14/11
Днес събуждане по тъмно с 4,72 км. бягане за 26:03 мин. (rock)
Първия километър за 4:48 мин. :) 3 км. за 15:44 мин. :) Доволна съм с една дума (blush)
Мускулна треска на трапеца и предмишница от снощи, краката учудващо са ОК.
Храната до сега :
- 1 банан със сусамов тахан
- 2 корнишона, маслини, чернокоп, 2 шок.бонбона
- вечерята план : салата зеле с домат, скумрия на ската, варени картофки
Мнението беше редактирано от Vess на 14.11.14 13:06.
14.11.14
13:38
Олеле, в колко часа ставаш да тичаш сутрин? Сигурно в 6 вече си навън.
казано от Queen Cobra на 14.11.14, 13:38:
Олеле, в колко часа ставаш да тичаш сутрин? Сигурно в 6 вече си навън.
Да, в 6,00 излизам :) Ставам в 5:30 за глътка кафе, да измия очите да се отворят и газ :)
Мнението беше редактирано от Vess на 14.11.14 13:39.
15.11.14
08:44
казано от Веселина Иванова на 14.11.14, 13:39:
Ставам в 5:30 за глътка кафе, да измия очите да се отворят и газ :)
(bow) (bow) (bow) (muscle)
Сутрин на студено е най-яко! Не ви ли е мъгливо във Варна обаче? Аз избягвам да тренирам в мъгла, особено, ако съм решила да подобрявам резултат.
казано от cocobutt на 15.11.14, 09:26:
Сутрин на студено е най-яко! Не ви ли е мъгливо във Варна обаче? Аз избягвам да тренирам в мъгла, особено, ако съм решила да подобрявам резултат.
В сравнение със смога на София, мисля че малко Варненска мъгла е бял кахър. ;) Освен това мъглата не е ежедневно явление.
Ама в София тази седмица Е ежедневно явление.
Аз питах дали има мъгла, а не какво качество е, но явно има :D
казано от cocobutt на 15.11.14, 09:37:
Ама в София тази седмица Е ежедневно явление.
Аз питах дали има мъгла, а не какво качество е, но явно има :D
Не спомена “тази седмица” и аз отговорих генерално на въпроса. ;)
Не, не ми пречи мъглата сутрин, а и както казва Марги, тя не е често явление ;) Пък и ако има, по-често се случва да е в ниското край морето а аз живея на доста високо и обикновено сутрин като тръгваме за работа при нас няма мъгла, а като сляза в града и бам не се вижда нищо на 10 м. напред.
Другото удобство на бягането сутрин е, че след работа после времето е изцяло за каквото реша :) не го мисля кога и как да си организирам тренировката :) Та такива ми ти работи.
Обмислям промени във физическата си активност, но още е в процес на мислене и разни други неща, които трябва да проверя и ще споделя на по-късен етап ... ако всичко стане факт разбира се :) Няма да спирам, просто ще намаля драстично тежестите ... най-вероятно, ще видим де мисля го още... С една дума - експеримент ;) Няма да ставам билдър, споко, тежкото си ме влече, просто за определен период ще се отдалеча от тежестите, повече бягане, лицеви опори и набиранки у дома :)
15/11
Редовните 5 км. бягане с Irun в Морската градина - 26:53 мин. :) Ендомондото спрях на 27 мин. ама то докато извадя телефона, да подкарам екрана, че да го спра и т.н. и т.н. :D Бомба си бях аз със старото телефонче, за какво ли ми беше тоя кютюк и аз не знам, модерна да съм била...ппффф..... Но точното ми време е 26:53 мин. (rock)
Манджорното :
- овесени ядки с банан, годжита, какао и 3 фурми накиснати във вода
- 1/2 крем Брюле на Крамера във Варна ( остатъка от кремчето на дечко Ъфкорс )
- 3 яйца в масло, домат, маслини
- вечерята ще е салата ряпа и червено цвекло, маслини, печена скумрия на фурна, чесънче, варена елда с лук, домат и зелени подправки
Брех, че много писах, не съм от приказливите...айде, лека и спокойна вечер :)
Успех на Пулев разбира се (muscle) ще го смачка, сигурна съм :) Успех и на сладката Крисия и момчетата, страхотни са, невероятни таланти :)
Мнението беше редактирано от Vess на 15.11.14 18:33.
17/11
5,75 км. бягане - 32:43 мин. (dull) малко след 5-те така ми се схвана левия крак, че....едвам стигнах до нас.....
