Me, myself and I

Прескочи до:

30.10.14
22:06

На лега изпускаш една 5-ца на 50 и две единички на 55.Другото ,без да броим онези мои измислени комплекси е точно.Справяш се завидно леко и ти гарантирам опит над 60 преди да си тръгна от Варна! ;)
За розето нищо няма да казвам.Явно е подействало и на фотоапарата ти ,фокусирало го е и е направил страхотна снимка!/която е идея за утрешните ми кулинарни импровизации/ ;)

Първо - Честит празник на всички родолюбиви и будни българи! :)
“... и нека горе са главите ни,
щом чуем българския химн,
и нека вярата в душите ни
гори със плам неукротим!”

А сега ще си описвам глупостите:
31.10.2014/петък
Тренировката:
Кардио, корем (у дома)
- сутринта на гладно - 30 минути на велоергометъра на най-ниската степен, бързо въртене;
- крънчове - обикновени/със свити крака/с изпънати крака -  3х20/20/20
- коремни преси лакет-коляно 3х20
- повдигане на краката от лег 3х20

И времето не ми стигна за киковете и маховете. (dull)
Храната:
- 2 варени яйца + 2 белтъка, 1/2 грейпфрут, 20гр сурови бадеми
- 150гр пъстърва на скара, 2 розови домата
- 150гр пъстърва на скара, 1 розов домат
- 2 пилешки шишчета с пиперка и лук, салата сварено червено цвекло с олио ( това от “Българската кухня” в МОЛа, докато Хелоуинствахме :D )
- 1 розов домат, 10гр сурови бадеми, 20гр суров слънчоглед, 3 фурми

01.11.2014/събота
Тренировката:
Долна част (в залата)
- едностранно сгъване за задно бедро - 4х20х17кг
- широк клек (без да разгъвам коленете до горе) - 4х20х30кг
- тяга с прави крака (без да разгъвам таза до горе) - 3х20х30кг
- напади на степер - 3х15 на крак с редуване на краката
- ходещи напади - 3х20 на крак
- екстензии за глутеус - 2х30/1х20
- абдуктор - 4х30х29кг
- аддуктор - 4х25х29кг
- повдигане на пръсти на един крак - 3х15 на крак, с редуване на краката
- 15 минути кростренажор

Храната:
- 2 варени яйца + 2 белтъка, 1/2 грейпфрут, 20гр суров слънчоглед
тренировка
- 150гр пъстърва на скара, печени червени пиперки с 1 с.л. зехтин и балсамов оцет, 2 тънички резенчета пушен кашкавал и шпеков салам
... ще дописвам по-късно...

Вчера след работа се забих в МОЛ-а, че детитата искаха да ходят на карнавала по случай Хелоуин. Голямо кибичене му изкибичих, докато минат и техните номера, та да се покажат на сцената. :D Подбиха ми се краката. Ама важно е хлапетиите да се кефят. Пък и шаренийка да има, че да се кефя и аз и да щракам фотки! :D

Празниците са хубаво нещо, пък били те наши, чужди, езически и какви ли още не! Просто трябва да ги приемаме с усмивка, да се забавляваме, да се учим от тях... Не е нужно да плюем по едни и да пренебрегваме други!

Ето ги и моите маскирани чавета. :D А онова с рогИте е баща ми ( това в случай, че някой се чуди от де съм се пръкнала толкоз луда :D :D :D )

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 01.11.14 14:47.

И да си допиша манджорето:
- 1 ч.л. фъстъчено масло, 5 маслини
- салата домати, краставици, печен пипер, маслини и лук + сач със свинско филе, лук, домат и пипер (малко прекалено мазничко и по-соленичко от колкото ям по принцип, ама вкусничко)
- 30 гр суров слънчоглед
И активността:
1 час “руски суинг с 1 ръка”, с 8-9 килограмова топка за боулинг :D :D :D Направо ги отвях домашните! Мноооооооого съм добра! (devil)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 01.11.14 20:30.

01.11.14
22:06

Да ти дооформя вечерята

казано от sapuna на 01.11.14, 22:06:

Да ти дооформя вечерята

Еееее, милост нямаш! :D На режим съм все пак ( или поне се правя :D )!

