Дневникът на едно рокерче ^^

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.08.14
18:40

Чак пък психолог... според мен не e наложително. И сама може да се справи с проблемите и притесненията си, стига да си повярва ;) .
(П.П. Sorry за новата страница :D )

Мнението беше редактирано от Кристина на 10.08.14 18:41.

11.08.14
08:38

казано от Кристина на 10.08.14, 18:40:

Чак пък психолог... според мен не e наложително. И сама може да се справи с проблемите и притесненията си, стига да си повярва ;) .
(П.П. Sorry за новата страница :D )

Благодаря! (sun)

11.08.14
09:30

Добро утро! :)

В 8:30 до 9 (на гладно) - 30 минути степер, а след това ето и моята закуска :  (1 варено яйце, 3 оризовки, домат, чушка и сирене, това което го няма на снимката е 3в1 за студена вода) Ако не се лъжа грубо всичко по закуската е около 250-300 калории. :) А бе бая се наядох :D Количеството добре ли си е?

11.08.14
10:17

Ако махнеш 3 в 1 - още по-добре :)

11.08.14
12:45

казано от Ann на 11.08.14, 10:17:

Ако махнеш 3 в 1 - още по-добре :)

И добавиш на негово място още едно яйце, ще е супер :)

11.08.14
12:52

Абе не всеки може да яде по-стабилна закуска.
3в1 с мляко-божествено :D

11.08.14
13:12

Хаха хора обаче се чувствам като глинена купчинка към която се подават много ръце да я оформят ^_^  така де.. метафорично  :D

11.08.14
13:40

Имаш напредък и след няколко месеца очакваме снимки :Д Като не забравяй да променяш тренировките си :)) във всяко отношение :П

11.08.14
15:53

казано от Рада прада на 11.08.14, 13:40:

Имаш напредък и след няколко месеца очакваме снимки :Д Като не забравяй да променяш тренировките си :)) във всяко отношение :П

За сега различното в тренировките е че просто правя различни упражнения :) Олеле наще измислиха сега да правят тутманик (стискайте ми палци да не припарвам до него) :D :( как хубаво миришее... Ама все пак си сложих две яйчица да се варят :D :D А за утре ще имам пилешко филе- как е? :)

Мнението беше редактирано от Elena Rocker Ilcheva на 11.08.14 15:54.

11.08.14
16:06

казано от Elena Rocker Ilcheva на 11.08.14, 15:53:

казано от Рада прада на 11.08.14, 13:40:

За сега различното в тренировките е че просто правя различни упражнения :) Олеле наще измислиха сега да правят тутманик (стискайте ми палци да не припарвам до него) :D :( как хубаво миришее... Ама все пак си сложих две яйчица да се варят :D :D А за утре ще имам пилешко филе- как е? :)

Тутманик...Господ да е с тебе :D Сложи си още 2 яйца или добави нещо, стабилна салата например, ако се наядеш хубаво, няма да е толкова съблазнителен.

11.08.14
18:03

11 август :) Ето да обобщя нещата преди последния напън за днес :D ...

Храна: 9ч. - 3 оризовки, 1 варено яйце, 3в1, сирене, домат, чушка. (а ако се върнете малко -  по-назад е и снимката на закусkата)
        12 ч. - 200 грама кисело мляко; малка праскова
        16 ч. - вечетя тип “малко от това, малко от онова” :D - 2 варени яйца, 1 оризовка, малко: сирене, краставица, чушка, домат.

Не успях да избягам от тутманика, но в крайна сметка става въпрос само за няколко хапки (човешки, не на Кумчо Вълчо :D ) хехе

Движението...  - в 8:30 - 30 минути степер
                  в 18ч. - 1 час упражнения (днес предимно за корем) и ще си направя след този един час и 200 клека (обичам си ги и това е! ) :D :)

Мнението беше редактирано от Elena Rocker Ilcheva на 11.08.14 18:24.

12.08.14
00:22

Сега се сетих за алтернатива на 3в1-то. Пробвай да си направиш хубаво, чисто кафе. Добави сметана/мляко и канела. Може да ти хареса и да замениш 3в1-то с него (макар че според мен не е кой знае какъв проблем да го пиеш).

Мнението беше редактирано от Кристина на 12.08.14 00:23.

12.08.14
05:28

казано от Кристина на 12.08.14, 00:22:

Сега се сетих за алтернатива на 3в1-то. Пробвай да си направиш хубаво, чисто кафе. Добави сметана/мляко и канела. Може да ти хареса и да замениш 3в1-то с него (макар че според мен не е кой знае какъв проблем да го пиеш).

Ами доста го харесвам :( А и гледам вече да е само по 1 а и само сутрин ...

12.08.14
09:08

казано от Кристина на 12.08.14, 00:22:

Както казва Кристина, комбинацията кафе с канела е супер /където отида на кафе и като снобар редовно мрънкам за канела :D/, а с мляко кафенцето става по меко ако не обичаш да ти нагарча. :)

12.08.14
14:31

Искам да ви питам за упражнения за гъдри - всякакви ако е възможно предимно за домашни условия или с някакви алтернативи за такива условия :) че положението е леко отпуснато :D хаха А пък и поне като имам в повече да са както трябва :D

Мнението беше редактирано от Elena Rocker Ilcheva на 12.08.14 14:32.