18/11
Днес у дома :( дребчо се разболя и до петък ще сме си у нас. Вирус е лепнал, но леко го караме, само секрети от носа и кашлица. На билкови сиропи, чай, мед, лимони и домашна храна.
Тренировката :
Суинг до вертикала - 15, 15, 15, 15, 15
Тяга с прави крака 2х16 кг. - 15, 15, 15, 15, 15
Лицеви опори - 15, 15, 15, 15, 15
Клек @ 16 кг. -20, 20, 20, 20, 20
Набиране подхват чисти - 3, 4, 3, 3, 4
Храната днес :
- 1 банан със сусамов тахан ( още не съм барнала лешниковия, нямам и намерение :D )
- салата домати със сирене, 4 яйца в масло, варена елда
- 1 ябълка, малко кафява халва Катеричка :P
- вечерят ще е салата зеле с морков, маслини,чесънче, пилешка пържолка бут, варен бланширан ориз с грах, зелен лук и магданоз и чаша червено вино (d)
И тъййййй (wave)
Мнението беше редактирано от Vess на 18.11.14 18:15.
19/11
Днес се разписвам само с храна :
- питка от 5 с.л.овесени ядки, 2 яйца и малко натрошено сирене
- салата домат и 1/2 краставица, 4 яйца в масло, 3 фурми с тахан
- салата зеле с домати, маслини, пилешка пържола бут с ориз, чаша червено вино
Скучно малко, но...да се разпиша и днес :)
Малко излизане с дребен на пазар и после у дома основно. То такова противно време, че....
Да се разпиша тия дни викам ;)
20/11
7,01 км. бягане в Морската градина пресечено - 42:57 мин.
Много слабо, но от два дни съм завишила мазнините а ВХ са сведени само до тези от зеленчуци и известно време ще е така май (wasntme)
21/11
Суинг до нивото на очите @ 16 кг. - 20, 20, 20, 20, 20
Изхвърляне дясна ръка @ 16 кг. - 10, 10, 10, 10, 10
Изхвърляне лява @ 16 кг. - 10, 10, 10, 10, 10
5 кръга :
20 СДХП @ 16 кг.
20 Скачащи напада ( х 10 на крак )
Това е от изминалите два дни. При храната казах промените какви са....дано успея да накарам машинката да гори мазнините за енергия вместо да търси ВХ.....но с бягането не знам дали ще се получат нещата....с времето ще разбера :)
И малко фотки ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 21.11.14 21:41.
22/11
Редовните 5 км. бягане в Морската градина за 28:18 мин.
Направо още на първия километър само за отказване си мислех....как ги издрапах 5-те идея си нямам....това ВХ са голяма работа значи, а без тях....съм гола вода :D хич май няма да дочаквам адаптиране и т.н. и т.н. Четвърти ден се мъча на високи мазнини и никакви Вх и...не е работа бре (tmi)
Съответно и днес в залата си пролича режима :x
23/11
Днес на зала с мъжо ;) Викам си да се възползвам докато дребен е на бабин дом и като гаджета да се разкършим във фитнеса :D Рядко ни се отдава все пак :) Естествено въобще не съм и мислела да се напъвам, лека тонизираща тренировка :
Набирания, кофи и клекове СТ да раздвижа кръвта
Тяга - 3-3*80кг., 5-5-5-5-5*70кг., 8-8-8*60кг.
Лег - 3-3-3-3-3*50кг., 8-8-8*40кг.
Клек широк - 10-10-10-10-10*50кг.
Набирания в почивките на клека - 4, 3, 4, 3, 3
Кардио на пътека - 15 мин. с редуване на умерено темпо, спринтове, ходене под наклон, бягане под наклон и т.н. :D
След малко обаче отиваме да си вземем Тазманийския дявол (nod) Да се порадвам още малко на подредената къща :)
Хайде, лека и спокойна неделна вечер (wave)
Мнението беше редактирано от Vess на 23.11.14 17:03.
Я да се позавъртя малко да не ме забравите (makeup)
24/11
Активно почивен 8-) Даже и манджорното не съм си направила труда да го запомня (blush) Е, на работа си беше тотален гърч, но....там е ясно, като все ки ден ... особено като съм отсъствала последните 4 работни дни (dull)
25/11
Днес много сдухано и то що, щото не съм си чула тел. да звъни сутринта ( за първи път ми се случва ) а се бях наточила да бягам сутринта....ама много ми беше криво, мноооогоооо :@ Събудих се като по чудо в 7.00 часа та сколасахме поне за работа на време.
