Тренировка 2 вчера
Клек 50кг - 25,25,20
Преден клек смит - 18,18,17
Лег преса един крак - 3х20
Ходещи напади - 3х50
Бедрено разгъван акцент капка, едностранно двустранно към 200 повторения
Прасец - 3х15 с тежест, 3 серии до отказ без
Коремни преси - всякакви към 250-300бр
Усуквания - 3-4 мин
20 мин пътека наклон
Тренировка 1 днес - 40 мин стълби
Храна - вчера завършвам с 640 калории минус...
03.02.15
09:03
До края на подготовката ли ще си в такъв дефицит?
казано от Тедо Димитров на 03.02.15, 09:03:
До края на подготовката ли ще си в такъв дефицит?
Предполагам, че постепенно ще ми намалят протеина... сега съм си на доста месо, на предната подготовка накрая бях на 400гр сурово, 300 печено.
Тренировка 2 вчера
Супер серии гърди-гръб - 15/16 повторения
Наклонен лег дъмбели - горен скрипец
Лег с щанга - гребане с щанга
Едностранно гребане с дъмбели - 3х10
Обратен наклон с дъмбели - долен скрипец
Машина кофички - чукчета за плътност
Пулдаун с лост - 3х15
25 мин пътека наклон
Храна - завършвам с -700калории, но запълнени макрота, така че всичко е 6. Може би има около 20мл аванс в мазнината, ако започна да приритвам, засега е ок.
Мнението беше редактирано от Блажка на 04.02.15 08:55.
Тренриовка 2 вчера
Раменни преси машина - 3х20
Раменно разтваряне опора пейка - раменно разтваряне обратен наклон - 3х20
Задно рамо машина до отказ - 3х15
Задно рамо изтегляне на два диска - 3х10
Малко с гирички и задържане от наклонена пейка за изцеждане
Бицепсово сгъване наклонен лег тесен хват - трицепс на въже - 3х15
30 мин пътека наклон
Завършвам деня на минус 780 калории. Остават още 12 седмици...
Сравнителни снимки , поне не съм гладка :D и ми се е зачистил трицепса (party)
Първата снимка от колажа е от декември, втората от вчера, фотографът на останлите не е много добър, но другите и това си нямат :)
Мнението беше редактирано от Блажка на 05.02.15 09:59.
казано от Блажка на 05.02.15, 09:58:
Първата снимка от колажа е от декември, втората от вчера, фотографът на останлите не е много добър, но другите и това си нямат :)
Хайде сега фотографът ти виновен...
казано от Boby_ на 05.02.15, 10:08:
казано от Блажка на 05.02.15, 09:58:
Хайде сега фотографът ти виновен...
Защото на едните ме е снимал отдалеч, на другите от близо :D Аз искам да се виждам от едно и също място, иначе не мога да си направя сравнението за себе си.
В крайна сметка успях де, ами да, спадам на обеми, оправя ми се корема, лек релеф и РЪЦЕТЕ МИ ИЗЧЕЗВАТ... шанс... поне и другите състезателки нямат бицаги, абе защо на жените им е толкова трудно с бицагите :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 05.02.15 12:12.
05.02.15
10:28
РЪцете ти никакви ги няма :(
казано от James Hinks на 05.02.15, 10:28:
Абе не са чак толкова зле, просто не са чисти... е, да бицепсът ми не е кой знае колко дръпнал.
На Тоди бицепса и е 31см сега, моя е 35 :D
Модерация: Нарушена т.4.7 от раздел Форум, Общи правила от Условията за ползване! Моля, придържайте се към Условията за ползване!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 05.02.15 11:41.
.
Мнението е редактирано! Моля придържайте се към правилата на приятелството, член 156658 алинея 859944: “Не обиждай приятел, ако те е резнал, защото си е вършел работата”
В тоя ред на мисли, ако ми платят 200 000 долара да очистя някой приятел, той няма да ми се сърди, вършела съм си работата. Харесвам тази алинея :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 05.02.15 13:14.
