05.12.14
07:13
казано от Rapuncelina на 04.12.14, 23:25:
Давай смело ! Ако съдя по татуираните хора из нашата зала , сепарацията даже повече си личи :)
Бe, сигурно личи на тия, дето наистина я имат, а не на тия дето им се ще и си я удурдисват! :D
Оverkill, готина е, ама аз... такова... пера, врабчета, часовници... такива ми ти работи. :)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 06.12.14 22:05.
05.12.14
09:49
Тоя заек мега супер ... грозен :)
казано от Rapuncelina на 04.12.14, 23:25:
Давай смело ! Ако съдя по татуираните хора из нашата зала , сепарацията даже повече си личи :)
к.лел... :D
казано от Queen Cobra на 05.12.14, 09:49:
Тоя заек мега супер ... грозен :)
Виждала си ти........грозен заек .....:D
казано от Златина Цонева на 05.12.14, 07:13:
Оverkill, готина е, ама аз... такова... врабчета, часовници... такива ми ти работи. :)
Айде ся птички,пчелички ,делфинчета и слончета ........часовниците нема да ги коментирам ....но измисли нещо орГинално че после нема махане .....:D
Мнението беше редактирано от overkill на 05.12.14 15:07.
05.12.14
21:28
Митак, голяма си порта! :D :D :D
05.11.2014/петък
Тренировката:
волни импровизации (у дома) - вечерта след работа:
- 15 минути нарастваща стълбица 1-2-3…. от суинг до вертикала с пудовка 16 кг + бърпи с тръшкане :D Стигнах до 14 суинга + 2 бърпита. Скромно, ма потно и всеотдайно! :D
- интервален преден планк на лакти - 8 интервала, 20 сек. работа/10 сек. почивка
Храната:
- 1 портокал, 20гр сурови лешници, 2 варени яйца + 2 белтъка
- 150гр телешко на скара, салата от китайско зеле с 1 с.л. зехтин и оцет
- 100гр телешко на скара, 2 домата с 1 с.л. зехтин
- 200гр наденица (телешко и свинско) на скара, гоооооляма салата от настъргана бяла ряпа и моркови, зехтин, оцет и хималайска сол, 1/2 авокадо, 1 чаша Керацуда ( бавно, но славно се алкохолизирам :D )
- 30гр сурови лешници
Че нямаше да се хвана да правя кардио и корем - нямаше, та си викам - поне да се пораздвижа малко, `щот` иначе голяма срамотия щеше да е! Ама се поозорих де! Чак ми капеше пот от върха на носа, докато правех планка. :D Утре в залата, а в неделя ще търча по стълбите на Паметника на българо-съветската дружба под зоркия поглед на Vic. Може да няма кой знае какви спортни постижения напоследък, ама поне откъм ентусиазъм го докарвам! :D
А ще имам нужда от последния и то в изобилие, че декември влизам в една серия от механи, пътувания, рождени дни, имени дни, празници! Нека ми е зле! :D Да видим само с храната как ще се спогодим, та да финишираме 2014-та що-годе прилично!
06.12.14
17:34
Първо - честито на всички именици! (beer) & (muscle)
06.12.2014/събота
Тренировката:
Долна част (в залата)
- едностранно сгъване за задно бедро - 2х20х23кг на крак/1х20х17кг на крак
- широк клек - 2х20х40кг/2х15х35кг
- мъртва тяга с прави крака- 3х20х35кг
- напади на степер - 3х15 на крак
- ходещи напади - 3х20 на крак
- екстензии за глутеус - 3х15
- абдуктор - 4х30х35кг
- аддуктор - 4х25х35кг
- повдигане на пръсти на един крак - 3х15 на крак, с редуване на краката
- 30 мин. кростренажор
Храната:
- 1 портокал, 20гр сурови бадеми, 2 варени яйца + 2 белтъка
тренировка
- 150гр наденица на скара, 2 домата с 1 с.л. зехтин и хим.сол
безмислено моткане :( из града в ситния дъжд
- 1 голяма ябълка
- 150гр телешко на скара
книжка и дрямка около час и половина
- ........ (отиваме на вечеря в нашите (inlove) ) Дописвам си: салата от прясно зеле и от кисело зеле, 7-8 лозови сърмички, пушена солена риба, разбит хайвер с 1 препечена филийка хляб, пълнен шаран с плънка от орехи, лук, канела и черен пипер, 2 ябълки. Прилично като съставки, ама неприлично като количества! :D :D :D
Днескашната тренировка мноооого на инат изкарана. 0 желание за к`вото и да било. Намирисва ми на поредната нужда от промени, ма да видим! :D Ще избутаме така до края на месеца и после ще му мислим на къде ще поемаме.
