09.12.14
23:23
Така....Здравейте отново :)
Както обикновено след дълго прекъсване, постът ще е километричен.
За тези , които не ме познават. Аз съм Дени/Дива/, вече на 37. Редовно спортуваща до миналата година. Хранеща се прилично, мила и добричка скорпионка...тип семеен. Раждала преди 17 години.
През последната година ми се случи какво ли не. Типично за мен крайни събития, катаклизми, апокалипсис, ад, прераждане...и т.н
Обобщено- разведох се и оставих 20 годишен живот зад гърба си, сгодих се, преместих се в друго жилище, завърших трето висше, смених си работата/режима/, цвета на косата и ........започвам нов живот. Споменатите събития хич не се вместваха в тренировъчните и хранителните режими, та предпочетох първо да си стъпя на краката физически и психически, за да започвам каквито и да било схеми.
Резултатите не са отчайващи, просто малко съм се поотпуснала, но дългите години тренировки ме опазиха в добра форма. Не съм и прекалявала с храната. Просто не съм на диета. Храня се по скоро циклично и не ям боклуци. Все още не ям червено месо и някои други неща. Тренировки......хм почти никакви. Нямах сили и желание. За жалост морската градина ми е вече далеч и спортните ми принадлежности останаха в старото жилище, но потренирвам у нас с каквото имам в наличност. Освен това имам закъсан минискус на коляното и вероятно ще ме оперират скоро. Но това не ми пречи поне да се разхождам и да тренирам горна част . Лятото ходих на кик бокс когато мога...и това е.
Дневникът е за разтоварване а не за спортни постижения, така че едва ли на някой ще му върши работа :) Освен това мислим за бебе, тъй че скоро ще стане бг мама :) Ще пиша ежедневие, храна и тук там тренировки.
А...освен това пия водка от време на време и ....пуша, за сега.
Мерки
165 см
приблизително 45-46 кг/ нямам кантар и не се тегля/, лятото бях 44 кг
Години 37
Темата беше редактирана от diva 97 на 02.01.16 20:41.
И храна за днес 9.12
до 16.00 - 2 кафета, чай, вода
16.00- половин зелена пиперка, маслини, 2 хапки сирене, малко печен слънчоглед
18.00- 2 яйца и 2 белтъка, салата домат с чушка с шарлан, 2 оризовки и 1 филия бонус
19.30- фурма, няколко стафиди, малко семки
21.00- ябълка, 2 парченца портокал
Днес малко вода към 1,5 л
Добавки няма освен вердин черен дроб
09.12.14
23:33
Липсваше ми да чета дневника ти!
Добре дошла отново! Имала си трудни периоди/решения, но животът е един - смело напред и успех!
10.12.14
00:01
Здравей, и честит дневник :) Чела съм с удоволствие дневника ти и ми стана мъчно, когато стигнах до частта, в която го спираш. Пожелавам ти много усмивки и положителни емоции. Когато загубим едно, не знаем какво ще спечелим :)
Страхотно начало на деня, да те видя отново сред нас :) Добре дошла :)
Мнението беше редактирано от Vess на 10.12.14 09:29.
10.12.14
11:54
Ти си част от хората, които са ми помогнали със съвети. Свързвам те с диоскорея и широка усмивка :)
Добре дошла отново :*
Периодично хранене ли правиш ? Питам от любопитство ,защото видях ,че до 16:00ч. си на кафета,чай и вода.
казано от WD600 NEO на 10.12.14, 15:26:
Периодично хранене ли правиш ? Питам от любопитство ,защото видях ,че до 16:00ч. си на кафета,чай и вода.
Да, но не с определена цел, просто така си се храня :)
Благодаря ви за милото посрещане :)
За вчера 10.12
Станах в 7. 00, чистих потренирах леко и вечерта на гости.
