Yennefer's Diary

Прескочи до:

09.12.14
12:39

казано от Блажка на 09.12.14, 12:03:

Дай конкретен пример със спорт, в който мускулната маса на атлета е разпределена така, както при трениращият боди билдинг. Съотношение ханш -рамена-гръб, съотношение бицепс-прасец + сепарациите на отделните мускулни групи. Питам те, защото мислих, мислих и не мога да се сетя, не за да се заяждам или нещо подобно.

http://cs402225.vk.me/v402225229/2b9/g7x-NBFpy8A.jpg
http://cs402625.vk.me/v402625229/2835/gmvXHCB-RO0.jpg
http://s018.radikal.ru/i505/1208/99/7d006ee67b6f.jpg
http://www.wrestlingarenamedia.com/wp-content/uploads/galleries/post-456/thumbnails/med-Sofia2007EuropeanGRWrestlingChampionship 96kg (58).jpg
http://gallery.ykt.ru/galleries/old/sport/497386.jpg
https://pp.vk.me/c320331/v320331877/a52f/QLfOJfsUDeY.jpg
Тези за борбата ;)
Следва леката талетика :)

09.12.14
12:58

Големи дискусии. Ама мен още на отказването от доматите ме изгубихте.
Как си пият ракията без домати тез хора?
Сигурно и лютеница не ядат.
И всичко това за да можеш да се намажеш с боя и да си облечеш лъскавия бански.

И малко естетика да пусна и аз
http://i.imgur.com/louTbdH.jpg
http://www.powerfm.bg/pic/home~27cslB~hKuq4d_j.jpg
http://gotvach.bg/files/lib/600x350/pecheno_prasence.jpg
http://www.primiro.info/images/galeria/en/DSC06128.JPG

09.12.14
13:05

Понеже скоро не съм дразнил никой, май е време да се включа и аз :D

казано от Блажка на 09.12.14, 08:34:

научава те да се храниш правилно - СУПЕР!

Правилното хранене за състезание по бодибилдинг не е приложимо за всички останалите случаи.

Културизмът е спорт, в който според мен, си каляваш волята до краен предел.

В живота има къде по-трудни начини да си каляваш волята.

Ако беше лесно, всички щяха да изглеждат като Фил Хийт и Алина Попа.

Не всички, само тия с подходящия ген.

Сега си представете, че имате срок за това нещо и не може вечно да се лутате между тренировки и хранене като муха без глава.

Да, ако ти е първо състезание, нямаш нужния опит и знания, не ти се мисли или стартираш късно подготовката и нямаш време да експериментираш - правиш каквото ти казват и не задаваш въпроси как и защо. За това никой не спори.

Защото не е естетично!

То бодибилдинга отдавна не е естетичен. А женския никога не е и бил ;)

Общо взето тренировката се увеличава, храната се намалява, повторенията се увеличават, храната се редуцира до определени продукти...

Редуцирането на храната до определени продукти спестява мислене и сметки и елиминира вероятността за грешка. Едно е да изядеш кило пилешко и 200-300 грама ориз и да не мислиш, друго е да имаш 3 вида месо, 2 вида млечни, ядки, ориз и т.н. и да ти се налага да записваш и смяташ.

Заслужава си, ако гроздето е високо, разбира се, за мен е сладко и мисля да си хапна, киселото е ясно - иска ми се, ама не ми стиска.

Това с гроздето е банално. Представи си, че не на всички мечтата на живота им е да позират пред публика по изрязани бански.

казано от Блажка на 09.12.14, 09:09:

може да вдигне кортизола, оттам да се напълниш с вода и да се загладиш, като все едно са те минали с ютия.. край с дълбоката мускулатура, край със сепарациите, всичко отива на кино и то едно парче домат :)

Обезводняване не е нещо, което повечето хора разбират като говорят за сваляне и чистене на мазнини. Това може да има значение преди състезание, но като съветваш някой да не яде нещо, имай предвид, че тоя някой все още не е с 5% мазнини и че не се готви да излиза другата седмица на сцената.