02.11.2014/неделя
Тренировката: - с Vic и компания, на плажа:
Бърза загрявка с дърпане и теглене на пудовки по плажа. Направо го изорахме! :D
Последвано от “бързо” размятане на тежки щанги! (grin)
- обръщане - 1х3 с 30кг/1х..не помня колко... с 40кг/и малък личен рекорд 3 единички с 50кг (party) Vic ме натисна и за 60, ама... къде бе брат... То аз за 50-те едвам си повярвах! :D МускОли има - вЕра няма! е мойта работа!!! :D :D :D
- мъртва тяга - някакви небрежни еднократни единички (wasntme) с 90 и 100 кила, докато мъжете обръщат! Много як тренера, много як! (bow)
- и после вече комплексът ( не, че не си мислех, че след щангите приключваме :D ) - около 140 метра, изминати по следния начин - 3 руски суинга с пудовка 24кг, като на последния хвърляш пудовката колкото можеш напред, правиш три лицеви опори и отиваш до пудовката с ходещи напади и така - до края. Много тежи тая пущина! (devil) Хвърлях я на има-няма 2-3 напада разстояние. Ама пък лицевите почти всичките ми бяха чисти. (party)
Харесах! И всички присъстващи харесаха! Трябва пак! :D

Храната:
- 2 варени яйца + 2 белтъка, 1/2 грейпфрут, 20гр суров слънчоглед, 3 фурми
- 200гр печени пилешки крилца, домат, 5 маслини
- 4 ч.л. фъстъчено масло, малко парче от някакво царевично хлебче
- салата от зеле със зехтин и балсамов оцет, пиле с бял ориз на фурна, още едно парче царевичен хляб, фурми и течен шоколад (blush)

Казано на кратко: Бодибилдварствам и режимствам, ама хапването и тежките щанги си ме влекат! :D :D :D
Обаче пък кълките ми се оформили доста лицеприятно и дупето ми добило ябълкоподобна форма :D ( умря циганката, дет мА Фалеше, та... (blush) )
А синковеца успя да дръпне на тягата 40 кила! Повече от него самия, барабар с потните му гащи! :D На мама момчето! (inlove)
И - казах Ви, че тренерът е голям, нали! :)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 03.11.14 06:15.

02.11.14
18:51

Браво!Всичко от тренировка ,комплекс и снимки ме кара да си изям ушите от яд ... но нямах вариант да присъствам.
Блазе ви Варненци!
А ти Злати ,вземи и си повярвай вече! (y)

казано от sapuna на 02.11.14, 18:51:

Оф, опитвам се! (blush) Ма то - трудна работа! :D

02.11.14
19:57

казано от sapuna на 02.11.14, 18:51:

Браво!Всичко от тренировка ,комплекс и снимки ме кара да си изям ушите от яд ... но нямах вариант да присъствам.
Блазе ви Варненци!

Митак .....следащия път ,некоя въдичка във водата и въртиш щангите на плажа и с едното око дебнеш да не вземе да клъвне .....:D

Първо ще си постна вчерашните простотийки, че днескашните мат`риали се обработват, а и имам нужда от помощ от другарче, за да ми припомни сериите и килограмите! (blush) :D

03.11.2014/понеделник
Тренировката:
почивен ден
Храната:
- 1/2 грейпфрут, 20гр суров слънчоглед
- 150гр пилешко месо, розови домати с 1 с.л. зехтин и 1 с.л. балсамов оцет
- 150гр пилешко месо, розови домати, 5 маслини
- 4 ч.л. фъстъчено масло
И после като “една видна домакиня” :D реших най-сетне да сготвя на домашните и им спретнах бобена яхния и содена питка със сирене. Похвалиха ме и си рекох - няма как да не кусам. Та кус от тук, кус от там, направо си се наядох! :D И като се отвори тая ми ти бездънна уста - то не бяха и пържоли от пилешки бутчета, и някакво солено пушено свинско филе, и кисели краставички, и шоколадов бонбон, и банани за десерт... (blush) (blush) (blush) Дано да си спомням всичко, че си беше умопомрачително! :D
Все повече си затвърждавам мнението, че щангите яко ми се отразяват на апетита! Направо ми го изтрелват в небесата! :D Или пък си намерих стабилно оправдание! :D :D :D

