30.09.14
13:56
Като цяло почти никой от нас не знае какво става в големия спорт, защото никой не е бил там. Все едно всички сме работили с Джордж Фара... :)
казано от James Hinks на 30.09.14, 13:54:
А 498 страници лични съобщения са един клик разстояние. Да няма после сърдити и развенчани легедни ;)
Аз не крия, че съм взимала препарати за състезание по щанги, ти си ми писал схемите.
Но за състезание по културизъм не смятам... поне на тоя етап.
30.09.14
13:57
Напротив, знае се и който иска да научи има къде да го прочете от първо лице :) Нещо като някой в първата половина на 10-ката на Олимпията достоверен източник ли е ? И треньорския му щаб също ;)
p.s.
Истината не се казва наполовина. Или се казва цялата, или се мълчи ;)
p.p.s.
Спирам да пиша. Културизма не ме вълнува. Визията на състезателите ме кефи много, но само толкова. Наясно съм, че това е форма за часове с цената на преебаване на много неща. Наясно съм и че твоя ентусиазъм в културизма ще премине... ;) Нали знаеш, че винаги съм прав в прогнозите :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 30.09.14 14:01.
Естествено, че ще премине, не смятам доживот да практикувам състезателен бодибилдинг! :D
Нямам намерение да ставам Тошко Тодоров.
казано от Наталья Заболотная на 30.09.14, 13:56:
А 498 страници лични съобщения са един клик разстояние. Да няма после сърдити и развенчани легедни ;)
Аз не крия, че съм взимала препарати за състезание по щанги, ти си ми писал схемите.
Но за състезание по културизъм не смятам... поне на тоя етап.
Винаги съм смятал, че тая работа с анаболните стероиди е като с девствеността. Веднъж вземеш ли, повече не си чист, ако ще цяла година после да не са те ебали... така де, да не си взимал стероиди. :D
П. П. Трябваше да кажа нещо и аз след толкова изписани простотии, а мемето с колегата Паоло вече е заето. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.09.14 14:20.
казано от Boby_ на 30.09.14, 14:19:
казано от Наталья Заболотная на 30.09.14, 13:56:
Но за състезание по културизъм не смятам... поне на тоя етап.Винаги съм смятал, че тая работа с анаболните стероиди е като с девствеността. Веднъж вземеш ли, повече не си чист, ако ще цяла година после да не са те ебали... така де, да не си взимал стероиди. :D
П. П. Трябваше да кажа нещо и аз след толкова изписани простотии, а мемето с колегата Паоло вече е заето. :)
Миналата година Стоян ми каза една вечер на по чашка: Метълче, не се крий, грозно, спортът, който практикуваш е ясен... на всички, не отричай, не е срамно, всички знаят как става. Спокойно, не си нарушила закона, че да се криеш, даже е по-грозно да отричаш.
И така.. смятам наистина, че е грозно да отричаш, както други потребители във форума. Не съм отричала, за да се правя на велика, отричала съм, защото съм си мислела, че е срамно, докато не видях за какво става въпрос в професионалния спорт нагледно...
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.09.14 14:29.
30.09.14
14:28
казано от James Hinks на 30.09.14, 13:57:
p.p.s.
Спирам да пиша. Културизма не ме вълнува. Визията на състезателите ме кефи много, но само толкова. Наясно съм, че това е форма за часове с цената на преебаване на много неща.
Ти да ме видиш една седмица след снимките - от 97 килограма на 107. :D :D :D
30.09.14
15:11
казано от Boby_ на 30.09.14, 14:19:
Винаги съм смятал, че тая работа с анаболните стероиди е като с девствеността. Веднъж вземеш ли, повече не си чист, ако ще цяла година после да не са те ебали... така де, да не си взимал стероиди. :D
А бе не е баш така. Скоро срещнах един познат, едно време преди около 15-16 години хакаше яко и тренираше яко, сега нито тренира, нито взима. Познай дали му личи, че някога е правел 3 месечни курсове с по 4-5 препарата и дали въобще му личи, че е тренирал. Останала му е някаква сила, малко над тази на средностатистическия здрав мъж, но само толкова. Няма ги вените по ръцете и раменете, няма го 47-48 см бицепс, няма 180-190 лежанка. Няма го високото кръвно и агресивността, няма и други негативни ефекти, за които не ми се пише...И не е единствения такъв пример.
