30.01.15
12:58
Я се стегнете- големи жени сте! Имате си най-важните дупки, другото са луксове :)
казано от Queen Cobra на 30.01.15, 12:58:
Я се стегнете- големи жени сте! Имате си най-важните дупки, другото са луксове :)
Ей муцкееееееееееее :) :) :).Накара ме да се усмихна.ПРАВИЛНО-имам нос,уши...;).Просто се похвалих,че краката ми не са вече само бели и дебели :) ;)
Днес почти целия ден бях права.Не съм свикнала и ме болят краката.Нямам и настроение за по-бурни мятания.Тази сутрин без йога-правих си обяд и не ми остана време.
Тази вечер:
3 х 10 лицеви от колена
3 х 10 кофички на стол
3 х 10 гири двустранно зад глава
3х10 гири от гърди странично и зад глава от лег
3х10 коремни сгъвания с ръце по краката
Това с гирите от по 2кг.
За Кобричка-сгъване за бицепс-2х5-7кг гири.Охххххххххх ще си направя нещо на китките-да знаеш.Повече не мога.Голямо клатене беше.
Мнението беше редактирано от S. P. на 30.01.15 18:40.
30.01.15
20:34
Ах, недей! Сакън не ща аз да те повредя.
С големите гири -това се сещам. Имаш ги, използвай ги. Иначе си подскачай с Руми за кардио, тези и ги има и при нея, но с малки или без тежести .
https://healthscooponline.files.wordpress.com/2010/09/0906-dumbbell-row-preview.jpg
http://www.menshealth.com.sg/sites/default/files/oimg/shared/sumo.jpg
http://www.womenshealthmag.com/files/wh6_uploads/images/olympic-legs-1.jpg
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTICRGKCH8NwmSiklFNoU89jKwpy535ASrtJYLFvlChIdgjcrgc6A слагаш 1-2 възглавници под главата и горната част на гърба
Ден 263(1.02)-Август си купих едни диск от рафта в супера-Плосък корем за 4 минути.Разпространяван е с вестник.Днес му дойде времето да бъде пуснат.4 техники-пилатес,йога,топка и гири.40мин.Това ми е първата тренировка за днес.Нямам топка и за това упражненията с нея ги пропуснах.Нямат и алтернатива за заместване на тази топка.
После следва това-доста е интересно
Както е и интересно и е толкова трудно...За малко да падна със стола...ама умната ми главица реши на тенджера да се качва не на стол.20см е висока-идеално ми дойде.Странно е,че тези упражнения натоварват така повече корема и бедрата в сравнение с тяхното изпълнение в право положение.
Може някои мои разсъждения да ви се струват детински,но аз сега прохождам в света на динамичния начин на живот-спорта.
Мнението беше редактирано от S. P. на 01.02.15 10:18.
01.02.15
08:53
Мила, смятам, че имаш нужда от малко повечко натоварване. Тия програми са за 45 килограмови клечки, да не им изпадат кокалите. :) Ако имаш малко време за тренировка, по-добре го използвай за нещо високоинтензивно и натоварващо.
Queen Cobra :)Ти си моето Гуру :)Аз някога ще имам ли такъв корем подобен на твоя...?Странно е,че не се познаваме,а толкова много се вълнувам от твоите съвети...:)!Кой упражнения?Тези от диска за плосък корем ли?
Хващам се да мисля за карта за фитнес...Искам и това да опитам.Кростренажора е още разглобен и си чака реда да отидем до Варна и да си купим счупената част.Финансово сме малко притиснати и за в момента нямаме излишни пари за екстри...Иначе сега започва да ме е яд,че като ходих да си купувам гирите,не си купих дъмбели и да си добавям колкото кг искам.Стори ми се доста скъпо.Иска ми се да си вдигна кг,ама ще измисля как да си събера гирите 2+1кг.Опитах със 7кг -тежко мие.Няма какво да лъжа.Имах чувството,че ще си я изтърва на главата.
Мнението беше редактирано от S. P. на 01.02.15 10:30.
ден 264(2.02)
Гирите са 2+1кг-3кг
бицепсово сгъване 5х10
коремно сгъвания 5х10
Гири двустранно зад глава-15-с х 3кг на всяка ръка и съответно отказ
35 с гирите от 2кг
5х 10 лицеви от колена
5х10 кофички на стол
5х10 от лег гири на зад и в страни
Последно(от упражненията на Руми Илиева ,аеробно) сгъване на краката към дупето и движение на ръцете на зад. 100 пъти.