Иначе кантарОт сутринта бе повече от мил и рече 69,200. Пуууу, паднах пот тия пусти 70 кила, които така ми бодяха очите. Не, че утре няма пак да съм на тях! :D :D :D Ама пък утре може и да не се претегля, та... :D
Засилих се днес към студиото за татуировки, ама не стига, че висях половин час на спирката, щото изтървах автобуса, ами и обърках мястото на което трябваше да сляза, та трамбовах в гадния ситен дъжд наобратно. А за капак, момчето, което ми трябваше било извън страната още една седмица. Гххх! (devil) Ама нищо де, то така или иначе ще ме огрее “лудостта” чак през февруари, та за сега релакс.
Туй се сещам! Туй ще четете! :P Сега отивам мама да ме на`рани! :D
С пълнено шаранче, за поддържане на бедъра! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 06.12.14 21:50.
07.12.14
17:40
07.12.2014/неделя
Тренировка:
с Vic и компания до паметника на Българо-съветската дружба
- загрявка на ставите и едно подтичкващо-крачещо подрускване от последната площадка до пилоните и наобратно
- после комплексът: 15 минути
# 1 лицева опора - изправяш се - 2 лицеви опори - изправяш се - 3 лицеви опори - изправяш се... и така до 10
# и продължаваш с колкото можеш кръга от 15 руски суинга с пудовка (моята 32 кг) + качване на стълбите от последната площадка до самия паметник + 5 бърпита + слизане - и отново, и отново...
Моят резултат: 4 цели кръга + 15 суинга от петия (+още 3 бърпита, щото за стълбите беше очевАдно, че оставащите секундички не стигат).
- интервален преден планк на лакти - 8 интервала, 20 сек. работа/10 сек. почивка
Храната:
- 1/2 грейпфрут, 20гр сурови бразилски ореха, 2 варени яйца + 2 белтъка
тренировката
- около 150гр наденица (свинско и телешко) на скара, 1 морков, няколко парчета камби от туршия - нищо друго месно не беше останало у дома, та най-безцеремонно забих на домашните: “Много сори, но АЗ ще изям наденицата, вие ще ядете миш-маш!” :D Сигурно съм изглеждала мнооооого гладна, `щото никой не се възпротиви! :D :D :D
моткане по магазините
- 3 ч.л. фъстъчено масло
- ...............
Такаааа! Следващия път на тренировка - 5 човека. Казах! (devil) К`ъв беше тоя наплив от народ, к`во беше това чудо?!? В резултат от последното - за мен остана 32 килограмовата пудовка! WTF! Направо ми се отели вола с тия суингове! До 10-тия в сериите - ОК, после обаче - мнооооого на инат! Особено след “вработването” с лицевите опори (от които моите до 5-тия кръг чисти, после вече от колена). Изфиряса ми и въздух и всичко, та по стълбичките не съм подтичвала, а по-скоро съм “напад-ала” през една-през две.
А Vic де ли не ми подвиква пак: “Давай, машино!”. :D :D :D Вече си мисля, че го прави с цел, да ми тренира дишането! :D `Щото хич не е лесно да си задъхан, да пуфтиш, да пръхтиш, да псуваш, че и да се смееш едновременно с това! :D
И пак мокро, мокро... Ама аз така загрях, че накрая пердашех по потник, нищо че беше 8-9 градуса. Сега чакам клипчето на Марто, та да се посмея от душа!
А тренера пита - хареса ли ли сме тренировката! Викам му - “Питай ме утре!” :D Ама както си усещам вече рамената и гърбината - мисля, че и сега мога да му отговоря! Hell Yeah!!! :D :D :D
Пфффф, и днес претърпях първото си ПТП. Нищо особено, споко... Просто оня зад нас на светофара, РЕШИЛ че сме ЩЕЛИ да тръгнем, щото имало място, разбираш ли, и ни хакна бронята. Гхххх, хем леко ни удари, и пак ме стресе цялата и ме лашна на колана. Не ща да научавам какво е да те гмецне бързо движеща се кола... Да не дава Господ!
У дома пък - подранила Коледа! Барабар с нервите! :D Докато подкараме конзолата на малкия и бамбуто на каката, малиииии... Голям зор, голямо чудене и почесване тук-там. Добре, че беше мъжО, че ако трябваше аз да се оправям, просто щях да се гръмна, та да не се мъча! :D
Това е то - няма да ми се размине ден без емоции! :) Накрая ще взема да издам едни мемоари, та да забавлявам внуците, а и себе си след време, като ме хване склерозата! :D
P.S.: И да си допиша манджорето за вечеря - кисели краставички, почти 2 цели варени свински уши с оцет и чесън и чаша Розе, 30гр сурови бадеми, 5 ч.л. фъстъчено масло. Свински уши и Розе - “Велкатес”, както викаше синковецът, когато беше малък! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.12.14 19:53.