Но всичко е поправимо разбира се ;) След работа излязох да тичам напук на силния вятър почти ураганен и ниските температури.
5,700 км. бягане със силен насрещен вятър, много студено и аз :) - 32:25 мин.
Хапването днес :
- 1 банан със сусамов тахан ( еййй това много вкусно значи, как се зарибих не е истина )
- ябълка
- 1 краставица, маслини, резен кашкавал, купичка домашно приготвена леща
- 3 оризовки ( 2 с малко тахан, 3-тата с малко мед )
- зелена салата с лук, краставица и ряпа, маслини, купичка леща, 2 яйца в масло, 1 фпх пълнозърнест без мая
Утре съм замислила игра с едната 16-ка и въображаем съотборник ;)
26/11
Разкърших у дома телеса с въображаемия съотборник :D но понеже беше бавен, го наказах като добавих по 2 набирания във всеки рунд ;)
16 рунда от :
2 обръщане @ 16 кг. дясна ръка
2 клека с 16 кг. в рак позиция
2 пуш преси @ 16 кг. дясна ръка
2 обръщане @ 16 кг. лява ръка
2 клека с 16 кг. в рак позиция
2 пуш преси @ 16 кг. лява ръка
2 набирания
Много ми доскуча и спрях на 16 рунда, но (wait) добавих и :
4 рунда :
5 тръстъра с 2х16кг.
10 лицеви опори
И мисля, че добре се натоварих :) Всичко събрах в около 30 мин. хич, ама хич не съм бързала да отбележа (blush)
Храната до колкото си я спомням :
- банан със сусамов тахан
- 1/2 краставица, 1 домат, леща, маслини, кашкавал
- 2 оризовки намазани леко с тахан
- тренировката
- салата червено цвекло и магданоз, маслини, резен кашкавал, 4 яйца на тиган, 1 фпх пълнозърнест без мая
27/11
Днес денят ми започна с 4,200 км. сутришен крос по тъмно и на - 4 градуса - 23:51 мин.
Добре се получи, не съм бързала ( то не че не е това моето бягане, но....да кажем, че можех малко по-бързо ) защото си е доста студенко, но....добре ми се отразява на мен, такива наблюдения имам за сега поне. Съвсем различно е когато няма вятър :)
Храната е рано да се каже, към момента съм на :
- 1 кафе с 1ч.л.мед, 1 банан със сусамов тахан и 0,500 л. вода
Друго нямам какво да отбележа, освен да Ви пожелая хубав и слънчев четвъртък (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 27.11.14 09:30.
28/11
Тук почивах :) Но пък следобед на работа нещо ми текна носа та ми е едно.....смотанко такова ама....
29/11
7,54 км. бягане за 46:29 мин. Времето е много но терена беше силно пресечен с два сериозни баира на връщане (dull)
Сутринта нямаше как да отида на 5-те км. в Морската тъй като бях поела ангажимент да карам свекито с бабата и дядото на мъжо до село да свършим малко дворна работа, та така измръзнах и ме одуха вятъра, че.....бббрррр.....носа пак текна.....мъжо беше зает и аз да се правя на втори мъж в семейството та айде аз ще ида.....пппфффф.....в тоя живот няма да се науча, ама в другия дано съм нежна и прекрасна дама, която ДА СЕ ДЪРЖИ КАТО ДАМА (makeup) а не да се прави на силна и независима хахахахаха чак си повярвах :D
Храната днес :
- овес с чиа, коноп, какао и фурми
- 1 сандвич с кашкавал и 2 резенчета луканка, 1 обикновена курабия, 1 банан с тахан
- бягането
- 1 ябълка
- зелена салата с лук и домат, маслни, 4 яйца на тиган, 2 фпх
Отивам да си чета книжката и да се сгуша под завивките :) Лека и спокойна, айде (wave)
П.П. Правят ми се нещо спринтчета....трябва да измисля нещо по въпроса.
Янито ми се губи и тя ...само ходи по чуждите дневници и харесва мнения.....съмнителна ми е нещо ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 29.11.14 21:29.
Аман от дами ,придворни ,кифли ,придружителки и тем подобни *ителки Веси!