казано от Наталья Заболотная на 30.09.14, 14:04:
Естествено, че ще премине, не смятам доживот да практикувам състезателен бодибилдинг! :D
Сега ще ми скочат, че хейтвам, но според мен ИЗОБЩО не трябва да практикуваш състезателен бодибилдинг. Всеки спорт има своите изисквания откъм структура и ген. Няма смисъл един дребосък да се опитва да стане състезател по волейбол. Няма смисъл един дългуч да се опитва да стане гимнатик. Да, могат да практикуват тези спортове за лично удоволствие, но не и да се състезават. По същата причина и ти НЕ си за състезателен бодибилдинг. Ниска си, набита си, къси крака, едра структура, дебел глезен, широка талия...нужно ли е да изброявам още? Имаш мускули - евала! Изчистила си се много (даже не повярвах като те видях) - супер! Въпреки, че за състезание по културизъм си все още твърде замазана. Това ти е първо сериозно чистене, разбирам, но като не си достигнала оптимална кондиция можеше и да пропуснеш конкретното състезание. Разбира се и на второто състезание структурата ти ще си е същата. Да се участва в състезания по бодибилдинг само за лично удовлетворение, за да докажеш нещо на себе си или на някой друг, ми се вижда твърде безсмислено, предвид липсата на каквито и да е данни за този спорт. Чиста загуба на време за съдии и публика. Тренирай си за кеф, но направи услуга на всички и не се качвай на сцената. Нищо лично :)
Мнението беше редактирано от Станимир на 30.09.14 17:13.
А 498 страници лични съобщения са на един клик разстояние. Да няма после сърдити и развенчани легедни ;)
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Много добре ги знам тези неща, затова се допитах до човек, подготвял камара състезатели, заемали призови места.
Каза, че ще стане и че ще е бая трудно и ще ми се разкаже играта ( попита ме - искам ли го, казах, че нищо не губя), не форумен треньор и спортист, истински.
Така че, нищо не ми пречи да опитам. Именно затова и не писах в дневника си за желанието да се изчистя, заради такива хора, мислейки по този начин. Ако става за въпрос никой не вярваше преди една година, че ще ходя на Републиканско по щанги... тъй като нормативите за жените ги вдигат мъжете в тоя форум :D Значи по тая логика жена от форума няма как да ги вдигне.
Изобщо едно нещо съм разбрала в тоя живот и това е - да слушам себе си. Щом има хора, които искат да се занимават с мен и са в бодибилдинга от години, значи не съм чак такава загубена кауза.
За 5 семици - толкова изчистена... хората се готвят по 12, аз ще се готвя 16 nice, a ?! Така че ще видим, времето ще покаже, не думите ти.
И да си абсолютно прав, не знаеш защо го правя, замислял ли си си, че има хора, чиято единствена мотивация да правят нещо екстремно, е ако са притиснати от срокове? Помисли върху това.
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.09.14 17:34.
30.09.14
17:26
казано от Станимир на 30.09.14, 17:10:
казано от Наталья Заболотная на 30.09.14, 14:04:
Сега ще ми скочат, че хейтвам, но според мен ИЗОБЩО не трябва да практикуваш състезателен бодибилдинг. Всеки спорт има своите изисквания откъм структура и ген. Няма смисъл един дребосък да се опитва да стане състезател по волейбол. Няма смисъл един дългуч да се опитва да стане гимнатик. Да, могат да практикуват тези спортове за лично удоволствие, но не и да се състезават. По същата причина и ти НЕ си за състезателен бодибилдинг. Ниска си, набита си, къси крака, едра структура, дебел глезен, широка талия...нужно ли е да изброявам още? Имаш мускули - евала! Изчистила си се много (даже не повярвах като те видях) - супер! Въпреки, че за състезание по културизъм си все още твърде замазана. Това ти е първо сериозно чистене, разбирам, но като не си достигнала оптимална кондиция можеше и да пропуснеш конкретното състезание. Разбира се и на второто състезание структурата ти ще си е същата. Да се участва в състезания по бодибилдинг само за лично удовлетворение, за да докажеш нещо на себе си или на някой друг, ми се вижда твърде безсмислено, предвид липсата на каквито и да е данни за този спорт. Чиста загуба на време за съдии и публика. Тренирай си за кеф, но направи услуга на всички и не се качвай на сцената. Нищо лично :)
Тъкмо днеска Т-нацията публикуваха във фб това :
http://www.t-nation.com/opinion/5-reasons-why-you-should-never-compete
:) Общо взето или мислите еднакво или си го чел :D
Четох го, и се изкефих колко сходни са мислите на автора с моите, като видях снимките на наша Блажка от билдърския й дебют :)
Мнението беше редактирано от Станимир на 30.09.14 17:31.