08.12.14
21:44
Честит празник на всички минали, настоящи и бъдещи студенти! (beer)
08.12.2014/понеделник
Тренировката: Почивен ден! Одървени рамена, гръб и врат! :D
Храната: безобразна! :D :D :D
1/2 грейпфрут, 20гр сурови бразилски ореха, 2 варени яйца + 2 белтъка, 1 пакет оризовки (130гр), около 300гр пушено пуешко филе, 2 моркова, няколко ч.л. фъстъчено масло, няколко парченца изостанало от вчера свинско ухо ( студено е още по-готино (inlove) ), сьомга на скара, салата от настъргани бяла ряпа и моркови с 1 с.л. зехтин и оцет.
`Неска пълен айляк! :D Дори на работа нямаше много работа, та помързелувахме през деня. И ми се спеше, въпреки че вчера бях в леглото още в 20:30. Ахахахааах! Без малко да си легна със Сънчо! :D Смятайте колко съм се раздавала на тренировката с Vic. Изкарва ми душицата тоя човек! :D
А мъжО, като минал да пазари от Кауфланд, и касиерката го попитала: “Проверихте ли си яйцата?”. Туш! :D Викам му: “Ми да се беше попипнал и да й речеш, че всичко ти е ОК!” :D :D :D
И най-сетне сколасах да украсим елхата! Голяма циганийка, `ма - луд на шаренко се радва, рекли хората! :D Готова съм и чакам “старчето”!
“Скъпи Дядо Коледа, бях добра цяла година... Добре, де, през повечето време... Така, де, от време на време... Забрави, сама ще си го купя!” :D :D :D
09.12.14
20:51
09.12.2014/вторник
Тренировката: Гърди, гръб (в залата)
- лицеви опори чисти - 10/10/10/10
- хоризонтална лежанка с лост - 1х15 с 40кг (party), 1х12/10/10 с 35кг
- наклонена лежанка с дъмбели - с 2х12.5кг - 4х10
- пек-дек - 1х12 с 41кг/ 2х12 с 35кг
- вертикален скрипец - 2х12 с 47кг/2х10 с 47кг
- пулоувър на скрипец - 2х20 с 29кг, 1х20 с 23кг
- гребане с дъмбели - 2х15 с 20кг/2х10 с 20кг за всяка ръка
- хоризонтален скрипец - 4х12 с 29кг
- хиперекстензии - 30/15/15
- 15мин пътека под наклон 12% със скорост 6,0
Храната:
- 50гр овесени ядки със стевия и канела, 4 белтъка
- 150гр сьомга на скара, 50гр кафяв ориз
- 150гр сьомга на скара, 40гр пълнозърнести спагети
тренировката
- 200гр сьомга на скара, голяма салата от китайско зеле с 1-2 с.л. зехтин и балсамов оцет
- 30гр сурово кашу, 1 голяма ябълка
Днес чукча много доволен от лежанката! :D При това след 4-ри серийки от по 10 чисти лицеви опори. При това съвсем чисти и хубави 15 повторения с 40 кила. При това ще си ударя гъза в тавана от кеф! :D :D :D
Ммммм, да! Цялата тренировка ме ощастливи ( без пек-дека, неговата кожа (devil) ). Просто след лежанките ми е невъзможно да правя 3 серии по 15 повторения. Дали да ги правя с по-лека тежест, за да си спазвам бройките или да си натискам по-тежкото, пък по колкото бройки мога? `Щото бройки, бройки, ма тежкото си ме влече от време оно! (wasntme) Тежки щанги, тежки софри... :D
А след трена, викам да се поразтягам малко, да не е без хич. Хванала съм се за смит машината, `щото аз нея за друго, освен за подпирачка не я ползвам, ама съм се хванала за оная тънка пръчка отстрани, по която се плъзга лоста явно. Та влизам в съблекалнята и си гледам ръцете... А те черни, ужас! Поглеждам се в огледалото! Малииииии! :D Алис Купър пасти да яде! Ама от ония, най-шоколадовите! :D :D :D К`во съм се попипвала, к`во съм се почесвала и аз не знам, ама добре се бях омазала! Добре, че не съм се подпирала там и на загрявката, че щях да разгоня клиентелата на фитнеса още преди да започна да се потя! :D :D :D
P.S.: + няколко ч.л. фъстъчено масло (много ми се ядеше нещо сладко, а ябълката не свърши никаква работа, та...)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 09.12.14 21:05.