И за днес:
04.11.2014/вторник
Тренировката:
заден клек - разни серийки, като се почна от 40 кг и се стигна до 2х1х90 и 2х90, а после наобратно
лег на хоризонтална лежанка - 6х40 ; 5х45 ; 3х50 ; 1х55 ; 1х60 ; 1х60 ; 1х62,500 (party); 4х55
флайс с дъмбели на наклонена лежанка - 1х10 с 2х7,5кг/1х10 с 2х10кг/1х6 с 2х12,5кг
набиране надхват - 3х2 - първата бройка от пръсти, втората чиста и така и трите пъти
Храната:
- 50гр овесени ядки с вода, стевия и канела
- 150гр пържола от пилешко бутче на скара, 50гр кафяв ориз
- 150гр пържола от пилешко бутче на скара, 40гр пълнозърнести спагети
- 1 варен геврек армаган от шефката
тренировката
- винен кебап - свинско от бут (без тлъстинки) с лук, доматен сок, червено вино, малко олио и подправки; червено цвекло; 1 изостанала вкаменена филийка хляб “Вита”
- 30гр суров слънчоглед, 1 банан ( гладничка бях (blush) )

А сега ще си постна клипчетата от лежанката! Моля не обръщайте внимание на ъгъла на заснемане на първия клип! :D Не, че нещо, ама кълките ми изглеждат огромни! :D :D :D
И съм голяма бърборица значи, и на двата клипа нещо бъбря и коментирам! :D Не мога да я затворя тая моя голяма уста! Ни за приказки, ни за ядене! (wasntme)

И за финал - много държа и тук да изкажа благодарностите си към Митака! Много съм щастлива, че намерих такъв приятел в негово лице, който като на шега ми даде зор и ме подбутна да се опитам да видя колко всъщност мога! Сама нямаше да посмея.
Въобще този форум ми помогна да открия толкова много готини хора, които с гордост наричам мои приятели, че съм безкрайно, безкрайно доволна! :) Обичам ви бе хора! :D

И да знаете, че геврекът от шефката е голям зоб и много помага! :D :D :D Все пак `рЪнЪтЪ прави борбЪтЪ! ;)

Айде, изтипосах се! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 05.11.14 06:42.

04.11.14
22:34

Ей Еуфорийо ,за не знам кой пореден път ще ти го кажа - в теб има сила ,колкото няма в 90% от посещаващите Деймъса.Машина си ти ,желязна си и то в истинския смисъл!Просто е удоволствие човек да тренира с теб и да наблюдава погледите на момченцата и чичковците наоколо.Днес беше неудържима и събра всички завистливи погледи.Повярвай ми ,ти си ЗВЕЗДА в тази зала!Дори и Емо го потвърди!За предпоследен път ти казвам БРАВО и ... в четвъртък гърч! :D
От теб ще искам и аз малко мотивация ,че ми предстои поправка ;)
Радвам се на изписаните по-горе силни думи и ти благодаря!
Съвет - линквай си клиповете в тагове ,препоръчително!
И последно ... БРАВО!!!

05.11.14
09:40

ОЛЕЛЕ, СТРАХОТНА СИ !!! Поздравления за лега и клека !!! 90 кг са жестоко постижение, а за 62,5 на лег нямам думи! И то без никакво напъване! Усещам, че с Митака следващия път 65 не ти мърдат.  :)
П.С. Пробвай да хващаш щангата на лег мъничко по-широко.