05.02.15
13:45
Мисля, че по-скоро се губят на фона на торса и засега са без релеф- като се нацепиш, ще си проличат повече.
казано от Queen Cobra на 05.02.15, 13:45:
Мисля, че по-скоро се губят на фона на торса и засега са без релеф- като се нацепиш, ще си проличат повече.
Повярвай ми, нямам това, което ми трябва :)
щhttp://www.beautymuscle.net/pin/3691/
Няма какво да се лъжем, бая ще трябва да потренирам, докато имам съразмерни ръце ;)
https://www.pinterest.com/pin/35254809557429602/
Мнението беше редактирано от Блажка на 05.02.15 13:51.
05.02.15
20:47
Е тая е ебаси животното, по-голяма и нацепена от менс физик участниците :)
Мъже-бикини ли? Изобщо няма да коментирам :D Te някои жени бикини са с по-здрава долна част от тях...
Тренировка 2 вчера
30 мин пътека наклон
300 коремни преси всякакви
Тренировка 1 днес
40 мин стълби
Тренировка 2 ще е
30 мин пътека наклон
Шутове, абдуктор, адуктор, глутеус екстензии
Храна - завърших на минус 760 калории.
Първи впечатления от комбинацията Ripped Freak + Herbal burn + Energy = 50 нюанса лошо..
Но днес вече е добре, още на 10-тата минута ми се затопля цялото тяло, като най-парещи се усещат местата с най-много мазнини - под задника и в областта на палските, което ме кара да вярвам в този стак. Другото е ясно, болката изчезва, заради което и кардио натоварването може да е по-дълго ( ако човек има време и не ходи на работа), дори и да се забави темпото, потенето продължава и затоплянето се увеличава.
Засега съм доволна от комбинацията, след 5-6 дни ще се изтегля, за да видя и как са килограмите.
Тренировки
Събота - инцидентни щанги в Дианабад :D
Клякане на гърди - 3х3х100кг мноу леки, ама ми стигнаха да бия Тодорка
Изхвърляне подклек - 2х1х55кг
Обръщан подклек, тласкане ножица - до 65кг
Тренировка 2 - рамо, ръце, 30 мин пътека наклон
Неделя - сауна
Тренировка 1 днес
40 мин стълби
Тренировка 2 - квадрицепс, прасец, корем, кардио
Храната - по план... завършвам при зареждане с около 400-500 калории аванс, бърнърът е луда работа :D
Талията ми отива на 79, бедрата ми са спаднали с 3см, паласките започнаха да си отива... дънките ми да падат и Алина Попа ми предложи приятелство във фейсбук и ми благодари, че съм и фенка :D
Та имаше и констатация, че може изобщо да не тренирам щанги до състезанието, понеже така и така съм много яка, да се чудиш на тея калории как съм толкова яка, ама като гледам Тодорка тежи и, на мен хич...
09.02.15
09:42
казано от Блажка на 09.02.15, 08:50:
Т
Та имаше и констатация, че може изобщо да не тренирам щанги до състезанието, понеже така и така съм много яка, да се чудиш на тея калории как съм толкова яка, ама като гледам Тодорка тежи и, на мен хич...
Е ся...кви са тези въпроси дето си задаваш, въобще не подлежи на коментар дори, щото си толкова яка просто :D :*
казано от Мила на 09.02.15, 09:42:
казано от Блажка на 09.02.15, 08:50:
Т
Та имаше и констатация, че може изобщо да не тренирам щанги до състезанието, понеже така и така съм много яка, да се чудиш на тея калории как съм толкова яка, ама като гледам Тодорка тежи и, на мен хич...Е ся...кви са тези въпроси дето си задаваш, въобще не подлежи на коментар дори, щото си толкова яка просто :D :*
Откогато разбрах, че съм яка, преди около 3 години, основният ми страх е, да не ми падне силата :D
09.02.15
11:00
Хахаха, коте, не се издържа това самочуФствие :*
Сега ще ти кажа как един пич ми сви сърмите набързо :D
Нали следиш ,че ме нападат някакви извратеняци, рахити 50-60kg, дето си падат по яки
жени и искат да им пипат мускулите.