10.12.14
21:55
10.12.2014/сряда
Тренировката:
без, скатах се :D
Храната:
- 150гр сьомга на скара, 50гр кафяв ориз
- 3 домашни курабии ( колежката е виновна :D )
- 1 кифла с мармалад ( кого по дяволите да обвиня за нея?!? :D :D :D )
- 150гр свински котлет на скара, салата от китайско зеле със зетин и оцет, 2 с.л. сварен ориз
- 30гр суров слънчоглед
Планирах днес да съм (sun), ама по-скоро отидоха на къмто (devil) нещата! :D
Много бачкане на работа. Доста палети със стока, доста заявки по телефона. Наложи се да прехвърлям сама бая кашони с конски шампоани и малко го отнесе и без това одървената гърбина. Няма да коментирам, че новата колежка през това време просто стоеше зад мен и се почесваше тук-там. Ама затова ще ми е дебел врътът ( и голям гърбът :D ), като на вълка от лафа! (muscle) Не се оплаквам, ама става така, че трупам, трупам и накрая като изригна... да не си ми насреща! Когато щерката беше малка, бях я хванала на къс пас за нещо и я нареждам ли нареждам, а тя ми вика: “Хич не ти е златно името!”, усмихнах се зловещо и казах: “Това е защото съм ЗЛА-тина!” :D Горкото детИ, не случи на родител! :D :D :D
Охохохохох, и без малко да забравя! Нали подкарахме конзолата на малкия (Алелуя!), та има някаква игра, дето имитираш движенията в разни спортове, конзолата те засича и не знам си к`во там... И като се захласнали `лапетата да тичат и скачат на място, чак баялдисват! Оня ден вечерта, щерката като рипала, рипала, чак се престарала и от два дни е с мускулна треска на гърба, от “мятане на копие”! :D :D :D Ще ме уморят тия моите образи!
11.12.14
21:54
Бре, Митак, кога свари да ме изпревариш?!? :D
11.12.2014/четвъртък
Тренировката:
Рамене, ръце (в залата)
- раменни преси с лост - 1х5х15кг/1х5х35кг/1х5х30кг/1х5х25кг/1х5х15кг
- раменни преси с дъмбели от седеж - 1х15 с 2х10кг/1х10 с 2х12,5кг/1х10 с 2х10кг
- разтваряне с дъмбели за задно рамо - 3х12 с 2х7,5кг
- високо разтваряне на рамене - 1х13 с 2х7,5кг/2х15 с 2х5кг
- повдигане на диск напред до нивото на очите - 3х15 с 10кг
- бицепсово сгъване - с малкия крив лост + дискове 2х5кг - 3х12
- бицепсово сгъване с дъмбели - 1х12 на ръка с 2х7,5кг/2х12 на ръка с 2х5кг
- кофички на пейка -20/20/15
- трицепсово разгъване на скрипец с въженце - 1х12х20кг/2х12х23кг
- 30мин пътека под наклон 12% със скорост 6,0
Храната:
- 2 варени яйца + 2 белтъка, 20гр суров слънчоглед, 1 грейпфрут
- свински котлет на скара (около 100гр в готов вид), 50гр кафяв ориз
- свински котлет на скара (около 100гр в готов вид), 1 краставица
тренировката
- 200гр печено пиле, кисели краставички, кисел чесън, чаша бира
- 30гр сурови орехи
Сутринта бъркам някакви изостанали пуешки кожи и бульони с хляб за палетата до работа. Една кутия, втора кутия, трета кутия. :D МъжО ме гледа и вика: “Тука стана като котлова кухня!”.... Ъъъъъъ, май така ми каза! :D :D :D Че вече не съм много сигурна! :D Честно, понякога манджорето за палетата тежи доста повече от това, което си нося за мен... Мноооооого луда! ( не знам как се прави засраменото смайли :D )
И имам питанка! Мисля, че нещо не я правя както трябва тая раменна преса с лоста. Вероятно отпускам корема и извивам прекалено кръста навътре, когато дърпам щангата малко назад, зад вертикала, в най-горното положение, за да я заключа. Ако въобще някой ме разбра, к`во искам да кажа! :D Защото усещам парливо напрежение там където се огъвам или където си мисля, че се огъвам. Та, питанката ми е - дали мисля правилно :) и какво да направя, за да противодействам?
Тююююю, тия мои слаби рамене, много ме е яд на тях понякога! (devil) :D
И въпреки всичко съм (sun) (sun) (sun) Ама много (sun)
Тъй де, луда съм, ама днес съм много на кеф! :D
И като няма снимки, шА ви пусна песен! :)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 11.12.14 22:00.
Още ще питаш ли за тази раменна?Ако не помниш ,да ти припомня ... не си навеждай главата под лоста ,а заключвай с ръце зад тила!5-ца на 35 си е супер!
Не се лигави с дъмбелите обаче ,носиш /помниш/ доста повече!