05.11.2014/сряда
Храната:
- 50гр овесени ядки с вода, стевия и канела, 4 белтъка
- 150гр пилешко на скара, 6 оризовки
- 150гр пушено пуешко филе, 3 червени пиперки
- 200гр телешко на скара, зелева салата с балсамов оцет
- 30гр суров слънчоглед
Тренировката:
почивен ден

06.11.2014/четвъртък
Храната:
- 2 варени яйца + 2 белтъка, 20гр суров слънчоглед, 1 грейпфрут
- 150гр телешко на скара, 6 оризовки
- 150гр телешко на скара, 5-6 печени червени пиперки с 1 с.л. зехтин и балсамов оцет
тренировката
- 200гр телешко на скара, 5-6 печени червени пиперки с 2 с.л. зехтин и балсамов оцет
Тренировката:
В залата, с Митака! Пореден ден за скромните ми лични рекорди! (blush) :D
- класическа мъртва тяга - не си помня много точно сериите (blush). Бяха нещо такова - 6х60кг/3х80кг/1х90кг/1х100кг/1х110кг (party) /1х115кг (party) (party) (party)
- широка мъртва тяга - 3х6-7х60кг
- 2-3 обръщания с 35кг
- раменна преса - 3х35кг/4х35кг/4х35кг
- повдигане на дъмбели напред - 3х8 с 2х7,5кг
- повдигане на дъмбели встрани - 3х10 с 2х5кг

Верно можете да ми викате Еуфория :D :D :D , направо ме изби на балет в залата. :D
А върха беше, когато оня младеж на колелото, дето и Митака го беше споменал преди време :D , съвсем сериозно го попита - “Тези госпожици ( разбирайте Весито и аз :D ), професионалистки ли са?” Казах му, че съм абсолютния любител и - не, не съм тренирала нищо преди, дори вдъхновението ми е дошло доста късно - на има-няма 35 години! :D Не знам какво очакваше да чуе човечеца! :D

А сега сериозно. Гледах си клипчетата и май малко ги издърпах на гръб. Макар, че реално не ги усетих там. Проблемът ми е хвата, щото все ми се изхлузват и това ме шашка! (wasntme)
И клинът ми прозираше на Д-то, и все за това си мислех докато се дупех! (blush) И имам шкембе! (dull)
Обаче въпреки това ще натъпча малко суров слънчоглед с мед, че ми се хапва нещо сладичко! :D

06.11.14
21:15

Е, не ти сериозно ли...как си ги вдигна само (tmi) , както аз вдигам скромните 80 примерно, така си дръпна ти 110 кг. Малиииии, уникална си Злати. БРАВО !!!
Тъкмо докато гледах клиповете и видях ония същия образ на колелото, и после гледам, че е имало разговор с него :D
Ееееее пак ще идвам с Вас, то се е видяло, много надъхвате, ама много ЧЕСТНО !!!
Събота няма да мога, но другия вторник може да се включа и то с най-голямо удоволствие :)

06.11.14
21:22

Веси ,не 110 ,Еуфорията 115 ги отлепи като “стой ,та гледай”!По едно време слагам 150 на щангата и понеже не и давам да брои дисковете нашата се засилва :D ,ама се усети де!Иначе Злати ,имаш още 5-7кг сигурен аванс - гарантирам!

p.s. А пича с колелото след 115-ката ми вика ...”Е не ,спирам да идвам вторник и четвъртък!” После същият правеше полулег с дъмбели по 7,5кг и се изчакваха със Злати /тя разтваряше до вертикала/ :D

Наталия

06.11.14
21:24

Мале верно как си ги издърпа ....айй стига бе. Олеее брависимо Златииии. (F) За техника не смея нещо да кажа, ама имам чувството че грам не се напъна. (party)

Мнението беше редактирано от Наталия на 06.11.14 21:25.

06.11.14
23:11

Браво Злати! След около 2 месеца идвам и аз в тази зала (wait) Да се поизложа малко, така :)

07.11.14
09:08

Е, не, С ТЕЗИ 115кг ИЗБИ РИБАТА !!!
Как ги дигна като чанта от Била, не е истина! Респектираш ме, жено :)

07.11.14
09:22

Уау! Браво, браво!
Изглежда сякаш съвсем леко ги дръпна!
Супер си Злати :)

07.11.14
09:26

казано от Златина Цонева на 06.11.14, 21:05:

... “Тези госпожици ( разбирайте Весито и аз :D ), професионалистки ли са?” ...

