деня:
Сутринта тръгнахме за Лозенец с надежди за плаж - тримата с жена ми и малката щерка с колата, а голямата и гаджето снощи качихме на нощния влак с идеята да вземат автобус от Бургас и да се чакаме направо в Лозенец. Да, ама не. Потоп. Ропотамо и Дяволската река преляли, пътят залят и на места пропаднал, дори пътният възел на разклона за Созопол под вода. На Атия се забихме в задръстване в стил Цариградско в пиков час, само че без светофар, който да пуска коли и пътувахме 40 минути до Черноморец, където пътят за Созопол и Царево беше отцепен. По принуда останахме при баба ми, макар че къщата вече е продадена и уговорката беше да не спим повече. Все пак сме по-добре от повечето хора, които се чудеха какво точно да правят цяла сутрин. Следобед колоната се разнесе, така че пътят е отворен поне до Созопол, а за по-натам ще видим утре сутрин.
Храна:
Калориите за деня са под 2900, което е добре.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.07.14 14:58.
17.07.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
2. Към 20 - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
Обобщение за деня:
Днес все пак стигнахме до Лозенец, че и на плаж ходихме После мързел, а вечерта излизахме по семеен повод - 20 години брак не са шега работа.
Храна:
Днес плюскане плюс алкохол (бира и вино) доведоха до най-големия брой калории от два месеца насам.
казано от Boby_ на 17.07.14, 22:22:
Днес все пак стигнахме до Лозенец, че и на плаж ходихме После мързел, а вечерта излизахме по семеен повод - 20 години брак не са шега работа.
Честита ви годишнина! Още пет пъти по двайсет (най-малко) да празнувате ! :)
Много ви се радвам (inlove)
Щях да те поздравя с една “семейна” песен на Мегадет, но реших, че не е особено уместна :D За това просто честит празник и бъдете щастливи! :)
Благодаря за поздравленията! :) 20 години брак не са малко, особено при положение, че все още нямаме 40.
18.07.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
2. Към 20 - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
Обобщение за деня:
Сутринта отидохме на плаж на Арапя, за да се видим с мой съученик, който почива там точно в момента. То пък взе, че ни хареса повече от Лозенец - в това тъпо селце цените са надути до безобразие, а качеството на обслужването е под всякаква критика. На Арапя намерихме заведение с чудесна кухня и човешки цени.
Следобед пък направихме едно посещение на аквапарка в Приморско. Децата и жената много се изкефиха. Пуснах се и аз два-три пъти на атракционите, но нещо емоцията ми беше по-скоро отрицателна, отколното положителна и мога да кажа, че просто издържах.
Сега си приготвяме нещо за вечеря, а довечера май ще ходим на някакъв концерт на плажа на Арапя.
По план трябваше да тренираме, но решихме да отложим. Физическото натоварване се състои в 800-1000 метра плуване - от малкия плаж на Арапя през целия залив до големия плаж и обратно - колкото се пада там. Нямам подводен “крачкомер” все още. :)
Храна:
Днес храната е бира от обяд и доста плюскане. :) На морето май ще е така - на път съм за десетина дни да загубя постигнатото през последните два месеца, но здраве да е. Цялата есен и зима са пред мен. Ако успея да си сметна изобщо храната, ще я закача и днес за пълнота.
В крайна сметка ги преброих към 3000 ккал, но не е ясно дали не са повече. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.07.14 21:48.
Ей, Бобка, за малко сме се разминали значи... до ония ден бях на нестинарка :(
Ако си още там идете при “Бай Джи” твае кръчмата!
Ще ти звънна тия дни да те чуя как са бицарите :d
казано от Boby_ на 17.07.14, 22:22:
Ахаа, значи със Зозо от дамските дневници, а :)
Честито на патерици, да сте живи и здрави вие и децата :) Да ходите все така по моренца да празнувате :)
Ванка, онзи ден тъкмо си мислех, че може да си наоколо и мислех да ти звъня, но после ме звъртяха разни ангажименти за изчистване преди пътуването, приготовления и забравих. :) Нищо, с теб в София ще лочим Витус. ;)
Анелия, благодаря за пожеланията! Да ти се връщат. :)
Чакайте да използвам и да пусна една-две снимки, докато съм в горе-долу прилична форма, че нещата пак отиват на изпускане на положението - кило и половина нагоре за три дни море. Голям резил! Все пак съм се снимал до един стар приятел от училище - може да се каже, че контрастът работи в моя полза.
А снощи бяхме на бар на плажа - свириха Д2. По едно време до мен седна някакво кльощаво хлапе и една приятелка скочи да ме снима с него. Отначало не разбрах какъв е той и защо трябва да се снимам с него, но после разбрах, че бил от Революция Z. Навъртаха се и разни други нашенски “звезди” от въпросния сериал - Юлиан Вергов, някаква симпатична млада мацка, която играела главна роля... Сега заради третата снимка ще се наложи да изгледам 2-3 серии, за да си поправя невежеството. :D
19.07.14
14:43
казано от Boby_ на 16.07.14, 19:29:
16.07.2014 г.