И ... найс сонг бейбъле! ;)
12.12.14
21:28
Митак, помня аз, помня! И се опитвам да спазвам каквото си ми казал. А за дъмбелите... оф... Не се скатавам, пъна се с колкото мога, направо ми пламват раменцата накрая... Кекла! :D
12.11.2014/петък
Тренировката:
Е нЕма такъв лешперлък като моя напоследък! Разбирайте - пореден почивен ден!:D Ама имам нужда от малко почивка, мисля си. Пък и отслабвам, според кантаря, което за момента спря да ми е някаква затормозяваща цел, но пък е добре дошло, стига да не повлиява на тонуса и скромната ми сила! :D
Храната:
- 1 малък портокал, 1 свръхмалка :D мандаринка, 20гр суров слънчоглед, 2 варени яйца + 2 белтъка
- 150гр печено пилешко филе, 2 розови доматчета
- 150гр печено пилешко филе, 2 розови доматчета
малко вечерна разходка
- хапване семейно в Хепито - половин салата с киноа, спанак, домати, печен пипер, варено яйце, сирене и някакъв дресинг; бяло пилешко месо с броколи, бейби моркови, карфиол и гъбен сос и за десерт - шоколадово брюле с лешници ( за което обаче всички ми помагаха да изчезне по-бързо :D )
Излизането го измъдрих спонтанно, `щото много ми се прищя да отидем да позяпам Коледната украса. Тюююю, голям съм инфантил значи! :D Ама хич и не смятам да пораствам! Обичам си хлапето в мен! (inlove) А и приятелките на щерката и аверите на синковеца също ми се кефят! Въпреки, че казват, че им мязам на кечист! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 12.12.14 21:36.
12.12.14
21:33
Злати и аз съм така, даже ходих два пъти да снимам украсата, защото първия път не си бях сложила картата във фотоапарата :Д
Ехх добре че си ти да ми я снимаш че аз нямам време да ида да я видя тая украса .... а по повод на порастването и аз понякога съм така ... нали знаеш при мъжете най-тежките години от детството били първите 40 :)
13.12.14
11:05
Ще си постна тренировката рано, рано, че довечера сме на кръчма, заради утрешния профи-празник и не знам кога ще сколасам.
Днес пак я посъкратих ( вече внимавам как се пише тая дума :D :D :D ), че Vic за утре е разпоредил: “Плавници, шнорхели, ръкавици и наколенки!” :D, а довечера смятам да изиграя всички хора, които знам! Да имат късмета да не ми ги пуснат! (devil)
Гх, “плавници и шнорхели”! Аз както плувам като пудовка по дъното, трябва да си нося и пояс!!! :D
А ти МartiG, хич не ми се скатавай, а идвай утре, та да се излагаме дружно! :P
13.12.2014/събота
Тренировката:
Долна част (в залата)
- едностранно сгъване за задно бедро - 3х20х23кг на крак
- преден клек - 1х5х15кг/1х5х25кг/1х5х35кг/1х5х45кг/1х5х55кг/1х3х60кг/5х1х65кг
- класическа мъртва тяга - 1х5х55кг/1х5х60кг/1х5х65кг/1х5х75кг/5х1х85кг/3х10х55кг
- екстензии за глутеус - 3х20
- абдуктор - 4х30х35кг
- аддуктор - 4х25х35кг
- 30 мин. кростренажор
Храната:
- 1 бананче (80-тина грама обелено), 20гр сурови орехи, 2 варени яйца + 2 белтъка
тренировката
- ....
Мисля, че спокойно ще стана и с повече кила на предния клек, но бях на път да се самоудуша с тоя лост и си казах, че ми стигат толкова екстремности! :D
И най-сетне си харесвам прасците! :) Сега остава да си харесам носа и пръстите на краката и всичко ще ми е ОК! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 13.12.14 11:10.
Нема да е тая седмица най-вероятно ... толкова много работа имам да свърша а с тоя един почиван ден само ... ма виж другата седмица като пратя домучадието при бабите на гости и нямам надявам се толкова задължения може да отскоча да се запознаем.
П.С. Ко бачкаш че празник утре ? че съм бая скаран с тия неща ...
Страхотни прасци! :) Каква е тайната за тях? :D Весело изкарване довечера!