Злати и Веси, гордея се с вас! (rock) (muscle)

07.11.14
09:29

WOW! Надъхвам се вече! Време е да се връщам в играта ми се струва ;)

07.11.14
09:50

казано от Vic на 07.11.14, 09:26:

казано от Златина Цонева на 06.11.14, 21:05:

... “Тези госпожици ( разбирайте Весито и аз :D ), професионалистки ли са?” ...

Злати и Веси, гордея се с вас! (rock) (muscle)

Е, не....връщам се в играта то се е видяло :D

Другата седмица бек ту дъ джим Златииии (y)

07.11.14
12:31

Поздравления за макса, Злати! 115 далеч не са ти горната граница. Можеш малко да поработиш по техниката - щангата в дадени моменти е далеч от тялото. Освен това не буташ напред с таза в средата на движението и затова ти е трудно да заключиш накрая, защото чак тогава започваш.

Ей, хора, много сте мили! :)
Благодаря на коментиралите и на харесалите!
Боби, много благодаря за забележката за техниката! Винаги може по-добре и ми е нужно да ме коригирате!
Vic, аз пък съм много доволна, че ме научи как въобще се дърпа тяга, защото преди да те срещна не бях опитвала! :)
Весенце, уви “фитнес другарчето” ми се прибра у тях. Освен да се сберем дружинка яки каки и да го каним от време на време във Варна на тренировка! :D Ама верно яко надъхва! Надишах се с тестостерон, може и от туй да са ми максовете! :D :D :D

07.11.14
19:22

казано от Златина Цонева на 07.11.14, 18:27:

Весенце, уви “фитнес другарчето” ми се прибра у тях.

Ееееее, вярно ли ??? Е как така, той пита ли ни дали да си ходи ??? :D
Сега сериозно, предлагам Вик, ти и аз да се организираме и да тренираме заедно, явно ни трябва човек за надъхване и стимул, това е решението !
Митак, ти кога пак ще идваш към Варна (wasntme)

Мнението беше редактирано от Vess на 07.11.14 19:27.

казано от Веселина Иванова на 07.11.14, 19:22:

Сега сериозно, предлагам Вик, ти и аз да се организираме и да тренираме заедно, явно ни трябва човек за надъхване и стимул, това е решението!

О, да! Това би било наистина супер! Няма ли някой край мен, който да ми дава зор, много лесно се скатавам! :D А и ме е страх от тежкото, ако трябва да съм честна! (blush)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.11.14 19:40.

07.11.14
20:02

Момичета ,благодаря ви за компанията и хубавите думи!

Горна-Варна-2h30min. Както има всяка неделя “Богоров” ,колко му е да има и един ден “Деймъс” :D
Иначе ,при всяко мое явяване във Варна ще се обозначавам и посещавам залата.Наистина много ми хареса ,така че скоро ще се видим ;)

В къщи съм си ,пекнах си една доза чернокоп ,налях си от моята и сядам да тъгувам по изминалите пет седмици!
Първата чашка ще е за познанството ни ,втората за ваше здраве ,третата за рекордите на Еуфи и т.н.

казано от sapuna на 07.11.14, 20:02:

Горна-Варна-2h30min. Както има всяка неделя “Богоров” ,колко му е да има и един ден “Деймъс” :D Иначе ,при всяко мое явяване във Варна ще се обозначавам и посещавам залата.Наистина много ми хареса ,така че скоро ще се видим ;)

Край, край, имам го черно на бяло! :D :D :D

07.11.2014/петък
Тренировката:
почивен ден
Храната:
- 2 варени яйца + 2 белтъка, 1/2 грейпфрут, 20гр суров слънчоглед
- 3 чаени лъжички пълнозърнест сусамов тахан
- 150гр пушено пуешко филе, 2 големи червени пиперки
- 3 чаени лъжички пълнозърнест сусамов тахан
- 150гр пушено пуешко филе, 2 големи червени пиперки
- 1 ябълка
- 1/2 печена ципура на скара, 4-5 супени лъжици картофена салата с лук, зехтин и балсамов оцет, 2 резенчета бахур, кисел чесън и мариновани лукчета
- не знам колко пълнозърнест сусамов тахан с 1 ч.л. мед и 20гр суров слънчоглед