Това е.Утре може и да не мога да мръдна :)
Мнението беше редактирано от S. P. на 02.02.15 19:57.
Ден 265(3.02)-разходка по задачи,домакинските задължения изместиха за пореден път тренировката.
Ден 266(4.02)-Понеделник,щото съм много умна...излязох с мокра коса...и днес съм болна.Чувствам се като ПАРЦАЛ.Иначе имам мускулна в краката и онази проблемна зона на ръцете :) ,което предполагам е добре.И за днес няма тренировка.
Мнението беше редактирано от S. P. на 04.02.15 18:36.
08.02.15
15:44
Ей, къде изчезна? :) Да не се разболя лошо...? :/
Мнението беше редактирано от Cloud in my shoe на 08.02.15 15:45.
Просто съм отпаднала и не ми се прави нищо-това е.След една седмица самолечение отидох на лекар и сега съм болничен.Няма какво да пиша,за това не влизам.За пукането на ставите докторката ми каза,че трябва да си купя хранителни добавки за стави и кости...
Иначе нищо в храненето не съм променяла.Взех си джинджифил и го настъргах,смесен с мед(за кашлица).Малко повече прекалявам с меда...Иначе Личната много ми се зарадва-не ме е виждала от август или септември.Даже ме поздрави и ми каза да продължавам:)
Думите й бяха:ТРЯБВА ГОЛЯМА ВОЛЯ.Тя изглежда като мен обаче е малко по-висока.Когато ме е изпращала при нейни колеги,аз се връщам и естествено с думите- ОТСЛАБНИ...И винаги ме е успокоявала,че сме си такива :)
Мнението беше редактирано от S. P. на 10.02.15 17:55.
Днес 274 ден(12.02)-нямам нито упражнения,нито тае бо не ми се смята вече колко дни.Че ще ми се смеете.Разходка само да магазина,който е на един ...разстояние...
Чувствам се по-добре иначе.На антибиотици съм,но тази вечер пия последния.Предупреди ме личната,че може гъби да ми докатат...боже опази...
Че утре за ПЕТЪК 13 ще се мятам-ОБЕЩАВАМ:)
Ден 275(13.02)-Най-големия мързел в този сайт се размърда.Ама не знам ленивец ли съм или калпазан...:x
Днес Tae bo workout bootcamp-abs
и бицепсово сгъване 2х10 с 3кг
бицепсово сгъване с ръце зад глава двустранно 1х10 и едностранно 1х10 с 3кг
Няма да лъжа-тежко ми е.До 5 пъти бива,ама после...
Иначе още ме наболяват гърдите....Продължавам с антибиотика.Надявах се,че ще го спра днес,че утре поне 1 чаша вино да си пийна...ама...Като се върна на зад в спомените си тази тренировка ми беше доста по-трудна от колкото днес-хем не съм имала каквато и да е дейност през изминалите седмици.Яко натоварва корема.
Мнението беше редактирано от S. P. на 13.02.15 18:48.
13.02.15
18:50
казано от S. P. на 10.02.15, 16:00:
...И винаги ме е успокоявала,че сме си такива :)
Nяма такива-онакива! Никой не се е родил дебел. А дано си оздравяла и с нови сили подхващай подскоците. Виж дневника на Teди Илиева - тя отслабва много успешно. Чакаме добри новини от теб! :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 13.02.15 20:24.
А, не—най-големият мързел не си ти. Още в детската градина като ми се падна от баницата една дълга съчка без пъпки—питам другарката какво ми означава късмета, а тя: “Това е мързелът.” Та от тогава съм се травматизирала на тема късмети и ми върви на мързел.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 13.02.15 21:52.
Кико,предлагам залагане ;)Днес съм във вечен спор с моя убавец-Трифон или Валентин?Влизам да ви пожелая хубав ден,без значение кой празник ще празнувате.Умната с празните калории в алкохола!Всяко малко не пречи,ама никой не казва по колко малки ;) Пък с виното идва и любовта.Снощи четох за 15 шева след бурен секс...То бива любов,ама чак пък толкова...!На мен си пожелавам да успея да надскоча пустия си мързел.Живи и здрави!:)
Мнението беше редактирано от S. P. на 14.02.15 09:53.
