казано от Love на 06.09.14, 12:40:
Не, аз съм нейния PR агент ;) :D
Най-накрая и аз да имам, все аз съм за другите хора хахаха :D
06.09.14
13:43
A аз съм отговорна за дизайна около PR материалите на Блажминатора :)
А тя наистина се труди здравата :)
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 06.09.14 13:45.
казано от veronique на 06.09.14, 13:43:
A аз съм отговорна за дизайна около PR материалите на Блажминатора :)
А тя наистина се труди здравата :)
Ииииииииии тоя пост ма кара да се намажа с боя ахахахаах :D
06.09.14
14:06
Замисляйки се, няма да е лошо да видиш новата си визия с повече тен. Ама виж - слънцето се скри :)
Аз имах планове всеки уикенд (докато дойде баш есента) да ходя на плаж, че на Благотворителния турнир направих грозна разлика на потник - да я изравня, да посъбера още малко слънчеви лъчи.... Даже можеше и теб да офертирам, ама ей на.
Ще се мажем с боя!:)))
Ако на Марина и остане като я намажа хубаво, ще се оацапам и мен малко да видя как е с релеф хахахаха :D
Дните ми общо взето минават в кардио, дупе и корем.. днес си направихме женски следобед в Лъки Джим и беше много яко ♥
Трескаво се подготвяме за Бургас, че и Тоди, Тони и Марина ще се пускат и е забано, и аз се забавлявам покрай тях :D
Краката ми да издути от кардиото и 100 литра вода ахахахахааха, но на кой му пука, важното е да си правим шоуто :P
И нещ като Before и After, че ми остана време днес да поразгледам.
1-ва седмица от режима е колажът, другите снимки са от вчера, края на 7ма седмица...
1-ва седмица около 72,5кг, в момента 63кг
Мнението беше редактирано от Блажка на 08.09.14 07:30.
08.09.14
08:12
Мале, какво направи ти ... възхищавам ти се :) Това,че изглеждаш уникално не подлежи на коментар, но за всичко, което ти е коставло да го постигнеш.. поклон!
Щом човек, който яде свински гърди за закуска обяд и вечеря, препечен хляб с масло, фъстъчено масло на филия... и отделно колко торти мога да изям, е способен да се подложи на това, смятам, че ВСЕКИ може да бъде в добра форма.
казано от Наталья Заболотная на 08.09.14, 09:35:
Щом човек, който яде свински гърди за закуска обяд и вечеря, препечен хляб с масло, фъстъчено масло на филия...
Коте, ти го изкара това лошо, бре :))). Казвам го, защото току-що закусих с пилешка пържола от бут в було, щедро изпържена в масло и за гарнитура имах розов домат, сирене и черен хляб :))
Иначе си нацепена, дейба :)))
Мнението беше редактирано от Витан на 08.09.14 10:57.
казано от Витан на 08.09.14, 10:57:
казано от Наталья Заболотная на 08.09.14, 09:35:
Щом човек, който яде свински гърди за закуска обяд и вечеря, препечен хляб с масло, фъстъчено масло на филия...
Коте, ти го изкара това лошо, бре :))). Казвам го, защото току-що закусих с пилешка пържола от бут в було, щедро изпържена в масло и за гарнитура имах розов домат, сирене и черен хляб :))
Иначе си нацепена, дейба :)))
Коте мое, не съм ти на тестостерона да си позволявам толкова високомазнинно хранене, а и на спортния ти стаж ;)
Не забравяй, че допреди 3 години бях инертна маса без мускули и тонус :D
Още по-нацепена ще стана, надявам се :D
казано от Витан на 08.09.14, 11:13:
След още три години аз ще съм инертна маса спрямо теб :)))). Мачкай!
Айде някоя вечер да направим една Маскара, пате :*
Тренировка 1 днес
45 мин кардио умерено, коремни
Тренироква 2
Гърди - 4 упражнен по 4 серии по 15 повторения
Гръб - 5 упражнения по 5 серии по 20 повтореня.... за този, който не може да смята ( аз :D) 100 бройки на упражнение
Глутеус екстензи с абдуктор
Ритници на машина
Дейба коремата И ръката... и любопитните колеги, не на последно място :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 08.09.14 22:19.