Днес почивам. След лежанката във вторник нямах грам, ама грам мускулна треска. Сега обаче гърбината и гъзягата са... мани-мани... :D Затова реших днес и утре да го давам ларж. Днеска само прибрахме набързо 3 палета стока в склада и повървях пеша от Центъра до нас. Утре ще се наспя като пън! Не съм спала до когато мога от доста време, щото в събота обикновено съм в залата в 8 сутринта, а в неделя също ставам в 8, за да ям :D и в 10 да съм на тренировка с Vic. Работните дни, няма кво да ги коментирам, обикновено ставам в 5-5:30, най-късно в 6. Не си доспивам, което никак, ама никак не ми харесва! (dull) За капак съм и в цикъл от вчера, което обаче не доведе до спад в апетита ми! (envy) И затуй тая сутрин си купих едно бурканче пълнозърнест сусамов тахан и цял ден ровя из него! (blush) Надявам се в неделя да не вали или поне да не вали силно, за да ида на тренировката в “Богоров”, а от понеделник...
Ми, от понеделник си продължавам с моя режим на хранене и тренировки... И ето... ето... чувам как пак се надига форумното “Анатема!” :D :D :D И малко по-сериозно - аз съм доволна и от едното, и от другото. Видях промяната във визията ми, последната седмица видях и, че не само че не ми е спаднала силата, ами съм можела и повече отколкото съм си мислела, така че... според мен файда има от всичко! Важното е да се работи с желание и старание! А явно разнообразието е моят начин! :)

08.11.14
07:15

казано от Златина Цонева на 04.11.14, 21:54:

А сега ще си постна клипчетата от лежанката! Моля не обръщайте внимание на ъгъла на заснемане на първия клип! :D Не, че нещо, ама кълките ми изглеждат огромни! :D :D :D
И съм голяма бърборица значи, и на двата клипа нещо бъбря и коментирам! :D Не мога да я затворя тая моя голяма уста! Ни за приказки, ни за ядене! (wasntme)

Браво Злати, супер си! (muscle)

Благодаря Zozo! :)

08.11.2014/събота
Тренировката:
почивен ден
Храната:
- 1 банан, 4 ч.л. пълнозърнест сусамов тахан
- 150гр ципура на скара, 2 печени червени пиперки, доста от лютеницата на мама (inlove)
- 2 с.л. пълнозърнест тахан, 1 ч.л. мед
и после 2 часа боулинг със семейството и колежката и мъжа й + някакъв безалкохолен коктейл от портокалов сок, сок от ананас, сок от грейпфрут и гренадин
- салата зеле, моркови, цвекло с лимон и зехтин и малка пица с не помня какво :D

Е, тоя път на мен ми разказаха играта на боулинга! :D :D :D Открих играта със страйк и от там на сетне - тотален провал! :D Все едно ми беше за сефте! (dull) Иначе - симпатично-приличен ден. Спах до 10. Можех и още, но хлапетата ме събудиха. Ходихме с щерката да си купуваме някакви женски козметични простотии (wasntme). Боядисах си косата в червено! :D Повеселихме се вечерта...
Това е! Без особени особености, дет се вика! :)

09.11.2014/неделя
Храната:
- 2 сварени яйца, 1/2 грейпфрут, 20гр суров слънчоглед
тренировката
- 150гр ципура на скара, доста варен карфиол
- 2 с.л. пълнозърнест сусамов тахан ( край, изядох го :D ), 1 ч.л. мед, 20гр суров слънчоглед
- 150гр варено пуешко (домашно), няколко чаени лъжички маслинова паста ( мноооого солена (puke) ), няколко парчета бахур
- 3 малки жълти ябълки (ядеше ми се сладко)
Тренировката: с Vic и компания в “Богоров”
Отборно, по двама. В комплекса се редуваме с партньора да правим - 6 суинга с пудовка 24кг до вертикала + 3 бърпита с набиране. И така, докато изтече времето от 20 минути. Всичките ми бърпита бяха с чисти лицеви опори (party), които даже ми се сториха лесни. Сега остава да усъвършенстваме и набиранията! Някога! :D Другарчето ми по едно време се поотказа, та къде без почивки, къде с минимални такива, успях да докарам моите кръгове до 16. После редовния преден интервален планк на лакти и кой от къде е! :D
Vic дръпна едни прогнози за тягата ми, които няма да спомена, за да не ми ги търсите скоро резултатите! :D :D :D    
Следобед отскочихме до едно музейче в с. Неофит Рилски. Въздух да глътнем и слънчице да посберем като за последно! :)
Метнах една мрежа за вечеря, отстрелях малко дивеч и ги скръстих край огнището! Кой кат мен - чевръста неолитна булка! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 09.11.14 19:55.