12.08.14
15:02

казано от Elena Rocker Ilcheva на 12.08.14, 14:31:

Искам да ви питам за упражнения за гъдри - всякакви ако е възможно предимно за домашни условия или с някакви алтернативи за такива условия :) че положението е леко отпуснато :D хаха А пък и поне като имам в повече да са както трябва :D

http://www.bb-team.org/exercise/4138_burpee
http://www.bb-team.org/exercise/3699_licevi-opori-klasicheski-variant
http://www.bb-team.org/exercise/4562_plank-s-ramenno-laketna-opora
http://www.bb-team.org/exercise/3472_povdigane-na-dambeli-ot-leg-s-obraten-naklon
http://www.bb-team.org/exercise/4429_presi-s-pritiskane
http://www.bb-team.org/exercise/1203_flays-s-dambeli1

Според мен са осъществими в домашни условия.

12.08.14
15:40

Благодаря! :)

Имам още един въпрос: Сега ми се отвори възможност за някоя покупка, таа си мислех за лост с дискове (като за начало по-лекички) :D или дъмбели? Дайте предложения :)

И друго... Какво означава ако се храниш сравнително правилно и тренираш, но като мерки и килограми не се променяш?

Мнението беше редактирано от Elena Rocker Ilcheva на 12.08.14 15:43.

12.08.14
15:51

казано от Elena Rocker Ilcheva на 12.08.14, 15:40:

Благодаря! :)

Имам още един въпрос: Сега ми се отвори възможност за някоя покупка, таа си мислех за лост с дискове (като за начало по-лекички) :D или дъмбели? Дайте предложения :)

И друго... Какво означава ако се храниш сравнително правилно и тренираш, но като мерки и килограми не се променяш?

1. Аз лично не тренирам вкъщи понеже искам да го свързвам това място само и единствено с почивка, ако може си вземи тези които са комбинирани с голям лост, малки лостчета - които се ползват за дъмбели и ест. тежести :D

2. Това означава че не тренираш интензивно и не се напъваш, а с напъване в рамките на нормалното и силна храна резултатите няма да закъснеят!

12.08.14
16:01

Замисляла ли си се за пудовка ?
Иначе за другия въпрос- щом няма промяна, значи нещо не е правилно.

Здравейте отново! :)

Днес  бях на ортодонт  и затова закуската е по-късно.  Ето вашите съвети в действие:
- кардио сутрин на гладно в  10:30 – 11:00 степерче - 
- без  3в1 -
- силови упражнения вечер  1 час – днес  отново предимно за корем от  19 ч. - 

Храна: в 11 ч. - 2 изцедени лимона и 2 праскови (забележете – няма 3в1!) :D
          в 15 ч. -  200 грама пилешко филе на скара, 3 оризовки, 100 грама сирене и домат
          в 18 ч. -  пак около 200 грама пилешко филе на скара, малко сирене и една праскова защото ми се ядеше сладичко (blush)

А иначе исках да ви кажа че попринцип това което записвам тук като движение ми е основното, ся по-къси разходки или допълнителните ми любими клякания или пък понякога добавям още време степер, но сравнително по-лениво – не ги записвам тези неща, защото са само за кеф.
И сега ще споделя с вас още нещо от мен... :)

14 август

Ок днес по-различно от вчера. Отново имах работа и хапнах закуската по-късно.  Доста бях огладняла вече и не направих кардиото когато трябваше.  А вчера никой нищо не писа, така че приемам че се бях справила добре.  :D

Храна: в 11 ч. – 1 оризовка, 1 домат, 1 малка пълнена чушка (може би около 100 грама; нямам с какво да меря, затова горе/долу казвам), малко сирене, 50-тина грама от пилешкото филе и праскова. 

След цял ден обикаляне по институции нямам настроение за нищо. Нямам и апетит.  Сега се опитвам да действам на степера, но съм като охлюв. Ами... това е. Ще положа  усилия, но като цяло днес си давам 0 точки.

15 август  =  Петък (ден за лакомство хахах)

Е,  лакомството  е 3 чаени лъжички течен шоколад и 3в1 сутринта към 8:20. Днес се претеглих сутринта и видях че съм свалила половин килограм и вече съм 72,5. В такива моменти  се опитвам всеки път да си спомням максимума ми – 78 килограма и да си казвам, че макар и да е бавно и засега да съм свалила малко, с постоянство и труд ще мога да стигна и по-далеч. И че 5 килограма имат всъшност огромно значение. :) Сякаш почвам да свиквам с всичко това и този факт много ме радва. :D Утре  потеглям малко на балкан (гр. Чепеларе) но мисля че пак ще мога да пиша. :)

Храна:  в 8:20 ч. - 3 чаени лъжички течен шоколад и 3в1
          в 11 ч. - студен чай 500 мл.
          в 13 ч. - печено пилешко месо около 200 грама разбира се без кожи, домат, малко сирене и 2 оризовки (днес си купих по-различни оризовки; с кими и сол – исках да ги пробвам но няма особена разлика с натуралните :D
          в 16 ч. – 1 кюфте на скара (смесена кайма: телешка и свинска)

Движение:  * от  15 до 16 ч. – степер като първите 20-30 минути се постарах повече :)
                * от  19 до 20 ч.  1 час упражнения пак за корем (повечето), защото преди месец си направих една снимка на корема и искам да видя възможно по-скоро някаква разлика :)

След  кюфтака (най-накрая) играх Diablo III <3 йей ^_^

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1