Еййй, това се искаше вече! Край на тия летни отпуски най-накрая :D… Чак се заседях до по-късно на работа да изчета всичко...:D.
казано от Станимир на 30.09.14, 17:31:
Четох го, и се изкефих колко сходни са мислите на автора с моите, като видях снимките на наша Блажка от билдърския й дебют :)
Ох, Станимире, направи и ти някакъв спортен дебют, в бадминтона ДОРИ, за да мога и аз да коментирам твоето представяне :D
Няма шанс, нали... много жалко - един живот живееш, давай направи нещо различно от това да четеш по цял ден статии за неща, които дори не си опитал на собствения си гръб.
:)
Блажке, аз тренирам за кеф, за здраве, за приличен външен вид, за психическо разтоварване. Нямам претенции да съм добър в никой спорт, и се състезавам единствено със себе си. Ако все пак в даден момент реша, че искам да се състезавам, ще го направя само и единствено ако съм наистина добре подготвен. Не мога да си позволя да стана за резил и да получа снизходителни усмивки, не е в мой стил :D
казано от Наталья Заболотная на 30.09.14, 17:40:
в бадминтона ДОРИ, :)
той и бадминтона не е за подценяване :)))))
30.09.14
18:15
Блага не е станала за резил.
Наистина не беше в 100%-ова форма за това стезание откъм няколко критерия, но тя беше добре запозната с всичко.
И въпреке това, за супер краткото време се трансформира, даде всичко от себе си и показа добра фигура на сцената.
Моля, нека не забравяме, че тук става въпрос за “Физик жени”, а това е категория, различна от “Бикини фитнес”.
Блага има шанс за тази категория, ако се готви целенасочено за това.
Виждала съм състезатели по културизъм, които на сцената стоят като че не са тренирали никога.
Може би те, в очите на другите, са за резил. Въпреки че не бих се смяла за такова нещо, ако не знам историята на човека.
Блага не беше от тези хора на първото си състезание.
От снимките съдя, че е стояла най-масивна. Че е била усмихната през цялото време и се е раздала.
И, знаете ли, 60% от другите жени в категорията не бяха на билкови диуретици и аминокиселини.
Ако Блага беше на техните “билки” и ако имаше повече време за подготовка, вярвам че щеше да е доста по-напред в класирането.
Но какво значение има това?
Аз я уважавам за хъса и постоянството.
Тук нещо стана напрегната обстановка и на места има иронии, които не хващам :)
Надявам се да отмине бързо това!
Няма смисъл от караници,, обиждане и т.н.
Миналата година Стоян ми каза една вечер на по чашка: Метълче, не се крий, грозно, спортът, който практикуваш е ясен... на всички, не отричай, не е срамно, всички знаят как става. Спокойно, не си нарушила закона, че да се криеш, даже е по-грозно да отричаш.
И така.. смятам наистина, че е грозно да отричаш, както други потребители във форума. Не съм отричала, за да се правя на велика, отричала съм, защото съм си мислела, че е срамно, докато не видях за какво става въпрос в професионалния спорт нагледно...
Много се натъжавам като чуя подобни разсъждения и за съжаление много хора разсъждават по този начин и това е една от причините спортът в България да продължава да пропада с такава скорост. Не се мисли как да се оптимизират тренировките, как атлетът да се адаптира към увеличаващото се натоварване с цел по-висок спортен резултат, ми дай да се назобаме и да вдигаме колкото може, дали ще се покрива норматив или ще се бориш за медал на Европейско/Световно/Олимпиада все тая...
Алекс, съжалявам, че разбиваме детския ти свят, в профи спорта е така, война с допинг контрола. Не е тук мястото да разказвам истории от първа ръка, които ще пратят идолите ти ( ако разсъждаваш, че със зоб е постигнато всичко) на майната си.
Така, има дневник, за да си пиша тренировките, много е удобно.