Мъжкарани са нужни на света.... и мъже де! ;)
казано от Веселина Иванова на 29.11.14, 21:27:
28/11
Янито ми се губи и тя ...само ходи по чуждите дневници и харесва мнения.....съмнителна ми е нещо ;)
И още дълго само ще харесвам в чуждите дневници :(. Една стара болежка се обади, та съм в рехабилитационен режим и не тренирам. За съжаление, като се завърна към тренировките, ще има орязване на част от упражненията ми (и то все на любимите), за да не се повтаря...
казано от Яница на 29.11.14, 22:03:
ще има орязване на част от упражненията ми (и то все на любимите), за да не се повтаря...
(handshake)
Яяяяя какво раздвижване имало из дневничето ми :)
Митак стига, омръзна ми да съм мъжкарана.....никога не съм била кифла, придворна или тем подобни, ама бих опитала :D
Яни, съжалявам да го чуя ... дано да е за добро и бързо минат болежките :)
Злати, гледам си получила доста съвети за лука, и аз като Митак режа лука под вода ;) да не остана назад и да си кажа и аз :)
Мнението беше редактирано от Vess на 30.11.14 09:33.
30.11.14
16:00
казано от Веселина Иванова на 30.11.14, 09:31:
Митак стига, омръзна ми да съм мъжкарана.....никога не съм била кифла, придворна или тем подобни, ама бих опитала :D
И аз! И аз! :D :D :D
През деня ще `дигам щанги, вечер ще ми прислужват!
Ех, мечтииииии! :D
30/11
Свърши и този месец. Като мине и декември и хоп и 2014 г. остава зад гърба ни ... някак си много бързо взеха да ми минават годините....
45 мин. йога с Kino MacGregor - за начинаещи разбира се :)
- баланси и усукващи разни неща
Толкова ми е ново всичко, че даже не мога да се изразявам правилно, но се надявам с времето да се коригират тези неща. Надявам се също, че не е късно ( имам предвид годините си ) да видя как и до къде ще стигна с йогата. Хареса ми, много и то. И супер изненада съм от това, че не съм такова дърво за каквото се мислех.
Сигурно много от Вас ще са изненадани, някой втрещени, но да....ще има доста промяна в начина ми на движение. Бях споменала не отдавна, че обмислям такива промени. Мисля да започна целенасочено с йога а тежестите да оставя за....не определено време. Ще има може би пудовки, едва ли така от раз ще мога да се разделя с тях, но.....ще са доста по-малко от преди. Бягането остава :)
Много ще се радвам на насоки и корекции от Марги и Съни, може и на лични, какво и от къде да започна като четене. Естествено чета и се ровя в сайта на Кино от известно време, абонирала съм се за канала й в тубата и от там гледам клипчета за сега. Дано не съм сгрешила :) Прекрасна е, какви неща прави само с тялото си :)
Храната днес :
- овесени ядки с чиа, конопено семе, Рожков и банан
- краставица, маслини, купичка домашно приготвен бобец с моркови и много магданоз
- 1 ябълка
- 7 фурми със сусамов тахан
- салата зеле с домат, маслини, варен кафяв ориз със зеленчуци, малко пиле печено, чаша червено вино
Освен това си имам и нова прическа (makeup) Малко и аз да съм жена, понамалих я и съм с нова визия ;) А утре отивам да си купувам постелка за йогата, че на килим не става :)
Мнението беше редактирано от Vess на 30.11.14 21:10.
30.11.14
21:42
казано от Веселина Иванова на 30.11.14, 21:08:
... ще има доста промяна в начина ми на движение ...
... Освен това си имам и нова прическа ...
Обичам промените! :)
Успех и удовлетворение от новото наинание!
Кино Макгрегър е МНОГО добро начало, а и не само начало. Ако имаш конкретни питанки и чуденки, ще се радвам да съм ти от полза, ако е в компетенцията ми. Хубаво е когато хората надграждат и се развиват. За мен лично йога е стъпка напред във физическата подготовка, осъзнаване на доста по-високо ниво. :)
01.12.14
08:28
“7,54 км. бягане за 46:29 мин.”
Браво, Веси! И аз бягам много. 5 пъти седмично по 30, 40, 45мин.
С интерес ще следя дневника!
Поздрави! (sun)
Благодаря Ви много :)
Марги, за сега мисля да следвам клиповете на Кино за начинаещи от канала й. Харесала съм си и книгата й, мисля че е първата й, но не съм сигурна ” Силата на ащанга йога ” и ще си я търся да я закупя.