13.12.14
12:23
Дили, и да има тайна - още не съм я разгадала! :D Нищо особено не им правя! ;) Само им бая! :D
И сериозно - винаги са си били големи, просто сега покрай внимаването с храната и кардиото явно се поизчистиха! :D Иначе конкретно и строго за тях правя едно единствено упражнение в събота (днес го прескочих) - повдигане на пръсти - 3 х 15, без доп.тежести, с редуване на краката - нищо работа, с други думи! :)
MartiG, 14-ти декември е Ден на ветеринаря. По образование и аз съм “конски доктор”, макар, че не си практикувам професията, `щото съм голяма ревла и паника. Не съм гнуслива, кръвта и лайната не ме притесняват, но тръше ли се да мре някое животинче, направо ме отпиши... Та така... МъжО обаче си е уцелил професията и призванието и много му се кефя! :) А аз най-често милвам котетата и водя кучетата от стационара на разходка сутрин! :D
А за другата неделя - ще ме изпуснеш :D, че ще се развявам у Румънско за уикенда! Последен шанс да се запознаем тая година - 28-ми! :D :D :D
P.S.:
казано от sapuna на 11.12.14, 21:14:
Давай от днес ,че се не трае вече.Само да не е клек пред конзолата!
Митак, как си ме представяш баш мене, да не пробвам новата играчка?!? :D Не кляках, ама хвърлях диск. Лапето метна 70 метра, аз убих страничния съдия! :D :D :D Мммм, да... Явно трябва да “тренирам” по-редовно! (muscle)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 13.12.14 14:29.
13.12.14
23:01
Ехааа прасците ти са много стабилни :))
14.12.14
07:52
Благодаря Ая! :)
Голяма минавка вчера! ;( Механите не са онова, което бяха!...
Да, хубава обстановка и много хубва кухня, ама тихо и постно откъм музика и танци. Хапнахме, поговорихме си, посмяхме се... и старците се прибрахме да спим. :D Мммм, да... Мъка, мъка...
Оплаках се, сега да си допиша манджорето от вчера:
- 130гр пушено пуешко филе, червено цвекло с 1 с.л. зехтин и оцет, и огризах кокалчетата от пилешкото бутче, което яде щерката.
- 30гр сурови орехи
- 50гр луканка, печени червени пиперки с 1 с.л. зехтин и оцет
(общо взето дояждах к`вото намерих у дома)
- и после в механата - някаква салата ала кьопоолу, пълнено в домат и печени пиперки и агнешко джоланче със зелена салата. Мозък го бяха направили! (inlove) + 1 бира
Сервитьорката взема поръчката. Един колега си поръчва от джоланчето. Следва моят ред - аз дублирам заявката, а тя вика: “Ма то е голямо, той е мъж - ще го изяде, вие няма да можете!”... К`о речИ, к`о? :D :D :D Що ли не пожела да се басираме само не разбрах! :D Сгънах си го без никакъв проблем. Ако си бяхме у дома, щях да си осмуча и кокалчето! :D
казано от Златина Цонева на 14.12.14, 07:52:
Благодаря Ая! :)
Да, хубава обстановка и много хубва кухня, ама тихо и постно откъм музика и танци. Хапнахме, поговорихме си, посмяхме се... и старците се прибрахме да спим. :D Мммм, да... Мъка, мъка...
Тази година и аз ние така изкарахме на коледното парти - хапване, пийване и без никакви танци :( Успях само с храна да се освиня, прибрах се трезва като репичка (giggle).
казано от Златина Цонева на 14.12.14, 07:52:
Да, хубава обстановка и много хубва кухня, ама тихо и постно откъм музика и танци.
Ппппффффф Злати, пък аз ако знаеш на каква механа бях....още ми гърми главата и чувам мазните кючеци....пппфффф.....там където аз бях установих, че нищо не се е променило от времето на Радка Пиратка и Волната Пеперуда....мани, мани....е, имаше и хора но бяха на 5 кючека - едно хоро....
14.12.14
13:31
казано от sapuna на 14.12.14, 07:58:
К`о речИ, к`о?
А танците ... след малко! :D
Ми тъй де! :D Ще ме плаши тя мене (ТОЧНО мене) с някакво си агнешко джоланче! :D То туй агне да не е тиранозавър? :D
Ох, а “танците”... Такова “танго” му дръпнах пак с 32-ката... направо... С много хора, с малко хора на тренировките, няма вече отърване от тая “красавица”! :D Ама ще разправям по-надолу.
14.12.2014/неделя
Тренировка:
с Vic и компания в двора на “Богоров”
- няколко чисти набирания с успореден хват
комплексът - отборно по двама (аз и Ивето), трябва да направим общо 100 набирания, 100 СТХП с пудовка и 200 метра ходещи напади, като на всеки 6 напада се правят 3 лицеви опори. Редувахме се първите 2 упражнения по 5 единият - 5 другият, а после на нападите единият прави 6 напади + 3 лицеви, после другият почва от мястото, на което е стигнал първият и така докато свърши обиколката.