Извлякла съм и полезни познанства от форума, но ако слушах форумните треньори и разбирачи... нито щанги щях да мога да вдигам, нито щях да знам как да се храня.
По-важното е, че момичета от форума бяха мотиврани от мен и с обърнаха към Марина, за да им помогне, защото тя наистина си разбира от работата и да плаща и се за това, нормално.
ГОЛЯМА ТОЧКА. :)
Тренировка 1 днес
30 мин степер
Глутеус екстензии в сс с аддуктор - 3х25/30
Коремни за долната и странични
Тренировка 2 - горни гърди, рамо, трицепс
Лег наклонена лежанка - 3х8х40кг
Кросоувър в Сс с пек дек - 4х12
Раменни преси с дъмбели - 3х10
Изолирано рамо средно - 4х10
Изолирано рамо предно - 4х10
Раменно разтваряне - дроп сериии
7 серии за трицепс
Кофички на машина - 2х10
Храна - оризова палачинка(2 белтъка, 1 желтък, кафяна лъжичка какао, 30мл прясно мляко, оризово брашно),10гр стафиди, 400гр месо, 120гр кафяв ориз, айсберг, домати, краставици, карфиол, 70гр извара, 30гр ядки
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.09.14 20:56.
30.09.14
21:20
Аз минавам да кажа, че Марина има готин задник (inlove) сори за спама
30.09.14
21:22
казано от Наталья Заболотная на 30.09.14, 17:24:
Много добре ги знам тези неща, затова се допитах до човек, подготвял камара състезатели, заемали призови места.
Каза, че ще стане и че ще е бая трудно и ще ми се разкаже играта ( попита ме - искам ли го, казах, че нищо не губя), не форумен треньор и спортист, истински.Така че, нищо не ми пречи да опитам. Именно затова и не писах в дневника си за желанието да се изчистя, заради такива хора, мислейки по този начин. Ако става за въпрос никой не вярваше преди една година, че ще ходя на Републиканско по щанги... тъй като нормативите за жените ги вдигат мъжете в тоя форум
Ако ги нямаше някой форумни треньори и спортисти, ти щеше да си на 50% от това, което си сега и то в най-добрия случай...
Прочети си и ти оня разказ на големия познавач на българската душевеност Алеко Константинов, “Пази Боже сляпо да прогледа”
казано от WhiteWalker на 30.09.14, 21:20:
Аз минавам да кажа, че Марина има готин задник (inlove) сори за спама
Охххххх нееееееее, не мога вече с тоя бб-тийм, припадам просто (bow)
Факт е, як задник има.
казано от James Hinks на 30.09.14, 21:22:
казано от Наталья Заболотная на 30.09.14, 17:24:
Каза, че ще стане и че ще е бая трудно и ще ми се разкаже играта ( попита ме - искам ли го, казах, че нищо не губя), не форумен треньор и спортист, истински.Така че, нищо не ми пречи да опитам. Именно затова и не писах в дневника си за желанието да се изчистя, заради такива хора, мислейки по този начин. Ако става за въпрос никой не вярваше преди една година, че ще ходя на Републиканско по щанги... тъй като нормативите за жените ги вдигат мъжете в тоя форум
Ако ги нямаше някой форумни треньори и спортисти, ти щеше да си на 50% от това, което си сега и то в най-добрия случай...
Прочети си и ти оня разказ на големия познавач на българската душевеност Алеко Константинов, “Пази Боже сляпо да прогледа”
А ти прочети частта с ” Извлякла съм и полезни познанства от форума...” която визира точно теб и стига търси да се хванеш за нещо, при положение, че с нищо казано не визирам теб :D
И Маргарита Манева седи и чака да ме нахейтят и да тупне like. Изживява душевен катарзис :D
Лошото е, че както каза Десо преди 20 хиляди поста, не се усещате колко сте прозрачни и после се чудите защо хората ви блокират навсякъде и не искат да имат нищо общо с вас.
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.09.14 21:33.
Айде стига де, искам да си следя тренировките.
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.09.14 21:33.
Надявам се да мога да следя тренировките си спокойно вече.