Та преди месец пореден непознат ми пише във фейса.
- Здрасти, много си яка, кажи ми как и аз да стана толкова як.
Гледам му снимките, нисичък, трениращ, ама няма много снимки
във фейса, каквото видях не беше достатъчно, ама си викам ще му пиша едно
към гьотере, да не бъда груба все пак.
- Здрасти, ами аз съм си природно яка : )))))
И той
- Аха ;)
Почнахме да си говорим за постиженията ми, бла бла
аз го раздвам мега тежко, понеже подозирам, че е крайно
извратен ногоси и само чакам да иска да ми пипа квадрицепсите и да го блокирам :D
От дума на дума разбрах, че е бил борче, това ме наведе на някои
мисли, че би трябвало да е як, ама може и да не е.
Оказа се, че имаме общи познати и аз реших да питам що за лице е това момче.
- Кой, ***** ли, пффф къде пък се намерихте с него?
Той е толкова як, че направо не знам как да го опиша.
И аз шах и мат:
- Как така е як? По-конкретно...
- Еми питай го колко обръщания има от вис в серия с колко кила..
ПИтах го. 23 обръщания от вис на 110кг...
Викам - Що не ми каза, че си як!
Той - Не се хваля с това, но да природно съм як :) Защо, има ли значение.
Аз - Да, как да няма, влюбена съм в теб вече!
09.02.15
11:33
Ахахах добре, че си изчакала преди да го резнеш директно :D
казано от Графиня фон Дачева на 09.02.15, 11:33:
Ахахах добре, че си изчакала преди да го резнеш директно :D
Охх... ДА! Някаква невидима сила ми даде нерви. Сега като не ми пише 1 час и изпадам в паника (shame)
Пък недай си Боже да не ми пише сутринта като стане, мога да си прережа гърлото сигурно ♥
09.02.15
11:42
Love is in the air… <3
казано от Графиня фон Дачева на 09.02.15, 11:42:
Love is in the air… <3
Мани, голям огън се запали, ей така от нищото, така е най-опасно... от опит знам.
09.02.15
20:43
Тренировка 2 вчера
Клек - 50кг - 28,26,25
Преден клек смит машина - 18,17,17
Ходещи напади - 3х50
Лег преса един крак - 3х25 на крак
Бедрено разгъване акцент капка - 4х22-23
Задно бедро едностранно - 3х15 на крак
Коремни - всякакви към 200бр
20 мин пътека наклон
Старата песен на нов глас : )))))))))))))))))))))
Купи ми мамо трабант, омръзна ми мерцедесааааа и вечно да си мълча, та Борчо да ме хареса, купи ми, мамо, трабант, не искам да съм мутресаааа и да прелитам от град на град по-често от стюардесааа.
Борчо, Борчо, помниш ме Борчо, знаеш, че съм талант, Борчо, Борчо без мен НЕ МОЖЕШ нищо, че си богат :D
Тренировка 2 вчера
Супер серии 16-15-14 повторения
Наклонен лег с дъмбели - горен скрипец
Лег с щанга - гребане с щанга
Едностранно гребане с дъмбел - 10-12
Обратен наклон - долен скрипец
Машина кофички- чукчета за плътност - 20
Пулдаун с лост и въже - 3х15-20
30 мин пътека наклон
Тренировка 2 - под въпрос, уж имам планове за кардио с партньор, че ми писна от тая пътека, ама да видим...
Вчера голям краш... прибрах се в 17:00 у нас да спя малко преди тренировка, някакъв нездрав сън, щях да пукна, после Тодорка ме закара до залата и ме върна, направо щях да пукна, толкова ми беше зле... чудя се защо е така, кръвното ли ми пада не знам, на 400мг кофеин от бърнърите и 3-4 кафета на ден съм, а в 3 часа мога да заспя като бебе, иначе съм бодра, но карам на автопилот.