казано от Блажка на 09.12.14, 10:11:

Да, Боби, но повечето хора, които познавам ( в това число и себе си включвам) не биха се мотивирали от изрчение: “Леко си закръглен, просто си леко пълен, може би си леко напълнял...” Виж обаче, ако използваш други епитети или откровенно кажеш на някого, на когото държиш, да си обърне внимание, защото е дебел или е безобразно надебелял... може да спре да ти говори, но със сигурност няма да си първия, който му го казва и съм забелязала, че има доста добър ефект :D

Някои хора нямат нужда друг да ги мотивира, мотивацията им идва от вътре. А ако правиш нещо само заради мнението на околните - замисли се дали е това, което искаш наистина ;)

казано от Блажка на 09.12.14, 12:03:

Дай конкретен пример със спорт, в който мускулната маса на атлета е разпределена така, както при трениращият боди билдинг. Съотношение ханш -рамена-гръб, съотношение бицепс-прасец + сепарациите на отделните мускулни групи.

Можеш да тренираш с тежести и да изграждаш хармонично тяло и без да стигаш до екстремизъм като в бодибилдинга, както и без да се сравняваш с други хора със съвсем различен ген и структура. Останалите спортове не изключват силови тренировки, а напротив, допълват се.
Замисляш ли се например защо доста билдери имат импланти в прасеца и ползват синтол за ръцете и раменете? ;)

Мнението беше редактирано от Петко К на 09.12.14 13:07.

казано от CarnalK на 09.12.14, 12:58:

Големи дискусии. Ама мен още на отказването от доматите ме изгубихте.
Как си пият ракията без домати тез хора?
Сигурно и лютеница не ядат.
И всичко това за да можеш да се намажеш с боя и да си облечеш лъскавия бански.

Влязох, защото знаех, че мнението ти ще е епично. Не бях разочарован! :D

09.12.14
13:13

казано от CarnalK на 09.12.14, 12:58:

влюбена съм <3 <3 <3

09.12.14
13:43

Нека и аз да разясня малко за естетиката и удоволствието от бодибилдинга.

1. Правилно хранене е винаги в контекст. правилното хранене за бодибилдинг, за балет и за сумо са много различни. нито едно от тях не е здравословно
2. Според Евроспорт снукъра и дартса са повече спорт от бодибилдинга. Даже тях ги дават по телевизора. Кърлинга дори е олимпийски, КЪРЛИНГ да - онова където сургат един камък по леда и метат пред него.
3. като натурално екипиран с дебел вълнен пуловер балканец силно се съмнявам, че епилацията ще ми донесе особено удоволствие. Знам, че някои си падат по-садо-мазо изпълнения, но ползата от процедурата извършена от облечена в бяло козметичка ми е съмнителна. А цената да го прави облечена в черна кожа и високи токчета строга господарка е неоправдано висока.
4. Мазането с боя също не мога да го разбера. не разбирам желанието да се приличаш на човек от друга раса. Ама аз и рап музиката не я разбирам и харесвам де.
5. Не разбирам защо в бодибилдинг конкурсите няма въпроси като в конкурсите за красота. Да излезе Кай Грейпфрута и да каже, че със спечелената титла ще се бори за световен мир, а любимите му писатели са Паулу Куелю и Хорхе Букай - безценно.
6. Да не можеш да си нарежеш домати за ракията
7. за да гледаме спорт често се събираме с приятели. На футболен мач се пие бира, на много други спортове също - събирате се приятели и хапвате и пийвате и гледате спорта, които практикувате. Това не става с бодибилдинга, понеже всеки от 5-те човека яде по различно време и различна храна. И не се пие бира.
8. Да не пиеш бира. Бирата е 500 пъти по-палео от шибаните броколи. броколите са продукт на селекция и внимателно кръстосване на видовете. бира има от шумерите насам. Също и вино. Beer and vine - as paleo as it gets!
9. Да не можех да си нарежеш домати за ракията. lo6o mi e
10. Когато гледам спорт искам да видя демонстрация на умения, сила, ловкост, бързина. Състезанията по бодибилдинг са по-скоро конкурс по красота от врата надолу.
11. DA NE MOZHESH DA SI NAREZHESH DOMATI ZA RAKIJATA!