казано от Наталья Заболотная на 08.09.14, 22:18:
Дейба коремата И ръката... и любопитните колеги
Дейба тая Блажка!!!!
А по колко вода пиеш на ден?
Мнението беше редактирано от maria на 09.09.14 08:24.
Вчера и днес 9литра.
П.П. Това не е завинаги, правим си експеримент, вредно е! И от него не зависи релефа :D
Всичко е в храната ;)
казано от Ann на 09.09.14, 10:16:
А с каква цел е експеримента?
Ще разбереш скоро :)
казано от Ann на 09.09.14, 10:47:
#Can’tWait
Много ми е любопитно, ама ще стискам зъби.
Подходът ми е такъв от самото начало - не бих дала никому съвет, ако преди това не съм го пробавал върху себе си :)
Мнението беше редактирано от Блажка на 09.09.14 11:35.
09.09.14
22:21
Нищо интересно.
Само хубавееш :)
Оооо много ти благодаря :*
Макар, че ако се зачетеш в кифленските дневници, ще разбереш, че да НЯМАШ целулит, паласки, да имаш преса, стегнат задник и добре оформени бедра, се води за НЕженско :D
Ебасимо!
Мнението беше редактирано от Блажка на 09.09.14 23:01.
Да, и ако тренираш силово и пиеш протеин, ще станеш мъжкарана и ще заприличаш най-малко на Арнолд, даже може и да го задминеш :D
казано от Ann на 09.09.14, 23:04:
Да, и ако тренираш силово и пиеш протеин, ще станеш мъжкарана и ще заприличаш най-малко на Арнолд, даже може и да го задминеш :D
Е, не задминаваш го, направо на Волтрон :D :D :D
09.09.14
23:05
Ами, признавам си, не чета много дневниците, просто не ми остава достатъчно време (колкото и банално да е оправданието) и хвърлям бърз преглед, на хората, които познавам.
То винаги ще се намерят хора, които да смятат, че това е НЕженско;
винаги ще има хора, които смятат, че жените не само, че не бива да са с добре оформена мускулатура, но даже и не бива да я показват (тоест да са с по-нисък процент мазнини), защото това било привилегия само на мъжете :)
Но какво ти пука?
Ти не го правиш за хората, а за себе си.
Защото на този етап от живота си искаш точно това, и точно това те прави щастлива.
(предполагам)
Хората да си говорят:)
ПП: една от причините някои хора да те наричат НЕжена, заради визията ти, е че имаш нещо, което те нямат.
До този гениален извод съм стигнала с течение на времето :)
казано от veronique на 09.09.14, 23:05:
ПП: една от причините някои хора да те наричат НЕжена, заради визията ти, е че имаш нещо, което те нямат.
До този гениален извод съм стигнала с течение на времето :)
(y) (y) (y) (rock)
09.09.14
23:14
Уцелих ли?
В повечето случаи е това.
Ами замисли се - красотата е нещо субективно. За едни си красива, за друга не си. И това е нормално.
Но ако не харесваш някой заради визията му, и го обиждаш само заради това, значи търсиш под вола теле и всъщност причината е друга.
Ако не харесваш външния вид на някой, е достатъчно да кажеш: “не ми харесва”.
Но ако кажеш: “Тя е НЕжена, защото има мускули и защото няма целулит и защото е с нисък процент мазнини, и защото вдига тежести, и защото дрън-дрън-шарени бонбонки”, значи не визията на този човек те дразни, а нещо друго, което той е провокирал в теб.
И повечето случаи, ако тези обиди са отправени от жена към жена, то вероятно “БАШ”жената усеща, че “НЕ”жената има нещо повече от нея :)
Да те събудят в 6 сутринта с това до дупка!
#daimashpriateli
Сънувах Юлия, че работи като медицинска сестра.. баси.