Т.е. - на мен ми се паднаха 50 набирания с подскок, 50 СТХП с пудовка 32кг и 100 метра ходещи напади+чисти лицеви опори (в серийки 6+3)
- 200м свински тръс
- още 200 метра, последните 50м от която изспринтирани
- и накрая на високия лост 1х2 чисти набирания с успореден хват и 1х2 с подхват
Храната:
- 2 ябълки, 20гр сурови орехи, 4 варени яйца, домашни и много ню-ню ( сигур` са от декоративните кокошчици на селото на мъжО :D )
тренировката
- 1 печено пилешко бутче (цяло), 5 маслини, 1 глава кисел чесън, точно 2 хапки от пицата на детето, ма не ми хареса и 4 ч.л. течен шоколад ( мислех да изям повече, ама и той не ми хареса :D )
....................
Сега отивам на пазар! :)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 14.12.14 13:48.
14.12.14
20:44
:D :D :D
Много лъжа значи! Днес на трена хората ме разпитват имам ли мускулна треска и аз де ли не се хваля, че вече не ме хваща като едно време... Да бе да! :D С право се шегувахме след тренировката с песента на Слави: “Хайде накажи ме... Нека ме боли!” :D Е, ще ме боли със сигурност! Усещам го вече! (devil)
.....
- 5 сушени сини сливи + 5 парчета сушена ябълка
- салата от китайско зеле със зехтин и оцет, панирани калмарешки пипала ( пф, оплесках цялата кухня и себе си с олио дакато ги пържих ), 2 парчета купешки Коледен щолен
- 1 ябълка докато зяпам “Хобит”
.....
И си купих въже за скачане с брояч. Сега смятам или да се науча да скачам като хората, или да падна в комшийката отдолу през тавана и! :D
И сега, ох сега - ахаххахахахах! То не знам за плач ли е, за смях ли е, за срам ли е :D, ама мъжО изровил някакви снимки на компа от най-дебелия ми период (като не броим бременностите ми). ТрЕбе да са някъде от преди... може би 5 години... Не са много за показване, ама ще си ги пльосна тука, та да си ги гледам и да си знам колко е лесно пак да се “подхлъзна”. И не правете така, мили ми деца! :D Че после е голям зор, докато си върнеш отново желаната форма! От личен опит го казвам! ;)
Хъ-хъ-хъ, какъв съвет само, след двете парчета Коледен щолен! :D
Ае! До скив! :) А аз отивам да се срамувам в ъгъла! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 14.12.14 20:49.
О, Злати, невероятна трансформация! Не знаех, че си имала такъв период! Браво за огромната промяна, воля и труд!
Ми Марто ,ти докато се наканиш да скокнеш до Богоров и да се справяш ... те групата ша почнат да се пенсионират по стаж или възраст :D
15.12.14
13:44
Aхахахахах, надявам се, че влизам в групата на ония със стажа, а не с възрастта! :D
15.12.14
21:37
15.12.2014/понеделник
Тренировката: Почивен ден! `Щото нямам мускулна треска! :D Ама хич нямам, “вЕрвайте” ми! :D :D :D
Храната:
- 1/2 грейпфрут, 20гр сурови орехи, 3 варени яйчица + 1 белтък (от ония ню-ню-то)
- панирани калмарешки пипала ( от вчерашните не много успешни кулинарни опити :D ), китайско зеле
- отново панирани калмарешки пипала, 1 краставица
- заек с кафяв ориз на фурна, кисели краставички.
Днес не съм мерила манджорето. Карах на око и на стомах! :)
И голям студ сутринта. Намръзнах се, докато се затътря до работа, ма поне се нагледах на мънички красотички. :)
И си купих новата книга на Стивън Кинг. (inlove) И си запазих час за татуто...
И въобще - един обикновен ( а може би не съвсем ;) ) ден!
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 15.12.14 21:40.
16.12.14
21:21
16.12.2014/вторник
Тренировката: Гърди, гръб (в залата)
- лицеви опори чисти - 10/10/10/10
- хоризонтална лежанка с лост - 1х15 с 40кг, 1х9 с 40кг (тук буквално си ме достраша за десетото повторение (засрам, засрам), ама нищо - другия път), 1х12 с 35кг, 1х10 с 35кг
- наклонена лежанка с дъмбели - с 2х15кг - 1х12, 1х10, 2х8
- пек-дек - 1х13, 1х12, 2х8 с 35кг
- вертикален скрипец - 2х12, 2х10 с 47кг
- пулоувър на скрипец - 3х20 с 29кг
- гребане с дъмбели - 1х12, 1х10, 2х8 с 22,5кг, с редуване на ръцете
- хоризонтален скрипец - 4х12 с 29кг
- хиперекстензии - 30/20/15
- 15мин пътека под наклон 12% със скорост 6,0
Храната:
- от калмарешката отврат :D (повече пържено в близката една година - не!) , 50гр кафяв ориз
- печено заешко, 40гр пълнозърнести спагети
тренировката
- 1/2 грейпфрут
- 200гр телешко на скара, домати
- 2 с.л. пълнозърнест сусамов тахан, 5 сушени кайсии
Тюююю, голяма съм пъзла значи! :D Тъй и не посмях да се напъна за 10-тото повторение от втората серия на лежанката. Взех много да го мисля ще ли го бутна, не ще ли, и работата се размекна... Ама ще я мъча, again and again, докато не успея да направя всичките 4-ри серии с 40 кила, пък! :D Малко по-тежки дъмбелчета на наклонената лежанка, много по-голямо гърчене на пек-дека :D, пънене, пънене и гребане с 22,5 кила - специално за Митака, дето все ми натрива носа, че се лигавя! (devil) :D Скромничко, ма от сърце! И от гърбина! :D :D :D
Туй то! Нищо друго интересно не се сещам. Уморих се на работа, че пак приемахме стока и нареждахме склада. Доуморих се в залата, чак по едно време тъй ми се надуха ръцИте, че не можех да си ги долепя до тялото и ходех като лошаФ баДка! :D Сега ще спя! Лека ви нощ! :)
Ахахахххах, харесах си картинка във фейса и ще ви я постна и тука! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 16.12.14 22:06.