09.12.14
14:00

Ееееее, добре, Сашо :D, уадри ми слабото място :P, тези примери стават, макар че при някои ръцете бая доминират, но като цяло са добри примери :)

За останалите - това е ваше мнение и имате право на него. Аз отивам да се състезавам в дисциплината физик жени и ще си скъсам гъза, ще цитирам човекът до мен в момента: “Отиваме за първи” С тази нагласа се готвя от 1-и октомври - отивам за първото място. Другите ще започват февруари.. аз не мисля, че е достатъчно.

Може би точно това ми е била грешката, докато се готвех за щанги - отивах, за да стана втора, знаех, че ще съм втора и се готвех за втора.
Надявам се това ново преживяване да ми промени психиката и понеже смятам при по-благоприятни условия да се върна в щангите, да знам как да мисля.

Изключително съм благодарна на Росен, че вярва повече в мен, от мен, така ще ме накара и аз да повярвам, че ще успея.

09.12.14
14:12

казано от CarnalK на 09.12.14, 13:43:

5. Не разбирам защо в бодибилдинг конкурсите няма въпроси като в конкурсите за красота. Да излезе Кай Грейпфрута и да каже, че със спечелената титла ще се бори за световен мир, а любимите му писатели са Паулу Куелю и Хорхе Букай - безценно.

:D :D :D

09.12.14
14:20

казано от Блажка на 09.12.14, 14:00:

Изключително съм благодарна на Росен, че вярва повече в мен, от мен, така ще ме накара и аз да повярвам, че ще успея.

Ще успееш, разбира се. Имаш мотивацията и менталните качества. Аз не коментирам теб и възможностите ти, а избора ти на спорт. ;)

09.12.14
22:45

Аз разбирам много добре защо Блага иска да се яви на такова състезание, за някой, който е по природа с повечко маса и с мазнина, това е голяма победа над собственото аз. Аз също искам да се видя веднъж поне релефен през лятото поради същата причина.

10.12.14
08:52

То лесно може да се видиш нацепен, аз искам да си видя всички сепарации на мускулите, искам рамото ми да се разцепи на 10, бедрото на 20 :D

Иначе си прав.

На мен друго ми е интересно: Защо хората твърдят, че искат да тренират и да се хранят здравословно, знаят, че културизмът е далеч от здраве и въпреки това ми пишат потребители от форума на лично да ме разпитват какво ям, какво не ям, кога ям, кога тренирам, колко калории приемам,  защо не ям домати, защо не ям млечни, защо ще взимам HGF и след това се констатира - ТОВА не е здравословно.
Еми да, не е, вас какво ви интересува :D

Честно да ви кажа... подозирам, че ще стане пак форумна мода, в началото като започнах да тренирам с Тодорка, всички започнаха да искат да тренират с Тодорка, сега тренирам с Росен... очаквам в бъдеще вълната да се пренесе към Росен :D
Не че има лошо, просто отбелязвам ;) Мразите ме, плюете ме, храните ме, ама Блажка is a star явноо.. (dull) :*

П.П. Забравих потребителите, които тренират с Марина, браво за постигнатото между другото, следя ви дневниците.

10.12.14
09:00

Тренировка 2 вчера

Супер серии 10/12 повторения на упр.

Избутване дъмбели наклоне лег - горен скрипец - по една разгряваща серия с 2х18 и 40кг на скрипеца, после 3 серии 2х24кг - 55кг скрипец
Лег на смит машина - гребане с щанга 60кг
Едностранно гребане с дъмбел - 8х26кг, 8х22
Обратен наклон с дъмбели 2х16- долен скрипец 50кг
Чукчета за плътност - машина за кофички
Пулдаун лост скрипец - 3 серии до отказ

20 мин ходене пътека наклон

Храна - 2 жълтъка, 4 белтъка, 600гр конско, броколи, чушки, бамбук, айсберг, 1 с.л шарлан, 20гр лешников тахан, 30гр ядки