7.00-кафе
9.30-кафе, ча джиндижифил с мед и лимон
10.00-14.30-чистих
15.00-домат с чушка и зехтин, много малка тънка плочка сирене, маслини
16.00-16.30- лека домашна тренировка
19.00- 05.00- на гости, водка с фреш грейпфрут, мезета разни, няколко хапки салата домати и руска, сутринта преди лягане едно парче варена тиква с канела
Тренировката- пффф трудно е с това коляно
24 отпада с гирите
3 кръгчета
х 15 едностранно гребане
х 15 флор прес
х 12 предно рамо
х 12 странично рамо
х 12 бицепсово сгъване
х 12 трицепс над глава
24 тягички с гирите
3 кръгчета х 20
повдигане крака от лег със завъртане на таза
toe touch
странични крънчове
супермен
стречинг, челна стойка
вода 1,5 л примерно, нещо не ми се пие повече
днес естествено имам мускулна треска, тотална липса на мускулен тонус пффф.
Дива, много се радвам, че отново пишеш. Ще те чета с голямо удоволствие. И догодина БЕБЕ :) . Леле, голям кеффф!
казано от maria на 11.12.14, 21:38:
Дива, много се радвам, че отново пишеш. Ще те чета с голямо удоволствие. И догодина БЕБЕ :) . Леле, голям кеффф!
Благодаря! За бебето дай Боже, че нямам много време :)
Вчера 11.12
Почивка, алкохолен глад, главоболие и т.н.
12.00- айрян със сол
13.00-кафе
15.00- 2 черни препечени филии със сирене
17.30- половин пъстърва на скара, малко салата зеле с морков и малко картофена, лютеница
19.30- 2 препечени черни филии със сирене 2-3 малки кивита
21.00- портокал
23.50- остатъци от пилешки жулиен
отписвам го тоя ден
Днес 12.12
станах в 11.00 ама снощи заспах в 3.00, с тази нощна работа тотално ми е обърнат режима
12.00-кафе
14.00- чай липа с малко мед
16.00-18.00- разходка и солариум
19.00- зелена салата с риба тон, тилапия на тиган и зеленуци на тиган с тайландско олио за пържене, 2 препечени черни филиики с пастет от сьомга
21.00- правих кекс с ръжени ядки и пълн.брашно и стафиди и какао и т.н и го поопитах :)
по късно някой портокал или киви и ще се опитам да заспя рано.
Течности към 2 л
Вердин черен дроб
Днес поне някакво слънце се показа
14.12.14
02:20
Привет. Мого се радвам да видя отново че си тук...
казано от maria на 13.12.14, 21:06:
Дива, а какво работиш?
ПР в пиано бар/лайв клуб/
казано от Keit на 14.12.14, 02:20:
Привет. Мого се радвам да видя отново че си тук...
Взаимно е :)
13.12
нямаше време за тренировка
Цял ден обикаляне, после малко почивка , работа и цяла нощ навън.
Храна-фаст, нищо не ми се ядеше
към 17.00 хапнах малко краставица и сирене
22.00-07.00- в бара пффф много народ с тези фирмени партита. Пих водка с фреш и много вода. Поне се забавляваха хората
14.12
8.00- патешка супа, 2 черни филиики с пастет от сьомга и малко кашкавал, половин филия с домашен хайвер
9.00-14.30-сън
15.00-кафе, вода чай липа
18.30- салата домат с чушка и малко зелена и картофена пил.кебап, 2 хапки хляб
21.00- чепка грозде
вода доста, ай 500 мл
Ще е натоварен месец. Почти всеки ден фирмени партита и други мероприятия. Коляното доста ме боли , но утре ще потренирам
Явно до края на годината ще е по голяма лудница отколкото си мислех. Време за нищо нямам от ходене напред назад и опити за сън през деня. В момента без тренировки визуално съм добре, ама ми липсват за тонус просто. От експедитивното ходене с разни пакети украси и т.н се прави доста добра преса ....и крака:)
Храната.....оф, еми предимно фастове.
предните дни ядох пиле, салата с риба тон, грозде, малко шоколад, препечени филиики със сирене, портокали тук там, водка тук там
Днес поне почивам и помня. Майка ми заминава за Бали пак в неделя и тази вечер беше нашата Коледа. Беше си пожелала да има от всички коледни ястия, та се метнах да готвя от обяд до 19.00- тиквеник, баница, пилешки и свински кебап, салата домати, печени тиквички, руска салата/Боже колко много ми се вижда така написано :)/
та...
11.00 -ставане ама лягане в 5.00 след работа и закуска в 4.00
11.30-кафе, вода,
12.00-19.00-готвене
19.00-малка водка с фреш за наздраве, по малко от салата домати и домашна руска с икономисване на майонезата и картофите. пил.кебап, 2-3 тиквички, 2-3 парченца черен линд. От баницата ми се падна сватба и бебе в едно парче ха ха ха .