Предполагам е от умората и намаляването на мазнините, гледам се в оглеадалото, спадам с всеки ден, най-видимо в областта на паласките.
Снимах си малко в гръб, докато съм напомпана, разликата от предишния път е, че не ми се напластява мазнина отдолу, предното чистене имах ужасно много гънки под еректорите, коити си бяха чисто и просто мазнина и вода и до последната седмица не се махнаха, чак накрая като махнах всичката вода.
Общо взето това е... 50 нюанса лошо, а имам още 11 седмици....... само Бог може да ми помогне.
11.02.15
10:44
Богът на Бодибилдинга е с теб и ще ти дава много сила! :)
казано от Вероника Налбатска на 11.02.15, 10:44:
Богът на Бодибилдинга е с теб и ще ти дава много сила! :)
Най-много сила винаги ми е давало едно единствено нещо :D - борческо е*ане... :P
P.S. Скалата на силата
1. Ракия със салата, мезета и сирена
2. Чийзкейк, бисквитена торта
3. Борческо е*ане
4. Фъстъчено масло върху банан, бадеми, кашу
Оцветените в червено са ми забранени... затова се налага да прибягвам към точка 3.
Тренировка 2 вчера - 35 мин стълби
Днес 2 ще е леко рамо, ръце, дупе евентуално + 30 мин пътека, може и малко набирания широк хват.
Храната повече от ясна + сравнителни снимки.
Имам съвсем различна форма, особено долна - горна част, много ми е интересно като се изчистя как ще изглежда цялата тая промяна.
Тренировка 2 вчера - рамо леко, 30 мин пътека наклон
Тренировка 2 - глутеус, корем +30 мин пътека ( план, ако нещо се наложи да бързам, ще направя само корем и повече кардио)
Днес ще ям патешко.. да разнообразя малко, днес е и последния ми работен ден, рева от сутринта, 6 години и 3 месеца на тази работа... пфф докато се сбогувам 100% ще се разплача, колегите ми също, те още като разбраха преди месец и се натъжиха.. изобщо емоционален ден ще е, но пък вчера ми казаха едновременно най-хубавото и най-лошото нещо на света :D
“Не искам да се зобиш, да си ренде и да нямаш цикъл” (дейба....... Бог ме изправя пред голямо изпитание)
Ама ако нещо се обърка, както става почти винаги при мен - “Подай зобта там!”
Е, какво сега, всеки си има пороци : )))))))))))
Стягай ми мамо, годееееж, не се кахари за зестра, Борчо е казвал и неведнъж, че зестрата ми е екстра ;) ( харесва ме с големия ми гъз...)
Ще се възползвам да си постна няколко мейла от хората, с които работих, за да не ги загубя, понеже е ясно, че ще ми деактивират мейла:
Hallo Zusammen,
Morgen ist mein letzter Tag in Novelis.
Ich wollte mich bei Ihnen bedanken fuer die gute Zeit und Zusammenarbeit.
Ich wuensche Euch ein schoenes und frohes Jahr, viel Erfolg und Gesundheit.
Mit meistens kennen wir uns nicht persoenlich, deswegen schicke ich ein Foto von mir, weil trozdem werde ich Novelis-Leute vermissen…
Liebe Gruesse,
Blaga
“Hallo Blaga,
schade das du uns verlässt. Ich wünsche dir alles Gute für deine weitere Zukunft und viel Erfolg.
Darf ich fragen was du jetzt vor hast ?
Sag mal, bist du bei Facebook ?
Liebe Grüße
Matthias “
“Guten Morgen!
Schade, daß Sie uns verlassen. Ich wünsche Ihnen alles Gute für die Zukunft!
Viele Grüße
Marion Prudlo
Internal Sales Specialities”
“Nettes Bild.