Тренировка 1 днес

40 мин степер

10-ка в супер серии с 2х24кг дъмбели... дейба колко съм яка, ако имах партньор щях да хвана поне 30-ки, ама някой трябва да ми помогне да ги хвана
Клипът е одрязан, че трявбаше да го пратя през телефона на тренера да види дали правилно изпълнявам, че ми беше лесно и си викам да не правя грешно, снима Zozo :*

Още нещо хубаво - за 10 дни раменете ми от 117 са станали 122, гърбът 108 ( +1см), бицагата с половин см е порастнала хахаа, задникът ми е спаднал -1см (party)

10.12.14
11:03

Качвам на бързо малко снимки.. сутрешното кардио веднага ме удари, значи ще има отново изпиващият ефект, който търсим, просто не трябва да прекалявам още.
Колежката, която ме снима ми каза: По-стегната си :D Всъщност има предвид, че ‘напомпаността ми’ е спаднала, което е екстра.

Но  пък лицето ми е подуто от ставанет в 5:30 - шанс хахахаа :D

Мила

10.12.14
11:42

Ехеее поне от снимките в краката, дупето и талията изглеждаш мноооого по-малка. Дай ми панталона си :D

10.12.14
12:12

казано от Мила на 10.12.14, 11:42:

Ехеее поне от снимките в краката, дупето и талията изглеждаш мноооого по-малка. Дай ми панталона си :D

Знаех си, че ще го оцениш, той е от партидата: За новата работа :D
Харизан ми е от Тодорка + още един, за съжаление, ще трябва да променя малко стила.
Но не е от него, де, просто явно и визуално са ми спаднали мерките в долна част, което си е супер.

fire.is.my.nature

10.12.14
13:08

Вярно, голяма промяна : )
Ама не се и учудвам като ти гледам храницата :Д

10.12.14
13:08

Само не с прозрачен сутиен, моля :) Нищо не оставяш на въображението ;P

10.12.14
13:12

казано от fire.is.my.nature на 10.12.14, 13:08:

Вярно, голяма промяна : )
Ама не се и учудвам като ти гледам храницата :Д

Охх.. много вкусно си го правя конското и само се чудя кога ще ми намалят червеното месо до 200гр на ден, което ми обезсмиля изобщо да го ям, че не мога да се спра като започна :D
Всъщност най-хубавото на двуразовото кардио е, по-скоро на кардиото сутрин е, че ми се убива апетита през деня, иначе щях да се разоря..

10.12.14
13:13

казано от Мила на 10.12.14, 11:42:

:D Въображение за какво? С прозрачен сутиен съм, за да се вижда най-развитата ми мускулна група - цицепса :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.12.14 13:30.

10.12.14
13:50

казано от Блажка на 10.12.14, 08:52:

То лесно може да се видиш нацепен

Като ти гледам снимките от днес - явно не е толкова лесно. Или поне на теб не ти е лесно ;)

На мен друго ми е интересно: Защо хората твърдят, че искат да тренират и да се хранят здравословно, знаят, че културизмът е далеч от здраве и въпреки това ми пишат потребители от форума на лично да ме разпитват какво ям, какво не ям, кога ям, кога тренирам, колко калории приемам,  защо не ям домати, защо не ям млечни, защо ще взимам HGF и след това се констатира - ТОВА не е здравословно.
Еми да, не е, вас какво ви интересува :D

Да не взимаш някакви халюциногени ?
Личните съобщение все още не работят, а ти взимането на хормни го обяви след като бяха спрени съобщенията. Това отдолу седи цяла седмица :

Изглежда, че тази част на сайта не е достъпна временно, тъй като ремонтираме около нея. Моля да ни извиниш, обещаваме да я върнем бързо. :)

Честно да ви кажа... подозирам, че ще стане пак форумна мода, в началото като започнах да тренирам с Тодорка, всички започнаха да искат да тренират с Тодорка, сега тренирам с Росен... очаквам в бъдеще вълната да се пренесе към Росен :D
Не че има лошо, просто отбелязвам ;) Мразите ме, плюете ме, храните ме, ама Блажка is a star явноо.. (dull) :*

Всички е добро обобщение за 4-5-6 човека :)
Сега можем да сме горди, че пишем в един и същи форум със звезда от горния ляв ъгъл на диаграмата спектър-светимост !