Ден 276(14.02)-Почивка.
Опитвам се да си вляза в схемата 5дни “мърдане” ,1 почивка и 1 “мърдане”.Бяхме на Банкет...Продължих да ям след 22ч.Салата си влизаше в моето хранене,но после пържени картофи с пилешка пържола.На картофите изядох половината.Още докато ми сложиха чинията се замислих колко да изям и дали да ги кусвам.Ама на ... ,заболя ме корема доста яко.
Ден 277(15.02)-нещо ново...:)
На 34 мин спрях.Изморих се.Ако имах огледало щях да видя слонче как подскача ;).Иначе яко се изпотих,ама ми беше забавно.Вчера моя убавец ме вдигна и каза,че съм по-лека.Една блузка си облякох купена септември...изглеждам доста различно:)Идва времето за смяна на гардероба.Преди си купувах,защото не ми ставаха,а сега обратния вариант.На мен не ми пречи да съм облечена в “чувал”.:)
2х10 за бицепс-3кг
2х10 зад глава
2х10 от лег зад глава и в страни
2х10 кофички на стол
2х10 коремни сгъвания
2х10 лицеви от колена.ей не мога нормални лицеви все още(2бр подобие ;) )
казано от S. P. на 15.02.15, 10:09:
Ден 276(14.02)-Почивка.
Опитвам се да си вляза в схемата 5дни “мърдане” ,1 почивка и 1 “мърдане”.Бяхме на Банкет...Продължих да ям след 22ч.Салата си влизаше в моето хранене,но после пържени картофи с пилешка пържола.На картофите изядох половината.Още докато ми сложиха чинията се замислих колко да изям и дали да ги кусвам.Ама на ... ,заболя ме корема доста яко.Ден 277(15.02)-нещо ново...:)
На 34 мин спрях.Изморих се.Ако имах огледало щях да видя слонче как подскача ;).Иначе яко се изпотих,ама ми беше забавно.Вчера моя убавец ме вдигна и каза,че съм по-лека.Една блузка си облякох купена септември...изглеждам доста различно:)Идва времето за смяна на гардероба.Преди си купувах,защото не ми ставаха,а сега обратния вариант.На мен не ми пречи да съм облечена в “чувал”.:)
2х10 за бицепс-3кг
2х10 зад глава
2х10 от лег зад глава и в страни
2х10 кофички на стол
2х10 коремни сгъвания
2х10 лицеви от колена.ей не мога нормални лицеви все още(2бр подобие ;) )
Браво за напредъка!
Съветвам те дрехите да са по мярка—“чувалът” не само те прави да изглеждаш точно толкова зле, както и излишните килограми, ами най-вече ти убива мотивацията като прикрива постигнатото от промяната.
А за картофите - трябвало е да изядеш месото и салатата и накрая да си сита и да не ти се ядат картофи, аз така правя. Или да ги беше помолила в твойта порция да няма картофи. Аз така правя с десертите в такива случаи - едно е да е някъде наоколо, друго е да ти е точно под носа :)
Ей на какво попаднах докато се ровя из фейса.....Мега ,гига яко :)
Благодаря ви.Имам нужда от съвети,наистина.Кико има време за секси дрехи.Все още имам 2 айрбега от пред и от зад ,които не са за показване.Ако искате кошмари-ще се снимам по клин...ама ме е срам.
Павел,опитвам се още се уча на тези хитрини...
Мнението беше редактирано от S. P. на 15.02.15 11:37.
Така,чаках аз с нетърпение Кико Сан какво предизвикателство ще ми отправи,ама няма я...!Кико да не се криеш? (inlove)
278 ден(16.02)-Тае бо от дневника на Кико.Ама няма как-предизвикващия трябва да си изпълни обещанието :)
Мнението беше редактирано от S. P. на 16.02.15 21:28.
За пореден път-днес нямам време за нищо......................!
279,280,281,282(20.02)..............пак я подкарах....ама нямам време!:(
Мнението беше редактирано от S. P. на 20.02.15 18:38.
Може би трябва да сменя името на този дневник-НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕН!
С какво прегреших тази седмица-пълнозърнест хляб от пекарната,кексче от пакетче турска марка...друго няма.Тази вечер пълнозърнести макарони с кайма.За пръв път ще ям.Учудването ми бе ,че са на една цена с обикновените...???Една италианска марка.А и да отбележа без КЕТЧУП! :)
Мнението беше редактирано от S. P. на 20.02.15 19:43.