Вода към 2 л, кокосова вода
19.12.14
15:38
Дива, първо добре дошла отново, искрено се радвам да те видя тук. :) Пожелавам ти едно прекрасно ново начало, тъкмо по скорпионски :Д
Имам обаче един въпрос. Тая водка не те ли обезводнява много? Аз като пия такова нещо (не помня преди колко години последно, но въпреки тва :Д) и после съм на прага на смъртта от обезводняване. Как ти се отразява на тренировките?
Успех и разбира се те следя, страхотна си :)
казано от fire.is.my.nature на 19.12.14, 15:38:
Дива, първо добре дошла отново, искрено се радвам да те видя тук. :) Пожелавам ти едно прекрасно ново начало, тъкмо по скорпионски :Д
Имам обаче един въпрос. Тая водка не те ли обезводнява много? Аз като пия такова нещо (не помня преди колко години последно, но въпреки тва :Д) и после съм на прага на смъртта от обезводняване. Как ти се отразява на тренировките?
Успех и разбира се те следя, страхотна си :)
Огънче, здрасти :)
Водката ме обезводнява то е ясно, но явно съм такъв тип че много бързо обработвам алкохола и не ми пречи особено и за тренировките, разбира се ако не се олея. Освен това пия поне 3 води и половин литър фреш и съм ок. Но няма кво да се лъжем не е хубаво нещо особено съчетано с цигари. Ще ми писне така или иначе.
Весела Коледа на всички!
Тези дни нормалните неща, тоест маси, маси, маси........готвене, шетане, работа и т.н. Не помня особено какво ядох до 24.12.
На 24.12- цял ден на печката и фаст
6.00-кафе
19.00-01.00-на маса- малко салата с риба тон и сьомга, по няколко хапки от руска салата, тел.суджук, содена питка, тиквеник, постни сърми, водка с фреш
25.12 - работна вечер
9.00-кафе
поспах
14.00-кафе
21.00-04.00- на работа, само наздравици оффффф
04.00- 2 яйца бъркани с куркума и червен пипер, тънки пълн.питки на тиган, зелени маслини, 1 кис.краставица, 1 бисквита траяна и 1 мини вафличка
26.12
12.00-кафе
15.00-2 хапки пица от на мъжа
17.00- ще ям салата с пил шунка и яйце и запеканка и черна пърленка
почивка-голям кеф
снощи по навик заспах след 02.00 часа и хапнах още неща-филия бонус със зехтин, чепка грозде и киви....и малко печен слънчоглед
днес имах време и сили за всичко. Наспах се, отпочинах и даже малко потренирах у нас. и без водки днес :)
27.12
11.20- кафе
12.00-16.00- готвене, чистене и трениране по някое време към 14.00 май беше
16.00-филия и половина бонус със зехтин/марината от истински гръцки маслини мммм/, 2-3 хапки от пил.кебап и толкова задушени зеленчуци
16.00-19.00-остатъка от чистенето и готвенето/синът ми има имен ден/
19.00-21.00- салата домати с пипер и зехтин, пил.кебап, зад.зеленчуци, филия и половина бонус, половин чаша вино
21.00-малко грозде и сега блаженно почоплям слънчоглед и след малко си лягам
скромната тренировка беше за 30 мин примерно
24 напада с гирите
3 кръга
х 15
едностранно гребане
флор прес
х 12
рамена преса
задно рамо
последователно бицепсово
кик бек
24 бр тяга с дъмбелите
3 кръга х 20
повдигане крака от лег
къси коремни
странични наведи
сякаш нещо забравих ама както и да е
стречинг, челна стойка, свещи и т.н
В близките месеци тренировките ми ще са нещо такова, просто ме боли и тва е.
Вода днес малко-няма 2 л,
29.12.14
17:56
Добре дошла отново! Липсваше ми да чета дневника ти. :)
Желая ти много поводи за усмивки и весело изкарване на празниците! :)
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 29.12.14 17:57.