10.12.14
13:56

Във фейса ми пишат Сашо :D

Ами да лесно е да се изичистиш, просто трябва да си на отрицателен калориен баланс, друг е въпросът, че не е за състезание.
Вече съм се чистила и то за 5 седмци, смятам добре се получи като за начало, в момента не ми е за цел да чистя, а да качвам...

Април месец те чакам пред сцената ;)

П.П. Виж си мейла след малко да ти обадя нещо хахаха :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.12.14 13:56.

10.12.14
14:00

Ааа, извинете, аз мислех, че чистите защото постоянно го тръбите, както и това какво Ви е позволено да ядете и какво да не ядете и колко неща не са Ви позволени и гледам тия снимки и си викам “Тая Блажка да не е яла домати със синьо сирене вчера, преди да си изяде палачинките от бяло брашно, мляко и цели яйца, поляти обилно с меден шоколад, че така се е замазала...”.
А то кво било - качване, да, добре :)

10.12.14
14:01

Казваш, диктуването на ‘’форумна мода’‘, не е като следването и, а? ;) Готино! ;)

ПП:Не, че има лошо, просто отбелязвам...

Мнението беше редактирано от Jikata на 10.12.14 14:03.

10.12.14
14:05

казано от James Hinks на 10.12.14, 14:00:

Ааа, извинете, аз мислех, че чистите защото постоянно го тръбите, както и това какво Ви е позволено да ядете и какво да не ядете и колко неща не са Ви позволени и гледам тия снимки и си викам “Тая Блажка да не е яла домати със синьо сирене вчера, преди да си изяде палачинките от бяло брашно, мляко и цели яйца, поляти обилно с меден шоколад, че така се е замазала...”.
А то кво било - качване, да, добре :)

Виж сега, като гледам някои от звездите... мисля, че съм си много добре даже в off season :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.12.14 14:07.

10.12.14
14:11

Разбира се, че е така :)
Вие все пак сте звезда, която е над левия край главната последователност в диаграмата Х-Р ;)

10.12.14
14:22

казано от James Hinks на 10.12.14, 14:11:

Разбира се, че е така :)
Вие все пак сте звезда, която е над левия край главната последователност в диаграмата Х-Р ;)

Глупости :D Просто цял ден ми се спи и пиша неща, за които знам, че ще има дискусия и да ми мине по бързо времето, че и вечерта ще съм на ММА в зала Христо Ботев.
За  5 седмици постигнах това без кой знае какви мъчения, забавно ми беше, но не е на състезателно ниво, по-сложна е симетрията и дисбалансите да се оправят.
Затова смятам, че е лесно, ако наистина си го определиш за цел.

Лесно е да не ядеш, трудно е да ти ‘порастне мускул’ там, където нямаш ( мое мнение)

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.12.14 14:23.

10.12.14
15:05

Нали сме почнали от вчера, ето ви още малко от Истината, честно да кажа трудно се намират такива OFF снимки, дори и името на атлета OFF SEASON в google да напишеш, пак не излизат, уважавам тези, които се снимат в основен период, така става ясно, че в основен период, особено ако си от тежките билдърки няма как да имаш преса, няма как да имаш вени...
Иначе да не си мислите, че и аз не съм от тези, дето постоянно гледа снимки и си вика - Ебасимо! Виках си така, докато не задълбочих проучването си в google :D

За финал, разбира се прекрасната Алина Попа ♥

Блага пък най-малкото се има за “звезда”. Какво значи да си звезда? Звездите са горе на небето...
Просто иронизира ситуацията.

Ясно е, че те първа има да чисти доста. Сигурна съм, че тя не се самозалъгва, че в момента е само по “мускули и фибри”. И този момент ще дойде - всичко с времето (а време има; вярвам, че на това състезание ще бъде във форма, в каквато не се е представяла дори).