16.12.14
21:49
15х40кг? ба много бе, жена !!! Много голяма тренировка за гърди, големи ненки ще извадиш :)
16.12.14
22:08
казано от Queen Cobra на 16.12.14, 21:49:
големи ненки ще извадиш :)
Ахахахахахах, Кобрееее! :D :D :D
Ще извадя - дръжки! :D
“Ненки” вече не останаха! Дано поне мускулите порастнат! ;)
А бройките са от надинатване. Тя мене или аз нея и те така! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 16.12.14 22:10.
17.12.14
22:06
Пак заповядай! :P
17.12.2014/сряда
Тренировката:
(вечерта у дома)
5х100 скока на въже, а между тях х30сек преден планк от лакти
2х20сек стойка на ръце с опрени крака
Храната:
- 1 мини шоколадово мъфинче (wasntme) (горе-долу колкото голяма слива)
- 150гр телешко на скара, 50гр кафяв ориз
- 100гр телешко на скара, 3 доматчета
- 2 с.л. пълнозърнест сусамов тахан, 1 ябълка
- 200гр телешко на скара, кисело зеле с червен пипер, 1 купешки магазинен ала`алкохолен коктейл Мохито
тренировката
Днеска - странични ангажета след работа. Ходих за подарък, поръчвах торта за ЧРД-то на щерката, във Фотосинтезиса да и вадя едни картичко-снимки, дето сама си ги прави за приятелките и то... време за нищо не остана. Затуй и много, ама много импровизирано раздвижване след вечеря, колкото да не е без хич работата.
Скоковете на въжето - с прекъсвания, че не съм скачала от 100 години и много се спъвам. :D Стойките на ръце се “родиха” много спонтанно, след мърморенето на мъжО, че не можал да направи не знам си коя беше поза от йогата, на която е ходил едва 10 пъти. Какво иска и какво очаква... Пък и за къде ли бърза - и аз не знам! :D Обаче, като за втори опит да застана на ръце, с опрени крака, си се справих доста прилично. И не издъних гардероба! :D А и не ме беше страх, въпреки, че не успявам сама да си заема стойката и се налага мъжО малко да ми побутне краците в края на движението. Иначе ръцете държат. И дори си се върнах напълно сама долу втория път, че като се сетя как крещях и треперех, когато ми беше за първи път в двора на “Богоров”, срам ме хваща! :D :D :D Трябва да го накарам да ме фотне, та да се видя отстрани и да кажете дали всичко е ОК със стойката. Питанка - При стойката на ръце, на къде се гледа, надолу към земята или?
А на обяд, каква минавка, не е истина! Хем мъжО вчера ми каза, че имало една пържола, дето била много жилава и аз що ли “от чувала с ... да не извадя баш ...” и да не си замъкна от нея на работа! :D Малииииии, няма такова нещо. То го гризах, то го разпъвах, то го смуках, то го жваках, нищо не можах да си откъсна! Накрая “склад”-кучето намаза, ама и то го глътна цялото горкото! :D Добре, че само едното ми от трите парчета беше от нея, че инак гладна щях да си остана. То и без туй апетитът ми пак озверя. (devil)
И си купих алкохол! :D :D :D Верно, само 4,7%, ама кога ми се е припивало на мене докато зяпам в магазина, че и да си купя, че и да си го завлека у дома! Не ми хареса. Все едно пих лимонада, газирано и сладко. Ама цветовете ме подмамиха! :D Едни такива свежи - зеленикави, розови, абе... за лудия и шаренкото нали сте чували! :)
Толкоз! Всеки ден ми се случват странности! Обичам таквиз работи! :D