Благодаря предварително :)
Тренировка вчера
Изхвърляне - 1х60, 1х65
Изтласкване - 1х75, 1х83кг
Същинска тренировка - задно бедро, глутеус
Едностранно разгъване задно бедро - 3х15 на крак
Тяга прави крака широк разкрач щанга в СС с тяга прави крака тесен разкрач пудовка - 3х15
Глутеус екстензии в СС абдуктор - 3х25/30
Ритници на машина- 3х15 на крак
Тренировка днес
40 мин ходене на пътека с пулсомер
10 серии за корем
Храната за вчера - оризова палачинка, 150гр царевица, 6 оризовки, 500гр месо (пилешко, конско), сирена ( моцарела, бяло саламурено, извара), 20гр ядки, айсберг, домати, краставици
Щанги вдигам, защото обещах да отида за точки на Републиканското, за норматив 65-85, че ме писаха и в 75 да вдигам дейба...за първи път ще се налага да се наяждам преди кантар, а не да гладувам :D, 69,100 ще ги докарам.
И за пари отивам де, че ще ми трябват за суплементация.
Иначе никаква сила вчера, поне ми е ясно защо. :)
Днес май няма да има втора тренировка, ще празнуваме пълнолетие вкъщи :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 02.10.14 10:17.
казано от Наталья Заболотная на 02.10.14, 09:55:
Днес май няма да има втора тренировка, ще празнуваме пълнолетие вкъщи :D
Извърти му една хуууубава и мазна................торта :D
Мнението беше редактирано от Петър на 02.10.14 15:49.
Е, много ясно, ще му правя обаче тAрта с нискомаслена извара и печена тиква с крем-карамел.
Ако я докарам на вид тартата, ще постна снимки.
Надявам се след това да заспи като бебе... ама надали. :D
дай снимки + рецепта, че мойте експерименти с извара се получават странни :Д
за карамела обаче ще трябва захар?
казано от Pavel D на 02.10.14, 16:12:
дай снимки + рецепта, че мойте експерименти с извара се получават странни :Д
за карамела обаче ще трябва захар?
Не, ама тая тарта не е нискокалорична, само кремът минавам между капките, изварата е обезмаслена и сметаната е по-ниска масленост... иначе блата е от чаени бисквити.
Не е нужна захар за заливката на тиквата, която наподобява крем-карамел, но е без карамел, сладостта идва по друг начин :)
Поствала съм рецепти вече, ако не ме домързи, ще напиша.
Мнението беше редактирано от Блажка на 02.10.14 16:24.
Пиша си храната за вчера, че това ми е най-важното нещо, тренировката ясна - по препоръки на Момчил Милев кардио преди лягане.
Майтапа на страна, тъй като имам зала под прозореца, най-вероятно като ми започне сериозната подготовка, няма да правя пак кардио след силовата, ще тренирам към 17:30 и в 21:20 ще слизам в залата за кардио преди сън. Това са си някакви мои разсъждения в момента, ще слушам треньорското тяло :D
Храна - оризовка палачинка, 70гр кафяв ориз, 150гр царевица, 15/16 оризовки, 400гр риба тилапия, 200гр тиква с пренебрежително количество мед, 30гр сирене, 30 гр ядки, 10гр черен шоколад
Нещо не можах да докарам въглехидратите вчера, че си хапнах и 2 парчета черен шоколад, въпреки, че изобщо не се включва към въглехидратите, които смятам за нужни :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 03.10.14 09:30.
Тренировка днес
Гръб, задно рамо, бицепс
Горен скрипец - гребане с щанга - 4х10
Еднострано гребане с дъмбел - 3х10
Машина гръб тесен хват - пек дек задно рамо -3х12
Скрипец тясна успоредна ръкохвака - машина за гръб широк хват - 3х12
Пулдаун с лост - 3х15
Бицепсово сгъване - 2 упражнения 6 серии
20 мин степер
Падна ми водата, мисля и се надвам вече да е завинаги...че голяма мъка 2 седмици. Дано не е само за един ден и да се върне утре :D
Да кажем, че оттук почвам да градя и мисля, че е много по-добро начало от предния ми свински период.
Храна - оризова палачинка, 300гр свинско, 12 оризовки, 200гр грах, 150гр тиква, 50гр сирене, айсберг, домати, краставици, 30гр тиквени семки
Blajka е kind of Happy these days :)
Мнението беше редактирано от Блажка на 04.10.14 00:18.