Интересното е друго - много хора не харесват Блага. Много хора говорят зад гърба на Блага грозни думи (дори са ги изричали пред мен, въпреки че знаят, че с нея сме близки). Много хора имат неприязън към нея и й се дразнят. Обаче в същото време тези хора умират да отворят дневника й, да следят какво прави и как го прави; защо го прави, кога го прави, какво ще прави.
Аз, когато не харесвам някой, бия пълен игнор - не гледам, не чета, не ме интересува (само, ако случайно нещо ми попадне информация). Има много псевдотреньори (както обичам да ги наричам), които съм ги хванала в съзнателна лъжа (лъжат клиентите си) или в откровено безумни твърдения; давам директен пример - една нова звездна супер-гуру треньорка показваше видео, в което кляка със собствено тегло + колан (стабилен колан). В последствие се оказа, че съветва всичките си клиентки да правят същото нещо - започваха да клякат със собствено тегло и колан - винаги, защото “safety first” (цитат от “треньорката). Исках интелигентно да подходя и да получа отговор защо прави нещата така, а получих обиди и нападки. Директен игнор от моя страна. Не съм й харесала страницата; избягвам публикации и т.н.
И тя не е единствена. Случвало се е уж “гиганти” да сгафят в моите очи - dislike, скриване на публикации от тях и нещата са по-красиви.

Та, отклоних се - защо толкова много хора не харесват Блага, говорят наистина обидни думи по неин адрес, а в същото време са тук и чакат да захапят нещо; да тръгне клюка; да спорят с нея и т.н.
Може би за това Блага се шегува със себе си, че е звезда.
Естествено, че не се има за такава :)

ПП: няма нищо лошо в хубавия, градивен спор, със спокоен тон и добри намерения; спор, от който може да се извлече полезна информация. Обаче смятам, че в случая с Блага, не малко хора чакат даден спор, за да я обидят и то злобно.

10.12.14
15:15

Може би се шегува, но според мен не се шегува.
Тя е постоянно в някакъв филм, само сменя сценариста и режисьора :)
Блажке, те тия от снимките чистят ли или качват ? Обърках се съвсем с тоя културизъм... :(

10.12.14
15:29

Мисля да споделя, че тези дами са изключително непривлекателни стероидни чудовища. Надявам се да не станеш като тях НИКОГА. В НИКОЙ ПЕРИОД :)
Страшно харесвам мускулести жени, но естествено развити и женствени.
Честно - какво красиво има в мазен андрогин без цикъл, с глас като Джоко Росич, с нетипично окосмяване, неестествено хипертрофирали крайници и увредени вторични полови белези ?

10.12.14
15:30

казано от James Hinks на 10.12.14, 15:15:

Може би се шегува, но според мен не се шегува.
Тя е постоянно в някакъв филм, само сменя сценариста и режисьора :)
Блажке, те тия от снимките чистят ли или качват ? Обърках се съвсем с тоя културизъм... :(

Със сигурност не чистят :D Ако след април месец започна да се превръщам в нещо такова, ще четете следващия ми дневник - Блажка, сваляне на мускулна маса...  (dull)
До Физик - всичко е 6, ама след това започва тоя ужас. Трудно е за естрогенно-зависимо същество да поддържа чиста много мускулна маса.

И това беше ШЕГИЧКА, все още не са направили Sупер серии с мен, затова дотогава обикновен човек съм си :D

“Safety first” ! :D

Рони, то как да ти кажа - това ми е ясно, особено хора, които цъкват лайк САМО И ЕДИНСТВЕНО на хранещи мнения по мой адрес , не знам Бог ли е, енергия ли е, Вселена ли е, но забелязвам, че си знае работата и не остава длъжна/ен на тези, които заслужават...

Нали знаеш, не мразя никого, не злобея, радвам се, когато друг се радва, дразнИМ се само на използвачеството...
Днес Тони в залата ми каза нещо много готини и вярно: “Всеки се е изхвърлял с думи, и аз, и ти, всеки е прескачал сянката си, това не означава, че си лош човек.”
Дам.. обаче да си използвач и злобар по природа ми се струва доста хард диагноза :D
И пак не бих мразила такъв човек, как беше - ignore, block, dislike и т.н.