21.02.15
08:38
Макароните не са проблем. Количеството е :) Ако хапнеш 50-70 гр сурово тегло, е идеално. Наблегни на каймата. На 500 гр макарони 1 кило кайма - то от месо - никакви САМИ - М или НАРОДНА :) Аз така си готвя. ;)
Не е нужно да има разлика в цената- не знам защо търговците са ни научили, че здравословното е по-скъпо. Не е . Напротив. Колкото по-малко се обработва, толкова по-малко разходи. Едно време белият хляб беше най- скъп. Най-добре на мъжа готви, а за теб сурови овески - съвсем пълнозърнести :)
А за свободното време- аз съм ти казвала! Всичко е в твои ръце!
Пак съм болна...!Какви са тези вируси,какво е това чудо.???Четвърта седмица подкарвам...!
23.02.15
11:28
казано от S. P. на 23.02.15, 11:06:
Пак съм болна...!Какви са тези вируси,какво е това чудо.???Четвърта седмица подкарвам...!
Слаб имунитет. Влошено общо състояние на организма. Хроничен стрес.
д-р Queen Cobra :)
Оправяй се бързо и ти пожелавам успех и с тренировки и храна, най-вече със здравето!
казано от Queen Cobra на 23.02.15, 11:28:
Слаб имунитет. Влошено общо състояние на организма. Хроничен стрес.
д-р Queen Cobra :)
д-р Кобра ;) какво лечение бихте препоръчали?
Сега сериозно.Голямо течение е на работата.Много колежки сме болни.Аз се чувствах добре,бях на профилактичен всичко си беше наред и като ми изтече болничния се върнах на работа.Обаче понеделник и вторник работих с 2 поларени блузи,дебел елек и качулка на главата.Имаме колежки,които работят с якетата.Шефовете нищо не предприемат за съжаление.Духа ли на вън-съответно духа и вътре.В едно страшно голямо и високо хале сме с ламаринен покрив...
23.02.15
16:55
казано от S. P. на 23.02.15, 16:10:
д-р Кобра ;) какво лечение бихте препоръчали?
Имуномодулатори- пчелни продукти- млечице, прополис - клеева тинктура, ехинацея, котешки нокът, женшен, сребърни води и пр.
казано от S. P. на 23.02.15, 16:10:
Сега сериозно.Голямо течение е на работата.
аз също sym сериозна. Термооблекло под дрехите - блуза и термоклин под панталона. Колан за бъбреците и шалче на врата. (аз си имам много топла заешка якичка :) ) Чорапи- 2 чифта - едни памучни и едни ватирани. И те така :)
Пия си лекарствата,стоя на топло.И трябва да се оправя.Днес се измерих-всичко на долу с 1 за един месец.Устройва ме.
Мнението беше редактирано от S. P. на 24.02.15 08:04.
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/koi-hrani-povishavat-useshtaneto-ni-za-shtastie.html
http://btvnovinite.bg/video/videos/news/spor-za-i-protiv-mljakoto.html
Мнението беше редактирано от S. P. на 25.02.15 07:55.
ден 289(27.02)-за не знам кой ден-мърдане от към каквито и да е упражнения липсва.Гледах “50 нюанса”.Сега чета книгите.Още съм болничен.В понеделник пак “на ринга”Иначе от към храната всичко си ми е по план.Нямам залитания в грешната посока.Ама тоя мой пуст мързел...Постоянната борба между Ангела и Демона в мен...!
Опитах се да пусна това като тема,но не успях.За това си го помествам тук.Ако го видите и помогнете ще се радвам.
Не съм Майка.Не знам как се храни бебе.
Мъча се да убедя една моя приятелка да не дава Боклуци на детето си,което е на 5 месеца.Провокира ме снимка във фейсбук,как детето е с 2 царевични пръчки в ръчичките.Интересното беше,че повечето коментари му се радваха.Показах тази http://www.bb-team.org/articles/3431_transmaznini статия.
Отговора беше точно: “Ако гледам кое е вредно и кое не е,това означава,че в БГ трябва да остане гладен”.Този въпросен коментар даже събра харесвания
Друг коментар- “точно така,да яде всичко,като порасне пак ще ги яде”
:x
Как да убедя тези момичета ,че това е Грешния път?Вярно,че децата са си техни,но...!