Там е работата, че съм толкова начинаеща и боса още, че не знам какво да питам (blush)
Другото, което открих за себе си е, че не ми е нужно да съм толкова силна, да съм бърза, експлозивна и т.н. искам да съм спокойна, в хармония с тялото си, здрава и най-вече щастлива в кожата си :)
А сега лошата новина ;( малчо е с температура от ранна неделна сутрин....и сме си у дома ... каза, че го боли главичката и гърлото, метнах го веднага на всеки час с Тонзилотрен, дано съм стопирала ангина или някаква друга подобна гад (punch) Но поне високата температура е знак, че имунната му система се бори да умори въпросната гадина, ще се справи, сигурна съм.
И така, благодаря Ви още веднъж, наистина е начинание за мен, това с което се захващам :)
Ани, този резултат на тези километри е доста зле, на по равен терен съм достигала 40 мин. за 7 км. но този ден имаше гва коварни баира и там се забавих много. Благодаря за поздравленията !
Мнението беше редактирано от Vess на 01.12.14 08:47.
казано от Веселина Иванова на 01.12.14, 08:43:
Харесала съм си и книгата й, мисля че е първата й, но не съм сигурна ” Силата на ащанга йога ” и ще си я търся да я закупя.
Книгата наистина е страхотна! Препрочитам я постоянно. Просто, както в самата практика постоянно откривам нови неща и усещания, така и като я чета всеки път откривам нещо ново, което ми е убягвало при предишите прочети. Аз доста избързах и си я взех на английски (което малко ме затруднява понякога ;) ), но вече я има по книжарниците на български. (sun)
01/12
Честит Ви декември (blush)
Днес, около 60 мин. Ащанга йога с Кино - следвах материалите, които Марги ми посочи и съм много доволна от днешните занимания. Както и вече усещам резултата от практиката върху тялото си ( имам предвид натоварването върху тялото цялостно, рамена, бедра, корем ). Разгледах обстойно и утре освен редовните занимания ще направя и тези за ядрото, ужасно слабо място (dull)
Храната :
- банан със сусамов тахан
- зеле, 1 домат, купичка домашен бобец с моркови и магданоз
- 5 натурални фурми с тахан
- вечерята ще е салата зеле с домат и зехтин, маслини, варен кафяв ориз със зеленчуци и зелени подправки, чесънче, може би печено пиле, чаша червено вино :)
Малчо днес не е вдигал висока Т, доки каза леко червено гърло, явно съм го овладяла неделята и предотвратих ангина (muscle)
До сряда ще се гледаме у дома, после го поема свекито.
Лека и спокойна вечер от мен (wave)
казано от Веселина Иванова на 01.12.14, 18:20:
Днес, около 60 мин. Ащанга йога с Кино - следвах материалите, които Марги ми посочи и съм много доволна от днешните занимания. Както и вече усещам резултата от практиката върху тялото си ( имам предвид натоварването върху тялото цялостно, рамена, бедра, корем ). Разгледах обстойно и утре освен редовните занимания ще направя и тези за ядрото, ужасно слабо място (dull)
Да, колкото и да си тренирала, в един момент неизменно се оказва, че пояса ти не е достатъчно силен за йога. :P
На мен ми помагат колелцето, л-ситове (на паралети, на земя ми е доста трудно все още), и още някои неща, които са малко дълги за обяснение. :)
казано от Маргарита Манева на 01.12.14, 21:32:
казано от Веселина Иванова на 01.12.14, 18:20:
Да, колкото и да си тренирала, в един момент неизменно се оказва, че пояса ти не е достатъчно силен за йога. :P
На мен ми помагат колелцето, л-ситове (на паралети, на земя ми е доста трудно все още), и още някои неща, които са малко дълги за обяснение. :)
Мдааааа.....колко си права Марги :) Утре мисля да опитам и да направя 24-ри минутната Core workout на Кино, гледах я днес и ми хареса.
Иначе да, колелце, планкове, л-ситове ще се правят :)
Да да Слави, аз още вчера си бях с МТ на корем, бедра и рамена :)
Нов облик на форума, харесва ми. Само дето съобщенията ми не са достъпни още, работи се казват ;) Злати, надявам се още снощи си видяла, че ти отговорих на съобщението :)
02/12
Тудей само вали във Варна значи ... сутринта станах с нагласата да бягам, но като видях че вали....ами добре дошло, реших че ще бягам вечерта, когато мъжо се върне от работа, а сутринта да си направя йога практиката :)
60 мин. Ащанга йога + 24 мин. тренировка за ядро с Кино
Ейййй голям зор, едно е да повдигаш тежести и да правиш разни неща с тях и съвсем друго да контролираш собственото си тяло... ( и емотиконките нещо не мога да подкарам ) тук слагам изпотено и уморено човече ;)
После малко излизане с дребен и си купих книгата на Кино Макгрегър :) започнах я естествено ;)
Вечерта дъжда не беше спрял, не беше студено но едно такова рамене цял ден, обаче пък се получи много добре бягането, проветрих си хубаво мозъка :)
Бягане в лек дъждец 3,02 км. за 16:26 мин.