казано от L.i.l.i.. на 29.12.14, 17:56:
Добре дошла отново! Липсваше ми да чета дневника ти. :)
Желая ти много поводи за усмивки и весело изкарване на празниците! :)
Благодаря :)
тези дни пак- банкет, детски рожден ден, готвене....и пак и пак :) :) :)
През деня нищо не ям, после по тия банкети разни мезета и панирани неща, сладки, каквото има на масата общо взето......та не се чувствам ок. Утре вероятно ще мезна малко чак вечерта и после съм на работа. Мислех да тренирам днес но се оказа че роклята ми за НГ ми е тясна...в корема :) , та ходих да си търся нов тоалет и се прибрах в 20.00
30.12
ставане в 12.00/след пореден банкет и лягане в 03.00/
12.00—кафе
13.00-15.00- шетах
15.30- няколко зелени маслини и една зелена пиперка
16.30-18.00-козметик
18.00-20.00-обикаляне
21.00- 22.00-2 бъркани яйца с червен пипер, салата домати с пипер и зехтин, няколко маслини, 2 сурови и 2 препечени филии бонус с малко сирене, киви, 3 фурми, 2 ореха, половин чаша вино
месото малко ми накърти, и ми се яде сладко и солено и пффффф...
водата -еми над 1,5 л но не ми се пие хич
П.П На 15.01.15 ще се женя .....пак :)
1.01
много умора, легнах в 9.00, прибрахме се в 8.00. Прегладняла от предния ден, почти не бях яла ....кофти.
8.00-2 много тънки сандвича запечени с остатъци от кашкавал, 2-3 хапки баница от новогодишната, 2-3 лъжици кисело мляко.
9.00-13.00-сън
13.00-кафе
17.00- част от салата с киноа и печени зеленчуци, част от салата с киноа бяла риба и филаделфия , част от пилешка супа и част от пърленка, с две думи по няколко хапки от всичко/поръчка от хепи/
19.00- семки май
21.00- останалата част от салатите и супата без пърлнката
заспах
23.30- филм с още малко семки
01.20-легнах
2.01
12.30-кафе и се наспах супер
чистих
16.00- остатъка от пърленката с 2-3 парченца луканка и сирене, тънка филия бонус с остатък от пастет от сьомга/до този момент само това имаше :(/
21.00- 2,5 пил плешки печени, малко салата зеле с морков, малко лютеница, 2 малки моркова
после малко плодове и лягам
вода пия чат пат
П.П Много стууд
П.П Поради известни съображения няма да тренирам известно време, но пък ще се разхождам
Много, многооо се радвам,че пак си тук! И преди съм ти казвала, че си страхотно вдъхновение и слънчев човек! Успех с всички цели! Живей както ти си знаеш, а сбъдването на желанията няма да закъснее! :)))
05.01.15
21:29
Ехееее кой се завърнал. Добре дошла, миличка. Ще те следя с интерес и да започнеш да тренираш все пак скоро :*
Благодаря ви мили дами :)
Пак изтървах дните , но по спомен от предните два поне правих и ядох следното.
5.01- първи работен ден , обикаляне по инстанции, доктори, и т.н
12.00-кафе
16.00- пил.супа, половин салата с киноа и печен пипер и тук так козе сирене, 2 хапки карт.кюфте
21.00- салата от листни, остатъци от бялото месо на пиле на грил, 2 парченца луканка, 2 и половина черни тънки филии
по късно- 2 хапки бял шоколад с кокос и бадеми, няколко печени бадема и кашу
още по късно /гледахме филм/- кави, портокал
6.01- цял ден по мобилни оператори пффффф
11.00-кафе
15.00- 1 тънка черна филия с малко пил.филе
20.00- салата домат с чушка и зехтин, 2 яйца на очи в чушка и 3 белт., печени тиквички, 2 черни филии
по късно - няколко печени бадема и шам фъстък, 2 сушени смокини, киви, мандарина
постоянно ми е тежко
вода към 1,5 л
От днес започвам да си следя теглото, на две седмици ще се тегля и ще вписвам отчета. Днес се теглих с дрехите и чехлите ама много ми е студено и не ми се съблича :( Мускулите ми изчезват :(
07.01- 43 кг
07.01.15
14:17
казано от diva 97 на 07.01.15, 13:09:
От днес започвам да си следя теглото, на две седмици ще се тегля и ще вписвам отчета. Днес се теглих с дрехите и чехлите ама много ми е студено и не ми се съблича :( Мускулите ми изчезват :(
07.01- 43 кг
Повечко гориво трябва най-вероятно.