Ще ви изпапкам бееее, сладури! :) :*
(и аз искам да си намеря момченце и да си тренираме заедно, хлъц-хлъц ;( )
казано от Love на 04.10.14, 10:33:
Ще ви изпапкам бееее, сладури! :) :*
(и аз искам да си намеря момченце и да си тренираме заедно, хлъц-хлъц ;( )
Ооо не, ние не тренираме заедно, аз трудно тренирам с някого, просто много се вглъбявам. Възможно е да тренираме заедно ако.
1. Не съм гладна
2. Не съм сериозна към тренировката
3. За кардио сетове :D ( Не знам какво си мислите, имам предвид да си говорим, докато вървим на пътеката :P)
Тренировка 1 днес
40 мин пътека наклон с пулсомер
10 серии корем
Глутеус екстензии в СС с абдуктор - 3х21/30
Шутове на скрипец - 3х20 на крак
Тренировка 2
Горни гърди, рамо, трицепс
Наклонен лег щанга в СС с кросоувър - 3х12/15
Машина за гърди - Пек дек - 3х12
Раменни преси дъмбели - 3х10
Изолирано едностранно раменно разтваряне - 3х10 на ръка
Раменно разтваряне - 2х10
Предно рамо изолирано пак - 3х10 на ръка
Вертолет широк хват - 3х12
Вертолет на скрипец тесе хват със задържане - 2х10
Трицепсово разгъване едностранно - 3х10
Въже скрипец - 3х12/15
Кофички на машина - 3х15
Митко ми каза как да правя пътека без да ми се помпат краката, следващия път ще му направя по-голяма торта, вдигнах и по-голям пулс на всичкото отгоре на по-малък наклон ♥
Ето тук, който иска съм сложила снимки от началото до края на цялата промяна, синтезирано.
04.10.14
21:33
Така в снимки е много вълнуващо :)
Станала е страхотна симбиоза между вас с Маринка, защото разликата за толкова кратко време е потресаваща.
Хайде, живи и здрави - смело напред:)
05.10.14
13:12
казано от Наталья Заболотная на 05.10.14, 00:16:
казано от Ая Палачинкова на 05.10.14, 00:01:
Благодаря ти много! Проблема ми е,че когато има някои около мен рядко хапвам,но остана ли сама не знам от скука,от самота изяждам каквото видя ... преди не исках да пипна боклучава храна,а сега и нея ям ... Липсва ми нещо и дано скоро разбера какво е ... и мотивация нямам ,в някаква дупка изпаднах сега ... тежко мми е лошо ми е,но ям нарочно ... определено ще си взема хром
Живея сама от 4 година, сама като куче, на квартира, рядко у нас има друг човек. Когато съм си в нас, съм способна да изям всичко, затова винаги имам пакет тиквени семки за чоплене, в моментите вечер, когато не мога да се спася от лакомията.
Нямаш хармония, затова е така. Наскоро четох, че каквато ти е къщата, такъв е живота ти, ако си много разпилян, значи и в главата ти не е подредено. И май наистина е така, понякога постоянно чистя и подреждам, друг път ме мързи дрехите от работа да си сгъна и ги хвърлям на стола.
Абре коте, добре дошла си у нас, на 15 мин си от Г.М. Димитров с метрото:))))))))))
Мнението беше редактирано от Мила на 05.10.14 13:13.
Мила, на Блага вече и е студено :D
Тренировка днес - крака
Едностранно разгъване задно бедро - 3х15 на крак
Тяга прави крака с пудовка - 3х20
Абдуктор - 3х30
Лег преса акцент задно бедро - 3х20
Ходещи напади - 3х40
Качване слизане - 2х15 на крак
Си си клек - 3х20
Аддуктор - 3х40
Храна - 100гр ориз със стафиди и канела, 100гр бисквитена торта, 400гр месо, 150гр ориз, протеинови бонбони, 50гр домашна тоорта с желирано кисело мляко и обезмаслена извара, 40гр фъстъци, айсберг, домати, краставици
От утре почвам по нова програма и режим вече истински основен период, избрах да се готвя с Росен Миладинов по ред причини и съм много щастлива, днес се видяхме, с Рони ми дойдоха на гости и ДА, смятам, че ще се получат нещата супер. Разбира ме перфектно, както и аз него и ще бъде много стриктна, искам да видя какво ще стане накрая от тази необработена маса (inlove)
Пък това е на Рони гаджето :P :P
Мнението беше редактирано от Блажка на 05.10.14 21:02.