Като гледам Дарито как върти 3К за 12:50 мин. и ми иде да си заврa главата в.....и аз не знам къде, но...се успокоявам с това, че все пак не мога да се меря с доста по-младите и доста по-леките от мен :D Важното е да се движим, мисля аз.
Храната :
- Ащанга йога
- банан със сусамов тахан, нес кафе с 1ч.л.мед и няколко капки мляко
- домат и 1/2, маслини, 2 яйца в масло
- бягането
- салата моркови със розова сол и зехтин, маслини, 1 скумрия печена, чесънче, 1 фх домашен от лимец ( стана страхотен, по рецептата на Стелито )
Малчо вече е съвсем добре, но до края на седмицата няма да ходи на градина за да се стабилизира окончателно :)
Утре ще пишем писмо до Дядо Коледа :) Ще го затрудним май ... почвам да му помагам и да търся компютър с огън....каквото и да значи това :)
Кое е точно клипчето Сore workout на Кино? Отдавна следя канала и, но намирам единствено по- кратки. Или съм пропуснала нещо, или просто не е в YouTube
Мдаа... Кино Макгрегър - новата мода в бб-тийм! ;)
Да не решите, че ви се смея - аз също съм впечатлен от клиповете й. Миленка от известно време прави нейните “комплекси”, но пък не е спряла тренировките с тежести.
Мнението беше редактирано от Vic на 03.12.14 09:28.
Веси, твоите резултати са много добри, хич не го мисли! Тя Дарито е 49 кг напикана вече, пък и умишлено не тренира друго, за да може да се раздава в бягането. Всичките ми тренировки са в подкрепа на бягането и джудото, та скоро пуш преси с 50 кг не съм правила :D Обаче понякога ми липсват!
Поздравления за промените, които предприемаш, освежаването е много добра идея. Аз с йогата не успях да се сприятеля, въпреки че направих няколко опита, но не е моето нещо и не ми доставя удоволствие, но уважавам методиките й, доколкото съм запозната с тях, и съм убедена в здравословните ползи, които носи. Успех!
Кино Макгрегър не е мода, тя е човек, от който може много да се научи, макар и дистанционно. И за разлика от многото ютюб “учители”, тя знае за какво говори.
Просто понякога човек започва да надраства тежестите, защото с тях не се изчерпва доброто физическо здраве. Тренировките с тежести увеличават негативите на гравитацията. Йога действа в противоположната посока. ;)
Не ме разбирайте погрешно, и тежестите имат своето място.
Вик, ако следвах “бб-тийм модата” може би трябваше да мина през трибой, после бодибилдинг и чак тогава може би йога ;) нали ?
Аз се шегувам разбира се, надявам се, че и ти си се пошегувал с поста си :)
Няма да изпадам в подробности, защото те касаят само мен, моето тяло и моето здраве, не изключвайте личното ми решение, усещане и желания, а не непременно щото е ” модно “.
Освен това никъде не казвам, че тежестите са за подценяване, просто на този етап от живота ми и от това, което искам за моето тяло и усещам, че трябва да направя, те остават на заден план ( но не ги изключвам, правете разлика ). Споменала съм по-горе даже, че пудовките оставят, защото мисля, че ще са ми нужни.
Мнението беше редактирано от Vess на 03.12.14 14:40.
Ох...
И двете ме познавате на живо - наистина ли очаквате злобен или заяждащ коментар от мен?!?
казано от Vic на 03.12.14, 14:47:
Ох...
И двете ме познавате на живо - наистина ли очаквате злобен или заяждащ коментар от мен?!?
Ами и на мен ми стана супер странно, че сравни това, че искам да се занимавам с нещо различно с ” мода ” ;)
Не разчитам коментара ти като злобен Вик, просто уточнявам защо така съм решила :) Форум сме, няма как да знаеш какво точно се има предвид в дадено изказване, защото не си срещу човека.