...Поради форсмажорни обстоятелства тренировчицата беше в заличката на бай Стоян в Черноморец, вместо в Царево. Бях се затъжил за приказките с него и за половинчасовите почивки между сериите. :) Разкази за това как са събирали железа, откъдето сварят през 1976-та, за да започнат да трупат оборудване в залата, как са тренирали група момчета, “откривали топлата вода”, контузвали се и започвали отначало. Много история има тук и много носталгия. ..
Боби и аз миналата година като бях в Черноморец тренирах при него. Наистина залата има някаква “аура” . Аз също правих половин часови почивки покрай мухабета с бай Стоян, който се оказа доста интересен събеседник предлагаш доста интересни истории за един аматьор трениращ като мен. Ако има възможност отново бих минал от там :)
19.07.2014 г.
Тренировка 49 - Бутащи (силова)
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 15х60, 6x110 кг.
Преден клек - 8х50 кг.
Раменна преса от стоеж с прав лост - 8х20, 6х50 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Преден клек - 4х70 кг.
Раменна преса от стоеж с прав лост - 3х70 кг.
Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 3+2х150, 2+1х155, 3х150, 2+1x150 кг.
1.2. Преден клек - 6х90, 5х95, 5х95, 5х95 кг.
1.3. Раменна преса от стоеж с прав лост - 2х80, 3х75, 3х75, 3х75 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.
Днес тренировката беше в Царево и съответно “пазачът” на лежанката беше непознат и се престараваше. В първата серия направих петица с полузатворени очи, но после жена ми ми каза, че още след третото повторение пръстите на помагача са били на лоста. След това вече го инструктирах и го гледах, но с минимална полза - пак прие много присърце пазането. За сметка на това лостът и/или тежестите са по-леки от тези в Лъкито и съответно 150 не тежаха много.
Клекът - традиционно плитък и лек (защо ли изобщо го споменавам), раменната преса - слабовата. Нищо драматично все пак.
Добавки:
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulkpowders, 3 грама L-arginine на Bulkpowders, 4 капсули AminoComplete на Now.
4. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 3 капсули ZMA на PrimaForce.
Обобщение за деня:
Сутринта се понаспахме и отидохме на Арапя нетипично късно за нас. На обяд хапнахме там, а заради тренировката цял следобед стоях на сода като кон на празни ясли, докато компанията жулеше узо след узо... После тренировка, а сега на вечеря ще си наваксвам на вечеря обедното въздържание.
Храна:
Нещата пак отиват към над 3000-3200, което не е добре, защото килограмите започнаха да нарастват. Ще закача храната по-късно.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.07.14 21:31.
19.07.14
22:12
Обикновеноо тоя малкия го прегръщат по снимките ((: ама в тоя случай седи доста респектиран и плахо те е докоснал. Хаха
казано от Тала-съм на 19.07.14, 22:12:
Обикновеноо тоя малкия го прегръщат по снимките ((: ама в тоя случай седи доста респектиран и плахо те е докоснал. Хаха
По-скоро аз съм малко шашнат - грабнаха ми фотоапарата от ръцете, наредиха ни двамата и ни снимаха. Изобщо не разбрах кой е и защо трябва да се снима с мен. :)
20.07.14
07:26
Хехе, малко като във вица за Бай Иван и Папата :D
казано от Boby_ на 20.07.14, 00:51:
Изобщо не разбрах кой е и защо трябва да се снима с мен. :)
Чакай сега ,последно кой с кого се е снимал?Ти с него или той с теб? :D
20.07.14
21:44
Това е Никола Стоянов, актьорче 88-ми набор. Дрънка на китара в нашумял тийнейджърски сериал-Революция Z. Много известен в ученическите среди (u). За това не го знаете :D
казано от Маданеца на 20.07.14, 14:21:
А всъщност кой трябва да е това?
Явно актьор, изпълняващ главна роля в сериала “Революция Z”, от който аз до ден днешен не съм гледал нито един епизод. :)
П. П. Теди ме е изперварила. :)
20.07.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес като за Илинден никой около нас не успя да се удави, макар че сутринта малката щерка направи опит. Освен петдесетте метра набиране в свободен стил след нея и дюшека, записвам като физическа активност и към 650 (според Google maps) метра плуване в залива на Арапя.
Храна:
Много ядене и пиене. Калориите са твърдо над моментния ми неутрален баланс - може би отиват към 3400.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.07.14 22:31.
21.07.14
01:15
Честит рожден ден, Боби! Жив, здрав, колкото сантиметра свалиш от пояса, да ги сложиш като мускул на бицарите ;)
21.07.14
06:37
Честит рожден ден, Боби ! :) Пожелавам ти много семейно щастие, още поне 3Х20год да сте заедно със съпругата ти ;), късмет, пари и любов ! (sun) Хубав празник ! (cake)
Честит рожден ден! Много здраве, късмет и безброй щастливи моменти! (cake)
Охооо кой бил рожденик днес :) Честит Рожден Ден Боби (cake) Пожелавам ти много здраве, усмихнати моменти с прекрасното ти семейство, сила и по-малко травми :)
Весел празник (party)
21.07.14
09:07
Честит рожден ден,много здраве,щастие и лични успехи на теб и семейството ти :)