П.П. Не знам кои са тези с грозните думи по мой адрес, ама не искам и да знам, да не решиш да ми споделиш, предпочитам да си живея в неведение :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.12.14 15:32.

10.12.14
15:34

казано от Блажка на 10.12.14, 15:05:

Нали сме почнали от вчера, ето ви още малко от Истината, честно да кажа трудно се намират такива OFF снимки, дори и името на атлета OFF SEASON в google да напишеш, пак не излизат, уважавам тези, които се снимат в основен период, така става ясно, че в основен период, особено ако си от тежките билдърки няма как да имаш преса, няма как да имаш вени...
Иначе да не си мислите, че и аз не съм от тези, дето постоянно гледа снимки и си вика - Ебасимо! Виках си така, докато не задълбочих проучването си в google :D

Моля те,не заприличвай на тях в какъвто и да е период.

10.12.14
15:37

казано от Блажка на 10.12.14, 15:30:

Със сигурност не чистят :D Ако след април месец започна да се превръщам в нещо такова, ще четете следващия ми дневник - Блажка, сваляне на мускулна маса...  (dull)

Поглеждам календара - декември е, а ти викаш “след април”....почвай от сега ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 10.12.14 15:37.

10.12.14
15:39

казано от Juls на 10.12.14, 15:34:

казано от Блажка на 10.12.14, 15:05:

Моля те,не заприличвай на тях в какъвто и да е период.

Не мога да кача толкова маса с толкова малко химия, хормон и.... без естроген блокери няма как да стана мъж, така че - mission impossible :D
Keep calm, госпожиците достигат на ръст 1,65 100-110кг в основен период и излизат на сцена 77-80-85…. аз в най-лошия случай ще изляза 60.

И аз не харесвам на къде отива състезателният културизъм (и СПОРТ, като цяло).
Както при жени, така и при мъже.

Ама...кой ме пита :)

Блаж, аз не мразя; като сложа “dislike” и блокирам публикации, си спестявам ядове; защото приемам много съвестно всяка треньорска дейност и когато видя как съвсем съзнателно се подиграват с хората, ми става болно.

Разбира се, че и теб няма да занимавам с незначителни неща, които няма да допринесат с нищо хубаво. Да бяха градивни критики - супер, ама от такива думи нищо градивно не можеш да вземеш. Така че - свиркай си, тренирай си, и постигай целите си, но не на всяка цена :)

Ако един ден направиш супер серия, знаеш, че ще бъда безпощадна :D :D :D
Ако един ден се вземеш за “звезда” (в което се съмнявам), знай, че лично ще те сваля долу на земята.
Ако някои хора продължат да се правят на добрички и невинни, а зад гърба ти продължат да сипят жлъч, аз няма да мълча.

О, да - ако един ден се превърнеш в нещо такова, не шамари, ами шутове ще ти раздавам :D :D (въпреки че Алина Попа е сред състезателките, на които се възхищавам, но Моника Молика е номер 1 за мен!:)

Бях до тук по тази тема и спирам. С мир :)

Добавка:мисля че е хубаво, ако не говорите много за препарати; поне не така открито... Или ако го правите, задължително да споменавате, че това е личен избор и е придружен с негативни последици. Просто не знам дали в един момент няма да ви “скастрят”. :)
Аз съм ОК с темата, докато се споменават и минусите :)
(много мразим химия........... хахаха)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 10.12.14 15:43.

10.12.14
15:40

казано от James Hinks на 10.12.14, 15:37:

казано от Блажка на 10.12.14, 15:30:

Поглеждам календара - декември е, а ти викаш “след април”....почвай от сега ;)

Стандартната подготовка - чистене трае 12 седмици, моята ще е към 16, така че спокойно :)

Виж за 5 седмици как се изпилих ;) А сега започвам по-добре оттогава...  Цък

Всъщност.. мисля това е доста добър пример в повече кадри за началното ми състояние преди да почна да се чистя миналата година :D
Ужас!