10.09.14
08:09
Какви са тия мръсни сънища :Д Диетата си казва думата хаха
казано от Графиня фон Дачева на 10.09.14, 08:09:
Какви са тия мръсни сънища :Д Диетата си казва думата хаха
Почти не мога да спя вече, тази вода ми разказа играта... както каза Вероник - за постигането на такава форма, трябва да минеш през ада.
Факт, Адът започва от днес, искам да легна и да не мръдна.
10.09.14
11:55
не знам дали си жена (те на Олимпиадата трудно ги определят) шегувам се само :)
ама си НЕчовек- така да си промениш мотивацията, целите и визията за няколко месеца е трудно, изумително и страхотно! :) харесваш ми особено много с тази нова фитнес форма.
(па ако и споделиш как се маха целулит-ама от гадния :( )
Какво значи ако видиш насън Медицинска сестра?
1. Сънуваш ли, че си медицинска сестра, значи си застрашен от здравословен проблем.
2. Видиш ли в съня си медицинска сестра, предстоят ти проблеми и тревоги.
МЕДИЦИНСКА СЕСТРА
Ако сънувате медицинска сестра — измяна в любовта; ако разговаряте с нея — болест, от която ще се отървете бавно; ако сте вие — предстои ви тежък труд.
От два съновника е.
Най-вероятно проблеми и тревоги... и това, че съм като болна от 2 дни, има резон, скоро не съм била толкова нещастна и скапана :)
П.П. Това за любовта току що го прочетох пфахахаха, няма шанс да има общо със съня ми.
Мнението беше редактирано от Блажка на 10.09.14 12:08.
казано от Наталья Заболотная на 10.09.14, 12:05:
Най-вероятно проблеми и тревоги... и това, че съм като болна от 2 дни, има резон, скоро не съм била толкова нещастна и скапана :)
Дано бързо премине това ти състояние! (F)
казано от Queen Cobra на 10.09.14, 11:55:
не знам дали си жена (те на Олимпиадата трудно ги определят) шегувам се само :)
ама си НЕчовек- така да си промениш мотивацията, целите и визията за няколко месеца е трудно, изумително и страхотно! :) харесваш ми особено много с тази нова фитнес форма.
(па ако и споделиш как се маха целулит-ама от гадния :( )
Благодаря.
Попринцип много зависи от целулита, наистина, но няма не-махащ се целулит, просто трябва да е съсрдоточиш върху това да го махнеш.
1. Масажи с вендузи и загряващи масла ( канелено, люта чушка... в аптеката ще ти кажат, но канеленето е най-добре).
утрин и вечер по 10/15 мин. на крак, споко в началото ще издържаш по 2 :D толкова много боли.
2. Поне 4-5 литра вода на ден в периода, в който се стремиш да чистиш.
3. Храната! - Само зелени зеленчуци, чисто месо пилешко, най-добре е риба повечето време, бяла и пъстърва.
4. Кардио по 40-50 мин умерено темпо на ден ( сутрин) +л-карнитин.
5. Никакъв алкохол! Той най-много помага за образуването на целулит при жените, никакви шоколади, вафли и сладоледи.
Ако спазваш тези 5 точки, за месец може и да не си го изчистила, ама гаранция ти давам, че разликата ще е видима.
Мнението беше редактирано от Блажка на 10.09.14 13:18.
10.09.14
13:25
вендузи? какви и откъде?
с 50 мин кардио ще се свърша, тъй че едва ли ще се заема, трябва да го правя цял живот явно , защото не мога да задържа за дълго теглото си под 60 кг,а и не се харесвам чак толкова по жили и без гърди. Тренирам си- клекове, тяги, напади, ала бала - тренирам 6-7 години вече без спиране, не пия, не пуша, спирала съм напълно сладкото и съм намалявала въглехидратите за месеци-но не- не се подобрява. Язък ми за тренировките. нещо такова http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/04/30/article-0-198C47BC000005DC-787_634x960.jpg (тва е бритни:) ) :(
Даже като поизчистя 2-3 кила, целулитът става по-видим.
абе няма съвършенство...но ще пробвам масажа