09.11.14
17:36

Ти слушай Вик какво ти говори кръщелнице ,защото поне неговите думи ще влязат в ушите ти!Иначе пределно ми е ясно какво ти е прогнозирал и ...... !

Относно снимките:
- мрежа се пуска с тапите нагоре
- махни показалеца над стрелата
- седни от подветрената страна и не използвай неизпечено гърне за гозбите си

В заключение - бих предпочел еолитна булка! :D

казано от sapuna на 09.11.14, 17:36:

Относно снимките:
- мрежа се пуска с тапите нагоре
- махни показалеца над стрелата
- седни от подветрената страна и не използвай неизпечено гърне за гозбите си
В заключение - бих предпочел еолитна булка! :D

Ахахаххахаххахахах, не е истина просто! :D :D :D Оправи ми настроението за седмица напред с тия твои фото-критики! :D :D :D

10.11.2014/понеделник
Тренировката:
почивен ден
Храната:
- 1/2 грейпфрут, 20гр сурови бадеми, 2 сварени яйца
- някакво бъркало, с което почерпи колежката
- 150гр ципура на скара, печени червени пиперки с 1 с.л. зехтин и 1 с.л. балсамов оцет
- 150гр ципура на скара, печени червени пиперки с 1 с.л. зехтин и 1 с.л. балсамов оцет
- 150гр пиле на грил, салата от краставица, домати, червени пиперки и лук с 1 с.л. зехтин
- 30гр сурови бадеми

Едната ми колежка е туркиня, готви чудесно и току ни носи разни вкусотийки! (inlove) Та днес донесе някаква вариация на ашуре, но много различно от това, което съм яла до сега. Освен пшеницата, вътре имаше и сварени ориз, царевица и боб, различни видове ядки и доста видове сушени плодове - сливи, грозде, смокини + зрънца пресен нар! Киснели се предварително, после се варяли в прясно мляко с ванилия... 100%-та пропускам нещо. Било месец, в който подавали за здраве! Е, мога ли да откажа! :D Ама и как ми се услади, не е истина! (inlove) Добре, че се падаше само по една пластмасова кафяна чашка на човек, че сигур` можех да омухам цяла кофа! :D :D :D Голямо съм прасе значи! (grin)

А вечерта досадих на щерката да ми снима гръбчето! Ха... Имала съм гръП! Че и си го харесах даже! :D
Някой някога някъде ми беше казал, че раста на гръб и рамена! ;) Ма аз нали все не слушам! (wasntme) Но вече ще вярвам! :D
Сега самовлюбено си се любувам на снимките и си пийвам чайчето, за да си поддържам Еуфорията! :P :D

P.S.: Превръщам се в кифла! :D Скоро ще започна да пускам селфита с duck face-ита! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 10.11.14 20:54.

11.11.14
18:53

На този гръб доста мъже могат да завидят. ;)

11.11.14
19:07

ААА, и жените завиждаме. Много си здрава, злати, хубав ген имаш!
Ама... пусто, не ми е минавало през ум да се набирам гола :)

Boby, Кобре :D, големи сте сладури, шА знаете!