28.02.15
08:13
казано от S. P. на 28.02.15, 07:48:
Друг коментар- “точно така,да яде всичко,като порасне пак ще ги яде”
Права си- УЖАСЯВАЩО Е!
Гледам бебенца, седнали в количките, ръфащи солети, кроасани, , бисквити, пръчици, засмукали “натурални”сокчете (абе хора, тия сокове имат 30% захар, ало!)
Всъщност- една майка никога няма да даде на бебето си кенче бира , нали? Обаче колко от тях осъзнават, че бялата захар в едно сокче има почти същите биологични ефекти върху организма?
Откакто четох (и постнах) статията пък за бебешките пюренца, наистина се ЗАЧЕТОХ в етикетите им и всъщност се оказват един огромен боклук - съставен от глюкозен сироп, захар, вода, оцветители и сгъстители .... В пюренцата с месо има 10 (десет) % месо.
Не знам.
Виждате , че от време на време се възмущавам в собствения си дневник.
Отдавна съм намалила рафинираната захар до минимум - гледам да е не повече от 10-15 гр. общо за деня. (Прословутото 3в1 и него ще го махна един ден).
Макар че СЗО разрешава 70 гр на ден. захар от 250 гр. въглехидрат.
За мен 70 гр. са адски много.
Вярно, че нямам дете. Мисля, ако имам, ще го пазя максимално от всякакви боклуци. Ще яде каквото ям аз.
Мисля, че има предостатъчно неща които то може да се ядат.
Замислете се- какво са ядели бебетата само до преди 50-60 години? Някой да е познавал кроасана, вафлата? Дядо ми разказваше, че единствената захар е била от домашно приготвен петмез. И един път в годината на панаира са му купували захарно петле. Не е ял пръчици и чипсове, и не е стоял гладен. И е станал здрав мъж.
Сори, S.P. , но както казах, от време на време се възмущавам ;).
28.02.15
09:11
Много плашещо е това. Страшно е.
Не знам на какво се дължи - от липса на знания, нежелание за получаване на такива, липса на личен пример.. не знам! Тъпото е, че ето - ти даваш някаква информация, а те дори не искат да я прочетат.
И аз не съм майка, но ще направя вкичко възможно дететео ми да стои далеч от такива “храни”, еле пък 5-месечно!
Страшното за мен, е че не съм сигурна в качеството на храната в ясли и детски градини.. И как да съм убедена, че ако нося храна на детето в кутия, лелките ще му я дадат.
Направо като се замислиш по тази тема, си е стряскащо. А не може да го изолираш детето и да няма никакъв контакт с други дечица.
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 28.02.15 09:12.
28.02.15
09:17
казано от Queen Cobra на 28.02.15, 08:13:
.Ще яде каквото ям аз.
Ето това е разковничето...
Но майките, чиито деца обядват с чипс и царевични пръчки обикновено се изхранват със солети и пушат по половин кутия цигари дневно. От друга страна пък не трябва и да се вманиачаваме, и да не се драматизира ако детето изяде парче пица или в някаква ситуация се наложи да яде купешко пюре: истина е, че децата ни ще живеят в свят с все повече преработена (боклучава) храна и трябва да се сблъскат и с нея.
Moя племенник, на 4год, преди няколко дни уби рибата, казал на баба си “ок, купи ми вафла, ама няма да казваме на чичо” :D
Ta той вече знае от мене, че са вредни, ама са му вкусни на детето, кво да правиш. Родителите му не го спират и му угаждат
И аз разсъжавам като вас, сигурно ще си храня децата с правилна храна, но винаги съм се чудил как ще реагира едно дете, когато му дадеш джобните и ги оставиш само? Няма ли да си каже “колко вкусни били тия кроасани, що мама и татко не са ми давали досега”? Просто като посока за размисъл го казвам, не като спор.
28.02.15
09:41
Тъй като имам много прекрасен пример с близко мое семейство, ще кажа, че е възможно децата да бъдат научени, така че сами да разберат защо нещо, което се яде масово, не е полезно за тях и не бива да се яде всеки ден.
Възможно е, когато дадеш джобни на това дете, то да си купува плодове и ядки, а в раницата си да носи домашно приготвена храна.
Възможно е това дете да може да отговори подобаващо на тези, които му се подиграват (ако изобщо някой посмее да се подиграва). Много е важен личният пример в семейството. :)