Цък

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.12.14 16:03.

10.12.14
16:17

казано от Вероника Налбатска на 10.12.14, 15:39:

И аз не харесвам на къде отива състезателният културизъм (и СПОРТ, като цяло).
Както при жени, така и при мъже.

Ама...кой ме пита :)

Блаж, аз не мразя; като сложа “dislike” и блокирам публикации, си спестявам ядове; защото приемам много съвестно всяка треньорска дейност и когато видя как съвсем съзнателно се подиграват с хората, ми става болно.

Разбира се, че и теб няма да занимавам с незначителни неща, които няма да допринесат с нищо хубаво. Да бяха градивни критики - супер, ама от такива думи нищо градивно не можеш да вземеш. Така че - свиркай си, тренирай си, и постигай целите си, но не на всяка цена :)

Ако един ден направиш супер серия, знаеш, че ще бъда безпощадна :D :D :D
Ако един ден се вземеш за “звезда” (в което се съмнявам), знай, че лично ще те сваля долу на земята.
Ако някои хора продължат да се правят на добрички и невинни, а зад гърба ти продължат да сипят жлъч, аз няма да мълча.

О, да - ако един ден се превърнеш в нещо такова, не шамари, ами шутове ще ти раздавам :D :D (въпреки че Алина Попа е сред състезателките, на които се възхищавам, но Моника Молика е номер 1 за мен!:)

Бях до тук по тази тема и спирам. С мир :)

Добавка:мисля че е хубаво, ако не говорите много за препарати; поне не така открито... Или ако го правите, задължително да споменавате, че това е личен избор и е придружен с негативни последици. Просто не знам дали в един момент няма да ви “скастрят”. :)
Аз съм ОК с темата, докато се споменават и минусите :)
(много мразим химия........... хахаха)

Ти пък.. цял живот искам да хакам растежен хормон, да съм на вени под 15% подкожни и да дам интервю на Влади.

This is my idea for perfect life ! :P

10.12.14
20:39

казано от Блажка на 10.12.14, 16:17:

Ти пък.. цял живот искам да хакам растежен хормон, да съм на вени под 15% подкожни и да дам интервю на Влади.

This is my idea for perfect life ! :P

11.12.14
00:39

Дръжте се малко и носете на базик, нали вие все това ми казвате ;)
Ultimate Fight беше уникално преживяване btw.

11.12.14
08:39

Тренировкка вчера

Раменни преси с дъмбели от седеж - 1х10х12, 1х8х16, 2х10х14
Раменно разтваране встрани от опора - раменно разтварен встрани, обратен наклон ( едностранно) - 3х10-11
Изтегляне на два диска - 3х10-12
20 мин пътека наклон

Тренировка 1 днес - 30 мин степер

Храна вчера - 40гр кафяв ориз, 5гр мед, 1 пакет оризовки, 1 протеинов бар, 500гр конско, броколи, бамбук, чушки

Ходих да гледам кютек, моят приятел Емил Филимонов победи, голям кютек, голямо чудо.

Харесах си едно момченце, има страшни прасци :D и победи, де :)

Цък

Оффтопик:  Доверила съм се на Росен Миладинов, той знае кога ще започна да чистя, той знае кога ще ям, какво ще ям, с какво ще суплементирам. С ясната мисъл съм, че правя, каквото ми каже и така е редно. Докато той казва, че се развивам добре, значи се развивам добре.
Вие щом сте доволни от съвети във форума за постигане на целите си, супер, радвам се, аз не мога, не за първи път го казвам, мога да прогресирам единственно и само с истински, доказал се треньор и спортист до себе си. Поне на този етап е така, за по-натам - не знам.

Ииии едно лирично отклонение - когато подкрепяте постове, в които ме съдят, че ще се подготвям не-на чисто, помислете, дали не е двулично спрямо останалите да го правите, при положение, че човекът в живота ви, когото обичате/цените/с когото живеете прави стероидни цикли.. ;)

ДА БЪДЕ МИР :*

Мнението беше редактирано от Блажка на 11.12.14 10:56.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1