11.11.2014/вторник
Тренировката: Гърди, гръб (в залата)
- лицеви опори чисти - 15/10/8/8
- хоризонтална лежанка с лост - 6 с 35кг; 15/12/10/10 с 30кг
- наклонена лежанка с дъмбели - 12/12/12 с 2х7,5кг
- пек-дек - 2х15 с 35кг/ 2х15 с 29кг
- вертикален скрипец - 12/12/10/10 с 35кг
- пулоувър на скрипец - 20/20/20 с 23кг
- гребане с дъмбели - 15/15/15/15 с 2х7,5кг
- хоризонтален скрипец - 12/12/12/12 с 17кг
- хиперекстензии - 20/15/15
+ 20мин кростренажор на 3-та стехен от 8 възможни

Храната:
- 50гр овесени ядки със стевия и канела, 4 белтъка
- 150гр пиле на грил, 50гр кафяв ориз
- 150гр пиле на грил, 40гр пълнозърнести спагети
- огромна салата от зеле с моркови и зрънца нар, подправена с хималайска сол и оцет, свински котлет на скара
- 30гр сурови бадеми, 2 варени яйца
2 “еуфорични” чая (черен чай, мента, карамфил и канела), 1 инка, 2 мурсалски чая и около 2 литра вода. Нещо не пия достатъчно напоследък и затова се напъвам. :)

Тренировката днес - пълен т...к! (blush) Сори! :D
Направо бях като от пластелин. (dull) Още след лицевите опори не можех да си вдигна шишето с водата, за да пия, буквално!
Ама се напънах де, колкото можах. На лежанката тръгнах с 35 кила.... къде бе брат... Тежаха ми като 62,500 :D, че дори и повече! Добре, че го има документирано, че иначе и аз нямаше да си вярвам, като се видях каква съм смотла днес. (dull) 30-те кила и те с тоооолкова зор, тоооолкова бавно и мъчително... мани, мани... Нататъка с по-малки килца, отколкото преди, ама алтернативата беше просто да се врътна и да приключа с трена. А не исках да стане така... Мммм, да... Дори коментарът на инструктора, че ще “подпаля” залата с новата ми червена коса, не ми вля сила! :D Ще подпаля - дръжки! Направо си прегорях! (dull)
Ясно ми е, че след възходите има и спадове, ама... Не, че съм се сгъбнясала, де... Разсъждавам си! :D

И тоя път снимки няма! :P :D

12.11.2014/сряда
Тренировката:
Кардио, корем, глутеус (у дома)
- сутринта на гладно - 30 минути на велоергометъра на най-ниската степен, бързо въртене;
- вечерта след работа - 20 минути на велоергометъра на най-ниската степен, бързо въртене; разни видове крънчове 3х60; коремни преси лакет-коляно 3х20 ; повдигане на краката от лег 3х20; кикове 5х30 на крак; махове 5х20 на крак

Храната:
- 50гр овесени ядки с вода, стевия и канела, 4 белтъка
- 2 ръчно правени ала`бонбона, дето някой ги довлякал на работата на мъжО. Много готини бяха, ама и много мънички бе! :D
- 150гр свински котлет на скара, 50гр кафяв ориз
- 150гр пиле на грил, 1 домат, 1 голяма червена пиперка
- 200гр свински котлет на скара, кисели краставички
- 10гр сурови бадеми, 20гр сурови лешници, 3 белтъка
2 мурсалски чая, 1 чай “Елексир” (мащерка, жълт кантарион, шипка, къпина, лайка), 1 инка, около 1,5л вода

И сега имам два бързи въпроса към четящите тук:
1. Много моля някой, който разбира, да ми обясни защо аджаба след “рекордстването” ми на 04.11 на лежанката нямах грам, ама грам мускулна треска, а след вчерашното нещастно пънене - имам такава, и на гърдите, и на ръцете?
2. И другото, което ме интересува е с какво да съм обута в залата? Сега ходя с най обикновени гуменки, с ниска, тънка и равна подметка. Четох някъде по женските дневници за някакви цвички, ама да си призная - няма да се обуя с такива ( пуста суета :D ). Има ли смисъл да търся някакви специални маратонки или просто да си купя нови гуменки?
Ша съм много благодарна, ако мА светнете по въпросите! :D :D :D

12.11.14
21:23

По точка 1 най вероятно заради обема на упражнението ......поне при мен е така колкото по голям обем .....толкова повече се усеща треската .....ама може и да не съм прав де....:D

По точка две немам мнение щото тренирам в къщи бос или по чорапки .....:D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1