Viel Glück für den weiteren Lebensweg und vielen Dank für die bisherige Hilfe.
Viele Grüße
Martin”
Мнението беше редактирано от Блажка на 13.02.15 08:40.
13.02.15
09:13
Какво ти казват клиентите, колегите?
Не искам да ползвам google преводач, защото не е много точно.
Обичат те, нали? :)
казано от Вероника Налбатска на 13.02.15, 09:13:
Не искам да ползвам google преводач, защото не е много точно.Обичат те, нали? :)
Ами да, вършех им много работа на първо място, не сме много такива тук и от страна на клиента Новелис съм незаменим служител и ме базикаха да остана до 2020… но вече съм решила, няма как. Пишат ми, че е тъжно, че си тръгвам, че е загуба и т.н.
И за фейсбука ми ме питат, даже вече си пиша с няколко човек на whatsapp… мъже : ))))))))))))))))
Жалко, че не си падам по германци, а по борци хахаха
13.02.15
10:21
казано от Блажка на 13.02.15, 09:48:
казано от Вероника Налбатска на 13.02.15, 09:13:
Не искам да ползвам google преводач, защото не е много точно.Обичат те, нали? :)
Ами да, вършех им много работа на първо място, не сме много такива тук и от страна на клиента Новелис съм незаменим служител и ме базикаха да остана до 2020… но вече съм решила, няма как. Пишат ми, че е тъжно, че си тръгвам, че е загуба и т.н.
И за фейсбука ми ме питат, даже вече си пиша с няколко човек на whatsapp… мъже : ))))))))))))))))
Жалко, че не си падам по германци, а по БЪЛГАРСКИ борци хахаха
Добре, че уточни... ама да ти кажа за мен има два спорта, в които има само българи - борба и щанги :)
За мен по-големи борци и щангисти от нашите няма, това си е институция ♥
Мнението беше редактирано от Блажка на 13.02.15 13:41.
Малко ъпдейт и от мен между почивките.
Трети ден на новата работа... засега всичко изглежда цветя и рози, раздадоха ни лични лаптопи с осигурен връзка, дори и в на майка си в гъза да си, защото се поддържа от някакви глобални системи.
Тренировките са по план, нямам пропусната, даже ни пускат засега по-рано и така...
Понеделник - квадрицепс, задно бедро, прасец, корем, кардио ( 20 мин. пътека наклон + 40 мин стълби)
Вторник - Супер серии гърди - гръб ( 20 мин пътека наклон + 40 мин стълби)
Сряда - 40 мин стълби, вечерта леко рамо, ръце и30 мин пътека наклон.
Храната поради трейнингите съм в още по-голям калориен дефицит, сигурно завършвам на -1000 калории, скоро ще съм в категория Републиканското по щанги хахах :D
И една усмивка от мен и моя бест френд в щангите.
Баси.. новият ми лаптоп е страхоооотен ♥♥♥ и раничката също, лошото е, че идеята е да мога да работя отвсякъде, шанс :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 18.02.15 11:12.
казано от Блажка на 18.02.15, 11:11:
Баси.. новият ми лаптоп е страхоооотен ♥♥♥ и раничката също, лошото е, че идеята е да мога да работя отвсякъде, шанс :D
Това с работата отвсякъде определено е коварно, но пък си има и плюсове - успиш се някоя сутрин и въобще не се вдигаш до офиса ;) Миналата година работих и на плажа (sun) Кофти е само, ако ходиш в чужбина - ама там дори не си и помислям да си замъкна лаптопа с мен :)
Желая ти успех на новата работа :*
18.02.15
18:28
ТЕМЕРУТКЕ!
Липсваш ми, но и аз ти желая много успех, ползотворна работа - и нека е без стрес, когато ходиш до тоалетна по малка нужда (като удариш 11тия литър, примерно). :)
Това, че ви раздават служебни лаптопи, значи ли, че искат да работите и в извънработно време?
Този лаптоп завинаги твой ли остава?