При мен междодругото на 48кг, бях почти кожа и кости. Но телесложението ми е съвсем друго...
Върви бавно, ще се получат нещата (hug)
казано от Keit на 07.01.15, 14:17:
07.01- 43 кг
Повечко гориво трябва най-вероятно.
При мен междодругото на 48кг, бях почти кожа и кости. Но телесложението ми е съвсем друго...Върви бавно, ще се получат нещата (hug)
Вероятно след седем месеца много добре ще ми се получат :) Мила от 15 години тренирам и в случая не вписвам тегло с цел качване на мускулна маса а поради други съображения
Е няма такъв студ....ужас
07.01- половин ден обикаляне за рокли и костюми за сватбата
11.00-кафе
14.40-черна препечена филия със сирене
15.00-19.30-обикаляне в мола на топло
20.00- смесих от Оле- табуле с киноа и салата с риба тон с киноа , 2 зеленчукови печени кюфтета, 50 гр сьомга задушена, 1 сушена смокиня
вода към 1,7 л, чай лайка
нямам апетит, но вероятно после ще доям с ядки и кисели плодове
сладко не ми се яде :)
Цяла нощ не можах да спя...по навик. Към 3 посреднощ огладнях и ядох 4 сухара със зехтин и сминдух. Чак след 5 заспах. Чакам мама да се върне от Бали...пак. И реших да я изненадам с чиста къща и изпрани дрехи постелки одеала и т.н Не стига че се настанихме в къщата й ама поне да я отменим. :)Та се разцепих от чистене днес.
08.01-четвъртък
11.00-кафе
12.00-17.00- чистене на всичко вкл на баня с вана . Не ми се ядеше но прегладнях и ми стана лошо към 18.00
19.00- квото имаше в магазина- зелена салата, малко бяло месо и малко копънче от пиле печено, малко руска и малко снежанка.
после със сигурност ще ям плод, семки и нещо си
Да отбележя че напоследък само кокос ми е в главата. Пия кокосова вода в бутилки от магазина, шоколад с кокос, всичко с кокос.
Вода над 1,5 л и ще станат 2 мисля.
От днес започвам да си следя теглото, на две седмици ще се тегля и ще вписвам отчета.
:*
09.01.15
03:46
казано от diva 97 на 08.01.15, 20:19:
Цяла нощ не можах да спя...по навик. Към 3 посреднощ огладнях и ядох 4 сухара със зехтин и сминдух. Чак след 5 заспах. Чакам мама да се върне от Бали...пак. И реших да я изненадам с чиста къща и изпрани дрехи постелки одеала и т.н Не стига че се настанихме в къщата й ама поне да я отменим. :)Та се разцепих от чистене днес.
08.01-четвъртък
11.00-кафе
12.00-17.00- чистене на всичко вкл на баня с вана . Не ми се ядеше но прегладнях и ми стана лошо към 18.00
19.00- квото имаше в магазина- зелена салата, малко бяло месо и малко копънче от пиле печено, малко руска и малко снежанка.после със сигурност ще ям плод, семки и нещо си
Да отбележя че напоследък само кокос ми е в главата. Пия кокосова вода в бутилки от магазина, шоколад с кокос, всичко с кокос.
Вода над 1,5 л и ще станат 2 мисля.
Пробвай пресен Кокос (inlove)
снощи завърших вечерта към 02.00 с още два солени моркова , три солени зелени маслини и малко несолено пил.бяло месо
заспах в 3 станах в 11.00
11.00-кафе
12.00-16.00-домашни задължения
16.00-18.00-разходка на края на която прекалих с тежките торби и ми стана лошо
19.00- домашно суши с риба тон, салата с айсберг, малко киноа, рязани зелени маслини, царевица, чери и риба тон, мини руубар
отидох да си купувам сьомга ама ми се прияде суши, отдавна съм модифицирала рецептата и го правя за 15 мин дори с ориз който не е за суши, какъвто има. Много вкусно стана пак.
Нищо не ми се яде през деня, ама нищо...Ако не ми прилошее няма да се сетя.
Вода към 2 л, 250 мл кокосова вода
Добавки- фолиева киселина